ewunia36 31.03.05, 23:32 Dlaczego muszę oglądać CNN,aby się czegoś wiecej dowiedzieć!!! NaTVN24 reklamy i jakieś gadanie o pieniądzach. Ohyda!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaemi ewunia 31.03.05, 23:43 zgadzam sie z Toba Ewka na całej linii - a jak stanie się, to, czego wszyscy się boimy to dopier TVN24 da czadu - bedą reportaże i wspominki, eksperci zaproszeni będą analizować 26-letni pontyfikat, spekulacje kto nastepny itd..... Wierzę, że Papież odzyska zdrowie, ale to tylko moja wiara - bo to co się z Tym Wielkim Człowiekiem stało w przeciągu dosłownie miesiąca przysparza każdemu normalnemu, uczuciowemu człowiekowi wiele bólu i zastanoweinia nad tym wszystkim..... dla mnie ważne jest, że kto jak kto ale On wie że misję swoją do końca wypełnia a co będzie dalej - każdy z nas kiedyś umrze - oby po tak godnie spędzonym żywocie - to napisałem ja - Michał - który jako 25 letni człowiek przyjął chrzest - ledwie dwa lata temu. Pozdrawiam cię Ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
superszczur Nie uważam sie za praktykującego katolika, ale 31.03.05, 23:50 jestem zadziwiony samym faktem, że z tak kundelskiego kraju Tymińskich, Lepperów i Giertychów pochodzi taka osobowość. Dziwne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bbr Re: Nie uważam sie za praktykującego katolika, a 01.04.05, 00:01 Nic w tym dziwnego. Został wychowany przed wojną. "Skundlenie" jak to określiłeś, to produkt 45 lat peerelu. Odpowiedz Link Zgłoś
adziura Re: pogorsz się stan zdrowia Papieża 31.03.05, 23:43 ewunia36 napisała: > Dlaczego muszę oglądać CNN,aby się czegoś wiecej dowiedzieć!!! NaTVN24 > reklamy i jakieś gadanie o pieniądzach. Ohyda!!! Możesz także na polskie Wikinews zaglądać. I jak się czegoś nowego dowiesz to informuj tam. pl.wikinews.org/wiki/Papież_ma_gorączkę Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Moze Papiez wybiera sie na randke... 31.03.05, 23:48 ... z Terii Schiavo w niebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Pare zdan z BBC i link: 31.03.05, 23:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22203621&a=22261490 Odpowiedz Link Zgłoś