docsnugg 27.06.12, 09:16 Bajkowe Wiadomości: Brzydkie kaczątko złożyło zeznania w leśnej prokuraturze. Znamy zawartość Krótkiej Listy kaczątka !!! Absurd ? Może, ale nie ja zacząłem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk-sikora Jadwiga Staniszkis powinna zostać wpierw .... 27.06.12, 09:28 Jadwiga Staniszkis powinna zostać wpierw przebadana przez biegłych psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
apas13 Pani Jadziu, 27.06.12, 10:16 jak mądrzy ludzie ostrzegali, zeby się z Jarkiem nie zadawać, to pani nie słuchała. A niby profesorka, taka mądra... Przeciez jak pani przy Jarku bąka puści, to on zaraz zwoła konferencję prasową i najpoważniej na świecie poinformuje, że ma wiedzę o używaniu broni chemicznej w Polsce, ale detali nie zdradzi. Potem się wszystkiego wyprze albo powie, że brał proszki. A panią po prokuraturach będą ciągać i podejrzewać, że listę zleceń dla zabójców pani układała. Odpowiedz Link Zgłoś
abers Re: Pani Jadziu, 27.06.12, 15:24 Święta prawda. Pani Jadzia na własnej skórze przekona się teraz co znaczy plotkować z Jarkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
rikol12 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 09:29 No to się czerwonoustna doczekała ponownego wejścia na salony.W tvn już nie istniała ,więc jej gwiazda mądrości ,przewidywalności i słowotoku rozbłyśnie w prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
bzbz666 Alleluja! 27.06.12, 09:32 Kochana Prokuraturo! Uprzejmie donoszę, że w mojej miejscowości mieszka jedna starsza pani, która ręcznie przepisuje i rozkleja na murach doniesienia o tym, że sąsiedzi wiercą jej w ścianach niewidzialne mikrootwory niewidzialnymi mikrowietrłami i przez te otwory wpuszczają jej do mieszkania w nocy gaz trujący bezbarwny i bez zapachu. Jestem pewien, że w/w pani także może dodać dużo interesujących informacji w tematach krótkiej listy, zagrożenia fizycznego, grasujących seryjnych samobójców, helu, sztucznej mgły oraz dwóch wybuchów obezwładniających samoloty na wysokości 22 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Alleluja! 27.06.12, 10:17 i do przodu! Byle sie cos Jarkowi znowu nie pop......o! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 09:34 Czy prokuratura nie powinna raczej złożyć wniosku do sądu o powołanie biegłego z zakresu psychiatrii? Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 09:40 Czy na koniec tej szopki pan prezes zostanie obciążony kosztami pracy prokuratury oraz wypłaci odszkodowania osobom bezsensownie ciąganym w celu składania wyjaśnień? Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 09:52 A ja mam liste ze zwariowanymi Pegerowcami Prezesa Kaczoduper ten PiS-dzielski odlam brudnych polakow biedakow ten jakis tam Ksiandz Rydzyk jak on siebie Ksiendzem nazywa ta najladniesza polka Eva Stankiewicz i wielu innych polskich wariatow Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski nie Stankiewicz, ale von Stankiewicz 27.06.12, 13:01 <... ta najladniesza polka Eva Stankiewicz i wielu innych polskich wariatow> nie Stankiewicz, ale won Stankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
jakub-11111 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 10:22 Karłowaty frustrat wali głową w mur ,a tu zamiast się podnosić , bez przerwy mu opada. Podnieca go jednak i dowartościowuje to , że największą głupawką i gaworzeniem potrafi zabrać czas naczelnym urzędom państwa. A szczególnie zainteresować media, i bez żadnej obiektywnej przyczyny przez kilka dni być bohaterem pierwszych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska11 Kto by chcial z ta paniusia gadac? 27.06.12, 10:36 Nie szkoda to prokuraturze czasu? Zawracanie dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
2_mirabelka40 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 10:38 Jakie konsekwencje wyciągnie prokuratura wobec J.Kaczyńskiego za gadanie bzdur i niepotrzebną stratę czasu???? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Mówiłem, że to na pewno Jadzia :) 27.06.12, 11:07 "Dwunasty grosz dla Jadzi..." Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Mówiłem, że to na pewno Jadzia :) 27.06.12, 12:37 Niech se Jadzia... Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Mówiłem, że to na pewno Jadzia :) 27.06.12, 17:58 No problem, ona ma siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
wiechuta Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 11:16 Odnoszę wrażenie, że tej parze chodziło o wywołanie szumu wokół nich. Jadzi już nawet red. Olejnik i jej koledzy nie zapraszają na rozmówki, o Kwaczastym - z powodu Euro - też cicho. No to wymyślili i bingo. Mamy o nich tyle, że nawet na stronę internetową GW nie chce się wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Jarek, Jadzię podkablował... 27.06.12, 11:45 Jarek narobił w pory, gdy prokurator wezwał go przed swe oblicze. Nie czekając ani chwili, krzyknął do prokuratora - TOOO NIE JAAA ! TOO NIE JAA PROSZĘ PANA !!!! TO WSZYSTKO JAADZIA !.... Teraz prokers wezwie Jadzię.... Jadzia zrobi to samo i powie, TOOO NIE JAAA ! TOO NIE JAA PROSZĘ PANA !!!! TO WSZYSTKO ANTONII !.... Prokers następnie wezwie Antka przed swe oblicze, a ten dzielnie rzuci swym zestawem żółtych papierów na stół prokuratorski i sprawa zostanie umożona, ze względu na niepoczytalność autora całej historii... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli5 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:06 Kiedy ten cyrk się skończy?! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 12:09 No właśnie, nie można by im dla przykładu dopieprzyć po parę miesięcy w zawiasach za utrudnianie śledztwa i wprowadzanie w błąd organów ścigania? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 13:31 Kruk krukowi łba nie urwie. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 13:33 kotek.filemon napisał: > No właśnie, nie można by im dla przykładu dopieprzyć po parę miesięcy w zawiasa > ch za utrudnianie śledztwa i wprowadzanie w błąd organów ścigania? Nie, nie ma takich przestępstw. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 15:36 spokojny.zenek napisał: > kotek.filemon napisał: > > > No właśnie, nie można by im dla przykładu dopieprzyć po parę miesięcy w z > awiasa > > ch za utrudnianie śledztwa i wprowadzanie w błąd organów ścigania? > > Nie, nie ma takich przestępstw. O'rly? Zniknąłeś paragrafy tak od 234 do 239 KK ty nieuku prawny. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 28.06.12, 12:29 Który z tych przepisów, uku prawny, zawiera typ "utrudniania śledztwa"? Tak konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:32 Myślę, że pani Staniszkis, została ofiarą praktyk, pewnego profesora z Torunia - specjalisty od rozwibrawowania. On swego czasu, był bardzo aktywny, jeździł po Polsce i rozwibrowywał wszystkich, którzy wpadli w jego ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
volim Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:38 Krótka lista przesłuchanych według prokuratora Seremeta: 1) Kaczyński Jarosław, 2) Staniszkis Jadwiga, 3) kręgosłup. Wymienieni na liście raczej kwalifikują się do przebadania, nie przesłuchania? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 12:43 Jednak miał rację sędzia który jakiś czas tem chciał wysłać Kurdupla do ośrodka wypoczynkowego w Tworkach ale zrobił się wielki wrzask, jak to tak to są szykany. Teraz Kurdupel wyszedl na głupa , latał po mediach i rozgłaszał że zna " listę śmierci " ale babci Jadzia zroobiła go w ch.ja. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Stani 27.06.12, 12:50 Nie chciał wysyłać do żadnego ośrodka, lecz na zwykłe ambulatoryjne badanie. Będące oczywistą oczywistością po tym, co sam oskarżony opowiadał o swoim zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.malawski Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:07 Pani tzw redaktor (przepraszam ale dla mnie jest pani juz tylko celebrytka a nie redaktorka choc byla kiedys Boginia dziennikarstwa). Pytanie czy prokuratura sie nie osmiesza oddaje typowe myslenie 'dziennikarzy zwiazanych z tvn24'! to pan wielki prezes od lat puszcza takie podle informacje i poraz pierwszy w koncu prokuratura go wezwala do siebie. Gdyby robila to po kazdym przechwalaniu sie pana JK to byc moze tego czlowieka nie byloby juz w polityce bo wszyscy by zrozumieli, ze to urojenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Pytanie, czy prokuratura sie nie ośmiesza? Tak! 27.06.12, 16:15 Nie można organizować przesłuchania i wzywać ludzi po każdym pierdnięciu Kaczyńskiego. Hooj z jego lista i z nim. Chyba, ze chodzi o śmierć brata - o, to co innego. Natychmiast powinno się go zamknąć za wymuszenie lądowania we mgle. Za publiczne porównanie premiera państwa polskiego do Hitlera tez powinien parę lat w kazamatach posiedzieć. Dlaczego z nim się tak cackają? Odpowiedz Link Zgłoś
p.malawski Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:13 Pamietam jak pani atakowala sedziego , ze osmielil sie chciec wyslac pana JK na badania psychiatryczne choc uzasasadnienie sedziego bylo jak najbardziej na miejscu i logiczne. Wyobraza pani co by sie dzialo gdyby Prezydent lub Premier oglosil ze byl mily w mediach bo lykal proszki psychotropowe. Podejrzewam ze wtedy pani nie zostawilaby suchej nitki na tych panach. Ale pan JK moze pomawiac, obrazac insyunowac i oczywiscie wiedziec wszystko i co? I nic Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:17 A kto jeszcze traktuje cymbała Jara poważnie? Cały ten pis to jedno wielkie towarzystwo cymbalskie. Zamknąć ich do domów bez klamek się nie da. Za mało miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Jak przesłuchuje Prokuratura 27.06.12, 13:32 PG/2010/RM13696 - przesłuchanie Arkadiusza jako "świadka własnego przestępstwa" Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:49 Ja raczej powinien "przesluchac" jeden lekarz od chorob umyslowych i drugi od chorob starczych. Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 13:52 Jak zawsze: pytia nawdychała się oparów makowych i ma wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeko2.pl Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 14:46 To się będzie teraz działo ! PSYCHOL będzie "tworzył " a prokuratura będzie ... Będzie . A tam GDZIE powinna być i sprawdzać - to JEJ NIE MA ! Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Seremet: Prokuratura przesłucha Jadwigę Staniszkis 27.06.12, 15:51 Mam nadzieję że jak przystało na demokratyczne państwo przesłuchanie odbyło się w obecności psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś