jagnieszkaa 15.09.05, 21:48 Czy Majcherek ma żal do Cimoszewicza? Jeśli nie, to czemu na niego tak psioczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aditer Rejterada Cimoszewicza 15.09.05, 21:49 Myślę, że Borowski dostanie się do II tury, przed Cimoszewiczem miał 14%, teraz może mieć nawet więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz68 Tusk to dla Michnika & Co nie to samo co Cimoccio 16.09.05, 06:33 Ciekawe, czy Agora już ma z Tuskiem takie układy, żeby wejść na Polsat. To jej zapewniał Cima. Ale widać, że chłopcy już nad tym pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Tusk to dla Michnika & Co nie to samo co Cimo 16.09.05, 13:18 trzeba powiedziec że olejny ma tyle doświadczenia politycznego co kot napłakał. liderem trzeba być a nie bywać a on nim absolutnie nie jest. kilk socjotechnicznych sztuczek i koleś się gubi. słabo go edukowali starsi koledzy. miller za najwyżej dwa lata wróci i będzie znów szefem polskiej lewicy. taka jest czarna realna wizja dla tego państwa. kto to jest napieralski, olejniczak? co to za opozycja ma być? Kleś krzyczący coś w spocie że nie odstąpi jest równie wiarygodny jak WC opowiadający o tym że jest kandydatem niezależnym. jak to sięskończyło wiemy. Jedyną szansą lewicy jest Borowski i kilku ludzi wokól niego - jaki jest taki jest ale lepszy niż miller i olejnicaki. o napieralskim to nie chce mi się mówić bo to taki cwaniak że szok. w szczecinie to uczeń starych komunistów - Stopyry i innych którzy już mu tam w głowie poukładali co trzeba. Lewica ma być programowa a nie ideowa a takiej pod szyldem SLD nie będzie bo tam cały czas unosi się duch szmajdzińskiego millera i jaskierni - macherów od czarnej politycznej roboty w najgorszym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad25 Re: Rejterada Cimoszewicza 15.09.05, 23:50 Świetne pierwsze zdanie tego komentarza, ale gorszy koniec: Po „młodzieży sldowskiej” pokroju Janika, Tobera, Błochowiak, czy red. „hieny roku” Orcholskiego chyba nie możemy się wiele dobrego spodziewać, a to jest to „nowe” oblicze SLD Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Rejterada Cimoszewicza 16.09.05, 00:54 to o swoim wycofaniu Cimoszewicz obwieścił, gdy jego szanse znacznie stopniały, on sam nie miał wyborcom nic do zaproponowania, a jego sztab wyborczy nie miał żadnych pomysłów na dalsze prowadzenie kampanii. ********************************* To jedyny chyba plus Cimoszewicza, że nie szedł dalej w zaparte. Byłbym wielce rad nnie musząc już go więcej oglądać. Z jednym wyjatkiem: chciałbym go zobaczyc przed Trybunałem Stanu wraz z Millerem i Kwaśniewskim za złamanie prawa konstytucyjnego w kwestii wysłania żołnierzy do Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 I tu cie maruderze komunistyczny zastalem 16.09.05, 09:03 Niby krytykujesz swoich braci-komunistow wiem doskonale jakim komunista jestes. Ale wracajac do rzeczy. A coz to za dziwolag jezykowy to zlamanie "prawa konstytucyjnego". A jakie to prawa zlamali Polski Rzad i Polski Prezydent wysylakac wojska do Iraku ??? Obsesja antyamerykanska trwa. Ja bylbym rad gdyby taki blazen jak ty raz na zawsze zniknal i przestal jadzic i macic Polakom. Ale jakos nie chcesz tego zrobic. Miller i Kwasniewski powinni stanac przed Trybunelem Stanu ale z zupelnie innego powodu. A swoja droga domyslam sie skad ci przyszlo do glowy to "zlamanie prawa konstytucyjnego" Ale kolego folksdojczu. Polska to nie Niemcy. U nas wyslanie wojsk do iraku nie bylo zadnym zlamaniem. U nas Prezydent i Rzad ma do tego prawo. A u was w Niemczech wkrotce wyborcy rozlicza tego co to wojsk nie wyslal. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Witam towarzysza galaksija 16.09.05, 17:33 galaxy2099 napisał: > Niby krytykujesz swoich braci-komunistow wiem doskonale jakim komunista jestes. > Ale wracajac do rzeczy. A coz to za dziwolag jezykowy to zlamanie "prawa > konstytucyjnego". *************************** Przeczytaj Konstytucję, matołku. Moze cos trafi do twojego pustego łba. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Nie psioczy tylko... 16.09.05, 02:16 ...opisuje sytuację - widzisz różnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
martinez007 Odpowiedź na wczorajszego Beylina 16.09.05, 09:05 Nic więcej - żałosna próba uratowania resztek przyzwoitości po wczorajszej żenadzie. Nawet po Majcherka sięgnęli! Ja jednak już postanowiłem - i GW = WG (Wielkie Gó..). Odpowiedz Link Zgłoś
jozef60 Re: Rejterada Cimoszewicza 16.09.05, 09:45 "Kandydat lewicy, nawołującej do większej sprawiedliwości społecznej i wrażliwości socjalnej, obracał na giełdzie setkami tysięcy złotych należących do jego dzieci zamieszkałych na stałe w USA. To nie był pozytywny element jego wizerunku, ale on sam do nikogo nie może mieć o to pretensji." Ludzie czy tak dużo z nas naprawwdę wierzy w jakiekolwiek pieniądze od córki ??? Ja i wielu jak sądzę pęka ze śmiechu ??? Jak można być takim kretynem jak Cimoszko żeby publicznie wspominać o córcew w takiej sprawie ??? Ten kretyn ma potem żal do świata o mieszanie jego rodziny do kasy. Teraz pewnie siedzi i to prostuje w IRS. Odpowiedz Link Zgłoś
pjpb Re: Rejterada Cimoszewicza 16.09.05, 15:46 trafny komntarz z jedno uwaga: jedyne co wyroznialo sld na polskiej scenie politycznej to czesto deklarowany antyklerykalizm. partii lewicowych gospodarczo czy spolecznie w polsce nie brakuje - a biorac pod uwage dotychczasowa czestosc przetasowan, naglych narodzin i spektakularnych upadkow politykow i parti - elektorat sld zostanie szybko zagospodarowany. i panow z pzpr/sdrp/sld nikomu szczegolnie nie bedzie brakowalo Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon wiezow krwi nie da sie zerwac p. majcherek ! 16.09.05, 16:58 Jakze naiwnie brznmia slowa majcherka o mozliwosci zerwania wiezopw przez nowa generacje sld, pprzeciez to komuszki a raczej postkomuszki czystej krwi a wiezow krwi nie da sie zerwac.ta generacja sldowcoew jest tak samo obrzydliwa jak ich starsi tow. miller, oleksy czy janik. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky2 szklane cojones cimoszenki 16.09.05, 19:02 W filmie "Barwy Kampanii" jest taka scena kiedy jeden ze sztabowców Stantona pyta czy jego polityczny konkurent Ozio ma cojones. Na to Stanton odpowiada że owszem Ozio ma wielkie cojones tyle, że szklane. Takoż i cimoszenko, wystarczyło lekko puknąć. Lepiej że posypał się teraz niż jako prezio. Niewłaściwy człowiek, który znalazł się w niewłaściwym czasie, w niewłaściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Re: Rejterada Cimoszewicza 17.09.05, 16:17 W zasadzie Majcherek ma racje-mial byc stanowczy protest przeciwko chwytom ponizej pasa w polityce, wyszlo, niestety, troche jak rejterada. Z drugiej strony, kiedy patrze na lekko nadgnile buzie tryumfujacych kandydatow na prezydenta z prawicy, to chce mi sie uciec jak najdalej... Poza tym-Majcherek cala wine za cale zlo zrzuca na Cimoszewicza,jego sztab wyborczy i SLD, tak, jakby speckomisja orlenowska i sluzby nie sprokurowaly afery majacej na celu zniszczenie kandydata, ktory w dniu ogloszenia, ze startuje w wyborach mial 35% poparcia z tendencja wzrostowa. Zatem ta Majcherkowa racja jest bardzo bylejaka, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
basiapietrzak Re: Rejterada Cimoszewicza 18.09.05, 21:52 < Czas maski p/gazowe kupowac < Bo już , przepraszam za słowo : "smierdzi" w całej Polsce < Chyba Pan WC nakręcił koniunkturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
karrhe Re: Rejterada Cimoszewicza 18.09.05, 21:57 Rezygnacja Cimoszewicza jest dla naszego kraju katastrofą, gdyż był to jedyny tak naprawdę kandydat posiadający odpowidnie kwalifikacje do funkcji Prezydenta POlski cała reszta to konserwatywna, podatna na wpływy - a zresztą nieważne Odpowiedz Link Zgłoś