Dodaj do ulubionych

Sprytny Ziobro

26.03.12, 01:24
Ja bym Ziobry nie chowal, bo ten typ wyglada na sprytniejszego niz Kaczynski Jaroslaw, syn Raymunda. Za Ziobre mysli Kurski, a za Kaczynskiego nie ma kto myslec, bo wszyscy inteligentni zostali juz z Pisu wyrzuceni. Poza tym jest jeszcze Rydzyk, ktory chyba widzi, ze Kaczynski przegrywa, wiec po co go popierac?
Mam nadzieje, ze Ziobro daleko nie zajedzie, ale nie mialbym problemu, jakby przed swoja porazka wykonczyl Kaczynskiego.
Obserwuj wątek
    • marek_mroz A propos konkluzji 26.03.12, 02:15
      Cóż, nie będziemy raczej płakać, gdy Ziobro wreszcie zniknie. Podobnie, jak nie zapłaczemy po Jarosławie Kaczyńskim. No, chyba że po nim nastąpi Macierewicz...
    • jurek4491 Sprytny Ziobro 26.03.12, 07:07
      Prawicowa ekstrema rośnie w siłę, ależ to będzie teraz potęga w przyszłych wyborach we wszystkich wiejskich parafiach wygrają Pisdzielce co usadowi ich w ławach opozycji bo nie mają zdolności koalicyjnej.Tam właśnie jest ich miejsce nie mogą przejąć władzy wyżej niż w gminach jeżeli tak sobie tego życzy prymitywne i zacofane umysłowo wiejskie prawicowo-kościółkowe zadupie.
    • costa3500 Sprytny Ziobro 26.03.12, 08:52

Szok prawie tysiąc Polaków wybrało to Zero na wodza jak tak dalej pójdzie to ma pewną prezydenturę chyba że wcześniej polegnie przed Trybunałem.
    • kotek.filemon Re: Sprytny Ziobro 26.03.12, 09:34
      Z dwojga złego wolę na szefa narodowego kato-socjalizmu w Polsce pana w wieku przedemerytalnym z urojeniami po śmierci brata niż kanalię bez żadnych zasad.
    • kociewiak2 Sprytny Ziobro 26.03.12, 10:04
      ...i niech tak sie stanie,
    • gajane4 Sprytny Ziobro 26.03.12, 11:30
      A ja jestem Katolikiem i każdej niedzieli daję "na tacę" tyle na ile sobie zasłóżył mój Proboszcz separując Świątynię od WSZELKICH DEWOT i OSZOŁOMÓW POLITYCZNO-FINANSOWYCH. Będę też DOBROWOLNIE przekazywał swoją część podatku Kościołowi, pod warunkiem, że NIE BĘDĘ w żąden sposób IDENTYFIKOWALNY dla admistracji kościelnej. Ale nie życzę sobie żeby tak jak dotychczas mój niewierzący sąsiad utrzymywał wbrew swej woli jakikolwiek Kościół.
    • piss.off doopek Ziobro 26.03.12, 13:07
      kaczynski nie myśli, za niego myśleli i myślą wszyscy ...

za kaczynskiego myśleli i ziobro i kurski

blaszczak, hoffffffman a zwłaszcza brudzynki są bezmyślni

ausie rules

aussie1inc napisał:

> Ja bym Ziobry nie chowal, bo ten typ wyglada na sprytniejszego niz Kaczynski Ja
      > roslaw, syn Raymunda. Za Ziobre mysli Kurski, a za Kaczynskiego nie ma kto mysl
      > ec, bo wszyscy inteligentni zostali juz z Pisu wyrzuceni. Poza tym jest jeszcze
      > Rydzyk, ktory chyba widzi, ze Kaczynski przegrywa, wiec po co go popierac?
      > Mam nadzieje, ze Ziobro daleko nie zajedzie, ale nie mialbym problemu, jakby pr
      > zed swoja porazka wykonczyl Kaczynskiego.
    • waldemark112 Sprytny Ziobro 26.03.12, 13:25
      Jaki on grzeczny,przymilny ,wiarygodny ,kochany gdy produkuje się w mediach.To grożny typ dla bezpieczeństwa kraju.A co robił,w 4RP.Ile istnień ludzkich ma na sumieniu?Prezes pozbył się go aby nie uczestniczyć w tańcu śmierci.
    • haen2010 Redaktor Szacki 26.03.12, 14:28
      Wyobraźnią nie grzeszy. Bo o powodzeniu lub nie SPZZ zadecyduje obywatel Rydzyk. A jak to Rydzyk - pokaże personalnie na kogo głosować w każdym okręgu. Może się trafi jakiś z PiS, ale gneralnie to Ziobro z Rydzykiem są mariażem. "Mój złoty chłopak" mówi samo za siebie.

• orkakasa Sprytny Ziobro 26.03.12, 15:42
      kiedyś to nie było nic w sklepach ,a teraz są pełne sklepy tylko nie polskie.kiedyś mieliśmy polską markę samochodów ,stocznie ,huty --a teraz mamy mnustwo obcych banków ubezpieczycieli i bezproduktywnych urzędasów ,a zapomniałbym w poruwnaniu do godziny pracy (bo to jedyny logiczny przelicznik) najdroższą bęzynę w europie.Ci co mieli "coś" we łbie wyjechali z kraju --i przestańcie mówić że za pracą --uciekli by niezwarjować.Czyli dren totalny --a i jeszcze będziecie zapieprzać do śmierci ( ale to już chyba wiecie) Kończą się im już pomysły jakie jeszcze psychotropy wam do żarcia pakować bo w tym momęcie to nawet na kubie mają lepiej a nie wiecie dlaczego u was tak drogo żeby u nas w uni było tanio .pozdro pozdro czekamy aż przyjmiecie euro nikt w takiej sytuacji jak wasza nieodbierze takiej piłki .
      • hate-war Re: Sprytny Ziobro 28.03.12, 06:24
        Ziobro razem ze swoją menażerią niech ruszą do Brukseli skąd pobierają wysokie pensję i wezmą się wreszcie do pracy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka