jurek_rz 31.12.05, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudeboys Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:01 będą pogromy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb neofici gorsi od komuny 31.12.05, 14:44 nie sądzę, są osoby niezatapialne, wszystko się zmienia, a oni trwają, zawsze wiedzą, jak się ustawić teraz zamiast czerwieni będą kochać czerń bo niby ktoś mi wmówi, ze Durczok jest "czerwony"?, albo Gawryluk? Kaczyńskim nie chodzi o to, kto jest z jakiej opcji, jeśli będą od teraz przejawiać wiernopoddaństwo w stosunku nie tyle do PiS, co do nich a przecież wiadomo, że neofici są z reguły dużo b. gorliwi niż reszta braci partyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 15:02 Pospieszalski sie cieszy ze zniknie nienormalnosc:) przeciez nastapi nowa nienormalnosc.. co za paranoja:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 15:23 A mnie najbardziej zdumiewa ta obrzydliwa, przesiąknięta najpodlejszym antysemityzmem nienawiść do Bronisława Wildsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 15:39 leszekzi napisał: > A mnie najbardziej zdumiewa ta obrzydliwa, przesiąknięta najpodlejszym > antysemityzmem nienawiść do Bronisława Wildsteina. ta nienawiść to jest przesiąknięta antypolonizmem chyba Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.borowicz JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!!!!!!! 31.12.05, 16:09 jak widac tuz przed wyzwoleniem mediow publicznych najbardzej podniecone sa michnikoidy z mediow geszefciarskich czyzby czuli pismo nosem ze nieetyczne paszkwile -ulubione ich narzedzie pracy- beda wkrotce nalezaly do przeszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
miecius Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:41 Gazeta sie kompromituje tą sztucznie napędzaną histerią przeciw PiS. Kompletne zero obiektywizmu - pan Michnik zupełnie się sprzedał postkomunistom. Odpowiedz Link Zgłoś
miecius Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:55 wpisz.blox.pl/html/1310721,262146,13.html;jsessionid=FFDAB4E293A99543D4E441B7A67C1C65.tomcat2?708395 SUPER TEKST :))) choć już dawno napisany Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Ale dalej straszy widmo Durczoka i Tierentiew 31.12.05, 18:12 Straszna para TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Ale dalej straszy widmo Durczoka i Tierentiew 31.12.05, 21:09 Jeszcze straszy, ale niebawem miejmy nadzieje te złe duchy zostaną wypedzone z TV tam gdzie bedzie placz i zgrzytanie zebow (TVN oraz redakcja GW) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Opera Straszny Dwor sie konczy i kurtyna zapada .. 01.01.06, 00:14 poglodek napisał: > Jeszcze straszy, ale niebawem miejmy nadzieje te złe duchy zostaną wypedzone > z TV tam gdzie bedzie placz i zgrzytanie zebow (TVN oraz redakcja GW) M: 2006 bedzie naprawde Nowym Rokiem Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 21:10 Czytalem go, to swietny tekst opisujacy prawde, ale dobrze ze go tu dales trzeba otwierac ludziom oczy na prawde Odpowiedz Link Zgłoś
jansierp Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 22:04 A gdzieś ty facet był i co robiłeś jak Michnik siedział w PRLowskiej pace. A może byłeś też internowany. Nie zapędzaj sie jak dureń w ocenach ludzi.Coś zrobił oprócz opluwania. Zastanów się zanim wygłosisz opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:43 Byles w sklepie ostatnio? A probowales moze sobie zakupic mozg? Odpowiedz Link Zgłoś
miecius Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 17:57 Widać, że czytasz często Gazeta Wyborcza, bo tak ci już twój mózg wyprało, że nie wiesz, iż z mózgiem człowiek się rodzi, a nie kupuje go w sklepie :) Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 03.01.06, 14:41 No chyba ze zamiast mozgu ma sieczke tak jak Ty. Wtedy niezbedna jest wizyta w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 21:08 Typowy lewak, jaka argumentacja Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 03.01.06, 14:43 Po pierwsze mam prawicowe poglady szmato. Po drugie wole ludzi o lewicowych pogladach niz takie kreatury jak Ty z ktorej kolwiek opcji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek823 Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 18:50 Czy jest coś złego, co wam nie kojarzy się z Michnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 31.12.05, 21:07 Masz racje ich widma juz nie strasza. Chociaz sa jeszcze ale coraz slabsze ciagle spychane na margines ... I masz racje czuja ze juz niebawem ich metody pracy znikna z TV Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_rafalski Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 01.01.06, 01:23 poglodek napisał: > Masz racje ich widma juz nie strasza. Chociaz sa jeszcze ale coraz slabsze > ciagle spychane na margines ... I masz racje czuja ze juz niebawem ich metody > pracy znikna z TV paszkwilanckie metody znikną gdy znikną ich promotorzy czyli durczoki, gawryluki, olejniki, skowronskie, kunice itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 01.01.06, 03:26 nie ta dziura, kolego rafalski. spróbujcie jeszcze raz, ino z wazeliną, bo inaczej boli Odpowiedz Link Zgłoś
michal_grycewicz Re: JUŻ NIE STRASZY WIDMO MICHNIKA I WAŃKA !!!!!! 01.01.06, 14:21 pe1 napisał: > nie ta dziura, kolego rafalski. > > spróbujcie jeszcze raz, ino z wazeliną, bo inaczej boli to dziwi towarzyszu durczok (pe1) że was boli bo wy przecież zawsze wchodziliście towarzyszom z LSD i tow. preziowi zawsze bez wazeliny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 16:11 te, a moge nie znosic pararedaktora wildsteina za haniebny, niemoralny i obrzydliwy wyczyn z lista, oraz za zawartosc jego kuriozalnych textow, z czego wyznania chorobliwego homofoba tutaj wspomne jedynie? bo dokonania wildsteina w dziedzinie siania nienawisci sa doprawdy budujace. wiec go szczerze nie znosze, acz od jakiegos czasu mam wizje tvp z wildsteinem. ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006r! 31.12.05, 17:36 TVP dużo zyska w oczach telewidzów jak pozbędzie się Durczoka, który łasił się jak pies do żydokomunistycznych mocodawców TVP i był za to sowicie wynagradzany. Wkrótce Durczok nauczy się korzystać z Rosignoli seryjnej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006 31.12.05, 19:25 w tvp ogladam jedynie debate. zasadniczo, za jedno mi, jaka stacja bedzie ja nadawac. wiec w moich oczach nie zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006 31.12.05, 21:13 Przylaczam się do tych zyczen. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Życzę TVP energicznych zmian personelu w 2006 01.01.06, 02:28 davidmors napisal -------------------------------------------------------------------------------- TVP dużo zyska w oczach telewidzów jak pozbędzie się Durczoka, który łasił się jak pies do żydokomunistycznych mocodawców TVP i był za to sowicie wynagradzany. Wkrótce Durczok nauczy się korzystać z Rosignoli seryjnej produkcji. =============================================================== To jest typowe dla wszystkich nieukow i niedojd: zazdrosc o wszystko nawet o narty . Zadaj sobie pytanie dlaczego ty nie mozesz byc tym dobrze zarabiajacym? No za lenistwo i brak zdolnosci nikt nikomu nie bedzie placil , w jakimkolwiek zawodzie. Pozdrowienia Noworoczne dla wszystkich niedojd i nieukow przesyla forumowicz z dalekiego Nowego Jorku Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek A ja za to m.in go cenie 31.12.05, 21:13 I uważam, że to wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: A ja za to m.in go cenie 01.01.06, 01:00 Cenię Wildsteina za to, że rozpieprzeył co się dało, Pospieszalskiego za to, że nauczył nas jak należy dyskutować - naprawdę do tej pory nie wiedziałem jak to się robi. Schopenhauer to dla niego pryszcz, początkujący uczeń. Powinno się do TVP zatrudnić absolwentów od Rydzyka, będziemy mogli uczyć świat, jak się robi telewizję. HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 16:50 A nie przyszło ci do głowy, że ludzie go nie lubią, bo jest idiotą ? Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: GW gorsze od SLD 31.12.05, 17:39 Ogladam Bronka w programie na Pulsie i nie rozumiem dlaczego taki popłoch w michnikowszczyżnie,Bronek moze jest Żydem a może Hiszpanem albo Eskimosem ale dla mnie jest bardzo rozsądnie myślącym Polakiem.Telewizyjne gwiazdeczki czemu maja byc troską i problemem abonentów.Nie sądzę że Bronek akurat wywali zdolnych dziennikarzy,on wywali zdolnych dziennikarzy do każdych świństw w rodzaju Adasia i za to mu chwała.I tak Trzymaj BRONEK. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: GW gorsze od SLD 31.12.05, 17:42 Bardzo mądry głos w dyskusji. Jak na razie to nie Wildstein zieje jadem ale Michnik i GWniana starają się go opluć na wszelkie sposoby (ukłony panie Maleszka). Wildstein w swoich programach akurat zachowuje się w miarę obiektywnie. sneer_rg napisał: > Ogladam Bronka w programie na Pulsie i nie rozumiem dlaczego taki popłoch w > michnikowszczyżnie,Bronek moze jest Żydem a może Hiszpanem albo Eskimosem ale > dla mnie jest bardzo rozsądnie myślącym Polakiem.Telewizyjne gwiazdeczki czemu > maja byc troską i problemem abonentów.Nie sądzę że Bronek akurat wywali > zdolnych dziennikarzy,on wywali zdolnych dziennikarzy do każdych świństw w > rodzaju Adasia i za to mu chwała.I tak Trzymaj BRONEK. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: GW gorsze od SLD 01.01.06, 03:28 wildstein wieje jadem, a jak tego nie widzisz, to popraw oczy, bo ci się berecik zsunął Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 17:49 Kapusi trzeba lubić i szanować Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Tak się w twoim żargonie nazywają ludzie 31.12.05, 21:15 walczący o prawde ?? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Mnie tez zdumiewa ten antysemityzm 31.12.05, 21:12 dlatego musimy sie temu przeciwstwiac gdy GW wzywa do wasni na tle etnicznym, aby nasze dzieci nie zapytaly nas dlaczego milczelismy gdy odradzal sie faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: neofici gorsi od komuny 01.01.06, 02:17 Za to co zrobil Wildstein to powinien do konca zycia siedziec w wiezieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Re: neofici gorsi od komuny 01.01.06, 10:12 leszekzi napisał: > A mnie najbardziej zdumiewa ta obrzydliwa, przesiąknięta najpodlejszym > antysemityzmem nienawiść do Bronisława Wildsteina Nienawiść do Wildsteina bierze się stąd, że jest to - mimo pozorów obycia - bardzo głupi i plugawy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 17:03 Ciekawosc mnie zzera ! ! Co to wedlug ciebie jest " normalnosc " w mediach ????? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 21:04 To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 22:09 Już po raz drugi zamieszczasz ten sam tekst, czyżbyś był tylko klakierem Pana Wildsteina ? On wyrządził swoją listą krzywdę wielu ludziom i teraz ma go za to spotkać nagroda ? I to się ma nazywać normalnością ? Jak jesteś takim zwolennikiem prawdy, to powiedz, kim jesteś z zawodu i bezkompromisowo wyznaj, co nabroiłeś w życiu, bo nie ma takich, którzy nic nie mają na sumieniu. -Spróbujesz czy poi prostu lubisz tylko igrzyska pt. "inni są be ale ja nie" Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: neofici gorsi od komuny 31.12.05, 22:21 Bardzo prosze uczniem 3 klasy LO, laureatem konkursu Parlamentaryzm w Polsce. Rok urodzenia 87 jak latwo sobie policzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus LISTA WILDSTEINA - w sprawie formalnej 31.12.05, 23:43 sceptyk40 napisała: > Już po raz drugi zamieszczasz ten sam tekst, czyżbyś był tylko klakierem Pana > Wildsteina ? On wyrządził swoją listą krzywdę wielu ludziom i teraz ma go za to > spotkać nagroda ? I to się ma nazywać normalnością ? Jak jesteś takim > zwolennikiem prawdy, to powiedz, kim jesteś z zawodu i bezkompromisowo wyznaj, > co nabroiłeś w życiu, bo nie ma takich, którzy nic nie mają na sumieniu. > -Spróbujesz czy poi prostu lubisz tylko igrzyska pt. "inni są be ale ja nie" W sprawie formalnej - Lista Wildsteina, to nie jest żadna lista Wildsteina, tylko lista archiwaliów IPN, a wcześniej SB. Wildstein sam sobie nie wymyślił ponad 160 000 nazwisk. Cała para idzie w gwizdek na nagłośnienie "haniebności" wyniesienia tej listy z IPN i zagłuszenie jakiegokolwiek zastanawiania się nad tym skąd ona się tam wzięła, i skąd te wszystkie nazwiska na niej. Ukłony, panie Maleszka. Jak chcecie mieć pretensje do kogoś, to miejcie pretensje do MSW PRL i jego żyjących nadal b. właścicieli o bałagan w archiwach. Ile osób wsadziliście za niszczenie akt? Co wam przyszło ze starannego wymieszania katów z ofiarami? Teraz to się będzie wszystko p...dolić przez dziesięciolecia, absorbując cenną energię społeczną. Po co? Źeby pięćdziesiąt czy sto tysięcy byłych donosicieli mogło spać spokojnie, z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku? Żebyście mogli powiedzieć że czarne jest białe, białe jest czarne, natomiast czerwone żeby mogło zostać takie, jak było? Trzeba było nie tolerować palenia akt, kiedy był czas na to. Trzeba było nie wierzyć komuchom, kiedy wam wmawiali w 1989-90r., że od dzisiaj wilk żywi sie trawą. Trzeba było się nauczyć czytać wystarczająco biegle, by móc przeczytać ze zrozumieniem wyryte na fasadzie warszawskich sądów słowa SPRAWIEDLIWOŚĆ JEST OSTOJĄ RZECZYPOSPOLITEJ, a nie tylko market, kantor i okej. Wtedy żadna lista Wildsteina nie byłaby potrzebna, a red. Wildstein prowadziłby w telewizji program ogrodniczy albo kulinarny. Ale jakeście się uparli, źe donosicielstwo jest cnotą, no to jest tak, jak jest. Teraz będziecie pili to piwo ad mortem usrandum. Osobiście jestem niewierzący, ale myślę, że to kara Opatrzności za głupotę. Gdybyście się byli zgodzili w 1992 roku na bardzo umiarkowany i wyjątkowo powściągliwy ówczesny pomysł dekomunizacyjny - odsunięcie od stanowisk publicznych na 10 lat komunistów od sekretarza POP w górę - to ten okres karencji upłynąśłby w 2002 roku, ponad trzy lata temu, i byłby z tym raz na zawsze spokój. Pamiętajcie, durnie, kiedy będziecie żreć trawę: nikt nigdy nie chciał wieszać na latarniach ani zamykać do więzienia trzech milionów członkow PZPR z rodzinami. Jedyne, czego kiedykolwiek chciano, to wyjąć komunistyczne ryje z koryta na jedne 10 lat. Ale to było dla was, obywatele Chrystusa Narodów, nie do przyjęcia. Uwielbiacie taplać sie w szambie, byle tylko nie urazić Bardzo Waźnych Osób i nie naruszyć Wielkiego Układu? No to rozkoszujcie się dalej. Ale śnicie na jawie, jeśli sie wam wydaje źe Okrągły Stół będzie miał do końca świata większą wagę niż Dekalog. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: odchodzi juz widmo komuny:)))) 31.12.05, 21:04 Jestem tego samego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:39 ...a my mamy pilota!!!!! I rozstanie z Jedynką bez żalu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Ja się cieszę 31.12.05, 21:03 To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:05 Korytarz mówi też, że zagrożona jest pozycja Kamila Durczoka. Jeden z operatorów: - Durczok gdzieś miał powiedzieć coś o "Kaczorlandzie". I wszyscy próbują sobie przypomnieć, gdzie i komu to powiedział A gdyby sobie nie przypomnieli, pomogą pp. K. Miodowicz, J. Kurski, Z. Ziobro Z. Wassermann i kilku innych prawdomównych. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb uu1 - Miodowicz, to nie ta partia 31.12.05, 14:31 reszta się zgadza zamiast Miodowicza może być Dorn Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 - Miodowicz, to nie ta partia 31.12.05, 18:37 Wyglądało na to, że Z. Religa to też nie ta partia... A jest, jak jest. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 16:38 uu1 napisała: > Korytarz mówi też, że zagrożona jest pozycja Kamila Durczoka. Jeden z > operatorów: - Durczok gdzieś miał powiedzieć coś o "Kaczorlandzie". I wszyscy > próbują sobie przypomnieć, gdzie i komu to powiedział > A gdyby sobie nie przypomnieli, pomogą pp. K. Miodowicz, J. Kurski, Z. Ziobro > Z. Wassermann i kilku innych prawdomównych. Witam!!!Pozdrawiam i życzę jak najmniej w 2006 roku wiadomości o wyżej wymienionych osobnikach:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:01 veglie napisał: > Witam!!!Pozdrawiam i życzę jak najmniej w 2006 roku wiadomości o wyżej > wymienionych osobnikach:) Dołączam się:)))) Z całą niegasnącą sympatią:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:35 a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:53 jenna.jameson napisała: > a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie? Wypad Orella. Ile razy mam powtarzać. Nie interesujesz mnie ani to co masz do powiedzenia. Co za bezczelność. Najpierw pluje na mnie i moja rodzine, a potem mi rad udziela. Wypad hipokrytko. Drugi raz nie będę powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:04 oj ty głupia c.po, powinnam pamiętać, jak durna i pusta jesteś i jak debilne posty piszesz, ciekawe jak reaguje Orella kiedy porównujesz ją do mnie? Aha, szkoda, że nie masz wsparcia scw..usa i tego trzeciego bezmózga Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:07 jenna.jameson napisała: > oj ty głupia c.po, powinnam pamiętać, jak durna i pusta jesteś i jak debilne > posty piszesz, ciekawe jak reaguje Orella kiedy porównujesz ją do mnie? > Aha, szkoda, że nie masz wsparcia scw..usa i tego trzeciego bezmózga Spoko,spoko!Po co te nerwy.Weź się w garść i nie histeryzuj!Zimnej krwi też życzę w 2006-tym roku;D Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:09 jakie nerwy, ot po prostu cała prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:09 jenna.jameson napisała: > oj ty głupia c.po, powinnam pamiętać, jak durna i pusta jesteś i jak debilne > posty piszesz, ciekawe jak reaguje Orella kiedy porównujesz ją do mnie? > Aha, szkoda, że nie masz wsparcia scw..usa i tego trzeciego bezmózga szkoda ,to tylko ciebie kochanienka!!!odwagi!!!jest pełno kursów dla "myślacych inaczej"adres???ni mom!!!jak cosik znajdę doreczę! przysiegam na psa szarika!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:11 no wreszcie, witam, witam i zapraszam na forum. Błyśnij mądrością... no zajefajny dowcip mi wyszedł... bikej i mądrość, nie... no rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:22 jenna.jameson napisała: > no wreszcie, witam, witam i zapraszam na forum. Błyśnij mądrością... no > zajefajny dowcip mi wyszedł... bikej i mądrość, nie... no rewelacja jak Ci wychodzi...to dobrze..! tak trzymać...wybacz nie poklepię po ,no bo po czym???no nie wiem...sromota !!!a jeno pokarm jadła w święta???to się chwali! dobre ludziska wspomogli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:00 jenna.jameson napisała: > a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie? Więc myśl w 2006-tym roku czego serdecznie życzę;D Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:04 veglie napisał: > jenna.jameson napisała: > > > a może czas się odłączyć i chociaż 1 raz pomyśleć samodzielnie? > Więc myśl w 2006-tym roku czego serdecznie życzę;D dołączam się ,chociaż z lekką niewiarą:) Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:08 o proszę widzę, że i trzeci inwalida doszedł, zapraszam, wesprzesz bio-mum bo dzisiaj ma napięcie przed, a twoja wiara czy niewiara.... utrzymujecie może kółko 3 inaczków ? Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:14 jenna.jameson napisała: > o proszę widzę, że i trzeci inwalida doszedł, zapraszam, wesprzesz bio-mum bo > dzisiaj ma napięcie przed, a twoja wiara czy niewiara.... > utrzymujecie może kółko 3 inaczków ? Serdeńce figle w głowie???Co też ta głowa może wymyślić???uprzejmie doradzam-zimny natrysk a jak to nie pomoże to ino stepy!!!ot dola:( Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:17 kochanieńki, co ty mnie chcesz obrazić? ty-mnie? żarty się trzymają inaczka Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:22 jenna.jameson napisała: > kochanieńki, co ty mnie chcesz obrazić? ty-mnie? żarty się trzymają inaczka To "kochanieńki" kojarzy ma się z jakimś bazarem i przekupką!Sklepu w lepszym miejscu w 2006-roku też życzę!Bywaj;D Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek A ja się cieszę !! 31.12.05, 21:17 To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:05 dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:28 Witam serdecznie. Niech nadchodzący Nowy Rok 2006 spełni Twoje wszelkie zamierzenia, przyniesienie zdrowie i pomyślność Tobie i Twoim bliskim. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:24 Witaj. Po wpisie musiłem coś załatwić, stąd opóźnienie z odpowiedzią. Serdeczne dzięki za życzenia. Chciałbym je lekko rozszerzyć. Może zniknie z forum część tych miłych, kulturalnych, przesyconych życzliwością do bliźnich piszących. :-)) Do usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 21:16 To ci się te życzenia nie spełnią Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 03:00 poglodek napisał: > To ci się te życzenia nie spełnią Z tej wypowiedzi widac ze ty na forum nadal bedziesz wypisyfal te twoje bzdury nadal i jak wiekszosc forumowiczow zauwazyla z zdolnosciami papugi. Prosze cie jeszcze wydrukuj te twoje madrosci dojrzalego polityka z 150 razy jeszcze .Chyba ze lizidupcu jestes w pracy za jakies marne grosze to przepraszam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek A ja się cieszę 31.12.05, 21:16 To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 14:11 Ziemkiewicz też wyraził swoje zdanie o działalności publicznej p. Michnika i ma teraz procesik. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 14:27 Ziemkiewicz jest obrzydliwie wiernopoddańczy więc da se radę. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 14:32 kazek100 napisał: > Ziemkiewicz jest obrzydliwie wiernopoddańczy Najprawdopodobniej masz na myśli innego Ziemkiewicza > więc da se radę. niestety. W procesach cywilnych tego rodzaju, wygrywa najczęściej ten kto ma więcej forsy Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 15:59 Ziemkiewicz wiernopoddańczy? To co powiedzieć o takich typach jak Michnik, Żakowski, Paradowska, którzy oprócz dyspozycyjności pokazują duchową pustkę, a w przypadku Żakowskiego - zwykła czystą głupotę w nieskazitelnej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobas Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 16:40 Chciałbyś mieć tak pod deklem jak Żakowski czy Paradowska, ta banda prawicowych pismaków nawet się zrelaksować nie potrafi i o pierdołach porozmawiać - tacy są cały czas naładowani minusami ich wyimaginowanego złego kraju i świata. Wildstein nie musi być żydem, żeby wzbudzać kontrowersje. Jakoś te same osoby co oburzają się na ataki na Bronka Kryminalistę z drugiej strony nie szczędzą sobie jadu i semityzmu na Adama Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 17:30 uwierz mi, ze nie. Mylisz rozum z przemiennym używaniwm kilku łdnie brzmiących słów. Osobiście uważam Żakowskiego i Paradowską, za średniaków których wypromował system - słuchając jego wywiadów jestem w stanie zadawac na dwa pytania wprzód - zanim je zada. Wierz lub nie... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: "kłopoty inaczej" Ziemkiewicza ! 31.12.05, 18:20 > Autorowi "polactwa" Michnik nie pozwoli zdjąć włosa z głowy. > Prawda, że Ziemkiewicz opisał tam przywary co znamienitszych w Polsce Żydów > (których w Polsce nie ma), ale nie dał tytułu "żydactwo", > tylko dał tytuł "polactwo". > Tym prostym sposobem Polaków obarczył przywarami swoich pejsatych rodaków." Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 21:05 Wierze, mam tak samo. Ja potrafie jeszcze nie czytajac GW wiedziec co tma napisza Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek51 Re: Oj, bo bedziesz miał kłopoty jak Ziemkiewicz! 31.12.05, 15:34 a cóże za persona,onże, Ziemkiewicz? Poglądy ni to Korwin-Clown , ni Leppiej_Lepper. Złośliwość, jad. Cóż, niektórym z wiekiem ... coś z miejsca włosem okrytego ubywa... . Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Tzw. "kłopoty Ziemkiewicza" to zabieg marketingow 31.12.05, 17:47 Autorowi "polactwa" Michnik nie pozwoli zdjąć włosa z głowy. Prawda, że Ziemkiewicz opisał tam przywary co znamienitszych w Polsce Żydów (których w Polsce nie ma), ale nie dał tytułu "żydactwo", tylko dał tytuł "polactwo". Tym prostym sposobem Polaków obarczył przywarami swoich pejsatych rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
marco35 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:20 Jak z TVP wyrzucą dobrych dziennikarzy i zatrudnią partyjna miernotę to efekt będzie taki że dobrzy i tak znajdą pracę u konkurencji, a publiczną przestanie ktokolwiek oglądać (poza stadkiem moherowych beretów ale ci nie są targetem zbyt wielu kampanii reklamowych). TVN i Polsat mogą tylko zacierać ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
purysta4 odejda sluzalczy wobec SLD i PO 31.12.05, 14:37 to bardzo dobrze - to sa same miermoty Odpowiedz Link Zgłoś
bodo1983 a przyjdą wobec PIS i będziemi mieli Telewizję Pis 31.12.05, 16:42 u. NAWET SKRÓT PASUJE- TVP Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: odejda sluzalczy wobec SLD i PO 31.12.05, 16:48 Niekoniecznie miernoty, ale na pewno nie sa to ludzie myslacy niezaleznie. Sluzalczosc wobec SLD byla na Woronicza powszechna, o czym wszyscy dobrze wiemy, wiec nie ma po co dyskutowac nad czyms oczywistym. W TVP przyda sie wiatr, ktory oczysci atmosfere. Sluzalcow kazdej nowej wladzy - ludzi bez charakterow i pogladow - za drzwi !!! Ich interesuje tylko kasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: odejda sluzalczy wobec SLD i PO 31.12.05, 21:18 Oczywiście masz 100 % racje Odpowiedz Link Zgłoś
cruq Może Kaczyński wprowadzi stan wojenny 31.12.05, 14:20 Ubije pare tuzinów komuchów, pare setek skatuje, reszte do pierdla na manikjur. A potem wypuści Michnika i dopiero wtedy będzie godny zaufania zaufania! Ba, stanie się człowiekiem honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 14:23 Bo tylko oszolom moze poprowadzic kacza telewizje.A Wildstein to oszolom idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
cruq wyjdź z michtrixa chłopie 31.12.05, 14:44 block-buster napisał: > Bo tylko oszolom moze poprowadzic kacza telewizje.A Wildstein to oszolom > idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
greg958 Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 14:53 A o. Tadeusz wyraźił zgodę na Bronka W??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
greg958 Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 14:55 A świstak siedzi w Moskwie i ODWIJA te sreberka..... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 18:06 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 18:54 Pospieszalski to dobry dziennikarz??? Ten skrajny prawicowiec i bezobiektywny oszołom??? Chyba raczysz sobie żartować, czy też uczęszczasz do szkoły o. Rydzyka i ćwiczysz się w pisaniu takich tekstów??? I on ma być lepszy niż Gawryluk i Durczok? Przecież to para jednych z najlepszych dziennikarzy w tym kraju co nie boją się zadawać niewygodnych pytań!!! Typowe - jak się komuś nie podobają czyjeś poglądy to należy ich usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek To dla mnie przykład dziennikarza. 31.12.05, 20:30 Tak masz racje to bardzodobry dziennikarz i mam nadziej ze niebawem na Woronicza bedzie wiecej takich. Nie ja nie żartuje, nie uczesczam do WSKSiM, a i owszem chciałbym mieć taki talen jak redaktor Pospieszalski. On jest o wiele lepszy od Durczok i Gawryluk. Oni najlepsi ... chyba ... tak nie boja sie oczerniac swoich przeciwnikow politycznych. Owszem typowe ty chciałbys usunąć Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 22:18 Może waść szukasz nowej posady w telewizji, że tak kadzisz Panu Wildsteinowi, po pięćiokroć zamieszczając chymn pochwalny na jego cześć ? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Fchowiec chyba chciałeś powiedzieć 31.12.05, 22:24 Nie szukam, za młody jestem dopiero w 2006 będę szedł na studia i to nie na dziennikarstwo (to moze podyplomowo w WSKSiM w Toruniu) ale na administracje lub historie (nie wiem co wybrac). I nie chciałbym pracować w TV, chociaż nigdy nie mów nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 17:49 Wiesz nie jestem fanem PISU ale popieram Bronka bo tylko idiota im kretyn z chowu Michnika moze nazwać redaktora Wildsteina oszołomem.Gratuluje wrodzonego kretynizmu porównywlnego z inteligencja poseł Błochowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Zlodziej listy nalepszym prezesem kaczej Tv 31.12.05, 18:06 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb czemu Michnika? 31.12.05, 14:34 Michnik miał ciągnioty - pewnie mu nie minęło - w stronę Kwaśniewskiego, myślisz, że Kaczyńscy mu to wybaczą?! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cruq No wpakują go do manikjurzystki 31.12.05, 14:45 żeby wiedział co oznacza bycie człowiekiem honoru :D Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: czemu Michnika? 31.12.05, 16:02 Nie tylko oni mu tego nie wybaczą, większość czytelników ma go za zdrajcę i koniunkturalistę, swoją drogą wcale nie zdziwiłbym się, gdyby za 2,3 lata pisał peany o Kaczyńskich (poglądy poglądami ale biznes jest biznes) Odpowiedz Link Zgłoś
kakus200 Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!!! 31.12.05, 14:24 Jeszcze nowa ekipa nie przejęła TV i Radia a lament taki się robi jakby niewiadomo co miała nastąpić. Przecież zmiany będą dotyczyć tylko tych drani z Woronicza, którzy zapomnieli o etyce dziennikarskiej i kulturze jak np. Gawryluk podczas romowy z Prezydentem RP. No i ta resztówka po Kwiatkowskim z postaci ludzi SLD i Czarzastego a może o Siezieniewskiego chodzi? To z ich powodu taki lament i płacz? Jacyż to fachowcy. A towarzyszka Waniek to uosobienie obiektywizmu? To ona przecież tak walczyła o ludzi SLD z powodzeniem gdy były powoływane nowe zarządy i RN. Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!! 31.12.05, 16:05 Odnośnie Gwarylukowej = czy ktoś z Was pamięta jak ta miernota przeprowadzała wywiad z Korwinem-Mikke, okazała się całkowitą idiotką, która nawet nie wiedziała o co pyta, a JKM ją zmiażdżył, podobnie musiała skulić ogon w wywiadzie z Kaczyńskim. Osobiście obstawiam, że Durczok zostanie - bo to dobry dziennikarz, a Gawryluk powinni usunąć z TVP niezależnie od poglądów -jest po prostu żenująca. Niech sobie wróci do swojej ulubionej lektury -Kanta (hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!! 31.12.05, 16:15 oj gawryluk jest koszmarna, nie dosc, ze ile razy ja widzialam, to byla nieprzygotowana do programu, to jeszcze pytania nie umie zadac. a w programach informacyjnych - klamie. wyrzucenie gawryluk nie byloby wszakze takie glupie, boc przeciez podpada pod elementarne punkty o etyce. nawet nie dziennikarskiej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Czas na odsunięcie komunistów od TV i Radia!! 31.12.05, 22:22 Też chciałbym żeby odeszli dranie ale skąd ten optymizm, że ci co przyjdą będą lepsi ? Czy dlatego że z PIS-u ? O święta naiwności ! Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Dwa knury. 31.12.05, 14:24 Jarosław Kaczyński i Lech Kaczyński to dwa największe knury rozdające miejsca przy żłobie w tym zwierzęcym folwarku. Odpowiedz Link Zgłoś
cruq [...] 31.12.05, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Knurem jest Michnik Rywin i Kwaśniewski 31.12.05, 15:26 Bardzo inteligentny komentarz. Gdybyś przeczytał "Folwark zwierzęcy" Orwella, to byś zauważył, jak podobne do działań Napoleona (największego knura na farmie) są poczynania braci Kaczyńskich: Jak Napoleon przegonił Jonesa, tak samo Kaczyńscy przejechali się po SLD. I tak samo jak Napoleon zajął miesjsce swojego poprzednika, tak samo Kaczyńscy przejmują styl władzy SLD potęgując jeszcze tylko nieprawidłowości. Najpierw poczytaj trochę, pomyśl, a potem stukaj te swoje komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
aria10 Re: Dwa knury. 31.12.05, 14:49 mobisek napisał: > Jarosław Kaczyński i Lech Kaczyński to dwa największe knury rozdające miejsca > przy żłobie w tym zwierzęcym folwarku. Zazdrość i chamstwo przez Ciebie przemawia feeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Dwa knury. 31.12.05, 15:23 aria10 napisała: > mobisek napisał: > > > Jarosław Kaczyński i Lech Kaczyński to dwa największe knury rozdające mie > jsca > > przy żłobie w tym zwierzęcym folwarku. > > Zazdrość i chamstwo przez Ciebie przemawia feeeeeee Przeczytaj Orwella "Folwark zwierzęcy", a potem się wypowiadaj. Kaczyńscy robią dokładnie to samo, co Napoleon (największy knur na farmie): przeganiają Jonesa (SLD) i wnet zajmują jego miejsce potęgując wszystkie zastane nieprawidłowości. To nie ma nic wspólnego z chamstwem lub zazdrością. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aria10 Re: Dwa knury. 31.12.05, 17:32 mobisek napisał: Przeczytaj Orwella "Folwark zwierzęcy", a potem się wypowiadaj: Przyznaje nie czytałam i dlatego odebrałam to inaczej.PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 14:26 Jaka jest telewizja niestety wszyscy wiemy,pojęcia przyzwoitość,etyka,obiektywizm ,tu nie mają prawa występować.Różowi namiestnicy typu moszna i durniok to tylko forpoczta pomniejszych usłużnych tanich drani.Powszechna moda na tasiemcowe ogłupiacze nentalnie zaimportowane z Indii i Brazylii dopełniają obrazu tego z wszechmiar szkodliwego społecznie medium.Lobby te oplatające nadajniki Tvp rodzajem mafijnej ośmiornicy,gdzie korupcja ,nepotyzm,dziedziczne talenty jedynie słusznych bo układowych gąb ,wciskające ludowi jedynie słuszne, bo ich poglądy,może w końcu odejdzie do lamusa?To wielka nadzieja! Lecz z pewnością myli się ten ,który sądzi że ci ludzie stanowiący rakową i pasożytniczą narośl na tym medium poddadzą się bez walki i odejdą z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 mam dla ciebie propozycje 31.12.05, 14:43 używaj palców do obsługi swojej waginy, a klawiaturze daj spokój, tak bedzie lepiej dla ciebie i dla świata. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 14:57 Nie myśl o jej waginie. Zwłaszcza gdy udajesz dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 15:11 No cóż, trudno mysleć, że ma rozum. A dyskusji nie prowadzę, tylko jestem złosliwy w stosunku do bełkoczącej persony obsługującej klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 15:13 kiks11 napisał: > jestem złosliwy w stosunku do bełkoczącej persony obsługującej klawiaturę. złośliwość wymaga jednak dozy poczucia humoru - w Twoim poście widać tylko jakieś obsesje seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 15:25 po prostu kiks11 to spocony onanista. Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Kiks ja też mam propozycję.... 31.12.05, 16:19 skąd wiadomo, że spocony? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit PROSTAKU TĘSKNIĄCY ZA ROZUMEM ZŁA DIAGNOZA? 31.12.05, 16:28 Seriale made in Poland ,przyprawią cię o lepszy humor. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: PROSTAKU TĘSKNIĄCY ZA ROZUMEM ZŁA DIAGNOZA? 31.12.05, 16:37 seriale brazylijskie i im podobne polskie są niestety beznadziejne,i przypusz czam,że ich zakup przez tvp wynikał z ich niskiej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: mam dla ciebie propozycje 31.12.05, 17:05 kiks11 napisał: > używaj palców do obsługi swojej waginy, a klawiaturze daj spokój, tak bedzie > lepiej dla ciebie i dla świata. A co? Twoje paluszki już przećwiczone przed dzisiejszym wieczorem. To zostaw klawiaturę, żebyś sie nie przetrenował. Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 16:57 O jakim honorze mowisz ? Przeciez wiekszosc tych ludzi nie wie, co to znaczy !!! Durczok byl w pelni dyspozycyjny - niezly technicznie z sympatycznym usmiechem, nic wiecej. Spojrzcie na programy - jak je wybierano i kto je wybieral, byle glupiej, byle taniej, sub-mass kultura kwitnie. Nie ma co ogladac, za to pieniadze ida na telewizje ogromne ! Gdzie sie podzialy dobre programy edukacyjne ? Gdzie Kultura, jak ci dziennikarze niechlujnie mowia !!! Pewnie tak, jak mysla ! A tego mi w tej telewizji najbardziej brakuje - myslenia kategoriami czlowieka 21 wieku, oglady, wiedzy, dowcipu etc. Homo post sovieticus nie powinien tam pracowac !!!!!! A ze krzyk i jek bedzie powszechny - no coz - przetrzymamy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 17:02 Edukacja fakt nie istnieje.I co do reszty się w zasadzie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Sulineczka masz 100 % racji--i nic z tego 01.01.06, 04:10 Jetescie glupimi mlodymi naiwniakami.Durczak byl i pozostanie w TVP. Za malo wiecie i niepotrzebnie sie podniecacie. Mysle ze zajmijcie sie raczej utrzymaniem waszej pracy jesli zazdrosnicy umiecie to robic. Durczak jest profesjonalista w obu tematach Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 18:04 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 31.12.05, 23:33 Dobre!!!Panie poglodek. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 01.01.06, 04:12 jola_z_dywit napisała: > Dobre!!!Panie poglodek. ============================= Na twoj kurzy mozg to dobre, wiec nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: NA MANIPULANTÓW I NIEROBÓW Z TVP PADŁ STRACH 01.01.06, 04:03 jola_z_dywit napisała: > Jaka jest telewizja niestety wszyscy wiemy,pojęcia > przyzwoitość,etyka,obiektywizm ,tu nie mają prawa występować.Różowi > namiestnicy typu moszna i durniok to tylko forpoczta pomniejszych usłużnych > tanich drani.Powszechna moda na tasiemcowe ogłupiacze nentalnie zaimportowane > z Indii i Brazylii dopełniają obrazu tego z wszechmiar szkodliwego społecznie > medium.Lobby te oplatające nadajniki Tvp rodzajem mafijnej ośmiornicy,gdzie > korupcja ,nepotyzm,dziedziczne talenty jedynie słusznych bo układowych gąb > ,wciskające ludowi jedynie słuszne, bo ich poglądy,może w końcu odejdzie do > lamusa?To wielka nadzieja! Lecz z pewnością myli się ten ,który sądzi że ci > ludzie stanowiący rakową i pasożytniczą narośl na tym medium poddadzą się bez > walki i odejdą z honorem. ==================================================================== Oni maja taki sam honor jak ty suko Lepera. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:28 Nareszcie nikogo nie będzie pouczał bufonowaty gwiazdor Durczok. Może i wytrzeszczały Kraśko dostanie kopa, może i Ninunia Terentiew, Młynarska Agatka no i oczywiście wielopokoleniowe Dowbory:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb no właśnie: Młynarska, Dowbory, Terentiew 31.12.05, 14:37 jak to jest zmieniaja się ekipy, a te osoby zawsze są.. to ciekawe pewnie i prezydenta Kaczyńskiego przetrzymają :D Odpowiedz Link Zgłoś
sulineczka Re: no właśnie: Młynarska, Dowbory, Terentiew 31.12.05, 17:00 Czy pani Terentiew nie powinna byc od dawna na emeryturze ??? Jest juz chyba prababcia, rojeczony glos w zaniku, potrojna ponczocha na kamerach, rozpacz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:03 pan Dowbor jest nijakim beztalenciem,na którego szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 18:02 Dokładnie mam taką samą nadziej jak Ty że tak sie stanie. I mam nadzieje, że nasze marzenia w tym nowym roku się spełnią Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 04:21 poglodek napisał: > Dokładnie mam taką samą nadziej jak Ty że tak sie stanie. I mam nadzieje, że > nasze marzenia w tym nowym roku się spełnią ======================================================== Widac ze jestes mlody i na dodatek glupi , nadzieja jest matko wlasnie takich. Czy wiesz ze na swiecie licza sie przede wszystkim uklady personalne, a te czesto wykraczaja poza uklady partyjne i sa wiele silniejsze ,Jak trzeba to sie partie zmienia lub liikwiduje. Tak na marginesie w obu liczacych sie partiach USA po 60% senatorow jest slusznego wyznania i przez to taka jest polityka USA jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Słyszałem na mieście 31.12.05, 14:29 że jak durczok wyleci to od razu będzie miał procesik i prawdopodobnie będzie oddawał pieniądze które zarabiał ponad to co mu się należało. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Słyszałem na mieście 31.12.05, 14:45 To są ploty na poziomie kruchty. Jeśli zakład pracy pracownikowi wypłacił oficjalnie pieniądze to są one pracownika, nawet jeśli wyplacił omyłkowo. Winien jest ten co kazał wypłacić lub ten ,ćo się pomylił. A co się stalo, Durczok lepiej się czuje i na razie nowa chemia mu nie grozi to dokopać mu. Katoliccy i współczujący będziemy jeśli się gorzej poczuje i wyląduje znów na onkologii. Nie życzę mu w takim razie dwulicowego współczucia tylko ZDROWIA i świętego spokoju. A Pospieszalskiemu Wildsteina za szefa. Czy już nie złodzieja i o polskim nazwisku na szefa TV nie ma? Zatrudnijmy więc potomka Goeringa ten sam poziom moralny a nazwisko bardziej znane i też obce Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Słyszałem na mieście 31.12.05, 18:04 ty rzeczywiscie myślisz vaginą i wspaniale wpisujesz się w ten histeryczny ton Adasia i GW Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Słyszałem na mieście 31.12.05, 18:01 I dobrze by się stało jeżeli by tak było Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Korytarz mówi, że Durczok miejsca nie zagrzeje 31.12.05, 18:24 Co prawda, jakiś pedał na raucie krzyknął: "Kamil, ja ciebie wezmę." Ale po wytrzeżwieniu może być różnie, więc portki Kamila się lekko trzęsą. A tak szarżował jeszcze niedawno pod okiem prezydenta Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Korytarz mówi, że Durczok miejsca nie zagrzej 31.12.05, 21:20 I się przejechał, teraz będzie miał za swoją tendencyjność ... ale coż może GW go zatrudni bedzie mógł dowoli wylewać swoje zale i pluć jadem na nowa ekipe w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
trojanska Czas w końcu na zmiany 31.12.05, 14:33 Trzęsa dupami, bronią takie kanalie jak Durczok czy Gawryluk, które z obiektywnym dziennikarstwem za duże publiczne pieniądze nie mieli nic wspólnego. Czas najwyższy, żeby przyśli nowi, nieznani ludzie i robili to co każdy rzetelny dziennikarz powinien robić. Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Czas w końcu na zmiany 31.12.05, 16:18 a jakis przyklad na brak obiektywizmu durczoka sie znajdzie? oprocz tego, ze najlatwiej szczekac na tych, ktorzy chwilowo sa nienajlepiej postrzegani przez ogol? Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Czas w końcu na zmiany 01.01.06, 04:41 goffythedog napisała: > a jakis przyklad na brak obiektywizmu durczoka sie znajdzie? oprocz tego, ze > najlatwiej szczekac na tych, ktorzy chwilowo sa nienajlepiej postrzegani przez > ogol? =========================================================================== Ten brak obiektywizmu Durczoka , nieudaczicy wyciagaja tylko i wylacznie z wlasnej zazdrosci.Patrz wypowiedzi:Jakie zarobki, jakie narty itd... Tlumaczy takie zachowanie stary kawal: Pani zadala pytanie dzieciom kim chcieliby byc w doroslym zyciu?.Dzieci odpowiadaly - lekarzem , prawnikiem, pilotem, itd.. , a Jasiu ze chcialby zostac skur..wysynem. Zaintrygowna nauczycielka pyta dlaczego?.Bo jak moj tatus przychodzi z pracy, to staje przy oknie i mowi patrzcie ten nasz sasiad skur..wysyn nic nierobi tylko kieruje swoja fabryka jezdzi luksusowymi samochodami a ja musze tak zbierac te butelki po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Czas w końcu na zmiany 01.01.06, 07:28 dramatyczne, ale masz racje. szkoda, ze ci, co tak sie tu rozklepuja na forum, nie kopsa sie do roboty jakiej - moze by zarobili na jakie narty fajowe chociaz. a tak sie czuja usprawiedliwieni ze swojego nieudacznictwa, bo przeciez wystukali co trzeba... rzyg... ps: nadal czekam na jakis konkretny, najlepiej udokumentowany - np. zapis program - przyklad nieobiektywizmu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Czas w końcu na zmiany 31.12.05, 18:01 jestem dokładnie tego samego zdania co Ty . Czas już z nim skonczyć !! Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Czas w końcu na zmiany 01.01.06, 04:47 poglodek napisał: > jestem dokładnie tego samego zdania co Ty . Czas już z nim skonczyć !! ==================================================================== pogladek - ty nie nie jestes zazdrosny, a twoj tatus to nie ten z tego kawalu? Patrz wypowiedzi:Jakie zarobki, jakie narty itd... Tlumaczy takie zachowanie stary kawal: Pani zadala pytanie dzieciom kim chcieliby byc w doroslym zyciu?.Dzieci odpowiadaly - lekarzem , prawnikiem, pilotem, itd.. , a Jasiu ze chcialby zostac skur..wysynem. Zaintrygowna nauczycielka pyta dlaczego?.Bo jak moj tatus przychodzi z pracy, to staje przy oknie i mowi patrzcie ten nasz sasiad skur..wysyn nic nierobi tylko kieruje swoja fabryka jezdzi luksusowymi samochodami a ja musze tak zbierac te butelki po nich Odpowiedz Link Zgłoś
gozal kolesiostwo i stronniczość jak zwykle rządzą 31.12.05, 14:34 polska jak była sk...ała, tak nią pozostała - po każdych wyborach dostajemy tego dowód. wszędzie pękają stołki i wymienia się kadra od babci klozetowej po prezesów we wszystkich lokalnych i ogólnopolskich instytucjach. i żaden nowy wcale nie jest niezależnym profesjonalistą, tylko kolejnym kolesiem popierającym "jedyną słuszną" ideologię wygranych. a ten stronniczy ignorant pospieszalski jest w grubym błędzie, twierdząc, że nasz kraj jest w nowej, lepszej epoce, a telewizja znormalnieje. będzie wręcz odwrotnie, gdy pozostanie on w telewizji i, nie daj boże, awansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: kolesiostwo i stronniczość jak zwykle rządzą 31.12.05, 18:00 To wspaniała wiadomość, że Jan Pospieszalski będzie odgrywac większą rolę w TV. To fachowiec, wybitny dziennikarz. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:38 Wildstein szefem? Idziemy,kurde, do lasu tworzyc partyzantkę! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil irytują mnie tacy werbalni bohaterowie 31.12.05, 14:47 bracia_zbrojek napisał: > Wildstein szefem? Idziemy,kurde, do lasu tworzyc partyzantkę! To uwaga na marginesie: jakoś nie mam zaufania do odważnych w gębie; Podejrzewam,że gdybyś zobaczył szarżującego Zomowca to byś w portki zrobił (a najprawdopodobniej w dzień zadymy w ogóle nie wyszedłbyś z domu) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: irytują mnie tacy werbalni bohaterowie 31.12.05, 17:58 Zgadzam się całkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:40 w tv jest paru dobrych fachowców i nie ma sensu ich zamieniać na niestrawnych amatorów,a co gorsza nawiedzonych i osieroconych z rozumu,czyli nieodpowiedzial- nych,goniących z sensacją,uwielbiających szokować publicznośc dla wlasnej sławy. Ogladam głownie tvp1 i nie wiem dlaczego nagle trzeba tam dokonywać rewolucji, Durczok jest osobowością,ma dużą oglądalność,podobnie paru innych. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:58 Durczok i osobowość kpisz czy o droge pytasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 04:53 maureen2 napisała: > w tv jest paru dobrych fachowców i nie ma sensu ich zamieniać na niestrawnych > amatorów,a co gorsza nawiedzonych i osieroconych z rozumu,czyli nieodpowiedzial > - > nych,goniących z sensacją,uwielbiających szokować publicznośc dla wlasnej sławy > . > Ogladam głownie tvp1 i nie wiem dlaczego nagle trzeba tam dokonywać rewolucji > , > Durczok jest osobowością,ma dużą oglądalność,podobnie paru innych. ================================================================ Wytlumacz durniowi -->poglodek< Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 07:31 moze zacznijmy od pojecia 'osobowosci telewizyjnej'. no wiec autorytarnie stwierdzam, ze durczok jest osobowoscia telewizyjna. pytanie do poglodka: dlaczego? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
me-e NA ...GAZECIE...STRASZY 31.12.05, 14:41 ...czyzby rewolucjonistka tow waniek wpadla w panikie razem z innymi towarzyszami... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: NA ...GAZECIE...STRASZY 31.12.05, 17:57 I zaczęła wierzy w duchy, widama, zjawy, strzygi i inne zjawiska nadprzyrodzone ... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 O czym to jest ? To nadal gazeta.pl czy już "nowy" 31.12.05, 14:46 Same plotki o tym co się mówi na korytarzach. Straszenie i wmawianie nie wiadomo czego. To nada portal gazeta.pl czy już "Nowy dzień" ?? Cytowanie jako źródeł gazety której ambicją jest konkurowanie z "Faktem" jest żenujące. No ale skoro się takową wydaje ? Coraz mniej rzetelnej informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: O czym to jest ? To nadal gazeta.pl czy już " 31.12.05, 17:56 Dokładnie podzielam twoją opinie Gazeta coraz bardziej stacza się do pzoiomu swojego brukowca a on do poziomu Faktu ... niedługo tylko Rzeczpospolita i Nasz Dziennik będą warte czytania Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: O czym to jest ? To nadal gazeta.pl czy już " 01.01.06, 04:57 poglodek napisał: > Dokładnie podzielam twoją opinie Gazeta coraz bardziej stacza się do pzoiomu > swojego brukowca a on do poziomu Faktu ... niedługo tylko Rzeczpospolita i Nasz > > Dziennik będą warte czytania ======================================================== Zwlaszcza "Nasz Dziennik" bedzie niedlugo obowiazujaca codzienna lektura, zwlaszcza w III kl GO Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Po diabła bawić się w Wersal 31.12.05, 14:47 zamknąć TVP, a wpuścić na częstotliwości TRWAM i pozamiatane. Niskie koszty operacji i pewność dokonanej operacji. Będżie swojsko i taniej wyjdzie, bo nie trzeba będzie jeździć do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:55 Wbijam w to. Potrafię wybrać to co chcę obejrzeć a za abonament nie płacę od zawsze. Dlatego wypada mi nawet powiedzieć że głęboko wbijam jakiekolwiek zmiany w TVP A tak swoją drogą ,gdyby politycy przestali być zapraszani na wyrażenie swej najczęściej porąbanej opinii byłoby sympatyczniej. Z drugiej strony smutno by mi było bez codziennego zerknięcia na opaloną twarz Leppera , sympatyczną i pełną życzliwości twarz Wassermana. Wbijam w to i Wam tego życzę w Nowym Roku. Oczywiście troszkę szczęścia do tego również. Odpowiedz Link Zgłoś
romulus_remulus Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 14:58 to będzie wspaniały dzień, gdy Bronek zostanie prezesem !!! Tego dnia kupię soie Wybiórczą, wytne wszystkie artukuły z jękami i płaczami z powodu sukcesu Bronka i powieszę nad łóżkiem by codziennie czytać toto z rana i codziennie z uśmiechem zaczynać nowy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:54 Ja zrobie dokładnie to samo, tylko, że kupie sobie skoroszyt tam powpinam te historyczne teksty, włoże w folie aby się nie brudziły i będę sobei codziennie czytał aby z uśmiechem i energią do zacząc nowy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 05:06 poglodek napisał: > Ja zrobie dokładnie to samo, tylko, że kupie sobie skoroszyt tam powpinam te > historyczne teksty, włoże w folie aby się nie brudziły i będę sobei codziennie > czytał aby z uśmiechem i energią do zacząc nowy dzień =================================================================== Podniecajcie sie chlopcy , a Michnik sprzdajac co dziennie 300000egz ma dla siebie 300000x0.05zl=15000zl ma dla siebie dziennie. Chlopcy z zazdrosci zwiekszcie tempo plucia, do roboty. Zazdrosc was wzbogaci Odpowiedz Link Zgłoś
jozef6 Smród PiSuaru - perfumą czerni... 31.12.05, 14:59 Jak się cieszą moherowe móżdżki... Trwam trafi na Woronicza... Prezesem papuć grzybek... Tylko jak z Ickiem Wildsztajnem sie pogodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil znowu ci antysemici z PO 31.12.05, 15:02 jozef6 napisał: > Tylko jak z Ickiem Wildsztajnem sie pogodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: znowu ci antysemici z PO 31.12.05, 15:28 w11mil napisała: > jozef6 napisał: > > > Tylko jak z Ickiem Wildsztajnem sie pogodzi? Nie żartuj! Radio Maryja tropi antysemityzm w PO?... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: znowu ci antysemici z PO 31.12.05, 17:53 Nie mi sie wydaje, że to antysemita z SLD, SdPl albo wirtualnej PeDecji ... no jeżeli z PO to chyba były to sam senator Niesiołowski Odpowiedz Link Zgłoś
dar3cky Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:03 I bardzo dobrze ze sie boja. I mam nadzieje ze jednak PiS to zrobi i nie powieli bledu Olszewskiego ktory tego zaniedbal i odbilo mu sie to czkawka. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:52 Mam taką samą nadzieje jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
punter niedawno pewna wybiórcza gazeta obśmiewała szkołę 31.12.05, 15:03 mediów i komunikacji o.Rydzyka :)) za 4 lata nie będzie w TVP redaktora, który nie przyjechałby z Torunia :) i kto się będzie śmiał ostatni panie Michnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: niedawno pewna wybiórcza gazeta obśmiewała sz 31.12.05, 16:22 cztery lata to stanowczo za duzo, jak na mozliwosci naszych nowych panow. tak uprawiajac polityke, za chwil kilka migna nam do lamusa, z pararedaktorem wildsteinem, specjalista od kampanii kurskim i cala armia paradziennikarzy z pewnej rozglosni. i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Oby stało się tak jak piszesz, pragnę tego z całeg 31.12.05, 17:51 o serca, chociaż wtedy naprawde niewiedziałby co ma pierw oglądać ... i musiałby wybierać jeden z kilku dobrych programow a nie tak jak teraz 1 dorby z 100 złych Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Komuszkowie są żli że w Tv nie będzie teraz u 31.12.05, 17:50 Masz racje wreszcie zacznie się mówić Polska, w naszym kraju, ojczyzna, ... oni poprostu nie mogą tego przeboleć. Odpowiedz Link Zgłoś
qc 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 15:05 Stala podaz szczuro-polakow, otumanionych patriotow, lub innej narodowo- chrzescijanskiej holoty, zapewnia ze dobre czasy zawsze koncza we lzach. Potem przychodza obcy i wprowadzaja porzadek. Mielismy zaborcow i bolszewikow. Teraz nastal czas zaborczych bolszewickich kanalii. Co za przeklety kawalek swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: czy takie posty nie naruszają regulaminu? 31.12.05, 15:08 "wzywających do nienawiści etnicznej" Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: czy takie posty nie naruszają regulaminu? 31.12.05, 17:49 Moim zdaniem naruszają Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 16:23 Już znaczy zacząłeś świętować na Sylwestra, co? Stąd ten bełkot? W takim razie Do Siego! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 17:49 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
u3manka5 Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 18:09 Jestes pie..iety. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 31.12.05, 19:18 ogłaszam konkurs na największego rydzykowego oszołoma na tym forum. Jako pierwszego i najlepszego kandydata wysuwam pogladka:))) Szczęśliwego Nowego Roku!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Dziekuje, bylbym niezmiernie szczesliwy gdyby mi 31.12.05, 23:52 przypadł właśnie mi. To byłoby jak order za szerzenie prawdy, ale są tu osoby godniejsze niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: 15 lat wolnosci to i tak bylo dlugo. 01.01.06, 05:13 onyx_70 napisał: > ogłaszam konkurs na największego rydzykowego oszołoma na tym forum. Jako > pierwszego i najlepszego kandydata wysuwam pogladka:))) > Szczęśliwego Nowego Roku!:)) ============================================================= Mysle ze nie trzeba konkursu on ma juz pierwsze miejsce zarezerwowane zreszta mysle ze wszedzie cytat z bibli: "Ubodzy na duchu maja pierwszenstwo w krolestwie niebieskim" Odpowiedz Link Zgłoś