aniaczepiel Znowu jakaś propaganda, by utrzymać Marcinkiewicza 21.01.06, 22:48 Myślę, że to się nie uda... Ten cały pomysł z władzą PiS, rewolucją moralną i IV Rzeczpospolitą. Nie ma co komentować... Kaczory, przestańcie wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski DONALD TUSK-JESTES WIELKI! POZDRAWIAM CIE! 21.01.06, 23:01 Kaczory jestescie knypki i leccie do Afryki jak bociany. Tylko nie wracajcie na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: DONALD TUSK-JESTES WIELKI! POZDRAWIAM CIE! 21.01.06, 23:09 Silesius,jesteś niewiarygodny.Raz piszesz tak,raz siak,jak ci można uwierzyc??? Nie bierz przykładu z Jarosława,bo ci się całkiem w głowie zakręci. Odpowiedz Link Zgłoś
silcsius.monachijski [...] 21.01.06, 23:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski Re: DONALD TUSK-JESTES WIELKI! POZDRAWIAM CIE! 21.01.06, 23:11 Zmienilem poglady polityczne. Wiarygodnosc utracilem ale to moja wina bo wszesniej bylem naiwniakiem. Mea Culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: DONALD TUSK-JESTES WIELKI! POZDRAWIAM CIE! 21.01.06, 23:15 Obiecujesz że koniec słuchania do świtu radyja rydzyja? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski Re: DONALD TUSK-JESTES WIELKI! POZDRAWIAM CIE! 21.01.06, 23:17 Przysiegam. Nigdy tego gowna juz sluchac nie bede. Naszego Dziennika czytac nie bede tez tylko GW, Rzeczpospolita i Wprost. Bylem skonczonym naiwniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: DONALD TUSK-JESTES WIELKI! POZDRAWIAM CIE! 21.01.06, 23:22 I nie będziesz bronił własną piersią ministra jakuzy wodnika?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ZNOW DAJECIE SIE NABIERAC CHOREJ ORELCE 21.01.06, 23:34 Mam nadzieje, ze jestescie o tej porze jeszcze na tyle spostrzegawczy, zeby dostrzec, ze to nie "silesius.monachijski", tylko obojniacki, bezmozgowy twor z wami polemizuje; ty tylko tytulem informacji vinc0 napisał: > I nie będziesz bronił własną piersią ministra jakuzy wodnika?? Odpowiedz Link Zgłoś
mimcia2 USMIALEM SIE JAK NORKA /°/°/° 21.01.06, 23:03 usmialem sie jak norka z nowego pomyslu braciszkow :):):) To mi przypomina UWAGA!!!! PRON !!! widac, ze wychowani na "komunistycznym " chlebie panow K .. nasiakli tymi pomyslami do szpiku kosci!!!Ciekawe ilu da sie na to nabrac? Widzac walke o zachowanie stolkow to przyjma jalmuzne prawie wszyscy !!! W mysl przyslowia : gdzie sie zaczyna polityka , tam konczy sie uczciwosc !!!Idac dalej za ta mysla mozna stwierdzic : politycy , to najbardziej falszywa grupa , ktora dla wladzy gotowa jest sprzedac swoja matke (idealy) No, coz Prezydent to kukilka w brata rekach a ten zza wegla pociga za sznurki swego tandetnego teatrzyku! A poniewaz aktorzy sa watpliwej jakosci to boja sie by ich z teatrzyku nie wuywalono na zbity pysk!!!Itak bedzie sie krecik ten "kabarecik" tylko , ze publika nie bedzie sie smiac , ale to nie wazne! Wazne ze szefowi kabareciku bea donosic jak to dobrze sztuka sie sprzedaje!!!Do widzow (Was wszystkich) , ktorym dobro Kraju lezy na sercu .Czas zrobic z tym porzadek i powiedziec panu K" spieprzaj dziadu" Acz watpie by do tego gruboskornego cos dotarlo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e z ostatniej chwili...TUSK PREZYDENTEM 21.01.06, 23:06 ... w gabinecie cieni Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: z ostatniej chwili...TUSK PREZYDENTEM 21.01.06, 23:23 Gabinet cieni niedługo będzie rządził, tylko narazie Kaczyńscy boją się wyborów i grają w ciuciubabkę. Niedługo ładnie poproszą PO o koalicję. Już zmieniają taktykę. A słupeczki nieubłagalnie spadają, spadają panowie pisowscy. Jeszcze z miesiąc i do zobaczenia za 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: z ostatniej chwili...TUSK PREZYDENTEM 21.01.06, 23:25 ...w POmie...po mee... zenutek napisała: > Gabinet cieni niedługo będzie rządził, tylko narazie Kaczyńscy boją się wyborów > > i grają w ciuciubabkę. Niedługo ładnie poproszą PO o koalicję. Już zmieniają > taktykę. A słupeczki nieubłagalnie spadają, spadają panowie pisowscy. Jeszcze z > > miesiąc i do zobaczenia za 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To kolejny wybieg pisiorków 21.01.06, 23:11 Nadal bliźniakom chodzi tylko o to, aby kolejnym markowanym posunięciem udowodnić jak bardzo chcą współpracy z innymi ugrupowaniami, a jak bardzo te ugrupowania tego nie chcą. Fałszywce są bliźniaki i tyle. Pozostaje tylko pytanie: jak długo będą tak bezkarnie postępowali? Kto wreszcie otwarcie zażąda, aby za swoje polityczne gierki płacili z własnej kieszeni, a nie z naszej. Odpowiedz Link Zgłoś
mimcia2 Re: PiS chce powołać Blok Naprawy Państwa 21.01.06, 23:11 usmialem sie jak norka z nowego pomyslu braciszkow :):):) To mi przypomina UWAGA!!!! PRON !!! widac, ze wychowani na "komunistycznym " chlebie panow K .. nasiakli tymi pomyslami do szpiku kosci!!!Ciekawe ilu da sie na to nabrac? Widzac walke o zachowanie stolkow to przyjma jalmuzne prawie wszyscy !!! W mysl przyslowia : gdzie sie zaczyna polityka , tam konczy sie uczciwosc !!!Idac dalej za ta mysla mozna stwierdzic : politycy , to najbardziej falszywa grupa , ktora dla wladzy gotowa jest sprzedac swoja matke (idealy) No, coz Prezydent to kukilka w brata rekach a ten zza wegla pociga za sznurki swego tandetnego teatrzyku! A poniewaz aktorzy sa watpliwej jakosci to boja sie by ich z teatrzyku nie wuywalono na zbity pysk!!!Itak bedzie sie krecik ten "kabarecik" tylko , ze publika nie bedzie sie smiac , ale to nie wazne! Wazne ze szefowi kabareciku bea donosic jak to dobrze sztuka sie sprzedaje!!!Do widzow (Was wszystkich) , ktorym dobro Kraju lezy na sercu .Czas zrobic z tym porzadek i powiedziec panu K" spieprzaj dziadu" Acz watpie by do tego gruboskornego cos dotarlo Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee O demokracji słów kilka 21.01.06, 23:15 Mówią, że Olejniczak nie ma moralnego prawa być wicemarszałkiem Sejmu; mówią, że obraził Marka Jurka; to nic, że to Kotlinowski zabrał Jurkowi laskę – i tak mówią, że Olejniczak jest sto razy od niego gorszy … Wszystko, co mówią, to nieprawda. Zwłaszcza, gdy mówią, że oni mają prawo do oceniania, kto do czego jest moralnie uprawniony. Kłamią. Prawda jest banalna, prawda jest taka, że PiS chce w zaszantażować SLD, chwycić jedyną prawdziwą opozycję za gardło, żeby nie pyskowała. Chodzi o to, że na czwartkowym konwencie seniorów ponownie rozgorzała dyskusja, nad terminem przyjęcia budżetu. Jak wiadomo PiS lansuje tezę, że prezydent Kaczyński sam określi ten termin i sam, jako profesor prawa, najlepiej potrafi ocenić, która interpretacja jest właściwa: czy ta, wedle której termin przyjęcia przez Sejm budżetu mija z końcem stycznia, czy ten, który mówi o 19-tym lutego. Biorący udział w konwencie przewodniczący klubu parlamentarnego SLD, Jerzy Szmajdziński, z całą bezwzględnością uświadomił Gosiewskiemu, że prezydent Kaczyński może sobie wybierać interpretacje jakie chce, bo to i tak nie on decyduje. Jego ocena nie jest wiążąca. Do tej pory, przypomniał Szmajdziński obowiązywała zasada dyskontunuacji, czyli termin przyjęcia budżetu liczył się od dnia złożenia budżetu do Sejmu przez aktualny rząd, a nie przez ten, który odszedł, oddając władzę następnemu. Jeśli – kontynuował Szmajdziński – PiS zdecyduje się na swoją wersję prawa, SLD skieruje sprawę do Trybunału Konstytucyjnego, bo na razie w Polsce jest tak, że głos decydujący ma Konstytucja, a o tym z kolei, co jest zgodne z Konstytucją decyduje Trybunał Konstytucyjny, a nie prezydent, nawet Kaczyński. Następnie Szmajdziński udzielił paru rad, próbującemu forsować zdanie PiS Gosiewskiemu. Ogólnie można powiedzieć, że tenor tych pouczeń, mógł ranić miłość własną Gosiewskiego, który – co codziennie widać – jest sobą zachwycony. No to wymyślili tę zemstę. Wszelako w piątek, po oświadczeniu Kotlinowskiego, że on nie będzie głosował za usunięciem Olejniczaka, Gosiewski z tą jego charakterystyczną obłudą malującą się na twarzy, powiedział, że wniosek PiS jest teraz własnością Marszałka Jurka (jakby Jurek nie był ich, i w ogóle jakby miał prawo do jakiegoś własnego zdania), który zdecyduje kiedy ów wniosek skierować pod obrady. Szantaż wymierzony w SLD jest więc taki: siedźcie cicho, albo dostaniecie w łeb. W Sejmie nie będziecie mieli wicemarszałka, a w terenie wyrzucimy z roboty wszystkich, którzy w okresie 2001-2005 pełnili jakiekolwiek funkcje, zamiast odejść choćby i na bezrobocie. Wyrzucimy za kolaborację z wami … No to teraz będziemy obserwować, jak zachowa się reszta tzw. klasy politycznej, no i jak zachowają się, tak czuli na sprawiedliwość, dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: O demokracji słów kilka 21.01.06, 23:27 Że pisiorki są podłe było wiadome od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: O demokracji słów kilka 21.01.06, 23:27 Że pisiorki są podłe wiadome było od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:16 Kwacze tak samo jak mu kaczory zakwacza. Bylem glupcem wierzac w PiS. Teraz lubie PO. Tylko Donald Tusk moze uratowac Polske od kaczyzmu i dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:23 silesius... czy ty jestes na pewno zdrowy? co ci jest? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:29 to nie ja; zauwaz, ze ten chory psychicznie troll podpisuje sie: "silesius.monachjiski"; to nie to samo, co "silesius.monachijski"; ponadto to bezmozgowie wystepuje jako silcsius, silesius.momachijski, etc; ja jestem: silesius.monachijski, i cenie braci Kaczynskich; za chorych psychicznie obojniakow (czy trojaczkow) nie odpowiadam sumienie.lk napisał: > silesius... czy ty jestes na pewno zdrowy? co ci jest? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:34 silesius.monachijski napisał: > to nie ja; zauwaz, ze ten chory psychicznie troll podpisuje > sie: "silesius.monachjiski"; to nie to samo, co "silesius.monachijski"; ponadto > > to bezmozgowie wystepuje jako silcsius, silesius.momachijski, etc; ja jestem: > silesius.monachijski, i cenie braci Kaczynskich; za chorych psychicznie > obojniakow (czy trojaczkow) nie odpowiadam > > sumienie.lk napisał: > > > silesius... czy ty jestes na pewno zdrowy? co ci jest? Silesio!!!Ja już zaczynam się gubić kto jest kto?;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:45 od 3 lat podpisuje sie tylko jednym nickiem: "SILESIUS.MONACHIJSKI"; za te trollowate podrobki, prymitywnym prowokatorow nie odpowiadam; ja to "SILESIUS.MONACHIJSKI"; zapamietajcie veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > to nie ja; zauwaz, ze ten chory psychicznie troll podpisuje > > sie: "silesius.monachjiski"; to nie to samo, co "silesius.monachijski"; p > onadto > > > > to bezmozgowie wystepuje jako silcsius, silesius.momachijski, etc; ja jes > tem: > > silesius.monachijski, i cenie braci Kaczynskich; za chorych psychicznie > > obojniakow (czy trojaczkow) nie odpowiadam > > > > sumienie.lk napisał: > > > > > silesius... czy ty jestes na pewno zdrowy? co ci jest? > Silesio!!!Ja już zaczynam się gubić kto jest kto?;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:46 Ja jestem naprawde silesiusem a tamten drugi to przybleda. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:58 latwo sprawdzic: proponuje wszytskim zajrzec do archiwum forum z ostatnich 3 miesiecy: ile tam wpisow "silesius.monachijski", a ile "silesius.monachjiski"; i co teraz zrobisz trollu? sam przed chwila sprawdzalem: teraz masz przechlapane podworkowy glupku silesius.monachjiski napisał: > Ja jestem naprawde silesiusem a tamten drugi to przybleda. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:38 A zatem to oznacza, że jesteś bardziej chory niż myślałem: masz nie tylko rozdwojenie, ale roztrojenie, czy nawet rozczartożenie jaźni. Jak sobie z tym silesius radzisz? Może jakieś kropelki podać? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:43 naprawde nie potrafisz dostrzec, ze na forum grasuje od paru dni troll? bezmozgowe stworzenie, podpisujace sie raz: "silcsius.monachijski" potem "silesius.momachijski", wreszcie "silesius.monachjiski"; naprawde nie widzisz, ze to nie "silesius.monachijski"? czy wy wszyscy schodzicie juz powoli do poziomu tej gekonowo.orelkowatej hydry? kupic wam okulary? przyjrzyjcie sie dokladnie nickowi; sumienie.lk napisał: > A zatem to oznacza, że jesteś bardziej chory niż myślałem: masz nie tylko > rozdwojenie, ale roztrojenie, czy nawet rozczartożenie jaźni. Jak sobie z tym > silesius radzisz? Może jakieś kropelki podać? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:49 silesius.monachijski napisał: > za chorych psychicznie > obojniakow (czy trojaczkow) nie odpowiadam Tzn nie odpowiadasz za Kaczynskich? Chwala Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:54 Nienawidze ich. Obaj z tego samego jajka dlatego obaj sa tacy glupi. Kiedys im ufalem ale teraz zmienilem poglady. Juz nie jestem naiwniakiem co rydzowi sie daje wykorzystywac. Mea Culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PRECZ MARCINKIEWICZ-WASAL KACZOROW! 21.01.06, 23:59 nie odpowiadam za ciebie i za trolla, ktory podpisuje sie "silesius.monachjiski", albo "silcsius.monachijski", itd pantanal napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > za chorych psychicznie > > obojniakow (czy trojaczkow) nie odpowiadam > > Tzn nie odpowiadasz za Kaczynskich? Chwala Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:26 ...laczmy sie... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:29 a kto niby ma się łączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:56 Niech PO laczy sie z PD. Wtedy te zawistne kaczory dostana lanie w wyborach i wreszcie nastanie porzadek w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski [...] 22.01.06, 00:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:32 me-e napisał: > ...laczmy sie... me-e!!!Przy pomocy gorzały walczysz z mrozem?Chłopie..masz już dosyć!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:37 Ty tez chyba gorzaly sie napiles, bo dajesz sie robic w konia orelce, vel "silcsius.monachijski", vel "silesius.momachijski", vel "silesius.monachjiski"; ponoc jestem taki inteligentny, a byle dupek robi cie w konia; cha cha cha veglie napisał: > me-e napisał: > > > ...laczmy sie... > me-e!!!Przy pomocy gorzały walczysz z mrozem?Chłopie..masz już dosyć!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:44 silesius.monachijski napisał: > Ty tez chyba gorzaly sie napiles, bo dajesz sie robic w konia orelce, > vel "silcsius.monachijski", vel "silesius.momachijski", > vel "silesius.monachjiski"; ponoc jestem taki inteligentny, a byle dupek robi > cie w konia; cha cha cha Nie pijam wódki!!!To trunek PiSiorków na pełne oszołomienie!Będę czujny!!!Buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski przepraszam 21.01.06, 23:51 przepraszam zato co tu piszę. Nie mogę tego czytać. Boję się i wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal silesius.monachijski, czy silesius.monachijski 21.01.06, 23:53 moze ktorys z silesiusow wytlumaczy, na czym polega roznica w nickach? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski Re: silesius.monachijski, czy silesius.monachijsk 21.01.06, 23:58 Silesius monachjiski to prawdziwy silesius. Mam taki nic od 2 lat. Silesius.monachijski to przybleda co podszywa sie pod mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silesius.monachijski, czy silesius.monachijsk 22.01.06, 00:02 przeciez to takie proste; "SILESIUS.MONACHIJSKI" jest poprawnie; "SILESIUS.MONACH JI SKI" to falszywka; tak latwo dajesz sie glupkowi nabrac? gratuluje yntelygencji pantanal napisał: > moze ktorys z silesiusow wytlumaczy, na czym polega roznica w nickach? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silesius.monachijski, czy silesius.monachijsk 22.01.06, 00:03 sprawdzcie w archiwum forum wpisy "silesiusa.monchjiskiego" sprzed 2 lat; cha cha cha; zycze powodzenia silesius.monachijski napisał: > przeciez to takie proste; "SILESIUS.MONACHIJSKI" jest > poprawnie; "SILESIUS.MONACH JI SKI" to falszywka; tak latwo dajesz sie glupkowi > > nabrac? gratuluje yntelygencji > > pantanal napisał: > > > moze ktorys z silesiusow wytlumaczy, na czym polega roznica w nickach? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijskl Re: silesius.monachijski, czy silesius.monachijsk 22.01.06, 01:34 nikogo nie oszukasz przybledo Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:54 wytłumacz to jescze raz bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:38 ...tak, jak mee...moze walczyc z mrozem...jak u mee...jest 15 st c...to mee...sie pyta...te wasze towarzysze insunuacje szyte sa ...GRUBYMI NICMI...reakcji... veglie napisał: > me-e napisał: > > > ...laczmy sie... > me-e!!!Przy pomocy gorzały walczysz z mrozem?Chłopie..masz już dosyć!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:41 a może odwrotnie? może masz za mało? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: PRECZ Z KARLAMI REAKCJI...BOLSZEWICY...KANAPY 21.01.06, 23:49 ...macie tu kartke na mieso...poszalejcie do pelnej gardzieli... ...polskaludowa.com/dokumenty/kartki/kartka_B_08-81.htm sumienie.lk napisał: > a może odwrotnie? może masz za mało? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski KACZYNSCY MAJA PLANY BOLSZEWICKIE!! 21.01.06, 23:49 Centralnie sterowana gospodarka, I sekretarz rzadzacy nad wasalskimi partiami typu SD(LPR) i SL(Samoobrona), rozdawnictwo hutnikom, gornikom i emerytom, dyktatorskie zapedy. Nigdy juz PiS nie uwieze. Tylko PO moze Polske uratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
r2less Ministerstwo d/s Propagandy 21.01.06, 23:49 Jedno wychodzi im najlepiej: PROPAGANDA. Kaczor siedzi calymi nocami z Kurskim i reszta drobiu i wymyslaja hasla. Oni sa naprawde nie z tej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: Ministerstwo d/s Propagandy 21.01.06, 23:58 szkoda ze nie ma trzeciego kaczora w PiS- ie, bo pomyslalbym ze to sa siostrzency KACZORA DONALDA, i robia nas na szaro tak jak swojego wuja. Kaczory do bajek Walta Disneya a nie do wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: PiS chce powołać Blok Naprawy Państwa 21.01.06, 23:51 SLD jest teraz odmłodzone, wyzbyło się "aferałów". Ma bardzo dobrze ułożonego i kompetentnego lidera. Nawet z "afrałami" SLD, nie da się ukryć, osiągnęło więcej niż kiedykolwiek w przyszłości osiągnie sklerykalizowany PiS. Nikt nie lubi lepszych od siebie i nie chce aby mu patrzono na ręce. Olejniczak to robi skutecznie!. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak ZNOWU TA PSYCHICZNIE CHORA OWIECZKA 21.01.06, 23:52 NA FORUM!! Patrze na tych wszytskich medrcow: veglie, vinci0 i innych, jak daja sie nabierac pewnemu glupcowi wytsepujacemu pod pseudonimem: "silcsius.monachijski", "silesius.momachijski" i "silesius.monachjiski"; rozumiem tez rozgoryczenie silesiusa.monachijskiego (to chyba jedyna poprawna pisownia, a napewno oryginal -jesli chodzi o poglady), ze ludzie o pewnym poziomie inteligencji nie potrafia tego formumowego trolla od prawdziwego silesiusa odroznic; wystraczy tylko troche pomyslec, zeby tego glupca zidentyfikowac; ani on inteligentny, ani wyrafinowany; ot: zwyczajny troll; a wy takie klopoty macie; ja kazdy jego glupi post wylapuje, bo na odleglosc cuchnie glupota Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: ZNOWU TA PSYCHICZNIE CHORA OWIECZKA 22.01.06, 00:14 ksiadz.robak napisała: > NA FORUM!! Patrze na tych wszytskich medrcow: veglie, vinci0 i innych, jak daja > > sie nabierac pewnemu glupcowi wytsepujacemu pod > pseudonimem: "silcsius.monachijski", "silesius.momachijski" > i "silesius.monachjiski"; rozumiem tez rozgoryczenie silesiusa.monachijskiego Ksiądz coś ci podpowiem!Tam u góry jest moje forum,kliknij!Po lewej masz przyjaciół po prawej wrogów!Wpisz ich login to jedni będą na zielono a drudzy na szaro się Tobie wyświetlać!Oszczędzisz wzrok!Mędrzec Tobie to podpowiada...zrozumiałeś????Też dajesz się nabierać a ja nie;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski a to ten chorowity książe reebok.... 22.01.06, 00:19 znów mu sie poplątało... pewnie się trzęsie w delirce Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak CZARNO NA BIALYM!!!! 22.01.06, 00:20 WSZYSTKIE NICKI POD MOIM POSTEM: SILCSIUS SILESIUS MOMACHIJSKI I SILESIUS MONACHJISKI TO FALSZYWKI, TO WYTWOR CHOREJ WYOBRAZNI GEKONO=ORELKO=GINUSI. TERAZ MACIE TO CZARNO NA BIALYM. I O TO MI CHODZILO: ZEBY DYSKUSJA ODBYWALA SIE Z CZLOWIEKIEM ROZUMNYM (CHOC TO NIE KONCA MOJE POGLADY), CZYLI Z SILESIUSEM MONACHIJSKIM. JUZ ROZUMIECIE? TO DBRZE. UFF Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: CZARNO NA BIALYM!!!! 22.01.06, 00:23 oczywiście, że rozumiemy reebok. Opuść zatem to forum książę Odpowiedz Link Zgłoś
me-e LSD W SOJUSZY Z PO...TO POLSKA SYTA...SPRAWIEDLIWA 21.01.06, 23:53 ...niech zyja...obalic pis...tak nam dopomuscie niezalezne media... Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: PiS chce powołać Blok Naprawy Państwa 21.01.06, 23:55 Czy chcecie czy nie szanowne kaczory to i tak lewica zawsze będzie w parlamencie, a po was żadnego śladu nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: PiS chce powołać Blok Naprawy Państwa 21.01.06, 23:58 Pan Gosiewski to doskonały fachowiec idealny do polityki , gdzie trzeba co innego robić a co innego mówić.Osiągnął Himalaje hipokryzji i zakłamania .Oglądam bacznie wydarzenia polityczne i późniejsze komentarze polityków ,ten facet w krętactwie przebija wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
nne-e Przepraszam za wszystko. 22.01.06, 00:33 Dzieki silesiusowi przejrzałem na oczy,i teraz widze wyraźnie jak się myliłem. PIS to oszuści i nigdy bym już na nich mee nie zagłosował.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Przepraszam za wszystko. 22.01.06, 00:51 nne-e napisał: > Dzieki mee przejrzałem na oczy,i teraz widze wyraźnie jak się myliłem. > PO to oszuści i nigdy bym już na nich mee nie zagłosował.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e NIGDY WIECEJ PiS...niech zyje kc LSD... 22.01.06, 00:06 ...co pis robil w przeszlosci...zapisy informatorow z pis... ...polskaludowa.com/dzwiek/dzwiek_44-59.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pies333 Re: NIGDY WIECEJ PiS...niech zyje kc LSD... 22.01.06, 00:19 Droga pani Bo¿eno! - Od jakiegoœ czasu chodzi mi po g³owie mi³oœæ francuska. Mój ch³opak ju¿ dawno mnie tak pieœci i daje do zrozumienia, ¿e on te¿ chcia³by byæ tak kochany. Ale jakoœ nie mogê siê w sobie zebraæ. Nie to, ¿ebym nie mia³a ochoty, bo on jest wspaniale zbudowany i jego penis bardzo mi siê podoba. I zawsze ³adnie pachnie. Jednak coœ mnie powstrzymuje. Chyba siê bojê, ¿e siê zad³awiê, bo on jest doœæ du¿y. Gdyby Pani mog³a mi napisaæ, jak w³aœciwie mam go wzi¹æ do buzi. I co robiæ, jak ju¿ go mam w buzi? I jeszcze jedno, co dla mnie jest doœæ niepokoj¹ce: jak siê zachowaæ, kiedy on bêdzie mia³ wytrysk? Mo¿e tak krok po kroku...(Paula) Przede wszystkim pamiêtaj, ¿e: pieszczoty oralne mog¹ mieæ ró¿n¹ formê i to, w jaki sposób bêdziesz pieœciæ ustami partnera, zale¿y wy³¹cznie od Ciebie. Równie¿ to, jak g³êboko weŸmiesz go w usta. Zwykle, gdy kobieta zaczyna po raz pierwszy, po prostu obsypuje poca³unkami i dra¿ni jêzykiem ¿o³¹dŸ cz³onka. A oto krok po kroku: 1. Zacznij od postêpowania z cz³onkiem partnera, jakby by³ ro¿kiem lodów - jedn¹ rêk¹ trzymaj trzon, a jêzykiem, ruchem okrê¿nym, delikatnie dra¿nij koronê ¿o³êdzi. 2. Przesuwaj jêzykiem wzd³u¿ od nasady a¿ do wêdzide³ka napletka. Wykonuj delikatne ruchy wibracyjne i w ten sposób dra¿nij wêdzide³ko. 3. Otwórz usta, cofnij i schowaj zêby, a wargami doœæ mocno ujmij ¿o³¹dŸ cz³onka. 4. Przesuwaj wargi w górê i w dó³ penisa, wprowadzaj¹c go tak g³êboko do ust, jak jest to dla Ciebie wygodne. Partner mo¿e kierowaæ Twoimi ruchami, trzymaj¹c Ciê za g³owê i w ten sposób wskazuj¹c, jaki rytm ruchów sprawia mu najwiêksz¹ przyjemnoœæ. Powinien jednak uwa¿aæ, ¿eby nie wymuszaæ wprowadzania cz³onka g³êbiej, ni¿ byœ sama sobie ¿yczy³a. 5. Mo¿esz zwiêkszyæ powierzchniê ucisku, obejmuj¹c cz³onek kciukiem i palcem wskazuj¹cym tu¿ poni¿ej warg i przesuwaæ usta i rêkê w górê i w dó³ w tym samym tempie. Gdy nabierzesz wiêkszej wprawy i pewnoœci, zapewne bêdziesz chcia³a coraz g³êbiej wprowadzaæ cz³onek do ust. Poruszaj ustami i rêk¹ w równym, jednostajnym tempie, obejmuj¹c pr¹cie doœæ silnie i ca³y czas pamiêtaj, ¿eby zêbami nie uraziæ cz³onka. 6. Stopniowo przyspieszaj tempo ruchów. Jeœli potrafisz w ten sposób doprowadziæ partnera do wytrysku, bêdziesz umia³a rozpoznaæ moment zbli¿aj¹cego siê szczytowania. Wówczas mo¿esz wycofaæ cz³onek, jeœli nie chcesz przyj¹æ wytrysku w usta - i dalej pieœciæ go rêkami lub przejœæ do stosunku. Uwaga: Mo¿esz nie obawiaæ siê zad³awienia, je¿eli obejmiesz cz³onek palcami. Rêk¹ bêdziesz mog³a kontrolowaæ g³êbokoœæ wprowadzenia cz³onka do ust, wykonuj¹c sama ruchy w górê i w dó³ lub hamuj¹c g³êbokoœæ uderzeñ partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak JEST TYLKO JEDEN "SILESIUS.MONACHIJSKI" 22.01.06, 00:10 Nie dajcie sie prowokowac ludziom o zaawansowanej schizofrenii; od dawna wiem, ze to panna orelka z "herrn" gekonem cpaja narkotyki, pija wodke, a potem rozrabiaja (razem z ginusia); tak trudno to dostrzec? naprawde nie potraficie juz czytac literek? silesiuszu.monachijski: nie daj sie bracie; cenie Twoje posty, a widze, ze dzisiaj masz do czynienia z wariatami (nie tylko z tym/ta schizofreniczka), ale tez i z forumowiczami, ktorzy prowokacji nie dostrzegaja; przeciez to nawet dziecko dostrzeze golym okiem; co za obciach; i to maja byc inteligentni ludzie, ktorzy daja sie nabierac na prymitywna prowokacje pospolitego glupka? wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: JEST TYLKO JEDEN "SILESIUS.MONACHIJSKI" 22.01.06, 00:16 ...spokojnie silesius...papugi niedlugo padna z upojenia... ksiadz.robak napisała: > Nie dajcie sie prowokowac ludziom o zaawansowanej schizofrenii; od dawna wiem, > ze to panna orelka z "herrn" gekonem cpaja narkotyki, pija wodke, a potem > rozrabiaja (razem z ginusia); tak trudno to dostrzec? naprawde nie potraficie > juz czytac literek? silesiuszu.monachijski: nie daj sie bracie; cenie Twoje > posty, a widze, ze dzisiaj masz do czynienia z wariatami (nie tylko z tym/ta > schizofreniczka), ale tez i z forumowiczami, ktorzy prowokacji nie dostrzegaja; > > przeciez to nawet dziecko dostrzeze golym okiem; co za obciach; i to maja byc > inteligentni ludzie, ktorzy daja sie nabierac na prymitywna prowokacje > pospolitego glupka? wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
pies333 Re: JEST TYLKO JEDEN "SILESIUS.MONACHIJSKI" 22.01.06, 00:21 me-e napisał: > ...spokojnie silesius...papugi niedlugo padna z upojenia... > > > ksiadz.robak napisała: > > > Nie dajcie sie prowokowac ludziom o zaawansowanej schizofrenii; od dawna > wiem, > > ze to panna orelka z "herrn" gekonem cpaja narkotyki, pija wodke, a potem > > > rozrabiaja (razem z ginusia); tak trudno to dostrzec? naprawde nie potraf > icie > > juz czytac literek? silesiuszu.monachijski: nie daj sie bracie; cenie Two > je > > posty, a widze, ze dzisiaj masz do czynienia z wariatami (nie tylko z tym > /ta > > schizofreniczka), ale tez i z forumowiczami, ktorzy prowokacji nie > dostrzegaja; > > > > przeciez to nawet dziecko dostrzeze golym okiem; co za obciach; i to maja > byc > > inteligentni ludzie, ktorzy daja sie nabierac na prymitywna prowokacje > > pospolitego glupka? wstyd Droga pani Bo¿eno! - Od jakiegoœ czasu chodzi mi po g³owie mi³oœæ francuska. Mój ch³opak ju¿ dawno mnie tak pieœci i daje do zrozumienia, ¿e on te¿ chcia³by byæ tak kochany. Ale jakoœ nie mogê siê w sobie zebraæ. Nie to, ¿ebym nie mia³a ochoty, bo on jest wspaniale zbudowany i jego penis bardzo mi siê podoba. I zawsze ³adnie pachnie. Jednak coœ mnie powstrzymuje. Chyba siê bojê, ¿e siê zad³awiê, bo on jest doœæ du¿y. Gdyby Pani mog³a mi napisaæ, jak w³aœciwie mam go wzi¹æ do buzi. I co robiæ, jak ju¿ go mam w buzi? I jeszcze jedno, co dla mnie jest doœæ niepokoj¹ce: jak siê zachowaæ, kiedy on bêdzie mia³ wytrysk? Mo¿e tak krok po kroku...(Paula) Przede wszystkim pamiêtaj, ¿e: pieszczoty oralne mog¹ mieæ ró¿n¹ formê i to, w jaki sposób bêdziesz pieœciæ ustami partnera, zale¿y wy³¹cznie od Ciebie. Równie¿ to, jak g³êboko weŸmiesz go w usta. Zwykle, gdy kobieta zaczyna po raz pierwszy, po prostu obsypuje poca³unkami i dra¿ni jêzykiem ¿o³¹dŸ cz³onka. A oto krok po kroku: 1. Zacznij od postêpowania z cz³onkiem partnera, jakby by³ ro¿kiem lodów - jedn¹ rêk¹ trzymaj trzon, a jêzykiem, ruchem okrê¿nym, delikatnie dra¿nij koronê ¿o³êdzi. 2. Przesuwaj jêzykiem wzd³u¿ od nasady a¿ do wêdzide³ka napletka. Wykonuj delikatne ruchy wibracyjne i w ten sposób dra¿nij wêdzide³ko. 3. Otwórz usta, cofnij i schowaj zêby, a wargami doœæ mocno ujmij ¿o³¹dŸ cz³onka. 4. Przesuwaj wargi w górê i w dó³ penisa, wprowadzaj¹c go tak g³êboko do ust, jak jest to dla Ciebie wygodne. Partner mo¿e kierowaæ Twoimi ruchami, trzymaj¹c Ciê za g³owê i w ten sposób wskazuj¹c, jaki rytm ruchów sprawia mu najwiêksz¹ przyjemnoœæ. Powinien jednak uwa¿aæ, ¿eby nie wymuszaæ wprowadzania cz³onka g³êbiej, ni¿ byœ sama sobie ¿yczy³a. 5. Mo¿esz zwiêkszyæ powierzchniê ucisku, obejmuj¹c cz³onek kciukiem i palcem wskazuj¹cym tu¿ poni¿ej warg i przesuwaæ usta i rêkê w górê i w dó³ w tym samym tempie. Gdy nabierzesz wiêkszej wprawy i pewnoœci, zapewne bêdziesz chcia³a coraz g³êbiej wprowadzaæ cz³onek do ust. Poruszaj ustami i rêk¹ w równym, jednostajnym tempie, obejmuj¹c pr¹cie doœæ silnie i ca³y czas pamiêtaj, ¿eby zêbami nie uraziæ cz³onka. 6. Stopniowo przyspieszaj tempo ruchów. Jeœli potrafisz w ten sposób doprowadziæ partnera do wytrysku, bêdziesz umia³a rozpoznaæ moment zbli¿aj¹cego siê szczytowania. Wówczas mo¿esz wycofaæ cz³onek, jeœli nie chcesz przyj¹æ wytrysku w usta - i dalej pieœciæ go rêkami lub przejœæ do stosunku. Uwaga: Mo¿esz nie obawiaæ siê zad³awienia, je¿eli obejmiesz cz³onek palcami. Rêk¹ bêdziesz mog³a kontrolowaæ g³êbokoœæ wprowadzenia cz³onka do ust, wykonuj¹c sama ruchy w górê i w dó³ lub hamuj¹c g³êbokoœæ uderzeñ partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: JEST TYLKO JEDEN "SILESIUS.MONACHIJSKI" 22.01.06, 00:23 dziekuje x. Robakowi za wytlumaczenie oczywistej prawdy i zidentyfikowanie bezmozgowego debila na forum; ja juz ide spac; jak ktos chce sobie jeszcze z pozostalymi "silesiusami" pogadac, to ostrzegam, ze rozmawia z chorym psychicznie czlowiekiem; jezeli to komus odpowiada, to prosze bardzo; ja mowie dobranoc me-e napisał: > ...spokojnie silesius...papugi niedlugo padna z upojenia... > > > ksiadz.robak napisała: > > > Nie dajcie sie prowokowac ludziom o zaawansowanej schizofrenii; od dawna > wiem, > > ze to panna orelka z "herrn" gekonem cpaja narkotyki, pija wodke, a potem > > > rozrabiaja (razem z ginusia); tak trudno to dostrzec? naprawde nie potraf > icie > > juz czytac literek? silesiuszu.monachijski: nie daj sie bracie; cenie Two > je > > posty, a widze, ze dzisiaj masz do czynienia z wariatami (nie tylko z tym > /ta > > schizofreniczka), ale tez i z forumowiczami, ktorzy prowokacji nie > dostrzegaja; > > > > przeciez to nawet dziecko dostrzeze golym okiem; co za obciach; i to maja > byc > > inteligentni ludzie, ktorzy daja sie nabierac na prymitywna prowokacje > > pospolitego glupka? wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz.robak Re: JEST TYLKO JEDEN "SILESIUS.MONACHIJSKI" 22.01.06, 00:38 dobranoc silesiuszu; nie przejmuj sie idiotami na forum; tu juz tylko jeden dom wariatow (a gdzie admin gw? no tak: "wycina" niepoprawnie myslacych, nie idiotow); wysle Ci na priva moj prywatny email: widze, ze rozsadnie myslisz, wiec chetnie poznam Twoja opinie na pewne sprawy polityczne, ktore mnie interesuja (na moj priv "gazeciarski" mozecie pisac co chcecie; nigdy nie otwieram i nie czytam; od razu kasuje) . Zycze dobrej i spokojnej nocy; chorym psychicznie na forum zycze zas cudu uzdrowienia (bo tu juz tylko cud moze pomoc) silesius.monachijski napisał: > dziekuje x. Robakowi za wytlumaczenie oczywistej prawdy i zidentyfikowanie > bezmozgowego debila na forum; ja juz ide spac; jak ktos chce sobie jeszcze z > pozostalymi "silesiusami" pogadac, to ostrzegam, ze rozmawia z chorym > psychicznie czlowiekiem; jezeli to komus odpowiada, to prosze bardzo; ja mowie > dobranoc > > me-e napisał: > > > ...spokojnie silesius...papugi niedlugo padna z upojenia... > > > > > > ksiadz.robak napisała: > > > > > Nie dajcie sie prowokowac ludziom o zaawansowanej schizofrenii; od > dawna > > wiem, > > > ze to panna orelka z "herrn" gekonem cpaja narkotyki, pija wodke, a > potem > > > > > rozrabiaja (razem z ginusia); tak trudno to dostrzec? naprawde nie > potraf > > icie > > > juz czytac literek? silesiuszu.monachijski: nie daj sie bracie; cen > ie Two > > je > > > posty, a widze, ze dzisiaj masz do czynienia z wariatami (nie tylko > z tym > > /ta > > > schizofreniczka), ale tez i z forumowiczami, ktorzy prowokacji nie > > dostrzegaja; > > > > > > przeciez to nawet dziecko dostrzeze golym okiem; co za obciach; i t > o maja > > byc > > > inteligentni ludzie, ktorzy daja sie nabierac na prymitywna prowoka > cje > > > pospolitego glupka? wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: JEST TYLKO JEDEN "SILESIUS.MONACHIJSKI" 22.01.06, 00:21 A skąd pewność, że to wymienione przez Ciebie osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm SA NIESTETY DWIE KACZKI Z 4 PODBRODKAMI! 22.01.06, 03:59 Wyrzucmy je na smietnik historii, zapobiegnijmy kaczej grypie! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski drogi ksiąze reebok 22.01.06, 00:22 zrywam boki nie reeboki, co za język..dddeeeliiirryjum Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: JEST TYLKO JEDEN "SILESIUS.MONACHIJSKI" 22.01.06, 08:38 Problem w tym robaku, że nawet jeśli się ma do czynienia z głupkiem to należy go traktować z należytym szacunkiem. Obrażanie niczego nie załatwia, a wręcz prowadzi do eskalacji sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: PiS chce powołać Blok Naprawy Państwa 22.01.06, 00:28 był już WRON..., wszyscy pamietają skutki... Odpowiedz Link Zgłoś
nne-e tak mi przykro 22.01.06, 00:38 Trochę piję,a jak się napiję to wypisuję bzdury o PO. naprawdę mee przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: tak mi przykro 22.01.06, 00:47 ...nie przepraszaj przestan chlac... nne-e napisał: > Trochę piję,a jak się napiję to wypisuję bzdury o PiS. > naprawdę mee przepraszam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: tak mi przykro 22.01.06, 01:57 "...nie przepraszaj przestan chlac..." zostanie wiecej dla polactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: PiS chce powołać Blok Naprawy Państwa 22.01.06, 03:01 setorika napisała: > był już WRON..., wszyscy pamietają skutki... A ile sobie latek liczysz? Albo gó..ara bez pojęcia historii, albo stare .urwiszcze z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
wojkil bardzo fajny skrót BNP 22.01.06, 00:39 B ardzo N ietrafiony P omysł (przyznaję nie mój pomysł ale fajny) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e TOWARZYSZE, KOLESIE, KAPUSIE... 22.01.06, 00:41 ...pis chce budowac...pis chce rozdawac nasze pieniadze...z takim trudem zdobyte przy POrozumieniu okraglostolowym...czy bedziemy bierni...czy POzwolimy na taka niesprawiedliwosc dziejowa...rozpad związku radzieckiego...dziś krzyżuje nam plany...ale to wcale nie znaczy...ze sie POdamy... Odpowiedz Link Zgłoś
zigrin Re: PiS chce powołać Blok Naprawy Państwa 22.01.06, 00:47 hehehe, to brzmi jak Front Jednosci Narodu, sprawdzone wzory... Odpowiedz Link Zgłoś
nne-e ugotowałem wołowinkę 22.01.06, 00:51 i musiałem mee sie napic ale mee nie jestemtaki zły. Czasami tylko żonie przywale Odpowiedz Link Zgłoś
me-e nne-e napisał: 22.01.06, 00:58 ...i co mee...ci chlopie moze POmoc...wez sie...CHLOPIE... w garsc... nne-e napisał: musiałem mee sie napic ale mee nie jestemtaki zły. > Czasami tylko koniowi przywale Odpowiedz Link Zgłoś
me-e przestan bic konia kolego... 22.01.06, 01:01 nne-e napisał: > > > > Czasami tylko koniowi przywale Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: nne-e napisał: 22.01.06, 01:09 ...twoja kobyla ...twoja sprawa nne-e napisał: > kobyle chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kantdupy Re: nne-e napisał: 22.01.06, 03:50 me-e, kolego, nie dyskutuj ze śmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: PiSuary przeginaja... ale spoko.. 22.01.06, 01:11 Nie ma sie czym przejmowac! Ten narod jest za glupi zeby cos z tego rozumiec:) Ludzie powinni byli dawno wyjsc na ulice, zaprotestowac przeciw temu dziadostwu i zlodziejstwu. A tymczasem borem lasem malo ze nikt geby nie otworzyl, to jeszcze wygral populizm i oszolomstwo. A teraz becikowe, senioralne, niedlugo pewnie zapomoga na wodke, dodatki do rent, cos rzuca kosciolowym i 60% elektoratu zalatwione!:) Mozna rzadzic? Kto wyskoczy?:) Naobiecywane i zrobione! Normalnie kase rozdaja zyc nie umierac! A babcie radiomaryjne trupem padna w obronie (w sumie z okazji dnia babci wszystkie babcie radiomaryjne chcialbym przemianowac na pisuarowe, albo klozetowe jak kto woli. dziekuje). Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: PiSuary przeginaja... ale spoko.. 22.01.06, 01:37 Naobiecywane, faktycznie, ale czy zrobione? Senioralne za rok, mieszkania do 2013, becikowe uchwalone, ale nie wypłacane, gdyż nie ma zarządzeń okołoustawowych. Rewaloryzacja rent, też nie przejdzie od 1 marca, trzeba znowelizować ustawę o wysokości progu inflacji (a złotówka trzyma sie nieźle). Tak, że i z tego będą tylko obiecanki. Wszystkie populistyczne hasła niestety są nie do zrealizowania od zaraz. Efekt tych "marzeń" jest na krótki okres. Polacy czasami jednak myślą. Chwała im za to. Odpowiedz Link Zgłoś