mason44 23.03.06, 07:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gauche Racja. Wyrządził i wyrządza wiele szkód. Jedź 23.03.06, 07:15 Owsiak na Białorus. Odpowiedz Link Zgłoś
chiphop Nie będzie XV WOŚP ta co była była ostatnia 23.03.06, 08:17 Rydzyk się na to nie zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gmsaxz PiSu mam dość 23.03.06, 10:14 PiSu mam dość. Pozdrawiam (ale tylko normalnych) ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: PiSu mam dość 23.03.06, 10:44 "Marian Piłka, poseł PiS: Otoczka i głoszona przez Owsiaka ideologia budzą wątpliwości." Moje znacznie większe "wątpliwości" budzą otoczka i ideologia głoszone przez PiS+RM. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Owsiak już dawno wycofał się z hasła "Róbta, co... 23.03.06, 11:12 ..chceta". Ale po co o tym przypominać. "Prawdziwi" Polacy i katolicy muszą mieć jakiś powód do opluwania człowieka, który dla tego kraju zrobił więcej, niż wszyscy oni razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Owsiak wycofał się z "Róbta, co chceta" 23.03.06, 11:44 Ja to wiem, Ty to wiesz, Polska o tym wie, tylko PiS rżnie głupa i udaje, że nic o tym nie wie! Jak więc sami widzicie, robią wszystko aby odejść w polityczny niebyt a mu, Polacy musimy im to tylko ułatwić. Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta Re: Owsiak wycofał się z "Róbta, co chceta" 23.03.06, 12:28 Mario Nowak z PiS-u, mam nagdzieje, ze Twoja wypowiedz przeczytali rodzice i dzieci, ktorzy dzieki akcjom owsiaka w ogole zyja. Co ty zrobilas takiego, ze twierdzisz , ze owsiak zrobil w zyciu wiecej zlego niz dobrego.? Takie babska biora co miesiac kupe kasy jako pensje z naszych podatkow. Co wyscie najlepszego narobili? Kto wybral tego babsztyla? Od kiedy Nasz Dziennik i Radio Maryja wyznaczaja standardy moralne i mowia kto jest dobry a kto zly. Wierzyc mi sie nie chce w to co sie dzieje. -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 4 kwietnia o 12.00 i 18.00 trąbimy w całej Polsce 23.03.06, 13:09 Proponuję 4 kwietnia - ma startować program Owsiaka -o godz. 12.00 (i/lub 18-ej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,używa czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! 3 maja powtórka i protest pod Sejmem. Podaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jetti Re: 4 kwietnia o 12.00 i 18.00 trąbimy w całej Po 23.03.06, 13:49 Przyjełem do wiadomości,podam dalej.to bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator15 Re: 4 kwietnia o 12.00 i 18.00 trąbimy w całej Po 23.03.06, 14:30 Proponuję 4 kwietnia - ma startować program Owsiaka -o godz. 12.00 (i/lub 18-ej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,używa czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! 3 maja powtórka i protest pod Sejmem. Podaj dalej. Proponuję 4 kwietnia - ma startować program Owsiaka -o godz. 12.00 (i/lub 18-ej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,używa czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! 3 maja powtórka i protest pod Sejmem. Podaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator15 Re: 4 kwietnia o 12.00 i 18.00 trąbimy w całej Po 23.03.06, 14:31 Proponuję 4 kwietnia - ma startować program Owsiaka -o godz. 12.00 (i/lub 18-ej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,używa czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! 3 maja powtórka i protest pod Sejmem Proponuję 4 kwietnia - ma startować program Owsiaka -o godz. 12.00 (i/lub 18-ej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,używa czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! 3 maja powtórka i protest pod Sejmem. Podaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator15 Re: 4 kwietnia o 12.00 i 18.00 trąbimy w całej Po 23.03.06, 14:32 UWAGA 4 kwietnia - ma startować program Owsiaka -o godz. 12.00 (i/lub 18-ej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,używa czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! 3 maja powtórka i protest pod Sejmem. Podaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Owsiak już dawno wycofał się z hasła "Róbta, 23.03.06, 11:47 Warto jeszcze dodać że według propagandy toruńskiej, nawet pacywa jest znakiem satanistów. Ale teraz przynajmniej jest wiadomo, czyj program jest realizowany przez MEN! Byłoby nawet śmieszno, gdyby nie było aż tak straszno:( Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrzy3 Re: Owsiak już dawno wycofał się z hasła "Róbta, 23.03.06, 13:24 a kiedy odtworzysz piosenke Qeen 'Another One Bytes The Dust' od konca uslyszysz "chwalcie szatana" czy tez "palcie maryche", dotyczy to oczywiscie wiekszosci uitworow Metallica itd. Widzialem takie rewelacje w broszurce od tych ultrasow. Zbieralismy z kolezanka materialy do jakiejs jej pracy o satanistach. To co tam wyczytalem scielo mnie z nog. Kto rozsadny uwierzy, ze tak dziala przekaz podprogowy?? Pewno ci, co kupuja Nasz Dziennik i "Poznaj Zyda"(takie pozycje sa wkioskach! i wiekszosc sprzedaje sie przy zakupie ND) , zacietrzewieni ekstremisci. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Ale nadal propaguje zebractwo... 23.03.06, 12:02 ...jako sposob na rozwiazywanie problemow. A to jest wychowcza pulapka. Zeby bylo smieszniej to jest opinia ktora kiedys uslyszalem od Marka Kotanskiego: on progowal rozwiazywanie problemow przez ciezka prace. I z tym sie w 100% zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
jungervater Re: Ale nadal propaguje zebractwo... 23.03.06, 18:11 Jakie zebractwo?! Darowizna jest na calam cywilizowanym swiecie normalna forma wspierania slabszych, ktora mozna np. w Niemczech nawet od podadtku odpisac. Uszanowanko Odpowiedz Link Zgłoś
jo_123 Re: Ale nadal propaguje zebractwo... 23.03.06, 20:49 to co w takim razie robi Caritas? Odpowiedz Link Zgłoś
tamniechodze Re: Nie będzie XV WOŚP ta co była była ostatnia 23.03.06, 17:57 chiphop napisał: > Rydzyk się na to nie zgodzi...Ł W końcu ta cała kasa mogłaby trafić na tacę. Tyle tylko że Owsiakowi dam a innym zalecam dochodzenie do pieniędzy przez ciężką pracę, fizyczną, żeby nie było. Ktoś wcześniej napisał że to poprostu żebractwo i niewychowawcze. Niech to powie pała jeden tym których sprzęt zakupiony przez wośp uratował. No to teraz już mnie napewno zetną, nie, jeszcze nie. To może teraz... NIE CHODZĘ TAM GDZIE NIE CHODZĘ, A JAK TO CZYJEŚ UCZUCIA OBRAŻA TO NIECH MNIE POCAŁUJE TAM GDZIE MNIE MOŻE POCAŁOWAĆ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka [...] 23.03.06, 09:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pose.one Re: Racja. Wyrządził i wyrządza wiele szkód. Jedź 23.03.06, 12:00 Galba sloneczko a ty jak uwazasz? to PO jest winna za Owsiaka? Fanatyk to ktoś, kto nie może zmienić zdania i nie może zmienić tematu. (W. Churchill) Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 MEN wyrządził i wyrządza wiele szkód. 23.03.06, 19:57 Wpieprzanie się PiSu do wszystkiego, czym można popsuć Rzplitą to czysta kontynuacja PRLu. Tam się wychowali i takimi kategoriami głowkują (bo nie myślą). Wszystko ma być takie jak Stalin stworzył. Tylko lepsze, nie skorumpowane, nie lewicowe, nie ruzkie nie kreolskie, ale nasze, nasze, ... polskie czyli bez głowy. MEN trzyma się tradycji, było bez sensu, bez głowy, to znaczy musi tak być. Dlaczego? Bo TAK zawsze było. I Owsiaka do szkoły nie wpuścimy. Do szkoły wpuści się ludzi zarekomendowanych przez MEN tzn. z placetem Proroka i Jego dworzan. I wtedy dopiero, gdy zgodę na to wyrazi o. Smardzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii w dupach się poprzewracało 23.03.06, 07:20 boję się co te głąby mogą jeszzce wymyślić... Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 pierwsza pomoc 23.03.06, 09:37 A nie mówiłem! Każda kolejna decyzja jedynie słusznej partii czystego dobra to kompromitacja! Oni wykończą się sami! Głupota to bardzo groźna choroba bo nie boli! Nie jestem wielbicielem Jurka Owsiaka, nie jestem wielbicielem Kazimiery Szczuki i feministek ale jestem realistą i wiem, że BOg dał mi mózg abym go używał. Nie da się tego powiedzieć i rządzącej partii. To bezmózgowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Nauka "Do czego prowadzą rządy oszołomów" Lesson 8 23.03.06, 10:57 Wykończą sie wykończą Będą walczyć dopóki nie zrównają z ziemią wszystkiego co nie ich albo ktoś nie zrówna - politycznie - ich. Mają po prostu w sobie gen samozagłady. Dlatego PiS MUSI rządzić JAK NAJDŁUZEJ Zeby nawet ciemna masa narodu przyswoiła nauke pt "Do czego prowadza rzady oszołomów" Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: pierwsza pomoc 23.03.06, 11:05 ted1951 napisał: > A nie mówiłem! Każda kolejna decyzja jedynie słusznej partii czystego dobra > to kompromitacja! Oni wykończą się sami! ... Najogólniej masz rację, ale nie dopowiadasz wszystkiego. Co mi po tym, że wykończą się sami, skoro wcześniej wykończą nas. Odpowiedz Link Zgłoś
cayenne7 Re: pierwsza pomoc 23.03.06, 11:29 Dokladnie, PiS zniknie, kiedy już nie będzie mial nic do roboty - czyli zniszczy wszystko, co dobre i wolne w tym kraju (jakby tego bylo za dużo)... Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 pierwsza pomoc 23.03.06, 11:40 Mylicie się! PiS odejdzie w polityczny niebyt już bardzo szybko. Przecież oni się bardzo o to starają. Wręcz proszą inne partie ażeby ich teraz jak najszybciej odwołać! Chcą nowych wyborów, bo ich buta mówi im, że ponownie zostaną wybrani! Wystarczy zrealizować im to ich marzenie a następnie mądrze wybrać w nowych wyborach. To proste! Odpowiedz Link Zgłoś
milokropka Re: pierwsza pomoc 24.03.06, 12:54 Masz całkowita racje ale to co oni robia staje sie niebezpieczne. Owsiak robi dobra robotę, sama chetnie nauczyłabym sie udzielac pierwszej pomocy , bo jestem kierowcą. Szczuka, Wojewodzki mnie denerwuja bo nie lubie chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Rydzyk jest jednak wszedzie . 23.03.06, 07:23 Swiety grzyb juz przekazal najnowsze poslanie partyjnym polglowkom . Biedny owsiak : nie wiedzial z kim zadziera . Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Rydzyk jest jednak wszedzie . 23.03.06, 07:26 Cholerni partyjni poprawiacze moralnośći odwalcie się od uczenia moich dzieci co jest dobre a co złe. Sądzę że mlodzież wam tego tak łatwo nie wybaczy i wbije wam kolejny gwóżdź do PISowskiej trumny. Brak słów. Zacznijcie jeszcze kampanię partyjną w przedszkolach i żłobkach kanalie. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Biedny to jest sekciarz Rydzyk . 23.03.06, 09:11 Od dzisiaj to ścierwo Rydzyk ze swoją nazistowską gadzinówką ND może pomarzyć o poparciu społecznym. Dokładnie chodzi o atak PiS na Jezrego Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
artefutura Re: Biedny to jest sekciarz Rydzyk . 23.03.06, 15:14 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tlumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały, a kto wręcz żmija. Leje na serce miód swoim gościom, do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi - oprócz czlowieka. Glemp traci nerwy : Rydzyk-łobuzie ! Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga : "daj na wstrzymanie" to on rozkręca nową kampanię. Życinski prosi : "weż-odpuść sobie", a Rydzyk : "spadaj - co zechcę-zrobię" ! Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie, do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje, armię "BERETOW" mobilizuje. Ich nie obchodzi co sądzi prasa - -że dla Rydzyka Bogiem jest KASA !!! Mochery wielbią swego pasterza, dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA !?! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Łapy przy sobie! 23.03.06, 07:26 Marian Piłka, poseł PiS, dodaje, że nauka pierwszej pomocy to nie zadanie dla WOŚP. - Powinny ją realizować inne organizacje - mówi "Gazecie". - Otoczka i głoszona przez Owsiaka ideologia budzą wątpliwości. ******************************************** Inne organizacje? Jesteście w błędzie towarzyszu Piłka, bo ja nie dam żadnych pieniędzy innym organizacjom. Owsiak pracował całe lata na zaufanie i to takie, że większość społeczeństwa powierza mu bez mrugnięcia okiem często duże pieniądze. Nie stawia z nich rozgłośni radiowych i potrafi się z pieniędzy wyliczyć. Szukajcie więc towarzysze z PiS-u pieniędzy we własnych kieszeniach. Od mojej się odp.... Odpowiedz Link Zgłoś
laemmchen Re: Łapy przy sobie! 23.03.06, 15:04 jak czytam te wpisy, to nie chce mi sie wierzyc, ze pis faktycznie wygral wybory. ludziska, gdziez wyscie byli, jak wybierano? dla mnie obecnie najwazniejsze wydaje sie, aby zmobilizowac jak najwieksza czesc spoleczenstwa, zeby tych debili wreszcie pozbawic wladzy. a niech bede wybory chocby i jutro, choc obawiam sie, ze i tak jest juz duzo za pozno. to, co ci ludzie wyrabiaja z tym krajem, przechodzi wszelkie wyobrazenia, nie wspominajac nawet o opinii polski za granica. wierzyc mi sie nie chce, ze w rozmowach ze znajomymi i nie tylko nikt sie nie przyznaje, ze pis-u nie chcial. idzmy do urn i wyprowadzmy ten kraj wreszcie z tego szamba. to jest nasza odpowiedzialnosc, za ktora nie tylko przyszle pokolenia nas rozlicza! przeciez to my wlasnie musimy z tymi kretynami zyc. angazuje sie we wszystkie inicjatywy spoleczne majace na celu przeprowadzenie wczesniejszych wyborow i zmiany tego chorego rzadu. ludzi ze szczecina prosze o kontakt: wisnia@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Łapy przy sobie! 23.03.06, 16:36 laemmchen napisała: > jak czytam te wpisy, to nie chce mi sie wierzyc, ze pis faktycznie wygral > wybory. ludziska, gdziez wyscie byli, jak wybierano? ****************************** Też nie wierzę, ze wrzucałem kartke na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Radio Maryja szkoli hitlerowcow!!! 23.03.06, 07:30 Pochwa?y hitlera za holokaust,okrzyki Zydzi do gazu!,plucie na ludzi. Oto czego uczy nazista z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
tehinw Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 07:37 pis coraz bardziej przekonuje mnie do emigracji tu sie nie da zyc Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii I co z tego, że sobie tutaj popisemy? 23.03.06, 07:38 Jestem wręcz pewien, że żaden głąb z PiSu tego nie przeczyta, a nawet jak przeczyta to i tak będzie wiedział, że to on ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: I co z tego, że sobie tutaj popisemy? 23.03.06, 07:43 Owsiak mowi o otwarciu swojego programu 4 kwietnia. Czy ktos wie jak to bedzie wygladalo? Bo moze mozna by na to pojsc i w ten sposob zademonstrowac swoje poparcie dla Owsiaka, a jednoczesnie wyrazic swoj protest przeciwko glupocie specjalistow z pisu, sterowanych rydzem. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrekt Re: I co z tego, że sobie tutaj popisemy? 23.03.06, 08:34 Moze w ramach poparcia dla Owsiaka 4 kwietnia połóżmy sie na ulicach naszych miast.pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Jak bardzo lobby narkotykowe musi nienawidzieć 23.03.06, 07:40 PiSu. Tyle towaru do opchnięcia i zagradza im się drogę na rynek... A Owsik im to zagwarantował. Czy już wziął za to od lobbystów kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Re: Jak bardzo lobby narkotykowe musi nienawidzie 23.03.06, 07:44 ooo, wypuścili Cię na przepustkę z psychiatryka...napisz coś jeszcze, posmiejemy się Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Bardzo nowocześni i bardzo lewicowi rodzice 23.03.06, 08:05 dupsko przetrzepali córeczce (17 lat), za kategoryczną chęć wyjazdu na jakiś tam "przystanek". Oczywiście córeczka nie w ciemię bita, chciała ich do sądu podać. Dwa lata wcześniej jej brat był na takim "przystanku". Oczywiście nowocześni rodzice wtedy się zgodzili. Synek nie wracał z "występów" i w końcu rodzice po niego "gdzieś" pojechali. Synusia po powrocie, nowocześni rodzice przez pół roku nie wypuszczali z domu, tylko dwa razy w tygodniu gdzieś z nim jeździli. Ale w końcu synusia wcięło i została im córeczka. Ciekawe dlaczego jej dupsko złoili? Z ojcem tej paniusi chodziłem do liceum i mógłbym podać nazwisko tego gościa, ale po co oni przez tolerancję i wiarę w "róbta co chceta" dość się nacierpieli. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że oni poglądów nie zmienili i tylko zastanawiają się kiedy i jaki popełnili błąd wychowawczy. Wprawdzie nie wiem jak wyglądają dalsze losy tej rodziny, ale mógłbym sobie rękę przy samym dupsku uciąć, że zwalczają PiSowców i na pewno "czarne kołtuństwo" obarczają winą za przygody ich dzieci. "Bardzo to wszystko dziwne i skomplikowane" - nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii pewnie 23.03.06, 08:14 a Ty swoje dzieci lej ile popadnie i nie pozwalaj im na zbyt wiele...wychowasz sobie modelowych prawicowców...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Bardzo nowocześni i bardzo lewicowi rodzice 23.03.06, 08:23 Twoj przyklad jest bez sensu, bo zawsze i wszedzie moga sie zdazyc jednostki skrzywione, tak jak w kazdym skupisku ludzi moze trafic sie zlodziej, takze w kosciele. Wiec moglo tak byc jak piszesz. Ja ci podam inny przyklad z mojego najblizszego otoczenia. Corka mojej kuzynki, wychowywana w bardzo religijnej rodzinie, chodzila do katolickiej szkoly, potem zwyklego liceum, ale udzielala sie w katolickim zgromadzeniu Chemin Neuf, przy kosciele w Warszawie - Wesolej. Jezdzila na obozy mlodziezowe z nimi, na weekendy, bylo super, bo przeciez kosciol niczego zlego nie moze nauczyc mlodego czlowieka. Przyszla matura, dziewczyna bardzo zdolna, z wielkimi planami na przyszlosc, przygotowywala sie do egzaminow na studia. I nagle zalamanie, z dnia na dzien okazalo sie, ze nie chce studiowac, chce isc do tego zakonu, sluzyc siostrom, rezygnuje z wlasnego zycia. Zostala tak zindoktrynowana przez te sekte, ze przestala sama myslec, zachowywala sie, jakby byla sterowana. Rodzice podjeli walke o nia. Oparlo sie o Zakon Dominikanow, ktorzy maja zespol do walki z sektami. Uwolnili dziewczyne od tego chorego uzaleznienia, ale ta katolicka sekta do tej pory z niej nie rezygnuje, tropi ja zaprasza do siebie, dzwoni. To wielka tragedia, rodzina pozbawiona zaufania do siebie, choc na szczescie juz na dobrej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Bardzo nowocześni i bardzo lewicowi rodzice 23.03.06, 08:31 Mam nadzieje zes bezplodny... Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii brawo katoliku 23.03.06, 08:37 nadzieja matką głupich...to widać po Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: brawo katoliku 24.03.06, 09:36 Ja i katolik?!? Nie dlatego odpowiadam zeby mnie to obrazalo, bo nie traktuje tego oczywiscie jako obrazliwy epitet, ale skad taki wniosek? Chyba ci sie cos przegrzewa w tej pustej przestrzeni pomiedzy uszami... Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Widać, żeś dziecko 23.03.06, 08:44 A te życzenia to w ramach jakiej tolerancyjnej proweniencji? Poza tym twoje życzenia dziecko, nie mają już większego znaczenia - już jest po "faktach". I nie narzekam, dzieci mi się udało wychować dobrze i nie muszę ich odwiedzać w zakładach zamkniętych, czy ośrodkach dla narkomanów. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii mylisz się 23.03.06, 09:01 ale czemu się dziwić przy takim światopoglądzie...dzieckiem dawno temu być przestałem, mam ponad 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Re: Widać, żeś dziecko 23.03.06, 09:05 Choć z drugiej strony nie ma się czemu dziwić...Ty przecież wiesz lepiej...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.bartoszewski Re: Bardzo nowocześni i bardzo lewicowi rodzice 23.03.06, 11:13 Jasne lepiej niech nam wyrośnie skrajnie prawicowy zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
jabandushi Re: Jak bardzo lobby narkotykowe musi nienawidzie 23.03.06, 09:13 Tak sie składa, że gdy moja pierwsza córka przyszła na świat w stanie skrajnie ciężkim leżała w inkubatorze ofiarowanym przez orkiestrę, wszelkie skomplikowane procedury medyczne również były wykonywane aparatami podarowanymi przez Fundację Owsiaka, teraz oczekuję drugiego dziecka i wiem, że dzięki Owsiakowi będzie miało po urodzeniu zbadany słuch. A pochwal się człowieku coś ty zrobił dla innych oprócz wylewania jadu na drugiego człowieka?? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Jak bardzo lobby narkotykowe musi nienawidzie 23.03.06, 09:22 Masz takie pojęcie IMO,o tym co piszesz jak kura o gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
12.2a Re: Jak bardzo lobby narkotykowe musi nienawidzie 23.03.06, 09:38 wepnij sobie w klapę zdjęcie rydzyka/ obowiazująca moda wśród pisiorów/ będzie można wiedzieć kto głąb bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzebiowski Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 07:46 Szok. Niestety jest to kolejny przykład długich rąk Ojca Rydzyka. czy temu człowiekowi już całkiem sie w głowie poprzewracało? Kto jak nie Owsiak zrobił tak wiele dla młodzieży? Kto co roku angażuje ogromną armię młodych ludzi, którzy za całkowita darmoche poświęcają swój wolny czas by pomagać innym dzieciakom!!! Czy to aż tak boli pana R., że w jeden dzień można zebrać taką kasę jaką jemu udaje się w ciągu roku wyłudzić od staruszek? Sami sobie odpowiedzcie. PS. Panie Jurku jeżeli będzie już Pan miał dosyć tego kraju i chciał wyjechać, to jade z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 12:15 jastrzebiowski napisał: > Kto jak nie Owsiak zrobił tak wiele dla młodzieży? Kto co roku angażuje ogromną > armię młodych ludzi, którzy za całkowita darmoche poświęcają swój wolny czas by > pomagać innym dzieciakom!!! No właśnie - oni to robią za całkowitą darmochę (jeśli nie liczyć sporadycznych przypadków przywłaszczania drobnych kwot "za fatygę" przez niektórych wolontariuszy) W PRZECIWIEŃSTWIE do samego Owsiaka, który wcale nie robi tego bezinteresownie ! Zerknij na sprawozdanie finansowe za ub. rok i sam się przekonaj jak bardzo sobie ceni swoją pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
artefutura Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 15:19 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tlumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały, a kto wręcz żmija. Leje na serce miód swoim gościom, do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi - oprócz czlowieka. Glemp traci nerwy : Rydzyk-łobuzie ! Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga : "daj na wstrzymanie" to on rozkręca nową kampanię. Życinski prosi : "weż-odpuść sobie", a Rydzyk : "spadaj - co zechcę-zrobię" ! Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie, do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje, armię "BERETOW" mobilizuje. Ich nie obchodzi co sądzi prasa - -że dla Rydzyka Bogiem jest KASA !!! Mochery wielbią swego pasterza, dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA !?! Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 07:50 Drodzy rodzice, czy chcielibyście, aby Wasze dzieci uczył... RYDZYK. Jeśli nie, koniecznie porozmawiajcie z dyrektorem szkoły, do której chodzą Wasze pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzebiowski Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 08:00 Proponuję zorganizować akcję pod bramą RM, aby uświadomić Panu R. że sa ludzie w tym kraju, którzy są zdecydowani bronić ludzi takich jak Owsiak, wobec bezsensownej agresji chorych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 07:55 katoszołomy pier..ne; pisuary dworcowe, ku...a mać, Odpowiedz Link Zgłoś
insite Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 07:58 pisiurka sa glupie, to odpowiedz. Pisiurki sa zaklamane, to druga odpowiedz. Pisiurki potrafia tylko niszczyc, to trzecia odpowiedz. Pisiurki robia wszystko pod dyktando Rydzyka, odpowiedz czwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
observator_nathan Przede wszystkim zrobil duzo zlego!!! 23.03.06, 07:59 "- A co zrobił dobrego? - Przede wszystkim zrobił dużo złego." A czemu posłanka Nowak jest glupia? -przede wszystkim jest glupia. Ot cala dyskusja z Pisem, bure suki. Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzebiowski Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 08:03 Nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy pojawi sie Święta Inkwizycja... Jak mawiają anglicy z pewnej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 08:17 Wydawało mi się że nie można nic gorszego zrobić w Polsce niż robiła komuna. Okazuje się że można indoktrynować, ograniczać, pouczać, kontrolować znacznie skuteczniej i intensywniej. Krok do policji obyczajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 08:32 Alkoholizm jest plagą nie tylko polską, ale w naszym Narodzie od wieków stanowi - ze względów historycznych, politycznych i społecznych - problem szczególnie dojmujący. Dostrzegał to Kościół. Przed plagą alkoholizmu ostrzegali wybitni kapłani, kaznodzieje; księża - działacze społeczni podejmowali wiele inicjatyw dla otrzeźwienia Polaków. Również dziś Kościół kontynuuje wysiłki mające na celu ocalenie Polski od pijaństwa, które zagraża egzystencji Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Owsiak deprawuje, KK wychowuje. 23.03.06, 08:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3213900.html "Bijatyka maturzystów pod Jasną Górą. Do bijatyki między przybyłymi na pielgrzymkę maturzystami z Chmielnika i Pińczowa doszło we wtorek 14 marca przed Domem Pielgrzyma. Bójkę sprowokowali pijani uczniowie Zespołu Szkół Zawodowych w Pińczowie. Zaczepiali swych rówieśników powracających z mszy w kaplicy Cudownego Obrazu na parking przed Domem Pielgrzyma ..." Odpowiedz Link Zgłoś
erwin_kce Nie ma to jak kościół - tam to alkoholizm dopiero 23.03.06, 09:11 Pamiętam jeszcze jak byłem nastolatkiem i spotkałem pijanego farosza. Teraz to już nie mam okazji spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
emmasza Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 08:32 Podobno każda rzecz ma swój początek i koniec - ale głupota PIS wydaje się być nieskończona............... Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Wiedziałem, że się czepną 23.03.06, 08:32 Jak zobaczyłem Religę na WOŚP to wiedziałem, że prędzej czy później wyjdzie szydło z wora i pojadą PiSmani po Owsiaku. Ciekawe czy Religa będzie miał odwagę cywilną i przyzwoitość zdecydowanie stanąć w obronie Owsiaka i programu? Np. zagrozić dymisją itp. Odpowiedz Link Zgłoś
latsch1 Re: Wiedziałem, że się czepną 23.03.06, 08:42 i toto mieni się wybrańcami narodu Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Wiedziałem, że się czepną 23.03.06, 08:49 Obecnie polskojęzyczne stacje emitują kilkanaście wyprodukowanych przez siebie seriali, które cieszą się znaczną oglądalnością. Seriale te mają wielu krytyków. Mówi się, że robione są na łapu-capu, że są tzw. operami mydlanymi, że naśladują zachodnie, szczególnie amerykańskie, produkcje, że promują ateistyczne, lewicowe czy liberalne światopoglądy, przede wszystkim cały świat wartości tzw. politycznej poprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 08:51 >sk.....pisuarowe nienawidze was za to co robicie z tym krajem i ja zgadzam się z przedmówcą... :( poza tym żałuję, że ja w szkole nie miałam możliwości nauczenia się udzielania pierwszej pomocy. teraz jest szansa żeby chociaż nasze dzieci to umiały. i co? no i...wielkie g...! jak ta cała g******* czwarta erpe. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Zobaczcie sami -nawet Owsiak drazni siusiakow 23.03.06, 08:55 Przeciez to jest chore i nienormalne zeby wszyscy jak pajace na nitce skakali wokol Kaczynskich. Walesa mowil i mowi prorocze slowa -to nieudolcy ktorzy tylko zyja przeszloscia i checia odwetu, Jak ta partja moze miec 30 % poparci, kloci sie ze wszystkimi od draki ,awantury do skandalu i klamstwa. Ludzie co trza z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie udzielac pierwszej pomocy zadnemu PiSiakowi. 23.03.06, 09:06 Chocby sie oscia zakrztusil i zwykle walniecie w plecy moglo ocalic mu zycie - niech zdycha, nie sie dusi, niech jak karp lapie powoetrze, a wy sie mu prosto w chamski ryj pomodlcie, zeby mu Maryja z Rydzykiem i poslamo PiS dopomogla. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nie udzielac pierwszej pomocy zadnemu PiSiako 23.03.06, 09:09 Każdemu pisiorakowi stempelek na łeb coby było wiadomo kto zacz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Nie udzielac pierwszej pomocy zadnemu z PiS 23.03.06, 09:20 a jak będzie zdychać to dać mu do przeczytania Nowy Dziennik czyli gadzinówkę gorszą od Trybuny Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Po tepej gebie i nikczemnej postaci widac: to 23.03.06, 09:25 genetycznie takie czy inne pokurcze (kurduple, spaslaki, zgarbione rachitycne dragale etc). W przypadkach watpliwych ostatecznie mozna zadzwonic po pogotowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
m1955n Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 09:09 BRAWO!!!!zatrudnic ks.JANKOWSKIEGO on ma bardzo bogate doswiadczenie w pracy z mlodzierza a ze starsza biskupa PETZA Odpowiedz Link Zgłoś
s.wieteska Re: Posłowie Prawa i Sprawiedliwości nie chcą Ows 23.03.06, 09:17 dość mam juz wysłuchiwania pseudo katolikoof, którzy ociekają zawiścią, nienawiścią i wszystkim tym, czym się brzydzę, jak przystało na starego Woodstockowca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erwin_kce [...] 23.03.06, 09:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Koszt wypisania się z tego DORNego państwa - 23.03.06, 09:35 Jest mi ogromnie źle. Mdli mnie,boli mnie wszystko, wiruje wokół mnie złość na to co się dzieje w naszej ukochanej ojczyźnie. Tak dalej nie może być !!!!!! "Tak naprawdę są tylko dwie postawy wobec życia: -postawa ofiary lub -dzielnego wojownika. Musisz zdecydować, czy chcesz działać, czy tylko reagować na działanie innych. Czy chcesz rozdawać karty, czy grać podanymi, znaczonymi kartami. A jeśli nie podejmiesz decyzji, jak chceszrozegrać partię twojego życia, wówczas życie rozegra ją twoim kosztem ". MARIE SHAIN Odpowiedz Link Zgłoś
cadam [...] 23.03.06, 09:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmw Kolejna obrona młodzieży przed ideami zgniłego 23.03.06, 09:38 Zachodu... Konserwujmy dalej nasze narodowe normy obyczajowe: - pospolite chamstwo - pijaństwo - masowe spędy niedzielne z odswieżającymi hasłami miłości bliźniego - złodziejstwo pod przewodnictwem Partii I Radia M ! Odpowiedz Link Zgłoś