Dodaj do ulubionych

O. Rydzyk: katolicy powinni przestać płacić pod...

• puzonik48 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:08
      A ja się pytam ,kiedy tego czarnego zaborcę katolicy wezmą na swoje utrzymanie .Każdy człowiek sam powinien płacić za swoje potrzeby duchowe ,uczciwy człowiek ?Ja jak idę do kina czy teatru to płacę za bilet .Czy w końcu rząd tego państwa zacznie wydawać budżetowe pieniądze na cele społecznie użyteczne ,służące wszystkim obywatelom ?Czy nadal będzie bardziej dbał o dobrobyt obcego państwa i jego wysłanników ?Kiedy ten naród wstanie z kolan ?
    • nerwus0 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:09
      www.youtube.com/watch?v=o16S2eKCPIQ
      • puzonik48 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 19:27
        Sama prawda :):)
    • obywalet Do pierdla grzyba! 06.02.12, 19:15
      Do pierdla z tym grzybem! Nawołuje do lekceważenia naszego Państwa, i do łamania prawa, pieprzony durny klecha!
    • voycek O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:15
      Czy naprawdę nie ma sposobu, żeby tego cymbała i oszusta zamknąć do pierdla? Dlaczego wszyscy politycy się go boją i łażą przed nim na kolanach? Przecież były publikowane filmy dokumentalne (TVP), gdzie ludzie stwierdzali, że na polecenie tego łobuza przemycali sprzęt nadawczo-odbiorczy. Przecież wszyscy wiedzą, że ten hochsztapler zdefraudował świadectwa udziałowe NFI. I co dalej z tym? Nic? Facet, który pluł na UE, żądał pieniędzy od UE na swoją działalność. Przecież to jest jakaś paranoja. Jak można takiego wszarza dopuszczać do głosu i jeszcze mu wierzyć? To jest po prostu chore i możliwe tylko i wyłącznie w Polandii Tuska i Sikorskiego.
    • alicia.online facet żyje z naszych podatków i gada takie brednie 06.02.12, 19:18
      Toż to bezczelność - KK żyje z podatków wszystkich Polaków, nie tylko katolików. Na takie bzdury powinna być jedna odpowiedź - koniec utrzymywania KK z podatków, niech katolicy - jak chrześcijanie w całym cywilizowanym świecie - deklarują swoją część na KK - tak jak na inne instytucje użyteczności publicznej, ale byłby koniec utrzymywania KK z podatków nie-katolików.!
    • nerwus0 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:22
      Podczas ostatnich mrozów, pewien facet o innej orientacji seksulnej
      wchodzi do kościoła by się trochę rozgrzać. A tam Rydzo lata z kadzidłem
      dookoła ołtarza. Gość rozgląda się i woła na cały głos:
      - Ej, lala, torebka ci się pali !
    • sselrats Agent obcego panstwa. Ci so szkodza Kosciolowi 06.02.12, 19:22
      byc moze dzialaja dla dobra Polski.
    • piemont12 Katolicy powinni wygnać z Polski,takich jak Rydzyk 06.02.12, 19:24
      Prawdziwi Katolicy nigdy nie powinni przyjmować komunii z rąk zboczeńców, złodziei w sutannach.. Spowiedż przed takimi łajdakami, to gorsze niż przesłuchanie na UB !
      Prawi katolicy, patrioci, powinni zmusić tych bydlaków ,jak Rydzyk,Paetz,Michalik,Król, Czaja,Wielgus, itd...itp. do opuszczenia Polski. Pognać tych szambowników na kopach !!!
      • sselrats Katolicy to poddani Watykanu, obcego panstwa 06.02.12, 19:34
        Polska wiara to wiara to wiara w Swiatowita. Lepsze nasze gusla niz okupanckie.
    • koniepobetonie Czy na tego gnypa nie ma mocnych ??? 06.02.12, 19:26
      Co na to przepisy ? On jawnie nawołuje do przestępstwa. Niepłacenie podatków to przestępstwo. To jest ksiądz czy ambasador diabła ?
      Czy na tego gnypa nie ma paragrafu ??
    • jakub-11111 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:26
      Za podżeganie do łamania porządku prawnego państwa ten dupek nie powinien z ciurmy wyjść. A propos ciurma , czy gnój zapłacił już 5000 zł grzywny i co z odsetkami?
    • old_dog O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:35
      Kościół lubi takie zestawienia Polska i kościół, Polak-katolik, co ma wskazywać na jedność i uznanie kościoła za opokę państwa. Kościół w tej jedności zajmuje rolę zwierzchnika nad państwem, "krzyż nad koroną". Cała historia kościoła to ciągła walka kościoła z państwem. Postawa Rydzyka to nic nowego, on tylko wyraża politykę kościoła, biznes ponadnarodowy sterowany przez Watykan.
    • popijajac_piwo To już jest namawianie do przestępstwa 06.02.12, 19:38
      i zdaje się jest ścigane... Ale czego się spodziewać po oszuście i złodzieju.
      • nerwus0 Re: To już jest namawianie do przestępstwa 06.02.12, 19:48
        Ja, kiedyś, zgłosiłem popełnienie przestępstwa E-mailem. Wydawało mi się, że
        przestępstwo jakie zgłosiłem będzie ścigane z urzędu. Nic z tego.
        Otrzymałem odpowiedź, że mam się zgłosić osobiście
        i podpisać zgłoszenie w terminie 7 dni. Jasne, natychmiast wezmę
        urlop, kupię bilet na samolot do Warszawy. To po cholerę
        prokuratura? Do brania pieniędzy?
        Mają obywateli w doopie. Zgłaszaj ile chcesz. Oni i tak nic nie zrobią.
        Wg przysłowia "qrwa qu...e łba nie urwie".
    • talbor73 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:39
      strzelił sobie w stopę, nie będzie podatków nie będzie emerytur i babcie nie wyślą datków
    • r1111111 Re: O. Rydzyk: katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 19:49
      abers napisał:
      > Odezwał się ten, co najwięcej płaci !

Gdy Wasz Idol Pan Donald Tusk nawoływał do nie płacenia abonamentu RTV, to pialiście z zachwytu, nieomalże orgazm Was dopadał. Teraz podobne stwierdzenie Was oburza?
      P.S.
      Abonament RTV płaciłem i będę płacił.
      Od podatku na pewno odliczę to, co dałem na WOŚP.

• twoje.sumienie.1 To jeden z największych skandali pod batutą PO. 06.02.12, 19:52
      Odmowa udzielenia koncesji na nadawanie na multipleksie cyfrowym dla Fundacji Lux Veritatis to jeden z największych skandali w RP. To przykład totalitaryzmu, kneblowania ust "niepoprawnym politycznie", wykluczania katolików, totalnego zakłamania, bezprawia. Ilość złamanego prawa przy okazji przyznawania koncesji na DVBT przez KRRiT i jej przewodniczącego J. Dworaka jest trudna nawet do wyliczenia nie mówiąc już o zwykłym ludzkim odczuciu wielkiej krzywdy i niesprawiedliwości wobec katolików jaką niejako w "ich imieniu" odbiera TV TRWAM.
      Wspomnę tylko o jednej ciekawej, choć mniej istotnej dla sprawy nieprawidłowości dotyczącej przewodniczącego J. Dworaka który podczas pierwszego posiedzenia KRRiT 10 sierpnia 2010 r. został wybrany Przewodniczącym Rady. Według wpisów KRS Dworak w styczniu 2008 r. nabył 230 udziałów w firmie „Prasa i Film” sp. z o.o., został wtedy także członkiem zarządu tej spółki. Swoje udziały posiadał aż do 17 września 2010 r., w tym samym dniu przestał również być członkiem zarządu spółki „Film i Prasa”. Zatem przez ponad 5 tygodni naruszał poważnie art. 8 ust. 4 ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji.
      Za podobne nadużycia marszałek odwołał ze stanowiska burmistrza pewnego miasta. Tutaj jakoś prawo poszło jak to u PO bywa we zwyczaju na lewo. No a potem to już poleciało z TV TRWAM w tym samym kierunku pełną parą...
      • wlekawa Re: To jeden z największych skandali pod batutą P 06.02.12, 19:56
        Koniec finansowania kościoła z podatków niekatolików. Niech każdy płaci za swoje.
        • twoje.sumienie.1 Póki co każdy proboszcz płaci podatki... 06.02.12, 20:29
          za takich niedouczonych, bez wiedzy jak Ty.
          • nerwus0 Re: Póki co każdy proboszcz płaci podatki... 06.02.12, 20:49
            twoje.sumienie.1 napisała:

> za takich niedouczonych, bez wiedzy jak Ty.

Nie cudzołóż!
            • twoje.sumienie.1 Póki co każdy proboszcz płaci podatki... 06.02.12, 21:01
              www.youtube.com/watch?v=iKOAnA_gFcY&NR=1
              • nerwus0 Re: Póki co każdy proboszcz płaci podatki... 06.02.12, 21:07
                twoje.sumienie.1 napisała:

> www.youtube.com/watch?v=iKOAnA_gFcY&NR=1

Nie potrafisz nic swojego? Podpierać się YT najprościej. Tam różni idioci wstawiają swoje
                iditoyzmy. Dla mnie YT nie jest alfą i omegą.
                Wprawdzie też mam załączone YT do moich postów, ale to prawda i do śmiechu.
      • nerwus0 Re: To jeden z największych skandali pod batutą P 06.02.12, 20:05
        Wielu was, ty i ten co swoje IQ pisze jadynkami, a jakoby nikogo nie było.
        Stocznia Gdańska się kłania. Totalitaryzm to jest w wykonaniu KK, cymbale.
        Sranie na własną Ojczyznę jest niczym?
        Takiego dziada należy zamknąć na długie lata by nie zawracał ludziom doopy
        i nie okradał, w imię wiary, tych najbiedniejszych. Wykorzystywanie ubogich
        przerabialiśmy już ponad tysiąc lat. To ma być XXI wiek? W KK to dalej
        średniowiecze. Amen.
        • nerwus0 Re: To jeden z największych skandali pod batutą P 06.02.12, 20:06
          Do było do tego co niby ma sumienie. Raczej sraczkę.
        • twoje.sumienie.1 Patrząc na treść Twojego posta, mam wrażenie... 06.02.12, 20:32
          że nawet do średniowiecza jeszcze nie dojrzałeś, a Twoje IQ nawet jedynkami trudno byłoby napisać bo od zera by trzeba było zacząć.
          • nerwus0 Re: Patrząc na treść Twojego posta, mam wrażenie 06.02.12, 20:54
            Ty, niestety zostałeś przy troglodytach, nie obrażając troglodytów.
            • twoje.sumienie.1 Patrząc na treść Twojego posta, mam pewność... 06.02.12, 21:02
              www.youtube.com/watch?v=W6Wbq4nMxeM&feature=related
              • nerwus0 Re: Patrząc na treść Twojego posta, mam pewność. 06.02.12, 21:09
                Czyli, nie masz nic do powiedzenia. Takich ludziów mi żal.
                Bez zdania. Jesteś blondynką?
              • nerwus0 Re: Patrząc na treść Twojego posta, mam pewność. 06.02.12, 21:11
                Dobra rada.
                Przestań się już ośmieszać.
                • nerwus0 Re: Patrząc na treść Twojego posta, mam pewność. 06.02.12, 21:16
                  JUż twój nick śwaidczy, że błądzisz. Sam pomysł na takiego nicka
                  jest pokazem twego nikłego pojęcia o Polakach. Nie tych
                  prawdziwych wg Jara. Na to trzeba być nieźle
                  pieprzeniętym.
                  • nerwus0 Re: Patrząc na treść Twojego posta, mam pewność. 06.02.12, 21:18
                    Coś ci jeszcze dodam. Zachowujesz się jakbyś rozmawiała ze mną twarzą w twarz.
                    To twój błąd. Jaki? Domyśl się.
                    • twoje.sumienie.1 że w temacie odmowy koncesji na DVBT dla TV TRWAM 06.02.12, 22:16
                      nie masz nic do powiedzenia. Brak Ci na ten temat po prostu najbardziej nawet elementarnej wiedzy. O sumieniu to nie ma nawet co mówić. Szkoda czasu. Żegnam.

www.youtube.com/watch?v=DgmoyCfejn8
      • bzyk_origo katolu do ortopedy... 06.02.12, 20:08
        do rtopedy bo na psychiatre juz za pozno - a kysz pomiocie szatana!
    • boswirana Neurotyczne Przesłanie Boswirany 06.02.12, 19:58
      "Wszyscy zgrzeszyli". Podobno.
      Oprócz Ojca Rydzyka.Oczywiście.
      On zawsze mówi prawdę,nawet gdy sam sobie zaprzecza.To proste.
      Czy Prawdę da się wysłowić?Być może.
      Być może Prawda z ust Boga brzmi przekonująco i pocieszająco.Kto zaprzeczy?
      Dlaczego prawda w ustach Ojca Dyrektora brzmi całkiem inaczej,nie trafnie?Bo skrzeczy?
      Do rzeczy-obłuda wynika z pychy a pycha to demon Lucyfer moi rodzice podobno byli w piekle byli nadzy głodni biedni i chorzy cierpieli ja będąc zaledwie dwuletnim dzieckiem nic nie mogłem na to poradzić lecz to była moja wina dlatego moja matka oskarżyła mnie o to cierpienie przed ojcem a ojciec na jej słowa poderżnął mi gardło i umarłem.Dlaczego?
      Ponieważ to był tylko sen.
      Nie jestem żadnym cholernym "świadkiem >jehowy<",ale proszę Was wszystkich -
      przebudźcie się!
    • gregroyx O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 19:59
      Moze wreszcie oskarzyciel publiczny znajdzie odwage na postawienie tej kanalii przed sadem. Publiczne nawolywanie do popelnienia przestepstwa? No, no , no... Jesli to ujdzie znow szumowinie plazem , to ANARCHIA W POLSCE SIEGNIE ZENITU.
      • nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:08
        Już pisałem.
        Qrwa qrwie łba nie urwie.
    • 2kotunia1 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:01
      Jeszcze sku...synowi nie przedstawiono zarzutów za nawoływanie do niepokojów społecznych? To Ci bydlę. Na hasiok z nim!
    • agenttomekcba O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:03
      Kiedy wreszcie jego przełożeni zamknie fałszywą gębę tego antypolskiego szkodnika ?
      Powinno się go wystrzelić w kosmos, nie dość że narozkradał ludziom świadectwa udziałowe, to jeszcze chce doprowadzić do upadku państwa Polskiego wygłaszając swoje antypolskie herezje. Kler sam sobie strzela w stopę tolerując tę szuję.
    • 55_latek O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:04
      Słuchaj Rydzyk!
      Pierwszy raz Cię posłucham!
      Ani grosz na kościół, ani pół grosika!
    • bzyk_origo A rydza do pierdla za dzilalnosc wywrotowa 06.02.12, 20:04
      Dla pedofila rydza - areszt wydobywczy, o tak ze 3 lata - z pedofila zmieni sie w homo - gwarantowane!!!
    • maternalka O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:05
      Ten fałszywy, trujący grzyb też kiedyś umrze. W piekle już na niego czekają!!!
    • pietro62 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:06
      A gdzie RYDZYK ta antypolska KURWA była w czasie stanu wojennego? Czy w tym okresie wyprowadzał ludzi na ulicę, czy wypowiadał się przeciwko "władzy ludowej"? NIE, bo wtedy to było niebezpieczne i nieopłacalne!!
    • bigpawi O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:13
      Środa, 8 lutego 2012r., godzina 12:00, Toruń, ul. Żwirki i Wigury (wiadomo w którym miejscu) - zbiórka chętnych do obicia ryja temu śmiertelnie choremu pajacowi Rydzykowi!!! :DDD
      • nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:19
        Weźcie parę lasek dynamitu. Poślijcie bałwana do piekła. Razem z maybachem.
        Bądzie jeździł od kotła do kotła.
        • z2006 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:27
          Z pisanie takich rzeczy (zwłaszcza o księżach) też można trafić do piekła.
          • nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:42
            Najpierw musiałbym je zobaczyć. Szklana Góra też jeuż była.
            Jakoć nikt jej nie widział. O Smokach nie wspomnę.
            Bajarz opowiada.
            A `propos zwłaszcza.
            Czym się różnia gołąb od zwłaszczy?
            Gołąb sra na dachach a zwłaszcza na parapecie.
            • z2006 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:49
              Dlaczego musialbyś zobaczyć? Raka też można dostać nawet nie znając tego pojęcia.
              • nerwus0 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 06.02.12, 20:52
                Zapraszam na oglądanie piekła.
                Rak? W moim wieku to żadna różnica.
                • z2006 Re: O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić p 12.02.12, 19:04
                  nerwus0 napisał:

> Zapraszam na oglądanie piekła.

Nie skorzystam.

> Rak? W moim wieku to żadna różnica.

Przy raku bardziej się cierpi (a w każdym razie dłużej) niż przy zawale.
    • henyk O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 06.02.12, 20:14
      Ja przestałem płacić na tacę. Żebyś ojcze nie wypowiadał tych słów w złą godzinę, bo okazać się może, że katolicy zaczną odchodzić od kościoła. I co wtedy?. Jeżeli "kościół" ma podpierać się takimi "autorytetami" jak Rydzyk, to źle widzę przyszłość tej instytucji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka