orzechowyraj 22.02.06, 07:46 "Wiesiu, weź mu pie..ij, bo jak nie to mu sam przypie.." Cytat, chyba nikogo nie obraża?? Nie kasujcie go - tylko tak mogę wyrazić to co czuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parob Gość ma poczucie humoru,tylko że zara wsio pomysli 22.02.06, 07:57 że on na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Zmiana premiera? Żaden problem! 22.02.06, 08:16 J.K.: - Oczywiście. Nie ma w tej chwili żadnego problemu zmiany premiera. Nie ma żadnych racjonalnych przesłanek, by taki problem istniał. ********************************** Wiemy, że zmiana premiera to nie problem. Wszak to tylko marionetka. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Zmiana premiera? Żaden problem! 22.02.06, 17:29 maruda.r napisał: Wiemy, że zmiana premiera to nie problem. Wszak to tylko marionetka. ========================================================= rzeczywiście, w prawdziwie demokratycznym państwie jeśli zaistniałaby konieczność zmiany premiera metodami demokratycznymi, to nie problem. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
paczula64 Re: J. Kaczyński: Nie ma problemu zmiany premiera 22.02.06, 09:15 Jest takie stare powiedzenie (wybaczcie doslowność cytatu): " Jak chcesz kogoś dobrze poznać to poczekaj aż się dobrze wku.. albo dobrze upije". Cholera sprawdza się.... kurcze..... Chyba Kaczor ma ambicje szybko dogonić kolegę po linii z Białorusi..... Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: J. Kaczyński: Nie ma problemu zmiany premiera 22.02.06, 12:07 orzechowyraj napisał: > "Wiesiu, weź mu pie..ij, bo jak nie to mu sam przypie.." > > Cytat, chyba nikogo nie obraża?? > Nie kasujcie go - tylko tak mogę wyrazić to co czuję Orzechowyraju, jestes bardzo slodki i wzruszajacy:). Szczerze sie rozczulilem i mam nadzieje, ze Admin tez. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Zmiana premiera? Żaden problem! 22.02.06, 17:31 maruda.r napisał: Też jestes na sznureczkach Jarosława? ========================================= każdy, w tym maruda ma takie sznureczki na jakie zasługuje. Ja mam złote, wysadzane diamentami Odpowiedz Link Zgłoś