krzychs4 14.03.12, 07:51 Prywata i kumoterstwo najzwyklejsze. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw73 Fryzjer Wieczorek,star w ustawiany konkursie Muchy 14.03.12, 08:09 Fryzjer Wieczorek, już się odgraża ,że wytruje w "konkursie" na dyrektora COS. Jestem prawie pewien,że Lubelski fryzjer Wieczorek, wygra ten pseudo konkurs. Minister Mucha, powie ,że teraz jest czas Fryzjerów i Wieczorek z Lublina, się do tego nadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
barcelona_ltd Ten rząd powinien wreszcie upaść 14.03.12, 08:14 Żenująca niekompetencja i nieprawdopodobna buta. W dodatku trwa to piąty rok Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon ..ja bym fryzjera nie skreslal jezeli prowadzi 14.03.12, 09:45 jakas siec zakladow z sukcesem to moze w odroznieniu od partyjnych popaprancow , ktorym nikt nie powierzylby osiedlowego warzywniaka, bylby wlasciwym czlowiekiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
herbusas Roszady ministry Muchy 14.03.12, 09:54 Dolary przeciwko orzechom , że "Fryzjer" wygra wszystkie konkursy. Bedzie znał tematykę "egzaminu konkursowego" i będzie miał czas na przygotowanie, będzie też miał "przychylną komisję". Widziałam jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Roszady ministry Muchy 14.03.12, 10:11 "Minister sportu zdymisjonowała dyrekcję Centralnego Ośrodka Sportu. " Nie Minister Sportu, a Ministra Sporta jak Pani Doktor Niemedycyny Joanna Mucha życzy sobie Panie Dziennikarzu z PAP-u. Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Roszady ministry Muchy 14.03.12, 12:05 "Wykształcenie Marka Wieczorka jest bardzo dobre, do tego zarządzanie w przeszłości siecią czterech ośrodków wczasowych. Natomiast pełna racja, jeśli chodzi o sport, tu nie ma kompetencji" - mówiła w lutym "Gazecie" Joanna Mucha. Głupia ta muszora i niekompetentna jak jasna cholera. Ale cały ten rząd ryżego oszusta taki jest wiec nie ma się co dziwić. A Wieczorek zapewne wygra ten konkurs, bo szybko się uczy i już dużo na temat sporu wie, a będzie wiedział jeszcze więcej. A już na pewno wie jak to miło jest przytulać co miesiąc kilkanaście tysiaków za nic i nie musząc się zbytnio wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Roszady ministry Muchy 14.03.12, 22:35 Pchła, komar mucha ,karaluchy to insekty -jakie są na to środki.? Odpowiedz Link Zgłoś