worldpl 19.04.05, 12:32 Buszlandczycy, jak zwykle to samo. Najpierw imperialistyczna stonka, potem Kukliński, teraz potajemne podkładanie min pod NASZĄ Konstytucję. Bardzo chcieliby du przyjechać, ale nie mogą, stąd ta frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obcy444 Re: Juncker: USA byłyby zadowolone z odrzucenia k 19.04.05, 13:01 W UE w sprawie m.in. przyjecia Konstytucji obowiazuje liberum veto. Polska juz to przerabiala... UE nigdy nie bedzie wielka sila polityczna. Nie zdazy sie nia stac, zanim nie zaleja ja przybysze z Afryki i bliskiej Azji, oraz nie skonczy sie ropa i cywilizacja sie nie zalamie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Juncker - lis luxemburski 19.04.05, 13:20 Sprytny ten Juncker. Dobrze wie, ze nic tak nie mobilzuje Francuzow jak zrobienie USA na zlosc... Odpowiedz Link Zgłoś
g13r0 Jesli rozumiec mocniejsza Europe jako.... 19.04.05, 14:15 jako mocniejsze Niemcy i mocniejsza Francje to ja jestem za USA. Europa najpierw musi się wyleczyc z socjalizmu, dumy narodowosciowej a pozniej zaczac snic o potedze. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jesli rozumiec mocniejsza Europe jako.... 19.04.05, 14:21 ...mocniejsze Niemcy i mocniejszą Francje to ja jestem PRZECIW USA. Europa nie musi się leczyć z socjalizmu ale go zaprowadzić, na wzór skandynawski, niemiecki, francuski, włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: Jesli rozumiec mocniejsza Europe jako.... 19.04.05, 16:03 Ta a ja mam ten socjalizm opłacać z moich podatków?? Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Jesli rozumiec mocniejsza Europe jako.... 19.04.05, 15:22 g13r0 napisał: > ... Europa najpierw musi się wyleczyc z socjalizmu ... Spotkałem się już z podobnymi w duchu sformułowaniami, niestety żadna epoka nie jest wolna od nawiedzonych zmpówek. Odpowiedz Link Zgłoś