ubiquitousghost88 28.09.11, 18:39 Wiele rzyć uratowałaby taka chłosta, gdyby ją szerzej rozpropagować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
art.usa Re: Chłosta za prowadzenie samochodu; Mają pewno rację 28.09.11, 19:13 ubiquitousghost88 napisał: > Wiele rzyć uratowałaby taka chłosta, gdyby ją szerzej rozpropagować. żeby Polska niebyła w UE, a przy rządzie PIS, było by na pewno podobnie. Powiedziawszy otwarcie auto kobieta, czy ślepy na jedno oko rencista, z związanymi nogami. To w zasadzie wszystko jedno, chłosta to tylko łagodnie. W Polsce za piwo rok więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nabati sojusznik USA... 28.09.11, 19:35 jedyny taki "muzułmański" kraj na Bliskim Wschodzie. Wielki przyjaciel USA. Odpowiedz Link Zgłoś
locomotion1977 Chłosta za prowadzenie samochodu 28.09.11, 20:05 DUCHOWNI WSZYSTKICH RELIGII POD POZOREM OBRAZY BOSKOŚCI BOGA BYLI PRZECIWNI POSTĘPOWI A SZCZEGÓLNOŚCI DWÓCH DOMINUJĄCYCH RELIGII ISLAMU I CHRZEŚCIJAŃSTWA Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Re: Chłosta za prowadzenie samochodu 28.09.11, 23:59 W Arabii Saudyjskiej za odmowe seksu maz moze skorygowac zone przy pomocy bambusowego kija , ktory , dla bezpieczenstwa zony , nie moze byc grubszy od kciuka .Mezczyzna moze poslubic 9-letnia kobiete , jednakze z seksem musi sie powstrzymac do czasu , kiedy zona ukonczy 11 lat. Jezeli 11-letnia zona odmowi , maz ma prawo ja zachecic przy pomocy wyzej opisanego kija. Nie wiem o co chodzi autorowi , 10 batow wydaje sie byc bardzo lagodna kara, zwazywszy , ze kobieta ta znala prawo islamskie i mogla nie wsiasc do samochodu . Ja raczej sie lituje nad dzieckiem , ktore jest zmuszone do poslubienia 50-letniego mezczyzny. Autorowi radzil bym spedzic kilka lat w krajach islamskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Chłosta za prowadzenie samochodu 29.09.11, 01:13 rockville napisał: > Nie wiem o co chodzi autorowi , 10 batow wydaje sie byc bardzo lagodna kara ... Zapewne miała to być ironia, ale tym razem trafiłeś kulą w płot. To nie żadna kara, tylko sku...syństwo, opierające się na religijnym obskurantyźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak Chłosta 29.09.11, 08:20 Kobietom z ojczyzny bin Ladena marzyć się może taka swoboda jak w Egipcie, Tunezji, Libii. A w którą stronę amerykańskie bombowce leciały "w imię demokracji"? Ale tamtejszym kobietom zazdroszczą setki tysięcy współczesnych niewolników, zatrudnianych w Arabii Saudyjskiej, z Filipin czy Pakistanu. Za bazy wojskowe i bankowe lokaty USA nawet swe kobiety tam opakowują dokładnie, przymykają oko na łamanie praw ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
achilles2010easy Saudyjka skazana za prowadzenie nie będzie chło... 10.10.11, 21:51 Coś w tym jest... Dzisiaj prawie zginąłem pod kołami blondynki rozmawiającej w czasie prowadzenia auta przez komórkę i patrzącą w bok zamiast w kierunku jazdy. Innym razem prawie wjechała we mnie Pani, której pomyliły się pedały gazu i hamulca. Wielokrotnie pomagałem niewiastom w manewrach wyjechania z łatwych miejsc parkingowych. Wiem, że są kobiety jeżdżące dobrze. Wiem także, że są mężczyźni jeżdżący źle. Ale statystyka jest bezlitosna... Może w Arabii Saudyjskiej wiedzą lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś