Dodaj do ulubionych

Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.30

• uchachany Nawet przewód pokarmowy 02.02.06, 22:27
      winien płonąć entuzjazmem,
      kiedy pakt już uczyniony
      i nastały rządy prawe!

mamasia666 napisała:

> USTABILIZUJCIE sobie przewody pokarmowe, bo wychodzi wam na razie tylko
      rzadka
      > kacza k.pa

• kdziolak Re: Nawet przewód pokarmowy 02.02.06, 22:40
        Nawet chachacz uchachany
        Świat widzący dosyć mgliście
        Zbudzi z reka sie w nocniku
        Kiedy czar niewinny pryśnie
        • gromek1 Re: Nawet przewód pokarmowy 02.02.06, 23:15
          Kraj szczęśliwy,
          gdy poezja kwitnie w cieniu pisuarów
          W kraju takim nawet NOCNIK
          może unieść prosto do krainy CZARÓW
    • buntownik_z_powodami Lepper...i wszystko jasne :) 02.02.06, 22:29
      Partia, która ma w nazwie hasła "prawo" i "sprawiedliwość" wchodzi w układ z
      Lepperem :)))
      Tego to by nawet Tyrmand po pijaku nie wymyślił :)))
      • marwa_kuc Re: Lepper...i wszystko jasne :) 02.02.06, 22:41
        Nie szargaj pamięci przyzwoitego człowieka głupi śmieciu.....
        • neoart Re: Lepper...i wszystko jasne :) 02.02.06, 22:45
          a kto ci dal legitymacje do obrazania ludzi
          >głupi śmieciu.....
    • mariusz_4576 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:35
      Panie GIERTYCH - to jest raczej początek wczesnej komuny.
      • pantanal PiSiorki caluja w dupe Leppera 02.02.06, 22:38
        Kryze, Gut, Borysiuk - oto poczatki sanacji
    • grazyna998 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:36
      Wstydzę się,że mieszkam w tym kraju.Gorzej jest jak za komuny,bo nie ma do kogo
      zwrócić się o pomoc. Polacy - co zrobiliście wybierając PIS??? Moje dziecko
      wyjedzie,żeby normalnie żyć ,aco ja mam zrobić wśródmoherowych beretów???
      • skin.pl Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:44
        pokochać te berety
        • clowley Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:38
          one go wchłoną hahahahha inaczej zasymilują hahahah
    • brokowisko Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 22:42
      Mysle , ze za 4 lata rozliczymy ta ekipe! Sa grozniejsi dla narodu niz KOMUNA !
      • kaczory11 Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 22:52
        Duzo w Tobie optymizmu. Sadzisz, ze za 4 lata beda wybory ??? Ja nie bylbym
        tego az taki pewny. A jezeli i nawet, to opozycja ( czy to co z niej
        pozostanie ) bedac "na wywczasach" na Rakowieckiej, we Wronkach czy innym
        Rawiczu nie bedzie miala glowy do organizowania kampanii wyborczej. Boje sie,
        ze "klamka zapadla"........ - 30 stycznia 1933 roku w Niemczech. Cos mi sie
        dzisiejszy dzien w Polsce z ta data kojarzy.......
      • izaiza3 Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 22:59
        Niezależne media? Lis właśnie razem z Rokitą w żenujący sposób przeprowadza
        nagonkę.
        • maggisterr Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 23:08
          izaiza3 napisała:

> Niezależne media? Lis właśnie razem z Rokitą w żenujący sposób przeprowadza
          > nagonkę.

Paktowanie z Lepperem nie jest natomiast w żaden sposób żenujące - gratuluję
          etycznej elastyczności :-P
      • uosia Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 03.02.06, 02:53
        Za 4 lata oplączą pajęczyną całą Polskę, ich pierwsi studenci pokończą studia,
        a nowe prężne uczelnie (pralnie mózgów) będą kwitły, plus żłobki, przedszkola,
        szkoły podstawowe, gimnazja...
    • dogmatyk Brawo dla Kaczki!!! 02.02.06, 22:48
      Obrażona PO z frustratami na czele nie przystąpili do koalicji - chcieli (jako przegrani) ponad połowę!!
      PiS oczywiście też nie był bez winy- razem "dali ciała "- i niestety o koalicji nie było mowy...
      Następnie PO wykazało się wyjątkowym warcholstwem głosując ZA becikowym i -jak twierdzili Rokita i Niesiołowski - choć przeciw sobie i przeciw państwu - to jednak również przeciw PiS (jad sączył się z ust..). Ajajajjj
      Pozostawały 2 opcje:
      1) nowe wybory
      2) koalicja z LPR PSL Samo...
      Gdyby PiS zrealizował wariant 1) (moim zdaniem najlepszy) zaraz WSZYSTKIE media rzuciłyby się, jaki to PiS straszny, jakie wydatki...
      Wariant 2) - bardzo kiepski - tu tematu dla mediów pogroju GW byłoby na miesiąc!

Ale J. Kaczyński rozegrał to po mistrzowsku: ani nowe wybory, ani koalicja:
      udało Mu się stworzyć poparcie dla rządu mniejszościowego bez wchodzenia w koalicję..
      Oczywiście zaraz wszyscy usiedli, że "trzeba uciekać z kraju" i temu podobne kretynizmy...
      Fakt jest taki, że Kaczka jest wybitnym strategiem: chylę czoła....
      POWODZENIA!

Ps. nam wszystkim powinno zależeć na dobrym rządzie. Rząd słaby nie zrobi nic. Nie dajcie się zwieść histerycznym mediom, które boją się rozpierniczenia "układu".
      Aha - i gratulacje dla Zyty za VAT!!
      • neoart coż szkoda ci bedzie jak sie obudzisz w nowej 02.02.06, 23:06
        rzeczywistosci, milch snow zycze
      • lzygan Re: Brawo dla Kaczki!!! 02.02.06, 23:07
        > Ale J. Kaczyński rozegrał to po mistrzowsku: ani nowe wybory, ani koalicja:
        > udało Mu się stworzyć poparcie dla rządu mniejszościowego bez wchodzenia w koal
        > icję..
        > Oczywiście zaraz wszyscy usiedli, że "trzeba uciekać z kraju" i temu podobne kr
        > etynizmy...
        > Fakt jest taki, że Kaczka jest wybitnym strategiem: chylę czoła....
        > POWODZENIA!

zbyt dużej inteligencji to akurat nie wymagało, nie ma co się podniecać, że
        Kaczyński tak to rozegrał,
        ale jak się zacznie realizowanie programu gospodarczego - np.dawanie pieniędzy
        tym którzy leżą cały dzień do góry brzuchem i tym którzy nie pracują to budżet
        się zaraz posypie, bezrobocie wzrośnie a pkb zmaleje,
        ale może to i nawet lepiej,
        kaczory skończą jak krzaklewski z buzkiem
      • sskwarek Re: Brawo dla Kaczki!!! 02.02.06, 23:16
        Bardzo mądrze napisane, w części nawet się z Tobą zgadzam, ale czy nie uważasz,
        że umowa stabilizacyjna, a dokładniej wynikające z niej zobowiązania to za duża
        cena za poparcie dla rządu?
        Po przeczytaniu treści umowy stabilizacyjnej i przejrzeniu załączników niestety
        wydaje się, że tak.
    • krzychudab Smutne 02.02.06, 22:49
      Kierunek polityki wnaszym kraju jest chyba jasno wyznaczony... Teraz zamiast
      baronów z SLD będziemy mieć oprychów z samoobrony, fanatyków z LPR i czarne
      eminencje z odłamu Rydzyko-katolickiego. Dziękujemy wam bracia Kaczyńscy.
    • sapota Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:51
      Jestem dziennikarzem - gdybym dziś był w sejmie, też bym wyszedł. Niestety byłem
      dziś w katowicach - od rana media nie miały już wlaściwie dostępu ani do miejsca
      gdzie stoją zniacze ani do strefy zero. Przyjechała ekipa z TV Trwam - dostali
      się błyskawicznie, pozostali stali w godziennej kolejce razem z tymi, którzy
      przyszli złożyć hołd ofiarom. przykre to, co nie? Swoja drogą TV Trvam też
      komercją nie gardzi, bo jak jaki cel kręcenia materiałów kilka dni po?
      • bobek1964 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:10
        A wybitny dziennikarz Maciej,sejmowy korespondent "Panoramy"TVP2 tez wyszedl?Bo
        chyba nawet jego nie wpuscili.A tak sie stara przypodobac pisiorkom.Coz za
        niewdziecznosc.Dzieki za ten post,tylko w Was dziennikarzach nadzieja.Ja nie
        chce zyc na Bialorusi.Swoja droga tych dwoch malych zrobi wiecej zlego niz
        jeden duzy,wlasnie ten z Bialorusi.Nie ma obecnie partii ktora jest w stanie
        ich zatrzymac.
    • darekkafarek Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:52
      Nie róbcie z Polski Białorusi bracia Polacy.
    • the.bill1 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!! SZAMPANY W GóRE!!!!!!!! 02.02.06, 22:52
      MEDIALNA, mORALNA HOłOTA Z MEDIóW III RP rżnie głupa albo rzeczywiście sa idiotami.
      • pantanal Kiepsko u ciebie z ortografią, pisiorku 02.02.06, 23:07
    • kaczory_pisiory SPIEPRZAĆ KACZORY KATOLICKA ZARAZO 02.02.06, 22:53
    • steku Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:53
      ja jebie ale zenada...
    • wkrotce Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:54
      alleluja i do przodu!
    • historyk12 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:57
      Głupota Kaczek bije wszelkie rekordy
      Ech ten sojuszu robotniczo-chłopski z Samoobroną (partią SB-ków) oraz LPR-em
      (jeszcze niedawno Kamiński nazywał ich antysemitami w Parlamencie Europejskim,
      a Kaczor twierdził wręcz, że służą Moskwie). Czyli niech zyje sojusz Kaczorów
      z SB-ekami i moskiewskimi pachołkami.

Do tego ten cyrk z podpisaniem umowy... PiS = błazny
      • izaiza3 :))))))))))) 02.02.06, 23:02
    • lexis2 To nie rząd!! To NIERZĄD!!! 02.02.06, 22:59
      wstyd mi za was głupie i chciwe Kaczki!!!Jarosław módl się o zdrowie bo o rozum
      juz za późno...
    • zabolinho ch.. im w dupe i kamieni kupe!!!!! 02.02.06, 23:00
      pie.. PiS i dziwki z Lpr'u i
      Samoobrony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pcat Pełna kultura wyborcy PO. 03.02.06, 01:35
        Spoko.
    • poglodek NO, NARESZCIE "OBIEKTYWNE" MEDIA DOSTAŁY PO NOSIE! 02.02.06, 23:01
      Bardzo dobrze! Pismaki za bardzo sie rozbestwiły, myśląc, że każdy będzie sie
      ich bał i ze strachu hołubił! Obiektywne media to mit! Wystarczy przypomnieć
      kampanię prezydencką i "dmuchanie" Tuska, nawet wbrew logice! Teraz
      te "dziennikarzyny" od siedmiu boleści mają za swoje!
      • maggisterr Rydzyk miarą wszechrzeczy.... 02.02.06, 23:13
        ... a więc i obiektywności

poglodek napisał:

> Bardzo dobrze! Pismaki za bardzo sie rozbestwiły, myśląc, że każdy będzie sie
        > ich bał i ze strachu hołubił! Obiektywne media to mit! Wystarczy przypomnieć

No pewnie, tymczasem każdy ma się bać władzy co ją "Naród wybrał" - patrz Białoruś.

> kampanię prezydencką i "dmuchanie" Tuska, nawet wbrew logice! Teraz
        > te "dziennikarzyny" od siedmiu boleści mają za swoje!

Dziennikarze są ludźmi i mają swoje poglądy a ich pracodawcy także swoje
        interesy. Dlatego też logiczne jest, że chcieli normalnego prezydenta, a nie
        takiego zdalnie sterowanego przez brata-bliźniaka.
    • macbar001 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:02
      dziś kupiłem bilet na Nową Zelandię, tam nie tylko barany ale nawet kaczki są
      NORMALNE! GAME OVER rodacy...
    • akff Pajace Pajace Pajace 02.02.06, 23:03
      Pajace Pajace PajacePajace Pajace Pajace
      Mohery
      Mohery
      Mohery
      Palec w Nocniki
      Fiku miku i po Andrzeju Jarku i Giertychu
    • mako75 Prawie.... 02.02.06, 23:03
      Prawie jak demokracja...
      Prawie...
      • macbar001 Wiejemy 02.02.06, 23:07
        wiejmy stąd, Nowa Zelandia czeka
    • bruno-bruno Ojciec przewodnik znowu górą 02.02.06, 23:05
      Jeśli mam być szczery to gdybyśmy mieli komune to ojcem Rydzykiem zająłby się
      jakiś ubek a telewizja trwam i radjo maryja zostałoby zagłuszone, Najciekawsze
      że właściwie dopiero wtedy byłby śWIęTY spokuj. Ojciec Rydzyk sprawił nam jako
      polakom wielki problem bo rozwlił nam politykę każąc ukierunkowanym poglądowo
      babciom głosować na KACZKę a przecież wiadomo że jak krajem żądzą kaczki to
      muczą być jaja. Efekt tych jaj jest widoczny. PiS LPR i Samoobrona podpisują
      pakt na, którym niewątpliwie nie uzyskamy zbyt wiele (oprucz niezłego kabaretu).
      Reżyserem tegoż kabareu będzie naturalnie ojciec przewodnik (Rydzyk)
    • tow1sekr Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:08
      AMEN!!!
    • tedi90 TRWAM-y 02.02.06, 23:09
      TRWAM-y
    • widziane_inaczej Oj Michniczku biedaczku, Pali się pod nóżkami,Co? 02.02.06, 23:10
      • kaczory_pisiory ZDYCHAJ OCJU DYREKTORZE!!! 02.02.06, 23:18
      • bobek1964 Re: Oj Michniczku biedaczku, Pali się pod nóżkami 02.02.06, 23:29
        Nawet nie wiesz jak tobie sie pali.Chyba ze placa ci za wypisywanie tych glupot
        • gromek1 Re: Oj Michniczku biedaczku, Pali się pod nóżkami 02.02.06, 23:36
          Ozywiście że mu płacą. Przecież nikt przy normalny dla zabawy nie wysyłałby w
          kółko tych samych postów
          • widziane_inaczej Załóżcie kółko miłośników michnikowych kretynizmów 02.02.06, 23:44
    • kosa811 Media {Markt] - nie dla PiSu 02.02.06, 23:11
      : ))
      • sumienie.lk Nowe hasło reklamowe dla Media Markt 02.02.06, 23:21

• taziuta Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 02.02.06, 23:40
          sumienie.lk napisał:
          Re: Nowe hasło reklamowe dla Media Markt
          >
          • bio.mum Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 02.02.06, 23:56
            taziuta napisał:

> sumienie.lk napisał:
            > Re: Nowe hasło reklamowe dla Media Markt

Za wcześnie na czarny humor...
            > >
            • isa.stern Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 00:07
              bio, no nie mów, myślisz, że będzie dużo gorzej?! ;)
              • bio.mum Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 00:39
                isa.stern napisała:

> bio, no nie mów, myślisz, że będzie dużo gorzej?! ;)

Nie wiem jak dla kogo...może Dorn lubi, żeby go tak unieruchomić;)) Przywiązać
                i przesłać przez jego mózg impulsy elektryczne;)) Jarosław mógłby się
                krępwać,bo to zapewne prwiczek. Ale myślę, że Dorn ma niejedną orgię w swojej
                zawodniczej karierze;)) Patrzysz na niego i co widzisz? Bo ja gorące
                wargimiędzy nogami Pauliny Kaczanow;)) Nasz minister:))) Buhahahaha
                • isa.stern Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 00:58
                  bio...!!!! dobre :DDDDDD
                  ja na szczęście nie mam takich skojarzeń
                  obrzydliwe brrrrrrrrrrrrry
                  mam nadzieję, że wtedy nie jesz... :DDDDD
                  • bio.mum Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 01:13
                    isa.stern napisała:

> bio...!!!! dobre :DDDDDD
                    > ja na szczęście nie mam takich skojarzeń
                    > obrzydliwe brrrrrrrrrrrrry
                    > mam nadzieję, że wtedy nie jesz... :DDDDD

Im dalej w Pisuarowy Las tym mniejszy u mnie apetyt;) Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka