galba 16.08.05, 12:23 Szmajdziński w TVN24: Tylko 2 gazety obiektywnie pisze o sparwie: GW i Trybuna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orlen 16.08.05, 12:24 Czy to w końcu koniec marzeń komuszka o najwyższym stołku?? Odpowiedz Link Zgłoś
bykkk [...] 16.08.05, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt [...] 16.08.05, 13:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 16.08.05, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:17 Powojenne podziemie, to nic w stosunku do kazamatów bezpieki. Tak były w podziemiu zmęczonym wieloletnią wojną trochę chamstwa, ale z CHAMSTWEM NASZEGO SŁONECZKA STALINA I BANDY JEGO BE-eckich KRYMINALISTÓW MÓGŁ KONKUROWAĆ JEDYNIE HITLER I JEGO SS-mani Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:19 pan.nikt napisał: > Powojenne podziemie, to nic w stosunku do kazamatów bezpieki. > Tak były w podziemiu zmęczonym wieloletnią wojną trochę chamstwa, ale z > CHAMSTWEM NASZEGO SŁONECZKA STALINA I BANDY JEGO BE-eckich KRYMINALISTÓW MÓGŁ > KONKUROWAĆ JEDYNIE HITLER I JEGO SS-mani Polemizowałbym, ale nie chce rozmywać tematu..poczytaj sobie o niejakim "Ogniu"..Bohater..tfuj..Podhala...mina Ci zrzednie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg [...] 16.08.05, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dobra..rozmyjmy ten wątek...uważam, że 16.08.05, 13:32 :Ogień" to bandyta i zasłużył na to co go spotkało..... i co Ty na to ?? Wiem, najchetniej byś mnie powiesił na najbliższej latarni...ale poczekaj ..jeszcze nioe ma IV RP..wolno mi myśleć i mieć swoje poglady, a nie "jedynie słuszne"..... sneer_rg napisał: > tylko sowiecka szuja może takie słowa napisać a nie Polak,twoi koledzy oprawcy > z > ppr-u a póżniej pzpr-€ mogą być dumni z takiego potomka.Dalej > kłamstwo,oszustwo,zbydlęcenie itd. to wasz sztandar i honor.Emanacją tego teraz > jest tow.Cimoszewicz.Tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Dobra..rozmyjmy ten wątek...uważam, że 16.08.05, 13:54 Nie napisałem że bym Cię powiesił,bo każdy ma prawo do własnego zdania nawet tacy jak Ty.Tylko napisałem że specjalnością waszej lewackiej formacji i to uważacie za normalne-jest obrzucanie błotem wszystkiego co POLSKIE.Takie pojęcia jak etyka,przyzwoitość,honor jest wam obce. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold I kto to mówi ?? II 16.08.05, 13:56 Sorry, ale zastanów sie najpierw nad sobą....przyzwoitość ? obrzucanie błotem ? hehe... sneer_rg napisał: > Nie napisałem że bym Cię powiesił,bo każdy ma prawo do własnego zdania nawet > tacy jak Ty.Tylko napisałem że specjalnością waszej lewackiej formacji i to > uważacie za normalne-jest obrzucanie błotem wszystkiego co POLSKIE.Takie pojęci > a > jak etyka,przyzwoitość,honor jest wam obce. Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: I kto to mówi ?? II 16.08.05, 14:35 ja się nie muszę zastanawiać na d sobą ale zastanawiam się nad Tobą bo ktoś w którymś poscie użyl słowa mangoldyzacja i mi się bardzo podoba.W jednym słowie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: I kto to mówi ?? II 16.08.05, 15:53 sneer_rg napisał: > ja się nie muszę zastanawiać na d sobą ale zastanawiam się nad Tobą bo ktoś w > którymś poscie użyl słowa mangoldyzacja i mi się bardzo podoba.W jednym słowie > wszystko. Ja z kolei użyję: SNEER'Y8RGQCJA... Zadowolnionyś???? Odpowiedz Link Zgłoś
kreet47 JAKA BEZCZELNA SCIEMA! 16.08.05, 22:34 To jest szczyt. Czy wszyscy politycy uważają nas za bandę idiotów? Pojawia się jakaś kobieta, oskarżona wcześniej za matactwa [proba wyludzenia kredytu] i kredziez z rewelacyjnym 'DOKUMENTEM', przez tydzien w mediach trwa obrzucanie blotem [inkwizytor Giertych oczywiscie], a na koncu okazuje się, ze 'dokument' to jakies p... ksero. Jeszcze upowaznienie jest pisane jej wlasna reka! Wiecie co, ja sobie w ten sposob moge dowolne upowaznienie dla dowolnego polityka spreparowac. Przeciez ta komisja sobie z nas jawnie kpi. Dlaczego sie nie zajmuja Orlenem? Czy ktos jeszcze pamieta, do czego oni byli powolani? Skupili sie na Cimoszewiczu dokladnie wtedy, kiedy sie zadeklarowal, ze bedzie kandydowal na prezydenta. Nagle okazuje sie, ze podejrzani sa wszyscy posiadacze akcji tej spolki? Przeciez to sie w glowie nie miesci! Identyfikowalem sie z prawica, ale to co wyprawia Giertych i spolka to jest totalne oszolomstwo juz. Kreet Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: Dobra..rozmyjmy ten wątek...uważam, że 16.08.05, 14:11 Yo!! Moi Drodzy!!! Cała ta sprawa to po prostu brudna kampania wyborcza. To kolejny spisek, spisek sił masonsko-liberalno-klerykalnych!!! Ktory to juz raz niedobitki syjonosyczno-sanacyjne uderzyly w naszego Wielkiego Przewodnika, Wielkiego Nauczyciela?? Rewizjonisci i zaplute karly reakcji przystapily do ataku!! Ludu pracujacy!! Nie dajmy sie zwariowac!! To upowaznienie jest po prostu falszywym paszkwilem, zrobionym przez ekspertów z Mosadu na zamowienie prawicowych oszolomow i innych wyrzutkow!! Ale to my zdemaskowalismy tych prowokatorów!! Komisja kieruja dwaj kryptosyjonisci, Aumiller i Wasserman. Giertych okazał się być roszczeniowo nastawionym potomkiem pruskiego junkra dr Frankensteina, a Jarucka jest kolejnym wcieleniem antychrysta!! Najbardziej boli jednak to, ze cios spadl z najmniej oczekiwanej strony. Corka tow. Cimoszewicza uderzyla w reke, ktora ja wykarmila!! Ta dekadencka i zgnila w swej burzuazji panienka okazala sie byc posluszna agentka rezimu: amerykanskiego / zachodnioniemieckiego / watykanskiego* !!! Towarzysze!! Pokazał nam Wielki Przywódca Narodu Radzieckiego, niezapomniany tow. Stalin, jak z wrogiem klasowym zwyciezac mamy!! Bracia lewacy - spier...jmy na Kubę !!! *niepotrzebne skreslic Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Dobra..rozmyjmy ten wątek...uważam, że 16.08.05, 14:27 popieram toż to spisek Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dobra..rozmyjmy ten wątek...uważam, że 16.08.05, 15:59 sneer_rg napisał: > popieram toż to spisek Jasne! Oryginału nie ma - jest fotokopia... Nie pisał Cimoszewicz, tylko Jarucka - "podpisał" Cimoszewicz... Akcje Orlenu Cimoszewicz sprzedał, bo na półtora miesiąca przed faktem wiedział, że akcje polecą na pysk... Najpierw był przestępcą, bo kupił za dolary córki z USA, ale się trochę rozmyło bo jednak mógł kupić.... Wszystko po kolei się tak rozmywa, tylko smród zostaje... Eh!!! Kochaś, kochaś... nigdy nie stanę blisko ciebie - nie lubię rzygać ot tak sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Dobra..rozmyjmy ten wątek...uważam, że 16.08.05, 16:35 Jasne! Oryginału nie ma - jest fotokopia... > Nie pisał Cimoszewicz, tylko Jarucka - "podpisał" Cimoszewicz... ABW ma original. Jarucka z tego dokumentu zrobila ksero. Jestem ciekawy, kto z ABW pojdzie siedziec za falszowanie dokumentacji polegajacej na ukrywaniu pojedynczych zarekwirowanych dokumentow. Gdyby Jarucka z tego, do niej bezposrednio skierowanego oswiadczenia (niewazne, ze pisane przez nia; przy obecnych metodach grafologicznych z cala pewnoscia uda sie rozpoznac falszerstwo), to by nie wygladalo tak cholornie jednoznacznie, jak wlasnie wyglada. Ona mowi prawde!!!!! Wnioski z tego wyciagnij samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dobra..rozmyjmy ten wątek...uważam, że 16.08.05, 15:51 sneer_rg napisał: > Nie napisałem że bym Cię powiesił,bo każdy ma prawo do własnego zdania nawet > tacy jak Ty.Tylko napisałem że specjalnością waszej lewackiej formacji i to > uważacie za normalne-jest obrzucanie błotem wszystkiego co POLSKIE.Takie pojęci > a > jak etyka,przyzwoitość,honor jest wam obce. Jak nic mówisz o tej przenajświętszej trójcy: Giertych - Wasserman - Macierewicz.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek na dodatek mam te same podejrzenia co do Ciebie 16.08.05, 16:37 ... w nawiązaniu do tow.Machejka. Dobrześmy go, "literata" niedorobionego, znali. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: na dodatek mam te same podejrzenia co do Cieb 16.08.05, 16:39 mrrek napisał: > ... w nawiązaniu do tow.Machejka. Dobrześmy go, "literata" niedorobionego, znal > i. piliscie razem wódkę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 wielokrotnie zdarzalo sie, ze przebijali Gestapo 16.08.05, 13:29 jak wskazuja zeznania "badanych" Odpowiedz Link Zgłoś
dawkins Przebijali, przebijali 16.08.05, 13:40 Ani Hitlerowi, ani Pinochetowi nie udało się to, co braciom naszych komuszków w Kambodży: wyrżnąć 1/3 populacji kraju. Z kolei panowanie Mao w Chinach kosztowało 80 milionów istnień - rekord na skalę światową. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz [...] 16.08.05, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Przebijali..Dlaczego post zostal skasowany? 16.08.05, 19:54 dawkins napisał: > Ani Hitlerowi, ani Pinochetowi nie udało się to, co braciom naszych komuszków w > Kambodży: wyrżnąć 1/3 populacji kraju. Z kolei panowanie Mao w Chinach > kosztowało 80 milionów istnień - rekord na skalę światową. Napisalem doslownie, ze Hitler nie mial dosyc czasu, ze 10 lat pozniej Polacy zostaliby wymordowani w 80% nie mowiac juz o Zydach, ktorych Hitler wymordowal w 95%. (z tych, ktorzy byli w jego zasiegu). Dlaczego ta post zostala skasowana? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:30 Nie twierdzę, że całe podziemie było "kryształowe", ale w porównaniu z UBECJĄ, TO BYŁY ANIOŁY. Poucz sie prawdziwej, a nie komunistycznej historii Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba zdaje się, że ona dama kserokopię... 16.08.05, 16:29 ...niesprawdzonego cimoszkowego 'upoważnienia' jeno przedstawiła. Oryginał powinien być w dokumentach instytucji, która go zaakceptować raczyła. W księdze wpływów np. Bo sens mówienia o 'zamianie' oświadczenia istnieje wtedy tylko, jeśli takie oświadczenie w biurokratyczną obróbkę trafiło. A kserokopię dzisiaj KAŻDEGO nawet bardzo historycznego dokumentu można zrobić przy pomocy bardzo nawet przymitywnego skanera. Kilogramy całe papieru mam z poczatków lat 80-tych maszynowego i kilka taśm do maszyny z tych czasów też oraz kalki maszynowe. I jakbym sobie zechciał Jana Władysława R. zechaciał dokument sprokurować, to bym mogłem. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:18 Tak bardzo chciałbym porozmawiać o podziemiu po 45 roku, szczególnie oddać hołd pomorodwanym przez UB i SB. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:20 quasimodos1 napisał: > Tak bardzo chciałbym porozmawiać o podziemiu po 45 roku, szczególnie oddać hołd > > pomorodwanym przez UB i SB. A niewinnie pomordowanym przez to podziemie też ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:27 Czy potrafisz zachować umiar i proporcje. Porównaj pozostałości antykomunistyczne i cały aparta państwowy wsparty armią czerwoną. Porównaj ilość ofiar i metody działania. Gwarantuję ci, że większość zastrzelonych przez powojenne podziemie zasługiwała na to całkowicie. Ale ty pewnie ucierpiałeś w jakiś szczególny sposób... rodzinę trafili? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:29 quasimodos1 napisał: > Czy potrafisz zachować umiar i proporcje. Porównaj pozostałości > antykomunistyczne i cały aparta państwowy wsparty armią czerwoną. Porównaj > ilość ofiar i metody działania. Gwarantuję ci, że większość zastrzelonych przez > > powojenne podziemie zasługiwała na to całkowicie. Ale ty pewnie ucierpiałeś w > jakiś szczególny sposób... rodzinę trafili? To też....tylko wqrwia mnie to Wasze płakanie na jednymi ofiarami a radość ze śmierci innych, w waszym mniemaniu gorszych....mi żal ofiar po kazdej stronie.. i tak jak ty nie mówię że ktoś zasłużył na śmierć.... Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 na tej samej zasadzie pretensje do podziemia... 16.08.05, 13:31 moga miec rodziny zlikwidowanych gestapowcow Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:37 Nie ma radości. Jest żal spowodowany narodowym rozłamem. Ale sam chyba wiesz, że dla zdrajców prawie nigdy nie ma zmiłowania, a kooperacja z sowieckim okupantem to zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:39 quasimodos1 napisał: > Nie ma radości. Jest żal spowodowany narodowym rozłamem. Ale sam chyba wiesz, > że dla zdrajców prawie nigdy nie ma zmiłowania, a kooperacja z sowieckim > okupantem to zdrada. Okupacja radziecka całe 40 lecie nazwano dopiero w 89 r.... sądzę, że większość ludzi po wojnie tego tak nie odbierała...Ty mi zaraz napiszesz, że sądzisz inaczej ;-)) , tak więc skonczmy tę dyskusje,... Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 13:59 piszesz o czym nie masz pojęcia i nie mów za wiekszość co otym sądziła.Bo wszyscy którzy mieli olej w głowie i nie ulegli mangoldyzacji wiedzieli że jesteśmy państwem niby niezależnym.Pisz o czym masz jakiekolwiek pojęcie bo te czasy dla mnie nie są historią. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 14:00 sneer_rg napisał: .Pisz o czym masz jakiekolwiek pojęcie bo te > czasy dla mnie nie są historią. I wszystko w tym 40 leciu było złe...hehe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 14:25 Było złe bo niszczyli ludziom życie,tylko tacy karierowicze jak WC i jemu podobni mieli szansę żyć na poziomie.Reszta to bydło robocze któremu rzucano skrawki z pańskiego stołu.Masz wiadomości na poziomie gminnego genseka.To przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 14:27 sneer_rg napisał: > Było złe bo niszczyli ludziom życie,tylko tacy karierowicze jak WC i jemu > podobni mieli szansę żyć na poziomie. moi starzy nie byli w partii, ojciec działał w solidarności, a ja jakoś mojemu dziecku nie mogę ( choć się staram..) zapewnić tak beztroskiego dzieciństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 14:42 Bo nie może dojść do Ciebie że ci których tak wychwalasz niszczyli przez 50 lat Polskę prowadząc kretyńską socjalistyczną gospodarkę i my teraz płacimy za ich eksperymenty i jeszcze długo będziemy płacic.Poczytaj sobie jak pomagaliśmy całej tej lewicowej hołocie na świecie-tu czołgi tam armaty tu karabiny itd.przykłady można mnożyć i powiesz mi że WC ten spadkobierca tego sposobu myślenia jest uczciwy.Co ma się jeszcze się stać byście zaczęli myśleć sami a nie lewacką papką którą wam podają w gazetach.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 14:45 sneer_rg napisał: > Bo nie może dojść do Ciebie że ci których tak wychwalasz niszczyli przez 50 lat > Polskę prowadząc kretyńską socjalistyczną gospodarkę i my teraz płacimy za ich > eksperymenty i jeszcze długo będziemy płacic. A Ci co teraz prowadza gospodarke to też taka rewelacja.. ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 15:10 Nikt nie mówi że to cudo,ale trudno posprzątać dom błyskawicznie gdy tym domem zarządzali przedtem ludzie z mętalnością syfiarza.Zgnoili wszystko co mozna bylo zgnoić.A niestety tak kawa na ławę-dzięki takim wyborcą jak Ty ci sami gnojarze sprzątają ten dom a raczej udają ze sprzątają a skupiają się na rozkradaniu tego co da się ukraść.Jest takie powiedzenie że nie daje się do naprawy zegarka do tego zegarmistrza co go już raz spieprzył.Jak tego nie rozumiesz to trudno. pozdro I nie pisz że prawica jest taka sama,na razie nie ma prawdziwej prawicy są próby stworzenia takiej formacji i mam nadzieję że się to uda,ale tego się nie zrobi głosując na towarzysza Cimoszewicza i jego ferajnę. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 15:17 sneer_rg napisał: > Nikt nie mówi że to cudo,ale trudno posprzątać dom błyskawicznie gdy tym domem > zarządzali przedtem ludzie z mętalnością syfiarza.Zgnoili wszystko co mozna byl > o > zgnoić.A niestety tak kawa na ławę-dzięki takim wyborcą jak Ty ci sami gnojarze > sprzątają ten dom a raczej udają ze sprzątają a skupiają się na rozkradaniu teg > o > co da się ukraść. Jest takie powiedzenie że nie daje się do naprawy zegarka do > tego zegarmistrza co go już raz spieprzył.Jak tego nie rozumiesz to trudno. > pozdro pamietaj, że nie tylko lewica w ciagu ostatnich 15 lat zarządzała tym syfem.... > I nie pisz że prawica jest taka sama,na razie nie ma prawdziwej prawicy są prób > y > stworzenia takiej formacji i mam nadzieję że się to uda, a ja mam nadzieje, że sie nie uda... :-)) ale tego się nie zrobi > głosując na towarzysza Cimoszewicza i jego ferajnę czy pisałem gdzieś, że bedę głosował na Cimoszewicza ?/ Nie lubie tylko jak sie gnoi ludzi w imie chorych zasad ( np. odnowy moralnej..hehe ) pozdrawiam również... Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 15:29 Tak już na koniec-te tak zwane rządy prwawicowe to był mały pikuś co pokazała ta dbająca o ludzi lewica i to weż pod uwagę.Nie chwalę ich ale za kazdym razem starali się mniej czy bardziej udolnie posprzątać ten syf po lewicy.Na zachodzie jest to samo.Więcej samodzielności w mysleniu.W żenieniu kitu wyborcą to lewicowe barachło to mistrzowie świata.I to by było na tyle pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 15:33 sneer_rg napisał: > Tak już na koniec-te tak zwane rządy prwawicowe to był mały pikuś co pokazała t > a > dbająca o ludzi lewica i to weż pod uwagę. Pracuję w prywatnej firmie, która za pierwszego rządu lewicy wrecz rozkwitła...a potem AWS schłodził gospodarkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
wazari_kwantyzator dla wiekszosci 16.08.05, 14:08 mangold, nie napisze ze sadze inaczej, bo nie sadze inaczej tylko WIEM ze bylo inaczej. jesli dla ciebie dopiero nazwanie w 89 okupacją wplywu rosji na polske stalo sie przyczyna do takiego osadu to zastanawia mnie co myslales o tym przed przypieciem takowej etykiety. myslales ze wszystko jest ok? oczywiscie mozna sie przyczepic do slownikowego znaczenia wyrazu "okupacja", ale chyba nie o to chodzi. ( a nawet jesli o to chodzi, to wojska obcego panstwa stacjonowaly na mocy wymuszonej zgody na naszej ziemi, surowce sprzedawalismy za bezcen do braterskiej rosji, na arenie miedzynarodowej rzad polski wykonywal polecenia moskwy, wiec sa pewne znamiona okupacji, a na pewno znacznie ograniczonej suwerennosci ) nie chce sie wdawac w bezsensowne dyskusje na temat pogladow. ja bylem wychowany w kulcie Powstania Warszawskiego, opozycji anty-komunistycznej itd. uwazam ze byla to postawa dzieki ktorej polska jest dzis wolnym krajem. wiele ludzi mialo partyjne legitymacje pzpr, i nie potepiam wszystkich, jednak ludzie aktywni bioracy udzial we wladzy w latach 45-89 to dla mnie smiecie, sprzedawczyki, i moralna pustynia. moj poglad, mozna sie z nim nie zgodzic. uwazam ze gdyby nie gruba kreska zylo by sie nam znacznie lepiej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: dla wiekszosci 16.08.05, 14:11 Porównajmy może okupacje hitlerowska z "okupacją" radziecką....czyzby ta wczesniejsza miała więcej plusów ( kolejne nieudane powstanie, full męczenników...) o to Ci chodzi ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 straty bylyby jeszcze wieksze, gdydy 16.08.05, 18:34 nie zdechl twoj idol- jozek wisarionowicz Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Mam nadzieję że jarucka poroni. Za karę! 16.08.05, 16:32 Odpowiadasz na : mangold napisał: > quasimodos1 napisał: > > > Tak bardzo chciałbym porozmawiać o podziemiu po 45 roku, szczególnie odda > ć hołd > > > > pomorodwanym przez UB i SB. > > A niewinnie pomordowanym przez to podziemie też ...??? Przedszkolakow do przedszkola, a zawistnikow do kosciola nana rekolekcje.... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor mangold, tracisz forse :( 16.08.05, 15:41 Nawet dla GW jestes zbyt radykalnie "prawdomowny". Ale pracuj w tym "woluntariacie" dalej. Moze tam cos jednak uda ci sie zarobic. 40 srebrnikow, droga nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: mangold, tracisz forse :( 16.08.05, 15:43 fromwindsor napisał: > Moze tam cos jednak uda ci sie zarobic. > 40 srebrnikow, droga nie chodzi Pomyliłes mnie z Judaszem...ja tam nikogo na krzyż nie wysyłam... A gdzie masz Alfredzika ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: mangold, tracisz forse :( 16.08.05, 15:54 mangold napisał: > fromwindsor napisał: > > > > Moze tam cos jednak uda ci sie zarobic. > > 40 srebrnikow, droga nie chodzi > "Pomyliłes mnie z Judaszem..." Dokladnie to mialem na mysli. Z ust mi wyjales ..."ja tam nikogo na krzyż nie wysyłam..." Jestes pewny co do Jaruckiej? ..." A gdzie masz Alfredzika ?? " Bingo, masz pamiec, tyle , ze "wybiorcza" i krotkoterminowa ( dwudniowa). Ta twoja pamiec o odleglejszej przeszlosci natomiast jest niezmiennie zamrozona, w jednym wymiarze i w jednym kolorze - tylko w odcieniach czerwieni, no i ze zrodlanie czystym charakterem Cimoszewicza na pierwszym planie. Powiem Alfredowi, ze tesknisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: mangold, tracisz forse :( 16.08.05, 15:58 fromwindsor napisał: > mangold napisał: > > > fromwindsor napisał: > > > > > > > Moze tam cos jednak uda ci sie zarobic. > > > 40 srebrnikow, droga nie chodzi > > > "Pomyliłes mnie z Judaszem..." > > Dokladnie to mialem na mysli. Z ust mi wyjales Zastanawiałes się nad tym, czy może Judasz miął racje ?? > > ..."ja tam nikogo na krzyż nie wysyłam..." > > Jestes pewny co do Jaruckiej? pewny czego ?? Ja nie chce jej krwi..... dała się wmieszać w tą sprawę i jeżeli mówi nieprawdę to beknie...i to nie bedziee moja sprawka :-)) > > ..." A gdzie masz Alfredzika ?? " > > Bingo, masz pamiec, tyle , ze "wybiorcza" i krotkoterminowa ( dwudniowa). > Ta twoja pamiec o odleglejszej przeszlosci natomiast jest niezmiennie > zamrozona, w jednym wymiarze i w jednym kolorze - tylko w odcieniach czerwieni, > > no i ze zrodlanie czystym charakterem Cimoszewicza na pierwszym planie. > > Powiem Alfredowi, ze tesknisz.... Pocałuj go ode mnie...tfuj... ;-O Odpowiedz Link Zgłoś
drewsaq bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 13:15 Mieli racje ci co postulowali zdelegalizowanie bandy, pozamykanie sociopatów. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 13:16 czesto spotykam sie na forum z żądza wieszania komuchów itp...ale jakos nie przypominam sobie żebys protestował wcześniej... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt [...] 16.08.05, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 13:33 Poćwicz się w argumentacji. Brykkk (raczej świrrr) wyrażał "nadzieję" odnośnie konkretnej osoby, a nie niezidentyfikowanych personalnie komuchów. Zauważ ponadto, że przywołujesz treść ulotek rozprowadzanych tuż przed ogłoszeniem stanu wojennego przez sbeków. Odwoływanie się do tej prowokacji ma wieloznaczny charakter. Życzenie kobiecie w ciąży, aby poroniła, jest jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 13:36 majka688 napisała: Życzenie kobiecie w ciąży, aby poroniła, jest jednoznaczne. życzenie tego kobiecie w ciąży jest chore...a co do tych ulotek, to nie czytałem...a Ty ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 14:13 andrew15 napisała: > Pisałeś? Musiałbym miec zacięcie Giertycha.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrew15 Re: bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 14:17 Masz dużo lepsze! Więc mówisz, że pisałeś... Mangold skąd ty masz tyle czasu na pisanie tych rozpaczliwych bzdetów. Jesteś na etacie, robisz swoją robotę. Nie wstydź się napisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 14:20 andrew15 napisała: > Mangold skąd ty masz tyle czasu na pisanie tych rozpaczliwych bzdetów. Jesteś > na etacie, robisz swoją robotę. Nie wstydź się napisz? Nudzę sie w robocie i z nudów z prawicową głupotą sobie walcze...hehe...Ty widze tez masz kupę czasu żeby sobie moje oposty poczytać...przyganiał kocioł garnkowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrew15 Re: bykkk pokazuje prawdziwe oblicze komuchów 16.08.05, 14:29 Ja akurat piszę tu trzeci raz. A ciebie nie czytam, bo po dwóch postach widzę że się wygłupiasz, nikt nie może być tak durny. Ale gdzie nie spojrzeć tam "mangold". Więc jasne, że ciukasz godzinami bez ustanku, nawet się zastanawiam jak ci się udaje zdążyć. No to chyba bezinteresownie tego nie robisz? Aha, odpowiedzi ode mnie już nie będzie, mam sensowniejsze zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: ulotki 16.08.05, 14:15 Nie, nie czytałam, ale doskonale pamiętam, że przytaczano mi dokładnie tę treść. Tak więc nie mylę się co do czasu, ale dowodów nie mam. Może coś o tej prowokacji pamięta Michnik? Przecież to wrogowie PRL-u mieli grozić komuchom. Mangold, na marginesie chciałabym zaznaczyć, że nie będę odpowiadać na każdy Twój wpis pod moim postem. Niektóre nie są tego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ależ oczywiście...... 16.08.05, 14:16 majka688 napisała: > Mangold, na marginesie chciałabym zaznaczyć, że nie będę odpowiadać na każdy > Twój wpis pod moim postem. Niektóre nie są tego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
mtb77 HEHE z powodu KSERA koniec marzen? 16.08.05, 14:20 > Czy to w końcu koniec marzeń komuszka o najwyższym stołku?? Z powodu jakiegos lipnego KSERA? Co to za problem podlozyc czyjs podpis pod wlasnorecznie wykonany dokument? Dziwne, ze dokument pokazany zostal przez osobe oskarzona wczesniej o sfingowanie kradziezy - pania Jarucka. Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: HEHE z powodu KSERA koniec marzen? 16.08.05, 15:06 i tu się myslisz. ekspertyza tej kserokopii (nawet kserokopii) pozwoli z 95% skutecznością wykazać jej autentyczność lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
mtb77 Re: HEHE z powodu KSERA koniec marzen? 16.08.05, 15:19 Hehehe nie rozsmieszaj mnie !!! Albo sie da cos wykazac na 100% albo sie NIE DA. Nie mozna byc na 95% w ciazy, tylko sie albo jest albo nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
vegas Re: HEHE z powodu KSERA koniec marzen? 16.08.05, 16:09 Poza tym ani Wasserman ani tym bardziej Giertych nie beda wysylac tej kserokopii do analizy, bo oni juz wyrok wydali. Nawet jesliby to zrobili i analiza dowiodlaby niewinnosci Cimoszewicza, to bloto zostalo rzucone. Odpowiedz Link Zgłoś
reduta_ordona Kto się stawił ten ma rację 16.08.05, 12:26 a kto ucieka do puszczy ten się czegoś boi, tak ja to odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: Kto się stawił ten ma rację 16.08.05, 12:31 Odbieraj tak to dalej. Czy ktoś Ci nie pozwala? Po prostu głosuj na swojego kandydata, ale uszanuj zdania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Po co te nerwy? 16.08.05, 12:34 > Odbieraj tak to dalej. Czy ktoś Ci nie pozwala? Po prostu głosuj na swojego > kandydata, ale uszanuj zdania innych. Gdzie u r_o był brak szacunku dla kogokolwiek? Wy wielbiciele WC tak cierpicie, że juz zaczynacie mieć z tego bólu jakieś omamy? Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: Po co te nerwy? 16.08.05, 13:55 galba napisał: > > Odbieraj tak to dalej. Czy ktoś Ci nie pozwala? Po prostu głosuj na swoje > go > > kandydata, ale uszanuj zdania innych. > > Gdzie u r_o był brak szacunku dla kogokolwiek? Wy wielbiciele WC tak cierpicie, > > że juz zaczynacie mieć z tego bólu jakieś omamy? Dlaczego uważasz, że każdy, kto nie myśli jak TY jest zaraz wielbicielem WC. Osobiście poznałem na własnej skórze co to komuna, od 1972 roku jestem rzemieślnikiem i nie byłem rozpieszczany przez ustrój. Nie przesądza to jednak, że nie należy siać nienawiści i zniszczenia wokół. Przeżyłem wiele 4 letnich "zmian warty" rządów AWS i SLD czy jak tam ich zwać, po 1989r. i następne tez przeżyję. Po prostu nie mam natury krwiożerczej jak niektórzy i mam wyrobione zdanie o moralności polityków zarówno z jedne strony jak i z drugiej. Nie są warci według mnie, aby zwykli ludzie skakali sobie do oczu i ubliżali sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Kto się stawił ten ma rację 16.08.05, 12:35 4xl napisał: > Odbieraj tak to dalej. Czy ktoś Ci nie pozwala? Po prostu głosuj na swojego > kandydata, ale uszanuj zdania innych. Czy mozna szanowac zdanie oszusta? Kim trzeba byc, zeby szanowac zdanie klamcy? Odpowiedz Link Zgłoś
util Już odpowiadam! 16.08.05, 12:49 pamin1 napisał: >Czy mozna szanowac zdanie oszusta? Kim trzeba byc, zeby szanowac zdanie >klamcy? Uuu, poważne pytania. Najpierw musimy ustalić pewne kwestie. Czy zdanie oszusta, które mamy szanować, samo w sobie jest prawdziwe, czy nie? Jeśli jest prawdziwe, to nie widzę powodu, żeby go nie szanować. Analogicznie wypada odpowiedzieć na drugie pytanie. Jeśli szanujemy prawdziwe zdanie osoby o której wiemy, że jest kłamcą, to znaczy że potrafimy oceniać obiektywnie i racjonalnie. Kim jesteśmy? Ludźmi rozsądnymi, wyzbytymi uprzedzeń. Ostatniego poważnego kłamstwa dopuścił się Roman Giertych, diametralnie zmieniając wersje spotkania z Janem Kulcyzkiem na Jasnej Górze. Kilka dni temu ogłosił, że życie pani Jaruckiej jest zagrożone. Jakoś nie kwapił się przedstawić dowodów. A ty kogo nazywasz kłamcą? Odpowiedz Link Zgłoś
zaphod.beeblebrox Re: Już odpowiadam! 16.08.05, 14:05 > Ostatniego poważnego kłamstwa dopuścił się Roman Giertych, diametralnie zmienia > jąc wersje spotkania z Janem Kulcyzkiem na Jasnej Górze. Kilka dni > temu ogłosił, że życie pani Jaruckiej jest zagrożone. Jakoś nie kwapił się prze > dstawić dowodów. dowody przed komisją, poczekaj. a swoją drogą jakbyś znalazł pod swoją kołderką koński łeb albo zdechłą rybę to czy czułbyś luz? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Już odpowiadam! 16.08.05, 14:07 zaphod.beeblebrox napisał: > > > a swoją drogą jakbyś znalazł pod swoją kołderką koński łeb (...) to > czy czułbyś luz? Spytaj żony Giertycha...codziennie znajduje.. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Już odpowiadam! 16.08.05, 14:15 mangold napisał: > zaphod.beeblebrox napisał: > > a swoją drogą jakbyś znalazł pod swoją kołderką koński łeb (...) to > > czy czułbyś luz? > > Spytaj żony Giertycha...codziennie znajduje.. ;-)) Uhuhuhuhuuu, nie można nie parsknąć śmiechem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: Kto się stawił ten ma rację 16.08.05, 13:26 Przepraszam, że niezbyt może trafnie użyłem zwrotu: "uszanuj zdania innych". Otóż chodzi mi o to, że każdy przed sobą odpowiada na kogo głosuje i jest to indywidualna sprawa każdego wyborcy. Tę właśnie wolną wolę miałem na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Musimy wybrac najlepszego 16.08.05, 14:21 Polski teraz nie stac na eksperymenty. Kandydat musi byc nieposzlakowany. Jesli sa watpliwosci, to trzeba takiego kandydata skreslic. Odnosnie Cimoszewicza watpliwosci sa bardzo powazne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
apen43 Re: Musimy wybrac najlepszego 16.08.05, 18:37 myli ci sie kandydowanie na prezydenta z kandydowaniem na papieza. prezydent panstwa powinien byc doskonalym s...synem zabezpieczajacym interesy swych obywateli (nie tylko swej partii) w kazdy dozwolony i niedozwolony sposob. Popatrz na swiatowych przywodcow:Busz wojuje o rope dla Amerykanow, Sharon tlucze Palestynczykow,Regan sprzedawal bron swym wrogom w Iranie Przywodcy Francji i Anglii wycofali sie z pomocy Polsce w 1939. Tylko wyzuty ze wszelkich zasad kandydat moze cos zrobic dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mtb77 Czemu ORYGINAL pojechal do puszczy a KSERO zostalo 16.08.05, 14:23 Nie sadzisz? Ciekawe jak to sie stalo, ze oryginal dokumentu zniknal, a ksero nie. Czy ABW jest taka cienka, ze przeoczylaby takie KSERO podczas przesluchania?? Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mtb77 Re: Czemu ORYGINAL pojechal do puszczy a KSERO zo 16.08.05, 14:25 mtb77 napisał: > przesluchania?? Oczywiscie chodzilo mi o przeszukanie w domu u tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Czemu ORYGINAL pojechal do puszczy a KSERO zo 16.08.05, 18:05 Bo orginal mogl byc razem ze wszystkimi dokumentami a ksero zupelnie gdzie indziej. W ten sposob ABW stwierdzilo, ze ma wszystko i poszlo na ... piwo po spelnieniu obowiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 12:29 galba napisał: > Szmajdziński w TVN24: Tylko 2 gazety obiektywnie pisze o sparwie: GW i > Trybuna... Naprawdę tak powiedział? :) Odpowiedz Link Zgłoś
galba To info z najlepszego źródła infromacji: 16.08.05, 12:33 Gość: gv18.internetdsl.tpnet.pl 2005/08/16 11:59:08 Dzisiaj w TVN24 minister Szmajdziński stwierdził, że "jedyna gazeta, która rzetelnie to (czyli sprawę oświadczenia majątkowego WC) przedstawia to gazeta wyborcza i trybuna" :) A Miecugow mu odpowiedział: "to dwie gazety". kataryna.blox.pl/html/1310721,262146,13.html;jsessionid=0F5C66028DC11496D37127DFA54D4CBD.ib3tom1?440526 Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_omen obiektywizm 16.08.05, 12:37 Jak widać obiektywizm jest pojęciem względnym. I to nie tylko w pojęciu Szmajdzińskiego, ale większości komentujących: "obiektywne jest to, co ja uważam za słuszne". Prawda Galbo? Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 13:05 > galba napisał: > > > Szmajdziński w TVN24: Tylko 2 gazety obiektywnie pisze o sparwie: GW i > > Trybuna... > To się Gazeta ucieszy z takiego towarzystwa! hahahahhaa...... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 13:42 > To się Gazeta ucieszy z takiego towarzystwa! hahahahhaa...... Rzeczpospolita w towarzystwie Naszego Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A może pani Jarucka jest z domu Gasińska ??? 16.08.05, 12:35 To by dużo tłumaczyło...buahahahahah.... Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg [...] 16.08.05, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold I kto to mówi ?? 16.08.05, 13:50 sneer_rg napisał: > każ się leczyć lewaku,bo z rozumem krucho Odpowiedz Link Zgłoś
langston OBOZ CIMOSZENKI - TO CWANE BYDLENTA 16.08.05, 12:35 ...Cimoszenko postepuje wg starej zasady: "Nie wazne jak sie mowi byle sie mowilo" Cimoszenko jest ciagle w mediach i chwyta sie kazdego sposobu by w nich zaistniec. Podobnie bylo z Kwachem 10lat temu... tez byla afera o akcje Kwacha. Skurczysyny maja to przecwiczone do prefekcji...a ludzie daja sie robic w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: OBOZ CIMOSZENKI - TO CWANE BYDLENTA 16.08.05, 13:01 O taaak, maja to genialnie opracowane - przed wyborami kupic i sprzedac jakies trefne akcje z 3 reki, potem powiedziec, ze sie pomylilo i sprzedalo nie to, co trzeba, potem pokazac opozycji gola dupe w telewizji i isc na grzyby. No dokladnie tak, jak pisze w komuchowskim elementarzu "Jak zostac Prezydentem", prawda...? ROZPRACOWALES ICH!!! Gratuluje, popre Twoja kandydature do Pokojowej Nagrody Nobla. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra [...] 16.08.05, 13:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: OBOZ CIMOSZENKI - TO CWANE BYDLENTA 16.08.05, 13:15 To ty jestez zalosny wierzac swiecie w "przypadki" Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: OBOZ CIMOSZENKI - TO CWANE BYDLENTA 16.08.05, 13:45 Ty, widze, wszedzie weszysz spisek. Raz: Komisja juz dawno wykroczyla poza swoje kompetencje, a akcjami Cimoszewciza powinien zajac sie odpowiedni urzad, nie Giertych. Dwa: Od osądów mamy sądy. Nic nie daje nam prawa do wyrokowania - "winny", "klamca", "zlodziej", bo poza slepota polityczna opozycjonistow, innych dowodow nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: OBOZ CIMOSZENKI - TO CWANE BYDLENTA 16.08.05, 14:23 ...a co mnie obchodzi jakas komisja ja pisze o metodach sztabu wyborczego niejekiego Cimoszenki Odpowiedz Link Zgłoś
beran Re: OBOZ CIMOSZENKI - TO CWANE BYDLENTA 16.08.05, 15:25 to są swołocze , skatiny i ścierwa . A ludzie już nie tacy naiwni , już nie tak bardzo naiwni Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Zwyczajna prowokacja 16.08.05, 12:35 Piekarska ma racje, to brudna kampania wyborcza i matactwo gurtycha, ktory podstawil przekrecona agentke ze soimi rewelacyjnymi odkryciami. Coz ta panie wie, ze pewne czasy sie koncza, a wiec trzeba sobie zapewnic nowe cieple miejsce prace, z lewicy na prawice. Oczywiscie znane sa tu gierki gurtycha z wieczna teoria spiskowa, gdy chwija sie prawicowe prezydentury. Ta pania odwrcona czerwona agentke , trzeba przycisanc w jakiej niezaleznej komisji, albo przed prokuratorem jako zaprzysiezony swiadek, na bank, poplacze sie i wyjawi cala prawde, ta prawda nie bedzie juz wygodna i ciekawa dla Komisji. Ta prawda , to kupowanie swiadkow, dla celow politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt [...] 16.08.05, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny dlaczego tak prostacko i nachalnie? 16.08.05, 12:52 kandydatura Cimoszewcza z 1 miejscemw rankingu, podzialala na prawice, jak wybuch wojny atomowej, ale prostactwo tej prowokacji, przekracza juz wszystkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 16.08.05, 12:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Mowa o synku mordercy Polaków, cimoszce? 16.08.05, 13:10 Prostak zostanie prostakiem, obojetnie ile głosów zdobedzie.... Zgadzam się. Nawet ganitur trzyczęściowy mu nie pomoże. Bydło czerwone zawsze nim pozostanie. Wypełźli ze świniowisk Rosji, a teraz rządzą krajem nad Wisłą. Czyż to nie piękne? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Szkoda, że ogromnych jąder nawet na najmniejszy 16.08.05, 13:14 mózg nie można zamienić .... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Jądra wystarczają. Kandyduję z listy PD na posła 16.08.05, 13:19 a w polityce bynajmniej nie mózg się liczy. Nie w polskiej (casus kwaśniewskiego i innych). Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: dlaczego tak prostacko i nachalnie? 16.08.05, 13:22 no właśnie dałeś przykład lewicowej finezji i kultury... zresztą jak zwykle na forum Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie... :-)) 16.08.05, 13:25 quasimodos1 napisał: > no właśnie dałeś przykład lewicowej finezji i kultury... zresztą jak zwykle na > forum Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dlaczego tak prostacko i nachalnie? 16.08.05, 13:01 Rzeczywiście super kandydat. Czerwony oszust, człowiek o strukturze psychiczej starego UB-eka, pokrzykujący na ludzi. I tylko nagana brakuje mu do pełni szczęscia. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny [...] 16.08.05, 13:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt [...] 16.08.05, 13:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky2 Re: dlaczego tak prostacko i nachalnie? 16.08.05, 13:16 A ja bym wolał żeby prezydent wiedział ile ropy importujemy z Rosji niż znał się na akcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: dlaczego tak prostacko i nachalnie? 16.08.05, 13:48 Wg Macierewicza 95% naszej ropy pochodzi z Rosji. Czy pozostałe 5% to udział cypryjskiej J&S? Jeśli tak to trudno mówić o monopolu tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra [...] 16.08.05, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Prowokacje zawsze są prostackie. Prawicy. Te 16.08.05, 13:14 oczywiscie masz racje, bo jak zaufac komisji, ktora zbieral juz kwity na wszystkich mozliwych uciwych ludzie Polsce? Kulczyk, Kwasniewka, Miller,Kwasniewski teraz, Cimoszeiwcz, kto nastepny???? Dosc tych bajek, dla lykajavych wszystko prostaczkow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Dlatego jestem zbulwersowany doborem "świadków" 16.08.05, 13:22 w tej krwiożerczej komisji. To uderzenie w podstawy naszej kultury demokratycznej. Cimoszewicz to zmieni. Ja mu wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra [...] 16.08.05, 13:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zooroo Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 12:41 galba napisał: > Szmajdziński w TVN24: Tylko 2 gazety obiektywnie pisze o sparwie: GW i > Trybuna... hahahahahaha...przepyszne www.cimoszenko.info/obrazy/pinky.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 12:47 Fajny bobas, tylko te oczka takie jakieś zakłamane. www.cimoszenko.info/obrazy/pinky.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a odpowie mi ktos 16.08.05, 12:47 co ma zwiazek pani Jaruckiej ze sprawa PKN Orlen, ktora pozalowania godna komisja sledcza POWINNA sie zajomwac bo TO LEZY W ZAKRESIE JEJ OBOWIAZKOW ??? oczywiscie sprawa p. Jaruckiej ma zwiazek z kandydatura Cimoszewicza na prezia, ale do jasnej c... nie z tym, czym 'komisja' powinna sie zajmowac! czy wy jeszcze nie widzicie tej nagonki na Cimoszewicz, niewazne co zrobil, ale ona jest wszechobecna i to nawet w organach panstwowych, ktore powinny byc bezstronne i dociekac tylko i wylacznie prawdy? pan Giertych & Co. urzadzili z komisji najzwyklejszy show pt.: 'Zrobimy wszystko, zeby udupi.c wszystkich niepasujacych nam kandydatow na prezia' ludzie, obudzta sie Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: odpowie mi ktos 16.08.05, 12:50 e.v.q.a napisała: > > ludzie, obudzta sie chyba Cie nie posłuchają...lubią śnić o IV RP.. ;-)) ___ Jeżu, ufam Tobie..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: odpowie mi ktos 16.08.05, 12:51 PAMIĘTAJ, ŻE MOWA O AKCJACH ORLENU I terminie ich zbycia przez Cimoszkę, oraz utajeniu ich w oficjalnych oświadczeniach majatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: odpowie mi ktos 16.08.05, 13:04 Przeczytales ustawe o komisjach sledczych? To szoruj po Dz.U. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Niektórym wystarcza słowo Giertycha...hehe... 16.08.05, 13:05 panie_p0sle napisał: > Przeczytales ustawe o komisjach sledczych? To szoruj po Dz.U. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: Niektórym wystarcza słowo Giertycha...hehe... 16.08.05, 13:07 No tak, zapomnialem, ze w Biblii pisze "na poczatku bylo SLOWO", a potem dopiero Biblie spisano ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Niektórym wystarcza słowo Giertycha...hehe... 16.08.05, 13:21 A może Ty przeczytasz?? Można domniemać, że dziłania Cimoszewicza na akcjach, miały związek z działaniami rządu i służb wokół Orlenu. Czytaj i myśl, a nie czytaj bezmyślnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Gdyby Cimoszewicz nie kandydował, pies z kulawą 16.08.05, 13:23 nogą ani żaden inny Giertych by sie nim nie zainteresował, gnoili by prawdopodobnie Borowskiego....hehe... pan.nikt napisał: > A może Ty przeczytasz?? > Można domniemać, że dziłania Cimoszewicza na akcjach, miały związek z > działaniami rządu i służb wokół Orlenu. > > Czytaj i myśl, a nie czytaj bezmyślnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus albo innych poważnych kandydatów. Prawica jest 16.08.05, 13:29 dziedzicznie obciążona niemotą polityczną. Dlatego możemy cieszyć się demokracją. Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: Niektórym wystarcza słowo Giertycha...hehe... 16.08.05, 13:38 To branie celu komisji od dupy strony. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Niektórym wystarcza słowo Giertycha...hehe... 16.08.05, 13:57 A jeśli Cimoch wiedziałby o raporcie wywiadu ze stycznia 2002, to jakie ma to znaczenie dla komisji? Co to wyjaśniłoby w sprawie Orlenu? Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a no tak i co dalej? 16.08.05, 13:10 ale co do tematu ma Jarucka, czemu dopiero teraz sie odzywa, przeciez oswiadczenie jest z 2002 roku i jezeli bylaby taka porzadna to najpozniej w 2003 powinna zaczac piszczec a nie teraz - jest tak samo uczciwa jak wszyscy ktorzy zasiadaja za komisyjnym stolem, a w dodatku podla, ale oni tez, wiec jest po rowno. niech ta komisja zajmuje sie tym czym powinna, chyba, ze przemianuje sie, na komisje ds. oczerniania jedengo kandydata w okresie przedwyborczym to ok, wtedy na takie zachowanie zgodze sie bez zajakniecia Odpowiedz Link Zgłoś
minia1000 Re: no tak i co dalej? 16.08.05, 13:41 cimoszko na szczęscie jest już przegrany. kłamie ewidentnie tylko tłumoki i zaślepione komuchy tego nie widzą. kto by chciał takiego kłamce na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 [...] 16.08.05, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milton.friedman Odpowiadam 16.08.05, 12:54 Właśnie o to chodzi. O zbadanie, jak politycy manipulują spółkami z udziałem Skarbu Państwa do realizacji WŁASNYCH interesów i czerpanie z tego korzyści majatkowych! Prezydent Nixon został zmuszony do rezygnacji z urzędu, bo stałoby sie jasne, że kłamał mówiąc, że nie wiedział o podsłuchu zakładanym w siedzibie Demokratów. Porównaj sobie wagę tych dwóch spraw. Rozumien, że dla Prezydenta Kwaśniewskiego polskie standardy są luźniejsze. Wszak sam skłamał na antenie radiowej twierdząc, że obronił pracę magisterską i ma tytuł mgr, choć nawet nie dostał absolutorium na uczelni. I został "Prezydentem Wszystkich Polaków". W rozwiniętych demokracjach coś takiego by nie przeszło. Polityk przyłapany na kłamstwie jest skończony. Amerykanie wybaczyli Buszowi to, że przyznał się, że był alkoholikiem. Bo smutna prawda jest lepsza niż piękne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Odpowiadam 16.08.05, 13:04 milton.friedman napisał: > Amerykanie wybaczyli Buszowi to, że przyznał się, że był alkoholikiem. To zdanie ma inny sens, niż byś chciał. Wybaczyli mu przyznanie się? Masz rację, u nas wciąż publiczne kłamstwo nie dyskfalifikuje. Ba, skazanie wyrokiem sądowym nie dyskfalifikuje. Wierzę, że w ciągu dekady to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Odpowiadam 16.08.05, 13:06 niestety to sie nie zmieni, bo to jest Polska, a do polityki pchaja sie ylko tacy ludzie. zreszta spoleczenstwo nie jest lepsze, wiec trzebaby jakies poprawki genetyczne u Polakow zrobic, zeby o o czym piszecie mialo miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Tusk niech wygra 16.08.05, 14:28 e.v.q.a napisała: > niestety to sie nie zmieni, bo to jest Polska, a do polityki pchaja sie ylko > tacy ludzie. zreszta spoleczenstwo nie jest lepsze, wiec trzebaby jakies > poprawki genetyczne u Polakow zrobic, zeby o o czym piszecie mialo miejsce. Niektorym kandydatom nie mozna zarzucic klamstwa ani oszustwa. Przykladowo, nie da sie nic (powaznego) znalezc na Tuska. Podobnie na Kaczynskiego i Relige ktorych program mi nie odpowiada. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Tusk niech wygra 16.08.05, 15:48 nie bylabym taka optymistka... na kazdego w swoim czasie cos znajda - i na Tuska przyjdzie pora, niewazne czy to bedzie prawdziwe czy nie, ale zrobia szum i ludzie uwierza we wszystko, zreszta niewiadomo czy jest on taki niskazitelny, przekonamy sie z czasem... co do kaczki to straszy juz swoimi fobiami itp - ten kandydat juz przedgral, a Religa moze i rzeczywiscie jest czysty, ale niech lepiej zajmuje sie tym czym potrafi najlepiej - leczeniem ludzi a nie polskiej polityki, bo ona jest nieuleczalnie chora Odpowiedz Link Zgłoś
milton.friedman Re: Odpowiadam 16.08.05, 13:26 util napisał: > milton.friedman napisał: > > > Amerykanie wybaczyli Buszowi to, że przyznał się, że był alkoholikiem. > > To zdanie ma inny sens, niż byś chciał. Wybaczyli mu przyznanie się? Masz rację. Powinno być: "Amerykanie wybaczyli Bushowi to, że był alkoholikiem, ponieważ przyznał się do tego" Dziękuję za zwrócenie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: "dyskwalifikuje" 16.08.05, 14:03 Oczywiście, że "dyskwalifikuje", przepraszam. Koszmarnie to wygląda :P Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: Odpowiadam 16.08.05, 13:05 Zgadzam sie z jednym - Kwasniewski istotnie jest Prezydentem Wszystkich Polakow. Tych porzadnych i tych zaklamanych. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 milton.friedman: podobno jesteś rzetelny jak... 16.08.05, 16:26 dobrze wiesz aferę Watergate w wyniku,której ustąpił wspomniany przez Ciebie prezydent Nixon,podał na tacy młodym ambitnym dziennikarzom Washington Post urzędujący wówczas zastepca szefa FBI Marek Felt (Irlandczyk zwany także Deep Throat czyli "głębokie gardło"),który chory z ambicji,że nie dostał stołka szefa FBI po zmarłym 2 maja 1972 swoim szefie,szantażowanym całe swoje życie przez mafię za swój ukryty homoseksualizm.Szefem FBI był John Edgar Hoover. I tylko dlatego sprawa ujrzała wtedy światło dzienne- nie dlatego,że tak wspaniale działała amerykańska demokracja.Gdyby Marek Felt dostał upragniony stołek szefa FBI,afera Watergate wówczas nie ujrzałaby światła dziennego. Kwaśniewski ewidentnie kłamał,Kwaśniewska także kłamała,bo potwierdzała,że mąż ma magisterium a do dzisiaj Kwaśniewski nie ma magisterium=już na forum była o tym mowa. A teraz co do tzw.insider trading - od tego jest KPWiG oraz prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
util To nie takie proste. 16.08.05, 12:55 e.v.q.a napisała: >co ma zwiazek pani Jaruckiej ze sprawa PKN Orlen, ktora pozalowania godna >komisja sledcza POWINNA sie zajomwac bo TO LEZY W ZAKRESIE JEJ OBOWIAZKOW ??? Tylko nieliczni mogą wchynąc do umysłów posłów Wassermana, Giertych i Macierewicza, by zrozumieć ten związek. To zdaje się jest zagadnienie transcendentalne, kwestia otwartego umysłu i nieograniczonej dobrej woli, łaska nawyższego. Może i na nas spłynie... Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a :) 16.08.05, 13:04 'nieograniczenie dobra wola' chyba nie odnosi sie do Giertycha & Co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: :) 16.08.05, 13:14 e.v.q.a napisała: > 'nieograniczenie dobra wola' chyba nie odnosi sie do Giertycha & Co. ;) Naprawdę nie wierzysz w dobra wolę Romana Giertycha & Co.? Przecież zadanie dotarcia do prawdy realizują najszlachetniej jak to możliwe. Ze świecą szukać tak oddanych sprawie śledczych, którzy wszystkie racje po trzykroć rozważą, by wydać osąd nieskalany złą wolą, wolny od politycznych wpływów i prawdzie jedynie godnie służący. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: :) 16.08.05, 15:34 hmmm no moze masz racje ;) Giertych & Co. to najlepsza banda (tak to trzeba nazwac hehe) sledczych jaka III RP wydala na swiat;) , a posel Macierewicz wyglada jak diabel wcielony (nie mowiac o zachowaniu) wiec z pewnoscia mozemy spac spokojnie z mysla, ze tacy 'sledczy' stroja na strazy prawa w naszym kraju, nie podzegaja, nie pomawaiaja, pochopnie nie osadzaja, nie manipuluja opinia publiczna i w ogole sa wzorami prawnika, polityka i obywatela .......... ale gdzie? chyba w kraju wislan sprzed poczatkow panstwa polskiego.... chociaz pewnie i tam ich kultura osobista nie pasowalaby do ogolnie przyjetych norm Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 [...] 16.08.05, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 12:51 Nawet gdyby sie okazalo, że jest to element kampanii wyborczej to przeciez przy okazji dowiedzielismy sie, że Cimoszewicz praktykuje protekcjonizm. Przykład takiego protekcjonizmu dal prezydent Kwasniewski chroniąc np. pana Ungiera przed odpowiedzialnością karną. Funkcjonariusz państwowy powinien na pierwszym miejscu stawiac dobro państwa a nie jednostki i tu pan Cimoszewicz nie powinien zapominac o tym , że Dura Lex Sed Lex. Odpowiedz Link Zgłoś
dupaasi PANU CIMOSZEWICZOWI JUŻ DZIĘKUJEMY.DO KALINÓWKI !! 16.08.05, 12:54 TAKIEGO KRĘTACZA I AROGANTA NA UZREDZIE PREZYDENTA NAM NIE POTRZEBA! Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: PANU CIMOSZEWICZOWI JUŻ DZIĘKUJEMY.DO KALINÓW 16.08.05, 14:11 Raczej do Wronek. Rawicza. albo na Smutna. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: PANU CIMOSZEWICZOWI JUŻ DZIĘKUJEMY.DO KALINÓW 16.08.05, 17:20 dupaasi napisał: > TAKIEGO KRĘTACZA I AROGANTA NA UZREDZIE PREZYDENTA NAM NIE POTRZEBA! Na taka cholote jak Ty , To tylko taki Arogant ja Cimoszewicz jest nam POTRZEBNY Panial TY.... Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox A co ta komisja ma do sprawy? To rzecz prokuratora 16.08.05, 12:56 a nie Giertycha, Miodowicza i spółki. Ci ludzie są nieuprawnieni do tych działań, pozbawieni komptencji i podstawowej obiektywności. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Tak, ja bym ich zamknął za łobuzerię polityczną 16.08.05, 13:02 uprawianą na oczach milionów!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston MAJA TO PRZCWICZONE NIE DAJCIE SIE NABRAC! 16.08.05, 12:57 ...Cimoszenko postepuje wg starej zasady: "Nie wazne jak sie mowi byle sie mowilo" Cimoszenko jest ciagle w mediach i chwyta sie kazdego sposobu by w nich zaistniec. Podobnie bylo z Kwachem 10lat temu... tez byla afera o akcje Kwacha. Skurczysyny maja to przecwiczone do prefekcji...a ludzie daja sie robic w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: MAJA TO PRZCWICZONE NIE DAJCIE SIE NABRAC! 16.08.05, 13:08 Nieprawda, Cimoszewicz jest juz skonczony - pewnie ze wstydu nie zaprezentowal jeszcze swojego hasla wyborczego w stylu,-tylko ja mam czyste raczki-Jezu - szkoda ze przesluchanie jest tajne... Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus JARUCKA KŁAMIE. JEST SOWICIE OPŁACANA 16.08.05, 13:01 przez wrogów Pana Cimoszewicza, a zastraszana przez bojówki Młodzieży Wszechpolskiej. Cale szczęście, że Polacy to naród rozsądny, nie pójdzie na lep prymitywnej propagandy klerykalnych mafiosów z LPRu. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: JARUCKA KŁAMIE. JEST SOWICIE OPŁACANA 16.08.05, 13:17 ...z tego samago powodu ten narod nie pojdzie na lep lewackich pseudo-inteligentnych "dygnitarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Pójdzie, pójdzie. Nie takie numery przechodziły 16.08.05, 13:20 a ten narodek wszystko łykał. Odpowiedz Link Zgłoś
lou_to [...] 16.08.05, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Prawda w oczy kole niczym szpada szermierza 16.08.05, 13:25 demokracji jakim jest Pan Cimoszewicz. Swoją postawą w wystarczający sposób udowodnił, że jest nieskazitelnie czysty i przygotowany do pełnienia funkcji naszego Prezydenta, jak Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Prawda w oczy kole niczym szpada szermierza 16.08.05, 14:14 nieskazitelnie czysty jak tow.Bierut i ten kłamczuszek z niby tytułem magistra Kwaśniewski-dorzućmy Jaruzela i mamy gotową reklamę wyborczą.WC idzie drogą swoich wielkich poprzedników,ojców demokracji.człowieku gdzie ty żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus W Polsce uczciwej żyję, i nie patrzę na Nią przez 16.08.05, 14:15 okulary prawicowych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 [...] 16.08.05, 17:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 [...] 16.08.05, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Najłatwiej jest, w stylu prawicowych oszołomów 16.08.05, 13:27 opluć, zarzucić szpiegostwo, związki z KGB, albo niezrównoważenie psychiczne. Podłość. A Cimoszewicz i tak wygra w cuglach. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 [...] 16.08.05, 13:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Obrzucenie błotem przez kato-faszystów jest 16.08.05, 13:54 zaszczytem, a nie zniewagą. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchjebany Elvis żyje! 16.08.05, 13:54 demokratus napisała: > opluć, zarzucić szpiegostwo, związki z KGB, albo niezrównoważenie psychiczne. > Podłość. A Cimoszewicz i tak wygra w cuglach No, " cuglach" to Go trzeba trzymać. "Powrót człowieka zwanego koniem" Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Nie podawali tego w TV więc nie bredź. Widziałbym 16.08.05, 14:12 o tym na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchjebany Re: Nie podawali tego w TV więc nie bredź. 16.08.05, 14:16 Podawali, podawali. Ja mam pociagnięty kabel to wiem. A Ty? Czy Ty już masz pociągniętego kabla??? Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Nie zniżajmy się do polemik niejakiej młodzieży 16.08.05, 14:18 podobno wszechpolskiej. A i tak nie żyje, tego nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
adam6789 Re: Nie żył, ale ożył. 16.08.05, 14:13 Obawiam sie, ze jak uslyszy klamstwa WC to zaniemowi i tyle bedzie po nim... :-) Cala nadzieja, ze nie rozumie po polsku (Elvis) tylko po oczach moze poznac, ze buja- i tak klopot Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Cimoszewicz leży i kwiczy! 16.08.05, 13:03 Ten pan powinien iść siedzieć, a nie w wyborach startować! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 13:03 Trafiony,zatpoiony. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Upoważnienie dla Jaruckiej 16.08.05, 13:06 Ciekawe jak Cimoszewicz wykręci się z tego upoważnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Upoważnienie jest sfałszowane!!! 16.08.05, 13:05 Cimoszewicz: "To nie mój podpis!!! A jak się ewentualnie okaże że mój, to znaczy że mi podłożyła i niechcący podpisałem! To jest kontynuacja brudnej kampanii oszczerstw! Wracam do puszczy!" Odpowiedz Link Zgłoś
milton.friedman I co teraz? 16.08.05, 13:08 Czekam na racjonalne wyjaśnienie? Może p. Jarucka jest "zaburzona", ale dokumentów nie da się skierować na badania psychiatryczne (jeszcze) :P Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: I co teraz? 16.08.05, 13:17 Jak to sie ma do twierdzenia ABW ze oba dokumenty sa identyczne?Jeszcze raz agencja okazuje sie byc Agencja Towarzyska,obronca lewych kretaczy.Lecz czego mozna sie spodziewac po pracowniku Czarzastego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 ten czlowiek w zyciu slowa prawdy nie powiedzial 16.08.05, 14:40 x2468 napisał: > Jak to sie ma do twierdzenia ABW ze oba dokumenty sa identyczne?Jeszcze raz > agencja okazuje sie byc Agencja Towarzyska,obronca lewych kretaczy.Lecz czego > mozna sie spodziewac po pracowniku Czarzastego. Dla mnie najgorsze sa laurki od GW dla WC. Nie przesadzam kto w tym sporze ma racje. Uwazam jednak, ze wzgledem WC pojawily sie bardzo powazne watpliwosci. Gazeta je zignorowala, chyba jedynie na podstawie osobistej przyjazni Wlodka i Adama. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 13:09 Skąd wszyscy wiedzą co jest na zamkniętym przesłuchaniu? Skoro informacje nie są tajne, to dlaczego drzwi zamknięte? Tajemnica handlowa? Odpowiedz Link Zgłoś
jakarta Re: Jarucka stawiła się przed komisją ds. PKN Orl 16.08.05, 13:11 Oświadczenia Jaruckiej to Romuś może powiesić sobie w kibelku na gwoździu! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz "Komuch - kłamca"- Też mi nowina !!! 16.08.05, 13:12 A co w tym dziwnego ,że czlowiek wywodzący się ze starego układu kłamie i kombinuje ? Przecież to oczywiste i normalne. Czy naprawdę ktoś uwierzy ,ze Cimoszewicz jest ideowym lewicowcem ? Że po nocach nie śpi tylko tylko ciężko pracuje nad tematem: " jak by tu pomóc biednym i uciskanym" ? Mam swiadomość ,że niestety jest wielu ludzi zdesperowanych , którzy na siłę chca wierzyć w dobrą , szlachetna lewicę , albo chociaz przyzwoitą europejska socjaldemokracje. Ale wiara ,ze coś takiego powstało na gruzach PZPR-u jest infantylna ( nie chcę dosadniej mówić). Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej [...] 16.08.05, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rabemich Komuszewiczu - Lezysz pan i robisz pod siebie 16.08.05, 13:25 Temu komuchowi juz dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
4xl Re: I co teraz ! "Obrońcy" tego faceta !! KLOPS ! 16.08.05, 14:21 Idąc śladem Leppera /kilkanaście spraw sądowych i ileś wyroków/, i Kaczyńskiego /wyrok sądowy nieprawomocny w sprawie Wachowskiego/ to myślę, że notowania Cimoszewicza pozostaną na dotychaczsowym poziomie, albo wzrosną jako kandydata prześladowanego przez przeciwników politycznych, próbujących go zaszczuć. Odpowiedz Link Zgłoś