Dodaj do ulubionych

Rasiści na kongresie NOP

16.11.11, 07:19
Można oczekiwać w tym kierunku zwiększonej aktywności "sponsorskiej" finansjery i "investorów", którzy za darmo nie oddadzą przywilejów i znowu posłuża się wybróbowanymi środkami wzniecania wojen i zamętu,żeby dobrowadzić do "nowych rozdań".
Panowie politycy - dalej zwlekajcie z reformami i odważnymi działaniami i pomysłami - spotkamy się wszyscy w obozach koncentracyjnych , jeśli przeżyjemy. :-D
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Rasiści na kongresie NOP 16.11.11, 07:42
      banda debili....
    • japolak Rasiści w Polsce 16.11.11, 07:46
      Mnie trudno obiektywnie oceniać temat, bo nie jestem "prawdziwym Polakiem". Choć z katolickiej rodziny stałem się niewierzącym, żona z polskich ewangelików. Ona skończyła filologie słowiańskie a córka orientalistyję. Przyjaźnimy się z Żydami, Arabami (przy mnie nie biją się ze sobą), Rosjanami. Poróżniliśmy sie tylko w sprawie jednego Ormianina, co do Polski wyemigrował, bo wedle mnie zbyt beczelnie kradł i oszukiwał. Ale innych jego rodaków akceptuję.
      Dowcipy o Szkotach wysyłam za granicę koledze, choć się tłumaczy, że tylko pół-Szkotem jest - wiec go pytam, czy pod kiltem, czy powyżej Szkotem...
      Mam tam, gdzie moje hemoroidy "patryidiotów" z Warszawy i Wrocławia, kumplujących się z faszystami, biskupa kat. domagającego się by oprócz niewierzących w Watykan wyrzucić z Polski feministki, ekologów i wegetarian jako niepełnowartościowy element antynarodowy.
      • 0721x Re: Rasiści w Polsce 16.11.11, 08:13
        widać nawet bezmózgowcy mają potrzebę zrzeszania się - ale czy nie wystarczy pis?
        • punkoirarerecirding Re: Rasiści w Polsce 16.11.11, 09:53
          0721x napisał:

> widać nawet bezmózgowcy mają potrzebę zrzeszania się - ale czy nie wystarczy pi
          > s?
          większość bezmózgów przeszła do palikota
      • saint_just Re: Rasiści w Polsce 16.11.11, 08:14
        japolak napisała:

> Mnie trudno obiektywnie oceniać temat, bo nie jestem "prawdziwym Polakiem". Cho
        > ć z katolickiej rodziny stałem się niewierzącym, żona z polskich ewangelików. O
        > na skończyła filologie słowiańskie a córka orientalistyję. Przyjaźnimy się z Ży
        > dami, Arabami (przy mnie nie biją się ze sobą), Rosjanami. Poróżniliśmy sie tyl
        > ko w sprawie jednego Ormianina, co do Polski wyemigrował, bo wedle mnie zbyt be
        > czelnie kradł i oszukiwał. Ale innych jego rodaków akceptuję.
        > Dowcipy o Szkotach wysyłam za granicę koledze, choć się tłumaczy, że tylko pół-
        > Szkotem jest - wi
        • m.szef Re: Rasiści w Polsce 16.11.11, 08:31
          Dokładnie, dodatkowo zaś nie ma to znaczenia dla małych, zakompleksionych ludzików, którzy boją się o swoją seksualność (a nuż towarzystwo geja okazało by się dla takiego macho miłe - o boziu!), boją się mieć zdanie inne od tych, którzy biją lub mogą pobić, którzy nie myślą samodzielnie, bo to trudne... Takich ludzi w każdym społeczeństwie też się trochę znajdzie...
          Znam kolesia, który nienawidzi kotów - jako dziecko obejrzał jakiś horror o kotach i tak się wystraszył, że do tej pory nie może przebywać obok tego zwierzęcia. Ciekawe jest to, że dokładnie tak samo nienawidzi gejów...
      • ducks_arse Re: Rasiści w Polsce 16.11.11, 13:27
        japolak napisała:

> Mam tam, gdzie moje hemoroidy "patryidiotów" z Warszawy i Wrocławia, kumplujący
        > ch się z faszystami, biskupa kat. domagającego się by oprócz niewierzących w Wa
        > tykan wyrzucić z Polski feministki, ekologów i wegetarian jako niepełnowartości
        > owy element antynarodowy.
        Masz bardzo zdrowe poglądy, pytanie tylo, czy wszyscy wymienieni tam się zmieszczą???
      • zernobyl Re: Rasiści w Polsce 16.11.11, 14:12
        Problem w tym, że oni nie maja w d. Ciebie, tylko przy najbliższej okazji najchętniej by Ci trochę władowali, a później pogonili z Polski jako "lewackiego degenerata". Obojętność na nich bynajmniej nie jest dobrym rozwiązaniem.
    • drmuras Zaraz, zaraz 16.11.11, 08:26
      A Jaruzelski to był demokratyczny dyktator , Kiszczak nigdy nie wydawał rozkazów uzycia broni ?
      • szalom-1 Re:Jędrzej Giertych,sał listy do gen.Jaruzelskiego 16.11.11, 11:07
        Jędrzej Giertych wzorem komunistycznej propagandy kreował Jaruzelskiego na bohatera, wzór patrioty, opatrznościowego męża stanu. „Nie sposób nie uznać, – dowodził – że reprezentuje on politykę prawidłową i że wszyscy Polacy kochający ojczyznę i życzący jej dobra, powinni mu w jego dzisiejszej roli sternika polskiej nawy państwowej udzielić poparcia”. Podkreślając katolickie wychowanie autora stanu wojennego, sugerował wręcz że może być utajonym lub nawet jawnym katolikiem.
    • sakral Rasiści na kongresie NOP 16.11.11, 08:39
      z kneblem poprawności politycznej o można mówić o
      duchowych patronach rasizmu i antysemityzmu

Roman Dmowski i o.M.M.Kolbe to przed 1939 r.
      a dzisiaj część biskupów.

i wiecznie żywy pomysł na
      Katolickie Państwo Narodu Polskiego

redakcja "Gazety Wyborczej" unika nazwiska wysokich
      hierarchów którzy czynią zło i sieją nienawiść w Polsce.

• maura4 Rasiści na kongresie NOP 16.11.11, 09:12
      Nie chciał pan rzecznik rozmawiać ? A to dlaczego ? Nie ma się czym chwalić ? Ta wspaniała organizacja, której jest członkiem, propagująca nienawiść, nie zasługuje w/g niego na popularyzację ? Chcąc oczyścić polski naród z elementu niepożądanego, musieliby chyba z połowę wymordować. Myślę, że władza powinna zabrać się za delegalizację organizacji, których celem jest sianie nienawiści wszystko jedno z jakich powodów, zanim oni zabiora się za oczyszczanie narodu z ludzi, którzy nie potrafią nienawidzić innych.
      • kotek.filemon Re: Rasiści na kongresie NOP 16.11.11, 10:06
        maura4 napisała:

> Chcąc oczyścić polski naród z elementu niepożądanego, musieliby chyba z połowę wymordować.

E tam, powinni Hitlerowi i Stalinowi na kolanach dziękować, że odwalili za nich większość tej roboty. Gdyby nie ich "inżynieria społeczna" i rysowanie palcem po mapie, to zamiast praktycznie monoetnicznego polaczkowa byłaby tu mozaika jak za śp. II RP (z czym II RP sobie kompletnie nie radziła, ale to już inna bajka)...
      • emilka321 Re: rzecznik nie chciał rozmawiać 16.11.11, 11:18
        Rzecznik marginalnej partii to nie minister rządu, żeby miał ustawowy termin na udzielenie odpowiedzi na interpelację. Jeżeli nie chce z kimś rozmawiać to najwyżej ryzykuje, że go na swoich łamach ten ktoś obsmaruje. A dziennikarstwo zapewne wygląda tak, że ktoś "nie ustosunkował się do naszych poważnych wątpliwości" bo wcale do niego nie zadzwoniliśmy albo owszem, ale bez możliwości autoryzacji przed publikacją swoich odpowiedzi na pytania typu "czy przestał pan już bić żonę?"
    • robert9998 NOP=niewiedza oportunizmu prostactwo ! 16.11.11, 10:39
      GDY SZLEJE KRYZYS I ROŚNIE BIEDA, BUDZĄ SIĘ DEMONY!
      NAJŁATWIEJ JEST KIEROWAĆ GRUPAMI LUDZI PROSTYCH , NIE POSIADAJĄCYCH WYKSZTAŁCENIA, TAK BYŁO ZAWSZE.
    • sprzeciw21 Rasiści na kongresie NOP 16.11.11, 11:10
      Aautorzy mówią o poglądach zaproszonych gości, ale jakoś nie informują jakie poglądy wyraża w swoich dokumentach sam NOP, no cóż dziennikarstwo Wyborczej zawsze pozostawiało wiele do życzenia.
      Zamiast manipulacji oficjalnych mediów czytaj Serwis21 serwis21.blogspot.com - bez politycznej poprawności i bez podlizywania się władzy czy mainstreamowi.
    • labandera Rasiści na kongresie NOP 16.11.11, 21:33
      widzicie na sali to napięcie, te czerwone poliki z podniecenia/strachu/emocji? Te trzęsące się rączki trzymające kartkę. Co za ciśnieniowe towarzystwo :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka