11111 14.02.06, 16:05 Polecial po wytyczne do Guantanamo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyk39 Re: Sędzia odroczył proces Saddama o dwa tygodnie 14.02.06, 16:19 11111 napisał(a): > Polecial po wytyczne do Guantanamo??? GW: "za zbrodnie przeciwko ludzkości" Nie znam sie na prawie. Jednak zdaje sie Saddam nie jest o to oskarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Sędzia odroczył proces Saddama o dwa tygodnie 14.02.06, 19:09 Zgadza się. Jak pozbierali wszystko do kupy to okazało się, że w zasadzie tylko do Dużail można się przyczepić - nawet inwazja na Kuwejt nie może zrobić Husajnowi koło pióra bo Kuwejt to terytorium oderwane kiedyś od Iraku... Odpowiedz Link Zgłoś
antec13 Saddam Hussein morderca! 14.02.06, 17:09 Sedzia... "jest uprzedzony wobec Saddama i wskazują, że pochodzi z kurdyjskiego miasta Halabdża, w którym w 1988 roku jego krewni zginęli razem z 5000 innymi osobami w ataku gazowym zarządzonym przez reżim Saddama" Oni tam ZGINELI. I za to tez Hussein bedzie, mam nadzieje, sadzony. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Saddam Hussein morderca! 14.02.06, 19:16 antec13 napisał: > Sedzia... "jest uprzedzony wobec Saddama i wskazują, że pochodzi z kurdyjskiego > > miasta Halabdża, w którym w 1988 roku jego krewni zginęli razem z 5000 innymi > osobami w ataku gazowym zarządzonym przez reżim Saddama" > Oni tam ZGINELI. I za to tez Hussein bedzie, mam nadzieje, sadzony. Wiec z jakichs niejasnych powodow nie jest za to sadzony. Stary dobra rada, tam maja klopoty z tymi sedziami, wiesz, wsiac w samolot, ilez to roboty. Daj mu czape. I spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
buszek2 Re: Saddam Hussein morderca! 14.02.06, 21:12 antec13 napisał: > Sedzia... "jest uprzedzony wobec Saddama i wskazują, że pochodzi z kurdyjskiego > > miasta Halabdża, w którym w 1988 roku jego krewni zginęli razem z 5000 innymi > osobami w ataku gazowym zarządzonym przez reżim Saddama" > Oni tam ZGINELI. I za to tez Hussein bedzie, mam nadzieje, sadzony. Winna Sadama musi byc udowodniona. Podobnie jak wina Busha ? smierc i cierpienia 100 tys. Irakijczykiow...www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś