Dodaj do ulubionych

PO i PiS debatują o debatach

23.08.11, 07:07
Czy Pani Minister Sfatygowana wróci na salony?
Obserwuj wątek
    • przemjod debaty tylko w siedzibie PiS !!!!! 23.08.11, 07:41
      za zamkniętymi drzwiami.
      Po debacie Jarek wyjdzie i ogłosi, kto był bardziej przekonywujący....

ew. druga opcja:
      debaty transmitowane przez TV Trwam, oczywiście z odpowiednim opóźnieniem, aby można było na bieżąco korygować kłamstwa PO
    • koloratura1 Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 07:49
      wlekawa napisał:

> Czy Pani Minister Sfatygowana wróci na salony?

To zależy od wyborców.
      • gderrdar Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 08:50
        ALE Z CIEBIE WAZELINIARZ RZĄDOWY. DAJ SOBIE JUŻ SPOKÓJ BO TYLKO MASOCHISTA I CIEMNIAK ZAGŁUSUJE NA BANDĘ BAKAŁARZA I BABY KTÓRA FOTOGRAFUJE SIĘ ZE ŚCIĄGNIETYMI GACIAMI. A TEN BAKAŁARZ TO MIODZIO PIĘKNIE TO PIS WYMYŚLIŁ BAKAŁARZ MACHER FINANSÓW ŚWIATOWYCH.
        • koloratura1 Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:08
          gderrdar napisał:

> ALE Z CIEBIE WAZELINIARZ RZĄDOWY. (...)

A potrafisz tę swoją opinię na mój temat jakoś uzasadnić czy - Twoim zdaniem - wrzask (= duże litery) jest już wystarczającym uzasadnieniem?
          • gderrdar Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:40
            a kto wczoraj pisał - trzeba głosować na PO tylko na PO nie PSL bo PO lepiej przeżre kasę z OFE ? Twoje słowa. Mam ptyanie w tym przeżeraniu zaprzszą Cię do stołu?
            • koloratura1 Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 10:37
              gderrdar napisał:

> a kto wczoraj pisał - trzeba głosować na PO tylko na PO nie PSL bo PO lepiej pr
              > zeżre kasę z OFE ? Twoje słowa. Mam ptyanie w tym przeżeraniu zaprzszą Cię do s
              > tołu?

Pewien jesteś, że to ja pisałam o przeżeraniu kasy ?
        • nerwus0 gderrdar 23.08.11, 09:42
          Myślałem, że nie ma nic głupszego niż polskie reklamy.
          Myliłem się, ty je pobiłeś.
          • gderrdar Re: gderrdar 23.08.11, 09:51
            To nie reklama tylko słowa Twojego drucha MALULATURY. Głupotę pobiła pani minister bez gaci - miodzio minister edukacji bez gaci patrzcie dzieci Pani minister edukacji pokazała na co ją stać i gdzie ma całą edukację. Brawo to jest reklama - Nie mamy nic do ukrycia nasi ministrowie sćiągną gacie i pokarzą na co ich stać - patrzcie wyborcy to my Platforma ze spuszczonymi gaciami !!!! BRAWO i ten BAKAŁARZ - przednie.
            • nerwus0 Re: gderrdar 23.08.11, 09:55
              Jesteś w błędzie. To nie moi ministrowie. Moi ministrowie urzędują w Berlinie.
              • gderrdar Re: gderrdar 23.08.11, 10:06
                Lepiej na zasiłku w Niemczech ?
                • koloratura1 Mało, że bałwan, to jeszcze jasnowidz! 23.08.11, 10:41
                  gderrdar napisał:

> Lepiej na zasiłku w Niemczech ?

Skąd wiesz, że on na zasiłku?
    • pis_busters Kłamczyński chce wzywać ministrów "na dywanik" 23.08.11, 08:04
      Kłamczyński chce wzywać ministrów "na dywanik" by zdali sprawę z uczynków swoich. O programie PIS i uczynkach ministrów PIS oczywista oczywistość nie będzie mowy. Stawiając tak bezczelne warunki Yaro ma nadzieję, że PO odmówi i do debaty nie dojdzie.
    • lesio_111 PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 08:26
      To jest poziom polskiej debaty politycznej - DEBATA O DEBATACH.

• nerwus0 PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 08:30
      Pisuary trzęsą d.... bo nie mają programu. Będą wymyślać
      a to nie ta sala, pogoda nieopdpoweidnia, minister Sfotygowana ma te dni,
      Macior ma niewłaściwy krawat, odłączyli światło w tym ichnim ośrodku i tym
      podobne bzdury. Maluczko a zobaczymy to wszystko.
    • bleku666 PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 08:43
      Prawdziwym sknadalem w tej sytuacji jest to, że całkowice ignoruje sie istnienie innych sił politycznych w tym kraju, próbując znowu sztucznie sprowadzic wybory do rozgrywki pomiędzy oszołomami z PISu a obiecywaczami z PO, groźnym Kaczyńskim i szeryfem Tuskiem.
      Taka propoganda dla lemingów i moherów.... żałosne.
    • nerwus0 Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:16
      Widzisz jaki durny jesteś. Nie potrafisz wymyśleć nic swojego, to cytujesz innego cymbała.
      A weź go sobie i na Antarktydę i nie wracajcie. Przedtem nie zapomnij dać proboszczowi
      upoważnienia do odbioru twojej renty.
      • gderrdar Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:32
        zanczy BAKAŁARZA NIE CHCĘ NIECH ZOSTANIE Z WAMI DO WSZEGO KOŃCA W PAŻDZIERNIKU.
        • nerwus0 Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:35
          Czego ty chcesz a czego nie chcesz, mnie nie obchodzi.
          Wiem jedno gdyby głupota bolała, to ryczałbyś dzień i noc.
          • gderrdar Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:46
            Twoję jęki słychać w Nowym Targu tak Cię męczy głupota. A co do renty to z chęcią Ci ją ufunduje za szczególną ciemnotę i odkorowanie płatów czołowych na tle platformerskiego aktywu.
            • nerwus0 Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:53
              Rentę sobie daruj, mam lepszą. Nie stać cię na zafundowanie mi kawy
              a co dopiero renty. Zresztą i tak swoje dochody oddajesz proboszczowi,
              to z czego mi ufundujesz?
              • gderrdar Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 10:04
                Miał byś więcej niz z Pomocy społecznej zastnów się. A proboszcz z mojej parafi dał by ci raz dziennie ciepły posiłek bo to fajny gość i nie interesuje się polityką.
                • eggerger Re: PO i PiS debatują o debatach 24.08.11, 19:56
                  Było............by śmieszne.

Z tego, co wiem, to @nerwus
                  opłaca Twój zasiłek.
                  Chcąc- nie chcąc.
    • jabmax PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 09:44
      PiS chce, by odbyły się w powstającym ośrodku programowym partii, a na pewno nie w siedzibie TVN, której rzecznik PiS Adam Hofman zasugerował związki z PO.

Rozumiem, że ośrodek, nie jest związany z PiS'em, ewentualnie-luźno związany.
      Teraz wiem również, że poseł Hoffman nie udaje idioty ...
    • krytek-7 PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 11:11
      I o czym tu debatowac? Pisowski " gabinet cieni" czytaj cienowiasow,ludzi ktorzy juz dostatecznie
      skompromitowali Polske na "arenie".
      Caly ten POiPis to zgraja pazernych bezmuzgowcow,wozacych sie na naiwnym spoleczenstwie.
      Jedyne to potrafia to naigrywac sie z "komuchow",po ktorych spadek zostal bezprzykladnie
      rozkradziony (czytaj sprywatyzowany)
      Po E.Gierku pozostalo 80 mld,ktore zostaly zainwestowane.A jaki jest dlug na dzien dzisiejszy?
      Dopuki Polska nie wypracuje sobie prawdziwej socjaldemokracji ,tak dlugo bedzie nia rzadzilo
      Towarzystwo drobnych zlodziejaszkow.Na zasadzie reka -reke z blogoslawienstwem Ksiedza
      dobrodzieja.AMEN.
    • kowal_warszawski Re: PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 12:05
      czyli minister sprawiedliwości - Z. Ziobro, minister spraw zagranicznych - A. Fotyga, minister spraw wewnętrznych - A. Macierewicz, minister wojny - M. Błaszczak, minister rolnictwa - Z. Kuźmiuk, minister zdrowia - B. Piecha, minister finansów - B. Szydło, minister ds. służb specjalnych - agent Tomek, minister ds. kontroli dystrybucji prasy i nadzoru społecznego - M. Kamiński, minister infrastruktury - pewnie K. Polaczek, minister edukacji - A. Sobecka, minister propagandy - A. Hoffman, minister ds. katastrofy w Smoleńsku - T. Sakiewicz, prezes KRRiT - o. T. Rydzyk? to jest gabinet cieni? oby nie... głosuję na PO, bo się już boję
      --------------
      "będąc zerem – w Warszawie można być geniuszem prawie (...)"
    • ubiquitousghost88 TO samo z TYM samym debatują o debatach... 23.08.11, 12:33
    • romp66 PO zlikwidowało Fundusz Rezerwy Demograficznej! 23.08.11, 13:09
      Rząd PO PSL kierowany przez premiera Donalda Tuska (lidera PO)- w 2009 roku zlikwidował Fundusz Rezerwy Demograficznej!
      Dziś macherzy od finansów z PO , Tusk i Rostowski te same resztki pieniędzy, wydają na wrześniowe emerytury 2011!
      Fundusz Rezerwy Demograficznej to:
      Gwarantuje wypłaty emerytur w okresie wyżu demograficznego, pozwala przez to odciążyć budżet państwana Fundusz Rezerwy Demograficznej będzie odprowadzany 1 proc. składki emerytalnej, a także będzie finansowany zyskami z prywatyzacji FRD zostanie uruchomiony nie wcześniej niż w 2009 roku.
      Rząd Tuska zadłużył tak kraj, że zlikwidował fundusz zanim zaczął dziać!
      • nerwus0 Re: PO zlikwidowało Fundusz Rezerwy Demograficzne 23.08.11, 13:26
        Ty się dobrze czujesz? Który rok mamy? 2011.
        Poczytaj dokładnie o FRD, po co i na co on jest, w rozporządzeniach ZUS a nie w artykułach
        dziennikarzy-ekonomistów o wiedzy na temat ekonomii równej wiedzy
        Kaczora.
        • nerwus0 Re: PO zlikwidowało Fundusz Rezerwy Demograficzne 23.08.11, 13:37
          Fundusz Rezerwy Demograficznej został utworzony w 2002 r. Z pieniędzy w nim zgromadzonych mają być finansowane niedobory środków w FUS.

W połowie sierpnia 2009 FRD dysponował środkami w wysokości ponad 12,7 mld zł. "Jeśli w tym roku trafi do niego 9,5 mld zł z prywatyzacji, to pod koniec 2010 r. na jego koncie powinno być 13,3 mld zł"
          • nerwus0 Re: PO zlikwidowało Fundusz Rezerwy Demograficzne 23.08.11, 13:42
            Funduszu nie jest likwidowany tylko zgodnie z założeniami przesunięto 7,5 mld zł.
            do Funduszu Ubezbieczeń Społecznych. W końcu FDR to fundusz rezerwowy, na czarną godzinę.
            Więc nie pieprz o likwidacji bo to plotka , którą sam wymyśliłeś.
    • totapis500 PO i PiS debatują o debatach 23.08.11, 13:34

Szydło wyszło z worka i nie będzie się Fatygować.
    • frey8b PO i PiS debatują o debatach 25.08.11, 12:11
      Czy to nic wam nie mówi? # pis w języku francuskim oznacza wymię.
      # tant pis w języku francuskim oznacza tym gorzej.
      # pis w języku albańskim oznacza niechlujny.
      # pis w języku tureckim oznacza brudny.
      # pis w języku azerskim oznacza zły.
      # pis w języku hindi oznacz pchła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka