carlitos35 Jaka igła taka dziurka, jaka... 14.02.06, 21:08 matka (?!) taka..córka ? Odpowiedz Link Zgłoś
rt7 Re: Premier się posypał. Miałem go za twardszego. 14.02.06, 21:18 Myślałem, że jest twardy i nic go nie ruszy a tu proszę - zupełnie się posypał. Słuchałem tej wypowiedzi w radio - jąkał się, stękał, drżał mu głos. Zupełnie jak nie premier Marcinkiewicz. Żenujące. Dla PiS to już trzecia wpadka w ciągu tygodnia, po spięciu Gilowska-Dorn i wczorajszym marnym teatrzyku prezia i napoleona. Jak tak dalej pujdzie, nie wytrzymają nawet do jesiennych wyborów. Ciekawe czy to efekt spięcia na linii Kaczuchy - premier? Spodziewałem się, że wcześniej czy później pójdzie w odstawkę, bo Kaczuchy nienawidzą każdego, kogo ludzie lubią bardziej niż ich. Ale nie sądziłem, że to nastąpi tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Czapka napoleońska za te wizje:) 14.02.06, 23:15 Te teksty są kosmicznie śmieszne, bo oderwane od rzeczywistości, nie czujta tego? Odpowiedz Link Zgłoś
tstein Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:19 Caly ten rzad cieni z Diabłem na czele nie wart jest jakichkolwiek komentarzy. Platforma zawistna i nie majaca programu, wystawiająca sobie fatalna opinie poprzez prymitywne krytykanctwo uprawiane przez jej liderow.Jeszcze troche a rozpadna sie w pyl. Odpowiedz Link Zgłoś
rt7 Re: Już ich trzy razy pogrzebaliście a tu nic! 14.02.06, 21:23 Ile mieli poparcia, tyle mają. Coś to wasze życzeniowe myślenie słabo się sprawdza. Kaczorek wczoraj też - zamiast mówić o sobie i o rządzie, to tylko PO i PO. Aż sprawdziłem, czy to przypadkiem nie PO wygrało wybory a PiS jest w opozycji, ale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
arturasyn Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:19 Wreszcie ktoś mówi prawdę o tym cieniu gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania7364 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:20 panie premierze, madrzejsza czesc Polakow tak na nich mowi. a to co prezentuja jest zenujace....... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:22 uklekles piszac do Kazia post?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: panie premierze, madrzejsza czesc Polakow tak 14.02.06, 21:26 na nich mówi a jak ty mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: panie premierze, madrzejsza czesc Polakow tak 14.02.06, 21:28 do uu1 mądrzejsza i starannie wychowana, bo przecież żadnemu chamowi nie przyszłoby do głowy, aby drugich publicznie obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: panie premierze, madrzejsza czesc Polakow tak 14.02.06, 21:45 Naprawdę uważasz, że p r e m i e r może sobie pozwolić na taką odzywkę? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 pokazal jaki ma poziom, niski, poziom szkoly 14.02.06, 21:26 podstawowej choc moze dopasowuje sie do swojego elektoratu ktory kazia kocha, wszak przeca pierozki umie ulepic nasz kazio pacynka Odpowiedz Link Zgłoś
slyangel Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:30 Wiecie co?Czytam i czytam Wasze wypowiedzi....O czym tu dyskutowac-jedni i drudzy sa,,cieniasy".Zastanowcie sie............ Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniewkwapisz Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:33 Ablute, pecte canem, canis est et pernamet idem a tak mój syn mówi o czołówce PO, kto posiada gruntowne klasyczne ykształcenie, a takie chyba mają liderzy PO, lub za takich wszystko wiedzących chcą uchodzić, to zrozumieją o co chodzi pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
rt7 Re: Co pokazuje, że wykształcić syna to nie 14.02.06, 21:38 ..wszystko. Trzeba go jeszcze umieć wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
kostek313 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:34 Współczuje premierowi udał mu się synek niedługo pewnie poznamy jego moc. Odpowiedz Link Zgłoś
bayronx Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:35 Niech sobie Kaziu mówi co chce , przynajmniej mamy ubaw,a jesienią powiemy PISuarom "miałeś chamie złoty róg ................" Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym słowem 14.02.06, 21:41 Bardzo żałuję, że nie mogę tego słowa dokładnie zacytować... Jakże mi przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:50 sumienie.lk napisał: > Bardzo żałuję, że nie mogę tego słowa dokładnie zacytować... Jakże mi przykro.. > . Nie masz się czum chwalić przygłupie. Jesli twój synalek bluzga - to świadczy to tylko o tobie. Tatusiu przygłupawy... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:52 niech bedzie pochwalony ojcze Mordzinias ,juz po wieczornych modlitwach?? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:55 Mordzinas ,to wyjątkowy przypadek . Cierpi na artretyzm umysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:56 vinc0 napisał: > Mordzinas ,to wyjątkowy przypadek . > Cierpi na artretyzm umysłowy. ubeku. Tobie śmierdzi z dupy i ci tego nie wypominam,,, Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:58 Ty swoją dupę perfumujesz? To jekieś homo perwersy? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:56 kolter napisał: > niech bedzie pochwalony ojcze Mordzinias ,juz po wieczornych modlitwach?? Pieprz się sam esbeku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:58 ok, ale gdzie w twej celi klasztornej ,czy sciagniesz habit i spotkamy sie pod klasztorem??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 22:00 kolter napisał: > ok, ale gdzie w twej celi klasztornej ,czy sciagniesz habit i spotkamy sie > pod klasztorem??? ------------------- Uważaj Kolter,on jest jak hiszpańska inkwizycja. Zaleci od tylca ,nawet się nie będziesz spodziewał:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 22:03 mam w spadku po dziadku ksiedzu pas cnoty nawet tak ostre cialo jak Mordziniasa nie przebije!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 22:07 On się tyko przechwala,tak naprawdę kuconek ma wątły i miękki. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:54 Mój dziadek ,to dopiero określa PISiaków. Tego to już napewno nie da się cytowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 21:59 vinc0 napisał: > Mój dziadek ,to dopiero określa PISiaków. > Tego to już napewno nie da się cytowac. Twój dziadzio to stary komuch , więc trudno się chłopu dziwić że bluzga na Pisiorów. A ty jego wnuczek . Niedaleko pada jabłko od jabłoni.... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A mój syn określa pisiorków niecenzuralnym sł 14.02.06, 22:03 mordzinas napisał: > vinc0 napisał: > > > Mój dziadek ,to dopiero określa PISiaków. > > Tego to już napewno nie da się cytowac. > > Twój dziadzio to stary komuch , więc trudno się chłopu dziwić że > bluzga na Pisiorów. > > A ty jego wnuczek . Niedaleko pada jabłko od jabłoni.... ----------------------- Hehehe,mój dziadek jeszcze by ci do dupy nakopał ,wszechpolski miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
kicektz "Nie mają się te sprawy nijak do materii" 14.02.06, 21:42 - powiedzial cwok z PiSu. O co mu chodzilo, to tylko wyborcy tej partii. Nie wymagajmy od buractwa znajomosci polskiej gramatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:48 Moze i cieniasy. Na razie jedno jest pewne, wystarczy, ze cos powiedza, panika w PISie taka, ze musza swoja najwieksza (a nie jest wielka) armate wzywac, tj. pana prezydenta. To teraz, a co potem ? Cos slabiutko z naszym rzadem i jego zapleczem. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 PANIE PREMIERZE... 14.02.06, 21:54 ...kocham Pana, ja chlop polski juz bodajze trzy dni temu pisalem, ze gabinet cieni, bo...cieniasy.. Tusk ty cieniasie,....to ty masz powody do zmartwienia a nie Marcinkiewicz! On ma wladze a ty Haubspico cienka, piszczysz jak szczur,.... ciiiiierpisz robaczkuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Cieniassssssy, w końcu tym nierobom trzeba zacząć 14.02.06, 21:50 odpowiadać. Brawo, a niestosowne wypowiedzi to dotyczą przede wszystkim bolków z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Zza najlepszego pijaru wyjdzie czasem ... 14.02.06, 21:54 (cenzor, nie ciąć - cytuję klasyka) jak dupa z pokrzywy pysk zły i obrzydliwy i ... wymamrocze: cieniasy. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Zza najlepszego pijaru wyjdzie czasem ... 14.02.06, 21:57 Zastanawia mnie jak nasz premier całuje żonę ?Zza winkla? Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw To vinc0: Spadaj buraku!!! 14.02.06, 22:15 Nie czujesz wieśniaku różnicy pomiędzy żartem, a obrażaniem kogoś. Co ci do żony premiera smrolu zakichany, o swoją śmierdzącą dupę się martw. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: To vinc0: Spadaj buraku!!! 14.02.06, 22:18 Jak na razie to mordzinas i ty najbardziej interesujecie się moją śmierdzącą dupą. Nie są to zdrowe zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 22:33 Ja odpowiadam za siebie. Można w polityce negować złe decyzje do woli, ale jest to bardzo nieładnie, jeśli w sposób niesprowokowany lży się osobę. Miło Ci było jak coś tam naklepałem na Ciebie. Ja jestem gotów przeprosić, jeśli będziesz komentował zachowania, a nie bluzgał bo Ci się czyjaś twarz nie podoba. Skrajnym rasistą jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 22:36 Sorrry,ale ja nic nie napisałem o twarzy premiera. To są już twoje prywatne projekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 22:48 Podpisałeś się pod "mordzinas", więc i jego słowa włożyłeś sobie w usta. Dodając co powyżej. Intencje były jasne, jeśli nie to jaka jest twarz premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 22:52 > Intencje były jasne, jeśli nie to jaka jest twarz premiera? Natchniona, pełna godności i dostojeństwa. Trudy premierowania wyryły na niej trwałe bruzdy, które dodają jej szlachetności. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 22:59 Bardzo dobre:) Żartem nie chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 23:01 Bardzo dobre:) Żartem nie chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 22:57 Ale dlaczego nazwałeś mnie rasistą? Premier ma wykrzywioną twarz,ale afroamerykaninem chyba nie jest? I jeszcze jedno,koń jaki jest każdy widzi ,ale nie można o tym mówic? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki40 Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 23:10 Jego morda wygląda jak sułtana dupa po wysraniu Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: O higienę trzeba dbać:) 14.02.06, 23:23 Tak właśnie sądziłem, niby to innych od pedałów wyzywamy, ale jak nadarza się sposobność to sułtanowi się do tyłka zagląda, nie chcę wiedzieć czym:) Ten sułtan to bliski znajomy, czy tylko przelotna znajomość? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Jarek prezes da ci swojej. Lubi to 14.02.06, 22:57 a czy ma czystą czy nie to sam sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki40 Re: Zza najlepszego pijaru wyjdzie czasem ... 14.02.06, 23:06 On chyba nie całuje bo jak można krzywym ryjem całować. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki40 Re: Zza najlepszego pijaru wyjdzie czasem ... 14.02.06, 23:06 vinc0 napisał: > Zastanawia mnie jak nasz premier całuje żonę ?Zza winkla? Odpowiedz Link Zgłoś
sumak.blyskawiczny To była marna zagrywka... 14.02.06, 22:18 To była marna zagrywka. Wyreżyserowana i całkiem nieśmieszna. To co wolno żulowi pod budką z piwem, nie przystoi premierowi. Kto o tym nie wie, nie powinien wybierać się na salony. Premier za bardzo uwierzył w siebie i do scenariuszy fachowców pijarowców, najwyraźniej dodaje własne sekwencje. ---------------------- Złe cechy prawicy to: nieufność i zamknięcie w czterech ścianach własnych zasad. Podnoszą to do rangi wartości i nazywają konserwatyzmem, Odpowiedz Link Zgłoś
myxam robi się ciekawie 14.02.06, 21:57 Najpierw : "Spieprzaj dziadu!" Teraza: "Cieniasy" A co bedzię następne? Obstawiamy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: robi się ciekawie 14.02.06, 21:58 myxam napisał: > Najpierw : "Spieprzaj dziadu!" > Teraza: "Cieniasy" > > A co bedzię następne? Obstawiamy? :> Platfusy na drzewo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pokla Re: Buta i arogancja Marionetkiewicza 14.02.06, 22:12 i innych leperowców i giertychow pod nadzorem rydzych kaczorow Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Ale wam Kaziu przyłożył!!! 14.02.06, 22:22 Kaziu, a raczej pan premier Rzeczypospolitej Polskie Kazimierz Marcinkiewicz, to powinien sie do paru innych rzeczy przylozyc. Na razie akademie na swoja czesc mu sie juz udaja. Ale wielu ludzi czeka na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Ale wam Kaziu przyłożył!!! 14.02.06, 22:33 apoplaws napisał: > Kaziu, a raczej pan premier Rzeczypospolitej Polskie Kazimierz Marcinkiewicz, t > o > powinien sie do paru innych rzeczy przylozyc. Na razie akademie na swoja czesc > mu sie juz udaja. Ale wielu ludzi czeka na wiecej. ---------------------------- Czepiasz się:) Premier załatwiał medale dla naszych sportowców. Taki zapracowany jest ,że już 94 kawy dziennie pije . Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Ale wam Kaziu przyłożył!!! 14.02.06, 22:55 Slyszalem ze gdzies o tych kawach wspomnial. Serio tak powiedzial ? No wiem, ze zawsze boaterach ludowych np. Janosiku, to taka "piesn gminna" powstawala, ze np. wierszek potrafia przekoczyc itp., co ja ludzie powtarzali, ale zeby samemu taka "piesn" upowszechniac i to w dzisiejszych czasach? No no. Czekam co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Ale wam Kaziu przyłożył!!! 14.02.06, 23:05 Gorzej będzie jak zaczną wielbiciele brac przykład. Miejscowa kardiologia może nie dac rady . Odpowiedz Link Zgłoś
niknik Czy to ten sam synek, który spłodził 14.02.06, 22:15 nieślubne dziecko? Jeśli tak to gratuluję panu premierowi kolejnych sukcesów, tym razem wychowawczych. A na poważnie to udawane przejęzyczenie w wykonaniu pana premiera było nieudolne i żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Jak ktoś nie ma poczucia humoru to niśmieszne. 14.02.06, 22:20 Co może miał się zacząć jąkać, cie cie cie cie cie-niasy, wtedy byłoby zabawniej? Odpowiedz Link Zgłoś
michalo8 Re: Czy to ten sam synek, który spłodził 14.02.06, 22:35 co zescie sie tak przyczepili do nieslubnego dzieciaka?? tusk tez mial nieslubne, i co z tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czy to ten sam synek, który spłodził 14.02.06, 22:36 ale Tusk nie ubiega sie o posade w opus dei!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest GABINET CIENI :)) 14.02.06, 22:16 Świetny pomysł, jest to doskonały wentyl bezpieczeństwa dla polityków o niezaspokojonych ambicjach którym, no cóż, nie wyszło. Lepiej bawić się w gabinet cieni niż wyprowadzać ludzi na ulicę :) Czy w innych Państwach są też takie gabinety ? Jeśli są to może wprowadzić podwójną politykę tą normalną i tą cieni. Gabinety cieni z różnych państw prowadziły by ze sobą rozmowy, negocjacje a jak trzeba to nawet i wojny (oczywiście ołowianymi żołnierzykami). Szef gabinetu cieni powinien (dla odróżnienia) nosić nakrycie głowy podobne do tego jakie nosił Napoleon. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: GABINET CIENI :)) 14.02.06, 22:23 Szkoda, że gabinet cieni jest ignorowany przez społeczeństwo! Nasz rząd to cie-nia-sy! Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y ucz sie Jasiu ,ucz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 14.02.06, 22:52 the_rest napisał: > Świetny pomysł, jest to doskonały wentyl bezpieczeństwa dla polityków o > niezaspokojonych ambicjach którym, no cóż, nie wyszło. Lepiej bawić się w > gabinet cieni niż wyprowadzać ludzi na ulicę :) Czy w innych Państwach są też > takie gabinety ? Jeśli są to może wprowadzić podwójną politykę tą normalną i > tą cieni. Gabinety cieni z różnych państw prowadziły by ze sobą rozmowy, > negocjacje a jak trzeba to nawet i wojny (oczywiście ołowianymi > żołnierzykami). > > Szef gabinetu cieni powinien (dla odróżnienia) nosić nakrycie głowy podobne > do tego jakie nosił Napoleon. gdybys byl choc troszke inteligentny i mniej leniwy ,to zamiast kpic sprawdzilbys (chocby w necie)co to takiego gabinet cieni a tak to wyszedles na wiekszego cieniasa niz ci o ktorych premier sie tak wyrazil - co zreszta tez o nim niezbyt dobrze swiadczy " Gabinet cieni - "rząd oczekujący", skład rządu formułowany przez partie opozycyjne, gotowy przejąć władzę w razie zwycięstwa wyborczego danej partii. Polega na tym, że każdy członek rządu ma odpowiadający mu "cień" w opozycji. Idea gabinetu cieni jest charakterystyczna dla państw o tradycji anglosaskiej z dwupartyjnym, parlamentarnym systemem rządów, wzorowanym na Wielkiej Brytanii...... Gabinety cieni występują jednak czasami w systemach wielopartyjnych, w krajach gdzie istnieje tradycja jednoczenia się opozycji przeciw koalicji rządzącej - np. w Japonii.... " a tego to juz Twoj "rozum" na pewno nie jest zdolny pojac : " W wielkiej Brytanii instytucja ta jest na tyle ugruntowana, że członkowie "gabinetu cieni" otrzymują nawet państwową pensję. " !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y ucz sie Jasiu ,ucz !!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 22:59 tylko nieuk i miernota intelektualna moze "popelnic" taki tekst :-(( " Gabinet cieni - "rząd oczekujący", skład rządu formułowany przez partie opozycyjne, gotowy przejąć władzę w razie zwycięstwa wyborczego danej partii. Polega na tym, że każdy członek rządu ma odpowiadający mu "cień" w opozycji.... Idea gabinetu cieni jest charakterystyczna dla państw o tradycji anglosaskiej z dwupartyjnym, parlamentarnym systemem rządów, wzorowanym na Wielkiej Brytanii (tzw. system westminsterski), która ma kilkusetletnią tradycję istnienia tej instytucji.... Gabinety cieni występują jednak czasami w systemach wielopartyjnych, w krajach gdzie istnieje tradycja jednoczenia się opozycji przeciw koalicji rządzącej - np. w Japonii....... " a tego to juz Twoja mala glowka na pewno nie zrozumie : " W wielkiej Brytanii instytucja ta jest na tyle ugruntowana, że członkowie "gabinetu cieni" otrzymują nawet państwową pensję. " !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ucz sie Jasiu ,ucz !!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 23:12 Very śliczny wykład. Tylko, że cień zależy od kierunku padania promieni światła. Jeżeli źródło światła jest nisko nad podłogą (a tak chyba jest w tym wypadku) to i cienie nie wypadną zbyt okazale. > " W wielkiej Brytanii instytucja ta jest na tyle ugruntowana, że > członkowie "gabinetu cieni" otrzymują nawet państwową pensję. " !!!!!!!!! PS. Ze zwyczajów ludów bliskowschodnich podoba mi się szczególnie jeden. Oprócz przymusowej pracy kobiet występuje obowiązkowy wypoczynek mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y ucz sie Jasiu ......fizyki !!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 23:59 uu1 napisała: > Very śliczny wykład. Tylko, że cień zależy od kierunku padania promieni > światła wow!!! a co to znaczy ze "cien zalezy " - kierunek albo wielkosc cienia od czegos tam zalezy ,ale sam cien ???????? hehehe ,bo wyszlo tak jak z wrobelkiem : wrobelek ma jedna nozke bardziej od drugiej > Jeżeli źródło światła jest nisko nad podłogą (a tak chyba jest w tym wypadku) > to i cienie nie wypadną zbyt okazale. Ty dla odmiany nie znasz fizyki z podstawowki nawet male dzieci wiedza ,ze jak zrodlo swiatla jest nisko(nad podloga) to cien jest dlugi (okazaly) > PS. Ze zwyczajów ludów bliskowschodnich podoba mi się szczególnie jeden. > Oprócz przymusowej pracy kobiet występuje obowiązkowy wypoczynek mężczyzn. po Twojej "wiedzy" widac ,ze tam sa Twoje korzenie Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ucz sie Jasiu ......fizyki !!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 00:11 Jakim miłym facetem jesteś. Aż podziw bierze. Ten analityczny umysł. I ta wiedza z optyki, z fauny. Będę z uwagą czytać Twoje posty bo to prawdziwa krynica mądrości. Żebyś tak jeszcze czuł bluesa. Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y Re: ucz sie Jasiu ......fizyki !!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 00:32 uu1 napisała: > Jakim miłym facetem jesteś. Aż podziw bierze. Ten analityczny umysł. I ta > wiedza z optyki... obaj pisalismy na ten sam temat ,tylko ze Ty pisales ...glupoty a teraz kpiac z faktow ,nadal piszesz jak nieuk - jednym slowem podkladasz sie nawet o tym nie wiedzac heheh > Będę z uwagą czytać Twoje posty bo to prawdziwa krynica mądrości. bez ladu i skladu ,takie bredzenie jak przekupy na targu > Żebyś tak jeszcze czuł bluesa. a dlaczego ci az tak na tym zalezy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ucz sie Jasiu ......fizyki !!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 00:44 > a dlaczego ci az tak na tym zalezy :-( Nie zależy. Natomiast gdybyś czuł bluesa, moglibyśmy czasami wymienić w miare dowcipne uwagi. A tak, kaplica. PS. To Ty pisałeś o optyce. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y Re: ucz sie Jasiu ......fizyki !!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 02:16 uu1 napisała: > PS. To Ty pisałeś o optyce. :-) ja tez ,ale mijasz sie z prawda bo to Ty zaczales - zreszta blednie to opisujac forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=36805288&a=36823462 powyzej jak widac nic nie ma o "optyce" Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ucz sie Jasiu ......fizyki !!!!!!!!!!!!!!! 15.02.06, 02:26 A jednak nie czujesz bluesa. Problem w tym, ze Cię na to nie stać. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y Re: ucz sie Jasiu ......fizyki !!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 02:31 uu1 napisała: > A jednak nie czujesz bluesa. Problem w tym, ze Cię na to nie stać. Bez > obrazy. wole nie "czuc" i nie wypisywac glupot ,jak Ty bez obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Naprawdę? w końcu szykują się do wyjazdu do GB. 14.02.06, 23:29 w_r_e_d_n_y napisał: " " Gabinet cieni - "rząd oczekujący", skład rządu formułowany przez partie opozycyjne, gotowy przejąć władzę w razie zwycięstwa wyborczego danej partii. (...) Idea gabinetu cieni jest charakterystyczna dla państw o tradycji anglosaskiej " Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y ales sie misiu wysilil !!!!!!! 15.02.06, 00:06 koalanw napisał: " Naprawdę? w końcu szykują się do wyjazdu do G" po takim wysilku "umyslowym" przez miesiac juz nic madrzejszego nie bedziesz w stanie napisac - co zrozumiale w Twoim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
op.1 No tak, poza pisem same cienasy, a przy 14.02.06, 22:25 profesorach polskich uczelni - autorytetach w dziedzinach, którymi się zajmują od kilkudziesięciu lat czują pustkę intelektualną. Oni są COOL ! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: No tak, poza pisem same cienasy, a przy 14.02.06, 22:28 op.1 napisał: > profesorach polskich uczelni - autorytetach w dziedzinach, którymi się zajmują > od kilkudziesięciu lat czują pustkę intelektualną. Oni są COOL ! To taka mala zemsta pana Ziobro (jesli dobrze wiaze cytat z postacia). Po tym jak przez lata studiow profesorowie wyrazali podobne odczucie na ich temat. Wybaczmy im te drobna przyjemnosc. I nie pamietajmy im kiedy ich juz nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Petak nie premier. 14.02.06, 22:31 Kaziu mozesz byc dumny z synusia.Blyskotliwy jak tatus. Czy ciebie tez nazywa pisiorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
etobicoke2 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 22:28 A ja WIELKI CHOCHOL jan rokita jestem chory, bo Polacy nie wybrali mnie na premiera, to sam sie wybralem na premiera CHOCHOLOW CIENI i tanczymy nasz chocholi taniec chochocho chachacha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 14.02.06, 22:31 Wcale nie dziwi mnie ta wypowiedz, patrzcie kto glosowal na pisiory: sama wiocha i sfrustrowani :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Inaczej mowiąc: podłe karły nas Polakow oszukały. 14.02.06, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Inaczej mowiąc: podłe karły nas Polakow oszuk 14.02.06, 22:41 Przez chwilę myślałem że Silesius M. się naćpał i percepcja wróciła... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Chodzi ci o tego typa co z patriotyzmu wyemigrował 14.02.06, 22:43 ? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Chodzi ci o tego typa co z patriotyzmu wyemig 14.02.06, 22:58 no przecież o niego. Z tęsknoty za krajem mu siętrochę zbzikowało. no i pod mostem w zimie... Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Chłopie! On takie kokosy na odsniezaniu robi... 14.02.06, 23:10 ze obu nas by na luzie kupił! Mocne plecy ma ten nasz dzielny emigrant, a roboty w szum... na dachach w Bawarii. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Chodzi ci o tego typa co z patriotyzmu wyemig 14.02.06, 23:03 Nie wyemigrował tylko ,buduje podwaliny pod ekspansję IV RP na zachód. Taka V kolumna. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 14.02.06, 22:41 I jeszcze ci ,ktorzy jeden podobny system nam juz zbudowali.Przetrwal prawie 45 lat.Nie chce nikogo obrazac,szczegolnie starszych ludzi.Ale na Boga ,ktos komune budowal. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 14.02.06, 22:53 dziekuje ginusiu, dziekuje; pierwszy raz sie dowiaduje, ze mam chalupe na wsi, i ze jestem sfrustrowany; ale co taM, dzisiaj Walentynki, wiec Ci wybacze; wiem, ze Wam POlszewiczkom ciezko, wiec wypije lampke wina, zeby Wam sie humor poprawil. A okreslenie premiera jak najbardziej na miejscu; troche z jezyka sportowego: PO wszystko przegrywa, wiec to po prostu "cieniasy" ginusia napisała: > Wcale nie dziwi mnie ta wypowiedz, patrzcie kto glosowal na pisiory: sama > wiocha i sfrustrowani :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 14.02.06, 23:05 silesius.monachijski napisał: > dziekuje ginusiu, dziekuje; pierwszy raz sie dowiaduje, ze mam chalupe na wsi, > i ze jestem sfrustrowany; ale co taM, dzisiaj Walentynki, wiec Ci wybacze; > wiem, ze Wam POlszewiczkom ciezko, wiec wypije lampke wina, zeby Wam sie humor > poprawil. Szlachetny Silesiusu, posiadanie chalupy na wsi to teraz jest cool. O frustracji nie wypowiadam sie bo, w Twoim przypadku, nie wiem. Dzieki za wybaczenie, cieszy mnie, ze jak zwykle jestes szarmancki :) Ja pozwole wypis sobie szklaneczke whisky za zdrowie naszego Kazia, oby dalej miewal takie wypowiedzi. Ciesze sie bardzo, ze nie bedzie jeszcze wyborow bo porzadzicie dluzej to bardziej dostaniecie w tylek pozniej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 14.02.06, 23:16 > Ciesze sie bardzo, ze nie bedzie jeszcze wyborow bo porzadzicie dluzej to > bardziej dostaniecie w tylek pozniej. :-) Wolna Europa redivivus? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 14.02.06, 23:17 uu1 napisała: > Wolna Europa redivivus? Si, si, jak trzeba... :) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski On pije doppelkorna z Aldiego a nie whisky... 14.02.06, 23:22 i to flache na dzien. Dlatego dopiero ok 1.00 w nocy staje sie aktywny na tym forum. Nie dokuczaj mu... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 14.02.06, 23:41 sado-macho tez nie jestem, i gierki typu salonowca nie lubie; nie lubie brac w tylek, bo nie kocham inaczej; to - rozumiem - bylo adresowane do niektorych kregow lewicowo-liberalnych ginusia napisała: > Szlachetny Silesiusu, posiadanie chalupy na wsi to teraz jest cool. O > frustracji nie wypowiadam sie bo, w Twoim przypadku, nie wiem. > Dzieki za wybaczenie, cieszy mnie, ze jak zwykle jestes szarmancki :) > Ja pozwole wypis sobie szklaneczke whisky za zdrowie naszego Kazia, oby dalej > miewal takie wypowiedzi. > Ciesze sie bardzo, ze nie bedzie jeszcze wyborow bo porzadzicie dluzej to > bardziej dostaniecie w tylek pozniej. :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 00:12 silesius.monachijski napisał: > sado-macho tez nie jestem, i gierki typu salonowca nie lubie; nie lubie brac w > tylek, bo nie kocham inaczej; to - rozumiem - bylo adresowane do niektorych > kregow lewicowo-liberalnych > > Silesius, a coz Ci sie stalo?? Moja odpowiedz byla,ze tak powiem comme d'habitude. Nie rozumie Twojego tonu, wydaje mi sie lekko agresywny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 00:18 ginusiu, nie agresywny, tylko lekko przesmiewczy; smieje sie z tzw. "liderow" PO, ze - poza wyrazeniem popaprcia dla "ideologii politycznej poprawnosci" i pokazywania telewizora w lodowce (z czego nabijal sie nawet sam T.Lis) brakuje im argumentow w debacie politycznej; dlatego tez dworuje sobie z tego "towarzystwa" ile wlezie (nie z Ciebie: mam nadzieje, ze zrozumialas moja intencje) ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > sado-macho tez nie jestem, i gierki typu salonowca nie lubie; nie lubie b > rac > w > > tylek, bo nie kocham inaczej; to - rozumiem - bylo adresowane do niektory > ch > > kregow lewicowo-liberalnych > > > > Silesius, a coz Ci sie stalo?? Moja odpowiedz byla,ze tak powiem comme > d'habitude. Nie rozumie Twojego tonu, wydaje mi sie lekko agresywny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 00:21 > dlatego tez dworuje sobie z > tego "towarzystwa" ile wlezie Faktycznie, "dworak" z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 00:31 Wam, "ksiezniczkom" i "ksieciom" gazetowego forum wolno na "dworski" sposob dworowac sobie z Kaczynskich i PiSu, to ja odplacam "pieknym za nadobne"; dlaczego sie irytujesz? uu1 napisała: > > dlatego tez dworuje sobie z > > tego "towarzystwa" ile wlezie > Faktycznie, "dworak" z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 00:47 Sorki ale gdzie dostrzegasz irytację? Ja się swietnie bawię takimi np. tekstami: Prezydent elekt po ogłoszeniu wyniku wyborów: „Zasypać rowy, które wyrosły". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 01:09 ja tas sie bawie wspomnieniem prezydenta, ktory miewal klopoty zdrowotne z goleniem, i przy wsiadaniu do samochodu pomylil bagaznik z drzwiami; . de gustibus uu1 napisała: > Sorki ale gdzie dostrzegasz irytację? Ja się swietnie bawię takimi np. tekstami > : > Prezydent elekt po ogłoszeniu wyniku wyborów: „Zasypać rowy, które wyrosł > y". Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 01:35 silesius.monachijski napisał: > ja tas sie bawie wspomnieniem prezydenta, ktory miewal klopoty zdrowotne z > goleniem, i przy wsiadaniu do samochodu pomylil bagaznik z drzwiami; > . >Silesius, znowu zaczynasz z tym samym, a kaczka ze "spieprzj dziadu" to co, lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 01:36 Czyli bawią nas różne sprawy co jak do tej pory jest dozwolone. A za parę chwil... Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 01:41 uu1 napisała: > . A za parę chwil > Za pare chwil moze byc troche ciezko ale niedlugo ... bo potem wypieprzymy ich z hukiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 01:59 > > Za pare chwil moze byc troche ciezko ale niedlugo ... bo potem wypieprzym > y > ich z hukiem!! I raz na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: POZIOM premiera odbiciem poziomu PISS-u 15.02.06, 02:09 > I raz na zawsze! Yes, yes..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski schizofrenicy zawsze od innych prawde slysza, 14.02.06, 23:12 nasz bohaterski emigrancie-patrioto! Upraszam teraz o twoja supermocna odpowiedz: orelka, tworki i obojnak, nasz cherlawy intelekciku! Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup Rokita, Tusk, Komorowski = CIENIASY 14.02.06, 22:31 Zmartwione, rozczarowane, zgorzkniale, krzykliwe, zlosliwe, kasliwe, nic nie wnoszace dla Polsi, sfrustrowane CIENIASY. Siejace zamet, sklonne do wasni, prywaty, zahamowanie. Jak widze tego zlosliwca Rokite wojujacego CHAMA, ZCHAMialego do konca do swierzbi mnie reka, zeby natychmiast wylaczyc telewizor. OBODZ sie czlowieku, co sie z toba stalo, tak dobrze sie zapowiadales i az tak nisko upadles. Czy ty sie umiesz podniesc? Powiedz tym cienisom zemy zajeli siem czyms innym, bo narazie robia z siebie kompletnych blaznow, antypolakow, i malwersantow. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Rokita, Tusk, Komorowski = CIENIASY 14.02.06, 22:37 Zazyj relanium ,albo co.A reke najlepiej ,miedzy drzwi.I swierzbiec przestanie, i nerwy przejda. Kto to jest antypolak? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ANTYPOLAK to jest: 14.02.06, 22:50 zwolennik demokracji, pluralizmu, otwarty na świat, myslący, chcący coś osiągnąć itd. Nie chce mi się wszystkiego wymieniać Żeby być Prawdziwym Polakiem, rdzennym i zasługującym na miano obywatela 4 rp należy: być pokrętnym jak Jaruś Prezes, urodziwym jak Romek koń co mówi, bogobojnym jak wojujące babcie z rodziny rydzyka, przystojnym jak Gosiewski, wykształconym jak Renia beger ( lub jola z Dywit ), miłosiernym Ojciec Dyrektor, tolerancyjnym jak Cymański. Nie spełniasz powyższych? to spadaj do eurokolchozu i jego pedalskiej cywilizacji śmierci, ty ANTYPOLAKU. i cierp tam w tym zgniłym dobrobycie ;-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: ANTYPOLAK to jest: 14.02.06, 23:10 hehe Cymański-mój idol. Zna odpowiedzi na wszyskie pytania które sam sobie zadał:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ANTYPOLAK to jest: 14.02.06, 23:17 > Zna odpowiedzi na wszyskie pytania które sam sobie zadał:) Dwa dni wcześniej. W końcu musi się przygotować do odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Rokita, Tusk, Komorowski = CIENIASY 14.02.06, 22:43 eurobiskup napisała: > Zmartwione, rozczarowane, zgorzkniale, krzykliwe, zlosliwe, kasliwe, nic nie > wnoszace dla Polsi, sfrustrowane CIENIASY. Siejace zamet, sklonne do wasni, > prywaty, zahamowanie. Jak widze tego zlosliwca Rokite wojujacego CHAMA, > ZCHAMialego do konca do swierzbi mnie reka, zeby natychmiast wylaczyc > telewizor. OBODZ sie czlowieku, co sie z toba stalo, tak dobrze sie > zapowiadales i az tak nisko upadles. Czy ty sie umiesz podniesc? Powiedz tym > cienisom zemy zajeli siem czyms innym, bo narazie robia z siebie kompletnych > blaznow, antypolakow, i malwersantow. ------------------------------- Co to było? Walentynkowy całusek? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki40 Re: Rokita, Tusk, Komorowski = CIENIASY 14.02.06, 22:54 Autentycznie jesteś Cieniasem gdzieś ty chodził do szkoły chyba do specjalnej najpierw naucz sie pisać kutasie a potem bież sie za recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup Re: Rokita, Tusk, Komorowski = CIENIASY 14.02.06, 23:24 Dziekuje. Moja wypowiedz wywolala u Ciebie agresje, i to jest dobrze. Pisze szybko i zbledami ale idzie podskore, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Rokita, Tusk, Komorowski = CIENIASY 14.02.06, 23:34 No bez przesady. Nie wim panie eurobiskupie co idzie panu pod skore, ale panska argumentacja nie ma walorow owego specyfiku. Zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l zrobiłem małą korektę ;-)) błedów nie ruszyłem 14.02.06, 22:54 Zmartwione, rozczarowane, zgorzkniale, krzykliwe, zlosliwe, kasliwe, nic nie wnoszace dla Polsi, sfrustrowane CIENIASY. Siejace zamet, sklonne do wasn i, prywaty, zahamowanie. Jak widze tego zlosliwca JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO wojujacego CHAMA i jego kolesiów z politbiura oraz koalicjantów, ZCHAMialego do konca do swierzbi mnie reka, zeby natychmiast wylaczyc telewizor. OBODZ sie czlowieku, co sie z toba stalo, tak dobrze sie zapowiadales i az tak nisko upadles. Czy ty sie umiesz podniesc? Powiedz tym cienisom zemy zajeli siem czyms innym, bo narazie robia z siebie kompletnych blaznow, antypolakow, i malwersantow, AGENTÓW RYDZYKA I KGB Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 22:41 ...ooooch! blocku, cosik wydaje mi sie ze to ty wymysliles te "dupki zolenne" a nie twoj syn , jak powiadasz?! Mniejsza o to, naprawde kochany blockersie nie wydaje ci sie ze to okreslenie pasuje wlasnie do duetu POPOW Tuska i Rokity & spolka z Komorka-Komorkowskim zwlacza? Odpowiedz Link Zgłoś