alterpars 22.12.05, 19:32 Pozegnajmy PRezydenta Warszawy i Nowego PRezydenta Polski jego ulubionym miedzyludzkim pozdrowieniem: ............... Szczesc Boze:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laylah Re: Lech Kaczyński pożegnał się z Warszawą 22.12.05, 19:45 Parafrazując naszego pana eks-Prezydenta i Prezydenta-elekta, tyle że kulturalniej: "Starszy człowieku, zechciej się pospiesznie oddalić, a oczy moje niech Cię nie oglądają" N.O.X. Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho dziękujemy za wybudowanie Stadionu Narodowego 22.12.05, 22:17 w 2006 zaczęcie budowy - hahaha. Jeszcze nie rozstrzygneli pierwszego etapu konkursu Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho dziękujemy za budowę metra 22.12.05, 22:20 Cytat z dziada: "w 2007 kończymy pierwszą nitkę". BUaahahahahahahahhahahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho dziękujemy za szybkie i sprawne remonty ulic 22.12.05, 22:21 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho dziękujemy za usprawnienie transportu miejskiego 22.12.05, 22:23 to co w tej materii dzieje się obecnie w miescie przypomina mi tylko czasy komuny. Tłok, tłok i jeszcze raz tłok - niekiedy nie mozna wejść do metra czy autobusu Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho dziękujemy za połączenie drogowe Wilanowa z Ursyn 22.12.05, 22:24 owem. Obiecał! Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho Krótko mówiąc: Dziękujemy Ci, dziadu !!! 22.12.05, 22:26 Wiedzieliśmy, że można na Tobie polegać!!! Nikt nie zrobi tyle ile Lech Kaczyński Tobie obieca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho Nie można powiedzieć, że udało się wszystko 22.12.05, 22:33 LK: "Nie można powiedzieć, że udało się wszystko" czyt.: nic się nie udało Ma gościu tupet. A co mu udało sie poza otwarciem Muzeum Powstania? Pan Prezydent szybko sam udziela odpowiedzi nawiązując do wyboru jego skromnej osoby na stanowaisko Prezydenta RP: "To sukces miasta, na który wspólnie zapracowaliśmy". Tak Panie Prezydencie - stolica jest z Pana dumna! Z tym poczuciem dumy łatwiej stoi się w korkach, wpycha do wagonu metra, zasiada na stadionach przypominających kurniki, podziwia fantastyczną architekturę Placu Defilad, itd, itd. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Nie zapomnijmy o stadionie Legii! 23.12.05, 09:15 Bez Kaczynskiego stolica nie mialaby tak nowoczesnego stadionu jaki wlasnie wybudowano przy Lazienkowskiej. Dziekujemy panie prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarosz-fan Żegnaj, Żegnaj, ooooooooo, bye, bye !!! 22.12.05, 19:49 Zegnaj nam Słońce Warszawy, Mężczyzno jak Chojar, Ostoyo Praworządności, Wodzu Stolycy, Ojcze Żoliborza, Marymontu, Siekierek, Jutrznio Nad Jutrzniami, Mądrości Narodu Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek "severin" plan wejścia wojsk czeskich do polski 22.12.05, 19:58 przed stanem wojennym, to jest dziś najważniejsza informacja dnia , reszta to betka Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Jakich wojsk? 22.12.05, 20:09 Czesi chcieli nas zaatakowac z lodzi podwodnych? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Jakich wojsk? 23.12.05, 09:17 Nie podwodnych! Zwykla czeska flota miala podplynac i nas zajac. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: wazne ogloszenie 22.12.05, 20:13 Oglaszam koniec okresu ochronnego dla sbekow, komunistow, aferalow i innych pogrobowcow wujka Joe. Dla niektorych zbliza sie czas apokalipsy. Oni to czuja. Dlatego tak skamla. Odpowiedz Link Zgłoś
gina.gina >> HWD PiS 22.12.05, 20:18 Marek10004, a prawda to ześ ty glupszy niż przewiduje planowana przez PiS (Prywata i Samowola) ustawa o minimalnym IQ dla czlonkow parti rzadzacej ? Więc nieliż im ....... bo i tak się niezałapiesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars buahahahaha 22.12.05, 20:25 czlowieku polowa z tych ludzi o ktorych mowisz nie zyjea a reszta plawi sie gdzies na plazach Florydy i Kalifornii. Zostaw se te kartofle odgrzewane i szukaj wraz z Twoim Nowym Prezydentem "pedalow, dziadow, zydow, cyklistow, antychrystow i becikowrogow" Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: buahahahaha 22.12.05, 20:38 Wiesz, chyba sie jednak mylisz. Sa ich jeszcze cale tabuny. Ja rowniez zycze Tobie Wesolych Swiat. Tym bardziej ze nastepne dla niektorych moga byc ostatnimi wesolymi. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: buahahahaha 22.12.05, 20:45 tak zwlaszcza dla tych co zostana w kraju po nowymi rzadami na pewno nastepne swieta nei beda wesole. Ale wiesz mnie i mojej rodziny to chyba nie dotyczy. Przezyje nawet utrate becikowego buahahahaha smieszny czlowieczku nastawiny na zemste....sledz pilnie aferalow i innych komuchow..ktorzy sie z ciebie smieja spoza granic. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubek Re: buahahahaha 22.12.05, 20:52 A czym Ty sie różnisz od tych ''ubeków''? Ta sama nienawiść, słość i żadza czynienia zła. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: buahahahaha 22.12.05, 21:00 ale wiesz my "ubecy i komuchy" z natury bylismy i jestesmy zli a wy zaslanieacie swa nienawisc katolickim milosierdziem i to jest najwredniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re:do jakubka 22.12.05, 21:04 Wedlug Twojego toku myslenia nalezaloby calkiem zlikwidowac wymiar sprawiedlowosci, bo to przeciez aparat nienawisci, zlosci i zadzy czynienia zla. Pomylily sie Tobie definicje. To o czym Ty piszesz nazywane jest potocznie zemsta. To o czym ja pisze nazywa po prostu sprawiedliwoscia. Przyznaje, roznica jest bardzo subtelna. Gdy ktos jest prymitywny to jej nie zauwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re:do jakubka 22.12.05, 21:27 tyle, że marek sprawiedliwość postrzega wyłącznie w wykonaniu pisiorków. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re:do jakubka 22.12.05, 21:39 no to wyjasnij prymitywnemu "ubekowi" co rozumiesz pod pojeciem sprawiedliwosci. Wybicie komuchow, zydow, pedalow? Wiesz to nie moja wina ze prawdopodobnie Twoj dziadek albo ojciec lub ty sam nie powazal poprzedniego systemu. Byli tacy ktorym komunizm wydawal sie ustrojem dobrym (nie myslic z totalitaryzmem) To troszke tak jak z tym twoim katolicyzmem z natury jest od dobry ale formie wyznawanej przez kler z aferami seksualnymi pedofilioa nienawiscia jest on ustrojem szkodliwym. Mnie to zwisa bo nie mieszkam w Polsce wiec i tak zycze Tobie tej upragnionej sprawiedliwosci buahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re:do jakubka 22.12.05, 22:15 Jak sam stwierdziles; jestes prymitywny, wiec ciezko mi bedzie Tobie cokolwiek wytlumaczyc, ale sprobuje. Sprawiedliwosc nie polega na wybiciu kogokolwiek, ale na sprawoedliwym wywazeniu win, a nastepnie nalozeniu odpowiednich kar. Jesli, w niektorych przypadkach mialo by to oznaczac najsurowsza kare; po to jest wlasnie prawo. Masz racje, nie powazam poprzedniego ustroju. Jesli komukolwiek komunizm, w swietle dzisiaj znanych faktow historycznych i liczb, moze sie wydawac ustrojem dobrym, to ta osoba nadaje sie albo do zakladu psychiatrycznego, albo do wiezienia. Tak, czy tak, powinna byc odizolowana od reszty spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re:do jakubka 22.12.05, 22:21 a jak juz rozliczycie, trzeba bedzie rzadzic krajem i do tego nie nadajecie sie. Jestescie podobni do tych ktorych chcecie rozliczac. KC KPZZ zastapiliscie Opusem Dei. I to wcale nie jest nic lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 do Marka 23.12.05, 00:23 Najgorsze jest to, że tacy jak Ty ośmieszają środowisko katolicko - niepodległościowe. Jedyne pocieszenie, że miasta gdzie to środowisko było i jest najmocniejsze - Warszawa, Kraków, Gdańsk, Poznań - głosowały przeciw Kaczorowi. To jest prezydent Polski Rydzyka i Leppera, a nie tej co zna swoją tradycję i historię. A w polowanie na UBeków to już tylko dzieci wierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 nie widze roznicy miedzy komuchami i wami 22.12.05, 22:02 kolor sie zmienil z czerwonego na czarny, ale metody macie te same. I to was wykonczy! Odpowiedz Link Zgłoś
jarosz-fan Re: nie widze roznicy miedzy komuchami i wami 22.12.05, 23:29 Święte słowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re: wazne ogloszenie 22.12.05, 21:56 a ja pglaszam ze jestes skonczony cymbal tak ja dziadu, jego wyborcy i ich radio Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do kotka 22.12.05, 22:27 Podobna na kocia wscieklizne dobra jest waleriana. Gorzej natomiast z twoim zerowym wspolczynnikiem inteligencji. Na to niestety jeszcze nie ma lekarstwa. Ale, nie martw sie kotku, medycyna ciagle robi postepy. Na razie jednak; prosze przyjac wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Re: do kotka 22.12.05, 22:49 marek10004 napisał: > Podobna na kocia wscieklizne dobra jest waleriana. Gorzej natomiast z twoim > zerowym wspolczynnikiem inteligencji. Na to niestety jeszcze nie ma lekarstwa. cudze chwalicie, swego nie znacie... Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re: do kotka 22.12.05, 23:37 Niepotrzebnie Cie wyzywalem. Przepraszam - nerwy puszczaja jak widze co sie w naszym kraju teraz dzieje. Co do reszty, podtrzymuje i sie podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
gina.gina >> HWD PiS 22.12.05, 20:11 HWD PiS , ale znajdzie sie ktoś o skłonnościach sado-maso ? Odpowiedz Link Zgłoś
tranis Re: Lech Kaczyński pożegnał się z Warszawą 22.12.05, 20:46 • Spieprzaj dziadu • Spieprzaj dziadu • Spieprzaj dziadu • Spieprzaj dziadu • Spieprzaj dziadu • Spieprzaj dziadu • Spieprzaj dziadu najlepiej z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
domis1972 Re: Lech Kaczyński pożegnał się z Warszawą 22.12.05, 21:53 BOZE KTO POKARAL POLSKE TAKIM PIE..IETYM KARAKANEM!! PRZEZ NAJBLIZSZE 5 LAT WSTYD MI BEDZIE SIE PRZYZNAWAC ZE POLAKIEM JESTEM ZALATWIC KACZORA NAJLEPIEJ UPIEC GO ZYWCEM W PIEKARNIKU!! AHA POZDROWIENIA DLA NAJBARDZIEJ REPREZENTACYJNEJ GOSPOSI EUROPY PANI KACZYNSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Lech Kaczyński pożegnał się z Warszawą 23.12.05, 09:18 Szczesciem w nieszczesciu jest to, ze przynajmniej Warszawa uwolnila sie od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 MOHEROWE BERETY - BIG CYC :)))) 22.12.05, 21:02 Załóż babciu beret Moherowy jest twój Jak w każda niedzielę Znowu dziś ruszysz w bój Już tą drogą kroczą Koleżanki i mąż Liga Rodzin różańcowy Zaciska krąg To jest szlak bojowy Więc maszeruj i giń By panował Rydzyk Ale ty razem z nim Żeby był porządek Zadbaj już o to sam Aby wszyscy oglądali Telewizje TRWAM Rydzyk- lubię tańczyć z nim Jurek - Marek lubi swing Giertych- z nim zatańczę za rok Lepper - ciągle myli krok Moherowe berety- panują nad światem Moherowe berety- zaczynają krucjatę Moherowe berety- zwycięstwo i władza W moherowym berecie , będzie lepiej na świecie Na berecim szlaku Znowu leje się krew Babcie ciągle czują Rewolucji zew Piją herbatkę I zwalczają zło Premier szybko zwęszył Moherowy trop Moher to siła Moher to władza Moherowych kapeluszy Nigdy się nie zdradza Moher daje młodość Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: MOHEROWE BERETY - BIG CYC :)))) 22.12.05, 21:26 Jak ktoś ma mp3 z tym nagraniem to proszę o meila... Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Re: MOHEROWE BERETY - BIG CYC :)))) 22.12.05, 21:56 Można ściągnąć ze strony Big Cyca - www.bigcyc.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Warszawiacy z radością żegnają i z żalem witają 22.12.05, 21:24 Z radością żegnam prezydenta (Warszawy) największego nieudacznika w jej powojennej historii. Z żalem witam tego samego nieudacznika na stołku prezydenta kraju. Sam nie wiem co jest lepsze. I tylko Polski mi żal. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Jak powiedział, zostawia Warszawę w lepszym stanie 22.12.05, 21:28 "Jak powiedział, zostawia Warszawę w lepszym stanie niż była trzy lata temu, gdy obejmował urząd." Kolejne łgarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Jak powiedział, zostawia Warszawę w lepszym s 22.12.05, 21:36 Jutro na Placu Zamkowym usłyszy swoje "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Jak powiedział, zostawia Warszawę w lepszym s 22.12.05, 21:40 No ja mam nadzieje ze ktos szykuje cos...bedzie mozna moze zobaczyc znow "modelowe zachowanie policji" skierowane przeciw obywatelom wlasnego Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars uwazaj bo to teraz Pan Prezydent Kraju i moze na 22.12.05, 21:52 ciebie skierowac policje.... Odpowiedz Link Zgłoś
domis1972 [...] 22.12.05, 21:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
equus3 Idź sobie. 22.12.05, 22:13 Papa. Idź sobie. Nie będę za tobą tęsknił. Szkoda, że nie mogę cię jeszce kopnąć w tyłek, żebyś daleko poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Szczęśliwcy... 22.12.05, 23:09 Na tych wyborach prezydenckich to najlepiej wyszli mieszkańcy Warszawy. Mają teraz spokój... a może Kaczyński jako pierwszy polityk prawicy zauważy, że kampania się skończyła, że już nie czas na igrzyska i że wreszcie należy zacząć robić coś dobrego dla Polski? Zmianami w lustracji, KRRiT, czy zasiłkach poporodowych nic się dobrego nie zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
stegnitz285 Kaczor w Warszawie nie zrobił NIC. Zostawił tylko 22.12.05, 23:34 duze dziury w jezdniach. Nie mówcie mi o Muzeum Powstania, bo to zadne osiągnięcie. Ktoś to za niego zrobił. Nie zdażył tylko kumplowi Bieleckiemu dać 20 milionów na Muzeum Komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarosz-fan Beznadzieja... 22.12.05, 23:27 Smutno mi... Warszawa bez tego człowieka uschnie na naszych oczach. A że smutek jest pokarmem poetów - taki wiersz napisałem: " Spieprzaj dziadu, spieprzaj... Dziadu spieprzaj, spieprzaj dziadu ! O, spieprzaj dziadu, spieprzaj !!! Spieprzaj, spieprzaj dziadu." Proszę zwrócić uwagę na typowy rym A-B-A-B, charakterystyczny dla Wielkiego Poety ( którym także Słowacki był ). Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Lech Kaczyński pożegnał się z Warszawą 23.12.05, 00:07 Szkoda ze pokurcz zegana się z miastem które zniszczył swoja indolencją , a nie z zyciem na które ta karłowata kur<autocenzura> zasługuje only na fermie podobnych skur... <autocenzura> I cytując pokurcza: spieprzaj dziadu i od siebie na Powązki Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 Sp........ dziadu! 23.12.05, 00:29 To wstyd, że takie zero jest prezydentem Polski. To przykre, że nie minął jeszcze rok od śmierci Ojca Świętego, a Kaczory wraz z Rydzykiem coraz odważniej rozwalają jedność w polskim Kościele. Jedyne pocieszenie, że nie będzie już psuł Warszawy. Sp...aj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
szlomcio1 [...] 23.12.05, 00:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanabi Re: Hip hip... Hurra! 23.12.05, 14:48 obiecales, nie dales jak nazwac co zrobiles czuje sie pokrzywdzony tym co nam uczyniles lepiej wyjedz do Bagdadu krzycze wraz z innymi SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuchlech Re: Lech Kaczyński pożegnał się z Warszawą 23.12.05, 21:31 www.geocities.com/kaczuchlech Odpowiedz Link Zgłoś