paul_kemp 05.10.11, 09:03 Odpowiednicy tego człowieka: www.youtube.com/watch?v=Se5a2jdFzS8 Wojewódzki, Lis i inni chorzy z nienawiści pójdą głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turpin Przypomina mi się stary kawał Mleczki: 05.10.11, 09:08 'Zośka, pokaż d..., bedzie jak na Zachodzie' Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Przypomina mi się stary kawał Mleczki: 05.10.11, 09:11 turpin napisał: > 'Zośka, pokaż d..., bedzie jak na Zachodzie' __________________________________________ Dobre, będzie Unia Żebraków Kałmuckich...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_mis_ochodzki no przeciez już miał: CCCP 05.10.11, 09:29 nie wchodzi sie drugi raz do tej samej rzeki Odpowiedz Link Zgłoś
gl67 Re: orwell 05.10.11, 13:35 no cóż nic się nie zmieniło od czasów koncepcji Stalina i dążenia do utworzenia Zwiazku Socjalistycznych Republik EuroAzji . Wtedy mu nie wyszło, ale po dojściu do władzy na zachodzie lewactwa będącego spadkobiercami Marksa i Engelsa , utworzeniu podwalin pod nowe państwo Jewropa z systemem centralnego rozdziału w Brukseli w czasach nam obecnych jest to już bardzo prawdopodobne . Ciekawe czy ludziki się połapią czy nie . Putin to beż pośredni spadkobierca tamtej ideologii zatem dążenia tego pana były do przewidzenia już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianin33 Re: orwell 05.10.11, 16:33 W kwestii budowania wiodącego na olbrzymich obszarach euroazji mocarstwa Stalin kontynuował politykę carskiej Rosji,na której truchle zbudował eksperymentalne państwo"robotniczo-chłopskie"jednak w"newralgicznych"dziedzinach czerpał ze starych sprawdzonych,brutalnych wzorców swoich poprzedników-carów.Wykorzystał ponadto wojnę z Hitlerem i jej ogólnoświatowe reperkusje na umocnienie bezwzględnego reżymu i z pozycji supermocarstwa przeciwwagę dla USA w dziele kształtowania polityczno-gospodarczych reguł na skalę ogólnoświatową,pomimo licznych zawirowań światowej scenie politycznej z upadkiem ZSRR włącznie proces ten"od siedmiu dni,które wstrząsnęły Światem"trwa do czasów współczesnych". Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzlubomirski A dlaczego niby nie? Ja wielokrotnie wchodzilem 05.10.11, 13:07 do tej samej rzeki czy jeziora, czy morza. Jak ktos lubi i mu sie podoba to dlaczego nie moze robic pewnych rzeczy ktore robil juz wczesniej? Nie rozumiem tego. Nie bo nie? Ludowe przyslowia sa madroscia glupich narodow. Odpowiedz Link Zgłoś
gl67 Re: A dlaczego niby nie? Ja wielokrotnie wchodzil 05.10.11, 13:38 Jak w lesie usiadłeś na mrowisku i mrówki zsiekały ci dupinę to co masz ochotę na ponowne usadzenie kupra bez zastanawiania się czy będziesz szukał bardziej dogodnego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
0kostek Bezczelność tego Putina jest nie do zniesienia 05.10.11, 10:20 Na szczęście red. Radziwinowicz się z nim rozprawi. Tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
curvaturadiculo Jak to cieszy, 05.10.11, 11:38 że w Polsce jes tylu miłośników kacapstwa. Twarde, "niezależnie myślące", łby Odpowiedz Link Zgłoś
makar4 Re: Jak to cieszy, 06.10.11, 11:53 Jak to dobrze ,że w Polsce jes tylu miłośników Ojca Rydzyka. Twarde, "niezależnie myślące", łby. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Re: Putin chce mieć własną Unię 05.10.11, 09:10 aul_kemp napisał: > Odpowiednicy tego człowieka: > > www.youtube.com/watch?v=Se5a2jdFzS8 > Wojewódzki, Lis i inni chorzy z nienawiści pójdą głosować. _________________________________________________ Ja też.....Koloryzujesz z tą nienawiścią ....Nie wiem, jak oni , ale ja mam was w d.u.p.i.e. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa że Putin jest imperialistą jest jasne, kiedy Jarek wstąpi do Unii złow 05.10.11, 09:10 Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Jasne Putin jest imperialista; Kiedy Kaczyński wstąpi do osi Złowian. 05.10.11, 09:16 Przepraszam byk mi się trafił. Wielcy złowianie; Putuś, ten co Łyka szynki i Januszkowicz, a Polska na najlepszej drodze do wielkiej czwórki z Kaczyńskim. Głosuj na Kaczyńskiego, Polacy już zawsze pracowali na Syberii, tam będą jedni już prawie jak w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Byku, czego ja bym ci nie wybaczył... oprócz... 05.10.11, 12:01 ...ślepoty. Zrzuć oba bielma z oczu: i "lewe" donaldowe, i "prawe" kaczorowe. Głosuj na Putina. On nie odbudowuje ZSRR, nie taki głupi. On nie odbudowuje Imperium Rosyjskiego, bo nie te czasy. On ma ambicję przejść do historii jako Wielki Budowniczy Wielkiej Europy Od Morza Do Morza. I on to zrobi. "Elity" ukraińskiej o zgodę pytał nie będzie. I tylko z nim Chiny będą się liczyć. Z nikim więcej. art.usa napisał: > Przepraszam byk mi się trafił. > > Wielcy złowianie; Putuś, ten co Łyka szynki i Januszkowicz, > a Polska na najlepszej drodze do wielkiej czwórki z Kaczyńskim. > > Głosuj na Kaczyńskiego, > Polacy już zawsze pracowali na Syberii, > tam będą jedni już prawie jak w domu. > Odpowiedz Link Zgłoś
nazikomunista_back Re: Byku, czego ja bym ci nie wybaczył... oprócz. 05.10.11, 13:44 Chiny to w ciągu następnych 2-3 dekad zawiną mu wschodnie terytoria, i będzie od morza do morza: Bałtyk-Czarne, może jeszcze Kaspijskie jak się Kitajce za mocno nie rozpędzą. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianska_dusza Integracja na płaszczyźnie moralno-politycznej 05.10.11, 09:36 Putin: "Wszelako ścisła integracja na nowej płaszczyźnie moralnej, politycznej i gospodarczej jest nakazem chwili" Poza Ukrainą integracja na płaszczyźnie moralnej i politycznej już się dokonała: zawsze w wyborach wygrywa władza, a kto ją krytykuje ma poważne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Putin chce mieć własną Unię 05.10.11, 09:50 Zupełnie nieistotna inicjatywa i nie mająca wpływu na cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Putin chce mieć własną Unię 05.10.11, 09:56 "nasza Unie" europejska Pan Putin moze kupic z malej kieszonki. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Putin chce mieć własną Unię; Sarkozy też chciał Unię morza śródzie 05.10.11, 10:30 Sarkozy też chciał Unię morza śródziemnego, ale tych państw jakoś niema. madziapl1 napisał: > "nasza Unie" europejska Pan Putin moze kupic z malej kieszonki. ho, ho. Chyba odwrotnie. żeby nie złoża Energi, Rosja zdechła by z głodu. A tyle kasy ani nie widziała Rosja co jest w Unii Co Rosja sprzedaje do Unii oprócz kawiaru i Energii? Czapki Rosyjskie?, a może specjalnie ocieplane kalesony dla starego kawalera Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
curvaturadiculo Z małej kieszonki 05.10.11, 11:42 To pan Putin może wyciągnąć swój mały pistolecik, by zaimponować madzi Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Z małej kieszonki 05.10.11, 11:53 > To pan Putin może wyciągnąć swój mały pistolecik, by zaimponować madzi Od wymachiwania małymi pistolecikami są inni pieniacze... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-trend Putin chce mieć własną Unię 05.10.11, 12:10 Oby udało mu się przyciągnąć Ukrainę byłoby to dla Polski błogosławieństwem odczepić się od takich murasów. A panu Putinowi wiele szczęścia. Dla UE nazywałoby się to utworzenie II - ligi w którą moglibyśmy przesunąć Grecję, Portugalę i Włochy. Panie premierze Putin pan wspomaga ze wszystkił sił unię europejską - dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Putin chce mieć własną Unię 05.10.11, 12:32 nowy-trend napisał: > Oby udało mu się przyciągnąć Ukrainę byłoby to dla Polski błogosławieństwem odc > zepić się od takich murasów. A panu Putinowi wiele szczęścia. Dla UE nazywałoby > się to utworzenie II - ligi w którą moglibyśmy przesunąć Grecję, Portugalę i W > łochy. Panie premierze Putin pan wspomaga ze wszystkił sił unię europejską - dz > iękujemy. Masz krosty na mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-trend Re: Putin chce mieć własną Unię 05.10.11, 12:45 przyjacielameryki napisał: > nowy-trend napisał: > > > Oby udało mu się przyciągnąć Ukrainę byłoby to dla Polski błogosławieństw > em odc > > zepić się od takich murasów. A panu Putinowi wiele szczęścia. Dla UE nazy > wałoby > > się to utworzenie II - ligi w którą moglibyśmy przesunąć Grecję, Portuga > lę i W > > łochy. Panie premierze Putin pan wspomaga ze wszystkił sił unię europejsk > ą - dz > > iękujemy. > > Masz krosty na mózgu? Cóż czytasz, czytasz i nic nie kapujesz dlatego jest u ciebie "bala bala" w bardzo ostrej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
neoendeo Czy red. Michnik popiera projekty Putina ??? 05.10.11, 13:30 Red. Michnik jeżdził do Rosji na zaproszenie Putina, gdzie brał udział w spotkaniach klientów rosyjskich kagebistów. Czy w związku z tym popiera przyłączenie Europy do Unii Euroazjatyckiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gl67 Re: Czy red. Michnik popiera projekty Putina ??? 05.10.11, 13:58 oczywiście że popiera dlatego chciałby koalicji mentalnej na rzecz zwalczania "głupoty" i "ciemnogrodu" bo dotychczasowe zabiegi socjotechniczne jakoś nie za bardzo dały radę narodowi polskiemu . A tu taka fajna świetlana przyszłość nas czeka . Oj panowie oby nie przyszły czasy kiedy znów trzeba będzie głowę za ojczyznę nadstawiać . Z drugiej strony co nas tu trzyma . Na Ziemi i tak wiecznie żyć nie będziemy . Będzie trzeba to trudno - się nadstawi. Odpowiedz Link Zgłoś
neoendeo W niedzielę mamy szansę dołączyć do tego obozu ... 05.10.11, 13:52 Byłoby dobrze, gdyby ludzie uświadomili sobie, że głosując na Tuska popierają Putina ... Odpowiedz Link Zgłoś
gl67 Re: W niedzielę mamy szansę dołączyć do tego oboz 05.10.11, 14:00 Ci co na niego glosują to wiedzą i dlatego właśnie tak zagłosują . Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick A poza tym wszyscy zdrowi ? 05.10.11, 14:16 Czy sztuczna mgla miedzy uszami? Odpowiedz Link Zgłoś
neoendeo super pogrzeb był, państwo polskie zdało egzamin.. 05.10.11, 15:03 ciemniactwo na tym forum straszne .... Odpowiedz Link Zgłoś
gl67 Re: A poza tym wszyscy zdrowi ? 05.10.11, 15:16 Taka taka tak mgła . Jaka gęsta ... Jasnowidz jakiś czy co ??? :D:D:D Stary głosuj zgodnie z sumieniem swoim ja Ci nie mówię na kogo masz głosować . Tylko potem jak już zobaczysz coś wybrał to miej odwagę się przyznać do tego. Polecam: www.youtube.com/watch?v=sK0keJki5WY Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwywilk byłe kraje ZSRR z wyłączeniem państw bałtyckich 05.10.11, 14:24 panstwa baltyckie nigdy nie byli kraje ZSRR, oni zostali okupowane przed russkimi psami na 50 lat. Dzisiaj mosimy podejmowac pytanie o wycofaniu rossijskiego kolonista z Koenigsberga Odpowiedz Link Zgłoś
jakwilk Unia euroazjatycka? Pfff... 05.10.11, 16:57 A ile tej Europy w jego unii zobaczymy? Bialorus i Moldawie? Bo Rosja ma tyle z Europa wspolnego co Turcja. Jezeli unia, to Azjatycka, panie putinie! Jednoczyc sie z Bangladeszem i Birma (jesli laskawie zechca...) Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: byłe kraje ZSRR z wyłączeniem państw bałtycki 05.10.11, 20:05 prawdziwywilk napisała: > panstwa baltyckie nigdy nie byli kraje ZSRR, oni zostali okupowane przed russki > mi psami na 50 lat. Dzisiaj mosimy podejmowac pytanie o wycofaniu rossijskiego > kolonista z Koenigsberga Tak, o'tym już różne dyskusje słyszałem, ale co Ruski wziął, to bez przemocy nigdy nie oddał. Czyli Królewiec możesz zapomnieć. Następnego rozpadu Rosji już nie będzie, a gdyby nawet, tam stoi Rosyjska armada jak w Władywostoku. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr I co wtym dziwnego? 05.10.11, 20:20 Na jego miejscu robiłbym to samo. W interesie Rosji jest próba zorganizowania dawnych krajów ZSRR w jeden organizm gospodarczo-finansowy na wzór UE. Mają sporo do zoferowania. Będąc Ukraińcem długo wahałbym się między wysokooprocentowanymi kredytami jakie oferuje zachód a dostawami surowców po niskich cenach /brak ceł/. Oczywiście nam i zachodowi to nie na rękę ale to wybór samych zainteresowanych będzie decydujący. To jest biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: I co wtym dziwnego? 05.10.11, 22:42 alakyr napisał: > Na jego miejscu robiłbym to samo. W interesie Rosji jest próba zorganizowania d > awnych krajów ZSRR w jeden organizm gospodarczo-finansowy na wzór UE. Na wzór UE, to akurat niue maja szans, bo gdyby Putin naprawdę zrobiłby to na wzór UE,m w ciągu roku straciłby władzę. Z jednej tylko Rosji (140 mln obywateli) jest tyle samo skrag na swój kraj do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka w Strasbourgu, ile z wszystkich pozostałych państw Rady Europy razem wziętych (700 mln obywateli) Mają spor > o do zoferowania. Będąc Ukraińcem długo wahałbym się między wysokooprocentowany > mi kredytami jakie oferuje zachód a dostawami surowców po niskich cenach /brak > ceł/. > Oczywiście nam i zachodowi to nie na rękę ale to wybór samych zainteresowanych > będzie decydujący. To jest biznes. Odpowiedz Link Zgłoś