hernandez Niezaleznie od pobudek jest ZLODZIEJEM bowiem 01.02.05, 23:31 ukradl cos co nie nalezy do niego.Po drugie rozpowszchnil baze danych a to juz jest normalne przestepstwo z KK + rzecz jasna tysiace pozwow cywilnych przciwko temu pismakowi Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 01.02.05, 23:31 Alez pan panie Bronislawie narod rozruszal. Co to teraz bedzie? Powolaja nastepna komisje? Znowu beda uradzac gowno na smierc? Jak pan udowodni, ze nie jest to przedwczesny zart na Prima Aprilis? Jak pan sie czuje stajac sie w ciagu jednego dnia tak popularna postacia? Nie obawia se pan zemsty agentow? A tak miedzy nami: co pan sadzi o tajnym agencie skupu zywca w Wachocku Dolnym? To on kierowal cala siatka, prawda? EHH, WY DURNE LUDZISKA, WEZCIE SIE LEPIEJ DO ROBOTY A NIE GRZEBAC W SMIETNIKU HISTORII. Odpowiedz Link Zgłoś
kosia13 ZOBACZCIE TO: 01.02.05, 23:43 www.expressoffice.pl/lista2/ z tego adresu: jest J.Oleksy, ale zobaczcie ze zadnych zerek ani znaczkow przy nazwisku nie ma, a sadzi sie od lat o to, czy jest czy nie tajnym wspolpracownikiem. To ja pytam co ta lista jest warta? Po co i kot ja naprawde ujawnil? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ZOBACZCIE TO: 01.02.05, 23:53 mnie też nie ma na tej liście a do dziś robię dla czerwonych a po co to ujawnili??? a żeby się naród żarł i nie przeszkadzal w interesach Odpowiedz Link Zgłoś
yogini1 Chwila zadumy.........Polacy katolicy 01.02.05, 23:43 Złóżmy życzenia Papieżowi, szybkiego powrotu do zdrowia wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2524655.html Odpowiedz Link Zgłoś
obcy999 Znalazlem na liscie tescia i sasiada, fajnie 01.02.05, 23:51 Ale nie wierze za cholere, ze Michal Nowicki byl TW. A co do tescia to jesli byl pracownikiem SB to niemial by takiej gownianej emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A co to za satysfakcja, jakbyś teściową znalazł - 02.02.05, 00:11 to co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinatorek Re: Znalazlem na liscie tescia i sasiada, fajnie 02.02.05, 01:15 obcy999 napisał: > Ale nie wierze za cholere, ze Michal Nowicki byl TW. A co do tescia to jesli by > l > pracownikiem SB to niemial by takiej gownianej emerytury. Ma go...na emeryture bo zatlokl kogos niewinnego na przesluchaniu i go zdegradowali Odpowiedz Link Zgłoś
nittaewo Re: Chwila zadumy.........Polacy katolicy 02.02.05, 08:58 Nie jestem katolikiem, ba, nie jestem nawet chrześcijaninem, ale wyobrażam sobie, że gdybym był, to - z całym szacunkiem, jaki mam dla Jana Pawła II - modliłbym się przede wszystkim za ludzi, którzy są na tej liście. Za tych którzy zasłużyli, żeby na niej być, i za tych którzy obecnością na niej zostali skrzywdzeni. Bo jesli, nie będąc chrześcijaninem, mam wielki szacunek dla tej religii, to właśnie dlatego, że tak sobie wyobrażam jej przesłanie - troskę o dusze tych, którzy zbłądzili, i o cierpienie tych, których skrzywdzono. Tak w każdym razie zrozumiałem Nowy Testament - jeśli zrozumiałem go źle, proszę o wyprowadzenie mnie z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Wspanialy, prawdziwie chrzescijanski post 02.02.05, 20:10 Dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 01.02.05, 23:47 Większą szkodę stanowi w Polsce wspólne poklepywanie się po ramieniu osób, które nigdy nie powinny być politykami, dziennikarzami i autorytetami. Co mnie interesuje zdanie Tygodnika Powszechnego na którego łamach wypowiada się często fałszywy ksiądz, który ma dziecko na boku, czy Wyborcza w redakcji której pracują same dzieci stalinowców. "W czasach powszechnego fałszu prawda jest rewolucyjnym aktem" George Orwell - 1984 Odpowiedz Link Zgłoś
kosia13 Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 01.02.05, 23:49 > Większą szkodę stanowi w Polsce wspólne poklepywanie się po ramieniu osób, > które nigdy nie powinny być politykami, dziennikarzami i autorytetami. Co mnie > interesuje zdanie Tygodnika Powszechnego na którego łamach wypowiada się często > > fałszywy ksiądz, który ma dziecko na boku, czy Wyborcza w redakcji której > pracują same dzieci stalinowców. > > "W czasach powszechnego fałszu > prawda jest rewolucyjnym aktem" > George Orwell - 1984 No ladna demagogka, tylko w tym kontekscie i wyczynu pana Wildseina nijak sie faktow nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
keram1 BRONEK trzymaj się !!!!!!! 01.02.05, 23:51 Wszyscy co mają coś do Ukrycia to najbardziej krzyczą o lustracjii Odpowiedz Link Zgłoś
onetowiec Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 01.02.05, 23:51 Ludziska czy naprawde aż tak zależy wam na tym żeby zobaczyć jakąś głupią liste tych, którzy do końca życia beda naznaczeni w zwiazku z tym ze sie "sprzedali" hm? Nie probuje was do niczego przekonywać bo każdy dobrze wie czego chce, ale może ta lista powinna obchodzić(jak już) bardziej "naszych" rodziców a nie nas. - to nie nasza wojna. Nie wiadomo ile z tego wszystkiego jest prawdą natomiast my jako "młoda krew"raczej nie powinniśmy się w ten "szajs" mieszać nie sądzicie? To wszystko jest jakieś takie "niedorozwinięte" i chore, jednym słowem "ZAŚCIANEK". Ciągle nas oszukują, wciskają kit itd a my temu wszystkiemu ulegamy.Zapewne znajdzie sie kilku takich co tu poleca na mnie żem UBEK albo syn UBEKA czy cos, ale wiecie co mam to w d*** Dajmy sobie spokoj z takim dnem bo przed światem i tak wychodzimy na idiotów, jeszcze nam jakas lista potrzebana. Piszcie kto jest za a kto przeciw tej calej liście - jestem ciekawy ilu ludzi jest się w stanie opanować...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dar3cky Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 01.02.05, 23:57 Nawet frajerzy karza sie logowan na foru. Stefanie Bratkowski pamietamy ci jak opluwales rzad Olszewskiego i kazales mu przepraszac za swinstwa ktorym to patronowal i nazwanie rzadem psychicznych. Kolejny udecki autorytet, ciekawe czy jest na liscie ten zbolszewizowany frustrat Odpowiedz Link Zgłoś
elwira100 mam dość! poczytam felietony Eichelbergera 01.02.05, 23:57 to co robicie to jest straszne! nie chce tego czytać. wole poczytać coś z sensem i głębokiego. przykre to jest co robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
andsz Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 00:02 Myślę, że w Gazecie jest wielu TW. Tak musiało być, kiedy tworzono gazetę. Już niedługo dowiemy się kto. Tego już nie da się ukryć pod suknem. Odpowiedz Link Zgłoś
monash Wystepowanie nazwisk w Polsce 02.02.05, 00:06 www.herby.com.pl/herby/indexslo.html to jedno, a drugie : co za cholerny bajzel na tej liscie, albo raczej w Instytucie. Trzeba byc kretynem albo cwaniakiem (?) zeby wszystkich wlozyc do jednego worka. Na dodatek okazuje sie, ze na liscie nie ma sb-ekow. Na Z jest tylko kilka nazwisk, a w mojej kamienicy mieszkala cala rodzinka zatrudniona w SB nazywajaca sie Z.. i ich wlasnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dupereusz Re: Wystepowanie nazwisk w Polsce 02.02.05, 00:29 czegoś się spodziewał? Esbecy na siebie mieli teczki zakładać? Przecież wielu mówiło, że mocodawców i wykonawców tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinatorek Re: Wystepowanie nazwisk w Polsce 02.02.05, 01:05 dupereusz napisała: > czegoś się spodziewał? Esbecy na siebie mieli teczki zakładać? Przecież wielu > mówiło, że mocodawców i wykonawców tam nie ma. Ich teczki sa albo w Moskwie albo zostaly zniszczone. Czyli znowu po tylkach oberwie sie tym najmniej winnym albo nawet niewinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kauzik Z tą listą w internecie to przesada! 02.02.05, 00:06 Ja takowej listy nigdzie nie znalazłem.A więc najpewniej nie chodzi o to by złapać króliczka ale by gonić go. Odpowiedz Link Zgłoś
monash Re: Z tą listą w internecie to przesada! 02.02.05, 00:10 lista istnieje na kilku adresach. Niektore sa juz poblokowane ale ten dziala: www.exspressoffice.pl/lista2// wszyscy w jednym worku, nie warto sie nia przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dupereusz Re: Z tą listą w internecie to przesada! 02.02.05, 00:31 jest. adres: lista.freewebpage.org. Tylu tam grzerbie, że serwer nie wytrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
numero3 Podzielę się listą!!! 02.02.05, 00:24 w imię społecznej solidarności podzielę się z chętnymi spakowaną listą Wildsteina numero3@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kosia13 Z info na stronie listy 02.02.05, 00:31 "Komentarze od kogoś, kto to wrzucił tutaj: Jeśli naprawdę jesteś na tyle głupi żeby latać do sąsiada i oskarżać go o współpracę z UB, lub zrywać znajomość i się niezdrowo podniecać... na podstawie tej listy, to znaczy że Gazeta Wyborcza i wszyscy którzy są przeciwni lustracji mieli rację i nasze społeczeństwo nie dorosło do prawdy. A jeśli potrafisz do tego podejść z dystansem i zrozumieć, że na tej liście obok Ubeków są ludzie przez nich prześladowani (pomijając fakt, że teczki tych najsprytniejszych już dawno wyparowały do atmosfery), to znaczy że Bronisław Wildstein miał rację tą listę upubliczniając." Taki apel o dojrzalosc spoleczna to totalna bzdura. A ta niedojrzaloscia zaczna sie popisywac w pierwszej kolejnosci dziennikarze i politycy! Ja sie pytam po co publikowac cos co 1. jest niekompletne, 2. ma bledy /nie ma kupy sb-kow, sa inne przypadkowe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
juice99 Re: Z info na stronie listy 02.02.05, 01:19 komentarz o dojrzałość jest mój, a ja tego nie publikuję jako pierwszy, to już ruszyło w obieg, ale wolę żeby ludzie przeczytali taki komentarz niż to co było w oryginale (chociaż też dobrze napisane, to te sugestie o tym, że tam są głównie źli ludzie są głupie) Odpowiedz Link Zgłoś
skreem W internecie juz zablokowana 02.02.05, 00:37 Lista byla pod adresem lista.freewebpage.org ale juz niestety nie jest dostepna... Albo zapchal sie serwer albo celowo zostala "zdjeta", ale raczej to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
przykopa <a href="http://lista.freestarthost.com/" target="_blank">list 02.02.05, 01:19 TU DZIAŁA lista.freestarthost.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
juice99 Re: <a href="<a href="http://lista.freestarthost.com/"" target 02.02.05, 01:41 tylko nie wiem jak długo bo limit łącza 3GB wykorzystujecie tak szybko że muszę założyć nowe darmowe konto i przekierować cały ruch gdzie indziej :) jezu, ale ludu się rzuciło, na sekundę z 10 osób wchodzi chociaż jest 1 w nocy ;) statystyki dostępne dla każdego z resztą, wrzuciłem na dole strony Odpowiedz Link Zgłoś
krys_35 Re: <a href="<a href="http://lista.freestarthost.com/"" target 02.02.05, 17:40 Mi nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
elwira100 IPN sie wkurza bo teraz juz ich praca niepotrzebna 02.02.05, 01:00 tez bym sie wkurzyl. mogliby jeszcze przez 3 pokolenia grzebac w tcy teczkach, a tak w zasadzie ucziwie byloby zwolnic wakaty. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
dupereusz Re: IPN sie wkurza bo teraz juz ich praca niepotr 02.02.05, 01:40 elwira100 napisała: > tez bym sie wkurzyl. mogliby jeszcze przez 3 pokolenia grzebac w tcy teczkach, > a > tak w zasadzie ucziwie byloby zwolnic wakaty. > amen. widziałaś listę? Jak nie , nie pisz bzdur. To jest pomieszany spis nazwisk, z którego nic nie wynika. Obejrzyj listę i zrób lustrację. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinatorek Moze by tak troche oczyscil swoj kraj 02.02.05, 01:02 tam kolaborantow tez nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
minotaurus TO FALSZYWA LIASTA! 02.02.05, 01:11 Sa na niej znane osoby przesladowane przez UB, a nie ma prawdziwych znanych wszystkim agentow UB. Wildstein zaszkodzil wielu Polakom, a prawdziwi przestepcy smieja sie w kulak, bo ich tu nie ma. Ludzie pokrzywdzeni powinni wziac Wildsteina pod trybunal. To zly duren! Odpowiedz Link Zgłoś
dupereusz Re: TO FALSZYWA LIASTA! 02.02.05, 01:44 minotaurus napisał: > Sa na niej znane osoby przesladowane przez UB, a nie ma prawdziwych znanych > wszystkim agentow UB. Wildstein zaszkodzil wielu Polakom, a prawdziwi > przestepcy smieja sie w kulak, bo ich tu nie ma. Ludzie pokrzywdzeni powinni > wziac Wildsteina pod trybunal. To zly duren! Wielu przestrzegało przed dziką lustracją. Wtedy był krzyk, że to ci, którzy mają cos do ukrycia. A Wildstein to świr. Odpowiedz Link Zgłoś
gazman Re: TO FALSZYWA LIASTA! 02.02.05, 01:49 nie ma Wildsteina, nie ma Wałęsy, nie ma Kwacha, nie ma Jaruzela, nie ma kolesia, o którym wiem, że był eSBekiem, nie ma mnie :-) - do dupy ta lista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fanatic4you Mnie nie ma na liscie, prosze o wpisy wszystkich . 02.02.05, 01:54 ... ktorych nie ma na liscie.Zobaczymy ile nas jest. A tak na powaznie - nie znalazlem zadnego ze znanych mi SB-kow.To jest tylko bicie piany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_j Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 01:21 Wyborcza kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupereusz Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 01:45 piotrek_j napisał: > Wyborcza kłamie. że co? Jak podaje program telewizyjny to też? Odpowiedz Link Zgłoś
jewriej Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 01:24 TU JEST LISTA: www.listawildsteina666.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dupereusz Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 01:46 jewriej napisał: > TU JEST LISTA: > > www.listawildsteina666.prv.pl > pieprzyć ją! Odpowiedz Link Zgłoś
batonrouge Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 01:33 Panie Wildstein, prosze opublikowac w internecie liste czlonkow PZPR w roku 1975 oraz 1980. Odpowiedz Link Zgłoś
dupereusz Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 01:46 batonrouge napisał: > Panie Wildstein, prosze opublikowac w internecie liste czlonkow PZPR w roku > 1975 oraz 1980. po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
maarabut KAZAA 02.02.05, 01:51 ciekawosc to straszna rzecz strona sie wywalala ale po 22 KAZAA sprawila ze sobie czytam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fehu1 Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 02:08 Ja bym tylko chciala wiedziec jak mozna znalezc liste w internecie z samej ciekawosci jak tez ona wyglada. A tak to mnie naprawde nie interesuje kto tam figuruje i po co. Wielu ja ponoc widzialo, czytalo, nawet znajomych nazwisk szukalo, a dla mnie to jest jakas efemeryda , wszyscy mowia pisza, debatuja ze jest, itd.itdLudzie jak ktos ja znalazl w internecie to niech powie jak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juice99 Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 02:12 przecież podany adres wielokrotnie :) lista.freestarthost.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zygfrydx Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 02:18 Czas najwyższy by wiedzieć kto jest donosicielem. Opór Michnika i jemu podobnym nic tu nie pomoże. Niech nikt nie powołuje się na chrześcijańskie miłosierdzie nie wiedząc nic samej nauce Ewangelii. Wybaczyć możemy jawnemu grzesznikowi /tak jak w przypowieści o jawnogrzesznicy/ a nie tajnemu współpracownikowi jakim był np. Judasz. Pamętajcie o tym epizodzie, nauczyciele "nowej ewangelii". Odpowiedz Link Zgłoś
fanatic4you szkoda ze mnie nie ma 02.02.05, 02:24 corka mialaby znow okazje zeby mnie opluc. Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: "Lista Wildsteina" - w internecie 02.02.05, 11:32 Ta lista to lipa.Nie ma ucholi których znalem a mam 100% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś