ignatz 16.04.05, 06:27 Gazeto, mam do Ciebie prośbę. Niech ktoś przypilnuje, by p. Beger faktycznie dała te pieniądze matce chorego dziecka, jak obiecała. Możecie to zrobić? Z góry dziekuję, Ignatz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stankot Re: "Super Express": Pogrzeb z dietą 16.04.05, 07:05 no przecież musieli za coś przeżyć,bo zarobki mają tak niskie że ich nie stać za złodziejskie pieniądze wykarmić rodzin- Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: "Super Express": Pogrzeb z dietą 16.04.05, 08:08 Jezeli Berger ma dziecko to na pewno pieniadze zatrzyma dla siebie . Dziecko zawsze moze zachorowac . Jak nie ma to zawsze moze miec wiec tez nie odda . Wracajac do diet to nie wiem dlaczego ale pOslowie ktorzy wzieli nie zaskoczyli mnie ani odrobine . Co mnie zaskoczylo to to ze nie wszyscy wzieli . Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Manipulacja pismacza 16.04.05, 08:17 "Są jednak i tacy, którzy w przyjęciu diety nie widzą nic niestosownego. Wśród nich Halina Nowina-Konopka z koła PP, która kreuje się na obrończynię nauki Kościoła. - To był wyjazd oficjalny - ucina. W podtekście należy rozumieć: pieniędzy nie myślę oddawać, bo mi się należą" I co wyniesie z lektury tego fragmentu przeciętny czytelnik gazety pt. Super Express? (bo to raczej w ich stylu takie "podteksty")? Że H.Nowina-Konopka powiedziała "pieniędzy nie myślę oddawać, bo mi się należą". Równie dobrze "dziennikarz" SE mógł napisać. "W podtekście należy rozumieć: "pocałujcie mnie wszyscy wyborcy w rzyć". A tak naprawdę mamy tylko wypowiedź "To był wyjazd oficjalny". - i żadnych podtekstów ja się tam dopatrzyć nie potrafię. Resztę - to już tylko sobie SE dośpiewał. Jest to nagminna praktyka tej lichej gazety i rzetelność ich dziennikarzy mozna postawić na równi z rzetelnością naszej klasy politycznej spod znaku Leszka Millera czy też koła poselskiego Stronnictwa Gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś