Dodaj do ulubionych

Na Woronicza straszy widmo Wildsteina

31.12.05, 14:00
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • rudeboys Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:01
      będą pogromy?????????
      • purysta4 odchodzi juz widmo komuny:)))) 31.12.05, 14:36
        • vertigo.seb neofici gorsi od komuny 31.12.05, 14:44
          nie sądzę, są osoby niezatapialne, wszystko się zmienia, a oni trwają, zawsze
          wiedzą, jak się ustawić
          teraz zamiast czerwieni będą kochać czerń
          bo niby ktoś mi wmówi, ze Durczok jest "czerwony"?, albo Gawryluk?
          Kaczyńskim nie chodzi o to, kto jest z jakiej opcji, jeśli będą od teraz
          przejawiać wiernopoddaństwo w stosunku nie tyle do PiS, co do nich
          a przecież wiadomo, że neofici są z reguły dużo b. gorliwi niż reszta braci
          partyjnej
          • puba Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 15:02
            Pospieszalski sie cieszy ze zniknie nienormalnosc:)
            przeciez nastapi nowa nienormalnosc..
            co za paranoja:)

• leszekzi Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 15:23
              A mnie najbardziej zdumiewa ta obrzydliwa, przesiąknięta najpodlejszym
              antysemityzmem nienawiść do Bronisława Wildsteina.
              • gogol66 Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 15:39
                leszekzi napisał:
                > A mnie najbardziej zdumiewa ta obrzydliwa, przesiąknięta najpodlejszym
                > antysemityzmem nienawiść do Bronisława Wildsteina.

ta nienawiść to jest przesiąknięta antypolonizmem chyba
                • jerzy.borowicz JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!!!!!!! 31.12.05, 16:09
                  jak widac tuz przed
                  wyzwoleniem mediow publicznych
                  najbardzej podniecone sa michnikoidy
                  z mediow geszefciarskich

czyzby czuli pismo nosem
                  ze nieetyczne paszkwile
                  -ulubione ich narzedzie pracy-
                  beda wkrotce nalezaly do przeszlosci

• miecius Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:41
                    Gazeta sie kompromituje tą sztucznie napędzaną histerią przeciw PiS.
                    Kompletne zero obiektywizmu - pan Michnik zupełnie się sprzedał postkomunistom.
                    • miecius Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:55
                      wpisz.blox.pl/html/1310721,262146,13.html;jsessionid=FFDAB4E293A99543D4E441B7A67C1C65.tomcat2?708395

SUPER TEKST :)))
                      choć już dawno napisany
                      • davidmors Re: Ale dalej straszy widmo Durczoka i Tierentiew 31.12.05, 18:12
                        Straszna para TVP.
                        • poglodek Re: Ale dalej straszy widmo Durczoka i Tierentiew 31.12.05, 21:09
                          Jeszcze straszy, ale niebawem miejmy nadzieje te złe duchy zostaną wypedzone z
                          TV tam gdzie bedzie placz i zgrzytanie zebow (TVN oraz redakcja GW)
                          • mirmat1 Opera Straszny Dwor sie konczy i kurtyna zapada .. 01.01.06, 00:14
                            poglodek napisał:
                            > Jeszcze straszy, ale niebawem miejmy nadzieje te złe duchy zostaną wypedzone
                            > z TV tam gdzie bedzie placz i zgrzytanie zebow (TVN oraz redakcja GW)
                            M: 2006 bedzie naprawde Nowym Rokiem
                        • joanna2909 Re: Ale dalej straszy widmo Durczoka i Tierentiew 31.12.05, 23:56

• poglodek Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 21:10
                        Czytalem go, to swietny tekst opisujacy prawde, ale dobrze ze go tu dales
                        trzeba otwierac ludziom oczy na prawde
                    • jansierp Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 22:04
                      A gdzieś ty facet był i co robiłeś jak Michnik siedział w PRLowskiej pace. A
                      może byłeś też internowany. Nie zapędzaj sie jak dureń w ocenach ludzi.Coś
                      zrobił oprócz opluwania. Zastanów się zanim wygłosisz opinię.
                  • neolith Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:43
                    Byles w sklepie ostatnio? A probowales moze sobie zakupic mozg?
                    • miecius Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:57
                      Widać, że czytasz często Gazeta Wyborcza, bo tak ci już twój mózg wyprało, że
                      nie wiesz, iż z mózgiem człowiek się rodzi, a nie kupuje go w sklepie :)
                      • neolith Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 03.01.06, 14:41
                        No chyba ze zamiast mozgu ma sieczke tak jak Ty. Wtedy niezbedna jest wizyta w
                        sklepie.
                    • poglodek Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 21:08
                      Typowy lewak, jaka argumentacja
                      • neolith Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 03.01.06, 14:43
                        Po pierwsze mam prawicowe poglady szmato. Po drugie wole ludzi o lewicowych
                        pogladach niz takie kreatury jak Ty z ktorej kolwiek opcji politycznej.
                  • tomek823 Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 18:50
                    Czy jest coś złego, co wam nie kojarzy się z Michnikiem?
                  • poglodek Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 21:07
                    Masz racje ich widma juz nie strasza. Chociaz sa jeszcze ale coraz slabsze
                    ciagle spychane na margines ... I masz racje czuja ze juz niebawem ich metody
                    pracy znikna z TV
                    • wiktor_rafalski Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 01.01.06, 01:23
                      poglodek napisał:

> Masz racje ich widma juz nie strasza. Chociaz sa jeszcze ale coraz slabsze
                      > ciagle spychane na margines ... I masz racje czuja ze juz niebawem ich metody
                      > pracy znikna z TV

paszkwilanckie metody znikną gdy
                      znikną ich promotorzy czyli
                      durczoki, gawryluki,
                      olejniki, skowronskie, kunice itp.
                      • pe1 Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 01.01.06, 03:26
                        nie ta dziura, kolego rafalski.

spróbujcie jeszcze raz, ino z wazeliną, bo inaczej boli
                        • michal_grycewicz Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 01.01.06, 14:21
                          pe1 napisał:

> nie ta dziura, kolego rafalski.
                          >
                          > spróbujcie jeszcze raz, ino z wazeliną, bo inaczej boli

to dziwi towarzyszu durczok (pe1)
                          że was boli
                          bo wy przecież zawsze
                          wchodziliście towarzyszom z LSD
                          i tow. preziowi zawsze bez wazeliny !!!
              • goffythedog Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 16:11
                te, a moge nie znosic pararedaktora wildsteina za haniebny, niemoralny i
                obrzydliwy wyczyn z lista, oraz za zawartosc jego kuriozalnych textow, z czego
                wyznania chorobliwego homofoba tutaj wspomne jedynie?
                bo dokonania wildsteina w dziedzinie siania nienawisci sa doprawdy budujace.
                wiec go szczerze nie znosze, acz od jakiegos czasu mam wizje tvp z wildsteinem.
                ciekawe dlaczego?
                • davidmors Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006r! 31.12.05, 17:36
                  TVP dużo zyska w oczach telewidzów jak pozbędzie się Durczoka, który
                  łasił się jak pies do żydokomunistycznych mocodawców TVP i był za to
                  sowicie wynagradzany.
                  Wkrótce Durczok nauczy się korzystać z Rosignoli seryjnej produkcji.
                  • goffythedog Re: Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006 31.12.05, 19:25
                    w tvp ogladam jedynie debate. zasadniczo, za jedno mi, jaka stacja bedzie ja
                    nadawac. wiec w moich oczach nie zyska.
                  • poglodek Re: Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006 31.12.05, 21:13
                    Przylaczam się do tych zyczen.
                  • john_jasny Re: Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006 01.01.06, 02:28
                    davidmors napisal
                    --------------------------------------------------------------------------------
                    TVP dużo zyska w oczach telewidzów jak pozbędzie się Durczoka, który
                    łasił się jak pies do żydokomunistycznych mocodawców TVP i był za to
                    sowicie wynagradzany.
                    Wkrótce Durczok nauczy się korzystać z Rosignoli seryjnej produkcji.

===============================================================

To jest typowe dla wszystkich nieukow i niedojd: zazdrosc o wszystko nawet o
                    narty . Zadaj sobie pytanie dlaczego ty nie mozesz byc tym dobrze zarabiajacym?
                    No za lenistwo i brak zdolnosci nikt nikomu nie bedzie placil , w jakimkolwiek
                    zawodzie. Pozdrowienia Noworoczne dla wszystkich niedojd i nieukow przesyla
                    forumowicz z dalekiego Nowego Jorku

• poglodek A ja za to m.in go cenie 31.12.05, 21:13
                  I uważam, że to wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy
                  Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni
                  dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz
                  prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program
                  publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu
                  publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak
                  bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to
                  nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście
                  Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy
                  program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już
                  niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też
                  wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem.
                  Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków
                  prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich
                  ludzi jak Pospieszalki i Wildstain.
                  Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest
                  redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze
                  w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego
                  korzystać.

PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz
                  widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i
                  zjawiska nadprzyrodzone hahahaha ....
                  • japico Re: A ja za to m.in go cenie 01.01.06, 01:00
                    Cenię Wildsteina za to, że rozpieprzeył co się dało, Pospieszalskiego za to, że
                    nauczył nas jak należy dyskutować - naprawdę do tej pory nie wiedziałem jak to
                    się robi. Schopenhauer to dla niego pryszcz, początkujący uczeń. Powinno się do
                    TVP zatrudnić absolwentów od Rydzyka, będziemy mogli uczyć świat, jak się robi
                    telewizję. HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • senny Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 16:50
                A nie przyszło ci do głowy, że ludzie go nie lubią, bo jest idiotą ?
                • poglodek Wiesz nie, bo to wspaniały dziennikarz 31.12.05, 21:14
              • sneer_rg Re: GW gorsze od SLD 31.12.05, 17:39
                Ogladam Bronka w programie na Pulsie i nie rozumiem dlaczego taki popłoch w
                michnikowszczyżnie,Bronek moze jest Żydem a może Hiszpanem albo Eskimosem ale
                dla mnie jest bardzo rozsądnie myślącym Polakiem.Telewizyjne gwiazdeczki czemu
                maja byc troską i problemem abonentów.Nie sądzę że Bronek akurat wywali
                zdolnych dziennikarzy,on wywali zdolnych dziennikarzy do każdych świństw w
                rodzaju Adasia i za to mu chwała.I tak Trzymaj BRONEK.
                • jenna.jameson Re: GW gorsze od SLD 31.12.05, 17:42
                  Bardzo mądry głos w dyskusji. Jak na razie to nie Wildstein zieje jadem ale
                  Michnik i GWniana starają się go opluć na wszelkie sposoby (ukłony panie
                  Maleszka). Wildstein w swoich programach akurat zachowuje się w miarę
                  obiektywnie.

sneer_rg napisał:

> Ogladam Bronka w programie na Pulsie i nie rozumiem dlaczego taki popłoch w
                  > michnikowszczyżnie,Bronek moze jest Żydem a może Hiszpanem albo Eskimosem ale
                  > dla mnie jest bardzo rozsądnie myślącym Polakiem.Telewizyjne gwiazdeczki
                  czemu
                  > maja byc troską i problemem abonentów.Nie sądzę że Bronek akurat wywali
                  > zdolnych dziennikarzy,on wywali zdolnych dziennikarzy do każdych świństw w
                  > rodzaju Adasia i za to mu chwała.I tak Trzymaj BRONEK.
                  • pe1 Re: GW gorsze od SLD 01.01.06, 03:28
                    wildstein wieje jadem,
                    a jak tego nie widzisz, to popraw oczy, bo ci się berecik zsunął
                • poglodek Re: GW gorsze od SLD 31.12.05, 21:14
                  Mam dokładnie takie same odczucia
              • bronimir Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 17:49
                Kapusi trzeba lubić i szanować
                • poglodek Tak się w twoim żargonie nazywają ludzie 31.12.05, 21:15
                  walczący o prawde ??
              • poglodek Mnie tez zdumiewa ten antysemityzm 31.12.05, 21:12
                dlatego musimy sie temu przeciwstwiac gdy GW wzywa do wasni na tle etnicznym,
                aby nasze dzieci nie zapytaly nas dlaczego milczelismy gdy odradzal sie faszyzm
              • polonus3 Re: neofici gorsi od komuny 01.01.06, 02:17
                Za to co zrobil Wildstein to powinien do konca zycia siedziec w wiezieniu!
              • dziecina.betlejemska Re: neofici gorsi od komuny 01.01.06, 10:12
                leszekzi napisał:

> A mnie najbardziej zdumiewa ta obrzydliwa, przesiąknięta najpodlejszym
                > antysemityzmem nienawiść do Bronisława Wildsteina

Nienawiść do Wildsteina bierze się stąd, że jest to - mimo pozorów obycia - bardzo głupi i plugawy facet.
            • sulineczka Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 17:03
              Ciekawosc mnie zzera ! ! Co to wedlug ciebie jest " normalnosc " w mediach ?????
          • poglodek Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 21:04
            To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan
            Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni
            korzystać.

• sceptyk40 Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 22:09
              Już po raz drugi zamieszczasz ten sam tekst, czyżbyś był tylko klakierem Pana
              Wildsteina ? On wyrządził swoją listą krzywdę wielu ludziom i teraz ma go za to
              spotkać nagroda ? I to się ma nazywać normalnością ? Jak jesteś takim
              zwolennikiem prawdy, to powiedz, kim jesteś z zawodu i bezkompromisowo wyznaj,
              co nabroiłeś w życiu, bo nie ma takich, którzy nic nie mają na sumieniu.
              -Spróbujesz czy poi prostu lubisz tylko igrzyska pt. "inni są be ale ja nie"
              • poglodek Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 22:21
                Bardzo prosze uczniem 3 klasy LO, laureatem konkursu Parlamentaryzm w Polsce.
                Rok urodzenia 87 jak latwo sobie policzyc.
              • starywiarus LISTA WILDSTEINA - w sprawie formalnej 31.12.05, 23:43
                sceptyk40 napisała:

> Już po raz drugi zamieszczasz ten sam tekst, czyżbyś był tylko klakierem Pana
                > Wildsteina ? On wyrządził swoją listą krzywdę wielu ludziom i teraz ma go za to
                > spotkać nagroda ? I to się ma nazywać normalnością ? Jak jesteś takim
                > zwolennikiem prawdy, to powiedz, kim jesteś z zawodu i bezkompromisowo wyznaj,
                > co nabroiłeś w życiu, bo nie ma takich, którzy nic nie mają na sumieniu.
                > -Spróbujesz czy poi prostu lubisz tylko igrzyska pt. "inni są be ale ja nie"

W sprawie formalnej - Lista Wildsteina, to nie jest żadna lista Wildsteina, tylko lista archiwaliów IPN, a
                wcześniej SB. Wildstein sam sobie nie wymyślił ponad 160 000 nazwisk. Cała para idzie w gwizdek na
                nagłośnienie "haniebności" wyniesienia tej listy z IPN i zagłuszenie jakiegokolwiek zastanawiania się
                nad tym skąd ona się tam wzięła, i skąd te wszystkie nazwiska na niej. Ukłony, panie Maleszka.

Jak chcecie mieć pretensje do kogoś, to miejcie pretensje do MSW PRL i jego żyjących nadal b.
                właścicieli o bałagan w archiwach. Ile osób wsadziliście za niszczenie akt? Co wam przyszło ze
                starannego wymieszania katów z ofiarami? Teraz to się będzie wszystko p...dolić przez dziesięciolecia,
                absorbując cenną energię społeczną. Po co? Źeby pięćdziesiąt czy sto tysięcy byłych donosicieli mogło
                spać spokojnie, z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku? Żebyście mogli powiedzieć że czarne jest
                białe, białe jest czarne, natomiast czerwone żeby mogło zostać takie, jak było?

Trzeba było nie tolerować palenia akt, kiedy był czas na to. Trzeba było nie wierzyć komuchom, kiedy
                wam wmawiali w 1989-90r., że od dzisiaj wilk żywi sie trawą. Trzeba było się nauczyć czytać
                wystarczająco biegle, by móc przeczytać ze zrozumieniem wyryte na fasadzie warszawskich sądów
                słowa SPRAWIEDLIWOŚĆ JEST OSTOJĄ RZECZYPOSPOLITEJ, a nie tylko market, kantor i okej.

Wtedy żadna lista Wildsteina nie byłaby potrzebna, a red. Wildstein prowadziłby w telewizji program
                ogrodniczy albo kulinarny. Ale jakeście się uparli, źe donosicielstwo jest cnotą, no to jest tak, jak jest.
                Teraz będziecie pili to piwo ad mortem usrandum. Osobiście jestem niewierzący, ale myślę, że to kara
                Opatrzności za głupotę.

Gdybyście się byli zgodzili w 1992 roku na bardzo umiarkowany i wyjątkowo powściągliwy ówczesny
                pomysł dekomunizacyjny - odsunięcie od stanowisk publicznych na 10 lat komunistów od sekretarza
                POP w górę - to ten okres karencji upłynąśłby w 2002 roku, ponad trzy lata temu, i byłby z tym raz na
                zawsze spokój.

Pamiętajcie, durnie, kiedy będziecie żreć trawę: nikt nigdy nie chciał wieszać na latarniach ani zamykać
                do więzienia trzech milionów członkow PZPR z rodzinami. Jedyne, czego kiedykolwiek chciano, to wyjąć
                komunistyczne ryje z koryta na jedne 10 lat. Ale to było dla was, obywatele Chrystusa Narodów, nie do
                przyjęcia.

Uwielbiacie taplać sie w szambie, byle tylko nie urazić Bardzo Waźnych Osób i nie naruszyć Wielkiego
                Układu? No to rozkoszujcie się dalej. Ale śnicie na jawie, jeśli sie wam wydaje źe Okrągły Stół będzie
                miał do końca świata większą wagę niż Dekalog.

• poglodek Re: odchodzi juz widmo komuny:)))) 31.12.05, 21:04
          Jestem tego samego zdania
      • nakazim Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:39
        ...a my mamy pilota!!!!! I rozstanie z Jedynką bez żalu!!!!
      • poglodek Ja się cieszę 31.12.05, 21:03
        korzystać.

• sceptyk40 Re: Ja się cieszę 31.12.05, 22:11
          I znowu ten sam tekst. Zmień płytę.
      • joanna2909 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 23:54

• uu1 Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:05
      Korytarz mówi też, że zagrożona jest pozycja Kamila Durczoka. Jeden z
      operatorów: - Durczok gdzieś miał powiedzieć coś o "Kaczorlandzie". I wszyscy
      próbują sobie przypomnieć, gdzie i komu to powiedział
      A gdyby sobie nie przypomnieli, pomogą pp. K. Miodowicz, J. Kurski, Z. Ziobro
      Z. Wassermann i kilku innych prawdomównych.
      • vertigo.seb uu1 - Miodowicz, to nie ta partia 31.12.05, 14:31
        reszta się zgadza
        zamiast Miodowicza może być Dorn
        • uu1 Re: uu1 - Miodowicz, to nie ta partia 31.12.05, 18:37
          Wyglądało na to, że Z. Religa to też nie ta partia... A jest, jak jest. Pozdrawiam.
      • veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 16:38
        uu1 napisała:

> Korytarz mówi też, że zagrożona jest pozycja Kamila Durczoka. Jeden z
        > operatorów: - Durczok gdzieś miał powiedzieć coś o "Kaczorlandzie". I wszyscy
        > próbują sobie przypomnieć, gdzie i komu to powiedział
        > A gdyby sobie nie przypomnieli, pomogą pp. K. Miodowicz, J. Kurski, Z. Ziobro
        > Z. Wassermann i kilku innych prawdomównych.
        Witam!!!Pozdrawiam i życzę jak najmniej w 2006 roku wiadomości o wyżej
        wymienionych osobnikach:)
        • bio.mum Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:01
          veglie napisał:

> Witam!!!Pozdrawiam i życzę jak najmniej w 2006 roku wiadomości o wyżej
          > wymienionych osobnikach:)

Dołączam się:)))) Z całą niegasnącą sympatią:))))
          • jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:35
            a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie?
            • bio.mum Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:53
              jenna.jameson napisała:

> a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie?

Wypad Orella. Ile razy mam powtarzać. Nie interesujesz mnie ani to co masz do
              powiedzenia. Co za bezczelność. Najpierw pluje na mnie i moja rodzine, a potem
              mi rad udziela. Wypad hipokrytko. Drugi raz nie będę powtarzać.
              • jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:04
                oj ty głupia c.po, powinnam pamiętać, jak durna i pusta jesteś i jak debilne
                posty piszesz, ciekawe jak reaguje Orella kiedy porównujesz ją do mnie?
                Aha, szkoda, że nie masz wsparcia scw..usa i tego trzeciego bezmózga
                • veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:07
                  jenna.jameson napisała:

> oj ty głupia c.po, powinnam pamiętać, jak durna i pusta jesteś i jak debilne
                  > posty piszesz, ciekawe jak reaguje Orella kiedy porównujesz ją do mnie?
                  > Aha, szkoda, że nie masz wsparcia scw..usa i tego trzeciego bezmózga
                  Spoko,spoko!Po co te nerwy.Weź się w garść i nie histeryzuj!Zimnej krwi też
                  życzę w 2006-tym roku;D
                  • jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:09
                    jakie nerwy, ot po prostu cała prawda..
                • bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:09
                  jenna.jameson napisała:

> oj ty głupia c.po, powinnam pamiętać, jak durna i pusta jesteś i jak debilne
                  > posty piszesz, ciekawe jak reaguje Orella kiedy porównujesz ją do mnie?
                  > Aha, szkoda, że nie masz wsparcia scw..usa i tego trzeciego bezmózga
                  szkoda ,to tylko ciebie kochanienka!!!odwagi!!!jest pełno kursów dla "myślacych inaczej"adres???ni mom!!!jak cosik znajdę doreczę! przysiegam na psa szarika!!!!
                  • jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:11
                    no wreszcie, witam, witam i zapraszam na forum. Błyśnij mądrością... no
                    zajefajny dowcip mi wyszedł... bikej i mądrość, nie... no rewelacja
                    • bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:22
                      jenna.jameson napisała:

> no wreszcie, witam, witam i zapraszam na forum. Błyśnij mądrością... no
                      > zajefajny dowcip mi wyszedł... bikej i mądrość, nie... no rewelacja
                      jak Ci wychodzi...to dobrze..! tak trzymać...wybacz nie poklepię po ,no bo po czym???no nie wiem...sromota !!!a jeno pokarm jadła w święta???to się chwali! dobre ludziska wspomogli!!!
            • veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:00
              jenna.jameson napisała:

> a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie?
              Więc myśl w 2006-tym roku czego serdecznie życzę;D
              • bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:04
                veglie napisał:

> jenna.jameson napisała:
                >
                > > a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie?
                > Więc myśl w 2006-tym roku czego serdecznie życzę;D
                dołączam się ,chociaż z lekką niewiarą:)
                • jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:08
                  o proszę widzę, że i trzeci inwalida doszedł, zapraszam, wesprzesz bio-mum bo
                  dzisiaj ma napięcie przed, a twoja wiara czy niewiara....
                  utrzymujecie może kółko 3 inaczków ?
                  • bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:14
                    jenna.jameson napisała:

> o proszę widzę, że i trzeci inwalida doszedł, zapraszam, wesprzesz bio-mum bo
                    > dzisiaj ma napięcie przed, a twoja wiara czy niewiara....
                    > utrzymujecie może kółko 3 inaczków ?
                    Serdeńce figle w głowie???Co też ta głowa może wymyślić???uprzejmie doradzam-zimny natrysk a jak to nie pomoże to ino stepy!!!ot dola:(
                    • jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:17
                      kochanieńki, co ty mnie chcesz obrazić? ty-mnie? żarty się trzymają inaczka
                      • veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:22
                        jenna.jameson napisała:

> kochanieńki, co ty mnie chcesz obrazić? ty-mnie? żarty się trzymają inaczka
                        To "kochanieńki" kojarzy ma się z jakimś bazarem i przekupką!Sklepu w lepszym
                        miejscu w 2006-roku też życzę!Bywaj;D
                  • poglodek A ja się cieszę !! 31.12.05, 21:17
                    korzystać.

• jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:05
                dzięki...
            • bikej5 Gdzie jest nasza oblubienica???ni ma jej:( 31.12.05, 18:39
          • uu1 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:28
            Witam serdecznie. Niech nadchodzący Nowy Rok 2006 spełni Twoje wszelkie
            zamierzenia, przyniesienie zdrowie i pomyślność Tobie i Twoim bliskim.
        • uu1 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:24
          Witaj. Po wpisie musiłem coś załatwić, stąd opóźnienie z odpowiedzią. Serdeczne
          dzięki za życzenia. Chciałbym je lekko rozszerzyć. Może zniknie z forum część
          tych miłych, kulturalnych, przesyconych życzliwością do bliźnich piszących. :-))
          Do usłyszenia.
        • poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 21:16
          To ci się te życzenia nie spełnią
          • john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 03:00
            poglodek napisał:

> To ci się te życzenia nie spełnią

Z tej wypowiedzi widac ze ty na forum nadal bedziesz wypisyfal te twoje bzdury
            nadal i jak wiekszosc forumowiczow zauwazyla z zdolnosciami papugi. Prosze cie
            jeszcze wydrukuj te twoje madrosci dojrzalego polityka z 150 razy
            jeszcze .Chyba ze lizidupcu jestes w pracy za jakies marne grosze to
            przepraszam i powodzenia.
      • poglodek A ja się cieszę 31.12.05, 21:16
        korzystać.

• w11mil Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 14:11
      Ziemkiewicz też wyraził swoje zdanie o działalności publicznej p. Michnika
      i ma teraz procesik.
      • kazek100 Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 14:27
        Ziemkiewicz jest obrzydliwie wiernopoddańczy
        więc da se radę. niestety.
        • w11mil Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 14:32
          kazek100 napisał:

> Ziemkiewicz jest obrzydliwie wiernopoddańczy
          Najprawdopodobniej masz na myśli innego Ziemkiewicza

> więc da se radę. niestety.
          W procesach cywilnych tego rodzaju, wygrywa najczęściej ten kto ma więcej forsy

• davidmors Rozsiewacze mitu o "kłopotach" Ziemkiewicza ! 31.12.05, 18:15
        • mindhardcore Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 15:59
          Ziemkiewicz wiernopoddańczy? To co powiedzieć o takich typach jak Michnik,
          Żakowski, Paradowska, którzy oprócz dyspozycyjności pokazują duchową pustkę, a
          w przypadku Żakowskiego - zwykła czystą głupotę w nieskazitelnej postaci.
          • dzioobas Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 16:40
            Chciałbyś mieć tak pod deklem jak Żakowski czy Paradowska, ta banda prawicowych
            pismaków nawet się zrelaksować nie potrafi i o pierdołach porozmawiać - tacy są
            cały czas naładowani minusami ich wyimaginowanego złego kraju i świata.

Wildstein nie musi być żydem, żeby wzbudzać kontrowersje. Jakoś te same osoby co
            oburzają się na ataki na Bronka Kryminalistę z drugiej strony nie szczędzą sobie
            jadu i semityzmu na Adama Michnika
            • dzioobas sorki antysemityzmu:) 31.12.05, 16:45

• mindhardcore Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 17:30
              uwierz mi, ze nie. Mylisz rozum z przemiennym używaniwm kilku łdnie brzmiących
              słów. Osobiście uważam Żakowskiego i Paradowską, za średniaków których
              wypromował system - słuchając jego wywiadów jestem w stanie zadawac na dwa
              pytania wprzód - zanim je zada. Wierz lub nie...
              • davidmors Re: "kłopoty inaczej" Ziemkiewicza ! 31.12.05, 18:20
                > Autorowi "polactwa" Michnik nie pozwoli zdjąć włosa z głowy.
                > Prawda, że Ziemkiewicz opisał tam przywary co znamienitszych w Polsce Żydów
                > (których w Polsce nie ma), ale nie dał tytułu "żydactwo",
                > tylko dał tytuł "polactwo".
                > Tym prostym sposobem Polaków obarczył przywarami swoich pejsatych rodaków."
              • poglodek Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 21:05
                Wierze, mam tak samo. Ja potrafie jeszcze nie czytajac GW wiedziec co tma
                napisza
      • mareczek51 Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 15:34
        a cóże za persona,onże, Ziemkiewicz? Poglądy ni to Korwin-Clown , ni
        Leppiej_Lepper. Złośliwość, jad. Cóż, niektórym z wiekiem ... coś z miejsca
        włosem okrytego ubywa... .
      • davidmors Tzw. "kłopoty Ziemkiewicza" to zabieg marketingow 31.12.05, 17:47
        Autorowi "polactwa" Michnik nie pozwoli zdjąć włosa z głowy.
        Prawda, że Ziemkiewicz opisał tam przywary co znamienitszych w Polsce Żydów
        (których w Polsce nie ma), ale nie dał tytułu "żydactwo",
        tylko dał tytuł "polactwo".
        Tym prostym sposobem Polaków obarczył przywarami swoich pejsatych rodaków.
    • marco35 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:20
      Jak z TVP wyrzucą dobrych dziennikarzy i zatrudnią partyjna miernotę to efekt
      będzie taki że dobrzy i tak znajdą pracę u konkurencji, a publiczną przestanie
      ktokolwiek oglądać (poza stadkiem moherowych beretów ale ci nie są targetem zbyt
      wielu kampanii reklamowych). TVN i Polsat mogą tylko zacierać ręce...
      • purysta4 odejda sluzalczy wobec SLD i PO 31.12.05, 14:37
        to bardzo dobrze - to sa same miermoty
        • bodo1983 a przyjdą wobec PIS i będziemi mieli Telewizję Pis 31.12.05, 16:42
          u. NAWET SKRÓT PASUJE- TVP

• sulineczka Re: odejda sluzalczy wobec SLD i PO 31.12.05, 16:48
          Niekoniecznie miernoty, ale na pewno nie sa to ludzie myslacy niezaleznie.
          Sluzalczosc wobec SLD byla na Woronicza powszechna, o czym wszyscy dobrze
          wiemy, wiec nie ma po co dyskutowac nad czyms oczywistym. W TVP przyda sie
          wiatr, ktory oczysci atmosfere. Sluzalcow kazdej nowej wladzy - ludzi bez
          charakterow i pogladow - za drzwi !!! Ich interesuje tylko kasa !
        • poglodek Re: odejda sluzalczy wobec SLD i PO 31.12.05, 21:18
          Oczywiście masz 100 % racje
    • cruq Może Kaczyński wprowadzi stan wojenny 31.12.05, 14:20
      Ubije pare tuzinów komuchów, pare setek skatuje, reszte do pierdla na manikjur.

A potem wypuści Michnika i dopiero wtedy będzie godny zaufania zaufania! Ba,
      stanie się człowiekiem honoru!
      • block-buster Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 14:23
        Bo tylko oszolom moze poprowadzic kacza telewizje.A Wildstein to oszolom
        idealny.
        • cruq wyjdź z michtrixa chłopie 31.12.05, 14:44
          block-buster napisał:

> Bo tylko oszolom moze poprowadzic kacza telewizje.A Wildstein to oszolom
          > idealny.
        • greg958 Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 14:53
          A o. Tadeusz wyraźił zgodę na Bronka W???????????
        • greg958 Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 14:55
          A świstak siedzi w Moskwie i ODWIJA te sreberka.....
          • poglodek Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 18:06
            --------------------------------------------------------------------------------
            korzystać.

• onyx_70 Re: Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 18:54
              Pospieszalski to dobry dziennikarz??? Ten skrajny prawicowiec i bezobiektywny
              oszołom??? Chyba raczysz sobie żartować, czy też uczęszczasz do szkoły o.
              Rydzyka i ćwiczysz się w pisaniu takich tekstów???
              I on ma być lepszy niż Gawryluk i Durczok? Przecież to para jednych z
              najlepszych dziennikarzy w tym kraju co nie boją się zadawać niewygodnych pytań!!!
              Typowe - jak się komuś nie podobają czyjeś poglądy to należy ich usunąć
              • poglodek To dla mnie przykład dziennikarza. 31.12.05, 20:30
                Tak masz racje to bardzodobry dziennikarz i mam nadziej ze niebawem na
                Woronicza bedzie wiecej takich. Nie ja nie żartuje, nie uczesczam do WSKSiM, a
                i owszem chciałbym mieć taki talen jak redaktor Pospieszalski.
                On jest o wiele lepszy od Durczok i Gawryluk. Oni najlepsi ... chyba ... tak
                nie boja sie oczerniac swoich przeciwnikow politycznych.

Owszem typowe ty chciałbys usunąć Pospieszalskiego.
            • sceptyk40 Re: Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 22:18
              Może waść szukasz nowej posady w telewizji, że tak kadzisz Panu Wildsteinowi, po
              pięćiokroć zamieszczając chymn pochwalny na jego cześć ?
              • poglodek Re: Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 22:24
                Nie szukam, za młody jestem dopiero w 2006 będę szedł na studia i to nie na
                dziennikarstwo (to moze podyplomowo w WSKSiM w Toruniu) ale na administracje
                lub historie (nie wiem co wybrac).
                I nie chciałbym pracować w TV, chociaż nigdy nie mów nigdy
        • sneer_rg Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 17:49
          Wiesz nie jestem fanem PISU ale popieram Bronka bo tylko idiota im kretyn z
          chowu Michnika moze nazwać redaktora Wildsteina oszołomem.Gratuluje wrodzonego
          kretynizmu porównywlnego z inteligencja poseł Błochowiak.
        • poglodek Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 18:06
          korzystać.

• vertigo.seb czemu Michnika? 31.12.05, 14:34
        Michnik miał ciągnioty - pewnie mu nie minęło - w stronę Kwaśniewskiego,
        myślisz, że Kaczyńscy mu to wybaczą?! ;D
        • cruq No wpakują go do manikjurzystki 31.12.05, 14:45
          żeby wiedział co oznacza bycie człowiekiem honoru :D
        • mindhardcore Re: czemu Michnika? 31.12.05, 16:02
          Nie tylko oni mu tego nie wybaczą, większość czytelników ma go za zdrajcę i
          koniunkturalistę, swoją drogą wcale nie zdziwiłbym się, gdyby za 2,3 lata pisał
          peany o Kaczyńskich (poglądy poglądami ale biznes jest biznes)
    • kakus200 Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!!! 31.12.05, 14:24
      Jeszcze nowa ekipa nie przejęła TV i Radia a lament taki się robi jakby
      niewiadomo co miała nastąpić. Przecież zmiany będą dotyczyć tylko tych drani z
      Woronicza, którzy zapomnieli o etyce dziennikarskiej i kulturze jak np.
      Gawryluk podczas romowy z Prezydentem RP. No i ta resztówka po Kwiatkowskim z
      postaci ludzi SLD i Czarzastego a może o Siezieniewskiego chodzi? To z ich
      powodu taki lament i płacz? Jacyż to fachowcy. A towarzyszka Waniek to
      uosobienie obiektywizmu? To ona przecież tak walczyła o ludzi SLD z powodzeniem
      gdy były powoływane nowe zarządy i RN.
      • mindhardcore Re: Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!! 31.12.05, 16:05
        Odnośnie Gwarylukowej = czy ktoś z Was pamięta jak ta miernota przeprowadzała
        wywiad z Korwinem-Mikke, okazała się całkowitą idiotką, która nawet nie
        wiedziała o co pyta, a JKM ją zmiażdżył, podobnie musiała skulić ogon w
        wywiadzie z Kaczyńskim. Osobiście obstawiam, że Durczok zostanie - bo to dobry
        dziennikarz, a Gawryluk powinni usunąć z TVP niezależnie od poglądów -jest po
        prostu żenująca. Niech sobie wróci do swojej ulubionej lektury -Kanta (hehe)
        • goffythedog Re: Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!! 31.12.05, 16:15
          oj gawryluk jest koszmarna, nie dosc, ze ile razy ja widzialam, to byla
          nieprzygotowana do programu, to jeszcze pytania nie umie zadac. a w programach
          informacyjnych - klamie. wyrzucenie gawryluk nie byloby wszakze takie glupie,
          boc przeciez podpada pod elementarne punkty o etyce. nawet nie dziennikarskiej.
          pzdr
      • poglodek kakus200 masz 100 % racji 31.12.05, 18:05
      • sceptyk40 Re: Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!! 31.12.05, 22:22
        Też chciałbym żeby odeszli dranie ale skąd ten optymizm, że ci co przyjdą będą
        lepsi ? Czy dlatego że z PIS-u ? O święta naiwności !
    • mobisek Dwa knury. 31.12.05, 14:24
      Jarosław Kaczyński i Lech Kaczyński to dwa największe knury rozdające miejsca
      przy żłobie w tym zwierzęcym folwarku.
      • cruq [...] 31.12.05, 14:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • mobisek Re: Knurem jest Michnik Rywin i Kwaśniewski 31.12.05, 15:26
          Bardzo inteligentny komentarz.

Gdybyś przeczytał "Folwark zwierzęcy" Orwella, to byś zauważył, jak podobne do
          działań Napoleona (największego knura na farmie) są poczynania braci
          Kaczyńskich: Jak Napoleon przegonił Jonesa, tak samo Kaczyńscy przejechali się
          po SLD. I tak samo jak Napoleon zajął miesjsce swojego poprzednika, tak samo
          Kaczyńscy przejmują styl władzy SLD potęgując jeszcze tylko nieprawidłowości.

Najpierw poczytaj trochę, pomyśl, a potem stukaj te swoje komentarze.
      • aria10 Re: Dwa knury. 31.12.05, 14:49
        mobisek napisał:

> Jarosław Kaczyński i Lech Kaczyński to dwa największe knury rozdające miejsca
        > przy żłobie w tym zwierzęcym folwarku.

Zazdrość i chamstwo przez Ciebie przemawia feeeeeee
        • mobisek Re: Dwa knury. 31.12.05, 15:23
          aria10 napisała:

> mobisek napisał:
          >
          > > Jarosław Kaczyński i Lech Kaczyński to dwa największe knury rozdające mie
          > jsca
          > > przy żłobie w tym zwierzęcym folwarku.
          >
          > Zazdrość i chamstwo przez Ciebie przemawia feeeeeee

Przeczytaj Orwella "Folwark zwierzęcy", a potem się wypowiadaj.

Kaczyńscy robią dokładnie to samo, co Napoleon (największy knur na farmie):
          przeganiają Jonesa (SLD) i wnet zajmują jego miejsce potęgując wszystkie
          zastane nieprawidłowości.

To nie ma nic wspólnego z chamstwem lub zazdrością.

Pozdrowienia.
          • aria10 Re: Dwa knury. 31.12.05, 17:32
            mobisek napisał:
            Przeczytaj Orwella "Folwark zwierzęcy", a potem się wypowiadaj:

Przyznaje nie czytałam i dlatego odebrałam to inaczej.PRZEPRASZAM.
        • onyx_70 Re: Dwa knury. 31.12.05, 18:56
          Ale to prawda!!!
    • jola_z_dywit NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 14:26
      Jaka jest telewizja niestety wszyscy wiemy,pojęcia
      przyzwoitość,etyka,obiektywizm ,tu nie mają prawa występować.Różowi
      namiestnicy typu moszna i durniok to tylko forpoczta pomniejszych usłużnych
      tanich drani.Powszechna moda na tasiemcowe ogłupiacze nentalnie zaimportowane
      z Indii i Brazylii dopełniają obrazu tego z wszechmiar szkodliwego społecznie
      medium.Lobby te oplatające nadajniki Tvp rodzajem mafijnej ośmiornicy,gdzie
      korupcja ,nepotyzm,dziedziczne talenty jedynie słusznych bo układowych gąb
      ,wciskające ludowi jedynie słuszne, bo ich poglądy,może w końcu odejdzie do
      lamusa?To wielka nadzieja! Lecz z pewnością myli się ten ,który sądzi że ci
      ludzie stanowiący rakową i pasożytniczą narośl na tym medium poddadzą się bez
      walki i odejdą z honorem.
      • kiks11 mam dla ciebie propozycje 31.12.05, 14:43
        używaj palców do obsługi swojej waginy, a klawiaturze daj spokój, tak bedzie
        lepiej dla ciebie i dla świata.
        • adam_l27 Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 14:57
          Nie myśl o jej waginie. Zwłaszcza gdy udajesz dyskusję.
          • kiks11 Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 15:11
            No cóż, trudno mysleć, że ma rozum. A dyskusji nie prowadzę, tylko jestem
            złosliwy w stosunku do bełkoczącej persony obsługującej klawiaturę.
            • w11mil Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 15:13
              kiks11 napisał:

> jestem złosliwy w stosunku do bełkoczącej persony obsługującej klawiaturę.
              złośliwość wymaga jednak dozy poczucia humoru - w Twoim poście widać tylko
              jakieś obsesje seksualne
              • leszekzi Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 15:25
                po prostu kiks11 to spocony onanista.
                • mindhardcore Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 16:19
                  skąd wiadomo, że spocony?
        • jola_z_dywit PROSTAKU TĘSKNIĄCY ZA ROZUMEM ZŁA DIAGNOZA? 31.12.05, 16:28
          Seriale made in Poland ,przyprawią cię o lepszy humor.
          • maureen2 Re: PROSTAKU TĘSKNIĄCY ZA ROZUMEM ZŁA DIAGNOZA? 31.12.05, 16:37
            seriale brazylijskie i im podobne polskie są niestety beznadziejne,i przypusz
            czam,że ich zakup przez tvp wynikał z ich niskiej ceny.
        • komorka25 Re: mam dla ciebie propozycje 31.12.05, 17:05
          kiks11 napisał:

> używaj palców do obsługi swojej waginy, a klawiaturze daj spokój, tak bedzie
          > lepiej dla ciebie i dla świata.

A co? Twoje paluszki już przećwiczone przed dzisiejszym wieczorem. To zostaw
          klawiaturę, żebyś sie nie przetrenował.
      • sulineczka Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 16:57
        O jakim honorze mowisz ? Przeciez wiekszosc tych ludzi nie wie, co to
        znaczy !!! Durczok byl w pelni dyspozycyjny - niezly technicznie z sympatycznym
        usmiechem, nic wiecej. Spojrzcie na programy - jak je wybierano i kto je
        wybieral, byle glupiej, byle taniej, sub-mass kultura kwitnie. Nie ma co
        ogladac, za to pieniadze ida na telewizje ogromne ! Gdzie sie podzialy dobre
        programy edukacyjne ? Gdzie Kultura, jak ci dziennikarze niechlujnie mowia !!!
        Pewnie tak, jak mysla ! A tego mi w tej telewizji najbardziej brakuje -
        myslenia kategoriami czlowieka 21 wieku, oglady, wiedzy, dowcipu etc. Homo post
        sovieticus nie powinien tam pracowac !!!!!! A ze krzyk i jek bedzie powszechny -
        no coz - przetrzymamy !!!!
        • jola_z_dywit Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 17:02
          Edukacja fakt nie istnieje.I co do reszty się w zasadzie zgadzam.
        • poglodek Sulineczka masz 100 % racji 31.12.05, 18:03
          • john_jasny Re: Sulineczka masz 100 % racji--i nic z tego 01.01.06, 04:10
            Jetescie glupimi mlodymi naiwniakami.Durczak byl i pozostanie w TVP. Za malo
            wiecie i niepotrzebnie sie podniecacie. Mysle ze zajmijcie sie raczej
            utrzymaniem waszej pracy jesli zazdrosnicy umiecie to robic. Durczak jest
            profesjonalista w obu tematach
      • poglodek Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 18:04
        korzystać.

• jola_z_dywit Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 23:33
          Dobre!!!Panie poglodek.
          • john_jasny Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 01.01.06, 04:12
            jola_z_dywit napisała:

> Dobre!!!Panie poglodek.
            =============================
            Na twoj kurzy mozg to dobre, wiec nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich
      • john_jasny Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 01.01.06, 04:03
        jola_z_dywit napisała:

> Jaka jest telewizja niestety wszyscy wiemy,pojęcia
        > przyzwoitość,etyka,obiektywizm ,tu nie mają prawa występować.Różowi
        > namiestnicy typu moszna i durniok to tylko forpoczta pomniejszych usłużnych
        > tanich drani.Powszechna moda na tasiemcowe ogłupiacze nentalnie zaimportowane
        > z Indii i Brazylii dopełniają obrazu tego z wszechmiar szkodliwego społecznie
        > medium.Lobby te oplatające nadajniki Tvp rodzajem mafijnej ośmiornicy,gdzie
        > korupcja ,nepotyzm,dziedziczne talenty jedynie słusznych bo układowych gąb
        > ,wciskające ludowi jedynie słuszne, bo ich poglądy,może w końcu odejdzie do
        > lamusa?To wielka nadzieja! Lecz z pewnością myli się ten ,który sądzi że ci
        > ludzie stanowiący rakową i pasożytniczą narośl na tym medium poddadzą się bez
        > walki i odejdą z honorem.

====================================================================
        Oni maja taki sam honor jak ty suko Lepera.
    • unamatita Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:28
      Nareszcie nikogo nie będzie pouczał bufonowaty gwiazdor Durczok. Może i
      wytrzeszczały Kraśko dostanie kopa, może i Ninunia Terentiew, Młynarska Agatka
      no i oczywiście wielopokoleniowe Dowbory:))
      u.
      • vertigo.seb no właśnie: Młynarska, Dowbory, Terentiew 31.12.05, 14:37
        jak to jest zmieniaja się ekipy, a te osoby zawsze są.. to ciekawe
        pewnie i prezydenta Kaczyńskiego przetrzymają :D
        • sulineczka Re: no właśnie: Młynarska, Dowbory, Terentiew 31.12.05, 17:00
          Czy pani Terentiew nie powinna byc od dawna na emeryturze ??? Jest juz chyba
          prababcia, rojeczony glos w zaniku, potrojna ponczocha na kamerach, rozpacz !!!!
      • maureen2 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:03
        pan Dowbor jest nijakim beztalenciem,na którego szkoda czasu.
        • poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 21:19
          Zgadzam się
      • poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:02
        Dokładnie mam taką samą nadziej jak Ty że tak sie stanie. I mam nadzieje, że
        nasze marzenia w tym nowym roku się spełnią
        • john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 04:21
          poglodek napisał:

> Dokładnie mam taką samą nadziej jak Ty że tak sie stanie. I mam nadzieje, że
          > nasze marzenia w tym nowym roku się spełnią
          ========================================================
          Widac ze jestes mlody i na dodatek glupi , nadzieja jest matko wlasnie takich.
          Czy wiesz ze na swiecie licza sie przede wszystkim uklady personalne, a te
          czesto wykraczaja poza uklady partyjne i sa wiele silniejsze ,Jak trzeba to sie
          partie zmienia lub liikwiduje.
          Tak na marginesie w obu liczacych sie partiach USA po 60% senatorow jest
          slusznego wyznania i przez to taka jest polityka USA jaka jest.
    • kupsztajn Słyszałem na mieście 31.12.05, 14:29
      że jak durczok wyleci to od razu będzie miał procesik i prawdopodobnie będzie
      oddawał pieniądze które zarabiał ponad to co mu się należało.
      • rozowykot Re: Słyszałem na mieście 31.12.05, 14:45
        To są ploty na poziomie kruchty. Jeśli zakład pracy pracownikowi wypłacił
        oficjalnie pieniądze to są one pracownika, nawet jeśli wyplacił omyłkowo.
        Winien jest ten co kazał wypłacić lub ten ,ćo się pomylił. A co się stalo,
        Durczok lepiej się czuje i na razie nowa chemia mu nie grozi to dokopać mu.
        Katoliccy i współczujący będziemy jeśli się gorzej poczuje i wyląduje znów na
        onkologii. Nie życzę mu w takim razie dwulicowego współczucia tylko ZDROWIA i
        świętego spokoju. A Pospieszalskiemu Wildsteina za szefa. Czy już nie złodzieja
        i o polskim nazwisku na szefa TV nie ma? Zatrudnijmy więc potomka Goeringa ten
        sam poziom moralny a nazwisko bardziej znane i też obce
        • sneer_rg Re: Słyszałem na mieście 31.12.05, 18:04
          ty rzeczywiscie myślisz vaginą i wspaniale wpisujesz się w ten histeryczny ton
          Adasia i GW
      • poglodek Re: Słyszałem na mieście 31.12.05, 18:01
        I dobrze by się stało jeżeli by tak było
        • davidmors Re: Korytarz mówi, że Durczok miejsca nie zagrzeje 31.12.05, 18:24
          Co prawda, jakiś pedał na raucie krzyknął: "Kamil, ja ciebie wezmę."
          Ale po wytrzeżwieniu może być różnie, więc portki Kamila się lekko
          trzęsą.
          A tak szarżował jeszcze niedawno pod okiem prezydenta Tuska.

• poglodek Re: Korytarz mówi, że Durczok miejsca nie zagrzej 31.12.05, 21:20
            I się przejechał, teraz będzie miał za swoją tendencyjność ... ale coż może GW
            go zatrudni bedzie mógł dowoli wylewać swoje zale i pluć jadem na nowa ekipe w
            TVP
    • trojanska Czas w końcu na zmiany 31.12.05, 14:33
      Trzęsa dupami, bronią takie kanalie jak Durczok czy Gawryluk, które z
      obiektywnym dziennikarstwem za duże publiczne pieniądze nie mieli nic
      wspólnego. Czas najwyższy, żeby przyśli nowi, nieznani ludzie i robili to co
      każdy rzetelny dziennikarz powinien robić.
      • goffythedog Re: Czas w końcu na zmiany 31.12.05, 16:18
        a jakis przyklad na brak obiektywizmu durczoka sie znajdzie? oprocz tego, ze
        najlatwiej szczekac na tych, ktorzy chwilowo sa nienajlepiej postrzegani przez
        ogol?
        • john_jasny Re: Czas w końcu na zmiany 01.01.06, 04:41
          goffythedog napisała:

> a jakis przyklad na brak obiektywizmu durczoka sie znajdzie? oprocz tego, ze
          > najlatwiej szczekac na tych, ktorzy chwilowo sa nienajlepiej postrzegani
          przez
          > ogol?
          ===========================================================================
          Ten brak obiektywizmu Durczoka , nieudaczicy wyciagaja tylko i wylacznie z
          wlasnej zazdrosci.Patrz wypowiedzi:Jakie zarobki, jakie narty itd...
          Tlumaczy takie zachowanie stary kawal: Pani zadala pytanie dzieciom kim
          chcieliby byc w doroslym zyciu?.Dzieci odpowiadaly - lekarzem , prawnikiem,
          pilotem, itd.. , a Jasiu ze chcialby zostac skur..wysynem. Zaintrygowna
          nauczycielka pyta dlaczego?.Bo jak moj tatus przychodzi z pracy, to staje przy
          oknie i mowi patrzcie ten nasz sasiad skur..wysyn nic nierobi tylko kieruje
          swoja fabryka jezdzi luksusowymi samochodami a ja musze tak zbierac te butelki
          po nich.
          • goffythedog Re: Czas w końcu na zmiany 01.01.06, 07:28
            dramatyczne, ale masz racje. szkoda, ze ci, co tak sie tu rozklepuja na forum,
            nie kopsa sie do roboty jakiej - moze by zarobili na jakie narty fajowe
            chociaz. a tak sie czuja usprawiedliwieni ze swojego nieudacznictwa, bo
            przeciez wystukali co trzeba... rzyg...
            ps: nadal czekam na jakis konkretny, najlepiej udokumentowany - np. zapis
            program - przyklad nieobiektywizmu.
            pzdr
      • poglodek Re: Czas w końcu na zmiany 31.12.05, 18:01
        jestem dokładnie tego samego zdania co Ty . Czas już z nim skonczyć !!
        • john_jasny Re: Czas w końcu na zmiany 01.01.06, 04:47
          poglodek napisał:

> jestem dokładnie tego samego zdania co Ty . Czas już z nim skonczyć !!
          ====================================================================

pogladek - ty nie nie jestes zazdrosny, a twoj tatus to nie ten z tego kawalu?

Patrz wypowiedzi:Jakie zarobki, jakie narty itd...
          Tlumaczy takie zachowanie stary kawal: Pani zadala pytanie dzieciom kim
          chcieliby byc w doroslym zyciu?.Dzieci odpowiadaly - lekarzem , prawnikiem,
          pilotem, itd.. , a Jasiu ze chcialby zostac skur..wysynem. Zaintrygowna
          nauczycielka pyta dlaczego?.Bo jak moj tatus przychodzi z pracy, to staje przy
          oknie i mowi patrzcie ten nasz sasiad skur..wysyn nic nierobi tylko kieruje
          swoja fabryka jezdzi luksusowymi samochodami a ja musze tak zbierac te butelki
          po nich
    • gozal kolesiostwo i stronniczość jak zwykle rządzą 31.12.05, 14:34
      polska jak była sk...ała, tak nią pozostała - po każdych wyborach dostajemy
      tego dowód. wszędzie pękają stołki i wymienia się kadra od babci klozetowej po
      prezesów we wszystkich lokalnych i ogólnopolskich instytucjach. i żaden nowy
      wcale nie jest niezależnym profesjonalistą, tylko kolejnym kolesiem
      popierającym "jedyną słuszną" ideologię wygranych.
      a ten stronniczy ignorant pospieszalski jest w grubym błędzie, twierdząc, że
      nasz kraj jest w nowej, lepszej epoce, a telewizja znormalnieje. będzie wręcz
      odwrotnie, gdy pozostanie on w telewizji i, nie daj boże, awansuje.
      • poglodek Re: kolesiostwo i stronniczość jak zwykle rządzą 31.12.05, 18:00
        To wspaniała wiadomość, że Jan Pospieszalski będzie odgrywac większą rolę w
        TV. To fachowiec, wybitny dziennikarz. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan
        Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy
        obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie
        szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby
        było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan
        Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej.

• bracia_zbrojek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:38
      Wildstein szefem? Idziemy,kurde, do lasu tworzyc partyzantkę!
      • w11mil irytują mnie tacy werbalni bohaterowie 31.12.05, 14:47
        bracia_zbrojek napisał:
        > Wildstein szefem? Idziemy,kurde, do lasu tworzyc partyzantkę!
        To uwaga na marginesie: jakoś nie mam zaufania do odważnych w gębie;
        Podejrzewam,że gdybyś zobaczył szarżującego Zomowca to byś w portki zrobił
        (a najprawdopodobniej w dzień zadymy w ogóle nie wyszedłbyś z domu)
        • poglodek Re: irytują mnie tacy werbalni bohaterowie 31.12.05, 17:58
          Zgadzam się całkowicie
    • maureen2 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:40
      w tv jest paru dobrych fachowców i nie ma sensu ich zamieniać na niestrawnych
      amatorów,a co gorsza nawiedzonych i osieroconych z rozumu,czyli nieodpowiedzial-
      nych,goniących z sensacją,uwielbiających szokować publicznośc dla wlasnej sławy.
      Ogladam głownie tvp1 i nie wiem dlaczego nagle trzeba tam dokonywać rewolucji,
      Durczok jest osobowością,ma dużą oglądalność,podobnie paru innych.
      • poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:58
        Durczok i osobowość kpisz czy o droge pytasz ??
      • john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 04:53
        maureen2 napisała:

> w tv jest paru dobrych fachowców i nie ma sensu ich zamieniać na
        niestrawnych
        > amatorów,a co gorsza nawiedzonych i osieroconych z rozumu,czyli
        nieodpowiedzial
        > -
        > nych,goniących z sensacją,uwielbiających szokować publicznośc dla wlasnej
        sławy
        > .
        > Ogladam głownie tvp1 i nie wiem dlaczego nagle trzeba tam dokonywać
        rewolucji
        > ,
        > Durczok jest osobowością,ma dużą oglądalność,podobnie paru innych.
        ================================================================
        Wytlumacz durniowi -->poglodek<
        • goffythedog Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 07:31
          moze zacznijmy od pojecia 'osobowosci telewizyjnej'. no wiec autorytarnie
          stwierdzam, ze durczok jest osobowoscia telewizyjna. pytanie do poglodka:
          dlaczego?
          pzdr
    • me-e NA ...GAZECIE...STRASZY 31.12.05, 14:41
      ...czyzby rewolucjonistka tow waniek wpadla w panikie razem z innymi
      towarzyszami...
      • poglodek Re: NA ...GAZECIE...STRASZY 31.12.05, 17:57
        I zaczęła wierzy w duchy, widama, zjawy, strzygi i inne zjawiska
        nadprzyrodzone ...
    • adam_l27 O czym to jest ? To nadal gazeta.pl czy już "nowy" 31.12.05, 14:46
      Same plotki o tym co się mówi na korytarzach. Straszenie i wmawianie nie wiadomo
      czego. To nada portal gazeta.pl czy już "Nowy dzień" ?? Cytowanie jako źródeł
      gazety której ambicją jest konkurowanie z "Faktem" jest żenujące. No ale skoro
      się takową wydaje ? Coraz mniej rzetelnej informacji...
      • poglodek Re: O czym to jest ? To nadal gazeta.pl czy już " 31.12.05, 17:56
        Dokładnie podzielam twoją opinie Gazeta coraz bardziej stacza się do pzoiomu
        swojego brukowca a on do poziomu Faktu ... niedługo tylko Rzeczpospolita i Nasz
        Dziennik będą warte czytania
        • john_jasny Re: O czym to jest ? To nadal gazeta.pl czy już " 01.01.06, 04:57
          poglodek napisał:

> Dokładnie podzielam twoją opinie Gazeta coraz bardziej stacza się do pzoiomu
          > swojego brukowca a on do poziomu Faktu ... niedługo tylko Rzeczpospolita i
          Nasz
          >
          > Dziennik będą warte czytania

========================================================
          Zwlaszcza "Nasz Dziennik" bedzie niedlugo obowiazujaca codzienna lektura,
          zwlaszcza w III kl GO
    • kiks11 Po diabła bawić się w Wersal 31.12.05, 14:47
      zamknąć TVP, a wpuścić na częstotliwości TRWAM i pozamiatane. Niskie koszty
      operacji i pewność dokonanej operacji. Będżie swojsko i taniej wyjdzie, bo nie
      trzeba będzie jeździć do Torunia.
    • tades1 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:55
      Wbijam w to.
      Potrafię wybrać to co chcę obejrzeć a za abonament nie płacę od zawsze.
      Dlatego wypada mi nawet powiedzieć że głęboko wbijam jakiekolwiek zmiany w TVP
      A tak swoją drogą ,gdyby politycy przestali być zapraszani na wyrażenie swej
      najczęściej porąbanej opinii byłoby sympatyczniej. Z drugiej strony smutno by
      mi było bez codziennego zerknięcia na opaloną twarz Leppera , sympatyczną i
      pełną życzliwości twarz Wassermana. Wbijam w to i Wam tego życzę w Nowym Roku.
      Oczywiście troszkę szczęścia do tego również.
    • romulus_remulus Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:58
      to będzie wspaniały dzień, gdy Bronek zostanie prezesem !!! Tego dnia kupię soie
      Wybiórczą, wytne wszystkie artukuły z jękami i płaczami z powodu sukcesu Bronka
      i powieszę nad łóżkiem by codziennie czytać toto z rana i codziennie z uśmiechem
      zaczynać nowy dzień.
      • poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:54
        Ja zrobie dokładnie to samo, tylko, że kupie sobie skoroszyt tam powpinam te
        historyczne teksty, włoże w folie aby się nie brudziły i będę sobei codziennie
        czytał aby z uśmiechem i energią do zacząc nowy dzień
        • john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 05:06
          poglodek napisał:

> Ja zrobie dokładnie to samo, tylko, że kupie sobie skoroszyt tam powpinam te
          > historyczne teksty, włoże w folie aby się nie brudziły i będę sobei
          codziennie
          > czytał aby z uśmiechem i energią do zacząc nowy dzień
          ===================================================================
          Podniecajcie sie chlopcy , a Michnik sprzdajac co dziennie 300000egz ma dla
          siebie 300000x0.05zl=15000zl ma dla siebie dziennie. Chlopcy z zazdrosci
          zwiekszcie tempo plucia, do roboty. Zazdrosc was wzbogaci
    • jozef6 Smród PiSuaru - perfumą czerni... 31.12.05, 14:59
      Jak się cieszą moherowe móżdżki... Trwam trafi na Woronicza... Prezesem papuć
      grzybek... Tylko jak z Ickiem Wildsztajnem sie pogodzi?
      • w11mil znowu ci antysemici z PO 31.12.05, 15:02
        jozef6 napisał:

> Tylko jak z Ickiem Wildsztajnem sie pogodzi?
        • mobisek Re: znowu ci antysemici z PO 31.12.05, 15:28
          w11mil napisała:

> jozef6 napisał:
          >
          > > Tylko jak z Ickiem Wildsztajnem sie pogodzi?

Nie żartuj! Radio Maryja tropi antysemityzm w PO?... :o)
        • poglodek Re: znowu ci antysemici z PO 31.12.05, 17:53
          Nie mi sie wydaje, że to antysemita z SLD, SdPl albo wirtualnej PeDecji ... no
          jeżeli z PO to chyba były to sam senator Niesiołowski
    • dar3cky Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:03
      I bardzo dobrze ze sie boja. I mam nadzieje ze jednak PiS to zrobi i nie powieli bledu Olszewskiego ktory tego zaniedbal i odbilo mu sie to czkawka.
      • poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:52
        Mam taką samą nadzieje jak Ty.
    • punter niedawno pewna wybiórcza gazeta obśmiewała szkołę 31.12.05, 15:03
      mediów i komunikacji o.Rydzyka :))

za 4 lata nie będzie w TVP redaktora, który nie przyjechałby z Torunia :)

i kto się będzie śmiał ostatni panie Michnik ?

• goffythedog Re: niedawno pewna wybiórcza gazeta obśmiewała sz 31.12.05, 16:22
        cztery lata to stanowczo za duzo, jak na mozliwosci naszych nowych panow. tak
        uprawiajac polityke, za chwil kilka migna nam do lamusa, z pararedaktorem
        wildsteinem, specjalista od kampanii kurskim i cala armia paradziennikarzy z
        pewnej rozglosni.
        i dobrze.
      • poglodek Oby stało się tak jak piszesz, pragnę tego z całeg 31.12.05, 17:51
        o serca, chociaż wtedy naprawde niewiedziałby co ma pierw oglądać ... i
        musiałby wybierać jeden z kilku dobrych programow a nie tak jak teraz 1 dorby z
        100 złych
    • snow21 Komuszkowie są żli że w Tv nie będzie teraz używan 31.12.05, 15:04
      • snow21 wylansowany przez Michnika zwrot "ten kraj". 31.12.05, 15:10
      • poglodek Re: Komuszkowie są żli że w Tv nie będzie teraz u 31.12.05, 17:50
        Masz racje wreszcie zacznie się mówić Polska, w naszym kraju, ojczyzna, ... oni
        poprostu nie mogą tego przeboleć.
    • qc 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 15:05
      Stala podaz szczuro-polakow, otumanionych patriotow, lub innej narodowo-
      chrzescijanskiej holoty, zapewnia ze dobre czasy zawsze koncza we lzach.
      Potem przychodza obcy i wprowadzaja porzadek.
      Mielismy zaborcow i bolszewikow.
      Teraz nastal czas zaborczych bolszewickich kanalii.
      Co za przeklety kawalek swiata.
      • w11mil czy takie posty nie naruszają regulaminu? 31.12.05, 15:07
        • w11mil Re: czy takie posty nie naruszają regulaminu? 31.12.05, 15:08
          "wzywających do nienawiści etnicznej"
        • poglodek Re: czy takie posty nie naruszają regulaminu? 31.12.05, 17:49
          Moim zdaniem naruszają
      • mindhardcore Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 16:23
        Już znaczy zacząłeś świętować na Sylwestra, co? Stąd ten bełkot? W takim razie
        Do Siego!
      • poglodek Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 17:49
        korzystać.

• u3manka5 Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 18:09
          Jestes pie..iety.
        • onyx_70 Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 19:18
          ogłaszam konkurs na największego rydzykowego oszołoma na tym forum. Jako
          pierwszego i najlepszego kandydata wysuwam pogladka:)))
          Szczęśliwego Nowego Roku!:))
          • poglodek Dziekuje, bylbym niezmiernie szczesliwy gdyby mi 31.12.05, 23:52
            przypadł właśnie mi. To byłoby jak order za szerzenie prawdy, ale są tu osoby
            godniejsze niż ja.
          • john_jasny Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 01.01.06, 05:13
            onyx_70 napisał:

> ogłaszam konkurs na największego rydzykowego oszołoma na tym forum. Jako
            > pierwszego i najlepszego kandydata wysuwam pogladka:)))
            > Szczęśliwego Nowego Roku!:))
            =============================================================
            Mysle ze nie trzeba konkursu on ma juz pierwsze miejsce zarezerwowane zreszta
            mysle ze wszedzie cytat z bibli: "Ubodzy na duchu maja pierwszenstwo w
            krolestwie niebieskim"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka