marekmarecki7 06.02.06, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechu1 Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 12:48 Kadry mocherowe w ataku Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 No to mamy specsłuży kontrolujące telewizję 06.02.06, 12:58 Fajnie...Nawet się z tym Kaczyńscy nie ukrywają, że telewizja ma być teraz tubą wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 GRATULUJE CENZURY NA TYM FORUM!!!! 06.02.06, 13:49 Napisalem "Kiedy PiS wezmie prymasa". Czy to obrazliwe, zle? Nie wydaje mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
kxx1 CENZURA - Uwaga do adminow 06.02.06, 14:20 Rozumiem, ze niektorzy biora Was "na zmeczenie" klikajac w przycisk "usun post" po sto razy ale nie jest to powod by usuwac widomosci, ktore nie lamia regulaminow... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_grabowski CENZOR MICHNIK WPADŁ W PANIKĘ ????????? 06.02.06, 17:17 CENZOR MICHNIK WPADŁ W PANIKĘ ????????? Czara goryczy przelała się towarzyszowi cenzorowi i popadł w panikę usuwajac na oślep co mu podeszło : ( Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: CENZOR MICHNIK WPADŁ W PANIKĘ ????????? 06.02.06, 18:02 Bla, bla... jaaasne, żydowskie lobby pt. Michnik z paniką oczekuje komentarzy na forum. Moje posty też parę razy znikały, bynajmniej nie były obelżywe, co więcej nie pojawiła się informacja "wiadomość usunięta za...". Podejrzewałbym błąd oprogramowania forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ilmatar Re: CENZOR MICHNIK WPADŁ W PANIKĘ ????????? 06.02.06, 18:35 navaira napisał: > Bla, bla... jaaasne, żydowskie lobby pt. Michnik Masz dobre samopoczucie - a szkoda. Mnie obraża ksenofobiczne i rasistowskie węszenie genów Michnika i każdej innej osoby. Chrystus też był w tym lobby, bo był Żydem, przypominam. Ilm Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Dorn był uprzedzony 06.02.06, 20:14 Rząd wiedział z Najwyższej Izby Kontroli, że może dojść do tragedii w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_grabowski Re: CENZOR MICHNIK WPADŁ W PANIKĘ ????????? 06.02.06, 20:49 ilmatar napisała: > navaira napisał: > > > Bla, bla... jaaasne, żydowskie lobby pt. Michnik > > Masz dobre samopoczucie - a szkoda. Mnie obraża ksenofobiczne i rasistowskie wę > szenie genów > Michnika i każdej innej osoby. Chrystus też był w tym lobby, bo był Żydem, przy > pominam. > > Ilm jak widac zawodowi michnikoidalni spamowcy we wszystkim węszą antysemityzm bo tak nauczał czujny Naczalnyj a przecież wystarczy się tylko przyjżeć niezaprzeczalnym osiagnięciom i talentom śledczo-dochodzeniowym Naczalnego aby dojść do wniosku, że na pewno jest doskonałym i wydajnym cenzorem :) ps nawet teraz gdy działa na pół-gwizdka :( Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: CENZOR MICHNIK WPADŁ W PANIKĘ ????????? 06.02.06, 22:31 >Bla, bla... jaaasne, żydowskie lobby pt. Michnik To oczywiscie wyraz szacunku dla starszych braci w wierza? Odpowiedz Link Zgłoś
witold-zalewski Re: CENZOR MICHNIK WPADŁ W PANIKĘ ????????? 07.02.06, 01:23 pantanal napisał: > >Bla, bla... jaaasne, żydowskie lobby pt. Michnik > > To oczywiscie wyraz szacunku dla starszych braci w wierza? ej ! bez obrażania Polaków kmiocie !!! w jakiej wierze ? jacy bracia ? wiara michnika to przecież marksizm-leninizm ! Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...A WILDSTEIN? 07.02.06, 01:34 "nie wymieniaj imienia Pana Boga na daremno" Zamiast Chrystus wystarczy przyklad Wildsteina ktoremu zalezy na naszym panstwie. Nie tak jak Michnikowi czy Urbanowi. Niektorym Zydom zalezy na Polsce niektorym na Judeo-Polonii. Jak widzisz kazdy narod ma sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Kazdy narod ma swojego Urbana i Michnika ale moze tez miec swojego Wildsteina i geny nie maja tu nic do rzeczy tylo WLADZA! ...a jak jeszcze cie cos bulwersuje to polecam dosknale lekarstwo: Lod na glowe! Odpowiedz Link Zgłoś
fakopis DUZO RZECZY STAD ZNIKA !!!! NORMA 06.02.06, 14:54 wiele postow chamowatych to rozumiem ale zwykla krytyka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
korbbi Re: DUZO RZECZY STAD ZNIKA !!!! NORMA 06.02.06, 15:17 fakopis napisał: > wiele postow chamowatych to rozumiem ale zwykla krytyka ??? Widziałem kiedyś post z linkiem do danych CIA na temat wzrostu korupcji w Polsce w ostatnich 4 latach. I co? Też wycieli!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: DUZO RZECZY STAD ZNIKA !!!! NORMA 06.02.06, 16:00 mi kiedys wycięli post o łamniu praw człowieka w Koreii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a39dam Re: DUZO RZECZY STAD ZNIKA !!!! NORMA 06.02.06, 17:21 Masz rację niek znika.Bo my wimy co trza i toi zrobimy .Ony tkfią w cimnosci a my mamy swoje Słoneczko, kaczontko umiłowane, jo kupiłek sobie obraz z Wiekim Nielomylnym i swice mu lapecke wczorkiem.Skromnimy sa i ni za bogaci ale podobnie jak somsiady witamy nasze Słonecko i rzegnamy tostem swichuchy co ja zwą "KRZYK DZIKIEJ KACZKI". Jesmy wszystkie teraz bardzo szensliwe bo to nasz zad nasz premier.Tylko jescze sie musza ony do naszego Jendrusia przekonac bo o bystry chlop i bokser jak sie patrzy.Otkad powiesiłem zdjencia pani Berger to krowo sie doja ze cho cho;.... To cud jakowys...trzeba to gdzies zgłosic to moze ja Jasna uczynia..Cuda cuda odkont te wybory my wygrali.... Odpowiedz Link Zgłoś
a39dam I DOBŻE SIE DZIEJUJE 06.02.06, 17:22 Masz rację niek znika.Bo my wimy co trza i toi zrobimy .Ony tkfią w cimnosci a my mamy swoje Słoneczko, kaczontko umiłowane, jo kupiłek sobie obraz z Wiekim Nielomylnym i swice mu lapecke wczorkiem.Skromnimy sa i ni za bogaci ale podobnie jak somsiady witamy nasze Słonecko i rzegnamy tostem swichuchy co ja zwą "KRZYK DZIKIEJ KACZKI". Jesmy wszystkie teraz bardzo szensliwe bo to nasz zad nasz premier.Tylko jescze sie musza ony do naszego Jendrusia przekonac bo o bystry chlop i bokser jak sie patrzy.Otkad powiesiłem zdjencia pani Berger to krowo sie doja ze cho cho;.... To cud jakowys...trzeba to gdzies zgłosic to moze ja Jasna uczynia..Cuda cuda odkont te wybory my wygrali.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: DUZO RZECZY STAD ZNIKA !!!! NORMA 06.02.06, 17:59 Mi natomiast wycieli kiedys post w ktorym napisale, ze LWalesa jest wiekszym autorytetem niz kurduple Kaczynscy. Ten post pewnie tez zostaie skasowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: GRATULUJE CENZURY NA TYM FORUM!!!! 06.02.06, 15:58 ziomal18, bo póki co prymas raczej nie popiera PiS, chyba, że wiesz o czymś, o czym inni nie wiedzą, znaczyłoby to, że albo jesteś prymasem albo prezydentem... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Re: GRATULUJE CENZURY NA TYM FORUM!!!! 06.02.06, 16:40 nasi biskupi beda zawsze popierali rzad, nie pamietasz gdzie się zaczynały rozmowy?? oni wyznaja zasadę kochaj, popieraj - dlatego nie radzą sobie z zagraniami typu rydzyk, media beee, biskupi mowiacy iz nie nalezy chodzic do radia maryja ---beeee --------------------- czy to równa się nowa 4 RP???? jarek kaczyński- uczestnik okrągłego stołu maciej Giertych załozyciel LPR (ojciec słynnego romka)-1986-1989 jestem członkiem Rady Konsultacyjnej przy Przewodniczącym Rady Państwa( czy to nie chodzi o Jarka Jaruzelskiego???? cytat jest z zyciorysu MG ale nie chwali sie kto to był) andrew lepiej (członek PZPR)najsłynniejszy przestępca 3 RP słynniejszy niż Chuck Noris:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: GRATULUJE CENZURY NA TYM FORUM!!!! 06.02.06, 17:08 nasi biskupi?! - dobrze wiesz, że biskupi nie są ze sobą zgodni, np. większość sympatyzuje z RM i o. dyr. co do Glempa i jego otoczenia, to moim zdaniem, nie wie, co ma zrobić, gdyz los PiS jest niepewny, za moment może rządzić PO lub nowa lewica i co..?! lepiej stać nieco z boku, chociaż i tak zastanawiająca jest stanowczość Glempa, który do tej pory nie chiał mimo wszystko tak jednoznacznie wystąpiś przeciwko temu, co robia media związane z Rydzykiem co do 4. RP - to tylko hasło, za którym okazało się, że nic nie kryje, bo w pazerności na wladzę PiS przescigło nawet SLD Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: GRATULUJE CENZURY NA TYM FORUM!!!! 06.02.06, 17:06 isa.stern napisała: > ... póki co prymas raczej nie popiera PiS ... No, taki obciach. Jak widzisz, trzeba brac prymasa, jest juz nawet w Toruniu odpowiedni kandydat, braciaszkowie zrobia to za zaslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: GRATULUJE CENZURY NA TYM FORUM!!!! 07.02.06, 01:14 Może on ma na myśli wzięcie siłą prymasa :))))) w końcu orientacja seksualna Jarosława Kaczyńskiego jest ogólnie znana. :)) ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: No to mamy specsłuży kontrolujące telewizję 06.02.06, 18:07 Rozdzibią was kruki, kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm nauczycielka historii fachowcem od mediów 06.02.06, 14:45 i jeszcze apolitycznym może :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: nauczycielka historii fachowcem od mediów 06.02.06, 16:05 przecież PiS nie kryje się z tym, że najważniejsze, aby posadę dostał funkcjonariusz partyjny - mierny ale wierny: wszak taki nie sprzeciwi się planom przełożonym Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: nauczycielka historii fachowcem od mediów 06.02.06, 16:16 isa.stern napisała: > przecież PiS nie kryje się z tym, że najważniejsze, aby posadę dostał > funkcjonariusz partyjny - mierny ale wierny: wszak taki nie sprzeciwi się > planom przełożonym ... bierny jeszcze musi być... niewskazane są wychyłki przed Jarka... jeszcze nie daj, zasłonią go... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: nauczycielka historii fachowcem od mediów 06.02.06, 16:34 sclavusie, może i zasłanią, ale z boku to go dobrze widać... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 [...] 06.02.06, 15:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kulimarek Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 07.02.06, 06:06 Ktoś, kto w swoim zeznaniu majątkowym za 2005 rok (sejm)nie rozróżnia 4000 złotych i 5000 tys złotych ma wielkie szanse na sprawne zarządzanie mediami (finansowymi) w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
galba Powodzenia przy czyszczeniu tego bagna 06.02.06, 12:48 Jakie pozostawili po sobie Czarzasty, Jakubowska, Waniek i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ja_i_tak Re: zmienisz nicka? 06.02.06, 13:09 co napiszesz biedaku jak za pare lat bagno po pisie bedzie czyscic sld? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Powodzenia przy czyszczeniu tego bagna 06.02.06, 13:49 Na razie to bagno Czarzastego, Kwiatkowskiego et consortes szerzy sie przy aktywnym udziale glosow PiS na KRRiT. O Borysiuku, czy Borysiaku, czy jak go zwal, mowie. Nie bylbym takim optymista co do czyszczenia TV. Kruk Kaczce oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Powodzenia przy czyszczeniu tego bagna 06.02.06, 16:47 galba napisał: > Jakie pozostawili po sobie Czarzasty, Jakubowska, Waniek i inni. > Zapomniales wymienić Borysiuka... Ale nie, przecież on jest w nowej KRRiT hihi Odpowiedz Link Zgłoś
clowley pani Ola Jakubowska 07.02.06, 01:20 Ja uwielbiam Panią Olę Jakubowską. Pośród tych nudziarzy wokół była świecącym brylancikiem. A że mijała się czasem z prawdą ...???? też mi wielkie hallo to tylko kobieta :))) marny puch rzucony na mętne wody polityki. Pani Aleksandro z niecierpliwością czekam kiedy wkroczy Pani do polityki bo polityka bez takich osób jak Pani, Oleksy i Miller straciła smak. ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: zalezy co nazywasz polityka 07.02.06, 01:47 rzeczywistość która panuje wokół nas ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
konmak Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 12:51 aha czyli to apolityczny fachowiec ds. mediow czystej wody zenada Odpowiedz Link Zgłoś
lulu44 Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 14:03 zgadzam sie w pelni wystarczy KUL oraz PIS jako najlepsze rekomendacje ale tak naprawde czy chodzi o to zeby wszystko rozpieprzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 16:08 nie, tylko zawłaszczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Pani Monika Olejnik 07.02.06, 01:24 no właśnie, zastanawiam się tylko kiedy wymienią zarząd TVP. Co oni zrobią z pania Moniką Olejnik przecież ona jest tak lewicowa że aż w oczy kole:))) ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
kompost444 Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 12:52 Patrząc na zdjęcie, które choć nie wyraźne coś tam pokazuje, stwierdzam że może być. Baba zupełnie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Doda jest lepsza. 06.02.06, 13:51 kompost444 napisał: > Patrząc na zdjęcie, które choć nie wyraźne coś tam pokazuje, stwierdzam > że może być. Baba zupełnie w porządku. Jezeli to jest wazne dla ciebie kryterium to zgodzisz sie, ze jednak Doda bylaby lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Doda jest lepsza. 06.02.06, 14:11 Raczej nie. Kruk jest, można zaryzykowac, "naturalna" i prawdopodbnie "zgodna z kalendarzykiem oraz zaleceniami". A Doda, jakby to ująć, lekko "sztuczna", żekłbym "syntetyczna". Oraz dość "frywolna". A to nie są dobre cechy dla szefa "organu". Chociaż v.premier D. też lubi frywolne kobiety, więc może jednak coś w tym jest... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Doda jest lepsza. 07.02.06, 01:26 miss.take napisał: > kompost444 napisał: > > > Patrząc na zdjęcie, które choć nie wyraźne coś tam pokazuje, stwierdzam > > że może być. Baba zupełnie w porządku. > > Jezeli to jest wazne dla ciebie kryterium to zgodzisz sie, ze jednak Doda > bylaby lepsza. Doda ma zarezerwowane miejsce jako Minister Kultury :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaem Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 12:53 A na telewizji zna sie jak mało kto - codziennie ogląda dwa seriale, a najbardziej lubi brazylijskie. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 16:44 Geograf Braun albo Waniek o nieznanym wykształceniu byli lepsi, nieprawdaż. Kwaśnieski też. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszu Apolityczny fachowiec od mediów. 06.02.06, 12:56 Prawie jak apolityczny fachowiec od mediow. Szczerze mowiac mam juz dosc! Pazernosc Kaczynskich z dnia na dzien coraz bardziej mnie wk.rwia! Oni zadnego stanowiska nie zostawia bez nadzorowani swoimi brudnymi lapami. Precz z kaczyzmem! Spieprzac dziady! Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 12:57 Nik, komisja ds. służb specjalnych, teraz KRRiTV. Chciałbym być taki wszechstronny! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:39 himhith napisał: > Nik, komisja ds. służb specjalnych, teraz KRRiTV. Chciałbym być taki > wszechstronny! ;) jak w pewnym filmie mój mąz jest z zawodu dyrektorem Odpowiedz Link Zgłoś
itziar www.oznakowani.pl 06.02.06, 13:01 Wassermann zamiast Dworaka! -- oznakowani.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: www.oznakowani.pl 06.02.06, 13:04 Gratulujemy Pani poseł, życzymy samych sukcesów w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Alez drodzy "towarzysze".Oczywistym jest że 06.02.06, 13:05 odpowiedzialne stanowiska należy obsadzac osobami które daja gwarancję po pierwsze osobistej uczciwości (wymienic liste złodziei z SLD ??)i znają swój fach a także będa realizować konkretne zadania-np pozbycie się z TV i radia medialnych postaci które od lat te stacje zaśmiecają !! Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Re: Alez drodzy "towarzysze".Oczywistym jest że 06.02.06, 13:13 Drogi towarzyszu, a beżowy wicemarszałek - były sekretarz POP PZPR to ci nie przeszkadza? A wielki Romuś, z tatusiem kolaborantem? Wystarczy, że sie ktoś ukorzy przed wszechwładnym kaczorem i już jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Alez drodzy "towarzysze".Oczywistym jest że 07.02.06, 01:29 nie sądzę aby PZPR była tu dobry porównaniem. Bo ani ona Polska ani Zjednoczona ani Robotnicza !!! ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Alez drodzy "moherku". 06.02.06, 13:16 O uczciwości to pogadamy za 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Alez drodzy "moherku". 06.02.06, 13:44 himhith napisał: > O uczciwości to pogadamy za 4 lata. to to az tyle będzie trwało Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Alez drodzy "moherku". 06.02.06, 13:49 himhith napisał: > O uczciwości to pogadamy za 4 lata. Jeśli wszystko będzie szło dalej tym trybem - to za cztery lata będziesz mógł sobie pogadać co najwyżej o pogodzie. I to w dodatku cichym szeptem w gronie sprawdzonych znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Alez drodzy "moherku". 06.02.06, 13:57 To bylaby wielka szkoda, bo majac w pamieci "osiągniecia" AWS przypuszczam byloby o czym dyskutować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Alez drodzy "towarzysze".Oczywistym jest że 06.02.06, 13:16 co do znajomosci fachu, to w Pis'ie jest to rzecz zbędna. Wazne by był to "zaufany człowiek" I tak bedzie robił tylko to co podyktuje mu JK. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Alez drodzy "towarzysze".Oczywistym jest że 06.02.06, 13:50 wojtekmt napisał: > co do znajomosci fachu, to w Pis'ie jest to rzecz zbędna. > Wazne by był to "zaufany człowiek" > I tak bedzie robił tylko to co podyktuje mu JK. Który - jak powszechnie wiadomo - zna się na wszystkim lepiej od Chucka Norrisa... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:05 ciag dalszy potwierdzeń, czyim prezydentem jest Lech Kaczyński: Spieprzaj dziadu jest prezydentem wszystkich PiSiorów Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_omen Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:07 Nie wiem, może mało uważnie czytałem, ale nie doczytałem się niczego o jej kwalifikacjach do tego stanowiska, jakiejś pracy w mediach itp. Ale na pewno jest coś, co wie LK, a czego nie wiemy my, szaraczkowie. Chyba, że bycie w speckomisji wystarczy za wszystkie kwalifikacje. Ale jeśli tak to najwyższe ma Wielki Romek Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmt Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:10 członkowie PiS zasiadajacy gdziekolwiek nie muszą mieć żadnych kwalifikacji. Jeszcze by , broń boże , zaczeli mysleć. Kwalifikacje maja kaczory i to oni podejmuja jakiekolwiek decyzje. To taki specyficzny rodzaj klonowania, dopóki medycyna nie poczyni wyraźnych postępów Wtedy sklonuje się JK Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 18:54 wojtekmt napisał: > To taki specyficzny rodzaj klonowania, dopóki medycyna nie poczyni wyraźnych > postępów > Wtedy sklonuje się JK Ale to dalej nie będą klony, tylko klowny. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:15 No jak niema kwalifikacji a KUL to co napis na dropsach?? Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:18 No przecież pisze, ze jest członkiem PiS! To są najwyższe kwalifikacje, bo w PiS są ludzie renesansu i znają się wszyscy na wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 14:28 himhith napisał: > No przecież pisze, ze jest członkiem PiS! To są najwyższe kwalifikacje, bo w > PiS są ludzie renesansu i znają się wszyscy na wszystkim! Ja tam do pani Kruk nie mam nic... choć nasuwa się nieodparcie jedno: "Kruk krukowi... oka nie wykole"... a więc to stado kruków, co to Polskę obsiadło, może obsiadać dalej... i na spoko... A może fakt bycia vice spec komisji jest tu najlepszą rekomendacją... zacznie się, tak zwana, działalność wiązana.... choć raczej: działalność WIĄZANIA mediom gąb... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Mnie się bardziej kojarzy: 06.02.06, 15:47 Rozdziobią nas Kruki i wrony... i kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
asanti Re: Rozdziobią nas kruki i kaczki? 06.02.06, 13:23 najbardziej mnei cieszy jej ogromne doswiadczenie w mediach... masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
usstan Re: Rozdziobią nas kruki i kaczki? 06.02.06, 14:36 Uh, ptasia grypa wciąż atakuje. Co na to ornitolodzy? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rozdziobią nas kruki i kaczki? 06.02.06, 15:07 usstan napisał: > Uh, ptasia grypa wciąż atakuje. Co na to ornitolodzy? Ornitolodzy wiedzą już z dawien dawna, że... Kruk .. krukowi oka nie wykole..i Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Rozdziobią nas kruki i kaczki? 07.02.06, 01:31 Tak jak K..WA , K... wie łba nie urwie :))) ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rozdziobią nas kruki i kaczki? 06.02.06, 14:30 Stefan ma lepiej, ze nie żyje.... gdyby dożył - wściekł by się... straszliwie by się wściekł.... Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Rozdziobią nas kruki i kaczki? 06.02.06, 16:40 Wy już zostaliście rozdziobani przez układ okrągłostołowy. Odpowiedz Link Zgłoś
punter Re: Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:10 K uźnia U niwersalnych L ludzi cool :) Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Sprzataczka przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 13:20 Gdzies 14 lat temu sprzatala u mnie w Paryzu wraz swoja siostra, ktora mieszka na stale. Ale zrobila kariere, pytam sie czy jest tez taka dewotka jak jej siostra???? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh No widzisz!A ty u mnie byłeś koniuszym i bardzo 06.02.06, 13:50 sie ciesze że opanowałeś alfabet a nawet piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: No widzisz!A ty u mnie byłeś koniuszym i bard 06.02.06, 14:42 rsrh napisał: > sie ciesze że opanowałeś alfabet a nawet piszesz! Nie mówiąc o tobie, który byłeś... podstolim... hmmm... jak to ładnie brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Sprzataczka przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 16:31 Te tancerka pleciesz bzdury,zazdrość wypala ci resztki kory mózgowej. Tak się składa, że doskonale znam panią Kruk, nie posiada żadnej siostry, choć w Paryżu bywała rzeczywiście u bliskiej sobie osoby, ale co tobie małpko do tego??? Jakiś facet pracował w kamieniołomach a potem papieżem został. Tyle,że to jest faktem. Natomiast to co piszesz o pani przewodniczącej jest wyłącznie twoim wymysłem. Chociaż prawdę powiedziawszy nic w tym nieprzyzwiotego gdy ktoś wykształcony decyduje się na wykonywanie pracy znacznie poniżej swoich kwalifikacji. Snobizm tak jak zazdrość i kompleksy to groźne demony. Znacznie gorzej jest kiedy pobliczne osoby nie posiadając np. tytułu profesora sie tym tytułem posługują albo zyją dzięki korupcjogennym koneksjom. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Sprzataczka przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 17:08 wybacz ma brata, a jej bratowa jest po prostu dewotaka, ale cala rodzina zarzarta w Pisie.. oblakani ! ale i tak sprzatala u mnie i nie tylko...ale wyszla wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Sprzataczka przewodniczącą KRRiT 07.02.06, 01:33 Jak w piosence Kazika "(...) kiedyś na jachtach myła podłogi ... tylko czemu ręce ma białe ???" ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
praepo zero kompetencji -100% lojalności 06.02.06, 13:21 oto kryteria wiodące w IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: zero komuchów i lewaków -100% polskości 06.02.06, 15:03 Polska dla "rdzennych polaków"??? O definicję rdzennego polaka pytać ojczulka dyrektora... ewentualnie, w chwilach nie cierpiących zwłoki, trójcę przenajświętszą: Jarka+Jyndrusia+Kunia.... Odpowiedz Link Zgłoś
dalfin Re: 06.02.06, 13:24 Uczcie się języków i powiedzcie do widzenia... Nic innego chyba nie pozostało.. Ciemne czasy nadchodzą w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ciężkie czasy idą-dla lewactwa 06.02.06, 13:26 dalfin napisał: > Uczcie się języków i powiedzcie do widzenia... > Nic innego chyba nie pozostało.. > Ciemne czasy nadchodzą w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 ciężkie czasy idą-dla was coraz trudniej będzie 06.02.06, 13:28 wciskać kit w końcu nawet mohery załapią prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: 06.02.06, 16:29 kolter napisał: > Nie ciemne a czarne jak kiecka duchownego!!!! A pod kiecką, coś na wszelki wypadek jako te... memento mori... Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: 06.02.06, 18:59 sclavus napisał: > kolter napisał: > > > Nie ciemne a czarne jak kiecka duchownego!!!! > > A pod kiecką, coś na wszelki wypadek jako te... memento mori... dla ministranta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: 06.02.06, 16:37 Do dalfina - masz rację wszystkim, którym się obecne zmiany nie podobają powinni jak najszybciej Polskę opuścić. Nikt tych ludzi tutaj nie trzyma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: 06.02.06, 19:03 aradian napisała: > Do dalfina - masz rację wszystkim, którym się obecne zmiany nie podobają powinn > i > jak najszybciej Polskę opuścić. Nikt tych ludzi tutaj nie trzyma!!! Witaj, roku 1968. A może to ktoś od Poręby. Już wiem - kaczki reżyserami. Oj, wk.rwi się Pan Bóg, wk.rwi. Spuścił już na Polskę plagę kaczek z szarańczą lepperowsko-lprowską. Czas na potop - wytłucze wszystkich pisiorów, bo nie lubi jak Mu podszczywają usteczkami rydza. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: 06.02.06, 23:32 Po tym co piszesz dccircle widać, że źle życzysz temu krajowi. A skoro tak to co ty tam jeszcze robisz. Ja doprawdy tego nie rozumiem. I jeszcz jedno - dlaczego łączysz sugestie jakie podaję osobom niezadowolonym z rokiem 68? Co z wami jest, że wszystko, co nie po waszej myśli kojarzycie w jakiś absurdalny sposób z antysemityzmem. Wiesz, że mi nawet do głowy nie przyszło, że to akurat wyłącznie Zydzi są niezadowoleni z wyboru jakiego dokonała większość Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany nie o to chodzilo. ale tobie antysemityzm sie 07.02.06, 01:08 skojarzyl. chodzilo o to, ze wtedy tez poslugiwano sie haslami: "takich tu nie potrzebujemy", "jak sie komus nie podoba, to niech czym predzej wyjezdza", "nikt niezadowolonych tu nie trzyma". i trzeba sie bylo okreslic. spora czesc zwolennikow PiS na tym forum pisze podobnie. jak wam sie nie podoba to wyp...ac. Odpowiedz Link Zgłoś
niebezpieczny Polska europejski Iran 06.02.06, 13:31 Elżbieta Kruk bezpartyjan specjalistka ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 kaczynski na prymasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 06.02.06, 13:32 brac wszystko!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: WRONa już była 06.02.06, 13:32 była WRONa jest KRUK, czarno to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa "Bezpartyjny", bezstronny specjalista...buahahaha! 06.02.06, 13:35 A miałobyć tak pieknie...coż za "bezpartyjni i związani od lat z mediami fachowcy" zostali powołani do nowej rady (ciała, które prawdę mówiąc jest do kasacji, jako bezproduktywny pożeracz publicznych pieniędzy). W tej sytuacji trzeba zaskarżyć do Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości fakt okradania Polaków zmuszanych do płacenia abonamentu RTV. Niech sobie sympatycy PiS SAMI dobrowolnie opłacaja własne szczekaczki, jak chcą. Ja mogę w każdej chwili wykasować TVP z zestawu programów ( a mam ich i tak podan 60 na kablówce). Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: "Bezpartyjny", bezstronny specjalista...buaha 06.02.06, 13:40 Widać że prawa nie znasz. W tym kraju nie płacisz za to że masz Telewizję. Ale za to że masz odbiornik, który umozliwia Ci oglądanie TV, lub słuchanie radia. Wyrzuć więc telewizor i radio. Wtedy pogadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Nie udawaj idioty. 06.02.06, 18:59 Czy środki z abonamentu ida dla producentów odbiorników RTV? Nie, ida na utrzymanie "publicznej" telewizji, którą w ordynarny sposób chcą zawłaszczyć Pisiory. Tylko zapomniały biedaczki, że oglądalnośc tego badziewia spada i po ich rozpanoszeniu się na Woronivza, jeszcze bardziej spadnie. Bojkot Kaczej Telewizji? To nic trudnego. Oglądac Fakty TVN a w porze Kaczych Wiadomości o 19.30 wychodzic masowo na spacer? To juz tez kiedys bylo... Tylko placenie za to abonamentu jest ZWYKLYM ZLODZIEJSTWEM (byc moze w "majestacie" "prawa". Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Dlaczego prezydent mówi o mediach? 06.02.06, 19:18 Bardzo niepokojąco brzmiały wypowiedzi Najjaśniej Nam Panującego Przeydenta RP. Dlaczego głowa państwa sepleni coś o "obiektywnych" mediach? Co oznaczają słowa, że "wydawca i dziennikarz mają prawo do swoich poglądów, o ile jasno się określą"? Żółte opaski mają na ramionach nosić? To też już kiedyś było. Wszystko to znamy z historii najnowszej świata: Hitler i Stalin robili dokładnie to samo. Brawo, pis. Brawo, wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
4bani ROZDZIOBIĄ NAS KRUKI,WRONY 06.02.06, 13:41 Co za kobieta.Po historii, a tyle różnych stanowisk.Imponująca omnipotencja (sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: ROZDZIOBIĄ NAS KRUKI,WRONY 06.02.06, 19:05 4bani napisał: > Co za kobieta.Po historii, a tyle różnych stanowisk.Imponująca omnipotencja > (sic!). Na fermę rozrodczą! Odpowiedz Link Zgłoś
parob gratulacje i powodzenia w zmianie tego bagna TVP 06.02.06, 13:56 mam nadzieje, że się uda. nawet najbardziej anty nastawieni do pisu przyznaja ,ze TVP jest niezłym bagnem, pełnym układów i przekrętów.i nie mówię o merytoryce dziennikarzy tam zatrudnionych ( skoro warakomska jest v-c grzywaczewskiego, uznawanego za prawicowego, to tu sie nic nie zmieni bo oportuniści zawsze się utrzymaja i zmienia barwy z dzisiejszych platformowych na bardziej pisowe). Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: gratulacje i powodzenia w zmianie tego bagna 06.02.06, 14:12 bagna nikt nie zmienił. Byli tacy jak Ty naiwni i... sie potopili bo bagno wciąga. Powodzenia w topieniu się! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: gratulacje i powodzenia w zmianie tego bagna 06.02.06, 15:05 parob napisał: > mam nadzieje, że się uda. nawet najbardziej anty nastawieni do pisu przyznaja , > ze TVP jest niezłym bagnem, pełnym układów i przekrętów.i nie mówię o merytoryc > e dziennikarzy tam zatrudnionych ( skoro warakomska jest v-c grzywaczewskiego, > uznawanego za prawicowego, to tu sie nic nie zmieni bo oportuniści zawsze się u > trzymaja i zmienia barwy z dzisiejszych platformowych na bardziej pisowe). Ups!! Odpowiedz Link Zgłoś