jaro_ss 22.07.05, 12:00 I niech sprawdza, takie ma zadanie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Słyszałem, jakoby Dochnal, dawał kasę Giertychowi 22.07.05, 12:18 i Wassermanowi za szybsze wyjście z więzienia...wiadomość ta jest jeszcze nie zweryfikowana, ale mimo to jest porażająca..... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Słyszałem, jakoby Dochnal, dawał kasę Giertyc 22.07.05, 16:23 A ja slyszalem ze mangold jest pedalem! Odpowiedz Link Zgłoś
auauau1 25 MLN DOLCÓW DLA CZOŁÓWKI RZĄDZĄCEJ PAŃSTWEM !!! 22.07.05, 16:30 25 milionów dolarów !!! Posła interesuje czy na tej liście znajdują się osoby z czołówki politycznej, rządzącej państwem. TO PORAŻAJĄCE !!!! ILE TO CZERWONE BYDŁO SIĘ NACHAPAŁO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: to niech sie go zapytają 22.07.05, 13:02 ale obawiam sie ze dochnal juz giertychowi nie uwierzy na słowo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Komisja chce tez wiedziec,czy Jola K.ma orgaz 22.07.05, 16:28 Wbrew pozorom brak orgazmu moze spowodowac trwale skutki. Wtedy kobieta staje sie jedza, albo politykiem, ktory nie lubi polityki. Tak wiec to, czy I dama spisama czy nie ma zwiazek (jesli spi moze mysle, a to moze byc niebezpieczenstwo dla systemu ogrzewczego kraju!) z pracami kazdej komisji... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Czy brak orgazmu ogłupia tez facetów..... ?? 22.07.05, 16:49 Mam na myśli członków komisji śledczej, którzy jeszcze wytrwali...po twarzy Giertycha faktycznie widzę, że jest coś na rzeczy......biedny romek...... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 re: kto ukradł Giertychowi mózg? 22.07.05, 13:58 ja! zmieścił się w małej kieszonce portfela! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: re: kto ukradł Giertychowi mózg? 22.07.05, 15:55 Szczęka by nie weszła...... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: re: kto ukradł Giertychowi mózg? 22.07.05, 16:24 To Ty widziales portfel? ciekawe, juz nawet widzieli idioci... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Wow, bardzo miła stronka... :-DDl 22.07.05, 20:07 www.spieprzajdziadu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś