linka.a 06.03.12, 10:23 Z wyciąganiem wniosków dotyczących lepiej poczekać. A deputaty można określić jednym sformułowaniem: #starebyło. -------------------------- W razie czego, napiszemy o wszystkim: teksty na www Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytek-7 120 metrów pod prąd 06.03.12, 11:35 Doskonale! Zabil ogrodnik.Winny jest Gierek. Jakie idiotyzmy macie jeszcze w zapasie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekd38 120 metrów pod prąd 06.03.12, 11:38 Jak dobrze pojdzie to uczeni w pismie udowodnia ze wine za wypadek ponosi EDWARD GIEREK sp. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: 120 metrów pod prąd 06.03.12, 11:38 Jak to dobrze, że znalazł się ten Gierek! Dzięki temu można zignorować zapaść kolejową wywołaną przez solidaruchów. Chociaż w sumie głupi ten Gierek - mógł nie budować, to nie byłoby szkodnikom co dewastować. Odpowiedz Link Zgłoś
mich54 120 metrów pod prąd 06.03.12, 13:01 Przykre jest, że remont się zrobiło poprzez wymianę starych torów na nowe, a nie zrobiono bezkolizyjnego zjazdu i tutaj należy sprawdzić kto za to odpowiada. Niestety taka praktyka remontów na kolei,byle wyglądało. A i na większości remontowanych dróg też się ich się nie prostuje,żeby poprawić bezpieczeństwo, tylko lepi nowy asfalt. Taka bylejakość. Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 fatalna reorganizacja 06.03.12, 15:33 Podział PKP na niezliczone spółki był nie tylko nieodpowiedzialnoscia, ale wręcz głupoptą. Infrastruktura kolejowa stanowi jednlity system i jej podział na spółki jest nie tylko nielogiczny, ale wręcz niesterowalny, je4st także podstawową przyczyna braku umiejetnosci i mozliwosci wykrzystania srodków unijnych. Owszem możne dzielić i prywatyzować przewoźników, ale nie niszczyć infrastruktury jako jednoiltego systemu - w imie tworzenia stanowisk dla kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
agoo5 120 metrów pod prąd 06.03.12, 19:34 W ramach reformy, oczywiście na lepsze, bo wiadomo, że wszystko stworzone za "komuny" to dno i badziewie, zlikwidowano technika kolejowe. W ich miejsce są teraz kursy... Po kursie pracuje się na kolei nie wiedząc o tej pracy absolutnie nic. Nasza edukacja jest w dramatycznym stanie. Brak zawodówek, techników, wprowadzenie idiotycznych gimnazjów, brak egzaminów wstępnych na studia, zmniejszenie o 30% ilości zajęć z przedmiotów kierunkowych na Uniwersytetach. No i genialny pomysł likwidacji liceów... Współczuję dzieciakom i młodzieży, ja na szczęście zdążyłam - chodziłam do szkoły i studiowałam za tzw. "komuny" i mimo ogromnego postępu we wszystkich dziedzinach, wiem o wiele więcej niż te biedne dzieciaki. A pretensje do Gierka - no cóż, on budował, a oni teraz tylko burzą i niszczą. Bo tylko to potrafią. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
grey-sky Prawie 23 lata III RP 07.03.12, 00:58 A tu znów winny Gierek! Jakie wspaniałe usprawiedliwienie! Co przez te wszystkie lata robią rządy, jeśli wciąż można zwalać winę na Gierka? Czy PRL będzie zawsze usprawiedliwieniem głupoty rządzących tu w Polsce w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś