Dodaj do ulubionych

Olimpijski niepokój w Londynie

17.07.12, 07:04
Olimpiada Nienawiści?

Spoko, "pomysłowi" brytyjczycy poradzą sobie: LINK
Obserwuj wątek
    • kedzier47 Olimpijski niepokój w Londynie 17.07.12, 07:10
      dziennikarzyny już nie wiedzą gdzie mają zasiać nienawiść....
    • tow_rydzyk Trzymajmy kciuki za sportsmenki z krajow Islamu 17.07.12, 08:03
      Ciekawe ile sportsmenek przyjedzie w tym roku na Olimpiade w Londynie z "powiosennych" krajow Arabskich .
      Moje refleksje na ten temat znajdziecie w artykule "Sport w roku olimpijskim widziany zza...burki" na portalu dziennikarstwa obywattelskiego Eioba : Tekst linka
    • cyniczne_oko weterani do pilnowania porządku? O_o 17.07.12, 08:53
      Weterani po Iraku i Afganistanie mają pilnować porządku? Zwariowali? Ktoś sięgnie do kieszeni po papierosy i dostanie kulką w czółko od komandosa w helikopterze. Do takiej roboty to policja, oddelegowana z innych miast a nie wojsko i do tego wyseregowane z oddziałów bojowych. Jak dojdzie do tragedii to na 90% z winy nie-terrorystów.
    • bd-75 Armia, wyrzutnie rakiet, snajperzy, myśliwce... 17.07.12, 09:01
      Nie jadź do Londynu, możesz wrócić w trumnie...
    • madonna89 Olimpijski niepokój w Londynie 17.07.12, 10:02
      Mieszkam w Londynie; nie zauwazylam dantejskich scen
    • bumcykcykhopsiup Olimpijski niepokój w Londynie 17.07.12, 10:15
      firma ochroniarska miala zapewnic 17 tysiecy, 4 tysiace sa juz przeszkolone, 9 w trakcie szkolen, a brakujace 3-4 tysiace, ktore beda zastapione wojskiem (co g4s bedzie kosztowac 50 milionow funtow).
      dziennikarz- wez sie do roboty, te wiadomosci znalazlem w przeciagu 5 minut, a tobie sie nie udalo, a masz a to placone., zenada.
    • oldnick5 Multikulti? 17.07.12, 10:53
      ...Szkoleni naprędce wolontariusze i obsługa obiektów olimpijskich często niemal nie mówią po angielsku... W Londynie.
      • bumcykcykhopsiup Re: Multikulti? 17.07.12, 12:07
        wierzysz polskim dziennikarzom?
        bez jaj... :D
        • pochodna.dx Re: Multikulti? 17.07.12, 14:53
          Ten problem był szeroko dyskutowany w BBC5LIVE jakąś godzinę temu. Anglicy twierdzą, że tak jest i nie ma sensu im nie wierzyć.
          • bumcykcykhopsiup Re: Multikulti? 17.07.12, 18:08
            1. nie w londynie, bo nabor byl organizowany w calym kraju. (moj znajomy szkot zalapal sie mieszkajac w glasgow)
            2. patrz moj post pare miesjc wyzej. mam prawo nie wierzyc temu dziennikarzynie
            ps. jedne osoby ktore moglyby miec problemy z angielskim to tzw eastern europeans- czyli polacy. ale nie mozemy mowic o "niemal nie mowi po angielsku", szczegolnie ze turysci beda sie w wiekszosci poslugiwac bulgarsko-angielskim, ktory jest znacznie badziej zrozumialy dla polakow niz native tongue.
            :)
      • donnaanna Re: Multikulti? 17.07.12, 18:11
        z tymi nie mowiacymi po angielsku to akurat prawda, moja kolezanka, ktora zaczela pracowac dla g4s 4 miesiace temu lapie sie za glowe jak widzi jakich gamoni ta firma zatrudnia. wlasnei sie zwolnila, bo sie nie chce wstydzic...
    • medrek_forumowy Myślałm, że boją się żeby wstydu nie było. 18.07.12, 10:14
      A ja myślałam, że boją się żeby wstydu nie było. I czy będą fajni i przyjaźni wobec przyjezdnych sportowców i kibiców. A rząd zacznie kręcić reklamówki jak Brytyjczyków świat kocha...

No tak, ale żeby mieć takie lęki to trzeba być zakompleksionym jak Polak
      • podmiot.lir Re: Myślałm, że boją się żeby wstydu nie było. 18.07.12, 10:29
        Lepiej bym tego nie ujal. Gratulacje.
    • paul_kemp Ja bym tam nie jechał 18.07.12, 13:27
      bo można wrócić w trumnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka