Dodaj do ulubionych

PiS: Owsiak, precz ze szkoły!

• le5iu Ilu, k..., ludzi umrze z powodu idiotów z PiS ?! 23.03.06, 22:23
      Ja już nie wytrzymam!!!
      Nie dość że "Oni" tępią wszyskich, którzy nie myślą "po ichniejszemu" to
      jeszcze teraz się okazuje, że udupią akcję która może pomóc ocalić ileśset
      (tyśięcy?) istnień. Bo co, Ty - przeciętny internauto - wiesz o pierwszej
      pomocy? A może masz nadzieję, że jak Ciebie potrąci samochód to wśród
      przechodniów będzie ktoś, kto potrafiłby Ci pomóc ?!?...
      Brak mi słów.
      • yola13 Re: Ilu, k..., ludzi umrze z powodu idiotów z PiS 24.03.06, 00:39
        Tak się składa że zdarzyło mi sie "zaledwie" zasłabnac kiedys w autobusie, i
        jaka była reakcja pasażerów? Ano zadna, patrzyli na mnie jak na UFO jakies czy
        co. No comment
    • rychoo01 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 22:36
      Debile wybrali te porypane pisuary, ale to madrzy ludzie musza tych talibów znosić, tylko Polski szkoda . . .
    • trzynasty ptasie radio z torunia 23.03.06, 22:46
      okazuje się najbardziej opiniotwórczym medium (odium) w kręgach bezPrawia i
      nieSprawiedliwości.
    • omrkov było śmiesznie, jest strasznie 23.03.06, 22:48
      nic dodać, nic ująć
    • karolb2 PiS 23.03.06, 22:49
      ja myśle że gdyby taki owsiak sie dorwałdo władzy polska była by lepsza a
      woodstock to jest pryszcz przy tym co dobrego zrobił owsiak dla tysięcy dzieci.
    • anda8 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 22:57
      oby nie mogła dosięgnąc słuchawki, głupia krowa!
    • kolter Re: Owsik Owsikowi oka nie wykole 23.03.06, 22:58
      a tak wogule ze tam w tych tworkach wam tak dlugo pozwalaja przy kompach
      siedziec??!!
    • b.6.1966 Re: Wystarczy jeden kretyn-nowak maria, 23.03.06, 23:01
      dyrektor i matka, zeby zrozumiec, kto uczy nasze dzieci w SZKOLACH!!Nowak
      zrobila tyle dobrego, ze moze juz w.........c!Ze szkolnictwa!A za pleckami
      nowak marii, matki i nauczyciela, inny polski pedagog:redemptorysta z miasta
      Torunia!Porzadny kawal pedagoga od szczucia za pleckami.A wszystkie szczytne
      idee Jurka Owsiaka, podeptane przez nierobow z pisu!Torunianin PRZEGRAL proces,
      to i okazja do podszczucia jest dobra!Co za Sk....el!A debile z pisu szybciutko
      w ETER!Blyskotliwi do bolu miesiaczkowego!Szkoda Jurku, ze nie mozna
      przewidziec, komu uratujesz kolejne zycie, bo gdyby byla pewnosc, ze uratowany
      zostanie ktos na ksztalt jaroslawa, zbiga czy lutka i tadzia, moglbys zrobic w
      tym dniu pauze!
    • lech.nowakowski Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 23:12
      Rydzykowski szariat przystępuje do sprawowania sądów. A Zagłoba proponował
      jeszcze obłożyć inowierców dodazkowymi podatkami.
    • pyton123 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 23:13
      Zawsze przy takich okazjach pojawiają się ludzie stojący po dwóch stronach ,
      zapyzialcy , nastawieni programowo, podstawieni zawodowo jak SB-cy na przykład,
      idioci bezmyślnie stojący po którejś stronie - bez żadnej orientacji o co chodzi
      - kto ma i jakie korzyści, grupa półgłówków nie mających okazji upokorzyć innych
      w inny sposób niż na takich forach, itp, itd... niestety takie fora są okupowane
      przez roprezentantów różnych ugrupowań politycznych , kościelnych itd ślepo
      powtarzających bzdury.
      Wszelkiej maści prymitywy starają się upolityczniać sprawy zupełnie
      apolityczne. Ale w tym żałosnym kraju - jak wcześniej przeczytałem - nawet
      sprzątaczki są upolityczniane...może ze względu na chęć wyeliminowania podsłuchu
      , szpiegostwa politycznego itp ...ale kto mieczem wojuje ...
      Bez względu na prywatne cele pana J.Owsiaka ( które jesli są niewłaściwe to
      powinny być okiełznane, ale nie znalazłem na ten temat niczego konkretnego )
      jego dokonania są imponujące. W porównaniu do dokonań idoli osób tutaj się
      wypowiadających... sami porównajcie - to do tych o zdrowych zmysłach i
      zwrównoważonych emocjonalnie.
      Prada jest jedna, nikt nie pomoże jeśli sobie ludzie sami nie pomogą. Rząd
      nie jest zainteresowany robieniem dobrze narodowi. Tak było, jest i będzie.
      Historia tego uczy ... przynajmniej od ostatnich 60 lat. I właśnie ten smutny
      ciąg historycznych wydarzeń należałoby przerwać. Ale kto ma to zrobić ? Naród
      który nie jest w stanie tego dokonać , czy raczej grupa zawziętych jednostek jak
      pan J.Owsiak ? On wprawdzie działa na innym nieco polu, ale skoro tak bardzo
      politycznie się toczy rozmowa, to może takich właśnie Owsiaków trzeba w polityce
      ? Zawziętych politycznie pro narodowi Owsiakowie... to chyba jedyna droga, bo na
      następny zryw narodowy nie można liczyć. Dlatego też, raczej należy popierać
      wszelkie inicjatywy które mają służyć ogółowi - narodowi, na wszystkich polach.
      Popierać wszelkimi siłami.
      A tak konkretnie w temacie ... tego typu zajęcia są prowadzone , w zależności
      od wieku na różnym poziomie zaawansowania , w większości krajach rozwiniętych i
      jest to tak samo normalne jak każde inne zajęcia przydatne w życiu. W szwecji
      dzieci w podstawóce już potrafią wykonać tracheotomię. W Polsce młodzież i
      dorośli w większości nawet nie wiedzą co oznacza ten tajemniczy wyraz :) .
      Zatem dalsza dyskusja mija się z celem, bo prowadzona byłaby z grupą
      reprezentantów grup które wymieniłem na początku swojej wypowiedzi. Mam jednak
      nadzieję, że kilka osób trzeźwo oceniających sytuację będzie jeszcze się
      wypowiadać w tym temacie. Bo jeśli nie, to byłoby to smutne właśnie i tragicznie
      wróży temu narodowi.
    • b.6.1966 Re: Dywity---a co tak ochoczo z precz?? 23.03.06, 23:17
      Kto ma podazyc precz, Owsiak??Dywity--lepiej poznac troche historii wlasnego,
      zasranego historycznie obszarku, niz mowic do czlowieka formatu Owsiak-precz!
      Chyba ze jestes slubnym joli. z .dywit, wtedy postaram sie zrozumiec.
    • niemiec.niemiec Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 23:30
      Kiedy Owsiak latal po Jarocinie i wrzeszczal, ze trzeba uwolnic slonia to SB
      wsadzalo do wiezien anarchistow i innych przeciwnikow systemu komunistycznego.
      Jemu chodzilo o slonia...

Kiedy zabraklo Jarocina to Owsiak promowal muzyczna cienizne. Dopiero gdy zostal
      quasi zmuszony to zaczal zapraszac na swoje imprezy zespoly takie jak KSU.

Zawsze broniacy Kwasniewskiego i kolegow z ZSPM jak moze podobac sie PIS???
    • remeq Ech, wy biedny, pisiate Mongoły 23.03.06, 23:31
      "Na wschód od Konina Azja się zaczyna".
      Plujcie jeszcze i na Owsiaka, zasrańcy. To już nawet nie jest strzelanie sobie
      w stopę, tylko prosto w jaja. Odstraszycie od siebie resztę normalnych ludzi i
      oprócz moherów i przygłupów pies z kulawą nogą na was nie zagłosuje.
    • b.6.1966 Re: Widziano. inaczej-mowiac merytorycznie, to 23.03.06, 23:40
      brak ci decyzji(precyzyjnej) w odniesieniu do pogladu:widziano? czy inaczej?
      Mysle, ze jestes na rozdrozu , zapal moze??Popraw slownik, bo slowo kretyn, to
      pojecie szerokie.Staram sie pojac, ale za cholere nie moge, co masz na mysli??
      Nie dramatyzuj, kretyn to slogan, ty jestes zapewne bardziej lotny!Odwagi i
      powodzenia!
    • alert3 Owsiak to prostak 23.03.06, 23:42
      W koncu ktos pokazal Owsiakowi jego miejsce. Po latach eprawowania mlodziezy
      czas na pokazania prawdziwego owocu jego poczynan.
      • kolter Re: Owsiak to prostak 24.03.06, 00:02
        to tylko przpomni mi moherowy bracie ile to rydz zafundowal respiratorow do
        ratowania zycia ?? bo ten prostak Owsiak tysiace!!
        • widziano.inaczej A Ty masz dyżór nocny w GWnianej Redakcji? 24.03.06, 00:04
      • yola13 Re: Owsiak to prostak 24.03.06, 00:31
        o czym ty mówisz człowieku, zacznij mówic własnym zdaniem, a nie to co ci
        kazali mówic
    • silesius.monachijski Ponoc Owsik ma zasiedlac teraz Syberie; 23.03.06, 23:50
      slyszalem, ze zaprosil go sam Putin; i ma zabrac tam caly przystanek woodstock:
      beda straszyc zwierzyne w tundrze i tajdze
      • kolter Re: Ponoc Owsik ma zasiedlac teraz Syberie; 23.03.06, 23:59
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3230067.html
        • widziano.inaczej Jesteś ograniczony do GWnianych artkułów w GWSyfie 24.03.06, 00:13
        • widziano.inaczej Nie martwisz się,że stracisz pracę GWniny Trybiku? 24.03.06, 00:16
        • silesius.monachijski Lepszy od miliona "owsikow": Bartek Kalinowski 24.03.06, 00:22
          "aksamity zenia kwity, aksamity zenia kwity; chcesz umoczyc swoje kwity, idz do
          tuska i rokity, idz do tuska i rokity"

kolter napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3230067.html
          • uchachany Sam widzisz, <Silesiusie>, jakiż to gigantyczny 24.03.06, 01:54
            wysiłek reedukacyjny czeka władze IV-tej RP aby te masy zmanipulowanej i
            zindoktrynowanej przez lewactwo maści wszelakiej (z Owsiakiem na czele)
            młodzieży przywrócić na Ojczyzny łono.

Aby zrozumiała, że właściwym celem Owsiaka i jemu podobnych manipulatorów
            chytrze wykorzystujących szczytne hasła niesienia pomocy potrzebującym jest
            szerzenie lewackiej ideologii w młodych, zagubionych duszach i odciąganie ich
            od Wiary, Tradycji, Boga, Honoru i Ojczyzny oraz defraudowanie na rzecz
            organizatorów zebranych w trakcie takich akcji środków.

Aby zrozumiała, że miłosierdzie praktykowane bez Wartości prezentowanych przez
            Kościół oraz pozostające poza jego organizacyjnymi ramami staje się
            automatycznie narzędziem deprawacji i zamachem na Wiarę Naszą Przenajświętszą.

Miejmy nadzieję, że takie niekontrolowane przez władze i Kościół stadne odruchy
            (na dodatek wspierane przez opanowane łże-elitami media), które lumpen-
            liberalne lewactwo obłudnie nazywa przejawami funkcjonowania społeczeństwa
            obywatelskiego zostaną w naszej Odnowionej Ojczyźnie administracyjnie zakazane,
            a działalność ich organizatorów zostanie spenalizowana, aby mogli ponieść
            stosowną, słuszną, surową i przykładną karę. Nawet jeśli wymagałoby to
            powołania kolejnej komisji sejmowej i stosownej modyfikacji prawa karnego.

silesius.monachijski napisał:

> "aksamity zenia kwity, aksamity zenia kwity; chcesz umoczyc swoje kwity, idz
            do
            >
            > tuska i rokity, idz do tuska i rokity"
            >
        • wet3 Re: Ponoc Owsik ma zasiedlac teraz Syberie; 29.12.06, 02:37
          Przynajmniej raz napisales poprawnie nazwisko Owisiaka. Jest z niego
          rzeczywiscie taki "Owsik" pasozytujcy w ukladzie pokarmowym Polski! Potrzebuje
          duzo ciepla. Dobrze by bylo aby wyjechal na Syberie, bo tam przeciez jest
          strasznie goraco!

kolter napisal: > Ponoc Owsik ma zasiedlac teraz Syberie<
    • meritum3 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 00:17
      A my nie chcemy ani tej larwy Nowak ani PiSdzielców w szkołach
      • wet3 Re: meritum3 29.12.06, 02:41
        meritum3 napisał:

> A my nie chcemy ani tej larwy Nowak ani PiSdzielców w szkołach

A moze bys okresli swoja przynaleznosc polityczna? Byloby wtedy nieco jasniej.
        Cos podsmiardujesz mi czerwonym folksdojczem.
    • chriss75uk Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 01:45
      Szlag mnie jasny trafia jak czytam wypowiedzi 'poslow' PiS i calego
      politycznego warcholstwa w Polsce!!! czego oni chca od ludzi ktorzy tak jak
      Jurek Owsiak cos robia dla dobra wszystkich? Czy polska zasciankowosc i
      pyskowanie to jedyna droga? cala zagranica smieje sie z naszej sytuacji, a
      glupote widac w kazdym wydaniu Wiadomosci. Polityczny cyrk nie ma konca!mnie
      udalo sie z tego wyrwac i wyjechalem ale szkoda mi innych!

Jurek,trzymaj sie!! caly Londyn i Anglia jest z Toba!!! Sie ma!!!
      • wet3 Re: chris75uk 29.12.06, 02:50
        chriss75uk napisał:

> Szlag mnie jasny trafia jak czytam wypowiedzi 'poslow' PiS i calego
        > politycznego warcholstwa w Polsce!!! czego oni chca od ludzi ktorzy tak jak
        > Jurek Owsiak cos robia dla dobra wszystkich? Czy polska zasciankowosc i
        > pyskowanie to jedyna droga? cala zagranica smieje sie z naszej sytuacji, a
        > glupote widac w kazdym wydaniu Wiadomosci. Polityczny cyrk nie ma konca!mnie
        > udalo sie z tego wyrwac i wyjechalem ale szkoda mi innych!
        >
        > Jurek,trzymaj sie!! caly Londyn i Anglia jest z Toba!!! Sie ma!!!

Owsiak - WON! RAUS!!!
    • adela59 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 01:53
      Moj syn zyje dzieki "Przysposobieniu Obronnemu", ktorego uczylam sie w LO
      i "Wojsku" - na uczelni. Ja, majac 23 lata wiedzialam co robic z 6-
      ciotygodniowym nieoddychajacym dzieckiem!!! Nauczyli mnie tego w szkole! Dzis
      mam dwoch doroslych synow, ktorzy przeszli kurs Pierwszej Pomocy i Reanimacji a
      do tego co rok chodzimy wspolnie na tzw. kurs "przypominajacy". W naszej
      rodzinie sie wie, ze to koniecznosc.....Pani Wiceprzewodniczaca byc moze nie ma
      dzieci, meza, wnukow, wiec jej nie zalezy.....prawie 90% przypadkow udzielania
      pierwszej pomocy zdarza sie w domach!!!
      Juz dawno temu uczyli tego w szkolach!!! Czy nie mozna przystosowac dawnego
      programu do dzisiejszych warunkow? Czy konieczne sa "wysilki i rozne proby" w
      wyniku ktorych "nikt w Polsce nie opracowal kompleksowo programu"?
    • bohun1963 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 04:42
      Tę panię powinno sie po prostu zastrzelić. I wszystkich myslących podobnie. To
      własnie oni działaja na szkodę zarówno młodzieży jak i na szkodę całego kraju.
      Nic dodać - nic ująć.
    • majster_g Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 05:58
      Oby tak dalej! Miejmy nadzieje, ze w najblizszych wyborach nikt juz nie bedzie
      na PIS glosowal.
      • yola13 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 10:39
        Jak tak dalej pójdzie to mysle ze moze nawet SLD wygra
    • krzychu_r Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 07:37
      ...nie ma co tu gadać
      Przyznać się lepiej ilu z tych wypowiadających się w obronie Jurka głosowało na
      PiS?
      no już, ale szczerze?
      Teraz każdy powinien conajmniej trzycyfrową kwotę wpłacić na WOŚP!!!

A Jurek już raz wygrał z Radiem M. z Torunia i panem Tadeuszem R. (dla mnie to
      jest pan, a nie ksiądz - księża ślubują życie w skromności - ten pan już to
      złamał (nazwa mi przez klawiaturę nie przechodzi...)
      A teraz się poprzez pociągane sznureczkami figurki w rządzie odgrywają na Jurku.
      "Zepsułeś mi zabawki, to ja Ci nasikam do piaskownicy..."
    • s.gaba Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 08:29
      Co za głupota!!! Niektórzy powinni się poważnie nad sobą zastanowić...
    • jbork Poseł nie jest gwarancją prawdy 24.03.06, 08:53
      Panie i Panowie posłowie PIS. Skoro się nie czytało projektu, to jakim prawem
      wypowiadacie się o nim? Prawem chamstwa, kryjąc się za immunitetem?
      Ja wiem, że gdyby to samo miał przeprowadzić o. Rydzyk, to poklask z waszej
      strony byłby wielki.
      A propo nieodpowiedzialnych osób wychowujących nasz edzieci. Warto przyjrzeć się
      przede wszystkim tym w sutannach, którzy w imię Boga wprowadzają terror na
      lekcjach. Czy to jest miłość, o której nas Jezus nauczał? A poza tym ilu z nich
      ma ukończone szkoły pedagogiczne?
      A Owsiak? Jedyna jego wada, to to, że chce pomóc!
    • vanik Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 24.03.06, 09:38
      "Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów jestem
      przeciwna, żeby prowadził program pierwszej pomocy w szkołach. Jak dotąd więcej
      zrobił szkody niż pożytku w procesie wychowania młodego pokolenia. Uważam, że
      jeżeli chce coś robić, niech to robi poza szkołą. Niesprawdzonych osób (albo
      wręcz takich, które nie wykazały się jeszcze niczym pozytywnym) nie powinno się
      zapraszać do szkoły. Patrząc na przeszłość, obawiałabym się nawet, że może to
      przynieść więcej złego niż dobrego".
      Po przeczytaniu takiego stwierdzenia ręce opadają.
      Szanowna Pani ! Nie wiem, co Pani zrobiła dobrego dla innych (może jedynie to
      że przestała Pani uczyć w szkole?). Moje dziecko korzystało w szpitalu ze
      sprzętu zakupionego przez Owsiaka.
      Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd !!!
      Ze tacy ludzie dzisiaj mają coś do powiedzenie w tym kraju.
      Co nas czeka ?? Emigracja ???
      Pewnie że Owsiaka trzeba zgnębić !!!
      Wszak mógłby zbierać kasę na Świątynie Opatrzności zamiast na jakiś głupi
      sprzęt do szpitala. A co w szpitalu czegoś brak ??
      pozdrawiam serdecznie PiSowców..i cóż..oby wam się zdrowe dzieci rodziły i nie
      musiały korzystać ze sprzętu zakupionego przez takie niesławne i niemoralne
      organizacje jak WOŚP
      pozdrawiam
      bea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka