Dodaj do ulubionych

Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego

09.12.05, 18:12
"Życie po życiu" :)
Obserwuj wątek
    • an9991 wyjątkowo podła prowokacja życia 09.12.05, 18:13
      to była wyjątkowo podła prowokacja życia. wołkowi i jego kolegom nigdy nie
      przejdą przez usta słowa przeprosin skierowane do kwaśniewskiego. to mówi o
      nich coś jako ludziach. ale może nie ma się co dziwić w końcu to polska
      prawica.
      • prawopl nowe fakty o Kwaśniewskiej i jej "Royal Wilanów" 09.12.05, 18:31

Rodzina Kwaśniewskich sympatyzuje z biznesami powiązanymi ze znanym, bezkarnym
        aferzystą. Cytat ze strony www.upadloscian.org.pl

Prezydent RP (Aleksander Kwaśniewski) nadaje w 2003 roku współtwórcom szkoły
        EWSPA wysokie odznaczenia państwowe, w tym nawet ... "Krzyż Komandorski Orderu
        Odrodzenia Polski z Gwiazdą". Dzieje się to w czasie gdy ogólnopolska prasa już
        od miesięcy opisuje aferę sędziego Dariusza Czajki, który jest założycielem-
        kanclerzem tej uczelni.

Tymczasem żona Pana Prezydenta (Jolanta Kwaśniewska) patronuje imprezom
        organizowanych na jachcie Fryderyk Chopin należącym do uczelni EWSPiA. Zakup
        tego jachtu po okazyjnej cenie również ma związek jak sugeruje prasa z
        pozostałymi upadłościami bezkarnego sędziego Czajki.

Również to właśnie należąca do żony Pana Prezydenta (Jolanta Kwaśniewska)
        firma "Royal Wilanów" występuje do założyciela Eko-Mysiadło przed ogłoszeniem
        przez sędziego Dariusza Czajkę upadłości Eko-Mysiadło z zainteresowaniem
        pośrednictwa w zakupie terenów tej firmy. Osobą, która z własnej inicjatywy
        zgłosiła się w tej sprawie reprezentując firmę Jolanty Kwaśniewskiej był Marek
        Zabrzeski - którego kilka lat później Polska poznała z następujących publikacji
        prasowych:

W 2005 roku tygodnik WPROST pisze: "Interesy z Andrzejem Kuną i Aleksandrem
        Żaglem robił także Marek Zabrzeski, obecny zarządca firmy Nieruchomości Royal
        Wilanów Jolanty Kwaśniewskiej." Również jak pisze w 2005 roku PRZEKRÓJ: "Żona
        świeżo wybranego prezydenta wzięła udział w kameralnym spotkaniu wigilijnym z
        Andrzejem Kuną i Aleksandrem Żaglem - wspólnikami w interesach szpiega
        Władimira Ałganowa. Na spotkaniu w hotelu Holiday Inn był też Edward Mazur -
        zdaniem prokuratury zleceniodawca zabójstwa byłego szefa policji Marka Papały.
        Spotkanie współorganizował stary znajomy Kwaśniewskiej Marek Zabrzeski."

Sędzia Dariusz C. nie został usunięty z zawodu, do czego aktywnie przyczynił
        się występując w jego obronie zatrudniony w założonej przez sędziego Dariusza
        C. uczelni EWSPA Tadeusz Szymanek, sędzia Sądu Najwyższego, a prywatnie ojciec
        Jolanty Szymanek Deresz - która tak się składa jest szefową kancelarii
        Prezydenta RP (Aleksander Kwaśniewski).

Sędzia Dariusz C. i pozatrudniani w powiązanych z nim biznesach sędziowie
        różnych instancji ogłaszali pośpiesznie upadłości firm, których majątek
        następnie trafiał do biznesów powiązanych z Dariuszem C. - jak pisze prasa
        (zarzut czerpania korzyści majątkowych z prowadzonych przez tych sędziów spraw).
        • andrzej.wronski NOWE ŻYCIE KWACHA ZACZNIE SIE PO TRYBUNALE !!!! 09.12.05, 23:26
          zobaczymy jak kwacha pogoni nowe zycie
          popalacowe i potrybunalowe :)
      • prudent1 Re: wyjątkowo podła prowokacja życia 10.12.05, 03:35
        Wszystko prawda, coz mozna sie spodziewac po facecie o nazwisku "Wolek".
        Przeciez to parodia, a nie nazwisko tak, jak parodia jest to jego niby-
        dziennikarstwo.A przy tym butny, bezczelny, arogancki, typowy wolek..
    • darekwu Wołek to pieniacz wykańczjąc kolejne gazety 09.12.05, 18:16
      Wołek to prekusor metod rozwiniętych przez Giertycha w sławnej komisji
      śledczej. Plujcie, plujcie a zawsze coś się przyklei. W Strasburdu będa mieli
      niezły ubaw jak przyjrzą się z blika polkim pożal się Boże politycznym
      polemikom.
      • prawopl To Sąd Najwyższy już nie wystarcza? 09.12.05, 21:34
        darekwu napisał:

> Wołek to prekusor metod rozwiniętych przez Giertycha w sławnej komisji
        > śledczej. Plujcie, plujcie a zawsze coś się przyklei. W Strasburdu będa mieli
        > niezły ubaw jak przyjrzą się z blika polkim pożal się Boże politycznym
        > polemikom.

A Rysiek Kalisz specjalista - prawnik prezydencki (jak sam się chwalił) też
        sobie nie poradził? To już jesteście tacy słabi? Przyjaciele Kwaśniewskiego
        kończą w kryminale i ryczą z rozpaczy.. a skutecznej odsieczy brak. To widać
        jest już koniec.

www.czarnalista.com - kolejna afera kryminalna z czasów prezydentury
        A.Kwaśniewskiego
    • liebermanns W końcu! Dość szmacianego dziennikarstwa! 09.12.05, 18:23
      • orellafellaci TO SKANDAL ! TEN WYROK JEST POLITYCZNY ! 09.12.05, 19:46
        Wszystkie działania skierowane były pod udowodnienie przyjętej tezy iż
        prezydent jest niewinny !
        • orellafellaci ... czy tak dobrze uu1 ? 09.12.05, 19:49
          Czekamy na publikację w prasie protestu autorytetów lewicy :)
          • taziuta Re: Czy ja też się liczę? :-) 09.12.05, 21:11
            To ja jestem lwica lewicy (tfu, tfu, na psa urok), zaś uu1 to czyste, żywe PO.
            Proszę się nie przezywać, to nie piaskownica :-)

orellafellaci napisała:
            ... czy tak dobrze uu1 ?
            > Czekamy na publikację w prasie protestu autorytetów lewicy :)
            • silesius.monachijski Re: Czy ja też się liczę? :-) 09.12.05, 21:55
              zostaw to taziuta; naprawde: szkoda czasu i atlasu; wiesz, o czym mowie;
              inaczej bedzie znow cyrk; a ja za "malpe" robic nie chce; zreszta - za pol
              godziny stad "spadam"; hehehe, dobry jestes

taziuta napisał:

> To ja jestem lwica lewicy (tfu, tfu, na psa urok), zaś uu1 to czyste, żywe
              PO.
              > Proszę się nie przezywać, to nie piaskownica :-)
              >
              > orellafellaci napisała:
              > ... czy tak dobrze uu1 ?
              > > Czekamy na publikację w prasie protestu autorytetów lewicy :)
            • orellafellaci do taziuty : OK, możesz p.o. za uu1 09.12.05, 22:18
              byle nie s.m. ( sado - maso ) - nie cierpię tego stetryczałego mitomana z IQ
              rydzykowca .
            • silesius.monachijski Re: Czy ja też się liczę? :-) 09.12.05, 22:21
              sam widzisz jak "postepowi katolicy" mnie nie lubia; w sumie calkiem ok: z
              wzajemnoscia

taziuta napisał:

> To ja jestem lwica lewicy (tfu, tfu, na psa urok), zaś uu1 to czyste, żywe
              PO.
              > Proszę się nie przezywać, to nie piaskownica :-)
              >
              > orellafellaci napisała:
              > ... czy tak dobrze uu1 ?
              > > Czekamy na publikację w prasie protestu autorytetów lewicy :)
              • orellafellaci Re: Czy ja też się liczę? :-) 09.12.05, 22:24
                "postępową" to ty już możesz mieć tylko sklerozę. Pomarz sobie - za to się nie
                płaci.
    • piwosz8 przecież kwaśnewski mógł w ładny sposób rozwiać .. 09.12.05, 18:23
      wątpliwości w tej sprawie - mógł sie podac testom na wariografie i juz.,
      • lks17 Re: przecież kwaśnewski mógł w ładny sposób rozwi 09.12.05, 18:36
        Ja też mam wątpliwości co do Ciebie. Poddaj się badaniom i rozwiejesz moje
        wątpliwości.
    • venus99 Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 18:34
      Wołek - poseł ryngrafowy do znanego mordercy i złodzieja Pinocheta,Jacek Łęski -
      taki młody a już taka szuja.chyba jednak Pana Boga nie ma skoro takie kreatury
      mogą być przez całe lata bezkarne i ciągle pluć,pluć,pluć.
      • milus_is_back Wakacje z agentem 09.12.05, 20:21
        Ty jestes szuja. Nie masz pojecia o dziennikarstwie sledczym cmybale. Nie masz
        pojecia w jaki sposob manipulowany byl proces Kwasniewskiego, ktory bedac
        urzedujacym prezydentem mial wszelkie dostepne srodki zeby to robic. Nie mas z
        pojecia o zastraszaniu swiadkow tego procesu. Wiec prosze nie wypowiadaj sie
        debilu w sprawach o ktorych nic nie wiesz. I odpie***l sie od Jacka Leskiego,
        ktory byl jednym z najlep0szych dziennikarzy sledczych w tym kraju cymbale.
    • menuet1 Co tam ... 09.12.05, 18:44
      Wołek i tak mówi ,że skieruje się do Strasburga. Pewnie ,gdy i tam poniesie
      klęskę to zwróci się Helsinek , a jak i tu z kwitkiem to do Hagi i td. itd.
      Mierzi mnie takie dziennikarstwo. Dużo lepiej by zrobil gdyby puścił uszy 'po
      sobie'. Pieniacz i jeszcze raz pieniacz. Takich powinno się jakoś
      administracyjnie wykluczać z życia publicznego.
      • block-buster Wolek-najbardziej nieudany naczelny gazety w kraju 09.12.05, 18:49
        No i ten zalosny ryngraf dla mordercy patriotow chilijskich.Facet - dno.Wstyd
        dla dziennikarstwa polskiego...
        • gogol66 Re: Wolek-najbardziej nieudany naczelny gazety w 09.12.05, 19:43
          block-buster napisał:
          > No i ten zalosny ryngraf dla mordercy patriotow chilijskich.Facet - dno.Wstyd
          > dla dziennikarstwa polskiego...

a u was w Ubekistanie to nadają dziennikarzom order Pawki Morozowa czy medal
          Maleszki?
      • milus_is_back Najlepiej od razy rozstrzeliwac towarzyszu... 09.12.05, 20:23
        Tak jak za Stalina. Wtedy bylby porzadek.
    • w11mil A tak prywatnie? 09.12.05, 18:52
      Czy sądzicie, że Kwasniewski nie znał Ałganowa?
      • prawopl wstydzę się za Kwaśniewskiego i jego przyjaciół 09.12.05, 20:20
        w11mil napisała:

> Czy sądzicie, że Kwasniewski nie znał Ałganowa?

Z tego co widzę, przyjaciele Kwaśniewskiego to kryminaliści. Sobotka Zbigniew,
        Rywin, itd. - wszyscy przyjaciele Kwaśniewskiego. Ale oczywiście Prezydent ma
        prawo mieć przyjaciół. Tylko właśnie Kwaśniewski tak się składa ma za
        przyjaciół przestępców. Ale to oczywiście przypadek.

Wstydzę się, że na stanowisku Prezydenta, jest (do 23 grudnia 2005) ktoś taki,
        kto sympatyzuje z przestępcami (skoro Kwaśniewski wyraźnie w mediach wypowiada
        się w obronie swojego przyjaciela - przestępcy Zbigniewa Sobotki). Na szczęście
        2005 rok to koniec rządów SLD i koniec definitywny prezydentury
        A.Kwaśniewskiego. Najwyższy czas. Więcej nie będę musiał się wstydzić za
        Kwaśniewskiego i jego przyjaciół - kryminalistów.

Tutaj inne przypadki:
        cytat z www.upadloscian.org.pl

Prezydent RP (Aleksander Kwaśniewski) nadaje w 2003 roku współtwórcom szkoły
        EWSPA wysokie odznaczenia państwowe, w tym nawet ... "Krzyż Komandorski Orderu
        Odrodzenia Polski z Gwiazdą". Dzieje się to w czasie gdy ogólnopolska prasa już
        od miesięcy opisuje aferę sędziego Dariusza Czajki, który jest założycielem-
        kanclerzem tej uczelni.

Tymczasem żona Pana Prezydenta (Jolanta Kwaśniewska) patronuje imprezom
        organizowanych na jachcie Fryderyk Chopin należącym do uczelni EWSPiA. Zakup
        tego jachtu po okazyjnej cenie również ma związek jak sugeruje prasa z
        pozostałymi upadłościami bezkarnego sędziego Czajki.

Również to właśnie należąca do żony Pana Prezydenta (Jolanta Kwaśniewska)
        firma "Royal Wilanów" występuje do założyciela Eko-Mysiadło przed ogłoszeniem
        przez sędziego Dariusza Czajkę upadłości Eko-Mysiadło z zainteresowaniem
        pośrednictwa w zakupie terenów tej firmy. Osobą, która z własnej inicjatywy
        zgłosiła się w tej sprawie reprezentując firmę Jolanty Kwaśniewskiej był Marek
        Zabrzeski - którego kilka lat później Polska poznała z następujących publikacji
        prasowych:

W 2005 roku tygodnik WPROST pisze: "Interesy z Andrzejem Kuną i Aleksandrem
        Żaglem robił także Marek Zabrzeski, obecny zarządca firmy Nieruchomości Royal
        Wilanów Jolanty Kwaśniewskiej." Również jak pisze w 2005 roku PRZEKRÓJ: "Żona
        świeżo wybranego prezydenta wzięła udział w kameralnym spotkaniu wigilijnym z
        Andrzejem Kuną i Aleksandrem Żaglem - wspólnikami w interesach szpiega
        Władimira Ałganowa. Na spotkaniu w hotelu Holiday Inn był też Edward Mazur -
        zdaniem prokuratury zleceniodawca zabójstwa byłego szefa policji Marka Papały.
        Spotkanie współorganizował stary znajomy Kwaśniewskiej Marek Zabrzeski."

Sędzia Dariusz C. nie został usunięty z zawodu, do czego aktywnie przyczynił
        się występując w jego obronie zatrudniony w założonej przez sędziego Dariusza
        C. uczelni EWSPA Tadeusz Szymanek, sędzia Sądu Najwyższego, a prywatnie ojciec
        Jolanty Szymanek Deresz - która tak się składa jest szefową kancelarii
        Prezydenta RP (Aleksander Kwaśniewski).

Sędzia Dariusz C. i pozatrudniani w powiązanych z nim biznesach sędziowie
        różnych instancji ogłaszali pośpiesznie upadłości firm, których majątek
        następnie trafiał do biznesów powiązanych z Dariuszem C. - jak pisze prasa
        (zarzut czerpania korzyści majątkowych z prowadzonych przez tych sędziów spraw).
        • pawel.abu Re: wstydzę się za Kwaśniewskiego i jego przyjaci 09.12.05, 20:50
          Lecz się chory człowieku na nogi, bo niestety na głowę to już za późno.
          • prawopl hau! hau! hau! 09.12.05, 21:06
            pawel.abu napisał:

> Lecz się chory człowieku na nogi, bo niestety na głowę to już za późno.

To w więzieniach mają już Internet?? Pracuj dalej, a może Cie ułaskawią..

Na łaskę Prezydenta Kwaśniewskiego liczą właśnie przyjaciele - kryminaliści.
            Ale na przyjaźń z Kwaśniewskim widać trzeba sobie zasłużyć, bo w końcu nie
            każdy ma ten przywilej aby zostać przyjacielem Prezydenta Kwaśniewskiego.

www.upadloscian.org.pl - kolejna afera z czasów prezydentury
            A.Kwaśniewskiego, który sympatyzuje z biznesami powiązanymi ze znanym
            aferzystą - sędzią Dariuszem C.

• premier_pacynka W Polsce jest zupelny brak kultury politycznej 09.12.05, 19:25
      slowo przepraszam nie boli...
    • deis Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 19:34
      ja nie wiem i gdzie tutaj jest w Polsce wolnosc slowa . Walczono tak dzielnie
      za komuny a teraz z komunista Kwasniewskim nie moga sobie poradzic, nic nie
      robi dla Polski tylko zlodzieii do rzadu dopuscil , okradaja Polske i
      jeszcze trzeba go przepraszac a rodziny gloduja. Pan Wolek to swietny
      dziennikarz z przyjemnoscia go czytalam ale nie dla takich jest nadal w
      pseudo wolnej? Polsce miejsce .Niech wroci prawdziwa szlachetna Polska tak
      za nia tesknie mysle ze Kaczynscy prawdziwi Polacy patryjoci dokonaja cudu
      nareszcie wladza jest w Polskich rekach. o Panie Boze dziekuje ci za to bardzo
    • silesius.monachijski skandaliczny wyrok 09.12.05, 20:08
      przeciez sad sam przyznal, ze dziennikarze w sposb rzetelny zbierali
      informacje; co wiecej odrzucil wniosek o zadoscuczynienie; skad wiec terza taka
      sentencja? ze dziennikarze sformulowali swoj sad w oparciu o im dostepne
      materialy? czy to przestepstwo? kolejna kpina ze sprawiedliwosci; oczywiscie,
      ze wolek i redaktorzy zycia powinni sie odwolac do strasbourga; w europie
      panuja jednak inne standardy; wyrok jest tym bardziej skandaliczny, ze w
      inkryminowanym tekscie nikt nie nazwal kwacha agentem; a ze kontakty jednego z
      najwazniejszych "graczy" na polskiej scenie politycznej z rosyjskim szpiegiem
      powinny byc rzetelnie wyjasnione, to chyba nie ulega watpliwosci (tym bardziej,
      ze nazwisko alganowa pojawia sie tez w aferze orlenu, i takze tam udzial kwacha
      w misji kulczyka do wiednia tez nie zostal wyjasniony); wolalbym zeby kwach -
      zgodnie ze standardami obowiazujacymi na zachodzie - odniosl sie w sposob
      rezeczowy do tych watpliwosci, a nie zamykal ust wolnej prasie; dodatkowego
      smaczku calej sprawie dodaje fakt, ze dwaj dziennikarze dziennika baltyckiego,
      ktorzy wspolpracowali z zyciem, zostalo wyrzoconych na bruk (naczelny zreszta
      tez), gdyz p. Hirterer, wlasciciel gazety i osbisty przyjaciel kwacha, uznal,
      ze moze to zagrozic dalszemu wykupywaniu polskiej prasy regionalnej przez neue
      passauer presse; zle sie dzieje z obrona prawa do wolnosci slowa w polsce
      • taziuta Re: skandaliczny wyrok?! :-( 10.12.05, 07:37
        Też jestem za tym aby każda szmata mogła bezkarnie ubliżać prezydentowi.
        Od 23 grudnia 2005, w każdym razie :-)

silesius.monachijski napisał:

> przeciez sad sam przyznal, ze dziennikarze w sposb rzetelny zbierali
        > informacje; co wiecej odrzucil wniosek o zadoscuczynienie; skad wiec terza
        > taka sentencja? ...
    • unamatita Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 20:10
      Ja i tak wierzę Wołkowi.
      Miał tylko zbyt słabe kwity i tyle.
      u.
      • barbara444 Polska w okowach Postzydokomuny 09.12.05, 20:19
        www.polonica.net/Zdrada_zydowska-geremek.htm
        • orellafellaci barbaro, fobie środowiskowe b. dobrze się leczą 09.12.05, 20:56
          najwyższy czas odwiedzić jakiegoś specjalistę
          • taziuta Re: Klikasz na takie bzdety? Szkoda licznika :-) 09.12.05, 21:14
            Ja płacę za ilość wysłanej i odebranej informacji. Klikanie na linki, których
            zawartość łatwo odgadnąć, nie służy mojej kieszeni (a jeszcze by może cholera
            zagroziło mojemu światopoglądowi, nie wiem co gorsze :-)

orellafellaci napisała:

> najwyższy czas odwiedzić jakiegoś specjalistę
            • orellafellaci Re: Klikasz na takie bzdety? Szkoda licznika :-) 09.12.05, 22:23
              jestem impregnowana na takie "bubloizmy" :) Prewencja - lepiej zapobiegać niż
              leczyć, a strumyczek łatwiej tamować kiedy jest niewielki.
      • taziuta Re: To w niewinność Sobotki też pewnie wierzysz? 09.12.05, 21:15
        Miał jedynie zbyt słabe kwity, że nie jest wielbłądem? :-)

unamatita napisała:

> Ja i tak wierzę Wołkowi.
        > Miał tylko zbyt słabe kwity i tyle.
        > u.
        • rozowykot Re: To w niewinność Sobotki też pewnie wierzysz? 11.12.05, 02:15
          taziuta napisał:
          >
          > unamatita napisała:
          >
          > > Ja i tak wierzę Wołkowi.
          > > Miał tylko zbyt słabe kwity i tyle.Miałam wątpliwą przyjemność rozmawiać
          lat temu kilka z dziennikarzyną Wołkiem prywatnie , nie był to wywiad.
          Odprowadzałam chama do drzwi, bo tak kultura nakazywała no i rozmawialiśmy.
          Trudno się do faceta nie odzywać ,gdy jest gościem w twojej instytucji. W 3
          dni pózniej ukazł się rzekomy wywiad ze mną ,gdzie prawdziwe było tylko
          nazwisko. Odpowiedzi na protest nie dostałam do dziś. Prędzej uwierzę małpie w
          ZOO niż Wołkowi choćby miał dowody czarno na białym,pewnie będą sfałszowane , A
          i dziś nie odprowadziłabym go do drzwi, jak go szef zaprosił to niech
          odprowadza.
    • opt Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 21:14
      A dajcie sobie spokój.Widać,że Wołek to tylko Wołek.
    • drosta1 Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 22:12
      Dawne "życie" poszło w dal ...
      Tylko koni żal
      • zambro Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 22:17
        Wydaje mi się, że Kwasniewski powinien zrezygnować z tych przeprosin. Spraw
        sprzed 8 lat- bez sensu głowy zawracać.
    • pndzelek ech szybkosc sadow pokazuje 09.12.05, 22:17
      ze obrzucanie gownem kogokolwiek w mediach jest bezkarne
      ktos stwierdzi na podstawie wypowiedzi jednego swiadka ze jedna z kaczkek to
      pedofil i niech sie potem broni, ma dekade na to :)
      • milus_is_back Bloto i sloma 09.12.05, 22:52
        Jesli twierdzisz, ze sprawa kontaktow Kwasniewskiego z Auganowem opiera sie na
        zeznaniu jednego swiadka to znaczy, ze nie masz niej pojecia. Nie pamietasz
        zapewne tez w jaki sposob pracownicy pensjonatu Rybitwa, ktorzy udzielili
        informacji dziennikarzom byli potem szykanowani i zastraszani. Podobnie zreszta
        jak i sami dziennikarze.
        Natomiast jesli chodzi o bloto i slome, to one same wychodza panu prezydentowi
        z butow na kazdym kroku. Na wszelki wypadek powinien sobie podpisac
        ulaskawienie in blanco bo z pewnoscia w swoim czasie dowiemy sie prawdy o jego
        kontaktach z sowiecka agentura.
        • uu1 Re: Jakie to proste. 09.12.05, 23:07
          Plujesz i czujesz się lepiej.
          • aradian Re: Jakie to proste. 10.12.05, 04:29
            Czyżbyś bronił aferzysty???
    • mysz_polna5 Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 23:21
      soulworm napisał:

> "Życie po życiu" :)

NO! Skoro nic nie UDOWODNIONO Kwasniewskiemu, to Zycie MUSI przeprosci! Chyba
      jasne!
      Ale gdzie lezy TEN pies pogrzebany? Co?
      • uu1 Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 09.12.05, 23:26
        Pies nie leży. Pies Wołkowi mordę liże. Sorki ale ten bydlak (z b. Życia
        Warszawy) wzbudza u mnie najgorsze instynkty. Jeszcze raz przepraszam tych,
        którzy ewentualnie to przecytają.
        • orellafellaci Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 10.12.05, 00:02
          Wołek publikuje w GW - Agorze pasuje a tobie nie ? Straszniście wybredni,
          docent.
          • lavojtek Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 10.12.05, 00:10
            Ja tez sugeruje ze Kwasniewski byl ruskim szpiegiem. I co ktos mnie pozwie?
            Buahahahaha
            • deis Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 10.12.05, 14:41
              fantastycznie czyta sie na forum nareszcie odwaznych Polakow ktorzy cala
              prawde o Kwasnieskim w jednym zadaniu potrafia ujac . Jak sie to stalo ze
              komunista w wolnej Polsce zostal prezydentem , kto sprzedaje Polske.
          • taziuta Re: Wołek to głowacz :-) 10.12.05, 07:55
            Wołek to matołek (Życie mu jakoś tak samo przeciekło między palcami), ale teraz
            już spokorniał. A zatrudnianie go przez GW? Pewnie człowiek jest w potrzebie, a
            GW jest dużo bardziej miłosierna (chrześcijańska) od RM :-)

orellafellaci napisała:

> Wołek publikuje w GW - Agorze pasuje a tobie nie ? Straszniście wybredni,
            > docent.
    • wlodzimierz.ilicz Wołek to jeden z najohydniejszych tzw. "dziennika- 09.12.05, 23:24
      rzy".
      Chamstwo, sługusostwo wobec prawicy i hucpa.
      On będzie skarżył się do Strasburga! Aż słów brak.
      • ezpa7z9 Re: Wołek to jeden z najohydniejszych tzw. "dzien 09.12.05, 23:29
        wlodzimierz.ilicz napisał:

> rzy".
        > Chamstwo, sługusostwo wobec prawicy i hucpa.
        > On będzie skarżył się do Strasburga! Aż słów brak.
        Oto brakująće słowa....
        Wasze dieło prawoje towarisz Lenin-skazał Josiw Wisarionowicz siadając d..ą na
        poduszce ułozonej na łysej głowie Włodzimierza Ilicza.
    • brynk Normalne jaja w tej Polsce !!!! 10.12.05, 00:11
      przrprosic ma ktos kto nie istnieje .... To tak samo jak by nakazano trypowi
      przepraszac .... Paranoja
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • 123rbr Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 10.12.05, 00:44
      Wołek to wyjątkowa gnida. Większą jest tylko Kamiński ( ten chudy )
      • rozowykot Re: Dawne "Życie" musi przeprosić Kwaśniewskiego 11.12.05, 02:03
        123rbr napisał:

> Wołek to wyjątkowa gnida. Większą jest tylko Kamiński ( ten chudy )
        chyba jednak Wołek większa.Nie toleruję chamstwa i rosołu. Wołek jest dla mnie
        synonimem i chamstwa i rosołu a więc 2 w jednym
    • michal_k1 Nie tylko świadek 10.12.05, 00:50
      Wczorajszymi mediami wstrząsnęła informacja, że mimo tajności listy osób
      mających być świadkami w procesie beatyfikacyjnym sługi Bożego Jana Pawła II
      rzekomo znalazł się na niej urzędujący jeszcze prezydent Kwaśniewski.
      Niezależnie od tego, czy rzeczywiście będzie on świadkiem w procesie, jest
      oczywiste, że chmury zawisły nad pałacem prezydenckim m.in. w związku z
      zamiarem ułaskawienia SLD-owskich bohaterów afery starachowickiej. W związku z
      tym pojawiła się pilna potrzeba podreperowania bardzo podupadłego wizerunku
      prezydenta. Informacja wyciekła zapewne z okolic Kancelarii Prezydenta, gdyż
      kierujący pracami trybunału krakowskiego w procesie beatyfikacyjnym Jana Pawła
      II ks. bp Tadeusz Pieronek odesłał pytających go dziennikarzy do prezydenta. Na
      odpowiedź nie trzeba było długo czekać. Podczas konferencji prasowej SLD była
      szefowa Kancelarii Prezydenta Jolanta Szymanek-Deresz stwierdziła, że powołanie
      Aleksandra Kwaśniewskiego na świadka procesu zmieni wizję jego prezydentury i
      ocenę charakteru jego kontaktów z Ojcem Świętym.
      Wcale nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że w najbliższych latach
      Aleksander Kwaśniewski będzie brał udział w większej liczbie procesów i tylko
      ten jeden będzie procesem beatyfikacyjnym. O tym jednak kręgi prezydenckie
      milczą jak zaklęte.

• burakiprlu a ja tej komunistycznej swini przepraszac nie bede 10.12.05, 02:01
      kwach to komunistyczna swinia malwersant i kryminalista, zasluguje na stryczek,
      tak, tak, kara smierci dla komunistycznego kacyka, i jego kolesi. kwach jestes
      komunistyczna swinia. nie pozwole ci nawet pocalowac sie w dupe ty czerwony
      wieprzu. stryczek na twoj bandycki ubecki leb. kapiszon? scierwo prlu!
      • aradian Re: a ja tej komunistycznej swini przepraszac nie 10.12.05, 04:41
        Zastanawiające jakiego przekrętu trzeba było w Polsce dokonać w trakcie
        kolejnych prezydenckich wyborów, żeby taka persona zajęła najwyższy urząd w
        państwie??? A swoją drogą chciałoby się zapytać - jak długo będziemy czekać na
        rozliczenie pana prezydenta, bo przeprosin zdaje się od Kwaśniewskiego
        społeczeństwo nie oczekuje.
        • 2berber Bzdury wypisujecie. 10.12.05, 18:21
          Kwaśniewski ma autorytet nie tylko w Polsce gdzie wybrano
          go Prezydentem po raz drugi już w pierwszej turze.
          Za granicą - życzę przyszłemu prezydentowi by osiągnął
          conajmniej takie samo uznanie - niestety marne szanse :-(.
          Dziwne że w naszym kraju jest tak wielu oszołomów nie
          potrafiących racjonalnie ważyć czyjeś osiągnięcia i klęski.
          Wydaje się że jeżeli Kwaśniewski nie zostanie zagospodarowany
          w ONZ to biada naszej krajowej prawicy.
          Kwaśniewski oszołomstwo rozniesie sprawniej niż Brazauskas na
          Litwie.
          • deis Re: Bzdury wypisujecie. 10.12.05, 20:42
            kTOS KTO MA NIK Venus 99 .chyba jest slabo w historii zorjetowany
            albo podstawiony
      • rozowykot Re: a ja tej komunistycznej swini przepraszac nie 11.12.05, 01:57
        burakiprlu To ty jesteś świnia i to na dodatek OBRZYDLIWA. Mogę nie lubić
        Kwśniewskiego, ale jest on urzędującą głową państwa i został wybrany w
        powszechnych wyborach przez większość społeczeństwa. Obrażasz zatem głowę
        państwa i ponad połwę społeczeństwa ,które go wybrało. Masz szczęście ,że nie
        mieszkasz np w demokratycznej Anglii , gdzie każdego możesz obrażać ,ż
        premierem na czele ,ale za obrazę głowy państwa idzie się do pudła ,choćby się
        miało w swych poglądach 100% racji . Takie slownictwo i taka agresja w
        stosunku do głowy państwa świadczy o chmstwie , prymitywizmie i totalnym braku
        już nie kultury ,bo to za trudne dla Ciebie, tylko tego co nasi "przyjaciele"
        Niemcy nazywają KINDERSZTUBĄ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka