refleksyjny 12.10.11, 15:19 takie tam pieprzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek1846 Hillary Swank w hołdzie prezydentowi Czeczenii 12.10.11, 15:25 Nie wiem czy pokazywały to polskie media, ja widziałem na Euronews, warto czasami wysadzić nos poza parafię. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Walcie się GazWyby!! Nie widzicie jak wasze 12.10.11, 15:59 typowo polaczkowate pieprzenie oderwane jest od globalnej rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Hillary Swank w hołdzie prezydentowi Czeczenii 12.10.11, 16:54 A to mozna kase ciagnac od niewiernych i nieoslonietych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
gazo-ropo-mozgi O czym tu mowa?!! To morderca jeb...y !!! 12.10.11, 20:21 Ten jeb..y czeczenski smiec,o ktorym kolega dziennikarzyna pisze,ze jest " kontrowersyjny", bo tylko tak mozna odebrac niesmiale baki puszczanego przez pismaka, tak naprawde jest MORDERCA SETEK LUDZIW TYM KRAJU.ZABIL PRAKTYCZNIE W S Z Y S T K I C H KTORZY W JAKIKOLWIEK SPOSOB STAJA NA DRODZE TEGO TYPOWEGO BANDZIORA. PUTIN TYLKO TAKICH SKURW...W MA WOKOL SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra3m Kadyrow zły 13.10.11, 00:35 Kadyrow zły, za to Maschadow ze swoją zgrają w postaci Basajewa, Hattaba i innych respektowali prawa człowieka, a republika tryskała dobrobytem i szczęściem. Szczegolnie w latach 96 - 99. Odpowiedz Link Zgłoś
gazo-ropo-mozgi Nie, ty ruska sobaka !!! Mashadow tez "zly". 15.10.11, 13:55 Nie odwracaj ruski skurw....u prawdy, nie krec kur...skim ruskim lbem, w nadziei ,ze uda ci sie wybielic tego ZAJE...GO MORDERCE przy pomocy innego kretyna z czeczenskiej dzungli. To co piszesz ,mendo putinowska, swiadczy tylko i wylacznie o jednym: wasze ruskie tepe lby zaszly w slepy zaulek, z ktorego szczekacie jak zbite psy. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra3m Re: Nie, ty ruska sobaka !!! Mashadow tez "zly". 20.10.11, 16:57 wspanialy pokaz debilizmu typowego polaka Odpowiedz Link Zgłoś