Dodaj do ulubionych

Oto stu ludzi, których myślenie zmienia świat

28.11.11, 19:07
A ja myślałam, że opublikujecie listę Grupy Bilderberg.... Ten Bernenke, to ten sam, któremu "wcięło gdzieś" drobne 500 mld USD?
Obserwuj wątek
    • wrd6611 Oto stu ludzi, których myślenie zmienia świat 28.11.11, 19:43
      Przestanci chrzanic. Ta Arabska Rewolucja to przejecie wladzy przez islamistow. Egipt, Libia, Tunezja a teraz Maroko przemieniaja sie w panstwa islamskie z prawem szariatu. Bieda w Afryce i Azji jest spowodowana nieproporcjonalnym wzrostem populacji do miejsc pracy.
    • saint_just A ja myslałem ,że osoba z Europy wsch. 28.11.11, 19:48
      to Pan Antoni Macierewicz i jego przłomowe teorie o wyjątkowo agresywnych brzozach lotniczych ....Cóż ,żal i jakieś rozczarowanie jednak ....
    • kaszebe12 Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 19:50
      Swiat zmieniaja ci , ktorzy ow swiat posiadaja i kontroluja.-Dziwnym zbiegiem okolicznosci nosza takie specyficzne nazwiska : Goldman , Sachs ,Rotszyld , Perle,Wolfowitz i inni...
      • saint_just Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 19:57
        kaszebe12 napisał:

> Swiat zmieniaja ci , ktorzy ow swiat posiadaja i kontroluja.-Dziwnym zbiegiem o
        > kolicznosci nosza takie specyficzne nazwiska : Goldman , Sachs ,Rotszyld , Perl
        > e,Wolfowitz i inni...
      • saint_just Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 20:02
        Żydzi w zachodniej europie w XVI - XVII w, dostali zakaz wykonywania prawie wszystkich zawodów. Został im - jako jedna z niewielu mozliwości - obrót gotówką..... Nie mieli wielkiego wyboru żeby przetrwać, żalosny niedouczony , wygolony , cuchnący i niedomyty śmieciu rasistowski oraz przygłupie.
        • kaszebe12 Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 20:21
          Przeciez ja , nawet , nie wymienilem slowa "Zyd" , wspanialy , douczony,niewygolony , pachnacy i domyty skarbenku. -Aha !-Nadzwyczaj inteligentny skarbusiu.
          • kaszebe12 Saint Just... 28.11.11, 20:25
            Jak wpadles na pomysl takiego nick'u ?
            • saint_just Re: Saint Just... 28.11.11, 20:45
              kaszebe12 napisał:

> Jak wpadles na pomysl takiego nick'u ?
              • ubiquitousghost88 ...dopóki i jego nie skasowali, główki pozbawili.. 28.11.11, 20:54
                ...ciałkiem bezwstydnie pobawili, zanim go w morzu nie utopili...
                Occupy Wall Street!

saint_just napisał:

> kaszebe12 napisał:
                >
                > > Jak wpadles na pomysl takiego nick'u ?
                > _______________________________
                > Bo Saint -Just skasował trochę takich łajz jak ty i miał niezłą zabawę.
                • saint_just Re: ...dopóki i jego nie skasowali, główki pozbaw 28.11.11, 21:24
                  ubiquitousghost88 napisał:

> ...ciałkiem bezwstydnie pobawili, zanim go w morzu nie utopili...
                  > Occupy Wall Street!
          • saint_just Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 20:47
            kaszebe12 napisał:

> Przeciez ja , nawet , nie wymienilem slowa "Zyd" , wspanialy , douczony,niewygo
            > lony , pachnacy i domyty skarbenku. -Aha !-Nadzwyczaj inteligentny skarbusiu.
            • kaszebe12 Re: Propagandowa BZDURA... 28.11.11, 21:28
              A kogo bardziej kochasz , St just ? -Mamusie , czy tatusia ? -Czy w twoich snach pojawia sie morze,zbiorniki wodne,otwarte drzwi , okna ?
    • ubiquitousghost88 To nie 1848 - Wschodnia Europa przestała myśleć... 28.11.11, 20:57
      ...Wall Street myśli za nią...
      • kaszebe12 Saint Just... 28.11.11, 21:26
        Mmmmm....lubie ,jak mnie tak wyzywasz.-Chce jeszcze i jeszcze .- Bluznij dalej , moze sie w tobie zakocham.-Masz ladna pupcie ?
    • kpix Re: Oto stu ludzi, których myślenie zmienia świat 29.11.11, 14:02
      "Chairat el-Szater - główny strateg egipskiego Bractwa Muzułmańskiego. Przez wiele lat więziony przez reżim Mubaraka, po zwycięstwie egipskiej rewolucji napisał w "Guardianie": "Nie bójcie się Bractwa, szanujemy prawa wszystkich grup politycznych i religijnych"; "

No tak. Jak napisał w Guardianie, to rzeczywiście nie bójmy się ... :P
    • goral27 a dlaczego nie ma Wałęsy 29.11.11, 16:09
      Przecież on nawet nie ma czasy się spotkać z Obamą, taki jest zapracowany.

Adaś chyba powinien napisać o tym komentarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka