Dodaj do ulubionych

Nie wystarczą cztery Ziobra

28.10.11, 19:08
Zbigniew Ziobro to dla nas ciemnego ludu duzo gorsze zagrożenie niż Jarosław Kaczyński. Ziobro już w komisji śledczej pokazał jak wiele potrafi; jako min. sprawiedliwości IV RP pokazał jakim bezwzględnym politykiem może być.
Latanie z pochodniami Jarosława Kaczyńskiego po Krakowskim Przedmieściu jest niczym w porównaniu do tego co z Polską mógłby zrobić Zbigniew Ziobro.
Proszę go nie lekceważyć porównując do myszy
--
/
Obserwuj wątek
    • antropoid Nie wystarczą cztery Ziobra 28.10.11, 19:26
      "Nie wystarczą cztery Ziobra"

Jedno ZERO to i tak za dużo.
    • mamonalive Nie wystarczą cztery Ziobra 28.10.11, 19:32
      Pani Moniko,
      Z całym szacunkiem. Niech Pani przestanie pisać wtórne przemyślenia, będące najczęściej zbiorem opinii innych publicystów. Umiejętność zadawania pytań nie jest tożsama z budowaniem własnego konstruktu myślowego. Jesli mogę czegoś Pani życzyć, to odwagi ( najczęściej obyczajowej ) w sądach i przede wszystkim racjonalnej postawy.
      • monci1974 Re: Nie wystarczą cztery Ziobra 28.10.11, 20:27
        Fakt. Pani Monika nie tylko w tym tekście daje dowód, że jest rzeczywiście blondynką. Mam nadzieję, że GW przemyśli, czy tylko ze względu na popularny program warto drukować przemyślenia skądinąd znanej dziennikarki
        radiowo - telewizyjnej. Jak widać na załączonym obrazku, dobre pisanie nie każdemu jest pisane. Sorry:-)
      • willie1950 To samo mówię 29.10.11, 07:34
        Od jakiegoś czasu to samo mówię: te tzw. felietony pani Moniki są coraz słabsze. Jakby autorka coraz bardziej, na siłę, starała się wypocić coś sensownego i im bardziej się stara tym słabiej jej to wychodzi.
        Nie dość, że te przemyślenia wtórne, to jeszcze beznadziejnie napisane, myśl się rwie, ciągłości brak, skojarzenia wątpliwe - pomieszanie z poplątaniem.
        Panie Redaktorze Naczelny Jarosławie Kurski! Dla dobra Gazety: publikujcie rozmowy pani Moniki z politykami, to będzie ciekawe. Ale niech ona już nie pisze felietonów!
    • aa1000 Nie wystarczą cztery Ziobra 28.10.11, 19:50
      Co znaczą "Ziobra" bez zaplecza czyli przyjacieli ludu pisowskiego pokazała PJN w ostatnich wyborach.
      Pan Kaczyński, co by nie sądzić o nim, na pisowskiej szachownicy jest jedynym graczem [gra białymi i czarnymi].
    • prawdziwygagatek Panie Michnik? Przestańże pan płacić za te teksty 28.10.11, 19:54
      o tych bucach..
      Upodobały se te pismaki łatwy łup.. i wypisują o tych klarnetach w te i we wte..
      Napiszcie coś o Krakowie, ale tym w którym są ludzie z otwartą głową.. którzy gwarantują że Znak Zerro został tu wybrany OSTATNI RAZ.. !!
      • mlodaemerytka Re: Panie Michnik? Przestańże pan płacić za te te 03.11.11, 08:53
        prawdziwygagatek napisał:

> o tych bucach..
        > Upodobały se te pismaki łatwy łup.. i wypisują o tych klarnetach w te i we wte.
        > .
        > Napiszcie coś o Krakowie, ale tym w którym są ludzie z otwartą głową.. którzy g
        > warantują że Znak Zerro został tu wybrany OSTATNI RAZ.. !!
        =====================
        prosze bardzo napisac byle cos ciekawego !
    • sphinxpinastri 109 28.10.11, 20:20
      Pisząc bez przerwy o pisie, ta pani upodobniła się do pisu. Trzeba, by się podpisywała: Olejnik-Kaczyńska. Nie to jest jednak tematem mojego wpisu, a to, że owa pani już nie umie pisać o niczym innym. Jej styl, jej indywidualność została zabita przez monotematyczność. Nie ma już Olejnik, jest mrówka taka sama, jak tysiące mrówek-wyrobnic w mrowisku.
    • 4dagome1 Pani Stokrotko 28.10.11, 20:57
      czy z partią Palikota ma pani stosunki stałe ,czy przerywane ?
    • jurek4491 Nie wystarczą cztery Ziobra 28.10.11, 22:33
      Kaczyński całe życie szukał UKŁADU i okazało się że to w jego ugrupowaniu wylęgło się to cholerstwo i chce go obalić, dostał cios siekierą w plecy i do tej pory nie jest wstanie słowa przebąknąć. Przebolałby to jakoś gdyby to była opcja niemiecka a to zakamuflowana opcja polska z siedzibą w Toruniu. Pozagryzajcie się PiSdzielce i Szczęść Boże.
      • nietuskaczka Re: Nie wystarczą cztery Ziobra 29.10.11, 08:21
        Eee tam, Prezes juz dawno temu sie zorientowal, ze wyhodowal weza na wlasnej piersi.
        Dlatego wlasnie wyslal delfina do Europarlamentu, zeby uniemozliwic mu dalsze obrastanie w piorka i konsolidowanie swojej sily.
    • cezaryk Dobra rada dla Prezesa: 29.10.11, 01:22
      Meeeeelex!
      i cztery pastylki.
    • jerobert66 TW Stokrotka.. 29.10.11, 03:20

Pełen jadu ,slabiutki tekst PrOpagandówki tow. Stokrotki

• aekielski Nie wystarczą cztery Ziobra 29.10.11, 07:02
      Tak to jest pani Moniko gdy o tym kto zasiada w parlamencie decydują politycy a nie wyborcy. Taka jest prawda wynikająca z obecnego systemu wyborczego. Wszyscy o tym dobrze wiedzą,ale o wyborach z okręgów jednomandatowych nikt nie chce rozmawiać. Nawet Janusz Palikot startujący pod szyldem zmiany ordynacji wyborczej do sejmu i wprowadzenie okręgów jednomandatowych nagle zamilkł i nie porusza tematu. Wiem,że dla Warszawy to idealna sytuacja. Warszawa może praktycznie wcinać się do każdego okręgu z głupiej prowincji i decydować kogo wystawić w wyborach i na jakiej pozycji. W minionych wyborach miałem wybrać jednego kandydata z pośród 200 na dodatek z całej Polski. Czy byłem w stanie dokonać świadomego wyboru?
    • lionold co z Polską mógłby zrobić Zbigniew Ziobro 29.10.11, 08:44
      Nie tylko Ziobro. Każdy idiota wyposażony we władzę może z każdym zrobić wszystko - a idiota sqrvysyn z natury dwa razy razy tyle. Nie powiem już co może zrobić dwóch idiotów z natury
      sqrvysynów.

• mlodaemerytka Re: co z Polską mógłby zrobić Zbigniew Ziobro 03.11.11, 08:56
        do lionolt

wynika z "wypocin",ze juz sie poddaja niektorzy zastanawiajac,co Ziobro zrobi z Polska ?

Niby kto Mu pozwoli ?Czy az tak glupiu bylby wyborca ? Pewna czsc na "zoldzie" RM
        i KK tak,ale gdzie treszta obywateli ?
    • grisza14 Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Donku 29.10.11, 08:55
      tak dla higieny psychicznej.A i cera sie poprawi.
      • pis_busters Re: Griszka myć rączki bo śniadanie czeka... 29.10.11, 11:53
        Griszka myć rączki bo śniadanie czeka...
        • jerobert66 Re: Griszka myć rączki bo śniadanie czeka... 29.10.11, 17:14
          Pis-buster , tell us buddy who is your mummy and daddy.. Aint they a comunist activist from past time ? Thats why you have thus hate attitude ? Or they pay you for that ? ..:)
      • antropoid Re: Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Don 29.10.11, 12:06
        grisza14 napisał:

>Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Donku
        > tak dla higieny psychicznej.

Może lepiej nie. Ty o nich bredzisz na okrągło i jakoś żadnych oznak zachowania higieny psychicznej nie wykazujesz.

• jerobert66 Re: Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Don 29.10.11, 17:33
          Antropoid..POwiedz nam coś o swym tacie ..Kim byl ,z kim cię zrobił .To wyjasni twoje poglady i język..Powiedz prawdę , to przecież dla ciebie powód do dumy. Nie wstydż się ..:)
          • antropoid Re: Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Don 29.10.11, 21:44
            Pochwal się swoim chamowaty pajacu, znasz go chociaż? I tę damę z którą cię zmajstrował? Chyba nie, co by wyjaśniało twoje poglądy, język i widoczne problemy z tożsamością.
            • jerobert66 Re: Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Don 29.10.11, 22:49
              Mój tata jest inżynierem a mama nauczycielką. Oboje są na emeryturze .Bezpartyjni katolicy.
              • antropoid Re: Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Don 29.10.11, 23:04
                A wiedzą choć, że robisz sobie dobrze przed kompem snując anonimowo chamskie domysły na temat czyichś rodziców? Jeśli tak, to nie chwal się tym, bo ani to katolickie, ani powodów do dumy katolikom nie przysparza.
                • jerobert66 Re: Pani laskawa, napisz pani cos o Grzesku i Don 30.10.11, 00:56
                  Haha..Chłopcze..Ty się nie bój o mnie i mój katolicyzm. Jak widzisz nie mam nic do ukrycia ,a ty ? Jaka to tajemnica ? Ja wiem , lecz powiedz to innym.. Kim byl twój tatuś ..No, nie wstydz się ..Jestesmy na forum gw , jestes wśród swoich..
    • pal666 Pani Moniko, ja też napisałem wierszyk: 29.10.11, 09:35
      Skąd ten w mediach wrzask i krzyk ?
      To Monika Olej - Nikt.
      • pis_busters Re: Jęczysz jakby cię na [b]pal [/b]wbijano... 29.10.11, 11:55
        Jęczysz jakby cię na pal wbijano...
        • pal666 Re: Jęczysz jakby cię na [b]pal [/b]wbijano... 29.10.11, 12:02
          Ooooo... pis_busted, ty jeszcze coś brzęczysz ? Widocznie za słabo spuściłem wodę w WC.
      • 6.smiech Re: pal666 29.10.11, 12:26
        musisz jeszcze wydac duzo na wazeline aby sie u Z.Zero na cos zasluzyc.
        • jerobert66 Re: pal666 29.10.11, 17:27
          6-smieć..ups sorry..śmiech. Tell us, why you are such..Tell us who is your mum and dad. Tell us ,why, you are not original in your attitude towards us ,Polish.., you just keep the line..Say the truth..Dont lie..Can you ?
    • grek.grek Nie wystarczą cztery Ziobra 29.10.11, 10:48
      parafrazując posłankę Senyszyn, blondynkowy beton platformerski silący się nieudolnie na intelekt i dowcip.
    • jerobert66 Miernota.. 29.10.11, 15:38
      Poor black-propaganda article, made for poor ,(stupid )readers ,by ex (ex?) comunist undercover propagandist in hardcore antipolish paper..No more , no less..
      • mlodaemerytka Re: Miernota.. 03.11.11, 08:59
        jerobert66 napisał:

> Poor black-propaganda article, made for poor ,(stupid )readers ,by ex (ex?) com
        > unist undercover propagandist in hardcore antipolish paper..No more , no less..
        ================
        Why you are reading this stupid article ? Go to Gardian.
        Snob musi pokazac,ze zna angielski.
    • minstrel515 Śmieszny jest ten PiS. 29.10.11, 20:26
      Świat idzie do przodu, a oni w XIX wieku. Słowiańscy talibowie. Autyzm.
    • sam16 Nie wystarczą cztery Ziobra 30.10.11, 01:16
      Jakim trzeba byc gburem i chamem zeby nie dopuscic do glosu swojego zastepce i prawa reke w jego rzadzie. Obydwaj sa siebie warci i niewiadomo ktory gorszy.
      Wydaje sie jednak ze Ziobro mimo wszystko ma troche wiecej oglady towarzyskiej.
      • prawdziwygagatek Niewątpliwie masz rację, dusiłby wrogów w rękawicz 30.10.11, 08:12
        .. rękawiczkach.. z uśmiechem na swoich karminowych usteczkach, które tak zachwycają klientki dr Grzybbelsa..
    • jerobert66 Czerwone piranie.. 30.10.11, 13:15
      Olejnik rzucila kawałek Ziobra do kadzi czrwonych piranii. Teraz się kotłują z rozkoszą w swym krwawym tańcu. .Ciekawe w poniedziałek..może Kaczynskego , albo jakiegoś biskupa..
      • 6.smiech Re: Czerwone piranie.. 30.10.11, 13:36
        jerobert66 napisał:

> Olejnik rzucila kawałek Ziobra do kadzi czrwonych piranii. Teraz się kotłują z
        > rozkoszą w swym krwawym tańcu. .Ciekawe w poniedziałek..może Kaczynskego , albo
        > jakiegoś biskupa..

I oby tak sie wlasnie stalo, do czasu az wypleni sie te scierwa.
        • jerobert66 Powiedz kto cię nauczył nienawiści.. 30.10.11, 19:58
          6-śmieć ..ups smiech..Powiedz nam ,kto jest twoim wzorcem ? Tatuś sekretarz POP , mama ,sekretarka w KC ? A może to robisz dla kasy ? Powiedz , nie wstydż się..Fajny masz język , taki z lat 50-tych , stalinowskiego propagandysty..A może nim jesteś ?
    • adam-jer Nie wystarczą cztery Ziobra 30.10.11, 16:04
      Jeśli Ziobro wyleci z PiS, ew. tak czy inaczej zdecyduje się założyć nową partię, to mam dla niej świetną nazwę: PiS(z). Literka "z" to nie od Ziobry czy Zbigniewa, ale od ZWYCIĘŻYMY czyli "od Pawlaka". Ale jaki miałby być ten PiS(z)? Centroprawicowy (na co wskazuje retoryka ZZ), czy katolicko-narodowy (ZZ jest przecież pieszczoszkiem o.Rydzyka)? Pewnie decyzję podejmie sam guru moherowych babć.
    • mlodaemerytka Re: Nie wystarczą cztery Ziobra 03.11.11, 08:48

Pani redasktor "dowcipkuje" a czy to ladnie "kopac" lezacego ?
      Juz sie Ziobro nie podniesie prezes tego dopilnuje. Prosze wyszlo "szydlo" z wokrka
      kto jest ktow P I S ? I ta partia miala by wygrac ! Tworzyc rzad ? Chyba N I E R Z A D
      a od tego mamy agencje towarzyskie tolerowane poki co przez zwierzchnictwo ksiezy, bo gdzies chlopaki musza sie rozladowac.
    • sam16 Nie wystarczą cztery Ziobra 03.11.11, 09:12
      Arykul zaczyna sie od slow.Zizu nie wie co robic.
      Teraz pewnie juz wie. Genialny stratego nie dal mu wyboru.
      Kaczynski z Zobra rowali swoj rzad a teraz wykanczaja swoja partia.
      To samobojcy,dewianci,jarmarczni kuglarze.
      Smieszn sa obydwaj.
      A ponad 4 milony Polakow ktorzy na nich glosowali powinni sie spalic ze wstydu.
      Macie swoich idoli od zbawiania Polski. Chorzy na glowe wybrali psychopatow i teraz musza przelknac te zabe.
      Wstydzic sie powienien rowniez Episkopat a moze przede wszyskim Episkopat i Rydzyk.
      To ich propaganda wyniosla tych psychopatow do wladzy.
      Ciekawe gdzie jest duch sw. ktory powinien oswiecach biskupow apostolow.
      Jak mowi pismo:jesli zbieracie sie w imie moje to duch sw. bedzie z wami.
      Episkopat widocznie zbiera sie w imie Rydzyka albo Kaczynskiego wiec duch sw. nie ma obowiazku ich oswiecac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka