j-agat 17.04.12, 21:26 Panie Giertych,zbyt blisko obłoków ma pan głowę,stąd tak głupie stwierdzenia./Bujanie w obłokach/ Co,brak konceptu na zaistnienie ??? Do tego trzeba mieć talent !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregroyx Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 17.04.12, 21:35 Moze wojny nie bedzie, ale pasywnosc rzadu i prokuratury jest zenujaca! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: kto wyciągnął tego trupa z szafy? 17.04.12, 23:09 Niestety, ten trup może mieć rację. Oby nie! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: kto wyciągnął tego trupa z szafy? 17.04.12, 23:34 Wie, co mówi. W roku 1995 brylował w kolumnie Rydzyka przygotowującej marsz na Warszawę, a więc zna ten szmer. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: kto wyciągnął tego trupa z szafy? 18.04.12, 10:14 W jakich butach była pani zootechnik? Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: kto wyciągnął tego trupa z szafy? 18.04.12, 17:46 Trup, nie trup gada do rzeczy.Niestety wszystko wskazuje na nieodległy pucz. A trupy te prawdziwe, to podstawa do co najmniej frankistowskiego ,żeby nie powiedzieć ostrzej przewrotu.Obyśmy się nie obudzili w IV RP z nieograniczoną i dożywotnią władzą samozwańczego namiestnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikan1969 Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 07:36 Poszedłbym nawet dalej część obłąkanych z Krakowskiego Przedmieścia swe narodziny zawdziecza polityce nie informowania prowadzącej śledztwo prokuraturze o ówczesnej min Kopacz i jej "kopaniu" nawet nie wspomne. Gdyby tylko jedno z tych zjawisk miało miejsce to już jest za dużo ale dwa to olbrzymi przyrost "prawdziwych polaków". Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 09:20 pelikan1969 napisał: > część obłąkanych z Krakowskiego Przedmieścia swe narod > ziny zawdziecza polityce nie informowania prowadzącej śledztwo prokuraturze o > ówczesnej min Kopacz i jej "kopaniu" nawet nie wspomne. Gdyby tylko jedno z t > ych zjawisk miało miejsce to już jest za dużo ale dwa to olbrzymi przyrost "pra > wdziwych polaków". Ty naprawdę wierzysz, że PPP-K (Prawdziwi Patrioci Polacy-Katolicy) - a takimi są ci obłąkani z Krakowskiego Przedmieścia kiedykolwiek cokolwiek słuchali (o) ówczesnej min Kopacz i cokolwiek kiedykolwiek z tego rozumieli??? Taż ona nigdy nie występowała u Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Pomódlmy się o klęskę katoli-kiboli ePiSkopatu 18.04.12, 09:45 ..Piorunem ruń, gdy w imię sławy Pyszałek chwyci broń do ręki, Nie dopuść, żeby miecz nieprawy Miał za rękojeść krzyż Twej męki. Niech się wypełni dobra wola Szlachetnych serc, co w klęsce wzrosły, Przywróć nam chleb z polskiego pola, Przywróć nam trumny z polskiej sosny. Lecz nade wszystko - słowom naszym, Zmienionym chytrze przez krętaczy, Jedyność przywróć i prawdziwość: Niech prawo zawsze prawo znaczy, A sprawiedliwość - sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Biegli pobiegli 17.04.12, 21:38 Roman Giertych mówił ..., że choć żadna opinia biegłego nie potwierdziła tezy o obecności materiałów wybuchowych na pokładzie Tu-154, PiS uparcie lansuje tezę o bombie." Koimsja nie korzystała z biegłych. Jedyni biegli jacy tam się w okolicy przewinęli to ci z Krakowa którzy uwalili koncepcję głosu Błasika. Tak więc Giertych ma rację, że żaden biegły nie potwierdził czegokolwiek z braku biegłych. BTW, PiS nie lansuje tezy o bombie. Tezę że PiS lansuje lansuje sekta pancernej brzozy. "Zdaniem Giertycha prokuratura powinna jasno ustosunkować się do tych stwierdzeń i przedstawić materiał dowodowy, jakim dysponuje." Bez złudzeń Gerti. Na razie utajniono protokół z posiedzenia rządu na którym odcięto amerykańskich patologów od sekcji. Faceta który przxeprowadził powtórna sekcję Kennedy'ego. W rankingu najważniejszych sekcji na świecie to chyba tylko krojenie truchła Lenina można porównać. W tym tuskolandzie nie ma nikogo z takiego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 21:45 rodzaj_konta napisał: > Bez złudzeń Gerti. Na razie utajniono protokół z posiedzenia rządu na którym od > cięto amerykańskich patologów od sekcji. Cały czas mowa o tej Kasi Cichopek anatomopatologii? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 21:51 kotek.filemon napisał: > rodzaj_konta napisał: > > > Bez złudzeń Gerti. Na razie utajniono protokół z posiedzenia rządu na któ > rym od > > cięto amerykańskich patologów od sekcji. > > Cały czas mowa o tej Kasi Cichopek anatomopatologii? > Ponieważ w związku z maniem dzieci nie mamy telewizji nie bardzo kojarzę kto to ta Cichopek. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 22:11 33qq napisał: > i całą wiedzę o świecie czerpiesz z RM Nieee, czytam GW i już wiem jak NIE JEST. Potem jest trudniej, żeby dość jak JEST, ale daje się. Też mógłbyś kiedyś spróbować wyłączyć TVN/TOK i rozejrzec się po okolicy! Coś przeczytać, gdzieś pójśc, coś zobaczyc na własne oczy. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 23:18 No jasne, prawda jest w GPC. Jak zwykle. Po kiego H... czytasz GW? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 23:56 > Po kiego H... czytasz GW? CH nie H Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Biegli pobiegli 18.04.12, 09:25 rodzaj_konta napisał: > Też mógłbyś kiedyś spróbować wyłączyć TVN/TOK i rozejrzec się > po okolicy! Coś przeczytać, gdzieś pójśc, coś zobaczyc na własne oczy. Warto! Ze skutkiem takim jak u Ciebie? Nie daj Chryste Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 22:51 rodzaj_konta To ty się jeszcze rozmnażasz ? Malo durni jest na świecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 22:55 erte2 napisał: > rodzaj_konta > To ty się jeszcze rozmnażasz ? Malo durni jest na świecie ? www.youtube.com/watch?v=-ViGJ_4EoKA&feature=fvst 3 (słownie trzy) trupy Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 23:57 nerwus0 napisał: > Ty pod nr. 1? Ty 97? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Biegli pobiegli 18.04.12, 11:49 rodzaj_konta napisał: > Ponieważ w związku z maniem dzieci nie mamy telewizji nie bardzo kojarzę kto to > ta Cichopek. Taka jedna lansiara, z tego samego gatunku co lansiarze nie majacy telewizorow - rowniez sie czuja lepsi i bardziej uwzniosleni niz cala reszta... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygagatek Kiedyś po sekcji twojej mózgo-czaszki znajdą kacze 17.04.12, 21:49 .. goovno...... to na mur.. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 21:54 > BTW, PiS nie lansuje tezy o bombie. Fakt, sekta Tupolewa-kosiarki do drzew lansuje tylko samą tezę zamachu - a te jak powszechnie wiadomo przeprowadza się przy użyciu procy. > Bez złudzeń Gerti. Na razie utajniono protokół z posiedzenia rządu na którym od > cięto amerykańskich patologów od sekcji. > Faceta który przxeprowadził powtórna sekcję Kennedy'ego. W rankingu najważniejs > zych sekcji na świecie to chyba tylko krojenie truchła Lenina można porównać. W > tym tuskolandzie nie ma nikogo z takiego poziomu. Niech kaczor sam ją przeprowadzi, w końcu zna się najlepiej na wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Samoloty wśród drzew 17.04.12, 22:33 antropoid napisał: > > BTW, PiS nie lansuje tezy o bombie. > > Fakt, sekta Tupolewa-kosiarki do drzew "Po starcie samolot osiągnął wysokość 1000 stóp, po czym rozpoczął obniżanie, mając w zasięgu wzroku lotnisko w Habsheimie. O 14:45:14 drugi pilot zameldował osiągnięcie wysokości 100 stóp. Mimo tego samolot kontynuował zniżanie do około 30–35 stóp. O 14:45:35 ciąg silników zaczął się zwiększać, nie było to jednak w stanie dostatecznie szybko zwiększyć wysokości lotu. O 14:45:40 samolot zawadził o drzewa na końcu pasa startowego i łagodnie spadł w lesie, wybijając długą na 150 m przecinkę i tracąc przy tym obydwa skrzydła. Wybuchł pożar, który został szybko ugaszony[3]. Większość pasażerów opuściła wrak o własnych siłach przez wyjścia awaryjne, pozostali zostali wyprowadzeni przez ekipy ratunkowe. Zginęło trzech pasażerów, kilkudziesięciu odniosło lżejsze lub cięższe obrażenia." www.youtube.com/watch?v=-ViGJ_4EoKA&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Samoloty wśród drzew 17.04.12, 23:28 Ty chyba zwariowałeś. Wiesz cymbałku ile to jest 30 stóp? Najpierw podajesz jakieś zmyślone dane w stopach a za chwilę przechodzisz na metry. Nie błaznuj. Cymbale, masz pojęcie ile wynosi stopa? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Samoloty wśród drzew 17.04.12, 23:31 Policz sobie. Podana przez ciebie wysokość to ok. 9 m. Sprawdź tutaj:pl.wikipedia.org/wiki/Stopa_(miara) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 00:04 nerwus0 napisał: > Policz sobie. Podana przez ciebie wysokość to ok. 9 m. A co to k.... do rzeczy przy wycinaniu samolotem 150 metrowej przecinki w gęstym lesie, potem wysiadaniu z tegoż samoloty wyjściem awaryjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 00:19 Nas 9-ciu metrach samolot już ryje po ziemi. Pełny ciąg tylko zwiększa siłę uderzenia. Podnieść 100 ton nie tak łatwo. Jeżeli samolot jest w momencie przepadnięcia to nawet pełna moc nie pomoże. Autopilot tylko dąży do podniesienia dziobu, a co z tylnymi statecznikami. Posłuchaj stary, ja latałem pasażerami jako pilot więc wiem i mam pojęcie o lataniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 00:23 nerwus0 napisał: > Nas 9-ciu metrach samolot już ryje po ziemi. Pełny ciąg tylko zwiększa > siłę uderzenia. Podnieść 100 ton nie tak łatwo. Jeżeli samolot jest OK, widać trzeba drukowanymi. I L E D R Z E W S K O S I Ł S A M O L O T P R Z Y S T R A T A C H 1 P A S A Ż E R N A 5 0 M E T R Ó W W Y K A R C Z O W A N E G O L A S U? Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 12:09 A dlaczego jeden samochód wyleci z drogi przy 160 km/h, dachuje i kierowca wychodzi z siniakiem, a inny przy 90 km/h i mamy np. 4 trupy? Odp: bo decydują drobne, pie...ne szczególiki. W przypadku katastrof lotniczych ustalenie tych szczególików trwa latami. A tu mamy mistrzów snujących rozważania "przez analogię". Idzie paść... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Odczep się od bałwana!!! 18.04.12, 09:42 nerwus0 napisał: > Posłuchaj stary, ja latałem pasażerami jako pilot więc wiem i mam pojęcie o lataniu. Ale on nie ma, natomiast - jest z tych co to wiedzą wszystko i już! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Odczep się od bałwana!!! 18.04.12, 11:51 koloratura1 napisała: > nerwus0 napisał: > > > Posłuchaj stary, ja latałem pasażerami jako pilot więc wiem i mam pojęcie > o lataniu. > > Ale on nie ma, natomiast - jest z tych co to wiedzą wszystko i już! No nie wszystko, bez przesady! Nie wiem np. jak ktokolwiek może być lemingiem GW? To jest jedna z tajemnic wszechświata. Wiem natomiast, że można ograniczonym nakładem kosztów i strat w ludziach wykarczować samolotem prawie pół hektara lasu. Które to FAKTY nijak nie kleją się do HIPOTEZ komisji Millera (o MAKu zmilczmy, bo są granice żenady). Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Odczep się od bałwana!!! 18.04.12, 13:02 Uczepiłeś się tej brzozy, jak pijany plota. Cala ta dyskusja jest próbą skierowania opinii publicznej na inne tory, ułożone przez prezesa PiS. Z raportów wynika jednoznacznie, ze oni nie mieli prawa w ogóle tam lądować w tych warunkach. Wiec nawet symulacje upolitycznionych profesorów z USA i światowej sławy patologów tego nie zmienia. To ze brzoza tam stała, to był pech - ale z przyczyna wypadku nie ma żadnego związku, bo tego samolotu tam nie powinno być. Brak decyzji prezydenta o przelocie na lotnisko zapasowe - ma znaczenie, i właściwie cala katastrofę wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A nie mówiłam?! 19.04.12, 08:20 rodzaj_konta napisał: > koloratura1 napisała: > > Ale on nie ma, [pojęcia o lataniu] natomiast - jest z tych co to wiedzą wszystko i już! > Wiem natomiast, że można ograniczonym nakładem kosztów i strat w ludziach wykar > czować samolotem prawie pół hektara lasu. Które to FAKTY nijak nie kleją się do > HIPOTEZ komisji Millera (o MAKu zmilczmy, bo są granice żenady). O, właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 00:27 Tobie się wydaje, że samolot to auto. Patrzysz przed siebie i widzisz. Tam musisz polegać na przyrządach. Kiedy dać flat na 20 czy 40. Kiedy włączyć hamulce aerodynamiczne. Aloe po co cymbałom tłumaczyć. I tak nie zrozumią. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Samoloty wśród drzew 17.04.12, 23:48 Specu. Samolot się nie obniża lecz zniża. A automacie ciągu coś słyszałeś? Na ścieżce ILS prowadzi autopilot, tuż przed bezpośrednim zejściem pilot przejmuje kierowanie maszyną. Twoje 30 stóp to bummm. Twoja wiedza jest z YT. Widziałeś Airbusa 320 który zarył w las bo piloci mieli przestarzałą konfigurację lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Samoloty wśród drzew 17.04.12, 23:53 Powiem ci sytuację z wieży. Kontroler lotów zezwalając na start pyta: - XX-3344 jesteście Airbus 320 czy 340? - Airbus 340. - To włączcie jeszcze dwa silniki! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Minimalne straty 18.04.12, 00:11 nerwus0 napisał: > Specu. Samolot się nie obniża lecz zniża. A automacie ciągu coś Faktycznie te pismaki z Wikipedii nie mają pojęcia co piszą. > słyszałeś? Na ścieżce ILS prowadzi autopilot, tuż przed bezpośrednim zejściem > pilot przejmuje kierowanie maszyną. Twoje 30 stóp to bummm. > Twoja wiedza jest z YT. Widziałeś Airbusa 320 który zarył w las bo piloci > mieli przestarzałą konfigurację lotniska. Nie chodzi o przyczynę tylko robienie dróg w lesie przy pomocy samolotu z minimalnymi stratami w ludziach. Co za matoł. pl.wikipedia.org/wiki/Zaprzeczenie pl.wikipedia.org/wiki/Wyparcie Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 10:37 rodzaj_konta napisał: > "Po starcie samolot osiągnął wysokość 1000 stóp, po czym rozpoczął obniżanie, m > ając w zasięgu wzroku lotnisko w Habsheimie. O 14:45:14 drugi pilot zameldował > osiągnięcie wysokości 100 stóp. Mimo tego samolot kontynuował zniżanie do około > 30–35 stóp. O 14:45:35 ciąg silników zaczął się zwiększać, nie było to j > ednak w stanie dostatecznie szybko zwiększyć wysokości lotu. O 14:45:40 samolot > zawadził o drzewa na końcu pasa startowego i łagodnie spadł w lesie, wybijając > długą na 150 m przecinkę i tracąc przy tym obydwa skrzydła. Wybuchł pożar, któ > ry został szybko ugaszony[3]. Większość pasażerów opuściła wrak o własnych siła > ch przez wyjścia awaryjne, pozostali zostali wyprowadzeni przez ekipy ratunkowe > . Zginęło trzech pasażerów, kilkudziesięciu odniosło lżejsze lub cięższe obraże > nia." Wspaniale. I co to ma być - dowód na to, że był zamach? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 12:15 antropoid napisał: > rodzaj_konta napisał: > > ednak w stanie dostatecznie szybko zwiększyć wysokości lotu. O 14:45:40 s > amolot > > zawadził o drzewa na końcu pasa startowego i łagodnie spadł w lesie, wybi > jając > > długą na 150 m przecinkę i tracąc przy tym obydwa skrzydła. Wybuchł pożar > , który został szybko ugaszony. Większość pasażerów opuściła wrak o własnyc > h siłach przez wyjścia awaryjne, pozostali zostali wyprowadzeni przez ekipy rat > unkowe > > . Zginęło trzech pasażerów, kilkudziesięciu odniosło lżejsze lub cięższe > obrażenia." > > Wspaniale. I co to ma być - dowód na to, że był zamach? To jest przekonująca przesłanka, że teoria pancernej brzozy jest tylko science fiction z naciskiem na fiction. Natomiast panikarskie zachowania Teflona, Gajowego i okolicy w ostatnich dniach to równie przekonujaca przesłanka, że 10 kwietnia to nie zwykły wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Samoloty wśród drzew 18.04.12, 13:24 Jeśli to takie przekonujące, to zbierz miłośników sekty Tupolewa-kosiarki do drzew, zaproście tych najgłośniej wrzeszczących o jego koszących możliwościach i zamachu, wynajmijcie pilota z uregulowanymi sprawami życiowymi i sprawdźcie to, bo na razie to tyle samo warte, co przytaczanie przykładu samolotów, którym udało się wylądować na wodzie, jako normę. rodzaj_konta napisał: > To jest przekonująca przesłanka, że teoria pancernej brzozy jest tylko science > fiction z naciskiem na fiction. Nie, to rozpaczliwe życzeniowe teorie ludzi, którzy na siłę szukają potwierdzenia bajań o upragnionym zamachu. Jak się bujdę puściło z wielkim hałasem w obieg, to trzeba się jej trzymać niczym tonący brzytwy, żeby nie zrobić z siebie totalnego pośmiewiska. Niestety już za późno. > Natomiast panikarskie zachowania Teflona, Gajowego i okolicy w ostatnich dniach Jakieś przykłady? Bo panikarstwo (oczywiście prócz chamstwa, oszczerstw i tradycyjnie osłabionego kontaktu z rzeczywistością) to mieliśmy 10-tego na placu pod PP. > to równie przekonujaca przesłanka, że 10 kwietnia to nie zwykły wypadek. Tylko dla równie oderwanych od rzeczywistości, co autorzy tej bujdy. Przede wszystkim zaś nie ma żadnego przekonującego motywu dla rzekomego zamachu, na który mógłby się zdobyć tylko jakiś szaleniec (jeden w Polsce by pasował...), bo zarówno ruskim, jak i PO ten zamach byłby potrzebny jak piasek w d..ie. Naprawdę wielka szkoda, że ta katastrofa się wydarzyła, nie tylko ze względu na tragedię ludzi, ale także na rozsiewany w kraju ferment. Po dwóch latach beznadziejnych rządów PiSowska zmora zaczynała już bowiem naturalnie dogorywać, a tragedia smoleńska tylko dała tym pasożytom paliwa do nowej propagandowej ofensywy, której część narodu niestety dała się ogłupić. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski A tamy runą, runą 18.04.12, 13:07 > Wspaniale. I co to ma być - dowód na to, że był zamach? < Rodzaj konta tak się ucieszył, ze ktoś te jego teorie przeczytał, ze aż się posikał w majtki z emocji. Nie podpuszczaj go więcej, bo skończy się gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Biegli pobiegli 18.04.12, 00:08 Próbuj, specu od pilotażu. Już się zbłaźniłeś swoimi stopami. Ląduj dalej. Na wielkie buuuuum. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie tylko! 18.04.12, 09:33 antropoid napisał: > > BTW, PiS nie lansuje tezy o bombie. > > Fakt, sekta Tupolewa-kosiarki do drzew lansuje tylko samą tezę zamachu - a te > jak powszechnie wiadomo przeprowadza się przy użyciu procy. Także - zwłaszcza w przypadku zamachów samolotowych - przy pomocy siatki na motyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ypsyl0n Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 22:44 Zapracowany jesteś kierowaniem komisją to nie miałeś czasu zapoznać się osobiście z krakowską ekspertyzą. Wiedziałbyś, że ta ekspertyza NIC nie uwaliła. Nie wierzysz w brzozę? To sprawdź- wystarczy wizyta w szrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 22:53 www.youtube.com/watch?v=-ViGJ_4EoKA&feature=fvst 3 (słownie trzy) trupy Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Biegli pobiegli 17.04.12, 23:14 A co? Amerykańscy patolodzy mieli udowodnić, że Gosia było mniej jak było. Trzeba być nieźle pieprzniętym, by w takie brednie uwierzyć. Sprawdź cymbałku, ile w mielonym było mięsa z mojego warchlaka a ile z warchlaka mojego sąsiada? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Biegli pobiegli 18.04.12, 00:16 nerwus0 napisał: > A co? Amerykańscy patolodzy mieli udowodnić, że Gosia było mniej Ja wiem, że dla czytelnika GW sytuacja, że biegły wie jakie są wyniki dopiero po sekcji, nie przed jest nienormalna. Ale tak jest na świecie róznych demokracjach. Naprawdę. > jak było. Trzeba być nieźle pieprzniętym, by w takie brednie uwierzyć. > Sprawdź cymbałku, ile w mielonym było mięsa z mojego warchlaka > a ile z warchlaka mojego sąsiada? Jakbym słyszał kutza lub niesiołowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Biegli pobiegli 18.04.12, 09:58 rodzaj_konta napisał: > Ja wiem, że dla czytelnika GW sytuacja, że biegły wie jakie są wyniki dopiero p > o sekcji, nie przed jest nienormalna. Ale tak jest na świecie róznych demokracj > ach. Naprawdę. Zwłaszcza, gdy na stół sekcyjny trafia coś, co z wyglądu najbardziej przypomina mielonkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Biegli pobiegli 18.04.12, 10:10 rodzaj_konta napisał: > Ja wiem, że dla czytelnika GW sytuacja, że biegły wie jakie są wyniki dopiero p > o sekcji, nie przed jest nienormalna. Ale tak jest na świecie róznych demokracj > ach. Naprawdę. No ale o co kaman, skoro na żądanie zdradzonej o świcie Gosiewskiej (chyba wdowy, a nie ex-wdowy, one mi się trochę mylą) zrobiono wykopki Gosia? I okazało się, że nadal leży tam Gosio a nie ufoludek z Roswell i wcale nie ma 20 cm bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
telemachowski może być wojna na bomby ale nie domowa i nie u nas 17.04.12, 21:58 Całkiem niedawno, pewien nieuk i cymbał wspólnie ze swymi wspaniałymi doradcami orzekł, że Irak ma bomby biologiczne i atomowe. Cała zgraja przydoopasów uwierzyła w to, a było ich zdecydowanie więcej niż 28%. Szukało tych bom pół świata i szukało i szukało w atmosferze zdecydowanie tragiczniejszej niż robi to obecnie Macierewicz. Zginęło sto kilkadziesiąt tysięcy Irakijczyków, rozwinął się konflikt, w którym jeszcze zginie drugie tyle albo więcej i to wszystko dlatego, że banda przygłupów zobaczyła wymyślone przez chorą wyobraźnię irackie bomby i wydumane wspieranie trrorystów. To jest realna tragedia i tragiczna hipokryzja obecnych przeciwników wymyślania bomb. Jeśli tego było mało, to inni idioci widzą teraz oczyma swojej chorej wyobrazi bomby tym razem w Iranie... Tak, to jest hipokryzja, to jest tragedia i to jest realny problem, a nie Macierewicz. Nam żadna wojna w Polsce nie grozi. Będziemy musieli się poddać na samym starcie. Rosjanie wydają na zbrojenia biliony. Po co? Sami nic nam nie dają, zaś dostają czego zażądają. Na dokumenty IPN musieli czekać aż kilka dni, oj jej. My nie możemy doczekać się dokumentów z Katynia nawet po 70 latach. Już zachowujemy się jak sowiecka republika, republika kraju sowietów, który nadal czerpie korzyści ze zbrodni w Katyniu. Skoro Rosja nadal ukrywa dokumenty tej zbrodni, to znaczy, że nie odcina się od kraju sowietów morderców, to znaczy że nadal takim krajem Rosja jest. To jest problem, to jest zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Może wrócić do DDT w tępieniu pisokaraluchów ? 17.04.12, 22:17 Może wrócić do DDT w tępieniu pisokaraluchów ? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 17.04.12, 22:22 prokuratura swój materiał dowodowy przedstawić może, owszem. ale nie maestro giretychowi, tylko sądowi. w formie akt postępowania przygotowawczego, przekazując je sądowi wraz z aktem oskarżenia. na ogół w ciągu 14 dni od zamknięcia śledztwa. maestro giertych powinien to wszystko wiedzieć, więc niech nie pociska kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 17.04.12, 22:54 Proszę, proszę, co za czasy: Michnik już nie traktuje Giertycha jak faszystowską zakałę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 10:03 mignik napisał: > Michnik już nie traktuje Giertycha jak faszystowską zakałę. A jak co? Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 13:45 Pytaj Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 19.04.12, 08:24 mignik napisał: > Pytaj Michnika. Pytam tego, kto wygłasza daną opinię. To - chyba - logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kkapiotrek Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 17.04.12, 23:03 im starszy tym bardziej z sensem mówi Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz8113 Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 17.04.12, 23:12 Im starszy tym głupszy Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 17.04.12, 23:26 Pierwszy łapię za kałacha i napie...m do kaczystów. W imię najjaśniejszej Rzeczpospolitej, którą ten kurdupel usiłuje zgwałcić, jak uliczną dziewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 17.04.12, 23:26 Napisałem "napie...m" i ma być:"n.a.p.i.e.r.d.a.l.a.m" Odpowiedz Link Zgłoś
jamesbond28 hmmm Giertych ma rację! 17.04.12, 23:37 nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem, ale jednak: Giertych ma rację!. Kult jednostki ("Jarosław Polskę zbaw" ) nigdy nie skończył się dobrze. W historii nie jeden chorobliwie ambitny polityk doprowadził naród/narody do wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Poraz pierwszy mam podobne zdanie jak ten Pan. 18.04.12, 00:42 Ale co zrobić aby tej wojnie zapobiec? Apelować o rozsądek do "Pana bez wąsika"?! Ja myślę, że już dawno jego idolem jest "Pan z wąsikiem". Ugasić, albo rozdmuchać to zarzewie pożaru władny jest moim zdaniem jedynie Święty Kościół Powszechny pielgrzymujący po polskiej ziemi. "Pan bez wąsika" swoją polityczną egzystencję zawdzięcza całkowicie opatrzności właśnie tej Organizacji. Chwilowo motyw smoleński jest jedynym pomysłem na podtrzymanie politycznego bytu "Pana bez wąsika" i jego partii. Módlmy się zatem Najmilsi (ale poza świątyniami - w naszych domach) aby zstąpił Duch Święty i przyniósł opamiętanie Episkopatowi Rzymskiemu na Polskę. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: Poraz pierwszy mam podobne zdanie jak ten Pan 18.04.12, 06:43 polakonly napisał: > Ale co zrobić aby tej wojnie zapobiec? /.../ Pyta 40-letni Emeryt Mundurowy na służbie nocnej w prywatnej agencji ochraniającej państwowy obiekt. Podatnik płaci podwójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wy koledzy, prawda? 18.04.12, 10:07 terleo napisał: > Pyta 40-letni Emeryt Mundurowy na służbie nocnej w prywatnej agencji ochrani > ającej państwowy obiekt. Podatnik płaci podwójnie. Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 06:57 Pan Giertych wie co mówi,wszak jeszcze niedawno,razem z tymi ludźmi rządził krajem.Swoją drogą ,jak łatwo w naszym umiłowanym przez Maryję Dziewicę kraju,przechodzi się od wielkiej przyjaźni i szacunku do niechęci i potępienia.Tzw.postkomuchy mają nad naszymi Prawdziwymi Polakami,taką przewagę,że rozstają się nieco kulturalniej i nie przypisują sobie cech przestępczych. Odpowiedz Link Zgłoś
1ewkas Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 08:32 Ciekawe, że każdemu, kto przestaje zadawać się z PiS-em, bardzo szybko rozum wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 10:55 1ewkas napisała: > Ciekawe, że każdemu, kto przestaje zadawać się z PiS-em, bardzo szybko rozum wraca. Giertych został przeczołgany przez Kaczkę, więc powodów do miłości już nie ma żadnych. Może się tylko cieszyć, że ma fach w ręku (jego kancelaria uchodzi za całkiem niezłą) i że nie skończył na żyrandolu jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 09:03 j-agat napisał: > Panie Giertych,zbyt blisko obłoków ma pan głowę,stąd tak głupie stwierdzenia./B > ujanie w obłokach/ Co,brak konceptu na zaistnienie ??? Do tego trzeba mieć talent !!! Do wypisywania idiotycznych wycieczek osobistych - w miejsce argumentów, których się nie posiada - żadnego talentu nie potrzeba: może to robić każdy pierwszy-lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
guzikiewicz U posłów wszystko dobrze? 18.04.12, 10:08 Nie tylko prokuratura śpi.Śpi też komisja /państwowa/ od wypadków lotniczych.Śpi p.Miller -ten od Raportu.A najmocniej śpi sejm RP- nie chcą słyszeć ujadania proroków smoleńskich. Marzy mi się odświeżenie ustawy o ochronie godła,hymnu,najwyższych władz RP. No bo jeśli bezkarnie można rzucać premierowi w twarz"ty matole" ,prezydenta i ministra SZ nazywać zdrajcami i mordercami, lepiej by nam było żyć i mieszkać w innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Macierewicz i Kaczyński toprzypadki dla psychiatry 18.04.12, 10:53 a nie dla mediów i poważnych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Książka, która pomaga zrozumieć patologię władzy 18.04.12, 11:18 Jak to wygląda w historii polityki światowej, w bardzo ciekawy sposób piszą autorzy książki „Paranoja polityczna”. Jest to pasjonująca książka z pogranicza psychologii, antropologii i historii, lektura, która pomaga zrozumieć świat, w jakim żyjemy. Więcej pod adresem www.polityka.pl/kraj/224415,1,paranoja-polityczna.read#ixzz1sNgaVvKO looz.salon24.pl/296691,paranoja-polityczna-psychopatologia-nienawisci studioopinii.pl/artykul/298-r-s-robbins-j-mi-post-paranoja-polityczna-psychopatologia-nienawisci spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Komponenty_paranoi Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 10:54 Obawiam się, że Giertych ma większe rozeznanie niż większość z nas. Musimy również pamiętać o tym, co możemy znaleźć w internecie... forum.gazeta.pl/forum/w,904,135133356,135142345,Re_Nasdtepny_etap_stawianie_szubienic.html smolensk1004.wordpress.com/2010/06/02/sen-mialem-drastyczny-sen-jakby-projekcje-wspolczesna-wieszania-j-m-rymkiewicza/ niepoprawni.pl/blog/162/sen-mialem-drastyczny-sen-jakby-projekcje-wspolczesna-wieszania-jm-rymkiewicza www.se.pl/demonstracja-pis-21042012,134186/ Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 11:46 witekjs napisał: > Obawiam się, że Giertych ma większe rozeznanie niż większość z nas. > Musimy również pamiętać o tym, co możemy znaleźć w internecie... > > forum.gazeta.pl/forum/w,904,135133356,135142345,Re_Nasdtepny_etap_stawianie_szubienic.html > > smolensk1004.wordpress.com/2010/06/02/sen-mialem-drastyczny-sen-jakby-projekcje-wspolczesna-wieszania-j-m-rymkiewicza/ > > niepoprawni.pl/blog/162/sen-mialem-drastyczny-sen-jakby-projekcje-wspolczesna-wieszania-jm-rymkiewicza > > www.se.pl/demonstracja-pis-21042012,134186/ O. Rydzyk przed marszem na stolicę... wyborcza.pl/1,76842,11560391,O__Rydzyk_przed_marszem_na_stolice__robcie_transparenty.html Odpowiedz Link Zgłoś
waldemark112 Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 10:56 Gdy wąsik w 1933r wygrał wybory nie miał przeciwnika w obnażaniu prawdy w postaci mediów.Dziś je mamy ,i zbiorowa poinformowana większość nie dopuści do powtórki fasnazi.Chyba ,że plamy na slońcu zrobią swoje.A Giertychowi nie można odebrać patriotyzmu.Taki młody a poznał się na kaczyżmie i go olał. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 11:06 Kaczyński, ze swoimi muszkieterami, są strasznie napaleni! Nie wiem czy ta banda stanowi realne zagrożenie, dla naszego państwa? Jak na razie, wyglądana na to, że Kaczyńskiego, strasznie kręci organizowanie karnawałów paranoików. Kaczyński, z determinacją rasowego psychopaty, nasącza swoich żołnierzy, nienawiścią i pogardą dla wszystkich i wszystkiego, co nie uzyska certyfikatu prawdziwego Polaka i pisowskiego patriotyzmu. Oprócz burd na ulicach i obrzucania kamorami redakcji, znienawidzonych gazet, ta banda drobnych cwaniaczków, rozhisteryzowanych religijnych fanatyków i zwykłych sfrustrowanych życiowych nieudaczników, wydaje się być obciachem, niż zagrożeniem. Chyba, że kupią od swojego mentalnego kuzyna - Breivika, licencję, na ocalenie OJCZYZNY! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 11:42 Jakiekolwiek wyjaśnienie, które nie przywróci Kaczyńskiego do władzy, będzie odrzucone. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka321 będzie wojna, bo mówią, że był zamach 18.04.12, 11:45 Od kiedy rozpowszechnianie niepotwierdzonych hipotez jest badane przez prokuraturę? Od kiedy Roman Giertych nie jest podłym faszystą z rządu 'prezesa Kaczyńskiego', a panem adwokatem, byłym wicepremierem Najjaśniejszej i dyskutantem wyroczni Moniki Olejnik? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 11:52 Niesamowite jak rozsadnie zaczynaja myslec ci, ktorzy juz nie pozostaja w kregu wplywow Pana Prezesa. Tyle ze, panie Giertych, jestem pewna ze gdyby to panu mialo przyniesc jakas korzysc, to rowniez glosilby pan najbardziej chore tezy smolenskie. Juz to kiedys przerabialismy i nie wiem jak inni, ale ja pamietam jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 12:06 wilma.flintstone napisała: > Tyle ze, panie Giertych, jestem pewna ze gdyby to panu m > ialo przyniesc jakas korzysc, to rowniez glosilby pan najbardziej chore tezy sm > olenskie. Juz to kiedys przerabialismy i nie wiem jak inni, ale ja pamietam jak bylo. Nie zapomnę gdy pan mecenas, a podówczas wicepremier (co to był za triumwirat koalicji tak chorej, że nawet jak na polskie układy było to głupie) nawoływał do bojkotu telewizji BBC, bo coś-tam-coś-tam. Wielka Brytania to kraj, który udzielił schronienia jego rodzinie po 2.WŚ !!! Zabawne, że twórcą tej koalicji był facet, który uważa się za polityka, a nie bibliotekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 12:12 Tylko głupi coś takiego może powiedzieć ,mała znajomość Historii, mały intelelekt, mała znajomość swojego narodu, każda wojna przegrana!!!!! A tak na marginesie KTO Z KIM? Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 [...] 18.04.12, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Giertych u Olejnik: może być wojna domowa 18.04.12, 13:05 Podejrzewam, że z takich dowcipów, trzódka Rydzyka zrywa boki. Obawiam się, że na łamach tej znienawidzonej gazety, taki dowcip, to żenada i obciach. Odpowiedz Link Zgłoś