marcus_crassus 23.05.05, 12:04 hehe-no nie trudz sie rysiu..do wyborow pociagniesz :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekameka dymisja w stylu Belki - prezio i tak jej nie przyj 23.05.05, 12:06 dymisja w stylu Belki - prezio i tak jej nie przyjmie :D Za 3 miesiące wszystko samo sie wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: IV RP jest konieczna !!! 23.05.05, 13:10 I kim ja zbudujesz? Wywalisz 20mln ludzi z ich nawykami homosowietikus poza nawias? Moja matka nigdy nie nalezala do partii, byla cale zycie szeregowym nauczycielem, a jest bardziej socjalistyczna niz Gomolka. I co z nia zrobisz? Ona zawsze bedzie glosowala na lewice, niezaleznie od tego ile nakradnie - bo prawicy sie zwyczajnie boi. I takich ludzi sa w Polsce miliony. Rzeczypospolita nie konczy sie na Warszawie. Rzeczypospolita to kraj, spoleczenstwo - LUDZIE!!! Dletego jestes smieszny, wraz z Kaczynskimi, gloszac glodne haselka o "nowej jakosci"... 40 lat, 40 lat - cale pokolenie. Zydzi to juz przerabiali.... Odpowiedz Link Zgłoś
kina9 Re:Potrzeba kolejnego rozbioru a nie kolejnej RP 23.05.05, 15:59 Polacy udowadniają codziennie ,że nie dorośli do samodzielnego bytu. Złodziejstwo,korupcja.nepotyzm,ogólna ciemnota mieszkańców tego katolandu itd. nie pozostawiają żadnych wątpliwpści,że samodzielna egzystencja tego kraju jest niemożliwa.Problem w tym,że nikt tego syfu zwanego polską nie chce nawet za darmo. Kto ma rządzić po nowych wyborach? Dwoje zakompleksiałch kurdupli, którzy może wpierw się rozliczą ze złodziejstw w aferze " Telegrafu".Może "koń który mówi" - niejaki Giertych,cwaniak pozba- wiony wszelkich skrupułów ucieleśnienie polaka idioty tzw.katolika? Może Rokita dla którego ważma jest tylko władza ,a naród mpże zgnić. SLD z "grupą trzymającą władzę" ? O jakiej nowej RP bredzisz chłepcze? Lepiej sp....ć z tego bagna jeżeli ma się mieć jakieś szanse na jakieś ludzkie życie w śród normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pixelp TYLKO IV RP !! 23.05.05, 16:27 nie tlumacz sie czerwono/rozowo/zielony zlodzieju, nie wciskaj tutaj ciemnoty o jakis telegrafach czy innych bzdurach - gdybyscie mieli towarzyszu choc cien dowodu, to juz byscie zalatwili kaczynskich na amen (przypomne sprawe marcina t.). w waszych rekach od dawna tkwia wszystkie sluzby w tym kraju, i co najgorsze do cna powiazane z mafia. niszczycie ten kraj od kilkunastu lat, niszczycie demokracje, wszystko w imie partykularnych interesikow waskiej grupy mafiosow rodem z prl. nie sciemniaj tutaj o jakims wyjezdzie..jesli was sie odsunie na amen od koryta, to i za kilka lat - przy nie wiadomo jakich bledach prawicy, i tak bedzie lepiej niz teraz! te panstwo przez was upadlo na same dno, nie pomoze juz wasza stalinowska propaganda i socjotechniczna manipulacja tlumem..polecicie na same dno, a wasze jedyne wyobrazalne stale miejsce pobytu to kryminal!! tego sie boicie...i dlatego ta piana, ten "kaczyzm", te "walcie sie"...nic wam nie pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
kina9 Re: TYLKO IV RP !! 23.05.05, 16:55 Ty dupku.Najwyrazniej czajnik ci przecieka i jak widać płynu w mózgu niewiele pozostało ,dlatego jakakolwiek dyskusja merytoryczna z takim tłumokiem jest bezsensowna. Odpowiedz Link Zgłoś
banzai123 Re: TYLKO IV RP !! 23.05.05, 17:14 I co? Myślisz, że jak zmienisz numerek to się komuś od tego polepszy? To nagle Polacy przestaną kraść, kombinować i narzekać? W demokracji jaki naród, taka władza. Naprawdę chciałbym wierzyć, że PiS zrobi coś dobrego, ale ich "rewolucja" zapowiada się li tylko na zmianę cyferki i rozliczanie "tych innych". Dla mnie partia godna zaufania to taka, co miałaby odwagę mówić o SWOJEJ uczciwości i pilnować przede wszystkim siebie, a nie wskazywać palcem innych. Tylko jakoś zwykle wszystkie partie mają tendencję bronić swoich i karcić pozostałych. SLD pokazywało przez ostatnie lata co się dlań liczy, ale obawiam się, że PiS nie będzie żadną odmianą. Odpowiedz Link Zgłoś
rzebra Re:Potrzeba kolejnego rozbioru a nie kolejnej RP 23.05.05, 17:02 Ja i wielu innych zostaniemy w Polsce. Nich każdy zacznie od siebie budowę Nowej Polski! Krytykujesz religie katalicką, a to nasza Wiara w czasie zaborów, okupacji, prl- u pozwoliła przetrwać narodowi polskiemu. Jak nic ci sie nie podoba to lepjej sama spei...laj z "tego kraju". Odpowiedz Link Zgłoś
kina9 Re:Potrzeba kolejnego rozbioru a nie kolejnej RP 23.05.05, 18:13 Co to znaczy naszaWiara. Nasza czyli czyja.Tak się ciemniacy - wyznawcy jedynie słusznej ideologii rozwydrzyliście,że uzurpujecie sobie prawo do reprezentowania, jako jedyni, NARODU POLSKIEGO.Jedynie co wy możecie repre- zentować to Ciemnogród czego ciągle dajecie dowody.Tacy jak wy to wstyd przed światem, rekordziści w świętowaniu przegarnych bitew powstan nieustannie żądający od innych zadośćuczynienia nie wiadomo za co. Naród przetrwał nie dzięki wam .Wam i waszym szamanom spod znaku czarnej sutanny to można raczej podziękować za wszystkie nieszczęścia które spadały i spadają na ten kraj. A co ja mam robić jak coś mi się nie podoba to taki cep jak ty nie będzie o tym decydował. Odpowiedz Link Zgłoś
13sw Proponuję od razu SZÓSTĄ RP! 23.05.05, 16:09 Nie umiemy zbudować ani jednej, ale za to taka kosmetyczna zmiana będzie sugerować, jakobyśmy byli 3 epoki dalej niż III RP, a nie tylko skromną jedną epokę (przy IV RP). Odpowiedz Link Zgłoś
rafikol2 Re: IV RP jest konieczna !!! 23.05.05, 16:17 jestes aż tak głupi, czy tylko piszesz to dla zabawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: dymisja w stylu Belki - prezio i tak jej nie 23.05.05, 12:22 tekameka napisał: > dymisja w stylu Belki - prezio i tak jej nie przyjmie :D > Za 3 miesiące wszystko samo sie wyjaśni Rysiu spoko,- wytrwaj. Lepszego i tak nie znajdziemy, jestes w temacie wiec dzialaj tak by destrukcja spowodowala jak najmniej szkody. To ze niektorzy zanjda na koncie tylko tyle ile im sie nalezy powinno byc miara ich zaslug . Rozliczenie nie bedzie trudne, trzeba jedynie zdjac zaslone tajemnicy.";-o Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dymisja w stylu Belki - prezio i tak jej nie 23.05.05, 12:30 Prezio, jak nazywasz Prezydenta RP, nie przyjmuje dymisji ministrów... mędrek... Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 12:19 Jak to jestem gotowy złożyć dymisję??? To jeszcze nie złożył??? Liczy na cud? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 12:21 Większość naszych polityków nistety tylko mówi, że są gotowi złożyć dymisję... wolałbym dymisję bez słowa.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iiiiioiiiii DYMISJA POTEM 3-MIES ODPRAWKA PASUJE CI LENIU CO.? 23.05.05, 12:32 najłatwiej podać sie do dymisji a problem jak jest tak pozostanie... do roboty sie wez nierobie, a nie jak pojawił sie problem to ty sobie czmychniesz, dostaniesz od prawe i bedziesz uprawiał kampanie przed wyborcza... niezle sobie to wykalkulowałes... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk składaj natychmiast dymisje , moze schudniesz 23.05.05, 12:44 cała Policja , CBS, ABW, Rząd , Prezydent , Sejm , Listkiewicz z PZPN..... - DO DYMISJI , NATYCHMIAST ! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: składaj natychmiast dymisje , moze schudniesz 23.05.05, 12:52 brynk napisał: > cała Policja , CBS, ABW, Rząd , Prezydent , Sejm , Listkiewicz z PZPN..... - > DO DYMISJI , NATYCHMIAST ! i masoni, i Żydzi, i cyklisci... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
brynk mieszkancy Kalisza - wstydzcie sie , min Kalisz 23.05.05, 12:47 ...jest honorowym obywatelem Waszego miasta , czy to nie hańba dla Was? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: mieszkancy Kalisza - wstydzcie sie , min Kal 23.05.05, 13:38 pewnie ze hanba ,ale tylko czerwoni przyznaja sie do niego ,reszta ma go w ..... Odpowiedz Link Zgłoś
franek-kielbasa Cwaniak wieje ,bo mu sie dupa pali jak Millerowi . 23.05.05, 12:58 Jak cos sie zlego dzieje ,to najlatwiej podac sie do dymisji ,ale za rzadow to nieraczyli zrobic porzadku . Smiech na smutnej sali . Odpowiedz Link Zgłoś
chocim [...] 23.05.05, 13:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.brzozka Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 13:25 tak najprosciej - najpierw bierze sie stolek, a pozniej jak sobie nie radze najwyzej zloze dymisje. tylko gdzie w tym wszystkim jest poczucie honoru i odpowiedzialnosci za to co sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: składaj natychmiast dymisje , moze schudniesz 23.05.05, 14:06 m15 napisał: > amen Do brynka bardziej "sieg hail" przemówi.... Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 14:20 Co to wogóle za postac z ministra Kalisza? To jest minister? Minister MSW i A?! Niech Bóg ma Polskę w swojej opiece!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewir KALISZ POCIESZA SPOŁECZENSTWO 23.05.05, 14:26 Ryszard Kalisz straszy polskie społeczeństwo, że poda się do dymisji. Chyba zapomniał, że taki krok jest częściowym szczęściem dla narodu. Proponuję rozwiązanie lepsze - podanie do dymisji całego rządu i Komendy Głównej Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
gina.gina Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 14:32 RYCHU , nie marudź , tylko bież sie za czyszczenie tej stajni Augiasza !!! Potrzebna jest V Republika , bo IV Republika -Kaczyńskich, śmierdzi już od głowy ! PS Ryba psuje się od głowy, skrobie się ją od ogona ale łeb pierwszy się ucina !!! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 14:45 > Ryba psuje się od głowy, > skrobie się ją od ogona > ale łeb pierwszy się ucina !!! Nie skrobales i nie patroszyles chyba nigdy ryb - najpierw sie skrobie, pozniej odcina lepetyne. Po odcieciu glowy rybe sie patroszy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gina.gina Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 14:53 r306 napisał: > > Ryba psuje się od głowy, > > skrobie się ją od ogona > > ale łeb pierwszy się ucina !!! > Nie skrobales i nie patroszyles chyba nigdy ryb - najpierw sie skrobie, pozniej > > odcina lepetyne. Po odcieciu glowy rybe sie patroszy. :) Czy ty potrafisz przeczytać ze zrozumieniem - właśnie tak jest napisane a ty sobie wyrywasz z kontekstu - Instrukcja oprawienia rybki: ============================ 1. Skrobanie (od ogona) 2. Obcięcie łebka 3. Patroszenie 4. Cięcie na dzwoneczki (w miarę potrzeb!) Tera rozumi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 15:24 No dobra - chcialem sie przyczepic ;) Takie nudy (ciagle tylko kradna....), ze jak sie pojawilo cos o rybkach, to sie ozywilem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gina.gina Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 15:44 Doceniam Twoją dobrą wolę ! Fakt - ale uważasj bo może nudno ale pamietaj że jest chińskie przysłowie (przekleństwo) Obyś żył w ciekawych czasach ! Hehe ....................(ponuro) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 15:52 Chinskie przeklenstwo znam.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 15:32 Dzwoneczki? A nie dzwonka? Odpowiedz Link Zgłoś
inna10 wielkie rzeczy 23.05.05, 15:10 trzeba mieć honor aby odejśc, szef nie nie wie4dział, naiwny? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 HE HE HE - facect !!!! , już dawno powinienieś 23.05.05, 15:13 podać się do dymisji,gdzie twój honor ????????????? następna śmierdząca afera ,gnijesz Policjo bo łeb juz dawno śmierdzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24177124&wv.x=2&a=24199203 Odpowiedz Link Zgłoś
sidamo A dlaczego Komendant Glowny Policji nie podal sie 23.05.05, 15:26 jeszcze do dymisji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 23.05.05, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 [...] 23.05.05, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 23.05.05, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 15:36 może bedzie nareszcie wlasciwym człowiekiem na wlasciwym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 23.05.05, 15:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: prezydencie,premierze -ustosunkujcie się do s 23.05.05, 15:46 Brynk, brynk, brynk bracie brynk na starość torba i brynk opadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
as98 [...] 23.05.05, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mhensler Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 15:55 Natłok afer z policjantami w roli głównej nasuwa wniosek: kolejkna robota na zamówienie - tych, którzy mają w tym interes. Intrygi posługujących "swoim" redaktorów GW mają swoją tradycję, chociażby słynna lodówka Smolarka z Poznania... Grandy wyrosłe z Wyborczej szczęśliwie się udają. Rywin siedzi, bo gadał; Sobotka nie zgrzeszył, ale mógł; Oleksy już 6 wiosen tłumaczy się z pierdoły, jakim były za komuny rutynowe szkolenia wojskowe, etc. Kalisza szkoda, ponieważ mówił i zachowywał się pamiętając: przede wszystkim państwo. Dzieje się tak z tego powodu, że my, naród polski, nie lubimy myśleć, o czym inspiratorzy (politycy, żurnaliści, papugi, biskupi) podobnych spraw dobrze wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ricki8 Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 15:57 WSZYSCY Z SLD POWINNIŚCIE SIĘ PODAĆ DO DYMISJI BO TAKIEJ KORUPCJI JAK ZA WASZYCH RZĄDÓW NIE BYŁO NIGDY.A WY JESZCZE BRONICIE SIĘ NAWZAJEM A JAK JUŻ KTÓRYŚ SIĘ PODA DO DYMISJI TO OCZYWIŚCIE PREZYDENT KWAŚNIEWSKI JEJ NIE PRZYJMIE.WSZAK TEŻ WYWODZI SIĘ Z TEGO OBOZU. Odpowiedz Link Zgłoś
gina.gina Re: Kalisz: jestem gotowy złożyć dymisję 23.05.05, 16:05 Ricki, ticki ! A AWS już nie pamietasz , ale będzie PO i PiS ................. to dopiero będzie polska kaszana IV Republika ! (w innej wersji SAJGON, ale to był drobiazg) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk dorobek Kalisza w ostatnich tygodniach: 23.05.05, 16:01 - policjanci informujacy zlodziei kto zglosil kradzione samochody - seks z nastolatka we wroclawskim komisariacie - sprzedaz narkotykow przez lodzkich i poznanskich policjantow - skorumpowana komenda glowna policji A on, biedaczek, o niczym nie wiedzial! Podpisywal tylko co miesiac odbior pensji! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: dorobek Kalisza w ostatnich tygodniach: 23.05.05, 16:08 Taka jest prawda. Kalisz może nie brał udziały w przestępstwach, ale pchał się na stanowisko ministra, więc powinien czuć się odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: dorobek Kalisza w ostatnich tygodniach: 23.05.05, 23:21 marecki997 napisał: > Taka jest prawda. Kalisz może nie brał udziały w przestępstwach, ale pchał się > na stanowisko ministra, więc powinien czuć się odpowiedzialny. ------------------------- Na takim stanowisku , JEST SIĘ ODPOWIEDZIALNYM , a "czucie" nie ma tu znaczenia , bo niezłą kasę za ta odpowiedzialność płacą . Odpowiedz Link Zgłoś