uchachany Nawet przewód pokarmowy 02.02.06, 22:27 winien płonąć entuzjazmem, kiedy pakt już uczyniony i nastały rządy prawe! mamasia666 napisała: > USTABILIZUJCIE sobie przewody pokarmowe, bo wychodzi wam na razie tylko rzadka > kacza k.pa Odpowiedz Link Zgłoś
kdziolak Re: Nawet przewód pokarmowy 02.02.06, 22:40 Nawet chachacz uchachany Świat widzący dosyć mgliście Zbudzi z reka sie w nocniku Kiedy czar niewinny pryśnie Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Nawet przewód pokarmowy 02.02.06, 23:15 Kraj szczęśliwy, gdy poezja kwitnie w cieniu pisuarów W kraju takim nawet NOCNIK może unieść prosto do krainy CZARÓW Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Lepper...i wszystko jasne :) 02.02.06, 22:29 Partia, która ma w nazwie hasła "prawo" i "sprawiedliwość" wchodzi w układ z Lepperem :))) Tego to by nawet Tyrmand po pijaku nie wymyślił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marwa_kuc Re: Lepper...i wszystko jasne :) 02.02.06, 22:41 Nie szargaj pamięci przyzwoitego człowieka głupi śmieciu..... Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Re: Lepper...i wszystko jasne :) 02.02.06, 22:45 a kto ci dal legitymacje do obrazania ludzi >głupi śmieciu..... Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_4576 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:35 Panie GIERTYCH - to jest raczej początek wczesnej komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal PiSiorki caluja w dupe Leppera 02.02.06, 22:38 Kryze, Gut, Borysiuk - oto poczatki sanacji Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna998 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:36 Wstydzę się,że mieszkam w tym kraju.Gorzej jest jak za komuny,bo nie ma do kogo zwrócić się o pomoc. Polacy - co zrobiliście wybierając PIS??? Moje dziecko wyjedzie,żeby normalnie żyć ,aco ja mam zrobić wśródmoherowych beretów??? Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:44 pokochać te berety Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:38 one go wchłoną hahahahha inaczej zasymilują hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 22:42 Mysle , ze za 4 lata rozliczymy ta ekipe! Sa grozniejsi dla narodu niz KOMUNA ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 22:52 Duzo w Tobie optymizmu. Sadzisz, ze za 4 lata beda wybory ??? Ja nie bylbym tego az taki pewny. A jezeli i nawet, to opozycja ( czy to co z niej pozostanie ) bedac "na wywczasach" na Rakowieckiej, we Wronkach czy innym Rawiczu nie bedzie miala glowy do organizowania kampanii wyborczej. Boje sie, ze "klamka zapadla"........ - 30 stycznia 1933 roku w Niemczech. Cos mi sie dzisiejszy dzien w Polsce z ta data kojarzy....... Odpowiedz Link Zgłoś
izaiza3 Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 22:59 Niezależne media? Lis właśnie razem z Rokitą w żenujący sposób przeprowadza nagonkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maggisterr Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 02.02.06, 23:08 izaiza3 napisała: > Niezależne media? Lis właśnie razem z Rokitą w żenujący sposób przeprowadza > nagonkę. Paktowanie z Lepperem nie jest natomiast w żaden sposób żenujące - gratuluję etycznej elastyczności :-P Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: Skandal trwa(m)! Kto to zatrzyma? 03.02.06, 02:53 Za 4 lata oplączą pajęczyną całą Polskę, ich pierwsi studenci pokończą studia, a nowe prężne uczelnie (pralnie mózgów) będą kwitły, plus żłobki, przedszkola, szkoły podstawowe, gimnazja... Odpowiedz Link Zgłoś
dogmatyk Brawo dla Kaczki!!! 02.02.06, 22:48 Obrażona PO z frustratami na czele nie przystąpili do koalicji - chcieli (jako przegrani) ponad połowę!! PiS oczywiście też nie był bez winy- razem "dali ciała "- i niestety o koalicji nie było mowy... Następnie PO wykazało się wyjątkowym warcholstwem głosując ZA becikowym i -jak twierdzili Rokita i Niesiołowski - choć przeciw sobie i przeciw państwu - to jednak również przeciw PiS (jad sączył się z ust..). Ajajajjj Pozostawały 2 opcje: 1) nowe wybory 2) koalicja z LPR PSL Samo... Gdyby PiS zrealizował wariant 1) (moim zdaniem najlepszy) zaraz WSZYSTKIE media rzuciłyby się, jaki to PiS straszny, jakie wydatki... Wariant 2) - bardzo kiepski - tu tematu dla mediów pogroju GW byłoby na miesiąc! Ale J. Kaczyński rozegrał to po mistrzowsku: ani nowe wybory, ani koalicja: udało Mu się stworzyć poparcie dla rządu mniejszościowego bez wchodzenia w koalicję.. Oczywiście zaraz wszyscy usiedli, że "trzeba uciekać z kraju" i temu podobne kretynizmy... Fakt jest taki, że Kaczka jest wybitnym strategiem: chylę czoła.... POWODZENIA! Ps. nam wszystkim powinno zależeć na dobrym rządzie. Rząd słaby nie zrobi nic. Nie dajcie się zwieść histerycznym mediom, które boją się rozpierniczenia "układu". Aha - i gratulacje dla Zyty za VAT!! Odpowiedz Link Zgłoś
neoart coż szkoda ci bedzie jak sie obudzisz w nowej 02.02.06, 23:06 rzeczywistosci, milch snow zycze Odpowiedz Link Zgłoś
lzygan Re: Brawo dla Kaczki!!! 02.02.06, 23:07 > Ale J. Kaczyński rozegrał to po mistrzowsku: ani nowe wybory, ani koalicja: > udało Mu się stworzyć poparcie dla rządu mniejszościowego bez wchodzenia w koal > icję.. > Oczywiście zaraz wszyscy usiedli, że "trzeba uciekać z kraju" i temu podobne kr > etynizmy... > Fakt jest taki, że Kaczka jest wybitnym strategiem: chylę czoła.... > POWODZENIA! zbyt dużej inteligencji to akurat nie wymagało, nie ma co się podniecać, że Kaczyński tak to rozegrał, ale jak się zacznie realizowanie programu gospodarczego - np.dawanie pieniędzy tym którzy leżą cały dzień do góry brzuchem i tym którzy nie pracują to budżet się zaraz posypie, bezrobocie wzrośnie a pkb zmaleje, ale może to i nawet lepiej, kaczory skończą jak krzaklewski z buzkiem Odpowiedz Link Zgłoś
sskwarek Re: Brawo dla Kaczki!!! 02.02.06, 23:16 Bardzo mądrze napisane, w części nawet się z Tobą zgadzam, ale czy nie uważasz, że umowa stabilizacyjna, a dokładniej wynikające z niej zobowiązania to za duża cena za poparcie dla rządu? Po przeczytaniu treści umowy stabilizacyjnej i przejrzeniu załączników niestety wydaje się, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychudab Smutne 02.02.06, 22:49 Kierunek polityki wnaszym kraju jest chyba jasno wyznaczony... Teraz zamiast baronów z SLD będziemy mieć oprychów z samoobrony, fanatyków z LPR i czarne eminencje z odłamu Rydzyko-katolickiego. Dziękujemy wam bracia Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
sapota Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:51 Jestem dziennikarzem - gdybym dziś był w sejmie, też bym wyszedł. Niestety byłem dziś w katowicach - od rana media nie miały już wlaściwie dostępu ani do miejsca gdzie stoją zniacze ani do strefy zero. Przyjechała ekipa z TV Trwam - dostali się błyskawicznie, pozostali stali w godziennej kolejce razem z tymi, którzy przyszli złożyć hołd ofiarom. przykre to, co nie? Swoja drogą TV Trvam też komercją nie gardzi, bo jak jaki cel kręcenia materiałów kilka dni po? Odpowiedz Link Zgłoś
bobek1964 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:10 A wybitny dziennikarz Maciej,sejmowy korespondent "Panoramy"TVP2 tez wyszedl?Bo chyba nawet jego nie wpuscili.A tak sie stara przypodobac pisiorkom.Coz za niewdziecznosc.Dzieki za ten post,tylko w Was dziennikarzach nadzieja.Ja nie chce zyc na Bialorusi.Swoja droga tych dwoch malych zrobi wiecej zlego niz jeden duzy,wlasnie ten z Bialorusi.Nie ma obecnie partii ktora jest w stanie ich zatrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
darekkafarek Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:52 Nie róbcie z Polski Białorusi bracia Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!! SZAMPANY W GóRE!!!!!!!! 02.02.06, 22:52 MEDIALNA, mORALNA HOłOTA Z MEDIóW III RP rżnie głupa albo rzeczywiście sa idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:53 ja jebie ale zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
wkrotce Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:54 alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 22:57 Głupota Kaczek bije wszelkie rekordy Ech ten sojuszu robotniczo-chłopski z Samoobroną (partią SB-ków) oraz LPR-em (jeszcze niedawno Kamiński nazywał ich antysemitami w Parlamencie Europejskim, a Kaczor twierdził wręcz, że służą Moskwie). Czyli niech zyje sojusz Kaczorów z SB-ekami i moskiewskimi pachołkami. Do tego ten cyrk z podpisaniem umowy... PiS = błazny Odpowiedz Link Zgłoś
lexis2 To nie rząd!! To NIERZĄD!!! 02.02.06, 22:59 wstyd mi za was głupie i chciwe Kaczki!!!Jarosław módl się o zdrowie bo o rozum juz za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
zabolinho ch.. im w dupe i kamieni kupe!!!!! 02.02.06, 23:00 pie.. PiS i dziwki z Lpr'u i Samoobrony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek NO, NARESZCIE "OBIEKTYWNE" MEDIA DOSTAŁY PO NOSIE! 02.02.06, 23:01 Bardzo dobrze! Pismaki za bardzo sie rozbestwiły, myśląc, że każdy będzie sie ich bał i ze strachu hołubił! Obiektywne media to mit! Wystarczy przypomnieć kampanię prezydencką i "dmuchanie" Tuska, nawet wbrew logice! Teraz te "dziennikarzyny" od siedmiu boleści mają za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
maggisterr Rydzyk miarą wszechrzeczy.... 02.02.06, 23:13 ... a więc i obiektywności poglodek napisał: > Bardzo dobrze! Pismaki za bardzo sie rozbestwiły, myśląc, że każdy będzie sie > ich bał i ze strachu hołubił! Obiektywne media to mit! Wystarczy przypomnieć No pewnie, tymczasem każdy ma się bać władzy co ją "Naród wybrał" - patrz Białoruś. > kampanię prezydencką i "dmuchanie" Tuska, nawet wbrew logice! Teraz > te "dziennikarzyny" od siedmiu boleści mają za swoje! Dziennikarze są ludźmi i mają swoje poglądy a ich pracodawcy także swoje interesy. Dlatego też logiczne jest, że chcieli normalnego prezydenta, a nie takiego zdalnie sterowanego przez brata-bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
macbar001 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:02 dziś kupiłem bilet na Nową Zelandię, tam nie tylko barany ale nawet kaczki są NORMALNE! GAME OVER rodacy... Odpowiedz Link Zgłoś
akff Pajace Pajace Pajace 02.02.06, 23:03 Pajace Pajace PajacePajace Pajace Pajace Mohery Mohery Mohery Palec w Nocniki Fiku miku i po Andrzeju Jarku i Giertychu Odpowiedz Link Zgłoś
bruno-bruno Ojciec przewodnik znowu górą 02.02.06, 23:05 Jeśli mam być szczery to gdybyśmy mieli komune to ojcem Rydzykiem zająłby się jakiś ubek a telewizja trwam i radjo maryja zostałoby zagłuszone, Najciekawsze że właściwie dopiero wtedy byłby śWIęTY spokuj. Ojciec Rydzyk sprawił nam jako polakom wielki problem bo rozwlił nam politykę każąc ukierunkowanym poglądowo babciom głosować na KACZKę a przecież wiadomo że jak krajem żądzą kaczki to muczą być jaja. Efekt tych jaj jest widoczny. PiS LPR i Samoobrona podpisują pakt na, którym niewątpliwie nie uzyskamy zbyt wiele (oprucz niezłego kabaretu). Reżyserem tegoż kabareu będzie naturalnie ojciec przewodnik (Rydzyk) Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 02.02.06, 23:08 AMEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Oj Michniczku biedaczku, Pali się pod nóżkami,Co? 02.02.06, 23:10 Odpowiedz Link Zgłoś
bobek1964 Re: Oj Michniczku biedaczku, Pali się pod nóżkami 02.02.06, 23:29 Nawet nie wiesz jak tobie sie pali.Chyba ze placa ci za wypisywanie tych glupot Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Oj Michniczku biedaczku, Pali się pod nóżkami 02.02.06, 23:36 Ozywiście że mu płacą. Przecież nikt przy normalny dla zabawy nie wysyłałby w kółko tych samych postów Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Załóżcie kółko miłośników michnikowych kretynizmów 02.02.06, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 02.02.06, 23:40 sumienie.lk napisał: Re: Nowe hasło reklamowe dla Media Markt > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 02.02.06, 23:56 taziuta napisał: > sumienie.lk napisał: > Re: Nowe hasło reklamowe dla Media Markt Za wcześnie na czarny humor... > > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 00:07 bio, no nie mów, myślisz, że będzie dużo gorzej?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 00:39 isa.stern napisała: > bio, no nie mów, myślisz, że będzie dużo gorzej?! ;) Nie wiem jak dla kogo...może Dorn lubi, żeby go tak unieruchomić;)) Przywiązać i przesłać przez jego mózg impulsy elektryczne;)) Jarosław mógłby się krępwać,bo to zapewne prwiczek. Ale myślę, że Dorn ma niejedną orgię w swojej zawodniczej karierze;)) Patrzysz na niego i co widzisz? Bo ja gorące wargimiędzy nogami Pauliny Kaczanow;)) Nasz minister:))) Buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 00:58 bio...!!!! dobre :DDDDDD ja na szczęście nie mam takich skojarzeń obrzydliwe brrrrrrrrrrrrry mam nadzieję, że wtedy nie jesz... :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Media Markt nie dla wyborców PiS? :-) 03.02.06, 01:13 isa.stern napisała: > bio...!!!! dobre :DDDDDD > ja na szczęście nie mam takich skojarzeń > obrzydliwe brrrrrrrrrrrrry > mam nadzieję, że wtedy nie jesz... :DDDDD Im dalej w Pisuarowy Las tym mniejszy u mnie apetyt;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś