Dodaj do ulubionych

Protesty na nic się zdały - Polska podpisała ACTA

26.01.12, 07:40
Arogancja PO w stosunku do obywateli przebiła dno i puka w nie od spodu . Po zniszczeniu zebranych 700 tys podpisów pod referendum w 2007 roku , obiecanych obniżkach podatków a w rzeczywistości podwyżkach , zatrudnianiu 100 tys urzędników, chaosie komunikacyjnym z 201o roku , braku konsultacji społecznych w wielu sprawach Tusk wyrasta na pierwszego kłamcę nowożytnej historii Polski . To nie jest tak że zawsze GW i TVN uda się przekonać że wybór PO to mniejsze zło. Mam nadzieję że podpisanie ACTA przeleje czarę goryczy i Tusk niebawem znajdzie się na śmietniku historii. !!!!
Obserwuj wątek
    • kompex1950 Protesty na nic się zdały - Polska podpisała ACTA 26.01.12, 07:47
      Czwarty rozbiór polski. Rząd treściwie i jasno pokazał jak wsłuchuje się w głosy opinii publicznej. Czy Niemcy i Austria podpisały? Rzekomo bylibyśmy jedynymi, jeżeli reszta argumentów ma takie samo pokrycie w prawdzie to gratuluje. Wielkie dzięki dla tych którzy oddali nań głosy. Drugi raz w ciągu dwóch lat polska prawda wygląda ot głupio.
    • adess09 Protesty na nic się zdały - Polska podpisała ACTA 26.01.12, 08:21
      Tusek głupi sie okazał. Podlizywanie się zachodnim koncernom (które i tak mają go w doopie) jest dla niego ważniejsze, niż liczenie się z krajowymi wyborcami.

Sam najwięcej na tym straci.
    • pal666 ACTA niewątpliwym sukcesem polskiej prezydencji ! 26.01.12, 08:26
      oto kolejny sukces naszej Barcy trenera Doninho:
      www.rp.pl/artykul/55727,797323-ACTA-to-cenzura-Internetu---Grabowska.html
    • mojko-2 Protesty na nic się zdały - Polska podpisała ACTA 26.01.12, 09:17
      Moją czarę goryczy przelało. Liczę na kolejne demonstracje , na pewno mnie nie zabraknie.
    • wiedzacy_ziemianin Przypadkowe społeczeństwo pinokia !!!!!!!!!!!!!!! 26.01.12, 09:44
    • andrzej.sawa Re: Protesty na nic się zdały - Polska podpisała 27.01.12, 07:27
      W stosunku do takiego Obywatela jak Ty powinno się zastosować terapię i szkolenie w zakresie logiki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka