Dodaj do ulubionych

Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A...

16.09.12, 11:46
A ja myślę, że Figurski zrobił sobie z was kolejny raz jaja i śmieje się z flejma, który wywołał. Dobrze wiedział, że jak chlapnie o sushi i cenie benzyny to zaraz wypełzną internetowe robaki i zaczną pluć. Zmanipulować internet jest widać bardzo łatwo, a reakcje są takie przewidywalne.
Obserwuj wątek
    • watersnakes2 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 12:18
      > A ja myślę, że Figurski zrobił sobie z was kolejny raz jaja i śmieje się z flej
      > ma, który wywołał.

Jesli tak jest, to tylko potwierdzi tym teorie, ze byl ta glupsza polowa duetu Wojewodzki-Figurski;)
      A tak serio, to zal mi Figurskiego, wszystkie grzechy tej audycji i wczesniejszych wypowiedzi nagle sie na nim skroplily, okazal sie chlopcem do bicia i przy okazji oberwalo sie tez jego zonie (choc i ta nie okazala sie wystarczajaco lotna zeby zamknac buzie i nie pograzac ich obojga). Ale to jest wlasnie showbusiness - raz Cie kochaja, ale wystarczy sie sie potkniesz - i juz ludzie znajduja radosc w kopaniu lezacego.
      • rydzyk_fizyk Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 14:08
        Wypowiedzi Figurskiego należy czytać w szerszym kontekście:

www.pudelek.pl/artykul/43147/celebryci_zyli_ponad_stan_sa_dramatyczne_historie/37/
        • c_lod nic złego, że kogoś stać na sushi i o tym mówi 16.09.12, 21:30
          po prostu ludzi zazwyczaj po ludzku trafia CH... jak sami nie mają na śledzia a za płotem sąsiad żre świeżego łososia i narzeka, że mu ciężko.

taka ludzka natura.

a Figurski niech sobie je co chce i zarabia ile chce. współczuję mu że ma gorsze czasy, ale oczywiście myślę, że jest na tyle ustawiony i rozgarnięty, że jakoś sobie poradzi i wróci za niedługi czas do sushi.

ja ze swojego póki co nie rezygnuję bo nie muszę i jestem z tego kurka dumny!
          • framberg Sushi, w Polsce, - chyba z mrożonek 16.09.12, 23:55
            W Polsce nie ma sushi. To się robi ze świeżych ryb a o te trudno. Gatunki z których robi się sushi są dostarczane do Polski tylko jako mrożonka.
            Figurski jadł jakieś rozmrażane g**** pozując na światowca jak typowy małomiasteczkowy szpaner.
            • erpe Re: Sushi, w Polsce, - chyba z mrożonek 17.09.12, 22:07
              Suchi w Japoni to McDonald w Polsce. Tania prosta nie wyszukana potrawa jedzona przez biedotę. Ale zdrowsza od McDonalda.
              • lhasa Re: Sushi, w Polsce, - chyba z mrożonek 18.09.12, 01:47
                erpe napisał:

> Suchi w Japoni to McDonald w Polsce. Tania prosta nie wyszukana potrawa jedzona
                > przez biedotę. Ale zdrowsza od McDonalda.

Taaak? To przejedz sie do Japonii i zobacz o co naprawde chodzi z sushi.
      • wyborczejnieczytam Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 17.09.12, 01:06
        akurat żonie oberwało się za totalną niekompetencję i absolutną głupotę. w wywiadzie misiek twierdzi, że pognali ją ze studia olimpijskiego jako kozła ofiarnego, a prawda jest taka, że pognali ją bo nie udało się w relacji ukryć, że panienka ani nie ma bladego pojęcia o sporcie ani na tyle rozumu, żeby się chociaż spróbować przygotować do prowadzenia rozmów, na przykład przyswajając terminologię
    • marzeka1 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 12:19
      A ja z kolei myślę, że małą stratą jest publiczne zniknięcie pana F. Odeta niech sprząta, pewnie muszą na "Ukrainkach" zaoszczędzić, więc i gwałcić nie będzie kogo; ups- czyż to nie Odeta raczyła podzielić się światłą myślą, że "mąż mnie czasami gwałci"??? To w taki razie będzie i seks , i sprzątanie w jednym, a jak tanio.
    • boznik1 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 12:23
      Co mnie moze obchodzic sushi jakiegos Figurskiego, nie mnie nie rozsmiesza.
    • robokopo O Boże! Jakie to straszne... 16.09.12, 12:40
      O Boże! Jakie to straszne... Figurski, bierzesz ryż, ogóry, jajca, szynkę, folię z alg i SAM se robisz w domu...
      • long_in_warzone Re: O Boże! Jakie to straszne... 16.09.12, 19:03
        God damnit, twoje sushi mnie przeraża ;) Szynkę? To już paluszki krabowe lepiej...

Ja mam inny sposób na regularne jedzenie sushi - Sushi Bomb, w cenie fajek 5-6 kawałków z sosem. Do normalnego się nie umywa, ale to dobra alternatywa paczki papierosów.
      • cichwoda Re: O Boże! Jakie to straszne... 16.09.12, 23:05
        robokopo napisał:

> O Boże! Jakie to straszne... Figurski, bierzesz ryż, ogóry, jajca, szynkę, foli
        > ę z alg i SAM se robisz w domu...
        albo kaszanke, nie koszerna ale podobna do suszi
        • maskarade Re: O Boże! Jakie to straszne... 16.09.12, 23:20
          albo kaszanke, nie koszerna ale podobna do suszi

Może też salceson i pasztetową, gdy będzie bardzie ciężko? Problem w tym tylko że sens szuszi w wykonaniu głupawych celebrytek (jak ta głupsza i zatłuszczona połowa wojewódzkiego) nie polega na żarciu ordynarnym w domu surowych ryb z ryżem, ale na pokazywaniu się i na pokazywaniu, że się żre szuszi.
    • jj_k WTF? 16.09.12, 13:08
      Kim jest Figurski? Nie znam gościa? Kolejny znany z tego że jest znany? Ale może ma jakieś inne osiągnięcia. Zacytowane wypowiedzi świadczą raczej o jego niskim IQ.
      • jj_k Re: WTF? 16.09.12, 13:11
        "Zaczynasz liczyć, ile warte są twoje samochody"
        Ach!!! już wiem kim jest - wyjątkowym palantem!

jj_k napisał(a):
        > Kim jest Figurski?
        • eggerger Re: WTF? 16.09.12, 13:36
          Mnie z faktu, że nie znam
          podrzędnych celebrycików
          w Polsce tłumaczy, że mieszkam
          za dwiema granicami.

Nazwisko drugiego z duetu
          widziałem w >Polityka.pl<
          I jeszcze nie czytałem.
          • wnuk-swojego-dziadka Re: WTF? 17.09.12, 16:45
            eggerger napisał:

> Mnie z faktu, że nie znam
            > podrzędnych celebrycików
            > w Polsce tłumaczy, że mieszkam
            > za dwiema granicami.
            >
            > Nazwisko drugiego z duetu
            > widziałem w >Polityka.pl<
            > I jeszcze nie czytałem.
            Gościu z zagranicy (podwójnej)!
            Mógłbyś Politykę poczytać, a nie chwalić się, że widziałeś ją na półce (wirtualnej). Może dowiedziałbyś się, że to, co pisze i to, co mówi w radio lub pokazuje w TV Wojewódzki to dwa różne światy. Ty sam mentalnie chyba tkwisz daleko od pierwszego.
      • amgc63 Re: WTF? 16.09.12, 16:37
        tata zapewnił mu plecy i mimo braku jakiegokolwiek talentu jest milionerem.

jego ojciec - Zbigniew Figurski - pełnił funkcję doradcy prezesa PRL-owskiego Banku Handlowego, w którym w latach 80-tych, na stanowisku starszego inspektora pracowała także jego matka - Eugenia Figurska. Z racji zajmowanej pozycji ojciec Figurskiego został oddelegowany do Bejrutu, dokąd sprowadził także dorastającego syna. Po powrocie do Polski został zatrudniony w FOZZ, w którym pełnił funkcję dyrektora generalnego, a po ujawnieniu afery FOZZ, nazywanej także "matką wszystkich afer" [zobacz: Afera FOZZu]
    • luuuk11 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 13:34
      po co to glowe ludziom zaprzatac, za przeproszeniem, dnem
    • snellville Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 14:03
      chlopaki mieli dory program
      troche przegieli i ktos musial beknac
      ale w swiecie wysokich sfer moze okazac sie ze dla figurskiego to dodatkowa kasa
      pozyjemy zobaczymy
      mam nadzieje ze sie koles nie zmarnuje
      wszystko zalezy od tego kto mu teraz reke poda
    • qwww [...] 16.09.12, 14:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • qwww przecież ten koszerny ciul mózgu nie ma... 16.09.12, 14:08
      o jajach nie wspominając...

postnihilism napisał:

> A ja myślę, że Figurski zrobił sobie z was kolejny raz jaja i śmieje się z flej
      > ma, który wywołał. Dobrze wiedział, że jak chlapnie o sushi i cenie benzyny to
      > zaraz wypełzną internetowe robaki i zaczną pluć. Zmanipulować internet jest wid
      > ać bardzo łatwo, a reakcje są takie przewidywalne.
    • vito3 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 14:34
      niestety wycie holoty doprowadzilo do zwolnienia,wszyscy decydujacy w tej sprawie wiedzieli na czym polegal dowcip jednak by zamknac morde holocie zwolnili goscia,duzy w tym udzial mieli dziennikarze ktorzy chcieli dokopac wojewodzkiemu,tylko slepy nie widzial satysfakcji z jaka podpuszczali gawiedz,brakuje mi tego goscia w esce rock
    • vika_12 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 15:09
      Jednego z celebrytów zniżono się do poziomu ludzkości.To straszne,że musi oszczędzać.Nie może sobie pozwolić na zakupy w drogich sklepach i wakacje za granicą.Zostało mu tylko w jakieś Zakopane.Rany Num co się stało z bogami, którzy pozwolili ci urosnąć w przekonaniu bycia lepszym od innych?Wojewódzki ci na to chętnie odpowie.
    • big_gadu ja też nie chodzę co tydzień na sushi ! 16.09.12, 15:18
      No i co z tego,
      przy łopacie zawsze złapiesz fuchę bez podatku !
    • amgc63 najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 16:30
      Figurski, nieźle się dorobiłeś na tych, jak je nazwałeś, skandalach. Zakupy w drogich sklepach, co tydzień SUSHI. Latami wyśmiewałeś tych, którzy mówili, że wysoka cena BENZYNY to WINA Tuska? Nic dziwnego, skoro dotąd nie zwracałeś uwagi na takie drobiazgi. No to teraz już zaczniesz. I może wtedy zastanowisz się ile akcyzy i podatków jest w jej cenie. Choć taki proces myślowy ciebie akurat może przerastać. Najbardziej żal nam ciebie za to, że zostałeś zmuszony do liczenia ile warte są twoje SAMOCHODY – prawdziwy dramat! I ten urlop tylko w ZAKOPANEM – szczerze współczujemy. Wielu osób nie stać nawet na weekend w tamtejszych HOTELACH. A teraz do rzeczy - jesteś MOSKALEM i synem KOMUCHA i tylko układom zawdzięczasz swoje dotychczasowe ZAROBKI, o których STATYSTYCZNY Polak może tylko pomarzyć. Każdy inny człowiek na twoim poziomie, ale bez takich koneksji jak ty i twoja głupkowata, lubiąca być gwałcona, ZMORA, byłby uznany za zbyt przeciętnego, a wręcz prostackiego, żeby pracować w mediach. Naprawdę nie jesteś tego świadomy, czy tylko udajesz? Dziwne jest tylko to, że przez lata byłeś chwalony za knajackie obrażanie POLAKÓW, a oberwałeś za „żarty” akurat z jakichś UKRAINEK. Ale to akurat osobny temat, bo bardziej świadczy o naszych MEDIACH niż o tobie. I co? Będziesz teraz chodził od gazety do gazety i udzielał płaczliwych wywiadów jaka to ci się krzywda stała? Kilka już zdążyłeś obskoczyć. Co następne? Okładka w GALI? Może wywiad w VIVIE? Ma się chyba jeszcze jakieś znajomości, co? Najgorsze jest to, że ty nadal nic nie rozumiesz. Chyba faktycznie prawdą jest to, co o tobie piszą, że jesteś IDIOTĄ. Pewnie miałbyś mniejszy żal, gdyby WOJEWÓDZKIEGO też tak udupili? Ale, widać ma lepsze układy. Albo jakoś inaczej potrafi przekonać ważnych PREZESÓW.
      • ah1973 Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 16:35
        W sumie naprawdę dobry wpis. Ostry, ale dobry. I co najwazniejsze bardzo przenikliwy wobec sytuacji.
        • vito3 Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 16:57
          chwala nas ,kto,ja ciebie a ty mnie,co tu ostrego zawisc i satysfakcja ze komus gorzej to ostrosc czy polactwo
      • qwerfvcxzasd Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 17:05
        "Latami wyśmiewałeś tych, którzy mówili, że wysoka cena BENZYNY to WINA Tuska? "

Nie chciałbym ci psuć hejtu, ale w Polsce benzyna jest całkiem tania. ;)
        Wysuń nos za granicę.
        • amgc63 Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 17:20
          luz to nie mój komentarz z innego forum.
          mimo wszystko uważam,ze celny..On jest milionerem nie zginie.
          • wolnemiastoursynow Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 18:06
            Kopiujesz cudze wpisy?
            bueee
        • igipigiel Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 19:03
          > Nie chciałbym ci psuć hejtu, ale w Polsce benzyna jest całkiem tania. ;)
          > Wysuń nos za granicę.

Ceny z końca sierpnia z takich krajów jak Niemcy, Austria czy Słowenia to ok. 1.5-1.6EUR.
          Róźnica jakieś 50 gr na litrze w porównaniu z Polską. Czy ja wiem czy to taka duża różnica biorąc pod uwagę zarobki?
          • qwerfvcxzasd Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 22:38
            "Ceny z końca sierpnia z takich krajów jak Niemcy, Austria czy Słowenia to ok. 1.5-1.6EUR. "

Ceny z 12 września - Niemcy - 1,72€ - 7,03 zł

www.e-petrol.pl/index.php/notowania/rynki-zagraniczne/stacje-paliw-europa
            Polska jest jednym z najtańszych krajów w Europie, sorry ;)
            • paskudek1 Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 18.09.12, 08:48
              zauważ tylko ten drobiazg, że oni zarabiają w euro i wydają w euro a my zarabiamy w złotówkach i wydajemy w złotówkach równowartość tego co oni płacą w euro. Reasumując za 100 jednostek monetarnych przeciętny mieszkaniec strefy euro kupi WIĘCEJ paliwa niż ja za 100 jednostek monetarnych w Polsce. Na tym polega wysoka cena czegokolwiek. przeliczanie jest debilne, chyba że chcesz jechać i TAM z swoją TUTEJSZĄ pensję kupować paliwo.
        • rozbojnick Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 19:07
          qwerfvcxzasd napisał:

> "Latami wyśmiewałeś tych, którzy mówili, że wysoka cena BENZYNY to WINA Tuska?
          > "
          >
          > Nie chciałbym ci psuć hejtu, ale w Polsce benzyna jest całkiem tania. ;)
          > Wysuń nos za granicę.
          "Tania", szczególnie stosunku do zarobków: bi.gazeta.pl/im/9/10996/z10996039X,Ceny-Oleju-Napedowego-w-przeliczeniu-na-zarobki.jpg
          • qwerfvcxzasd Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 22:35
            "Tania", szczególnie stosunku do zarobków: "

Idź z tym zestawieniem do szejków albo na giełdę. Myślę, ze specjalnie dla nas Polaków! obniżą cenę i sprzedadzą nam ropę taniej. ;)
            • sammler Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 16.09.12, 23:55
              qwerfvcxzasd napisał:

> Idź z tym zestawieniem do szejków albo na giełdę. Myślę, ze specjalnie dla nas
              > Polaków! obniżą cenę i sprzedadzą nam ropę taniej. ;)

Kolega napluł ci w twarz (udowodnił, że wypisujesz brednie), a ty udajesz, że to deszcz pada...

S.
      • babaqba Re: najlepszy komentarz na temat tego beztalencia 20.09.12, 18:34
        amgc63 napisał:
        > Latami wyśmiewałeś tych, którzy mówili, że w
        > ysoka cena BENZYNY to WINA Tuska?

Miał rację. Wysoka cena benzyny to wina Polaków, którzy uwielbiają zasiłki i nienawidzą pracy. A skądś pieniądze na te wszystkie emeryturki, rentki, dopłaty rolne trzeba brać. Jak się miało miękkie serduszko dla "biednych" to trzeba mieć twardą dupę i bulić na stacjach!

> A teraz do rzeczy - jesteś MOSKALEM i synem KOMUCHA i tyl
        > ko układom zawdzięczasz swoje dotychczasowe ZAROBKI

Dalej następuję wylew gówna właściwy "prawdziwym polakom".

> Dziwne jest tylko to, że przez lata b
        > yłeś chwalony za knajackie obrażanie POLAKÓW

On nie obrażał Polaków. Wyśmiewał głupców. To różnica. Co można powiedzieć o autorze postu, który nie odróżnia tych bytów?
    • baba788 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 16:31
      Figurski- twarz czlowieka sprytnego, syn dobrze prosperujacego rzeznika- fajne macie te elity w PL-u
    • szwesta Figurski: 16.09.12, 16:54
      niezalezna.pl/30280-michail-zbigniewowicz-figurski
      • placeboeffect Re: Figurski: 16.09.12, 17:11
        ale nam wode z mozgow robia. co mnie obchodzi figurski i jego sushi (czy to prowokacja czy nie)? taki to dla mnie problem jak niedo/nad/waga grycanek, ponton tej lali z euro 2012 (tej modelki), jak lubi sie bzykac doda albo topless ksiezna. polecam kazdemu wyslac swoj telewizor na smietnik (nie bedzie samotny- moj juz tam nocuje od pewnego czasu) i odlaczyc mozg od serwowanej nam kazdego dnia breji. jak to mozliwe, ze ludzie nie interesuje opinia ludzi ktorzy otaczaj ich kazdego dnia (zony, meza, dzieci- to w ktorej klasie one teraz sa?) a potrafia tracic czas na przemyslenia na temat ile kg powinna zrzucic grycanka do bankietu lodziarzy w grudniu 2015?
        • azosiolek 100/100 18.09.12, 10:48
          Wiesz co, mam dokładnie takie same przemyślenia. Najsmutniejsze jest to, że jak rozmawiam z własną, rodzoną matką i pytam "co u Ciebie" to ona mi opowiada, że widziała w TV, że taka gwiazda to się rozstała z facetem, a taka pani z Syrii z synem uciekła i ciekawe czy pracę znajdą... Dawno nie widziana koleżanka na spotkaniu towarzyskim prowadzi długie dyskusje na temat, czy znany dziennikarz spotyka się ze znaną aktorką za plecami żony - i jeszcze się dziwi, że dla mnie ciekawsze jest, czy jest to dobry dziennikarz, niż to, jak wygląda jego życie prywatne. Mam wrażenie, że te panie (mama i koleżanka) nie mają własnych odczuć, przemyśleń, życia, stąd ich zainteresowanie życiem celebrytów. Smutne to trochę.
    • jacek.nie.placek Śmieją się, bo on jest śmieszny ...lub żałosny 16.09.12, 17:00
      To powtarzanie, jak to zapracował na nazwisko... Normalnie Einstein!
    • nie.pis Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 17:01
      figurski jak widać z wywiadu to zwyczajny doopek .Nie chodzi juz co tydzień na sushi !!
      cena paliwa dopiero od wykopania jest mu znana ! :)))
      Alez mi przykro jak ten michałek zdziadział ! A odetka ,cóż do tv to się nigdy nie nadawała ,
      ani prezencji ani inteligencji .i to nie zwykla nasza polska złośliwość ,tylko stwierdzenie faktu.
      • wiechuta Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 18:19
        Ja proponuję niech Odet zabierze męża, tj Misia i dziecię, i wróci do Ostrołęki skąd nam "spłynęła" jako objawienie. Oboje jednakowo głupi i szkoda ludzi, którzy dają się omotać takim zerom intelektualnym!
        • snellville Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 18:54
          wiechuta napisała:

> Ja proponuję niech Odet zabierze męża, tj Misia i dziecię, i wróci do Ostrołęki
          > skąd nam "spłynęła" jako objawienie. Oboje jednakowo głupi i szkoda ludzi, któ
          > rzy dają się omotać takim zerom intelektualnym!

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````
          od Ostroleki to sie kolego opierdo....l bo to moja wiocha
          teskno mi po niej
          uderzenie w ludzi z kad pochodza i do jakiej wiary przynaleza jest najgorszym chamstwem
          pewnie wyklules sie gdzies w bloku ,w miescie wielkim i nie potrafisz zalapac na czym zycie polega
          tak jak mrowka szypciutko torepka z zakupami z nadzieje ze moze dzisiaj stara da .....buuuum do mrowiska
          • snellville Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 19:46
            snellville napisał:

> wiechuta napisała:
            >
            > > Ja proponuję niech Odet zabierze męża, tj Misia i dziecię, i wróci do Ost
            > rołęki
            > > skąd nam "spłynęła" jako objawienie. Oboje jednakowo głupi i szkoda ludz
            > i, któ
            > > rzy dają się omotać takim zerom intelektualnym!
            >
            > ``````````````````````````````````````````````````````````````````````````
            > od Ostroleki to sie kolezanko opierdo....l bo to moja wiocha
            > teskno mi po niej
            > uderzenie w ludzi z kad pochodza i do jakiej wiary przynaleza jest najgorszym c
            > hamstwem
            > pewnie wyklulas sie gdzies w bloku ,w miescie wielkim i nie potrafisz zalapac n
            > a czym zycie polega
            > tak jak mrowka szypciutko torepka z zakupami z nadzieje ze moze dzisiaj staremu stanie
            > .....buuuum do mrowiska
            • nerwus0 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 18.09.12, 12:47
              Kto cię uczył polskiego? Aha, polonistka w Ostrołęce?
          • wiechuta Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 17.09.12, 18:13
            Twój wpis dowodzi, że wasza Ostrołęka wypuszcza chamów nastawionych na mieć, mieć. Być to strata czasu. Przecież ty nawet pisać poprawnie nie umiesz, ale pretensje do świata masz. Przecież wam się należy.O tempora, o mores!
      • uzix Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 21:16
        Strach pomyśleć jak długo taki związek pociągnie. Jak przestaną bywać w "kręgach" i kupować torebki za 12 tys. to najwyżej fucha rzecznika czegośtam im zostanie a to już zawodowe zejście raczej..
    • od-or Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 17:03
      każdemu z nich by się taki rok czy dwa przydały.
    • curious2003 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 17:06
      Może zatrudnić się jako gospodyni domowa i liczyć na darmowy gwałt.
    • ziutekliv21 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 17:16
      Dziwie sie ze dziennikarze popieraja i prapaguje tego chama robiac z nim wywiady
    • zoubr123 Zwykły bufon i mydłek 16.09.12, 17:34
      Nic dodać nic ująć, jedno wielkie nic!
    • uzix Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 17:39
      Niech się zatrudni z żoną w TV shopie i sprzedają urządzenia ułatwiające Ukrainkom sprzątanie: suepereextracool mop, okurzacz samobieżny z funkcją ssania, ścierki wykonane w kosmicznej technologii z włókien węglowch itp. Może nawet zademonstrują jak się sprząta (najpierw przeszkolą się sprzątając u siebie to może docenią jaki to trud).
    • tslmkdc Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 17:42
      zawsze może wyemigrować za chlebem np. do Izraela a potem ściągnie jak się urządzi Kubę W.
    • affera123 Figurski: marna podróba Wojewódzkiego 16.09.12, 17:42
      Inteligencją nigdy nie grzeszył. Oryginalny nie był, wpatrzony bezkrytycznie w Wojewódzkiego, padł ofiarą jego mało wyszukanego poczucia humoru, który nieudolnie naśladował. A spasł się, jak proboszcz na wiejskiej plebanii. Małżonka to podstarzała modelka z nadwagą udająca dziennikarkę. Oboje na niczym się nie znają, ale mają ogromne parcie na szkło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka