schwinn1 16.07.09, 19:36 czy w Piasecznie można naprawić MP4? jeśli tak to gdzie? dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfiroczka Re: naprawa MP4 16.07.09, 19:47 schwinn1 napisała: > czy w Piasecznie można naprawić MP4? jeśli tak to gdzie? > dziękuję za podpowiedzi. > Yo! wróciliście :) To fajno! gadałam chwilę w sobotę z Sylwią - kiedy we czwórkę z Rabcią i Sylwią robimy to spotkanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: naprawa MP4 16.07.09, 23:52 zemfiroczka napisała: > Yo! wróciliście :) To fajno! gadałam chwilę w sobotę z Sylwią - kiedy we czwórkę z Rabcią i Sylwią robimy to spotkanie? ;) Zaraz, jak to? Będziecie dymić? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: naprawa MP4 17.07.09, 01:09 richo napisał: > zemfiroczka napisała: > > > Yo! wróciliście :) To fajno! gadałam chwilę w sobotę z Sylwią - > kiedy we czwórkę z Rabcią i Sylwią robimy to spotkanie? ;) > > Zaraz, jak to? Będziecie dymić? Łeeeee, a ja myślałam, że Ty z radą jak naprawić ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: naprawa MP4 16.07.09, 22:36 kod05500 napisał: > A co jej się stało (tej MP4)? Chyba się obraziła i odmówiła posłuszeństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kod05500 Re: naprawa MP4 16.07.09, 23:58 To może tabliczka dobrej czekolady i kwiaty JĄ odczarują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: naprawa MP4 17.07.09, 01:09 kod05500 napisał: > To może tabliczka dobrej czekolady i kwiaty JĄ odczarują :-) Myślisz, że ona taka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kod05500 Re: naprawa MP4 17.07.09, 10:13 Nie wiem, ale na pewno jej to nie zaszkodzi ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: naprawa MP4 17.07.09, 11:26 Rabcia zaprasza do siebie, ogródek trzeba przekopać ( 1000 m2 :P) - nagroda grill full wypas i śpiew ptaków oraz cykanie świerszczy :) za nieplanowane komary organizator nie odpowiada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: naprawa MP4 17.07.09, 18:09 gabryella napisała: > Rabcia zaprasza do siebie, ogródek trzeba przekopać ( 1000 m2 :P) - nagroda > grill full wypas i śpiew ptaków oraz cykanie świerszczy :) za nieplanowane > komary organizator nie odpowiada ;) Hola hola! ten grill to miał być ot tak! Jakiś rok temu w marcu tak mi się o uszy obiło - zstąpiłam wtedy do podziemia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: naprawa MP4 17.07.09, 19:36 nie no, podpowiedzi rewelacyjne! jak zwykle można na was liczyć. w odpowiedzi co się stało MP4 to nie wiem, jest nowa i trochę działała a teraz ekranik się włącza i nic się dalej nie dzieje ;-( p.s.wróciliśmy, napisze mejla, co do dymienia to sobie z Motylem przedwczoraj dymiłyśmy, ale było smacznie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: naprawa MP4 11.03.10, 16:27 ponawiam pytanie, już niekoniecznie o Piaseczno, może być Warszawa. gdzie można naprawić MP4 w Warszawie, w zasadzie znalazłam jeden adres, ale tam mi nie pomogli, a wy? pomożecie? no! Odpowiedz Link Zgłoś