Dodaj do ulubionych

Jak mnie zatrzymano w Poznaniu

• toja3003 drodzy homoseksualiści, jezeli wierzycie w 25.11.05, 11:56
      demokrację, prawo, Unię, konstytucję to wiedzcie, że nie wolno
      organizować demonstarcji jeśli jest zakaz władz. Takie jest prawo.
      Możecie się odwoływać na drodze prawnej do ONZ-tu włącznie
      ale nie wolno prawa łamać.
      • vitmik Re: drodzy homoseksualiści, jezeli wierzycie w 25.11.05, 12:01
        jakby pedzie zamiast balowac w swoich klubikach do bialego rana,przespac cala
        niedziele wyborcza, poslzi na wybory i glosowali na swa pedecję to by moze
        mieli swoje parady.
        • kosama Jestem Poznanianką i czuję wstyd 25.11.05, 12:11
          Wstyd za psie oddanie wobec nowej władzy decydentów: prezydenta rodem z UW,
          wojewody z SLD. Mam też dziwne wrazenie, ze ta lokalizacja - przy Starym
          Browarze - przeszkadzala glownie Pani Grażynie K. i to jej ingerencji
          zawdzieczać mozemy brak pozwolenia na paradę równości. W moim
          (heteroseksualnym - dodam gwoli ścisłości) środowisku ten marsz byl postrzegany
          jako protest przeciwko WSZELKIM NIEROWNOSCIOM a nie - jak widzą to niektórzy -
          parada przebierańców homo.
          • wredna_jedza Re: Jestem Poznanianką i czuję wstyd 25.11.05, 12:13
            Wszystkim nierównościom?
            W wielu ogłoszeniach było, że marsz dotyczy też niepełnosprawnych...
            Jakoś "muminków" czy kaleków na wózkach tam nie było...
            Dlaczego?
            • shygay Re: Jestem Poznanianką i czuję wstyd 25.11.05, 12:14
              Kto tych niepełnosprawnych obroniłby przed faszystami z MW?
              BO CHYBA NIE POLICJA!
              • wredna_jedza Re: Jestem Poznanianką i czuję wstyd 25.11.05, 12:18
                Gdyby było choć kilku niepełnosprawnych na tym Marszu, wtedy nikt by nei
                wrzeszczał, że to tylko marsz gejów!!!
                A tak, to sami sie "podkładacie" i dlatego nikt wam nie wierzy.
                Bo pod hasłem tolerancji i równych praw wciskacie tylko swoja orientację.
                • dzemsbond Re: Jestem Poznanianką i czuję zapach odbytnicy ! 25.11.05, 18:39
            • kosama Re: Jestem Poznanianką i czuję wstyd 25.11.05, 12:21
              Wredna Pani Jędzo!
              Nie rozumiem, kogo ma Pani na myśli pisząc "muminków"? jeśli postaci z powieści
              Tove Jonson - pół biedy, jeśli jakąś grupę niepełnosprawnych - gorzej. Oznacza
              to, że takie manifestacje, jak poznańska muszą się odbywać ,by osoby które
              obraźliwie traktują chorych zaczęły się zastanawiać nad sobą... prosze się
              zastanowić... może choć raz...
              • wredna_jedza Re: Jestem Poznanianką i czuję wstyd 25.11.05, 12:28
                Nie spotkałaś się, że tak się też nazywa dzieci z upośledzeniem umysłowym? A
                określenie jest akceptowane przez wszystkich [także psychologów i terapeutów z
                nimi pracujących]... A o wiele sympatyczniejsze niż Down albo niedorozwój, jak
                czasem twierdzą niektórzy...
                PS - jeden ze społecznych domów opieki nad takimi dziećmi miał nawet nazwe
                "Dolina Muminków" - co sie wszystkim podobało.
      • kutikuti Re: drogi(a) toja3003, jezeli wierzysz w 25.11.05, 12:17
        demokrację, prawo, Unię, konstytucję to wiesz, że nie wolno
        zakazywac demonstracji ze wzgledu na to ze jej PRZECIWNICY sa agresywni.
        Takie jest prawo.

• toja3003 wiem o tym KUTIKUTI ale jeśli władza 25.11.05, 12:34
          popełniła błąd to trzeba reagować demokratycznymi metodami, zadzwonić do
          dobrego prawnika, włączyć media, swoje lobby polityczne (ha, trzeba je mieć
          najpierw!) a nie łamać prawo. Takie są reguły demokracji i one obowiązują także
          osoby o wszelkich poglądach seksualnych, także homoseksualistów.
    • ylemai Gays, you're pwned. 25.11.05, 12:04
      a ja się wypowiem w duchu Realpolitik. Pedały do gazu w Polsce, bo same sobie na
      to zasłużyły. Czemu lobby homoseksualne w Kościele Katolickim nigdy nie
      potrafiło zadbać o swe interesy? Czemu - skoro mniej więcej co 12 mężczyzna jest
      homoseksualny, nie potrafili zmontować własnych bojówek? Demokracja jest
      ustrojem dla silnych, którzy umieją się czasem przepchnąć łokciami.

Feministki domagają się respektowania ich praw? OK, ale co z respektowaniem praw
      heteroseksualnych samców? Dlaczego nie wolno nam patrzeć na cycki na plakatach,
      albo zakładać haremów? Bo to narusza dobre obyczaje? OK, dla niektórych dobre
      obyczaje narusza istnienie Magdaleny Środy. (pożal się boRZe, filozofKI).

Konflikt interesów w społeczeństwie jest zawsze rozwiązywany przez kompromis,
      który nie zadowala nikogo. Obecna sytuacja jest kompromisem, który nie zadowala
      ani homo-zielono-femino-ludzi, ani hetero-ortodo-machizmo-ludzi. Jednych: bo
      mają wg. siebie za mało wolności, drugich: bo tamci mają za dużo wolności.

Kto ma siłę na wojnę, by zmienić reguły kompromisu? A może chcecie wojny
      totalnej? Tylko że w tej, prędzej zwycięży Linia Moheru. Porządek i dyscyplina
      >>>> swawola i płaczliwość. Gays, you're pwned.
      • wredna_jedza Re: Gays, you're pwned. 25.11.05, 12:06
        Widziałeś geja z karabinem????
        Masz odpowiedź - dlaczego nie mają swoich bojówek, hehe
      • pawel_berlin Re: Gays, you're pwned. 25.11.05, 12:09
        cos lykasz, czy przypaliles wlasnie????

---------
        tepic glupote tepic glupote
    • szatanskie_nasienie Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:11
      O tym, by pozwolić im żyć, by mogli się czuć z nami, jak z prawdziwymi istotami
      bożymi, którymi jesteśmy bezwzględnie wszyscy. Będę dążył do współpracy, bo w
      jedności siła. Jeśli chodzi o adopcję - to na pewno bym się zastanowił i chyba
      nie pozwolił, bo dziecko musi mieć ojca i matkę. Nigdy nie szykanowałem żadnych
      ludzi tylko ze względu na ich światopogląd czy orientację, ba, byłem bardzo
      ciekaw, jak taka osoba widzi. Nie dzielę ludzi na kobiety i mężczyzn, na hetero
      i homo przyklejając kartkę - zły i dobry. To zależy od człowieka. Tak jak
      trafiają się zdeprawowani, opętani katolicy, tak sa również katolicy z
      wartościami, których można pozazdrościć. Dlaczego chcecie podziałów? Przecież
      wszyscy dążą w jednym kierunku...
      • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:16
        Kto te podziały wywołuje?
        Właśnie najbardziej wrzaskliwe jednostki ze środowisk homoseksualnych i
        homofilnych :D
        Dziwnym trafem "parady" muszą sie odbywac w terminach zbieznych z co
        ważniejszymi świętami katolickimi:
        - w zeszłym roku w Krakowie chcieli iść razem z procesją św. Stanisława
        - w Warszawie pierwotnie chcieli paradowac w Boże Ciało
        - teraz w Krakowie wiec będzie na Rynku Głównym, gdzie czynna jest tylko jedna
        strona, na której zaczynają się targi świąteczne i stoją budki kiermaszowe.
        Przyjdzie sporo ludzi z małymi dziećmi!
        Sami prowokują a potem drą ryja, że "uciśnieni"!
        Zafajdani hipokryci!!!
        • szatanskie_nasienie Czy jest szansa na spokojną 25.11.05, 12:20
          i kulturalną dyskusję bez wyzwisk i wulgaryzmu? Rozumiem, że ten temat jest
          trudny dla nas wszysktich, ale rozwiążmy to bez emocjonalnych zachwiań :-)
          Jędza... rzeczywiście... zbieżność parady ze ze szczególnymi dniami może być
          niewłaściwym wyjściem.
          • wredna_jedza Re: Czy jest szansa na spokojną 25.11.05, 12:24
            To może by jednak środowiska gejowskie pomyslały i czasem lookneły w coś, co sie
            kalendarzem zwie :D
            Bo tak, to od razu skojarzenie nasuwa się samo :D Że parada ma na celu, nie
            zwrócenie uwagi na prawa gejów, kobiet, niepełnosprawnych i innych
            "uciśnionych", tylko - jest to bezczelna prowokacja, uderzająca w obchodzone
            przez katolików święta :D
            A na to nigdy nie będzie zgody społeczeństwa.
          • marianna_777 Re: Czy jest szansa na spokojną - NIE MA 25.11.05, 12:25
        • shygay Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:21
          Heh...
          My wywołujemy podziały?
          Z tego co przeczytałem, to Ty chciał/chciała -byś, abyśmy w ogóle nie ujawniali się jako homoseksualiści. Czyli co? Mamy żyjąc w społeczeństwie udawać heteroseksualistów, bo przecież jasne określenie sie jako gej czy lesbijka jest obnoszeniem się ze swoją orienatcją. Co z tego, że takie zycie w ukryciu przede wszystkimi to jedno wielkie kłamstwo? Co z tego, że utrudnia budowę związku z drugim człowiekiem! Przecież o to chodzi! Geje mają być samotni, w heteroseksualnym małżeństwie czy jako starzy kawalerowie/panny - nieważne.
          • bravo80 Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:26
            shygay , przepraszam nie rozumiem, chciałes na swojej pieczątce imiennej
            dodać sobie dopisek "gey" lub na drzwiach ?????
            • shygay Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:41
              Nie o to mi chodzi. Nie zrozumiałeś mnie. Chodzi o presję społeczną, którą wspieracie. Czy wyobrażasz sobie własne życie, które polega na ciągłym kłamstwie względem rodziny i przyjaciół? Jak by wyglądał Twój związek uczuciowy, gdybyś musiał ciągle zatajać prawdę o nim (związku)? Chodzi mi o takie przyziemne sprawy, a nie o epatowanie względem obcych ludzi.
              • bravo80 Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:52
                Nie o to mi chodzi. Nie zrozumiałeś mnie. Chodzi o presję społeczną, którą
                wspieracie. Czy wyobrażasz sobie własne
                życie, które polega na ciągłym kłamstwie względem rodziny i przyjaciół? Jak by
                wyglądał Twój związek uczuciowy, gdybyś
                musiał ciągle zatajać prawdę o nim (związku)? Chodzi mi o takie przyziemne
                sprawy, a nie o epatowanie względem obcych
                ludzi.
                ---------------------------------------------------

Zrozumiałem ale specjalnie przejaskrawiłem. Ale jeśli piszesz że żyjecie w
                ciągłym kłamstwie względem rodziny i przyjaciół to już nic nie rozumiem.
                Zacznijcie od własnego otoczenia !!!!!!!!!!! a nie od ludzi na ulicach.
              • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:52
                Cóz ty bredzisz????
                Czy w Polsce na stosie pali się gejów????
                Po prostu, tymi marszami przekraczacie granice tolerancji! Tolerancja wcale nie
                polega na stawianiu geja na piedestał i trabienia że jest "normalny" [bo nie
                jest - normalnością w świecie istot żywych jest łączenie się w pary i płodzenie
                potomstwa, a tego gej nie może wykonać].
                Tolerancja - po prostu mi "wisi" czy ktoś jest gejem, czy nie :D
                A jak mi ktoś powie "Jestem gejem i tylko dlatego masz mnie szanować" zarobi po
                pysku!
                Bo to jest narzucanie określonych poglądów! Jasne???
                • pavlikmedvid Re: "Normalnosc" wypromowala religia 25.11.05, 14:40
                  wredna_jedza napisała:

> Cóz ty bredzisz????
                  > Czy w Polsce na stosie pali się gejów????
                  > Po prostu, tymi marszami przekraczacie granice tolerancji! Tolerancja wcale
                  nie
                  > polega na stawianiu geja na piedestał i trabienia że jest "normalny" [bo nie
                  > jest - normalnością w świecie istot żywych jest łączenie się w pary i
                  płodzenie
                  > potomstwa, a tego gej nie może wykonać].
                  > Tolerancja - po prostu mi "wisi" czy ktoś jest gejem, czy nie :D
                  > A jak mi ktoś powie "Jestem gejem i tylko dlatego masz mnie szanować" zarobi
                  po
                  > pysku!
                  > Bo to jest narzucanie określonych poglądów! Jasne??

"Normalnością w świecie istot żywych jest łączenie się w pary i płodzenie
                  potomstwa, a tego gej nie może wykonać" - skad wzielas te definicje, gdize to
                  jest zapisane, a moze to glos ludu ( pochodzacy od Boga, oczywiscie ), czyli
                  pokorne wolanie zatroskanej trzodki parafialnej o losy sodomitow?

A co, jesli jak moja heteroseksualna znajoma, nie chce miec dzieci, bo po
                  prostu nie odpowiada jej takie zycie, taki model zwiazku nastawionego na
                  prokreacje. Nie jest wierzaca, a poza tym kocha zycia - wlasne.

Powinna sie tez leczyc? Aby zostac uzdrowiona i pokornie dac sie zerznac mezowi
                  i urodzic dziecko i byc na sile szczesliwa matka?

Sa juz jakies katolickie kliniki leczenia matek, ktore "nie dojrzaly" do
                  macierzynstwa? Albo "kobiet" chorych na "hedonizm"...
                  • vitmik Re: "Normalnosc" wypromowala religia 25.11.05, 14:42
                    a kto jej do cholery każe miec dzieci?
                    i co mnie obchodzi ze jest niewierząca?
                    nie kaz mi popierac jej pogladow bo jakby wszyscy mieli jej poglady to ani jej
                    ani ciebie by nie było.
                  • wredna_jedza Religia? 25.11.05, 14:51
                    Chyba sama Natura :D

Pokaż mi w naturze homoseksualne pary [dowolnych zwierzątek], które są zdolne do
                    posiadania potomstwa i spłodzenia go w takim "związku" :)))))))))))

W przeciwieństwie do gejo-filów chodziłam w szkole na lekcje biologii :))
                    • pavlikmedvid Re: Religia? 25.11.05, 15:26
                      Jest, o ile sie nie myle, 365 gatunkow ssakow, ktore utrzymaja i zawieraja
                      kontakty, zwiazki homoseksualne. Nie wiedzialas o tym? ( przesylam chocby do
                      uwaznego czytania "GW" lub "Przekroju" z wrzesnia 2004 lub 2003 roku ).

Czy nie wiedzialas, ze sa inne niz biologiczne metody rozmnazania - albo jak
                      wolisz - posiadania potomstwa? Rodzina zastepcza, adopcja, zaplodnienie in
                      vitro, homorodzina ( zwiazek geja i lesbijki ). Zyjesz w zascianku, stad
                      pewnie brak swiadomosci. A jesli o tym nie wiesz, to wynika, z tego ze
                      powielasz takie poglady, ktore unimozliwiaja zaistnienie w spolecznej
                      swiadomosci tego typu zwiazkow, nietypowych rodzin.

Pierwsza homorodzina poznalem dopiero we Francji, tu, gdie pewne rzeczy uwazane
                      sa za normalne i nie budza koltunskiej bulwersacji.
                      • korado9 Re: Religia? 25.11.05, 15:32
                        A nie mogłeś nam zrobić przysługi i też założyć homogenizowanej rodziny?
                        Również we Francji?
              • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:55
                > Czy wyobrażasz sobie własne życie, które polega na ciągłym kłamstwie wz
                > ględem rodziny i przyjaciół? Jak by wyglądał Twój związek uczuciowy, gdybyś mus
                > iał ciągle zatajać prawdę o nim (związku)? Chodzi mi o takie przyziemne sprawy,
                > a nie o epatowanie względem obcych ludzi.
                To tym bardziej cię nie rozumiem!!!!!!!!!!
                Dlaczego masz do mnie pretensje, że twoja rodzina nie akceptuje, że tym masz nie
                "dziewczynę", a "chłopaka"???
                Wpłyń na swoją nietolerancyjną rodzinke, a ode mnie sie łaskawie odwal!!!!
          • vitmik Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:27
            moze ty tak robisz ale ja nowopoznanego czlowieka nie pytam czy spi z kobieta,
            z facetem czy z psem. nie interesuje mnie to i wcale nie obchodzi.
            • shygay Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:42
              Ja też nie pytam.
          • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:33
            A czy heteroseksualni łażą z plakatami "jestem hetero"?
            Jeśli idą dwie kobiety ulicą, to nikt sie nie zastanawia, czy one są lesbijkami,
            czy nie :) Ale jeśli pójdą z plakatem - jesteśmy "les", to będzie to obnoszenie
            się ze swoją seksualnością.
            Dziwne, że tych dwóch rzeczy nie odróżniasz :D
            Coś czuję, że wam chodzi o prawo do parad w lateksie na tyłku :D
            • shygay Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:44
              Sorry, ale Ty mnie nie rozumiesz. Parady LGBT mają na celu całkiem coś innego.
              Aha. Nie musisz się obnosić ze swoim heteroseksualizmem bo i tak, domyślnie każdy myśli że jesteś hetero.
              • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:49
                Coś innego?
                Promocję homo?
                Bo na pewno nie walkę o demokrację :P
            • pawel_berlin Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:49
              taaaak...wszyscy geje chodza w latexach na tylku.... Juz w starozytnosci nosili
              lateks; w zasadzie lateks zostal odkryty przez gejow.....

-jezeli kobieta i mezczyzna ida za reke to demonstruja swoja seksualnosc
              -jezeli dwie kobiety ida za reke to demonstruja swoja seksualnosc
              -jezeli dwoch facetow idzie ze soba za reke to demonstruja swoja seksualnosc

Zauwaz, ze seksualnosc czlowieka NIE sprowadza sie jedynie do stosunku
              seksualnego
              • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 12:56
                Gej-parada nie polega tylko na łażeniu i trzymaniu się za rękę.
                Najwyraźniej nie widziałes takiej parady w Niemczech :D
                Orgia w lateksie na zadku!
                • pawel_berlin Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 13:10
                  widzisz...ja mieszkam w Berlinie i na paradzie JESTEM co roku.....jednak zadnej
                  orgii w lateksie na zadku nie widzialem.
                  Kiedys natomiast ogladalem w telewizji reportaz z Polski; taki heterycki.
                  Chodzilo o bicie rekordu w ilosci partnerow seksualnych.....
                  • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 13:16
                    W Berlinie to jest techno Love-Parade :) A widziałeś potem, co leży w Tiergarten
                    i okolicy?
                    Ja byłam bliżej zachodniej granicy Niemiec :D
                    Poza tym - gdyby tego bicia rekordu seksualnego nikt nie nagłośnił w mediach, to
                    każdy by to równo olał :D Z tego reportażu usmiałam sie nieprzeciętnie - że ci,
                    co byli jako ostatni partnerami seksualnymi tej pani to chyba mają nie po kolei
                    w głowie :D A z elementarną higieną są mocno "na bakier" :)))))))))
                    • pawel_berlin Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 13:26
                      Nie bardzo wiec rozumiem o co Tobie chodzi.....
                      1. Love Parade jest HETERYCKA impreza techno. Po niej Tiergarten wyglada jak
                      najwiekszy kibel Europy
                      2. CSD jest impreza gejowska; impreza o charakterze pokojowym. Tu czestymi
                      goscmi sa rodziny z malymi dziecmi. Wiesz dlaczego? Bo to jedyna masowa
                      impreza, gdzie NIKT nie rzuca butelkami, gdzie nikt nie pierze po mordzie.

Zastanow sie najpierw co chcesz powiedziec....
                      • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 13:30
                        > 2. CSD jest impreza gejowska; impreza o charakterze pokojowym. Tu czestymi
                        > goscmi sa rodziny z malymi dziecmi. Wiesz dlaczego? Bo to jedyna masowa
                        > impreza, gdzie NIKT nie rzuca butelkami, gdzie nikt nie pierze po mordzie.
                        Taaak? To chyba jakąś inną impreze widzieliśmy :D
                        Albo zaczeli sie wreszcie cywilizować <lol>
                        • pawel_berlin Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 13:39
                          implikujesz, ze jestem osoba "niecywilizowana"?
                          Jak sama przyznalas, widzialas Love Parade, a to jak powtarzam raz jeszcze,
                          jest impreza HETERYCKA!!!!!!!
                          • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 13:42
                            pawel_berlin napisał:

> implikujesz, ze jestem osoba "niecywilizowana"?
                            > Jak sama przyznalas, widzialas Love Parade, a to jak powtarzam raz jeszcze,
                            > jest impreza HETERYCKA!!!!!!!
                            Nie tylko berlinską LOVE PARADE [czy tak do końca heterycka to można by sie
                            spierać], ale również impreze, która ocierała sie o homo-orgię :]
                            Dobrych kilka lat temu i bardziej w Niemczech Północno-Zachodnich [Hamburg?]...
                            • pawel_berlin Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 13:49
                              Widzisz; gdzies dzwoni, nie bardzo tylko wiesz, w ktorym kosciele.....
                              Odniesmy teraz cala sytuacje do Polski; na ktorej z Parad w Polsce pojawialy
                              sie "tego typu" "dantejskie sceny"????????
                              Czy akcja "Niech nas zobacza" to byla juz pornografia?
                              • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 14:31
                                > Czy akcja "Niech nas zobacza" to byla juz pornografia?
                                Pornografią nie była, ale w sumie byłą bezcelowa :)
                                Przecież ludzie wiedzą że istniejecie...
                                To, że wyjdziecie na ulicę i będziecie drzeć mordę, nic nie zmieni w tym, jeśli
                                matka, ojciec i najbliższe otoczenie was nie akceptuje!
                                Przecież nie pójdę do twojej matki czy ojca i nie powiem, kochajcie synusia,
                                choć jest gejem!!!!
                                Zastanówcie sie troche!!!!

Czy jeśli rodzice zabraniają sie komuś spotykać z ta czy inną osobą, to hetero
                                od razu latają z tej okazji po ulicy??? I domagają się akceptowania???
                                • pawel_berlin Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 14:35
                                  Widzisz; ja tu nie dyskutuje o celowosci, czy braku takowej, Chodzi jedynie o
                                  PRAWO. My mamy takie same prawo do demonstrowania swoich pogladow jak inni.
                                  Dalej; to prawo zagwarantowane jest konstytucyjnie. Z tym, ze niektorzy
                                  politycy to prawo lamia.....
                                  Jesli chodzi o rodzine; tu bywa roznie. W moim przypadku rodzice ciesza sie, ze
                                  jestem pozadnym czlowiekiem. A moja orientacja nie ma dla nich wiekszego
                                  znaczenia
                                  • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 14:37
                                    Zauważ jeszcze jedną rzecz - prawo do demonstracji rodzi prawo do
                                    kontrdemonstracji :D
                                    Bo wy chcecie "wolności paradowania" - OK
                                    Ale przeciwnicy tez maja prawo protestować - a tego im chcecie zakazać :)
                                    Tak nigdy nie dojdziemy do porozumienia :)
                                    • pawel_berlin Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 14:41
                                      Czy ja gdziekolwiek i komukolwiek zabraniam prawa do kontrdemonstracji?????
                                      Jezeli jest ona pokojowa, to ok!
                                      • wredna_jedza Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 14:42
                                        Ale to nie nasza wina, że na "zadymę" zlatuje się też kibolandia :D
                                  • malpa-z-paryza histeria polakow 25.11.05, 14:49
                                    czytajac posty mam wrazenie ze moi rodacy nie ryckaja sie wogle. Bo tyle nienawisci maja do seksu. Dla
                                    nich wszytko co jest zwiazane z dupa to obraza boska. We francji prezydnt mial kochanke, oficialnie
                                    jedzil z zona + corka z drugiego loza.. i nikogo to nie dziwilo. Tak samo jest z homo bo nikogo to nie
                                    intersuje z kim sypiasz i jak. Wyobrazmy sobie kaczora z panienka, ale kto by na niego lecial? a moze
                                    jego kotki?
                                    • vitmik Re: histeria polakow 25.11.05, 14:53
                                      alez ja mysle o seksie caly czas, musisz byc fajna malpka,w dodatku z
                                      paryza,taką zepsutą. istny cymes hehehehehehe
                                    • wredna_jedza Re: histeria polakow 25.11.05, 14:55
                                      A pytanie w drugą stronę - jaka byłaby reakcja, gdyby nie miał kochanki, tylko
                                      kochanka :D
                                      Bo w USA nie przeszkadzało że Giuliani był gejem, ale seksu z Moniką nie chcieli
                                      Clintonowi darować :D

Poza tym, to nie jest niechęc do seksu, tylko do zaglądania drugiemu do łóżka :D

Chwilaaaaa - jeden Kaczor ma żonę [co prawda brzydką jak noc] i córkę :D
                                      Więc jakaś jednak poleciała :))))))))
                                      Poza tym - kobieto - jesli już sie leci, to nie na faceta, tylko na kasę :))))))
                                      Jak ma gruby portfel, to wszystko inne - nieważne :)))))))))))))
                                      Nie słyszałaś o seksualnej magii pieniądza????
                                      • malpa-z-paryza Re: histeria polakow 25.11.05, 15:26
                                        redna_jedza napisała:

> A pytanie w drugą stronę - jaka byłaby reakcja, gdyby nie miał kochanki, tylko
                                        > kochanka :D
                                        burmistrz Paryza jest gejem.. i nic!!
                                        • dzemsbond Dewianci, precz z naszych ulic ! 25.11.05, 18:42
                                          Nie chcemy patrzeć na pedałów i innych zboczeńców, bo ich widok
                                          przyprawia o mdłości. Niech nam zejdą z oczu, jeśli nie chcą
                                          kłopotów.
            • pavlikmedvid Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 14:44
              Dobrze, zalozmy, ze masz racje - promocja homoseksualizmu. I co z tego, nie mam
              prawa promowac wlasnej seksualnosci, jesli uwazam ja za zrodlo mojego
              osobistego szczesica? Wiesz ilu jest frustratow seksualnych w heterozwiazkach,
              ktorzy sa utajonymi homo, wiecznie nieszczesliwymi zckobieta? Moze to im pomoze
              zostac szczesliwymi gejami i uwolni setki kobiet z pozorow takiego zwiazku?

Dlaczego ktos ma prawo promowac kurczaki, a ja nie moge promowac swojego jak to
              wy mowicie "stylu zycia"??? To juz nie tylko pogwalcenie demokracji, alme i
              kapitalizmu!!!

wredna_jedza napisała:

> A czy heteroseksualni łażą z plakatami "jestem hetero"?
              > Jeśli idą dwie kobiety ulicą, to nikt sie nie zastanawia, czy one są
              lesbijkami
              > ,
              > czy nie :) Ale jeśli pójdą z plakatem - jesteśmy "les", to będzie to
              obnoszenie
              > się ze swoją seksualnością.
              > Dziwne, że tych dwóch rzeczy nie odróżniasz :D
              > Coś czuję, że wam chodzi o prawo do parad w lateksie na tyłku :D
              >
              • vitmik Re: Wiecie, o czym marzę? 25.11.05, 14:47
                no dobra,a ja chce promować faszyzm. nie nazizm hitlerowski ale autorytarny
                faszym włosko-hiszpański. i co? nie moge bo to niby bylo złe. jak sie nie
                rozróżnia faszyzmu od nazioli to potem tak jest. i co? nie protestuje bo wiem
                ze jest to prawnie zakazane i moge pojsc do pierdla,i gdzie jest wolnosc
                slowa,demonstracji, wyrazania przekonan?
              • wredna_jedza Na koniec 25.11.05, 15:06
                Problem zaczyna się od tego, że oni się ukrywają bo tego nie akceptuje
                najczęsciej ich najbliższe otoczenie, a społeczeństwu to po prostu "wisi" :)))
                Przeciez nie pójdę do twojej matki czy ojca i nie będę ich przekonywać, żeby cie
                zaakceptowali :))
                Jeszcze mnie nie pogieło :-)
        • kutikuti O a to ciekawe swieto jest, jakies nowe? 25.11.05, 12:27
          > Dziwnym trafem "parady" muszą sie odbywac w terminach zbieznych z co
          > ważniejszymi świętami katolickimi:
          ...
          > - teraz w Krakowie wiec będzie na Rynku Głównym, gdzie czynna jest tylko jedna
          > strona, na której zaczynają się targi świąteczne i stoją budki kiermaszowe.
          > Przyjdzie sporo ludzi z małymi dziećmi!

1. Tego swieta nie znam?
          2. Budki z roznym kolorowym badziewiem sa caly rok, czy to znaczy ze swieto
          jest caloroczne i ze na rynku nie wolno robic nic bo potencjalnie sa tam dzieci?

Pominawszy fakt ze nie widze w jakie sposob grupa ubranych ludzi, z
          transparentami rownosc i tolerancja moze dzieciom zagrozic.. Chyba ze masz na
          mysli to ze rodzic pokaze ta grupke palcem i powie dziecku "wredne pedaly".

No ale w takiej sytuacji to raczej rodzic jest zagrozeniem.

A tak z innej beczki to AFAIK to w Poznaniu akurat homoseksualistow byla
          mniejszosc, a demonstracje w innych miastach sa organizowane rowniez przez inne
          srodowiska - czy zieloni = geje V feministki = geje?

Pozdrawiam.
          • wredna_jedza Re: O a to ciekawe swieto jest, jakies nowe? 25.11.05, 12:31
            Nigdy nie spotkałes sie z targami czy jarmarkiem adwentowym, które są
            organizowane przed świętami Bożego Narodzenia?
            To chyba w niezłej dziurze mieszkasz... :-)
            Budki z różnokolorowym badziewiem na krakowski Rynek wjeżdżają sporadycznie:
            - jarmark przed świętami Bożego Narodzenia i Wielkanocą
            - targi sztuki ludowej
    • lortea Zatrzymano cię bo złamałeś prawo. Nie jesteś 25.11.05, 12:26
      jednoosobowym Trybunałem Konstytucyjnym bo orzekać na poczekaniu, że zakaz
      prezydenta miasta i wojewody jest zły, a broni cię prawo unijne, czy
      Konstytucja RP.
    • bocian4 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 12:29
      Witam,

Moze jestem głupi ale czegos nei rozumiem.
      Podjąłeś decyzję o złamaniu prawa. Niezależnie od tego czy słusznie czy nie,
      decyzja została podjeta i ta manifestacja vel parada była nielegalna. Co do
      tego rozumeim ze się zgadzamy (niezależnie ze uważasz ze to wbrew prawu,
      konstytucji, itd., - masz prawo skarżyc tę decyzję).
      Jeżlei podjąłeś decyzję o wzięciu udzialu w czyms co jest nielegalne to na
      jakiej podstawie "miałeś nadzieję ze policja cię ochroni"??? To są jakieś jaja.
      NA autostradzie postawili ograniczneie do 40 km/h, ja jadę 130 bo nei widze
      żadnych przeciwskazań, policja mnei zatrzymuje i traktuje jak gośćia który
      dopuscił sie wykroczenia, a ja na to "a mialem nadzieję ze mnei ochronicie".
      UWielbiam takie domysły.
      PO drugie braliscie udział w czymś nielegalnym wiec was zatrzymano, wsadzono do
      suki, zebrano zeznania, zwolniono. Czego sie spodziewałeś. Że policjant zaprosi
      CIe na kawę a jak nie zechcesz isć to odpuści? TO są naprawdę jaja.
      Jestem za tolerancją, przeciwko homofobii. Ale nie znoszą jak ktoś na podstawie
      własnych domysłów oczekuje że prawo bezie po jego stronie. Prawo jest wartoscią
      bezwzględną. Czy jesteś homo, hetero, duży czy mały, czarny czy biały, masz
      tego prawa przestrzegać czy ci sie podoba czy nie. Ale tego też sie trzeba
      nauczyć....
      PZdr
      • dhl01 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 13:14
        bocian4 napisał:

> Witam,
        >
        > Moze jestem głupi ale czegos nei rozumiem.
        > Podjąłeś decyzję o złamaniu prawa.

Rzeczywiscie nie rozumiesz. To zdanie padlo pewnie kilkadziesiat razy na forum
        ale co tam: prawdo do zgromadzen jest jednym z podstawowych praw demokracji.

A decyzja o zakazie demonstracji byla dla wladz po prostu bezpieczniejsza
        (szczegolnie teraz, kiedy berety sa u wladzy).
    • carroty Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 12:30
      Zdaje sie zapominamy, iz 'tolerancyjny' znaczy, ze sie 'toleruje' a nie lubi.
      Tolerowac, to znaczy tez 'znosic'.

Nie przeszkadzaja mi homoseksulaisci, znam kilku, sa fajnymi ludzmi, ktorym
      wedlug mnie los zgotowal niemila niespodzianke. Ale nie pojde na ulice krzyczec
      w obronie ich praw. Tak jak i nie chodze i nie krzycze w obronie moich wlasnych
      praw, choc tez w jakis sposob naleze do mniejszosci, gdyz jestem wyznania
      niekatolickiego. Tak juz jest w demokracji, ze racje ma wiekszosc a nie
      mniejszosc. A wiekszosc chce spokojnie pochodzic po ulicach w weekend z
      rodzina. Takie marsze tylko poteguja nienawisc jednych do drugich, wiec co to
      za marsz tolerancji?
    • etykieta.zastepcza problem feminazistek 25.11.05, 12:34
      polega na tym, że tych paszczurów nikt normalny nie chce (w sensie seksualnym).
      Dla mnie to syndrom "braku bolca". Jedynie widok policyjnej pały (bądź co bądź
      o fallicznym kształcie) wywołuje w nich pewien rodzaj seksualnej ekscytacji
      zahaczającej o masochizm.
      I stąd te kretyńskie parady.

:-PPP
      • pawel_berlin Re: problem feminazistek 25.11.05, 12:45
        wow!...na prawde bardz, bardzo inteligentny tekst.
        Czy twoje publikacja naukowe o charakterze seksuologiczno-psychologicznym znane
        sa w szerszych kregach? Np. psychiatrii klinicznej?????
        • etykieta.zastepcza o tak, poszukaj w goglach 25.11.05, 12:51

• voodeen Re: problem feminazistek 25.11.05, 13:53
        mocne słowa - choć osobiście zgodzę się z jednym. Nie spotkałem się dotąd
        z "feminizmem z ludzką twarzą". Jeśli więc na wstępie widzę grymas dezaprobaty -
        taką mimiczną wersję hasła "samiec twój wróg" - to nie chce mi się podejmować
        żadnego dialogu. Feminizm w tej postaci jest ślepą gałęzią ewolucji społecznej
        Kobiet. Podziwiam natomiast Te Panie, które udowadniają, że można odnieść
        sukces w tzw "męskim świecie". Z nich panie feministki powinny czerpać jak ze
        źródła.
        • pavlikmedvid Re: problem feminazistek 25.11.05, 17:39
          No prosze, mamy na forum specow od feminizmu. Mam tylko pytanie, ktory odlam
          feminizmu mial postulat, jak piszesz, "samiec twoj wrog", bo ja o takim nie
          lyszalem... Ufam Twojej erudycji w tej kwestii. Mozesz mnie oswiecic?

voodeen napisał:

> mocne słowa - choć osobiście zgodzę się z jednym. Nie spotkałem się dotąd
          > z "feminizmem z ludzką twarzą". Jeśli więc na wstępie widzę grymas
          dezaprobaty
          > -
          > taką mimiczną wersję hasła "samiec twój wróg" - to nie chce mi się
          podejmować
          > żadnego dialogu. Feminizm w tej postaci jest ślepą gałęzią ewolucji
          społecznej
          > Kobiet. Podziwiam natomiast Te Panie, które udowadniają, że można odnieść
          > sukces w tzw "męskim świecie". Z nich panie feministki powinny czerpać jak ze
          > źródła.
      • pavlikmedvid Re: problem feminazistek 25.11.05, 17:37
        Nie podoba Ci sie Kazimiera Szczuka czy Jaruga - Nowacka - uwazasa je
        za "paszczury"?

A moze jestes jakims zaburzonych kryptogejem z trauma obowiazkowej katechizacji
        w dzeicinstwie???

etykieta.zastepcza napisał:

> polega na tym, że tych paszczurów nikt normalny nie chce (w sensie
        seksualnym).
        > Dla mnie to syndrom "braku bolca". Jedynie widok policyjnej pały (bądź co
        bądź
        > o fallicznym kształcie) wywołuje w nich pewien rodzaj seksualnej ekscytacji
        > zahaczającej o masochizm.
        > I stąd te kretyńskie parady.
        >
        > :-PPP
        >
      • werter-6 Re: problem feminazistek/jesteś klinicznym 25.11.05, 19:45
        przypadkiem syndromu "braku bolca" Podręcznik sexjatrii rozdzial 3-ci.
    • werter-6 spokoijnie oni oni korzytają z kawirenek intern. 25.11.05, 12:39
      lub z komputerów wyższej szkoly mediów od rydzyka w Toruniu,a robią to w ramach
      nauki własnej po 16 tej,A obecnie trwa tam indoktrynacja !!!!!
      • wredna_jedza kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 12:58
        Każdy kto powie NIE paradom to od razu moherowy beret????
        Psychiatra czeka!!!
        Bo to z twoim pojęciem tolerancji coś nie tak!!!
        • kraq Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:04
          e tam sa bardzo tolerancyjni - dla kazdego faceta, ktory udostepni im
          odbytnice. a parada ma pokazac, ze to jest ok, normalne a nawet fajne bo takie
          kolorowe i postepowe
          • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:08
            przeczytaj to, co napisales. Zastanow sie:
            -czy piszesz poprawnie w jezyku polskim
            -czy masz problemy natury psychicznej
            -czy po prostu masz plaski mozg
            • kraq Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:21
              klopot natury psychicznej to ma koles spolkujacy ze swoimi kolegami i
              twierdzacy, ze to normalne. wolalbym miec plaski leb niz pociag do facetow
              • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:30
                I wszystko jest ok. Na tym polega demokracja; jest miejsce i dla gejow i dla
                podobnych tobie plaskomozgowcow. Ja tobie nie odbieram prawa do swobody
                wypowiedzi; nie rzadam ograniczenia Twoich praw obywatelskich; choc podstawy ku
                temy by sie znalazly....

Zyj i pozwol zyc innym
                • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:31
                  > Ja tobie nie odbieram prawa do swobody
                  > wypowiedzi; nie rzadam ograniczenia Twoich praw obywatelskich; choc podstawy ku
                  >
                  > temy by sie znalazly....
                  Taaak?
                  Hipokryzją zaleciało :D
                  A kto tu nas wyzywa od faszystów, homofobów, itp. Do sądu podaje...
                  Wielce przyjacielscy geje i gejo-file :D
                  • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:37
                    Pokaz mi choc jeden post, gdzie kogokolwiek wyzywam, czy obrazam.
                    Jedyne co krytykuje, to brak kultury wypowiedzi i chamstwo.
                    • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:40
                      Może niekoniecznie ty sam, ale inni "obrońcy gejów" :)))
                      Pewnie by mi strony brakło, gdybymm zaczeła wklejać linki :D
                      Przeciwnik parad to od razu homofob, katol, faszysta i psychol od Rydzyka,
                      moherowy beret...
                      Poza tym, krytykujesz - ale tylko przeciwników parad :D
                      Zwolenników - nie, a oni tez błyszczą wątpliwą kultura.
                      • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:46
                        1)ja nie jestem obranca gejow, tylko gejem.
                        2)zawsze szanuje moich rozmowcow, o ile oni mnie szanuja
                        3)przeciwnik parad, to przeciwnik parad
                        4)homofob i faszysta to ten, ktory chce wszystkich gejow powystrzelac, wsadzic
                        do komor gazowych, itp
                        5)psychol od Rydzyka to ten, ktory szerzy nienawisc do: gejow, Zydow, osob o
                        pogladach innych niz radiomaryjne

Masz racje; krytykuje jednostronnie. Ale ktoz z nas jest obiektywny? Czy ty
                        krytykujesz innych przeciwnikow parady, ze tak brzydko nazywaja
                        homoseksualistow?
                        • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:52
                          masz staelgo faceta czy skaczesz z kwiatka na kwiatek?
                          jestes parówą?
                          • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:55
                            przepraszam, a tobie co do tego???? To jest moje prywatne zycie, a forum nie
                            jest miejscem do zwierzen natury seksualnej. Moge zapewnic ciebie, ze duzo
                            mniej, niz przecietny, polski katolik.
                            • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:01
                              jak zaczales sie chwalic swoimi preferencjami i popierasz chwalenie sie nimi na
                              paradach i billboardach typu :"zauwaz nas" czy cos w tym stylu, to tez chce
                              wiedzie czy posuwasz czy tez jestes posuwanym. badz tolerancyjnym
                              czlowiekiem,uswiadom mnie, zacofanego buraka z polski
                              • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:09
                                sam pochodze z Polski i prosze, abys nie implikowal mi, iz uwazam Ciebie za
                                buraka z Polski.....
                                Chamstwem jest natomiast to, co piszesz. Jesli poszlibysmy ta droga to okazalo
                                by sie, ze kazda para damsko-meska trzymajaca sie za reke, a
                                wiec "manifestujaca swa heteroseksualna orientacje" ma obawiazek udzielic nam
                                informacji na temat swojego pozycia seksualnego, fetyszy, zdrad, itd.....
                                Przeciez to chore....
                                Mnie kompletnie nie interesuje Twoje, ani inne pozycie seksualne. Pornografie
                                pozostawiam niewyzytym osobnikom Twojego pokroju....
                                • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:13
                                  tak, jestem niewyżyty, przeszkadza ci to?
                                  • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:15
                                    absolutnie. Ale ja nie musze zaspokajac Twojej ciekawosci.
                                    • dzemsbond ..z płaskim mózgiem spranym do cna przez GW ! 25.11.05, 18:44
                                      Gazeta Wyborcza pierze mózgi najlepiej.
                                      • rafvonthorn Weź sobie przeczytaj swoje posty 26.11.05, 09:42
                                        Ja właśnie to zrobiłem i już wiem kim jesteś.
                                        Mam sympatię nie tyle dla gejów, co dla wolności. Wolności również dla takich
                                        ludzi jak Ty. Gdyby w Polsce było więcej takich ludzi jak Ty, to na pewno nie
                                        mówilibyśmy po polsku. Jakby jeszcze ZOMO (albo volkslista) istniało, to
                                        przyjęliby Ciebie bez testów.
                                  • magdolot Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:30
                                    vitmik napisał:

> tak, jestem niewyżyty, przeszkadza ci to?

Mnie to przeszkadza bardzo. To forum nie służy do obnoszenia się ze swoją
                                    seksualnością, więc się nie obnoś i nie nagabuj innych. A jak Ci się wszystko
                                    kojarzy, to stron pornograficznych jest dość. Gdzie indziej.
                                    • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:31
                                      to dlaczego komentujesz artykul ktorego autor nie tylko obnosi sie ze swoja
                                      odmienna w dodatku seksualnoscia ale jeszcze wyznaje ,ohydne moim
                                      zdaniem,uczucia?
                                      on moze a ja nie? to zamach na demokracje!
                                      • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:33
                                        Hipokryzja gejo-filów :)))))))
                                        Ot co :)))))))
                                        Oni moga, my nie, hehehehe
                                      • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:48
                                        To nie jest zamach na demokracje. Na tym polega demokracja, ze kazdy, o ile nie
                                        lamie prawa, moze wyglaszac swoje poglady.
                                        • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:56
                                          Ale przy okazji nie musi mi wieszać swojego łóżka na nosie :)))))))))))))
                                          I o to wszyscy mają pretensje :D
                                          • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:58
                                            nie bardziej wieszam, niz malzenstwa chodzace za reke lub z dziecmi po
                                            miescie....no chyba, ze one z niepokalanego poczecia pochodza.....
                                            • kraq Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 15:03
                                              stary przeginasz. porownanie malzenstwa, czy nawet chlopaka i dziewczyny do
                                              dwoch pedalow to naduzycie. moze dla ciebie nie ale na szczescie dla ludzi w
                                              tym kraju jeszcze tak
                                              • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 17:46
                                                a moze jednak sie mylisz???? moze jednak wszyscy sa rowni???? czy jednak chcesz
                                                pobawic sie w boga i zadecydowac, kto jest "rowniejszy"???? A moze nastepnego
                                                pacjeta ktorego bede leczyl mam zapytac o stosunek do mniejszosci
                                                seksualnych??? I go "odpowiednio lepiej / gorzej" leczyc???? Nie, nie jestem
                                                nienormalny. Zdaj sobie tylko sprawe, ze "te" 4-7 % egzystuje w spoleczenstwie
                                                tuz obok ciebie. Ze KAZDY produkt zywnosciowy, kazdy samochod, kazdy lek, kazda
                                                zarowka, itd przechodzila chocby przez jedne rece pedala..... Uwazauj, aby
                                                nastepna kromka nie ugrzezla tobie w gardle.
                                                Z pokojowymi pozdrowieniami zycze milego, zdrowego weekendu
                                      • pavlikmedvid Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 17:47
                                        Co za glupoty pleciesz, czlowieczku. Jestes seksualnym frustratem i stad pewnie
                                        ta agresja w stosunku do gejow i wmawianie czegos, co po prostu nie zaistnialo
                                        ( przesledzile wszystkie posty, to Ty sprowokowales temat "wyznan" ). Moim
                                        zdaniem nic Cie juz nie zmieni, nikt Ci juz nic nie uswiadomi, zawsze bedziesz
                                        glosno szczekal o obrazie moralnosci, obrzydliwosci i ekshibicjonizmie, nawet
                                        gdyby geje zorganiwoali marsz solidarnosci z przesladowanymi homoseksualistami
                                        w Ugandzie, to krzyczalbys, ze to zamach na demokracje, bo mniejszosc urzadza
                                        ekscesy pornograficzne na polskich ulicach...

Jestes owladniety jaka obsesja, podobnie jak sluchacze Radia Maryja bredzacy po
                                        wymordowaniu 3 milionow polskich Zydow o zydokomunie i rzekomym "zydowskim
                                        rzadzie polskim"...

To u Was genetyczne?
                                        • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 17:55
                                          Dzieki za komentarz.
                                          Powiem szczerze, zmeczyla mnie ta rozmowa. Lubie na prawde dyskutowac, jednak
                                          nie akceptuje u rozmowcow chamstwa i braku kultury.
                                          Zostawiam Ciebie samego na placu boju ;-)))

Milego wieczoru i weekendu
                                    • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:32
                                      Ale nie przeszkadza ci, jak ktoś pisze, że jest gejem :D
                                      A to jest tożsame z tym, co napisał vitmik :D
                                      Wychodzi cała wasza hipokryzja :D
                                      • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:33
                                        ja zartowalem, jestem wyżyty ;)
                                        • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:39
                                          Chodzi o co inne :-)
                                          Zostałes zwyzywany, za to, że napisałes tylko, że jesteś "niewyżyty", bo
                                          zacząłeś demonstrować swoje pragnienia seksualne :)
                                          Natomiats nie zauważają, że to działa właśnie też w druga stronę i dla nas -
                                          hetero - deklaracja - jestem gejem, masz mnie akceptowac :D też jest deklaracją
                                          seksualną :D
                                          • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:44
                                            prostuje to wlasnie po to zeby te oszolomy nie zapuszkowały mnie jako dewianta
                                            seksualnego takiego jak oni
                                          • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:45
                                            wlasnie prostuje to zeby te oszolomy nie zapuszkowały mnie jako im podobnego
                                            dewianta seksualnego
                            • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:34
                              A tu popadasz w stereotyp - katolik-alkohoik [tylko sie ładnie rymuje] :)
                              Skąd wiesz jak często polski katolik zdradza żonę? :-)
                    • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:50
                      przez takich jak ty,niemcy z narodu zdobywcow zamienily sie w stado
                      zniewiescialych ciot.
                      • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:56
                        tesknisz za komorami gazowymi?
                        • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:03
                          o,teraz wszyscy zobacza przyklad jak pedryle kazdego kto mysli inaczej niz oni
                          i ktory ich nie popiera szereguja w rzedzie razem z naizstami
                          • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:11
                            Mylisz sie. Jedno nie ma z drugim nic wspolnego. Moj tekst byl odpowiedzia na
                            zdanie: "przez takich jak ty,niemcy z narodu zdobywcow zamienily sie w stado
                            zniewiescialych ciot"
                      • magdolot Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:33
                        vitmik napisał:

> przez takich jak ty,niemcy z narodu zdobywcow zamienily sie w stado
                        > zniewiescialych ciot.

I bardzo dobrze. Tak trzymać, gdybyż jeszcze polski niedomyty machor tak się
                        zmienił! Byłabym zachwycona, bo jak mnie taki zaczepia, to żałuję że nie jestem
                        lesbijką.
                        • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:34
                          jak sie dajesz takim zaczepiac znaczy ze chodzisz po zlych dzielnicach albo
                          sama jestes lumpiarką
                        • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:42
                          Hehehehe, ale jak wszyscy faceci zniewieścieją, to będziemy się nudziły w łóżku :D
                          Albo - będziemy musiały zabawiac się same :D

Poza tym, chwaliłaś sie że masz dziecko :)
                          Z probówki?
                          Skoro nie lubisz "macho" :D
                          :)))))))))))))))))))))
                          • magdolot Re: kolejny z płaskim mózgiem 26.11.05, 02:17
                            Mam nawet 3 sztuki, Wredoto. Co nie zmienia faktu, że w machorach nie gustuję.
                            Zdecydowanie wolę gejów, bo to wrażliwe i rozgarnięte chłopaki.
                    • kraq Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:09
                      dwa posty wyzej zdaje sie jest cos o plaskomozgowcu tolerancyjny geju
                  • werter-6 J ędzo wredana "rzadam ograniczenia Twoich praw" 25.11.05, 19:19
                    Polszczyzna!!!
                • kraq Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:49
                  tak? to poprosze o te podstawy
                  • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:52
                    przeczytaj swoj post jeszcze raz. Przeczytaj to, co powyzej na ten temat
                    pisalem. Czytanie ze zrozumieniem i pisanie w zrozumialy sposob sa podstawa
                    miedzyludzkiej komunikacji.
                    • kraq Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:07
                      a moze tak jednym zdaniem, bo nie chce mi sie czytac ponownie twoich wypocin.
                      strasznie nudzisz. masz jakies ale, to poprosze. albo inaczej: tak mam klopoty
                      z czytaniem ze zrozumieniem, jestem ultrakatolem, faszysta od rydzyka, to mnie
                      uswiadom. moze sie nawroce hehe
                      • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:14
                        Nie jestem misjonarzem; nie nawracam na sile.
                        Jesli nie rozumiesz; przykro mi. Glupote mozna jedynie ignorowac.
                        • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:18
                          a pedalstwo trzeba leczyc bo to wrzod ludzkosci
                          • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:43
                            to wlasnie jest tekst obrazliwy z ktorym nie mozna polemizowac. Kultury
                            please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • vitmik Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:48
                              nie widze tam zadnego obrazliwego słowa
                              • pawel_berlin Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:49
                                slowa nie; tekst w calosci i owszem
                        • kraq Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:20
                          powinno sie ciebie ignorowac? popatrz, zrozumialem teraz
        • dhl01 Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:18
          wredna_jedza napisała:

> Każdy kto powie NIE paradom to od razu moherowy beret????

Zapomnial o bojowkach MW :)
          • wredna_jedza Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 13:21
            Jestes pewny że to bojówki MW?
            A nie banda kiboli-idiotów, która zwietrzyła okazję do mordobicia i niezłej
            zadymy???
            • magdolot Re: kolejny z płaskim mózgiem 25.11.05, 14:56
              wredna_jedza napisała:

> Jestes pewny że to bojówki MW?
              > A nie banda kiboli-idiotów, która zwietrzyła okazję do mordobicia i niezłej
              > zadymy???
              >
              Ja jestem pewna, bo byłam na krakowskim marszu. Również dlatego, że nie
              słyszałam słowa publicznego potępienia tych faciów ze strony katolików /ani
              cywilnych, ani kleru/, raczej zdania o zdrowej części narodu. MW też się od
              nich nie odcinała. Z tego wnoszę, że to chrześcijanie miotają kamienie i jest
              OK.
              W Krakowie marsz się rozszedł przed osiągnięciem celu, żeby nie robić kłopotu
              policji, która nie miała ochoty nielegalnie rozrabiających ludzi spakować w
              suki. Ci sami goście po rozejściu się marszu pobiegli na Rynek "bić pedałów',
              ale ich tam nie znaleźli, więc się prali z policją.
              Jak teraz słyszę, że policja pakowała w suki marszowiczów, a nazistowskie
              okrzyki ich przeciwników są zgodne z prawem, to mnie trzęsie. Wiadomo, kto się
              ostatnio pozdrawiał "Sieg heil". Nie wiadomo natomiast, dlaczego to jest OK?
              Może dlatego, że w projekcie nowej konstytucji znika paragraf, który jest
              antyfaszystowskim bezpiecznikiem. Jeżeli prawnik taki paragraf usuwa, to wie,
              co robi.
              Dlatego pójdę na wiec, chociaż dziecka tym razem nie wezmę z obawy przed
              brunatnymi bojówkami.
              Bardzo bym chciała, żeby mnie ktoś przekonał, że klimaty w stylu "tomorrow
              belongs to me", to moje nieuzasadnione obawy, ale nie mam ewidencji.
        • malpa-z-paryza marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 13:26
          kosciol, Giertych i media rozkrzyczaly sie ze Marsz Rownosc to impreza gejow, lesbijek etc.
          NIEPRAWDA, bo to jest przede wszytkim marsz o prawo rownosci dla wszytkich, marsz o prawa i walory
          demokratyczne, marsz o wolnosc wyznia, rasy, pogladow i i tez seksu. Jestesmy wszycy rowni wobec
          prawa. seks to jest tylko nikoma czesc, ale dla naszego narodu hipokryzyjnego, pruderyjnego tylko
          widzi SEKS, (czyzby polacy tak slabo sie ryckaja, maja takie problemy jak islamisci,? ciekawe, ze zaden
          sociolog sie nad tym niezaglebil)

W 68 roku, tez mlodzi walczyli o wolnosc i prawa demokratyczne. jestem z tej generacji i popieram ta
          inteligentna mlodziez ktora niechce dac sie zwariowac ideologi kaczyzmu i RM., Bo zakaz Marsszu
          Rownosc to pierwszy krok na zamach wolnosc.
          Ale jestem rozczarowny nasza inteligencja, ( pisarze , aktorzy, publisci etc) ze siedzi cicho, glowa w
          piasek i nie popieraja mlodych. Boja sie, po prostu boja sie o swoje pozycje, stolki i prestiz.

Sa organizowane solidarnosciowe wiece w calej Polsce. Wiele moich znajomych bedzie uczeniczylo.
          Nawet moi rodziece, wybieraja sie bo jak mowia: Przezylismy wojne, stalinizm, komune AWS ale czy
          przezyjemy kaczyzm?
          • wredna_jedza Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 13:28
            > kosciol, Giertych i media rozkrzyczaly sie ze Marsz Rownosc to impreza gejow, l
            > esbijek etc.
            > NIEPRAWDA, bo to jest przede wszytkim marsz o prawo rownosci dla wszytkich, mar
            > sz o prawa i walory
            > demokratyczne, marsz o wolnosc wyznia, rasy, pogladow i i tez seksu.
            Tylko, że na demonstracji byli geje i gejo-file, a z drugiej strony bojówki
            Młodzieży Weszpolskiej i bandy kiboli-kretynów, któzy zwietrzyli okazje do
            mordobicia :D
            Niepełnosprawnych na wózkach czy innych ras tam nie widziałam :D
            • malpa-z-paryza Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 13:34
              Tylko, że na demonstracji byli geje i gejo-file, a z drugiej strony bojówki
              > Młodzieży Weszpolskiej i bandy kiboli-kretynów, któzy zwietrzyli okazje do
              > mordobicia :D
              > Niepełnosprawnych na wózkach czy innych ras tam nie widziałam :D

wybacz ale spora grupa ludzi po pierwsze nie byla dopuszczona do marszu, a wiele manisfestujacych
              sa takimi samymi osobami jak ty czy ja..
              • wredna_jedza Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 13:36
                Poza tym - walka o swoje prawa - niekoniecznie od tego jest ulica i fruwające
                kamory z obu stron.
                Bo to daje tylko prowokacje do mordobicia dla tych, którzy mają coś nie tak z
                baniakiem.
                • magdolot Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 15:01
                  wredna_jedza napisała:

> Poza tym - walka o swoje prawa - niekoniecznie od tego jest ulica i fruwające
                  > kamory z obu stron.
                  > Bo to daje tylko prowokacje do mordobicia dla tych, którzy mają coś nie tak z
                  > baniakiem.
                  >
                  Sorko, ale rzeczone kamory fruwają tylko z jednej strony. Tej "zdrowej".
                  • oko21 Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 16:32
                    magdolot napisała:

> wredna_jedza napisała:
                    >
                    > > Poza tym - walka o swoje prawa - niekoniecznie od tego jest ulica i fruwa
                    > jące
                    > > kamory z obu stron.
                    > > Bo to daje tylko prowokacje do mordobicia dla tych, którzy mają coś nie t
                    > ak z
                    > > baniakiem.
                    > >
                    > Sorko, ale rzeczone kamory fruwają tylko z jednej strony. Tej "zdrowej".
                    wy pedały zaje..e narkomany !!!
                    huj wam w dupe!!!
                    jak dojdziem niedłógo do władzy to was ku.. walcem ale wyrównamy niedługo ale.
                  • oko21 Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 16:34
                    magdolot napisała:

> wredna_jedza napisała:
                    >
                    > jące
                    > > kamory z obu stron.
                    > ak z
                    > > baniakiem.
                    > >
                    huj wam w dupe!!!
                    jak dojdziem niedłógo do władzy to was ku.. walcem ale wyrównamy niedługo
                    ale.wy pedały zaje..e narkomany !!!
                    huj wam w dupe!!!
                    huj wam w dupe!!!
                    my was qrwa zajebiem!!!haj hitla qrwa!!!!!!!
                  • oko21 Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 16:38
                    magdolot napisała:

> wredna_jedza napisała:
                    >
                    > jące
                    > > kamory z obu stron.
                    > ak z
                    > > baniakiem.
                    > >
                    huj wam w dupe!!!
                    huj wam w dupe!!!
                    huj wam w dupe!!!
                    my was qrwa zajebiem!!!haj hitla qrwa!!!!!!!wy pedały zaje..e narkomany !!!
                    huj wam w dupe!!!
                    my was zajebiem! ku.. haj hitla!!!wy pedały zaje..e narkomany !!!
                    huj wam w dupe!!!
                    niech żyje marek jurek romek lech ,ku..!!!
                    przeje..e u nas macie!!!
                    wy pedały zaje..e huj wam w dupe!!!!!!
                    • magdolot Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 26.11.05, 02:20
                      Oko! Chyba płyta ci się zacięła, sfrustrowany biedaku...
          • wredna_jedza Re: marsz rownosc to nie impreza gejow!!! 25.11.05, 13:34
            > Ale jestem rozczarowny nasza inteligencja, ( pisarze , aktorzy, publisci etc)
            > ze siedzi cicho, glowa w
            > piasek i nie popieraja mlodych. Boja sie, po prostu boja sie o swoje pozycje,
            > stolki i prestiz.
            Bo to demonstrują dzieciaki, którzy wrzeszczą, jak to są uciśnieni, bo to
            rodzina nie akceptuje ich partnerów gejów czy "les" :D
            A co społeczeństwo obchodzi, że dana panienka czy koleś ma nietolerancyjną
            mamusie czy tatusia????
            Miłości rodziców, którzy nie akceptują związku [hetero też mają też taki
            problem], nie wymusisz ustawą i wypowiedziami autorytetów :D
    • kraq w tekscie jest blad!!! 25.11.05, 12:54
      tomek dzwoni do swojego chlopaka i mowi, ze go kocha. powinno byc, ze do
      dziewczyny a nie chlopaka, chyba ze tomek to dziewczyna;)
      • voodeen "Decyduję, że już chyba wolę w gębę" 25.11.05, 13:24
        No pewnie drogi Tomku, że "wolisz w gębę" ;) A tak na marg zapytam, gdzie był
        twój chłopiec w tym czasie? Może uznał, że organizowanie czy udział w
        hałaśliwej demonstracji nie sprzyja krzewieniu idei porozumienia
        z "heterykami"? Cały ten płaczliwy list jest żałosnym przykładem jak bardzo
        nasi najbardziej oświeceni nie dorośli do demokracji. W USA uczestnik takiego
        zgromadzenia zdaje sobie sprawę, że może trafić na komisariat i godzi się na
        to. Wychodzi w glorii "męczennika za sprawę". Tymczasem nasi orędownicy
        równości czują się mocni jedynie w tłumie, ale sam na sam z policjantem tracą
        rezon i zaczynają po prostu tchórzyć. Fe, choć raz powinieneś zachować się jak
        mężczyzna!
        • wredna_jedza Bingo!!!!!!! 25.11.05, 13:37
          Nieźle ośmieszyłeś "paradowiczów" :)))))))
    • auto258374 POMNIK BOHATEROM WALKI O TOLERANCJĘ!! 25.11.05, 13:17
      Gazeta Wyborcza, "Polscy faszysci zabraniaja parady LGZBT", 24. listopada 2015 roku.

Prezydent Szczecina zabronil parady zorganizowanej przez LGZBT. Organizacje
      broniace praw czlowieka planują złożenie pozwu do Strasburga.

Prezydent nie zezwolil na polaczona parade LGZBT (Les-Gay-Zoo-Bi-Trans) i
      NPL (Necrophile Pride League). W paradzie równosci miala równiez wziac udzial
      delegacja murzynskich hermafrodytów, zwolenników legalizacji kazirodztwa.
      "-Świętym prawem dorosłego ojca jest spanie z synem, przecież się kochamy"
      - argumentuje ubrany na kolorowo manifestant.

Znani polscy aktywisci LGZBT równiez pojawili sie ze swoimi homoseksualnymi
      partnerami - pierwszy z koziolkiem o imieniu Pafnucy, zas drugi z ostatnio
      poznanym pieknym wyzlem o imieniu Megi. "-Uwielbiam gdy patrzy na mnie
      tymi swoimi smutnymi oczami, gdy jestem z tylu" - powiedzial Gazecie Maciej.
      Pojawil sie równiez znany publicysta Janusz Majcher ze swoja piekną, nawoskowaną
      dynią. "-Dynia jest dla mnie jak kobieta, moim zdaniem to przyszłość naszego
      społeczeństwa. Chcę mieć z nią dzieci, bo się kochamy" - argumentuje pisarz.

Na paradzie pojawi sie równiez szereg aktywistek lesbijskich z ukochanymi
      owczarkami niemieckimi, po to by domagac sie równych praw i legalizacji
      ich zwiazków. "-Brak akceptacji faszystowskiego spoleczenstwa dla naszej
      innosci bardzo mnie boli. Przecież my z Dżokiem chcemy tylko milosci" - wyznala
      Gazecie jedna z manifestantek.

Na znak protestu francuscy nekrofile urzadza pod polska ambasada w Paryzu
      manifestacje z udzialem swoich nieco ospałych partnerów. Manifestacja
      bedzie równiez nielegalna poniewaz naczelny mufti Paryza nie wyrazil na nia
      zgody. Demonstranci zapowiadaja jednak ze ich wystapienia beda równie radykalne
      jak te imigranckie z 2005 roku - kochający inaczej będą rysowac parasolkami
      lakier na zaparkowanych na ulicy rowerach oraz podpalac kosze na śmieci
      zmywaczem do paznokci.

Skladany przez aktywistów pozew do Strasburga bedzie czwartym z kolei.
      Niestety w ostatnim czasie Trybunal ma problemy z terminowym rozpatrywaniem
      skarg z Polski poniewaz priorytet zostal przyznany sprawom przymusowego
      obrzezania, któremu nie chca poddawac sie nie-muzulmanscy mieszkancy Francji.
      Druga kategoria spraw to protesty przeciwko lekcjom seksu analnego, które wedlug
      zacofanych mieszkanców holenderskich wiosek jest dla ich dzieci nieco bolesny.
      Parlament Europejski glosuje obecnie nad normami dotyczacymi refundacji wazeliny
      dla szkół holenderskich, ponieważ jak twierdzi przewodnicząca Dutroux "-walki o
      tolerancję nie możemy zatrzymywać z tak błahych powodów".

Manifestację wsparły licznie polskie koła polityczne takiej jak SdUPL a
      także polscy Zieloni. Ci ostatni dopiero podnoszą się po poważnych stratach
      zadanych im w ciągu kilku ostatnich lat. Na AIDS zmarli wybitni działacze na
      rzecz postępu i tolerancji działający w obu partiach, m.in. Szymon Niuniek,
      Darek Szwab i Robert Biedronka, który przez cztery lata bohatersko walczył z
      powikłaniami porzężączkowo-syfilitycznymi za co został odznaczony Tęczowym Orderem.

Komisja do Spraw Tolerancji wnioskuje już do Parlamentu Europejskiego o
      postawienie w Rotterdamie Pomnika Męczenników Ruchu Gejowskiego, który ma
      upamiętniać ofiary nierównej walki o tolerancję, która zakończyłaby się
      niewątpliwym sukcesem gdyby nie dziesiątkujące środowiska gejowskie
      choroby weneryczne.

W Parlamencie Europejskim jest już projekt ustawy, która ma zmienić klasyfikację
      HIV/AIDS z "choroby" na "lekką dolegliwość związaną z orientacją seksualną" i
      zapewnić środowiskom gejowskim całkowitą refundację leków antywirusowych. "-Nie
      możemy zmienić naszych praktyk seksualnych, ponieważ z nimi się urodziliśmy a
      prezerwatywy ograniczają naszą wolność" - argumentują przedstawiciele tęczowego
      ruchu. "-Z HIV da się żyć, tylko leczenie jest drogie dlatego żądamy
      refundacji", dodaje.

Rada Europy zarzuciła także Polsce faszyzm i nietolerancję w związku z tym że
      nasz kraj radykalnie odstaje od średniej europejskiej jeśli chodzi o ilość
      zakażeń HIV i ich profil. "-W Niemczech czy Wielkiej Brytanii odsetek chorych na
      HIV jest dwukrotnie większy niż w Polsce, a ilość gejów z tą przypadłością 4-5x
      większa. Nie potafimy tego wyjaśnić inaczej jak nazistowską dyskryminacją" -
      powiedział przedstawiciel agencji EuroStat i zapowiedział wniesienie do PE
      petycji o nakazanie Polsce jak najszybsze dołączenie do postępowej czołówki
      nowej Europy.
      • shygay Jesteś obleśny 25.11.05, 13:20

• auto258374 Protestujcie w Saint-Maurice Cedex a nie w Polsce 25.11.05, 13:37
          Nie do mnie pretensje. To EuroHIV/WHO jest instytucją wybitnie faszystowską,
          homofobiczną, seksistowską i rasistowską bo śmie publikować dane świadczące o
          tym że geje zarażają się HIV 4-5x częściej. Gdybyś chciał zorganizować przed ich
          siedzibą manifestację to dla ułatwienia podam adres: EuroHIV, Institut de Veille
          Sanitaire, 12 rue du Val d'Osne, 94415 Saint-Maurice cedex, France. Tylko uwaga
          na Arabów, oni nie są tak tolerancyjni jak my.
      • kraq Re: POMNIK BOHATEROM WALKI O TOLERANCJĘ!! 25.11.05, 13:24
        dobre:) wyslij to do gazety, niech to wydrukuja zamiast lamentow tej cioty
        tomka. zobaczymy jacy sa tolerancyjni
        • oko21 Re: POMNIK BOHATEROM WALKI O TOLERANCJĘ!! 25.11.05, 16:32
          kraq napisał:

> dobre:) wyslij to do gazety, niech to wydrukuja zamiast lamentow tej cioty
          > tomka. zobaczymy jacy sa tolerancyjni
          huj wam w dupe!!!
      • lortea Moje gratulacje. Wklejam tekst na forum świat. 25.11.05, 13:24

• lortea Forum kraj, pomyliłem się ze śmiechu. 25.11.05, 13:25

• auto258374 TAJNY LINK DO OCENZUROWANEJ WIADOMOŚCI 25.11.05, 14:53
            www.google.com/base/a/13771730224155340685
    • dhl01 28 komentarzy wrednej_jedzy - Rydzyk bedzie dumny 25.11.05, 13:17
      z ciebie :) - masz u niego plusa za aktywnosc. a teraz uciekaj od kompa bo jak
      cie siostra przelozona przy necie dorwie to znowu po lapkach dostaniesz :]
      • wredna_jedza Powiem krótko 25.11.05, 13:24
        Głuptasek :-)
        Myśleniem sie przyjacielu nie popisałeś :D

PS - na Rydza to już do B-XVI zdążyłam naskarżyć :D
        Więc swoje teorie sobie daruj, bo nie trzymają sie qpy :D
        • vitmik jak długo jeszcze gw bedzie propagowac homo? 25.11.05, 14:23
          jak mozna ciągle na siłe wałkować temat pedalstwa wiedząc , że Polacy sa do
          niego nastawieni negatywnie,a takie parady tylko poglebiaja niechęc w pogarde i
          nienawiśc
    • maoz2 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 14:36
      Dura lex sed lex (sex)? Czytam :"...podtrzyymał decyzję prezydenta Poznania.
      Pomyślałem jednak, przecież mamy konstytucję, prawo unijne - na pewno policja
      nas ochroni"...
      Innymi słowy : Lamie prawo i oczekuje ze policja mnie ochroni bo jestem w Unii?

• vitmik Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 14:38
        a czym jest unia? jak dla mnie to tylko wolnym obszarem gospodarczym. i za taki
        ja uznaje.
        • shygay Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 15:20
          Jasne... chcielibyście dojić krowę, co? Ale obowiązków i poszanowania wartości to już w Was nie ma.
    • rousse1 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 14:56
      Antyklerykalna Partia RACJA zlozyla petycje dotyczaca lamania praw czlowieka w
      Polsce do Parlamentu Europejskiego w zwiazku z Marszem Rownosci. W Polsce nie
      ma sie do kogo odwolac, Dorn smial podziekowac policji za swietna robote.
      To ma byc ta IV Rzeczpospolita ?
      • magdolot Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 15:10
        > Antyklerykalna Partia RACJA zlozyla petycje dotyczaca lamania praw czlowieka w
        >
        > Polsce do Parlamentu Europejskiego w zwiazku z Marszem Rownosci. W Polsce nie
        > ma sie do kogo odwolac, Dorn smial podziekowac policji za swietna robote.
        > To ma byc ta IV Rzeczpospolita ?

Obawiam się, że IV Rzeczypospolita w całej krasie bardziej nas zadziwi. To
        dopiero przedsmak IV Najjaśniejszej, a już mróz po pleckach spaceruje. Ziobro
        chyba najbardziej cherubinka przypomina, to on zapiać powinien "tomorrow
        belongs to me"...
    • pawelandrzej6 [...] 25.11.05, 15:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • magdolot Prośba do Admina 25.11.05, 15:14
        Ja bym prosiła Admina o zostawienie postu "pawelandrzej6", bo on wiele mówiący
        jest, choć regulamin łamie.
        Regulamin, regulaminem, a takie okrzyki w IV RP zgodne z prawem są! Warto im
        się przyjrzeć póki czas jeszcze jest.
        • pawelandrzej6 [...] 25.11.05, 15:20
          • shygay Naucz się pisać po polsku. 25.11.05, 15:22

• magdolot Re: Prośba do Admina 25.11.05, 15:35
            Wypraszam sobie "latawicę". Jestem przykładną żoną i matką 3 dzieci. Oraz
            zwolenniczką demokracji, a nie Kaczokracji.
            • pawelandrzej6 Re: Prośba do Admina 25.11.05, 20:42
              no tak, ale demokracja nei zezwala na pedalokracje...
          • werter-6 Sluchaj ty polski faszysto od Giertycha 25.11.05, 19:24
            Poszol won stąd
      • shygay Re: won pedale 25.11.05, 15:18
        Najchętniej pozwałbym Cię do sądu za to zdanie.
        • pawelandrzej6 Re: won pedale 25.11.05, 15:23
          a pozywaj, prosze bardzo...tylko ciekawe co mi zarzucisz?? obraze uczuc pedalskich?? czy moze nawolywanie do czegos, gdy nawolywania nie bylo...
          • shygay Re: won pedale 25.11.05, 15:24
            Pochwałę faszyzmu oraz jego metod.
            • pawelandrzej6 Re: won pedale 25.11.05, 15:25
              hmm pochwale mowisz? ja nic o pochwale nie mowilem...a jedynie o przypomnieniu historii, a to roznica...
              • magdolot Re: won pedale 25.11.05, 15:32
                pawelandrzej6 napisał:

> hmm pochwale mowisz? ja nic o pochwale nie mowilem...a jedynie o
                przypomnieniu
                > historii, a to roznica...

Dobry uczeń Kaczyńskiego. Jakby jeszcze w antraktach
                wykrzykiwał "socjotechnika", a zaraz potem ją stosował, to byłby jeszcze lepszy.
                • pawelandrzej6 Re: won pedale 25.11.05, 15:35
                  ajajajaj ja im raczej zagorzalym wrogiem jestem nizli uczniem...choc w pedalskiej sprawie z przymusu stane po tej samej stronie
            • pawelandrzej6 Re: won pedale 25.11.05, 15:27
              a poza tym to pedzie ywmyslcie jakies inne argumenty a nie tylko: tolerancja, faszyzm, nazizm...to juz stare plyty, z ktorymi nic nie zdolaliscie zalatwic..
      • korado9 Re: won pedale 25.11.05, 15:35
        ALeś ty głupi kmiot i prostak - co innego jest dyskutować, a nawet szydzić z
        ruchu gejowskiego, a co innego jest grozić i źle życzyć. Jesteś zerem,
        kompletnym dnem!
        • pawelandrzej6 Re: won pedale 25.11.05, 15:37
          i jeszcze grozba, ciekawe w ktorym miejscu...czy zyczac pedalom powrotu do normalnosci ja im zle zycze??
          • korado9 Re: won pedale 25.11.05, 15:40
            Wiesz o co chodzi... Teraz ci peweni głupio za tego Hitlera, albo wreszcie
            oprzytomniałeś. Przez ciebie muszę się ujmować za gejami, a z założenia
            chciałem być na tym forum anty... ech...
            • pawelandrzej6 [...] 25.11.05, 15:44
    • padliniarz ZOMO znow w swietnej formie sprzed lat 25.11.05, 15:45
      nowy kierownik Kaczynski dodal im odwagi w palowaniu bezbronnych
      • carlitos35 Ino sie nie zes...r...aj ! 25.11.05, 15:49
        po własnej tfu(!)rczości !
        ----------------------

padliniarz napisał:

> nowy kierownik Kaczynski dodal im odwagi w palowaniu bezbronnych
        • carlitos35 Re: Ino sie nie zes...r...aj ! Bis ! 25.11.05, 15:50
          Było to do kol. Andrzejka - wyłącznie 1

carlitos35 napisał:

> po własnej tfu(!)rczości !
          > ----------------------
          >
          > padliniarz napisał:
          >
          > > nowy kierownik Kaczynski dodal im odwagi w palowaniu bezbronnych
      • pawelandrzej6 Re: ZOMO znow w swietnej formie sprzed lat 25.11.05, 15:49
        Policja jest od tego by trzymac porzadek, a jesli ktos nie respektuje porzadku prawnego panujacego w Polsce to niech sie wyprowadzi tam, gdzie bedzie mu lepiej...jesli nie zezwolono na przeprowadzenie tej demonstracji to znaczy ze nie wolno jej przeprowadzac, a Policja ma prawo spalowac kazdego uczestnika nielegalnego zgromadzenia w miejscu publicznym...i kto tu zlamal prawo?? pedaly czy Policja???
        • carlitos35 Ino sie nie zes...r...aj ! 25.11.05, 15:51
          Po własnej tfu(!)rczości !
          ---------------------------

pawelandrzej6 napisał:

> Policja jest od tego by trzymac porzadek, a jesli ktos nie respektuje
          porzadku
          > prawnego panujacego w Polsce to niech sie wyprowadzi tam, gdzie bedzie mu
          lepie
          > j...jesli nie zezwolono na przeprowadzenie tej demonstracji to znaczy ze nie
          wo
          > lno jej przeprowadzac, a Policja ma prawo spalowac kazdego uczestnika
          nielegaln
          > ego zgromadzenia w miejscu publicznym...i kto tu zlamal prawo?? pedaly czy
          Poli
          > cja???
        • jajko69 Re: ZOMO znow w swietnej formie sprzed lat 25.11.05, 20:09
          dziecinko, ale podstawa, fundamenten porzadku prawnego jest konstytucja, a
          wladze ja zlamaly, zakazyjac zgromadzenia pokojowego. powinno sie raczej
          odseparowac agresorow potencjalnych, tzn. wszechdebili, a nie zabraniac marszu.

czy kiedy ja zglosze, ze zamierzam rzucac kamieniami w procesje na boze cialo,
          to wladze zabronia procesji???
          • pawelandrzej6 Re: ZOMO znow w swietnej formie sprzed lat 25.11.05, 20:23
            pedalska duszo jajko! Wladze nie zakazaly, a nie wyrazily zgody tudziez...to nie to samo...mowicie tyle o tolerancji...to okazcie troche tolerancji i nie nekajcie wiekszosci populacji swoimi pedalskimi wybrykami na ulicach...skupcie sie na dupceniu w domach a nie na walesaniu sie po ulicach gorszac wiekszosc...czyz to nie jest szczyt nietolerancji??
    • polonic Demokracja, tolerancja, demokracja, tolerancja 25.11.05, 15:49
      spawać sie chce...
    • gekon1979 list mnie rozsmieszyl ;) teraz jestem jeszcze 25.11.05, 15:53
      bardziej pewny, ze potrzebna jest nam monarchia, a nie dupokracja
      wesolosc wzbudzila we mnie szczegolnie przypowiesc o 2 metrowym policjancie hehe
      • shygay O! Witaj :-) 25.11.05, 15:57

• gekon1979 Re: O! Witaj :-) 25.11.05, 15:59
          od wczoraj agituje za monarchia
          i mna jako Krolem
          stwierdzam, ze demokracja to bzdura, i tylko w systemie ktory daje mozliwosc przywilejow dla pewnych grup, ludzie beda szczesliwi
          dlatego nalezy odrzucic prawa czlowieka, demokracje i caly belkot lewactwa ktory razem z tym idzie
          a przyjac monarchie, z Krolem jako ja, ja bym wszystkich porozdzielal i dal im prawa do czegos tam chca
          • gekon1979 aha, werterciu zostalby nadwornym pajacem 25.11.05, 16:01
            nie blaznem, tylko pajacem(bo to roznica jest wielka)
            • shygay Re: aha, werterciu zostalby nadwornym pajacem 25.11.05, 16:04
              No wiadomo! Przecież "pedały" to jeden z ulubionych tematów kpin i żartów.
              • gekon1979 Re: aha, werterciu zostalby nadwornym pajacem 25.11.05, 16:07
                pajac, a nie blazen
                werterciu nie ma w ogole poczucia humoru, jest kompletnie tempy, ironia i sarkazm to rzeczy ktorych przy nim nie nalezy uzywac, bo on i tak nie zrozumie
                pajac, bedzie skakal i sie przewraal czy cos tam
                ale nie kawaly, o nie
                • shygay A, niech się werter sam broni. Przecież potrafi :) 25.11.05, 16:13

• gekon1979 Re: A, niech się werter sam broni. Przecież potra 25.11.05, 16:15
                    werter wpierw musi poczekac, az wroci jego niemiecki pan, i on mu wytlumczaczy co my tu piszemy o nim :> troche to potrwa
                    • shygay Re: A, niech się werter sam broni. Przecież potra 25.11.05, 16:23
                      Ja tam uznaję go za sojusznika (z natury rzeczy), chociaż czasami przesadza (np. używanie terminu "Polak" "Polaczek" jako czegoś obelżywego).
            • werter-6 Re: aha, werterciu zostalby nadwornym pajacem 25.11.05, 19:13
              Odwal się odemnie przyglupie ze Szczecina!
          • shygay Re: O! Witaj :-) 25.11.05, 16:05
            > ja bym wszystkich porozdzielal i dal im prawa do czegos tam chca

Ten fragment jest obiecujący :p
    • serwal Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 15:53
      simplex napisał:

> Czekamy na pelne nienawisci wypowiedzi w duchu "chrzescijanskim".<

A co, nie podoba ci się Chrześcijaństwo? Może w ten sposób chcesz wykrzyczeć
      swą nienawiść do Chrześcijaństwa, bo ciągle przypomina wszystkim, że
      homoseksualizm to grzech?

> Czemu
      > jeszcze nikt nie napisal "Pedaly do gazu"??<

A po co tak pisać? Uważasz, że zagazowanie to jedyna metoda rozwiązywania tego
      problemu? Homoseksualistów należy przymusowo leczyć psychiatrycznie, aby
      odzyskali zdrowie psychiczne.

> Do roboty, nie placa wam za
      > obijanie sie!<

Nie obijamy się! Mam nadzieję, że wnet PiS uchwali odpowiednią ustawę o
      przymusowym leczeniu homoseksualistów. Bo jeśli my sami nie poradzimy sobie z
      chorobą homoseksualizmu, to przyjdą tu Arabowie i w imię walki z niewiernymi
      wyleczą homoseksualistów siłą.
      • pawelandrzej6 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 15:57
        no to bedzie jedyna normalna chyba ustawa PiSuarow...jak rzadko kiedy ale popre ich w tym
      • shygay Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 16:00
        Wow! Widzę, że chcecie naszego ocalenia i wybawienia od rąk muzułmańskich ekstremistów...
        Ech... aż się wzruszyłem.
    • grzegorzkasprzyk WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ BRATERSTWO !!! 25.11.05, 16:00
      Nikt, komu przyśniły sie despotyczne rządy i bezwględna władza nie złamie nas.
      W jednosci siła... a nas jest wiecej. POKÓJ WSZYSTKIM !!!
    • tad9 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 16:07
      Fajny tekst. Trochę za mało im dali w skórę, ale - trudno. Dobre i to.
    • carlitos35 News: MW odmówi "koronkę" za... 25.11.05, 16:16
      ... dewiantów.
      Proponuję, by demostrujący wykonali wobec MW - "gest pokoju".

(pedałowi podać rękę ?...)
    • oko21 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 16:17
      wy lezby, geje i wszyscy frajerzy!!!!!
      jak dojdziemy wkródce do władzy to was wszarze zruwnamy z waszom je..om matkom
      ziemiom!!!
      • shygay Pięknie, coraz piękniej... :/ 25.11.05, 16:28

• jajko69 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 16:34
        ty chodziles do jakiejs szkoly???

to pewnie taka ironiczna prowokacja.
      • gekon1979 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 16:40
        ja wolalbym zeby wszystko zostalo wybuchniete, rozpierodlic wszystko raz na zawsze, i bedzie spokoj
    • jajko69 POLSCY HITLEROWCY 25.11.05, 16:23
      po co ludzie obalali socjalizm? mnie by bylo wszystko jedno, na miejscu tego
      chlopaka, czy zamyka mnie policja czy milicja lub zomo. ponoc kogos pobili na
      komendzie. ciekawe, ze ludzie wladzy, tak bardzo antykomunistyczni, zaczynaja
      stosowac takie metody, jak pzpr. a dopiero 2 miesiace po wyborach! ciekawe, ze
      ludzie, ktorzy uwazaja sie za katolikow i patriotow zachowuja sie jak zwykli
      nazisci.
      nie rozumiem, dlaczego w tym kraju pewna grupa uwaza, ze ma monopol na prawde i
      normalnosc.dlaczego nie mozna jak w Holandii - zyj i pozwol zyc innym? czy
      ludzie nie moga zajac sie wlasnym zyciem? moze nie ma czym.. czy zawsze musi
      byc koziol ofiarny, ktos, kogo trzeba nienawidzic? Zydzi, Kobiety,
      Homodeksualisci/-tki. hitler powiedzial ponoc, ze nawet, gdyby Zydow nie bylo,
      trzeba by ich bylo wymyslic. cos w tym jest, to widac w polsce. tylko niech ci
      chorzy ludzie, ktorzy wrzeszczeli "zrobimy z wami to, co hitler z Zydami"
      pamietaja, ze hitler chcial tez zrobic to z polakami.
      poprosze o taki marsz we Wroclawiu. przyjde.
      • oko21 [...] 25.11.05, 16:29
        • shygay Marzyciel? 25.11.05, 16:30
          I dziwię się, że nikt z naszych polemistów nie protestuje przeciw tego rodzaju wypowiedziom.
          • gekon1979 ja jestem za wolnoscia slowa, i wnerwia mnie 25.11.05, 16:41
            cenzura,
          • carlitos35 Shy ! Drogi ! 25.11.05, 16:46
            Mnie ręce opadły. I gnój odsuwam na bok właśnie nie protestując. Muszę mieć
            siłę na polemikę wartą zachodu. Pozdr.

shygay napisał:

> I dziwię się, że nikt z naszych polemistów nie protestuje przeciw tego
            rodzaju
            > wypowiedziom.
            >
        • jajko69 Re: POLSCY HITLEROWCY 25.11.05, 16:35
          moze cie to zdziwi, ale jestem hetero dziewczyna.
      • carlitos35 Moje Drogie Jajko 69 ! 25.11.05, 16:45
        Mówisz wszystko to co ja tu próbuję tłuc. Rób to dalej ale wiedz, że ugór
        twardy i kamnienisty. Najtwardsze są własne uprzedzenia, lęki i niewiedza. Nie
        wielu decyduje się by spojrzec na to z dystansu. Podświadomie obawiają się
        utraty własnej integracji. I dlatego efekty mizerne ! Pozdr.
        ------------------------------------------
        • jajko69 drogi carlitos35 ! 25.11.05, 17:02
          to milo, ze nie jestem sama:) pozdrawiam
          • carlitos35 Re: drogi carlitos35 ! 25.11.05, 17:07
            Bardzo bardzo - nie sama. Tylko... w mniejszości. Może tej, która i czuje i
            wie coś więcej. A większość tego nie wybacza. Bądź odporną !
            -------------------------------------------------------------------
            jajko69 napisała:

> to milo, ze nie jestem sama:) pozdrawiam
            • jajko69 MARSZ WE WROCLAWIU!:) hip hip 25.11.05, 17:11
              pedze szykowac transparent;)

pozdrawiam wszystkich tolerancyjnych!
              • carlitos35 Re: MARSZ WE WROCLAWIU!:) hip hip 25.11.05, 18:07
                Ale spokojnie i ostrożnie !
                Uściski.
                • dzemsbond [...] 25.11.05, 18:49
    • patience Trzeba przyznac, ze wspolnym wysilkiem... 25.11.05, 16:25
      ... udalo sie zrobic wielce interesujacy watek. znaczna czesc postow wyglada jak
      stenogram ze zbiorki mlodziezy wszechpolskiej. Bardzo sie z tego ciesze, bo
      takiej egzotyki w realu by mi sie nigdy nie udalo obejrzec z bliska;)
    • oko21 Re: Jak mnie zatrzymano w Poznaniu 25.11.05, 16:40
      my was ku.. pedały zaje..e wyruwnamy ale jak dojdziem niedługo do władzy ku..!!!
      • shygay Z premedytacją. 25.11.05, 16:42
        Perfidnie i z premedytacją nie zgłaszam tego rodzaju postów do skasowania.
        • magdolot Re: Z premedytacją. 25.11.05, 16:57
          Zobacz jak Oku entelegencja rośnie z postu na post! Już się nauczył
          pisać "niedługo". Rozwija się facet w naszym towarzystwie z minuty na minutę.
          • shygay Re: Z premedytacją. 25.11.05, 17:03
            No tak :) Dobrze mu robi nasze towarzystwo. Być może już niedługo nauczy się poprawnej pisowni wulgarnego synonimu fallusa... dobrze znać prawidła wypowiedzi w swoim naturalnym języku.
            • magdolot Re: Z premedytacją. 25.11.05, 17:09
              Ale on, prawidło mając, prawidłem by zdzielił raczej, niźli go użył inaczej...
              Wulgarnego synonimu fallusa podobnie używa i chyba już niedługo pisownię
              opanuje... żeby był dłuższy!
              :)))))
        • vitmik Re: Z premedytacją. 25.11.05, 17:10
          a jaką mamy pewność ze sam ich nie piszesz?
          • magdolot Re: Z premedytacją. 25.11.05, 17:17
            A Ty, Vitmik sam piszesz swoje perełki erotyczne?! ( eteryczne, erekcyjne)

Shygay by raczej tak nie umiał jak Oko, nie ta poetyka. Też bym nie potrafiła -
            by się nieautentyczność czuło, a Oko z soli i z roli i jeszcze fallus go boli -
            to czuć. Jego fallus chyba na myślenie alergicznie reaguje bardzo.
          • shygay Re: Z premedytacją. 25.11.05, 17:36
            Pewności mieć nie możecie. Chyba, że zapytacie administrację forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka