Dodaj do ulubionych

PiS: Marnujecie. PO: Budujemy

30.08.11, 07:07

Podobno ten pajac wykłada ale chyba towary bo pachnie wrodzoną głupotą nawet przez
ekran.
Obserwuj wątek
    • 0721x PiS: Marnujecie. PO: Budujemy 30.08.11, 07:19
      jedyną szansą dla kraju jest jak najszybsze odwołanie pisuarków Jaruś na prezydenta Antarktydy!!
      • totapis500 Re: PiS: Marnujecie. PO: Budujemy 30.08.11, 12:04

Chłód by mu dobrze zrobi zresztą obiecał społeczeństwu że wyjedzie na Syberię ma kożuch
        to nie zmarznie.
    • asperamanka PiS: Marnujecie. PO: Budujemy 30.08.11, 08:02
      Grabarczyk mnie wkurza do potęgi. Ale PiSdzielcy jeszcze bardziej, z tymi swoimi bezczelnymi kłamstwami.

Faktem jest, że wciąż nie buduje się tyle, ile potrzeba. Faktem też jest, że cały kraj jest rozkopany i przejechać trudno autem, a kolej to już masakra. I trzecim faktem jest, że kiedy ta banda kaczych nieudaczników sie wzięła za budowę dróg, to jedynym efektem były wstrzymane budowy A 1 między Grudziądzem a Toruniem, i A 2 między Nowym Tomyslem a granicą, bo PiS uznał że prywaciarze chcą budować za drogo i szukał układu. W efekcie mieliśmy przegrane przez państwo sprawy przed NSA, dwa lata opóźnienia, i te autostrady kosztują sporo więcej, niż pierwotnie proponowane ceny.

Panie Girzyński, czy wy naprawdę wierzycie, że ludzie są aż takimi idiotami i mają aż tak krótką pamięć?
    • iwano19 PiS: Marnujecie. PO: Budujemy 30.08.11, 08:28
      Bardzo mi się podoba,obecna aktywność Sejmu.Kpią sobie z nas,wyborców,bezczelnie a my im za to płacimy.
    • jurber1 PiS: Marnujecie. PO: Budujemy 30.08.11, 08:44
      "W tym SZALEŃSTWIE jest metoda":
      - Kaczyński odsuwa debatę sejmową nad postawieniem przed Trybunałem Stanu jego i Ziobry,
      - w chaosie pyskówki sejmowej (a jest to jedyne co potrafią posłowie PIS-u) ginie kompromitujący ich strach przed merytoryczną debatą wyborczą,
      - ludzie zapominają stopniowo o idiotycznych politycznie i kompromitujących słowach rzecznika prasowego Hofmana.
      A jeśli chodzi o stan psychiczny Jarka - trzeci raz, maniakalnie, wnioskuje odwołanie Grabarczyka (wcześniej obrażając ludowców, aby przypadkiem nie poparli ich wniosku), przypomina mi to zjawisko kiwania się chorych w wariatkowie. A przeczytałem wlaśnie, że jednym z objawów paranoi jest "odsuwanie się w rozważaniach i wypowiedziach od realnych aspektów świata" - czy ktoś ma jeszcze wątpliwości ?
    • bd-75 Trochę statystyki... 30.08.11, 09:34
      Strona główna, 30 sierpnia 2011: nazwa "PiS" wymieniona 13 razy, "PO" - 2 razy. Wyborcza powinna zmienić nazwę na "Gazetę Kaczyńską".
      • gazo-ropo-mozgi Jezeli masz w rodzinie kogos z PiSu... 30.08.11, 09:49
        to wiedz ze jestes ze skurpionej rodziny.Ojciec w pisie - jestes synem kupwy.Tesc w pisie-jestes zieciem kupwy...itd,itd. Odpowiedzialnosc zbiorowa? Tak-wlasnie tak:bo wszy sie po prostu tepi,z wszami sie nie dyskutuje.
        • gazo-ropo-mozgi I uswiadom to swojemu dziecku Gizynska. 30.08.11, 09:53
          a tak na marginesie: jak takiej glizdzie{juz nawet z wygladu,nie mowie o jegho scierwo-mozgu} mozna dac d... rozplodowo? To jakies zboczenie kobieto.
    • sybirak2 PiS: Marnujecie. PO: Budujemy 30.08.11, 12:48
      Pislam z jego szefem na czele to znani w Wolsce łgarze. Nawet nie oszczędzili staruszka bp Gulbinowicza łżąc, że zawałarl z nimi (pisłamem) umowę o poparcie dla pislamu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka