Dodaj do ulubionych

Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis

27.06.12, 09:16
Bajkowe Wiadomości: Brzydkie kaczątko złożyło zeznania w leśnej prokuraturze. Znamy zawartość Krótkiej Listy kaczątka !!! Absurd ? Może, ale nie ja zacząłem...
Obserwuj wątek
    • henryk-sikora Jadwiga Staniszkis powinna zostać wpierw .... 27.06.12, 09:28
      Jadwiga Staniszkis powinna zostać wpierw przebadana przez biegłych psychiatrów.
      • apas13 Pani Jadziu, 27.06.12, 10:16
        jak mądrzy ludzie ostrzegali, zeby się z Jarkiem nie zadawać, to pani nie słuchała. A niby profesorka, taka mądra...
        Przeciez jak pani przy Jarku bąka puści, to on zaraz zwoła konferencję prasową i najpoważniej na świecie poinformuje, że ma wiedzę o używaniu broni chemicznej w Polsce, ale detali nie zdradzi. Potem się wszystkiego wyprze albo powie, że brał proszki. A panią po prokuraturach będą ciągać i podejrzewać, że listę zleceń dla zabójców pani układała.
        • abers Re: Pani Jadziu, 27.06.12, 15:24
          Święta prawda. Pani Jadzia na własnej skórze przekona się teraz co znaczy plotkować z Jarkiem !
    • rikol12 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 09:29
      No to się czerwonoustna doczekała ponownego wejścia na salony.W tvn już nie istniała ,więc jej gwiazda mądrości ,przewidywalności i słowotoku rozbłyśnie w prokuraturze.
    • bzbz666 Alleluja! 27.06.12, 09:32
      Kochana Prokuraturo!

Uprzejmie donoszę, że w mojej miejscowości mieszka jedna starsza pani, która ręcznie przepisuje i rozkleja na murach doniesienia o tym, że sąsiedzi wiercą jej w ścianach niewidzialne mikrootwory niewidzialnymi mikrowietrłami i przez te otwory wpuszczają jej do mieszkania w nocy gaz trujący bezbarwny i bez zapachu.
      Jestem pewien, że w/w pani także może dodać dużo interesujących informacji w tematach krótkiej listy, zagrożenia fizycznego, grasujących seryjnych samobójców, helu, sztucznej mgły oraz dwóch wybuchów obezwładniających samoloty na wysokości 22 metrów.

• 1zorro-bis Re: Alleluja! 27.06.12, 10:17
        i do przodu! Byle sie cos Jarkowi znowu nie pop......o!
    • kotek.filemon Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 09:34
      Czy prokuratura nie powinna raczej złożyć wniosku do sądu o powołanie biegłego z zakresu psychiatrii?
    • maggorlo Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 09:40
      Czy na koniec tej szopki pan prezes zostanie obciążony kosztami pracy prokuratury oraz wypłaci odszkodowania osobom bezsensownie ciąganym w celu składania wyjaśnień?
    • stivi47 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 09:52
      A ja mam liste ze zwariowanymi Pegerowcami Prezesa Kaczoduper ten PiS-dzielski odlam brudnych polakow biedakow ten jakis tam Ksiandz Rydzyk jak on siebie Ksiendzem nazywa ta najladniesza polka Eva Stankiewicz i wielu innych polskich wariatow
      • pn-ski nie Stankiewicz, ale von Stankiewicz 27.06.12, 13:01
        <... ta najladniesza polka Eva Stankiewicz i wielu innych polskich wariatow>

nie Stankiewicz, ale won Stankiewicz
    • jakub-11111 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 10:22
      Karłowaty frustrat wali głową w mur ,a tu zamiast się podnosić , bez przerwy mu opada.
      Podnieca go jednak i dowartościowuje to , że największą głupawką i gaworzeniem potrafi zabrać czas naczelnym urzędom państwa. A szczególnie zainteresować media, i bez żadnej obiektywnej przyczyny przez kilka dni być bohaterem pierwszych stron.
    • kluska11 Kto by chcial z ta paniusia gadac? 27.06.12, 10:36
      Nie szkoda to prokuraturze czasu?
      Zawracanie dupy!
    • 2_mirabelka40 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 10:38
      Jakie konsekwencje wyciągnie prokuratura wobec J.Kaczyńskiego za gadanie bzdur i niepotrzebną stratę czasu????
    • antropoid Mówiłem, że to na pewno Jadzia :) 27.06.12, 11:07
      "Dwunasty grosz dla Jadzi..."
      • spokojny.zenek Re: Mówiłem, że to na pewno Jadzia :) 27.06.12, 12:37
        Niech se Jadzia...
        • antropoid Re: Mówiłem, że to na pewno Jadzia :) 27.06.12, 17:58
          No problem, ona ma siłę...
    • wiechuta Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 11:16
      Odnoszę wrażenie, że tej parze chodziło o wywołanie szumu wokół nich. Jadzi już nawet red. Olejnik i jej koledzy nie zapraszają na rozmówki, o Kwaczastym - z powodu Euro - też cicho. No to wymyślili i bingo. Mamy o nich tyle, że nawet na stronę internetową GW nie chce się wchodzić.
    • paulhandyman Jarek, Jadzię podkablował... 27.06.12, 11:45
      Jarek narobił w pory, gdy prokurator wezwał go przed swe oblicze. Nie czekając ani chwili, krzyknął do prokuratora - TOOO NIE JAAA ! TOO NIE JAA PROSZĘ PANA !!!! TO WSZYSTKO JAADZIA !....

Teraz prokers wezwie Jadzię.... Jadzia zrobi to samo i powie, TOOO NIE JAAA ! TOO NIE JAA PROSZĘ PANA !!!! TO WSZYSTKO ANTONII !....

Prokers następnie wezwie Antka przed swe oblicze, a ten dzielnie rzuci swym zestawem żółtych papierów na stół prokuratorski i sprawa zostanie umożona, ze względu na niepoczytalność autora całej historii...

• tuli5 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:06
      Kiedy ten cyrk się skończy?!
      • kotek.filemon Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 12:09
        No właśnie, nie można by im dla przykładu dopieprzyć po parę miesięcy w zawiasach za utrudnianie śledztwa i wprowadzanie w błąd organów ścigania?
        • nerwus0 Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 13:31
          Kruk krukowi łba nie urwie.
        • spokojny.zenek Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 13:33
          kotek.filemon napisał:

> No właśnie, nie można by im dla przykładu dopieprzyć po parę miesięcy w zawiasa
          > ch za utrudnianie śledztwa i wprowadzanie w błąd organów ścigania?

Nie, nie ma takich przestępstw.

• joly.roger Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 15:36
            spokojny.zenek napisał:

> kotek.filemon napisał:
            >
            > > No właśnie, nie można by im dla przykładu dopieprzyć po parę miesięcy w z
            > awiasa
            > > ch za utrudnianie śledztwa i wprowadzanie w błąd organów ścigania?
            >
            > Nie, nie ma takich przestępstw.

O'rly? Zniknąłeś paragrafy tak od 234 do 239 KK ty nieuku prawny.
            • spokojny.zenek Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 28.06.12, 12:29
              Który z tych przepisów, uku prawny, zawiera typ "utrudniania śledztwa"? Tak konkretnie?

• 25cz Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:32
      Myślę, że pani Staniszkis, została ofiarą praktyk, pewnego profesora z Torunia - specjalisty od rozwibrawowania. On swego czasu, był bardzo aktywny, jeździł po Polsce i rozwibrowywał wszystkich, którzy wpadli w jego ręce.
    • volim Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:38
      Krótka lista przesłuchanych według prokuratora Seremeta: 1) Kaczyński Jarosław, 2) Staniszkis Jadwiga, 3) kręgosłup.
      Wymienieni na liście raczej kwalifikują się do przebadania, nie przesłuchania?
    • jurek4491 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:43
      Jednak miał rację sędzia który jakiś czas tem chciał wysłać Kurdupla do ośrodka wypoczynkowego w Tworkach ale zrobił się wielki wrzask, jak to tak to są szykany. Teraz Kurdupel wyszedl na głupa , latał po mediach i rozgłaszał że zna " listę śmierci " ale babci Jadzia zroobiła go w ch.ja.
      • spokojny.zenek Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 12:50
        Nie chciał wysyłać do żadnego ośrodka, lecz na zwykłe ambulatoryjne badanie. Będące oczywistą oczywistością po tym, co sam oskarżony opowiadał o swoim zdrowiu.
    • p.malawski Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:07
      Pani tzw redaktor (przepraszam ale dla mnie jest pani juz tylko celebrytka a nie redaktorka choc byla kiedys Boginia dziennikarstwa). Pytanie czy prokuratura sie nie osmiesza oddaje typowe myslenie 'dziennikarzy zwiazanych z tvn24'! to pan wielki prezes od lat puszcza takie podle informacje i poraz pierwszy w koncu prokuratura go wezwala do siebie. Gdyby robila to po kazdym przechwalaniu sie pana JK to byc moze tego czlowieka nie byloby juz w polityce bo wszyscy by zrozumieli, ze to urojenia!
      • pn-ski Pytanie, czy prokuratura sie nie ośmiesza? Tak! 27.06.12, 16:15
        Nie można organizować przesłuchania i wzywać ludzi po każdym pierdnięciu Kaczyńskiego. Hooj z jego lista i z nim. Chyba, ze chodzi o śmierć brata - o, to co innego. Natychmiast powinno się go zamknąć za wymuszenie lądowania we mgle. Za publiczne porównanie premiera państwa polskiego do Hitlera tez powinien parę lat w kazamatach posiedzieć. Dlaczego z nim się tak cackają?
    • p.malawski Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:13
      Pamietam jak pani atakowala sedziego , ze osmielil sie chciec wyslac pana JK na badania psychiatryczne choc uzasasadnienie sedziego bylo jak najbardziej na miejscu i logiczne.
      Wyobraza pani co by sie dzialo gdyby Prezydent lub Premier oglosil ze byl mily w mediach bo lykal proszki psychotropowe. Podejrzewam ze wtedy pani nie zostawilaby suchej nitki na tych panach. Ale pan JK moze pomawiac, obrazac insyunowac i oczywiscie wiedziec wszystko i co? I nic
    • nerwus0 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:17
      A kto jeszcze traktuje cymbała Jara poważnie?
      Cały ten pis to jedno wielkie towarzystwo cymbalskie.
      Zamknąć ich do domów bez klamek się nie da. Za mało miejsc.
    • 6.smiech Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:49
      Ja raczej powinien "przesluchac" jeden lekarz od chorob umyslowych i drugi od chorob starczych.
    • wlekawa Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:52
      Jak zawsze: pytia nawdychała się oparów makowych i ma wizje.
    • zbyszeko2.pl Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 14:46
      To się będzie teraz działo !
      PSYCHOL będzie "tworzył " a prokuratura będzie ...
      Będzie .
      A tam GDZIE powinna być i sprawdzać - to JEJ NIE MA !
    • costa3500 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 15:51

Mam nadzieję że jak przystało na demokratyczne państwo przesłuchanie odbyło się w obecności psychiatry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka