mrws 24.03.06, 20:02 Prezydent wszystkich Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przypadek Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 20:03 Może niech spróbuje przekonać brata do dymisji rządu, prędzej mu pójdzie, w końcu rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod No powiedz im, powiedz Lechu... 24.03.06, 20:18 bo bratu już przymiotników brakuje... Do niedawna ataki PO były wściekłe, dzisiaj już chamskie. Ale jak Ty, Ojcze Narodu, przewielebnie oświecisz ciemny lud z PO, to może coś do nich dotrze... Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: No powiedz im, powiedz Lechu... 24.03.06, 20:22 My, Ciemny Lud Rzeczpospolitej... A nie, to było w poprzednim okresie, w tej strasznej III RP. Teraz mamy IV. A więc - My, Jaśnie Oświecony Pan Prezydent mówimy - jako personifikacja woli Narodu - że wybory mają odbyć się w maju. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Re: No powiedz im, powiedz Lechu... 24.03.06, 20:40 Chuck Norris policzył do nieskończoności. Dwa razy. Jarosław Kaczyński robi to samo. Na palcach jednej ręki. Teoria ewolucji nie istnieje. Tylko lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwolił żyć... ...na polecenie Jarosława Kaczyńskiego. W domu Chucka Norrisa nie ma drzwi. Tylko ściany, przez które przechodzi. Jarosław Kaczyński nie przechodzi przez ściany. One się przed nim rozstępują. Chuck Norris może podzielić przez zero. Mimo to wie, że sam jest zerem. Świetnie wie, przy kim. Chuck Norris zamówił big maca w Burger Kingu. I otrzymał. Jarosław Kaczyński nie musi niczego zamawiać. Energię czerpie z kosmosu. Niektórzy noszą koszulki z Chuckiem Norrisem. Chuck Norris nosi koszulkę z Jarosławem Kaczyńskim. Nie od razu Kraków zbudowano? Chuck Norris zbudował. Dostał takie polecenie. Od Lecha Kaczyńskiego. Jarosław Kaczyński nie zajmuje się takimi drobiazgami. Bóg rzekł: "Niech stanie się światłość". Chuck Norris na to: "Mówisz i masz"... ...i gorzko tego pożałował. Nie zauważył stojącego obok stwórcy Jarosława Kaczyńskiego. Chuck Norris gra w rosyjską ruletkę z całkowicie nabitym rewolwerem. I wygrywa. Jarosław Kaczyński robi to samo z dwoma rewolwerami. Chuck Norris jest tak twardy, że słucha Mandaryny. Jarosław Kaczyński jest tak twardy, że Mandaryna słucha jego. Nie istniala inkwizycja. To byl Chuck Norris. Nie istnieje koalicja. To jest Jarosław Kaczyński. Chuck Norris jest niewidzialny dla radarów. Jarosław Kaczyński jest niewidzialny dla Leppera. Chuck Norris dogłębnie rozumie psychikę i logikę zachowania kobiet. Jarosław udoskonalił tę sztukę na koty i inne zwierzęta. Chuck Norris kopie się z koniem. Jarosław Kaczyński dyskutuje z Romanem Giertychem. Bóg chciał stworzyć świat w 10 dni. Chuck Norris dał mu 6. A tak naprawdę 7, ale Jarosław Kaczyński powiedział, że w niedzielę się nie pracuje i Bóg się dostosował. Chuck Norris ma dwie prędkości: Chodzenie i Zabijanie. Jarosław Kaczyński decyduje, którą ma włączyć. Kiedy Chuck Norris uprawia sex z facetem, to nie dlatego, że jest gejem. To dlatego, że skończyły mu się kobiety. Kiedy Jarosław Kaczyński uprawia sex z facetem, to też nie dlatego że jest gejem. To dlatego, że chce bliżej poznać przeciwnika. Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami. Jarosław Kaczyński potrafi zaskrzypieć wodnym łóżkiem. Co Chuck ma pod brodą? Koleją pięść Co Jarosław Kaczyński ma pod brodą? Pasek od spodni. Tylko Chuck Norris potrafi polizać swój łokieć. Tylko Jarosław Kaczyński potrafi pocałować klamkę stojąc wyprostowany. Chuck Norris jest mistrzem półobrotu! Jarosława Kaczyńskiego jest w ogóle pół! Odpowiedz Link Zgłoś
errabundi A może by tak drzewa sadzić? 24.03.06, 21:13 Tak jak Turkmenbasza? Tysiąc drzew na tysiąc lat. I za tysiąc lat atmosfera się odświeży... ------ Jestem z Układu. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Baju! baju! Będziesz w Raju!!!!: 24.03.06, 21:41 Oczywiście w raju jarosława!:)))))))))))))))) Tylko ten raj jest zerem dla PO!:)))))))))))) A może bliźniaki spróbują namówić Donalda na wybicie kamieniem okna u Kazia?!:))) To oczywiście może być dużo bardziej przyjemniejsze, niż klepniecie zgody na samorozwiązanie na żądanie jarka!:))))))) Lepiej poczekać do września, to będzie bardziej przyjemniej, lub poczekać nawet jeszcze 3,5 roku, to może być jeszcze bardziej przyjemniej!:)))))) Ostrzeżenie! Może być smutniej!!! Może zabraknąć bliźniaków i pisuaru!:-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tusek.swirusek W Maju Rozpad PO ??????????????? 24.03.06, 22:02 Rozpad PO na zjeżdzie PO w maju byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem dla Polski ! i jest mozliwy ! pod obecnym rządami tuska i rokiety PO stacza sie w kierunku lumpen-partii i lumpen opozycji rozpad PO z przejsciem uczciwych członków do PISu byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem dla Polski i Polaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: W Maju Rozpad PO ??????????????? 24.03.06, 22:06 Alez dowcipnis z ciebie. :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tp.s.a KTO ULŻY! NO KTO ! 24.03.06, 22:39 Kto ulży jednemu kaczusiowi w tym STANIE NAPIĘCIA, bo on żądzić nie może! KTO?? Naród będzie wdzięczny za poświęcene! -- "Jeśli nie uda się go (układu) ujawnić, będzie to świadczyło o jego potędze, a więc o słuszności tezy lidera PiS. Gdy układ okaże się niewykrywalny, wtedy jego potęga (Jarosława K.:) okaże się nieogarniona." - Janusz A. Majcherek Odpowiedz Link Zgłoś
tusek.wrrr Re: W Maju Rozpad PO ????????????????????????????? 25.03.06, 02:33 tusek.swirusek napisał: > Rozpad PO na zjeżdzie PO w maju > byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem > dla Polski ! i jest mozliwy ! > > pod obecnym rządami tuska i rokiety > PO stacza sie w kierunku lumpen-partii > i lumpen opozycji > > rozpad PO z przejsciem uczciwych członków do PISu > byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem > dla Polski i Polaków ! NIE WYKLUCZONE ZE TAK BEDZIE ! TO BY BYLO IDEALNE ROZWIAZANIE ! TUSEK DO DOMU PISAC WSPOMNIENIA O DZIADKU A RAKIETA DO KRAKOWA UCZCIWIE ZARABIAC PRZY ROZNOSZENIU GAZET :) Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: W Maju Rozpad PO ??????????????? 24.03.06, 22:10 tusek.swirusek napisał: > Rozpad PO na zjeżdzie PO w maju > byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem > dla Polski ! i jest mozliwy ! > > pod obecnym rządami tuska i rokiety > PO stacza sie w kierunku lumpen-partii > i lumpen opozycji > > rozpad PO z przejsciem uczciwych członków do PISu > byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem > dla Polski i Polaków ! Skończyłeś już chwała Bogu , czy bedzież dalej chrzanił nie daj Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: W Maju Rozpad PO ??????????????? 24.03.06, 23:28 tusek.swirusek napisał: rozpad PO z przejsciem uczciwych członków do PISu > byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem > dla Polski i Polaków ! ---------------------------------- Szczególnie pan Gosiewski ma gębę uczciwego. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Maju Rozpad PO ??????????????? 25.03.06, 00:18 rudy_harnas napisał: > tusek.swirusek napisał: rozpad PO z przejsciem uczciwych członków do PISu > > byłby najkorzystniejszym rozwiązaniem > > dla Polski i Polaków ! > ---------------------------------- > Szczególnie pan Gosiewski ma gębę uczciwego. Wasserman też niczego sobie uczciwy człowiek. Uczciwy inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Maju Rozpad PO ??????????????? 25.03.06, 00:15 Szkoda tylko że PiS nie ma zjazdu, wtedy na pewno by się podzielił i było to z pociechą dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Baju! baju! Będziesz w Raju!!!!: 24.03.06, 22:03 Po przeczytaniu twego postu, wzięło mnie na satyrkę! Wybory. Dwujajowy siadł na jaju, pewnie się wykluje w maju taka upierzona, ukaczona, monoPolska wymarzona. Już jest wiosna, wszystko Piska, w liberałów q urwy ciska. Siedzi, siedzi w czarnym fraku, Czeka, czeka na buraku. Ciągnie, ciągnie tego flaka, zamiast jajec ma buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: OK!:)))) Almagus 24.03.06, 22:28 Mam prośbę załącz to za mnie jutro, aż ich pokręci ze śmiechu lub złości. Mnie ciągle wyklikują, taka ich cenzura! Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ptasiagryparyb Re: No powiedz im, powiedz Lechu... 24.03.06, 23:09 Bracie! Jestes WIELKI!!! Chuck Norris przy Jarosławie to faktycznie malutki jest ;-) Link do Twojego postu rozsyłam do wszystkich znajomych. Nie będzie Chuck Norris pluł nam w twarz, skoro my mamy swojego Jarka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_absurdu Prezydencie Lechu! Zrób to dla kraju 24.03.06, 20:21 Jeśli platforma chce mieć wybory "2 w 1" - to zrezygnuj z urzędu. Wówczas będzie można przeprowadzić parlamentarne i prezydenckie jednocześnie... TAb Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 21:25 Moze mi ktos wytlumaczyc, bo ja chyba glupia jestem, dlaczego wybory MUSZA sie odbyc albo PRZED wizyta Benedykta, albo dlugo po??? Co ma Papiez do tego kiedy maja sie odbyc wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 22:12 No wlaśnie, a tak by bliźniacy mogliby z Papieżem śliczny spot wyborczy skręcić - w poprzedniej kampanii takimi zdjęciami się wszak też chwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
1943.46ir Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 25.03.06, 00:08 d.o.s.i.a napisała: > Moze mi ktos wytlumaczyc, bo ja chyba glupia jestem, dlaczego wybory MUSZA sie > odbyc albo PRZED wizyta Benedykta, albo dlugo po??? Co ma Papiez do tego kiedy > maja sie odbyc wybory? Ja też mam pytanie. Dlaczego nie usłyszałem Prezydenta RP tylko Echo Jarosława? I nie był to odosobniony przypadek,stąd drugie pytanie:czy Prezydent ma jakieś WłASNE zdanie? Gdzie i kiedy można to przeczytać? Czekam niecierpliwie. Poprzedni prezydent miał ksywkę "prezio".Obecny pracuje na ksywkę " ECHO ". Tyz piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 25.03.06, 00:23 1943.46ir napisał: > d.o.s.i.a napisała: > > > Moze mi ktos wytlumaczyc, bo ja chyba glupia jestem, dlaczego wybory MUSZ > A sie > > odbyc albo PRZED wizyta Benedykta, albo dlugo po??? Co ma Papiez do tego > kiedy > > maja sie odbyc wybory? > > Ja też mam pytanie. Dlaczego nie usłyszałem Prezydenta RP tylko Echo Jarosława? > I nie był to odosobniony przypadek,stąd drugie pytanie:czy Prezydent ma jakieś > WłASNE zdanie? Gdzie i kiedy można to przeczytać? > Czekam niecierpliwie. Poprzedni prezydent miał ksywkę "prezio".Obecny pracuje n > a > ksywkę " ECHO ". Tyz piknie. Przecież w Polsce rządzi prezes. A wszyscy muszą się jego słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
clandestino Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 20:04 A jaki do cholery ma związek przylot B-16 do Polski z naszymi wyborami? Może niech B-16 przyleci kiedy indziej skoro to PiSowi koliduje z czymkolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 20:11 Będzie orędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasiagryparyb Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 23:11 czlonekukladu napisał: > Będzie orędzie. I Kaczor na grzędzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Czas byłby wpisać do konstytucji, że wybory 24.03.06, 20:12 odbywaja się przed wizytami papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czas byłby wpisać do konstytucji, że wybory 25.03.06, 00:25 jerjar napisał: > odbywaja się przed wizytami papieża. Albo wtedy kiedy chce Kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: PO przyparte do muru 24.03.06, 20:12 No coz, trudno nie przyznac temu racji. Jeszcze niedawno D. Tusk mowil, iz kazdy, kolejny dzien PIS - u przy wladzy, to katastrofa dla Polski i ogromne straty meterialne. No wiec teraz, Tusk ma okazje udowodnic, ze nie oklamywal Polakow. Panie Tusk, badz pan raz w zyciu mezczyzna i dotrzymaj pan slowa. Cala Polska slyszala, co pan mowil wczesniej. Cala Polska liczy na to, ze pan bedzie tym rycerzem, ktory w helmie na glowie, uratuje Polske od ziejacego nienawiscia pisowskiego smoka. Do boju, panie Tusk. Wprawdzie pana zona twierdzila, ze nic co pan zacznie nie potrafi pan skonczyc, ale teraz ma pan jej okazje udowodnic inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: PO przyparte do muru 24.03.06, 20:20 Mnie bardzo łatwo tym bzdurom nie przyznać racji. A jeśli chodzi o dotrzymywanie słowa, to proszę się skupić na szefach Pańskiej ukochanej partii - jest tam o wiele ciekawsze pole do wzdychań i zaklinań. Pozdrowienia PS. Proszę nie tracić czasu na zaklinanie rzeczywistości. Tusk nie jest w ciemię bity: kilka razy wystrychnął go już PiS na dudka. "Nosił wilk razy kilka..." - teraz Kaczyński czeka w przedpokoju. Ale niech się nie ługdzi: PO odczeka, aż PiS będzie mieć dobrze poniżej 20%. I nic tu nie pomogą wzniosłe tyrady ani nasyłanie braciszka-prezydenta niewszystkich Polaków. Trzeba było wcześniej myśleć o odpowiedzialności za kraj, a nie wąchać się z Lepperem i Giertychem. W obecnej sytuacji PiS-u każdy szanujący się polityk na Zachodzie już dawno złożyłby dymisję - ale nie Kaczyński. Jego żądza władzy jest silniejsza nawet od poczucia własnego honoru. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do mobisek 24.03.06, 20:36 Czlowieku, o czym Ty piszesz? Od kiedy to szef dwukrotnie zwycieskiej partii, ktory do tego nie zajmuje zdanej pozycji rzadowej, ma sie podawac do dymisji. Natomiast szef partii, ktora dwukrotnie otrzymala wyborcze lanie, ma pozostawac przy wladzy. Czy ty wogole czytasz te bzdury, zanim je wystukasz na klawiaturze. Nie podawaj przykladow zadnego zachodu, bo jak sie czyta Twoje "logiczne wypociny", to mozna miec rowniez watpliwosci, czy Ty wogole wiesz gdzie jest zachod. Nic dziwnego ze PO, to takie polityczne zero. Majac takich zwolennikow. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Do zwolennika PiS 24.03.06, 20:51 Krotkie pytanie. Dlaczego PiS chce wyborow w maju? Ma wszystko co potrzeba aby rzadzic krajem. Wymieniam: -Rzad -wiekszosc w sejmie -wiekszosc w senacie -prezydenta -KRRTV -RPO Czego potrzeba jeszcze? Tylko prosze odniesc sie do pytania tresciwie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomikow Re: Do zwolennika PiS 24.03.06, 21:04 Nie jestem zwolennikiem PiS'u. Kaczyńskiemu wystarczy jeszcze tylko wprowadzenie stanu wojennego. Co się będzie rozdrabniał na konstytucję, banki, media... Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: Do zwolennika PiS 24.03.06, 21:07 pytanie bylo skierowane do "marek10004" caly czas mowie, ze czas najwyzszy zalozyc ciemne okulary pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do mirka 24.03.06, 21:14 Z wymienionych przez Ciebie przykladow, nie zgadza sie tylko jeden; niestety najwazniejszy. Mam tu na mysli wiekszosc w sejmie, ktora blednie wliczyles. Bez tego jednak, wszystkie pozostale nie maja wiekszego znaczenia. Nie musze Ciebie chyba do tego przekonywac. Musi byc wiekszosc w sejmie, aby forsowac wlasciwe ustawy, inaczej jest to tylko dreptanie w miejscu. Lepper i Giertych nie sa politykami PIS. Do tego chyba tez nie musze Cie przekonywac. J. Kaczynski zdaje sobie sprawe, ze wyborcy nie wybacza mu wlaczenia tych dwoch do rzadu, o ile nie bedzie w stanie jasno wykazac, ze destrukcja PO nie daje innej szansy. I tak sie powoli dzieje. Wczorajszy program "Forum" konczyl sie sondazem. Widzowie mieli odpowiedziec czy Samoobrona powinna wejsc do rzadu. Oto wynik; 55 procent za. Jeszcze miesiac temu nie do pomyslenia, nie uwazasz? To duzy bol glowy dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: do mirka 24.03.06, 21:20 "To duzy bol glowy dla PO." Mysle, ze to zaden bol glowy. Niestety, ale w chwili obecnej mamy sytuacje patowa. Hipotetychnie po nowych wyborach w maju do sejmu wchodza 4 partie PiS, PO, SLD i SO. PO ma minimalna wiekszosc. Z PiS-em nie bedzie zadnej koalicji, jak rowniez z SO. Zostaje tylko SLD. Czyli PO jest w takiej samej sytuacji jak dzisiaj PiS. Jesli by wygral PiS to wejdzie w koalicje z SO, czyli mamy sytuacje z dnia dzisiejszego. Reasumujac, po co w maju wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do mirka 24.03.06, 21:29 Przede wszystkim nie ma zadnej przewagi PO. Tak wykazal tylko jeden sondaz, a ja nie wierze w zaden. Sa ta kompletne bzdury; patrz na ostatnie wybory parlamentarne i prezydenckie. Nie bedzie zadnych wyborow. I nie o to chodzi Kaczynskiemu, ale aby spoleczenstwo zaakceptowalo Leppera w rzadzie. Ta akceptacja nastepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: do mirka 24.03.06, 21:37 marek10004 napisał: > Przede wszystkim nie ma zadnej przewagi PO. Tak wykazal tylko jeden sondaz, a > ja nie wierze w zaden. Sa ta kompletne bzdury; patrz na ostatnie wybory > parlamentarne i prezydenckie. > Nie bedzie zadnych wyborow. I nie o to chodzi Kaczynskiemu, ale aby > spoleczenstwo zaakceptowalo Leppera w rzadzie. Ta akceptacja nastepuje. I bardzo dobrze, ze akceptuje. PO lapie dwie sroki. Po pierwsze, wciska SO w uklad rzadzacy. Andrzej nie bedzie juz mogl mowic "my jeszcze nie rzadzilismy". Po drugie, pokazuje ludziom ile sa warte rzady PiS-u. Zgadzam sie z Toba w 100%, ze wyborow w maju nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do mirka 24.03.06, 21:47 Poprawka, wyborow nie tylko nie bedzie w maju, ale wogole w najblizszym czasie. Wydaje mie sie ze mylisz sie co do tych dwoch srok. Powstanie koalicji rzadowej, akceptowanej przez spoleczenstwo, to bedzie ogromny cios dla PO, zakladajac ze ta koalicja bedzie funkcjonowala. Pamietaj o jednym; w PO jest mnoostwo ludzi, ktory byli przygotowywani do rzadzenia. Nie do opozycji, ale do rzadzenia i to juz, od zaraz. Dla tych ludzi to ogromnie frustrujace, bo oni nie chca czekac na swoja kolej, byc moze nastepne 3 lata. Podczas majowego zjazdu PO, wewnatrz tej organizacji dojdzie do prawdziwej rewolucji. A, za lby wezma sie Tusk i Rokita. Ci panowie nawzajem sie nie znosza. Wszystko, co PIS musi zrobic, to utworzyc koalicje rzadowa przed majem , a potem tylko spokojnie czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: do mirka. Baju! baju! Bedziesz w Raju!!!!! 24.03.06, 21:49 Oczywiście w raju jarosława!:)))))))))))))))) Tylko ten raj jest zerem dla PO!:)))))))))))) A może bliźniaki spróbują namówić Donalda na wybicie kamieniem okna u Kazia?!:))) To oczywiście może być dużo bardziej przyjemniejsze, niż klepniecie zgody na samorozwiązanie na żądanie jarka!:))))))) Lepiej poczekać do września, to będzie bardziej przyjemniej, lub poczekać nawet jeszcze 3,5 roku, to może być jeszcze bardziej przyjemniej!:)))))) Ostrzeżenie! Może być smutniej!!! Może zabraknąć bliźniaków i pisuaru!:-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: do mirka 24.03.06, 21:59 Wybacz, ale nie moge poprzec Twojego zdania. Powstanie koalicji PiS-SO nie bedzie po to, aby zrobic na zlosc PO, tylko aby dalej rzadzic. Namiastke projektow ustaw SO mielismy juz kilka w ostatnich tygodniach. Szczegolnie znaja sie na gospodarce. Jak przelknie wicepremiera Leppera, Pani Gilowska zobaczymy. Juz teraz mi sie oczy zaswiecily na ten spektakl. Co do PO to wydaje mi sie, ze ciagle ataki braci i reszty, zmobilizowaly tych ludzi o ktorych mowisz. Co bedzie na zjezdzie, nie wyprzedzajmy wypadkow. Ale mysle, ze nie bedzie tak zle. Co do Piskorskie, osobiscie mysle ze powinni go juz dawno wywalic. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do mirka 24.03.06, 22:03 No coz, zobaczymy. Dziekuje za mila dyskusje. Musze konczyc. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: do mirka 24.03.06, 22:04 I jeszcze jedno. Zastanow sie, jak zareaguja doly PiS-u na ta koalicje? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: do mirka 25.03.06, 00:00 marek10004 napisał: > > Powstanie koalicji rzadowej, akceptowanej przez spoleczenstwo, to bedzie > ogromny cios dla PO, zakladajac ze ta koalicja bedzie funkcjonowala. Będzie funkcjonowała równie skutecznie, co "pakt stabilizacyjny". > Pamietaj o jednym; w PO jest mnoostwo ludzi, ktory byli przygotowywani do > rzadzenia. Nie do opozycji, ale do rzadzenia i to juz, od zaraz. Dla tych > ludzi to ogromnie frustrujace, bo oni nie chca czekac na swoja kolej, byc moze > nastepne 3 lata. Poczekają; to inteligentni ludzi i wiedzą, że takie czekanie im się opłaci. > Podczas majowego zjazdu PO, wewnatrz tej organizacji dojdzie do prawdziwej > rewolucji. A, za lby wezma sie Tusk i Rokita. Ci panowie nawzajem sie nie > znosza. No, taka sama prawda, jak to, że członkowie Platformy mieli masowo przechodzić do PiSu... > Wszystko, co PIS musi zrobic, to utworzyc koalicje rzadowa przed majem , a > potem tylko spokojnie czekac. Aż się rozpadnie. W dwa do trzech tygodni po powstaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneoczykoguta Re: do mirka 24.03.06, 21:23 marek10004 napisał: > Musi byc wiekszosc w sejmie, aby forsowac > wlasciwe ustawy, inaczej jest to tylko dreptanie w miejscu. hehehe:) podaj mi przykład jednej właściwej ustawy:) te buraki nic nie robią, to znaczy robia: szkodzą, szkodzą mnie i przyszłości mojego dziecka, paranoja ze schizofrenią... :)PIS paranoja i schiza:) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: do marka: 24.03.06, 23:47 marek10004 napisał: > Z wymienionych przez Ciebie przykladow, nie zgadza sie tylko jeden; niestety > najwazniejszy. Mam tu na mysli wiekszosc w sejmie, ktora blednie wliczyles. > Bez tego jednak, wszystkie pozostale nie maja wiekszego znaczenia. No, popatrz Ty! Wredny elektorat (chyba też z układu?) dał PiSowi tylko 27% poparcia! > Nie musze > Ciebie chyba do tego przekonywac. Musi byc wiekszosc w sejmie, aby forsowac > wlasciwe ustawy, inaczej jest to tylko dreptanie w miejscu. A słyszałeś o zawiązywaniu powyborczej koalicji, jeżeli żadna z partii nie zdobywa większości, umożliwiającej jej samodzielne rządzenie? To taki zwyczaj, typowy dla demokracji, a podstawą jest tu wynegocjowanie porozumienia między koalicjantami, które umożliwi wspólne rządzenie. Polega to - mówiąc krótko - na tym, że każdy z koalicjantów rezygnuje z punktów własnego programu, które to punkty są nie do przyjęcia dla drugiej strony oraz na obsadzeniu stanowisk w rządzie, w tym także najbardziej istotnych dla rządzenia krajem, proporcjonalnie do wyniku wyborczego. Do tego właśnie PiS nie jest zdolne; przy 27- procentowym poparciu żąda 100 procent władzy. > Lepper i Giertych nie sa politykami PIS. Do tego chyba tez nie musze Cie > przekonywac. J. Kaczynski zdaje sobie sprawe, ze wyborcy nie wybacza mu > wlaczenia tych dwoch do rzadu, o ile nie bedzie w stanie jasno wykazac, ze > destrukcja PO nie daje innej szansy. Od kiedy to w demokracji partia opozycyjna ma dawać szansę rządowi? Front Jedności Narodu a rebours?! > I tak sie powoli dzieje. Wczorajszy > program "Forum" konczyl sie sondazem. Widzowie mieli odpowiedziec czy > Samoobrona powinna wejsc do rzadu. Oto wynik; 55 procent za. Jeszcze miesiac > temu nie do pomyslenia, nie uwazasz? To duzy bol glowy dla PO. A nie, przypadkiem, dla PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
ptasiagryparyb Re: Do zwolennika PiS 24.03.06, 23:14 mirek800 napisał: > Krotkie pytanie. Dlaczego PiS chce wyborow w maju? > Ma wszystko co potrzeba aby rzadzic krajem. Wymieniam: > -Rzad > -wiekszosc w sejmie > -wiekszosc w senacie > -prezydenta > -KRRTV > -RPO > Czego potrzeba jeszcze? > Tylko prosze odniesc sie do pytania tresciwie? Nie mają jeszcze Papieża... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: do mobisek 24.03.06, 21:01 marek10004 napisał: > Czlowieku, o czym Ty piszesz? Od kiedy to szef dwukrotnie zwycieskiej partii, > ktory do tego nie zajmuje zdanej pozycji rzadowej, ma sie podawac do dymisji. > Natomiast szef partii, ktora dwukrotnie otrzymala wyborcze lanie, ma pozostawac > > przy wladzy. Czy ty wogole czytasz te bzdury, zanim je wystukasz na klawiaturze > . > Nie podawaj przykladow zadnego zachodu, bo jak sie czyta Twoje "logiczne > wypociny", to mozna miec rowniez watpliwosci, czy Ty wogole wiesz gdzie jest > zachod. Nic dziwnego ze PO, to takie polityczne zero. Majac takich zwolennikow. > Jeszcze jeden myjący kible za granicą poucza nas, Polaków, co mamy robić. Ty już wybrałeś - wiem, to jest frustrujące, nawet w myciu kibli jest konkurencja. Polaczku, zostaw Polskę Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do akkj 24.03.06, 21:24 Tak sie sklada, iz na tym zachodzie pracuje na szczeblu rzadowym, a moja zona jest nauczycielka. Naczynia myje w domu i to z checia. Nie uwazam sie za Polaczka, ale za Polaka. W przeciwienstwie do Ciebie, ktorego okreslam jako zwyklego chama. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: do akkj 24.03.06, 22:09 Co ty kolego robisz na zachodzie to tylko twój problem. A co się dzieje w Polsce to sprawa tych co tu "jeszcze" zostali. Prawdą jest że erozja zaufania do PiS postępuje, tak jak do każdej partii u władzy. Podobnie się będzie miała sprawa ze SLE(Samoobrona AL). Na dodatek PiS w niekończacej się kampanii wyborczej próbuje przejąć elektorat Leppera. Czy naprawdę uważasz że ewentualna przyszła koalicja przetrwa dalej niż do wyborów na jesieni? Nie, bo inaczej w nowym sejmie zabraknie miejsca dla SLE. Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: do akkj 24.03.06, 22:26 Czyli jesteście na garnuszku rządu obcego kraju to wszytko tłumaczy ha ha. Typowi etatowcy czyli wyborcy pis-u. Popracuj trochę w firmie prywatnej to Ci przejdzie wielka miłość do pis-u. Dlaczego tak nas pouczają Ci co nie żyją w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Czy Ty Marku czytasz te bzdury zanim je wystukasz? 24.03.06, 23:19 marek10004 napisał: > Czlowieku, o czym Ty piszesz? Od kiedy to szef dwukrotnie zwycieskiej partii, > ktory do tego nie zajmuje zdanej pozycji rzadowej, ma sie podawac do dymisji. Od momentu, kiedy dojdzie do wniosku, że rządzić, niestety, nie potrafi. A ten moment już chyba nastąpił, nieprawdaż? I - dokładnie - nie chodzi o osobiste podanie się do dymisji, skoro rządzi z tylnego fotela, ale o podanie do dymisji swego rządu. > Natomiast szef partii, ktora dwukrotnie otrzymala wyborcze lanie, ma pozostawać przy władzy? Domyślam się, że chodzi Ci o Tuska. Pytam więc, przy jakiej "władzy" ma on "pozostawać" lub nie, skoro żadnej nie pełni i od wyborów nie pełnił? Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do koloratury 25.03.06, 13:55 We wladzach PO, oczywiscie. Doprawdy, nie potrzeba byc Einsteinem, aby wiedziec co mialem na mysli. Czy Ty aby czytasz te bzdury, ktore wystukujesz na klawiaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: do mobisek 25.03.06, 00:31 marek10004 napisał: > Czlowieku, o czym Ty piszesz? Od kiedy to szef dwukrotnie zwycieskiej partii, > ktory do tego nie zajmuje zdanej pozycji rzadowej, ma sie podawac do dymisji. > Natomiast szef partii, ktora dwukrotnie otrzymala wyborcze lanie, ma pozostawac > > przy wladzy. Czy ty wogole czytasz te bzdury, zanim je wystukasz na klawiaturze > . > Nie podawaj przykladow zadnego zachodu, bo jak sie czyta Twoje "logiczne > wypociny", to mozna miec rowniez watpliwosci, czy Ty wogole wiesz gdzie jest > zachod. Nic dziwnego ze PO, to takie polityczne zero. Majac takich zwolennikow. > A widzisz ostatnio w tym tygodniu Kaczorek dostał dwa razy po łapkach! Raz z KRRiT a drugi raz pewny już rzecznik praw dziecka nie jest tym rzecznikiem, więc kto tak jest ostatnio zwycięski? Odpowiedz Link Zgłoś
ptasiagryparyb Re: PO przyparte do muru 24.03.06, 23:12 marek10004 napisał: > No coz, trudno nie przyznac temu racji. Jeszcze niedawno D. Tusk mowil, iz > kazdy, kolejny dzien PIS - u przy wladzy, to katastrofa dla Polski i ogromne > straty meterialne. No wiec teraz, Tusk ma okazje udowodnic, ze nie oklamywal > Polakow. Donald Tusk może to udowodnić. Ale najpierw PiS musi troszkę porządzić jeszcze - żeby w następnych wyborach nie dostał więcej jak 10% Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PO przyparte do muru 25.03.06, 00:28 marek10004 napisał: > No coz, trudno nie przyznac temu racji. Jeszcze niedawno D. Tusk mowil, iz > kazdy, kolejny dzien PIS - u przy wladzy, to katastrofa dla Polski i ogromne > straty meterialne. No wiec teraz, Tusk ma okazje udowodnic, ze nie oklamywal > Polakow. > Panie Tusk, badz pan raz w zyciu mezczyzna i dotrzymaj pan slowa. Cala Polska > slyszala, co pan mowil wczesniej. Cala Polska liczy na to, ze pan bedzie tym > rycerzem, ktory w helmie na glowie, uratuje Polske od ziejacego nienawiscia > pisowskiego smoka. Do boju, panie Tusk. Wprawdzie pana zona twierdzila, ze nic > co pan zacznie nie potrafi pan skonczyc, ale teraz ma pan jej okazje udowodnic > inaczej. I ma udowodnić że własnego zdania nie ma tylko liczy się zdanie Kaczora? A Ty też byś zrobił co Twój przeciwnik by wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 I rzekł prezio wszystkich Pisuarow - tak rzadzic 24.03.06, 20:13 sie nie da i.....podal sie do dymisji Och nadmiar szczescia... Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: I rzekł prezio wszystkich Pisuarow - tak rzad 24.03.06, 20:23 przeciez niedawno nadkaczor chwalil sie ze wygrali niespodziewanie dla PO,2:0. w czym wiec problem? brak umiejetnosci w demokratycznym rzadzeniu? a moze sni im sie komuna na odwrot: urban zywi sie na smietniku,kaczorowe ub, jedno prawomyslne radio,jedna prawomyslna tv i duzo,duzo mieszkan z kratami w oknach? Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix 5:0 dla PiSu a Po sie łudzi 24.03.06, 21:50 Jast juz 5:0 dla PiSu a PO mysli ze wygra ten mecz. Nic nie wygra bo to partia porazek. ------------------------------------------------------------------- kolorowa polityka na KOLOROWY.BLOX.PL ------------------------------------------------------------------- Spójrzcie na siebie samych wertykalnie ||| Ziemia z kosmosu ||| i horyzontalnie === Peron2.blox.pl === Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: 5:0 dla PiSu?;-( Baju! Baju! Będziesz w Raju! 24.03.06, 21:55 Oczywiście w raju jarosława!:)))))))))))))))) Tylko ten raj jest zerem dla PO!:)))))))))))) A może bliźniaki spróbują namówić Donalda na wybicie kamieniem okna u Kazia?!:))) To oczywiście może być dużo bardziej przyjemniejsze, niż klepniecie zgody na samorozwiązanie na żądanie jarka!:))))))) Lepiej poczekać do września, to będzie bardziej przyjemniej, lub poczekać nawet jeszcze 3,5 roku, to może być jeszcze bardziej przyjemniej!:)))))) Ostrzeżenie! Może być smutniej!!! Może zabraknąć bliźniaków i pisuaru!:-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: 5:0 dla PiSu a Po sie łudzi 24.03.06, 22:01 na jakim programie ogladasze ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: 5:0 dla PiSu a Po sie łudzi 24.03.06, 22:29 Na kazdym. Pierwsza brama dla Pisu w wyborach parlamentarnych. Druga w prezydenckich, trzecia w wyborach na marszałka, czwarta z główki w postaci premiera Marcinkikewicza a piata z karnego czyli od 3 meisiecy w sondazach wysokie popracie. Jest szansa na jakas brame honorową? -- kolorowy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kj15 Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 20:15 Podpowiadam metodę na przekonanie PO: - prezydent daje przykład i ze wzgledu na dyplomatyczna chorobę, rezygnuje z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_omen Prezydent wszystkich Polaków - ale tylko tych 24.03.06, 20:15 którzy należą do PISu Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent wszystkich Polaków - ale tylko tych 25.03.06, 00:14 nemo_omen napisał: > którzy należą do PISu Lub, choćby, PiS tylko popieraja. I nic dziwnego: przecież cała reszta, to UKŁAD. O! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Kaczyńscy a interes narodowy 24.03.06, 20:18 oprzytomnij rodzino kaczyńskich! Nie przeszliście testu miłości bliźniego, co jest podstawą nauki Chrystusa- waszego handy cup'u marketingowego.... Czy nie czas zrobić coś dla ucieśnionych rodaków i przestać się kompromitować? Może czas i na nowe wybory prezydenckie? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 20:18 Znam przypadek, gdzie facet nawyłudzał od sporej grupki łatwowiernych biznesmenów kupę forsy, po czym przyjeżdzał, nocował i żarł na ich koszt mamiąc ich obietnicą "rychłego" zwrotu długu. Ale to chyba nie ten przypadek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 Ha ha już to widzę najpierw ich zwymyśla od burych 24.03.06, 20:21 suk albo jakoś w podobie a potem powie, że platforma nie chce się dogadać, Jego zdolności dyplomatyczne przejdą do historii i anegdot Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: Ha ha już to widzę najpierw ich zwymyśla od b 24.03.06, 20:23 Trafili za lat wiele do nieba prezydenci Putin, Castro i Kaczyński. Siedzą na niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg ich pyta, dlaczego płaczą. -nie udało mi się do końca stworzyć wielkiej Rosji - mówi Putin. Nie martw się pokazałeś im drogę, pójdą dalej sami. -Trzymałem naród za mordę, nic ze mnie nie mieli - mówi Castro. Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i będą mieli dobrobyt. -Spojrzał Pan Bóg na prezydenta Kaczyńskiego, przysiadł się i też zapłakał filut69 napisał: > suk albo jakoś w podobie a potem powie, że platforma nie chce się dogadać, > Jego zdolności dyplomatyczne przejdą do historii i anegdot Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum BO????? 24.03.06, 20:24 Zdaniem prezydenta, wybory muszą się odbyć albo przed przyjazdem papieża Benedykta XVI, "albo znacznie po". Bo jak nie, to co???? A jak sie odbędą, to co sie stanie? Nad trumną Karola Wojtyły powieszą tabliczkę - "Polakom wstęp wzbroniony"? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: BO????? 24.03.06, 20:36 Kaczuszki, przed wami już tylko ściana. A za ścianą lepper. Bo za przeproszeniem, Roman Giertych to dla was za wysokie progi. Tak się kończy wielkie żarcie..... kiedyś i tak to trzeba wy............... Czy wy tego nie rozumiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: BO????? 24.03.06, 20:43 tadjan napisał: > Kaczuszki, przed wami już tylko ściana. A za ścianą lepper. Bo za > przeproszeniem, Roman Giertych to dla was za wysokie progi. Tak się kończy > wielkie żarcie..... kiedyś i tak to trzeba wy............... Czy wy tego nie > rozumiecie? Kaczuszki siorbią, mlaszczą i parskają przed kamerami. Dwa smutne indywidua w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:25 zdarzyc na kongresie PO w maju; moze wtedy juz nie bedzie tuska i rokity , u ktorych "mozna umoczyc swoje kwity"? czeka nas ciekawa wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:31 silesius.monachijski napisał: > zdarzyc na kongresie PO w maju; moze wtedy juz nie bedzie tuska i rokity , u > ktorych "mozna umoczyc swoje kwity"? czeka nas ciekawa wiosna Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% głosów w przyszłych wyborach. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:34 bio.mum napisała: > Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% głosów w > przyszłych wyborach. Żałosne. Nie bój, starczy 75%.Masz już bilet w jedną strone?Polska za tobą nie zapłacze.Pa pa pa.Tylko nie do Chicago na Jackowo ,tam takich jak ty nie chcą! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:35 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% głosów w > > przyszłych wyborach. Żałosne. > Nie bój, starczy 75%.Masz już bilet w jedną strone?Polska za tobą nie > zapłacze.Pa pa pa.Tylko nie do Chicago na Jackowo ,tam takich jak ty nie chcą! > Ulżyło ci?:) Na zdrowie Wybacz, ale nie podejmę dyskusji ...bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:38 bio.mum napisała: > ezpa7z9 napisał: > > > bio.mum napisała: > Wybacz, ale nie podejmę dyskusji ...bez obrazy. zawieszona zakręcona ,zakręcona zawieszona.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:41 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > ezpa7z9 napisał: > > > > > bio.mum napisała: > > > Wybacz, ale nie podejmę dyskusji ...bez obrazy. > zawieszona zakręcona ,zakręcona zawieszona.... nudny, nudna..parafrazując tytuł filmu "Poszukiwany, Poszukiwana" zejdź ze mnie, nic z tego nie będzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:49 bio.mum napisała: > zejdź ze mnie, nic z tego nie będzie;) Będę cie tak kochać tak mooooocno kochać aż mnie pokochasz(to też z filmu ale innego o krasnoludkach) Ale(co polecam)zmądrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:52 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > zejdź ze mnie, nic z tego nie będzie;) > Będę cie tak kochać tak mooooocno kochać aż mnie pokochasz(to też z filmu ale > innego o krasnoludkach) > Ale(co polecam)zmądrzejesz. Zostań przy swoch poglądach. Ja zostanę przy swoich. Nie chcę ci zrobić przykrości ale nie jesteś dla mnie partnerem/partnerką do dyskusji. EOT wszystkiego najlepszego. szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:56 bio.mum napisała: > ezpa7z9 napisał: > > > bio.mum napisała: > > > > > zejdź ze mnie, nic z tego nie będzie;) > > Będę cie tak kochać tak mooooocno kochać aż mnie pokochasz(to też z filmu > ale > > innego o krasnoludkach) > > Ale(co polecam)zmądrzejesz. > > Zostań przy swoch poglądach. Ja zostanę przy swoich. Nie chcę ci zrobić > przykrości ale nie jesteś dla mnie partnerem/partnerką do dyskusji. EOT > > wszystkiego najlepszego. szczerze > > Zmądrzej niepartnerko/niepartnerze szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:58 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > ezpa7z9 napisał: > > > > > bio.mum napisała: > > > > > > > zejdź ze mnie, nic z tego nie będzie;) > > > Będę cie tak kochać tak mooooocno kochać aż mnie pokochasz(to też z > filmu > > ale > > > innego o krasnoludkach) > > > Ale(co polecam)zmądrzejesz. > > > > Zostań przy swoch poglądach. Ja zostanę przy swoich. Nie chcę ci zrobić > > przykrości ale nie jesteś dla mnie partnerem/partnerką do dyskusji. EOT > > > > wszystkiego najlepszego. szczerze > > > > > Zmądrzej niepartnerko/niepartnerze szczerze! zaczynasz mnie wkurzać. przystopuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:00 bio.mum napisała: > zaczynasz mnie wkurzać. przystopuj. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Lubię takie kocice. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:02 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > zaczynasz mnie wkurzać. przystopuj. > Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? > Lubię takie kocice. Nabrzmiał ci? Idź, żony poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:06 bio.mum napisała: > > > zaczynasz mnie wkurzać. przystopuj. > > Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? > > Lubię takie kocice. > > Nabrzmiał ci? Idź, żony poszukaj. > Bez urazy chłopa ci potrzeba.Szczuka to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:08 troche sie "wetne": moze bez takich osobistych wycieczek? to tylko sugestia; juz znikam ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > > > zaczynasz mnie wkurzać. przystopuj. > > > Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? > > > Lubię takie kocice. > > > > Nabrzmiał ci? Idź, żony poszukaj. > > Bez urazy chłopa ci potrzeba.Szczuka to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:10 silesius.monachijski napisał: > troche sie "wetne": moze bez takich osobistych wycieczek? to tylko sugestia; > juz znikam > Sil..a kysz. Dam sobie radę. Wracaj do swojego wątku i swoich sympatii;)) >zawieszona Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:09 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > > > zaczynasz mnie wkurzać. przystopuj. > > > Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? > > > Lubię takie kocice. > > > > Nabrzmiał ci? Idź, żony poszukaj. > > Bez urazy chłopa ci potrzeba.Szczuka to nie to. :)))) hahahahahaha...Biedactwo. Załosny gnojek wylazł z ciebie. Ile razy trzeba ci pisac żebys spadał, żebys zrozumiał?? Przypominam,że na początku byłam dla ciebie miła. Sam sie prosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:11 juz lepiej zabierzcie sie za Tuska i Kaczynskiego; po co tak na siebie "najezdzac"? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:12 silesius.monachijski napisał: > juz lepiej zabierzcie sie za Tuska i Kaczynskiego; po co tak na > siebie "najezdzac"? > Z tego co zauwazyłam brylujesz pod innym wątkiem. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:21 ja, i bryluje? ja tylko wypowiadam moje "skromne" opinie; bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > juz lepiej zabierzcie sie za Tuska i Kaczynskiego; po co tak na > > siebie "najezdzac"? > > > Z tego co zauwazyłam brylujesz pod innym wątkiem. > > ?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:22 silesius.monachijski napisał: > ja, i bryluje? ja tylko wypowiadam moje "skromne" opinie; to wracaj tam skąd przyszedłeś. dziekuję za uwagę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:42 wyganiasz mnie, jak tego Mojzesza na pustynie bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > ja, i bryluje? ja tylko wypowiadam moje "skromne" opinie; > > to wracaj tam skąd przyszedłeś. dziekuję za uwagę. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:44 silesius.monachijski napisał: > wyganiasz mnie, jak tego Mojzesza na pustynie > koniec sentymentów Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:48 ale moze nie takie drastyczne srodki? bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > wyganiasz mnie, jak tego Mojzesza na pustynie > > > koniec sentymentów Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:51 silesius.monachijski napisał: > ale moze nie takie drastyczne srodki? > Sil...daj spokój. Rózowi od Michnika czytają..co sobie o tobie pomyślą? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:54 mam nadzieje, ze nie zaskarza do sadu, jak Adas Ziemkiewicza; nie stac mnie na tak dobrych adwokatow, jakich ma koncern Springera bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > ale moze nie takie drastyczne srodki? > > > > Sil...daj spokój. Rózowi od Michnika czytają..co sobie o tobie pomyślą? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:02 silesius.monachijski napisał: > mam nadzieje, ze nie zaskarza do sadu, jak Adas Ziemkiewicza; nie stac mnie na > tak dobrych adwokatow, jakich ma koncern Springera > A ci od Rydzyka? Stajesz sie niewiarygodny...ja nie słucham Radia Maryja Sil...dobrze wiesz, że to wyklucza bliższe relacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:07 Ale to ich przeciez Owsiak zaskarzyl; i tez nie skorzystal z drogi polemiki w mediach (a przeciez wszystkie media - poza RM - bylyby za nim), tylko uciekl sie do procesu sadowego; zreszta: wyrok kuriozalny: ogranicza wolnosc wypowiedzi (ze Szczuka bylo jednak troche inaczej); . Wywiad z poslem na Sejmu. - Panie posle, ile wynosi Pana dieta. - 8.000 zl - Niech mi Pan powie jak to sie dzieje. Zarabia Pan 8.000 zl miesiecznie i splaca Pan raty w wysokosci 12 tys zl?? - Dokladam. - Od kiedy nie wymawia Pan "R"? bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > mam nadzieje, ze nie zaskarza do sadu, jak Adas Ziemkiewicza; nie stac mn > ie > na > > tak dobrych adwokatow, jakich ma koncern Springera > > > A ci od Rydzyka? Stajesz sie niewiarygodny...ja nie słucham Radia Maryja > Sil...dobrze wiesz, że to wyklucza bliższe relacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:12 silesius.monachijski napisał: > Ale to ich przeciez Owsiak zaskarzyl; i tez nie skorzystal z drogi polemiki w > mediach (a przeciez wszystkie media - poza RM - bylyby za nim), tylko uciekl > sie do procesu sadowego; zreszta: wyrok kuriozalny: ogranicza wolnosc > wypowiedzi (ze Szczuka bylo jednak troche inaczej); > . >Czyli wszystko ci jedno czy Owsiak czy ja?? Tak myslałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:19 nie wszystko mi jedno; zas ta fala procesow mnie smieszy; przypomina mi to schroedera, ktory skarzyl przed sadem Bild, bo chodzilo o kolor jego wlosow; bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > Ale to ich przeciez Owsiak zaskarzyl; i tez nie skorzystal z drogi polemi > ki w > > mediach (a przeciez wszystkie media - poza RM - bylyby za nim), tylko uci > ekl > > sie do procesu sadowego; zreszta: wyrok kuriozalny: ogranicza wolnosc > > wypowiedzi (ze Szczuka bylo jednak troche inaczej); > > . > >Czyli wszystko ci jedno czy Owsiak czy ja?? Tak myslałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:28 silesius.monachijski napisał: > nie wszystko mi jedno; zas ta fala procesow mnie smieszy; przypomina mi to > schroedera, ktory skarzyl przed sadem Bild, bo chodzilo o kolor jego wlosow; > >w ten sposób żadnej kobiety nie oczarujesz...nawet madzi buczek. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:36 ej, bio.mum; zostawmy te biedna Madzie; ma te swoja radosc i to swoje szczescie w tym, jak zyje, i dobrze; lepiej, zeby sie dziewczynka - tak ciezko doswiadczona przez los - czyms mogla nacieszyc; . co do kobiet, to fakt: czarowac nie potrafie; grac tez nie; i nawet nie probuje; jestem na swoj sposob szczery; moglbym miec tutaj tez pretensje do "komuny", ze nauczyla mnie byc "szczerym az do bolu"; ale po co? w pewnym wieku trudno sie zmienic bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > nie wszystko mi jedno; zas ta fala procesow mnie smieszy; przypomina mi t > o > > schroedera, ktory skarzyl przed sadem Bild, bo chodzilo o kolor jego wlos > ow; > > > >w ten sposób żadnej kobiety nie oczarujesz...nawet madzi buczek. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:57 silesius.monachijski napisał: > ej, bio.mum; zostawmy te biedna Madzie; ma te swoja radosc i to swoje szczescie > > w tym, jak zyje, i dobrze; lepiej, zeby sie dziewczynka - tak ciezko > doswiadczona przez los - czyms mogla nacieszyc; To była prowokacja;) Wymów jej imię nie klęcząc - będziesz podejrzany o obrażanie uczuż religijnych;) > . > co do kobiet, to fakt: czarowac nie potrafie; grac tez nie; i nawet nie > probuje; jestem na swoj sposob szczery; moglbym miec tutaj tez pretensje > do "komuny", ze nauczyla mnie byc "szczerym az do bolu"; ale po co? w pewnym > wieku trudno sie zmienic > >Wiem Sil. w porównianiu z takim gekonem to ty jestes złoty chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:01 co do Madzi, to powiem szczerze, wzruszylem sie wypowiedzia, ze "nie ma zalu do pani Szczuki"; nie chodzi o tanie uczucia: ta dziewczynka ma cos w sobie, jakas sile, ktorej nie do konca rozumie; ja pewnie - bedac w jej polozeniu - przeklinalbym caly swiat za moje nieszczescie; a ona nie; i to widac po niej; troche dla mnie niesamowite; . Dziekuje za komplement: gekon coraz bardziej mnie "wkurza"; nie wiem, o co mu chodzi; bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > ej, bio.mum; zostawmy te biedna Madzie; ma te swoja radosc i to swoje > szczescie > > > > w tym, jak zyje, i dobrze; lepiej, zeby sie dziewczynka - tak ciezko > > doswiadczona przez los - czyms mogla nacieszyc; > > To była prowokacja;) Wymów jej imię nie klęcząc - będziesz podejrzany o > obrażanie uczuż religijnych;) > > . > > co do kobiet, to fakt: czarowac nie potrafie; grac tez nie; i nawet nie > > probuje; jestem na swoj sposob szczery; moglbym miec tutaj tez pretensje > > do "komuny", ze nauczyla mnie byc "szczerym az do bolu"; ale po co? w pew > nym > > wieku trudno sie zmienic > > > >Wiem Sil. w porównianiu z takim gekonem to ty jestes złoty chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:06 ona ma sile mikrofonu wiadomej stacyjki ,gdyby nie siala tych tak zwanych wartosci nawet nie spojrzalbys na nia na ulicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:08 monachus napisał: > ona ma sile mikrofonu wiadomej stacyjki ,gdyby nie siala tych tak zwanych > wartosci nawet nie spojrzalbys na nia na ulicy!!! zgadzam się w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:14 mylisz sie bio.mum; jakos tak sie sklada, ze mam wielu przyjaciol niepelnosprawnych; zas synek moich przyjaciol - z zespolem Downa - bardzo sie cieszy, kiedy wspolnie wybieramy sie na spacer; mnie "tapety" i "sila sexapilu" (to w kwestii kobiet przyciagajacych moja uwage) malo rajcuja; bio.mum napisała: > monachus napisał: > > > ona ma sile mikrofonu wiadomej stacyjki ,gdyby nie siala tych tak zwanych > > > wartosci nawet nie spojrzalbys na nia na ulicy!!! > > zgadzam się w całej rozciągłości. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:22 silesius.monachijski napisał: > mylisz sie bio.mum; jakos tak sie sklada, ze mam wielu przyjaciol > niepelnosprawnych; zas synek moich przyjaciol - z zespolem Downa - bardzo sie > cieszy, kiedy wspolnie wybieramy sie na spacer; mnie "tapety" i "sila sexapilu" > > (to w kwestii kobiet przyciagajacych moja uwage) malo rajcuja; > > Wiesz dobrze, że ja tez mam takie dziecko w rodzinie. Chodzi o to, że wbrew jej woli robi się z niej świętą krowę i medialne popychadło. Gdybym ja miała jakaś chorobę genetyczną, myślisz, że kogoś by to obchodziło na tym forum? To po drugie. Po pierwsze nigdy bym sie do tego nie przyznała. Nie mam siły po raz któryś z kolei kruszyć ten beton. Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:28 rozumiem Ciebie; postaraj sie i mnie zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:13 bio.mum napisała: > > > Przypominam,że na początku byłam dla ciebie miła. Sam sie prosisz. Katuj tratuj ja przebaczę wszystko ci jak bratu. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:15 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > > > > > > > Przypominam,że na początku byłam dla ciebie miła. Sam sie prosisz. > Katuj tratuj ja przebaczę wszystko ci jak bratu. Idź - poczytaj sobie Henryka Sienkiewicza. > Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:19 bio.mum napisała: > > Idź - poczytaj sobie Henryka Sienkiewicza. Ale co konkretnie? Chodzi ci o ,,Qvo vadis'' czy ,,W pustyni i w puszczy''? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:20 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > > > > Idź - poczytaj sobie Henryka Sienkiewicza. > > Ale co konkretnie? > Chodzi ci o ,,Qvo vadis'' czy ,,W pustyni i w puszczy''? Miej ostatnie słowo. Zanudziłeś mnie na smierć. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:23 niech juz nas wszystkich "rozdzibia kruki i wrony"; choc to inny mistrz piora bio.mum napisała: > ezpa7z9 napisał: > > > bio.mum napisała: > > > > > > > > > > Idź - poczytaj sobie Henryka Sienkiewicza. > > > > Ale co konkretnie? > > Chodzi ci o ,,Qvo vadis'' czy ,,W pustyni i w puszczy''? > > Miej ostatnie słowo. Zanudziłeś mnie na smierć. > Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:23 bio.mum napisała: > Miej ostatnie słowo. Zanudziłeś mnie na smierć. Ale pół strony zapisane i o to chodziło.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:26 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > Miej ostatnie słowo. Zanudziłeś mnie na smierć. > Ale pół strony zapisane i o to chodziło.Pa Cieszę się że w koncu doszedłeś. W koncu dasz mi spokój. Osiągnałeś tyle ze mam cię na szaro. Obysmy sie więcej nie spotkali...dla twojego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:31 nikt nie wie, co mu jest w zyciu pisane bio.mum napisała: > ezpa7z9 napisał: > > > bio.mum napisała: > > > > > Miej ostatnie słowo. Zanudziłeś mnie na smierć. > > Ale pół strony zapisane i o to chodziło.Pa > > Cieszę się że w koncu doszedłeś. W koncu dasz mi spokój. Osiągnałeś tyle ze mam > > cię na szaro. Obysmy sie więcej nie spotkali...dla twojego dobra. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:33 silesius.monachijski napisał: > nikt nie wie, co mu jest w zyciu pisane > Czy juz zawsze jak bedę na forum będziesz musiał wrzucic swoje trzy grosze?? > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:34 przepraszam; myslalem, ze troche wlacze sie w zabawe; bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > nikt nie wie, co mu jest w zyciu pisane > > > > Czy juz zawsze jak bedę na forum będziesz musiał wrzucic swoje trzy grosze?? > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:39 silesius.monachijski napisał: > przepraszam; myslalem, ze troche wlacze sie w zabawe; bawi cię to, że od godziny próbuję jaiegoś nudnego pisiora z siebie strzasnąć? Przeciez swietnie sie bawisz pod Kwaśniewskim...nie mozna złapać wszystkich srok za ogon;)nie wiedziales? > > zawieszona Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:43 ale duzy jestem, i mam duze dlonie; wylapie wszystko na forum bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > przepraszam; myslalem, ze troche wlacze sie w zabawe; > > bawi cię to, że od godziny próbuję jaiegoś nudnego pisiora z siebie strzasnąć? > Przeciez swietnie sie bawisz pod Kwaśniewskim...nie mozna złapać wszystkich > srok za ogon;)nie wiedziales? > > > > zawieszona Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:46 silesius.monachijski napisał: > ale duzy jestem, i mam duze dlonie; wylapie wszystko na forum > Tylko, ze w ten sposób nie dogodzisz nikomu. Dobrze ci radzę-wracaj pod 'kwacha", bo ci dziewczyna ucieknie:D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:50 a ktora? rozmawialem z ludzmi, ktorych i Ty znasz, i chyba raczej sie lubicie bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > ale duzy jestem, i mam duze dlonie; wylapie wszystko na forum > > > Tylko, ze w ten sposób nie dogodzisz nikomu. Dobrze ci radzę-wracaj > pod 'kwacha", bo ci dziewczyna ucieknie:D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:14 silesius.monachijski napisał: > a ktora? rozmawialem z ludzmi, ktorych i Ty znasz, i chyba raczej sie lubicie kombinuj > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:21 sia.stern? uu1? nie wiem, o kogo chodzi; choc w sumie bylo milo (widze, ze interlokutorzy "udali sie na spoczynek"; chyba bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > a ktora? rozmawialem z ludzmi, ktorych i Ty znasz, i chyba raczej sie lub > icie > > kombinuj > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:27 moze myslalas o "pogromcy.gamoni"; "wyznal mi milosc"; cytuje: "ty podła emigracyjna nieudaczna i zboczona szujo" . jak wiec widzisz, roznie mnie tutaj "kochaja" bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > a ktora? rozmawialem z ludzmi, ktorych i Ty znasz, i chyba raczej sie lub > icie > > kombinuj > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:29 silesius.monachijski napisał: > moze myslalas o "pogromcy.gamoni"; "wyznal mi milosc"; cytuje: > > "ty podła emigracyjna nieudaczna i zboczona szujo" Nie znam. I nie załuję. > . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:37 i ja to rozumiem; ale nie udalo mu sie mnie "poderwac" bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > moze myslalas o "pogromcy.gamoni"; "wyznal mi milosc"; cytuje: > > > > "ty podła emigracyjna nieudaczna i zboczona szujo" > > Nie znam. I nie załuję. > > . Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:11 silesius.monachijski napisał: > i ja to rozumiem; ale nie udalo mu sie mnie "poderwac" :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:15 taki sobie niewinny zarcik bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > i ja to rozumiem; ale nie udalo mu sie mnie "poderwac" > > :)) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:17 wlasnie glupio to wyglada kiedy ksiadz daje sie podrywac!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:19 masz moja absolucje; za glupote; niech Ci to bedzie wybaczone kolter napisał: > wlasnie glupio to wyglada kiedy ksiadz daje sie podrywac!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:23 przeciez sam pisales ze wiozles do fatimy euro moherowe fanki!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:34 przed 2 tygodniami (to byl akurat piatek) "wiozlem" do Fatimy moja przyjaciolke Portugalke, Ines, ktora wlada - biegle - 7 jezykami (zdala nawet niemiecka mature w gimnazjum w Tokio - niemiecka szkola). Corka mabasadora, ktory w Tokio ochronil rodzine ambasadora Rurarza (uciekl z jaruzelskiego ambasadorowania po ogloszeniu stanu wojennego). I nie jest to moja dziewczyna, ani kochanka. Po prostu - od 13 lat - moja przyjaciolka. A Ty nawet bledy jezykowe w jezyku polskim popelniasz. Z czym tu do ludzi, koterze? kolter napisał: > przeciez sam pisales ze wiozles do fatimy euro moherowe fanki!! Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:38 no tak z czym do ludzi ,ano moze z tym ze nie jestem mitomanem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:40 jestes gorzej niz mitomanem; zas problem Michnika polega na tym, ze on nie rozumie, ze jego czas sie skonczyl; ukladu okraglegu stolu, i tego, co on potem "zmajstrowal" (obrona jaruzela w Paryzu, Kiszczak czlowiekiem honoru; "inwestowanie" w Cimoszewicza) juz obronic sie nie da monachus napisał: > no tak z czym do ludzi ,ano moze z tym ze nie jestem mitomanem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:43 dziwne ze czas Michnika sie skonczyl ,nie miej nadzieji ze jak paranoik i jego brat sa u wladzy to cos mu zrobia sa za mali i glupi tak jak i ty kitomanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:47 a moze brat Michnika, Stefan, wroci w koncu ze Szwecji, i stanie przed polskim sadem za zbrodnie stalinowskie? kolter napisał: > dziwne ze czas Michnika sie skonczyl ,nie miej nadzieji ze jak paranoik i jego > brat sa u wladzy to cos mu zrobia sa za mali i glupi tak jak i ty kitomanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:58 dziwne ,moze to i morderca ale co mamy zastosowac odpowiedzialnosc zbiorowa ,jak w korei?? kogo to obchodzi ze jego brat ,twoj ojciec tez strzelal do ludzi na wojnie ,lub brat twojej matki (sam pisales ze synowie twojego dziadka byli w wermahcie!! i co mamy cie za to napietnowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:01 silesius.monachijski napisał: > a moze brat Michnika, Stefan, wroci w koncu ze Szwecji, i stanie przed polskim > sadem za zbrodnie stalinowskie? > Silesio, chyba nie bedziesz (kolejny raz) serwowal Twojej ulubionej biografii A.Michnika bo tego nie przetrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:06 Nie bede; Wy tez zostawcie tego "trupa w szafie"; nie chce o tym czlowieku rozmawiac; jezeli chcecie, to sami sobie porozmawiajcie ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > a moze brat Michnika, Stefan, wroci w koncu ze Szwecji, i stanie przed > polskim > > sadem za zbrodnie stalinowskie? > > > Silesio, chyba nie bedziesz (kolejny raz) serwowal Twojej ulubionej biografii > A.Michnika bo tego nie przetrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 23:40 no widzisz masz opinie klamcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneoczykoguta Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:28 ezpa7z9 napisał: (bzdety) idź pośorbać do szikago, pierdoło Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:31 czerwoneoczykoguta napisała: > ezpa7z9 napisał: (bzdety) > > idź pośorbać do szikago, pierdoło :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:05 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% głosów w > > przyszłych wyborach. Żałosne. > Nie bój, starczy 75%.Masz już bilet w jedną strone?Polska za tobą nie > zapłacze.Pa pa pa.Tylko nie do Chicago na Jackowo ,tam takich jak ty nie chcą! > A co, ty dostałeś już kopa w d..ę na Jackowie? Nawet tam się na tobie poznali? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:07 akkj napisał: > ezpa7z9 napisał: > > > bio.mum napisała: > > > Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% gło > sów w > > > przyszłych wyborach. Żałosne. > > Nie bój, starczy 75%.Masz już bilet w jedną strone?Polska za tobą nie > > zapłacze.Pa pa pa.Tylko nie do Chicago na Jackowo ,tam takich jak ty nie > > chcą! > > > > A co, ty dostałeś już kopa w d..ę na Jackowie? Nawet tam się na tobie poznali? Szybko ci nie odpowie, obecnie ma zajętą jedną rękę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:45 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% głosów w > > przyszłych wyborach. Żałosne. > Nie bój, starczy 75%.Masz już bilet w jedną strone?Polska za tobą nie > zapłacze.Pa pa pa.Tylko nie do Chicago na Jackowo ,tam takich jak ty nie chcą! Widac PiSdaczku ze wlasnie wrociles z jackowa, skopany po dupie od rodakow stad twoja wiedza na temot kogo tam chca a kogo nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:48 kralik11 napisał: > ezpa7z9 napisał: > > > bio.mum napisała: > > > Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% gło > sów w > > > przyszłych wyborach. Żałosne. > > Nie bój, starczy 75%.Masz już bilet w jedną strone?Polska za tobą nie > > zapłacze.Pa pa pa.Tylko nie do Chicago na Jackowo ,tam takich jak ty nie > chcą! > > Widac PiSdaczku ze wlasnie wrociles z jackowa, skopany po dupie od rodakow stad > > twoja wiedza na temot kogo tam chca a kogo nie ;) :)) ja juz nic nie piszę..był na tyle litościwy, że sobie odpuscił;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:49 To niech sie PO sama zacznie traktowac powaznie; Piskorski z Komorowskim najezdzaja na Tuska i Rokite, Zdrojewski za wyborami; co to za partia? moze powinni pojsc za Lepperem i zrobic PO Tuska i PO Piskorskiego? tylko, ktora bedzie ta autentyczna? bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > zdarzyc na kongresie PO w maju; moze wtedy juz nie bedzie tuska i rokity > , u > > ktorych "mozna umoczyc swoje kwity"? czeka nas ciekawa wiosna > > Jasne. Nic by cię bardziej nie kręciło niż gdyby PiS zdobył 99% głosów w > przyszłych wyborach. Żałosne. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 20:53 silesius.monachijski napisał: > To niech sie PO sama zacznie traktowac powaznie; Piskorski z Komorowskim > najezdzaja na Tuska i Rokite, Zdrojewski za wyborami; co to za partia? moze > powinni pojsc za Lepperem i zrobic PO Tuska i PO Piskorskiego? tylko, ktora > bedzie ta autentyczna? > kogo to obchodzi? zawieszona Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:00 no wlasnie; dziekuje za piekna odpowiedz: kogo to PO jeszcze wogole obchodzi? bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > To niech sie PO sama zacznie traktowac powaznie; Piskorski z Komorowskim > > najezdzaja na Tuska i Rokite, Zdrojewski za wyborami; co to za partia? mo > ze > > powinni pojsc za Lepperem i zrobic PO Tuska i PO Piskorskiego? tylko, kto > ra > > bedzie ta autentyczna? > > > kogo to obchodzi? > > zawieszona Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 mnie, i jezcze raz bede glosowal na PO 24.03.06, 21:04 zeby zydokomuna z SLD, PiS, czy jakis debilnych partyjek(lpr, so lepper, i inne mutacje) dla cwiercmozgow nie zdobyly pelni wladzy jeszcze zyjesz silus?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: mnie, i jezcze raz bede glosowal na PO 24.03.06, 21:09 prozno Ci czekac na moja smierc (chyba, ze Opatrznosc inaczej zdecyduje) gekon1979 napisał: > zeby zydokomuna z SLD, PiS, czy jakis debilnych partyjek(lpr, so lepper, i inne > mutacje) dla cwiercmozgow nie zdobyly pelni wladzy > jeszcze zyjesz silus?? > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: mnie, i jezcze raz bede glosowal na PO 24.03.06, 21:11 alez ja na twoje zejscie nie czekam ;) co mi po niej tak przynajmniej mnie bawisz swoimi piramidalnymi glupotami ktore wypisujesz(choc nie zawsze sa to glupoty) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: mnie, i jezcze raz bede glosowal na PO 24.03.06, 21:22 oh, dziekuje za uznanie! szczerze sie "wzruszylem" gekon1979 napisał: > alez ja na twoje zejscie nie czekam ;) co mi po niej > tak przynajmniej mnie bawisz swoimi piramidalnymi glupotami ktore wypisujesz (ch > oc nie zawsze sa to glupoty) > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: mnie, i jezcze raz bede glosowal na PO 24.03.06, 21:34 nawet ty czsami masz racje ;) ale teraz jej nie masz mysle ze w PO, dochodzi do tego, co w kazdej partii ma miejsce w pewnym momencie, zmiany wladzy, walka toczy sie o to czy to bedzie PO piskorskiego, czy tuska w kaczym stawie, czyli pisuarku, to nie mozliwe, bo to partia wodzowska jak SO lepper - jak ktorys z nich kipnie na ptasia grype, to bedzie to koniec partii ;) PO to nie grozi, miala juz 2 liderwo, ktorzy odpadli, i tylko to sprawilo ze PO stala sie silniejsza moim zdaniem, I to tylko w moim skromnym mniemaniu, piskorskiego, dawno powinni wyjebac z PO, razem z cala warszawka! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: mnie, i jezcze raz bede glosowal na PO 24.03.06, 21:36 przeciez w maju wygraja Piskorski z Komorowskim; czyli sluzby (WSI); wystarczylo poogladac "Konfrontacje" z Szeremietiewem, zeby to zrozumiec gekon1979 napisał: > nawet ty czsami masz racje ;) > ale teraz jej nie masz > mysle ze w PO, dochodzi do tego, co w kazdej partii ma miejsce w pewnym momenci > e, zmiany wladzy, walka toczy sie o to czy to bedzie PO piskorskiego, czy tuska > w kaczym stawie, czyli pisuarku, to nie mozliwe, bo to partia wodzowska jak SO > lepper - jak ktorys z nich kipnie na ptasia grype, to bedzie to koniec partii ; > ) PO to nie grozi, miala juz 2 liderwo, ktorzy odpadli, i tylko to sprawilo ze > PO stala sie silniejsza > moim zdaniem, I to tylko w moim skromnym mniemaniu, piskorskiego, dawno powinni > wyjebac z PO, razem z cala warszawka! > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: mnie, i jezcze raz bede glosowal na PO 24.03.06, 21:43 no to mysle, ze dojdzie do rozbicia partii moze tak zwani dzialacze, popra pisiory i komo ale ludzie za nimi nie pojda, ludzie tzn chodzi mi o ludzi ktorzy na PO glosowali wiec nie pekam o to i tka jest to jedyna sensowna partia, przeciez reszta jest jeszcze mniej powazna! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:13 silesius.monachijski napisał: > no wlasnie; dziekuje za piekna odpowiedz: kogo to PO jeszcze wogole obchodzi? Czy ja Sil należę do PO???? Czy ja sympatyzuję z PO???? Chcesz się doigrać??? > > bio.mum napisała: > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > To niech sie PO sama zacznie traktowac powaznie; Piskorski z Komoro > wskim > > > najezdzaja na Tuska i Rokite, Zdrojewski za wyborami; co to za part > ia? mo > > ze > > > powinni pojsc za Lepperem i zrobic PO Tuska i PO Piskorskiego? tylk > o, kto > > ra > > > bedzie ta autentyczna? > > > > > kogo to obchodzi? > > > > zawieszona Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:25 przeciez sama wiesz, ze juz sie doigralem; to stracencza gra bio.mum napisała: > > Czy ja Sil należę do PO???? Czy ja sympatyzuję z PO???? Chcesz się doigrać??? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:30 silesius.monachijski napisał: > przeciez sama wiesz, ze juz sie doigralem; to stracencza gra Najwyzszy czas zebyś znalazł sobie jakąś forumową dziewicę..szukaj takich, które nie pokazują jęzora na dzień dobry. Trzymam kciuki;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:32 a ja jezyki strasznie lubie; i ciagle chce mi sie ich uczyc bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > przeciez sama wiesz, ze juz sie doigralem; to stracencza gra > > Najwyzszy czas zebyś znalazł sobie jakąś forumową dziewicę..szukaj takich, > które nie pokazują jęzora na dzień dobry. Trzymam kciuki;) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:41 silesius.monachijski napisał: > a ja jezyki strasznie lubie; i ciagle chce mi sie ich uczyc > >Powodzenia Sil...ode mnie się więcej nie nauczysz. Ruszaj w drogę. Tobołek na ramię i wio. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:44 a zapakowals choc troche "walowy" w ten tobolek? z glodu zemre bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > a ja jezyki strasznie lubie; i ciagle chce mi sie ich uczyc > > > >Powodzenia Sil...ode mnie się więcej nie nauczysz. Ruszaj w drogę. Tobołek > na > ramię i wio. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:06 silesius.monachijski napisał: > a zapakowals choc troche "walowy" w ten tobolek? z glodu zemre kupilam ci antenę do odbioru telewizji Trwam. Mam nadzieję, że udźwigniesz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:08 mam ich w internecie; narazie wystarczy; telewizora nie posiadam; ale: dziekuje za troske bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > a zapakowals choc troche "walowy" w ten tobolek? z glodu zemre > > kupilam ci antenę do odbioru telewizji Trwam. Mam nadzieję, że udźwigniesz. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:10 bio.mum napisała: > kogo to obchodzi? > > zawieszona Napewno nic to nie obchodzi kochające inaczej. A już myslałem ,że uciekłaś moja luba niedopieszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 21:18 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > kogo to obchodzi? > > > > zawieszona > Napewno nic to nie obchodzi kochające inaczej. > A już myslałem ,że uciekłaś moja luba niedopieszczona. Człowieku..zrozum. Nie mam nic przeciwko takim jak ty. Wiem ze to nie twoja wina, że sie taki urodziłeś...ale zrozum -moja tolerancja tez ma swoje granice. Niczego nie osiągniesz przez swoje prowokacyjki. Bądź grzecznym pisuarem - spadaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 24.03.06, 22:08 ezpa7z9 napisał: > bio.mum napisała: > > > kogo to obchodzi? > > > > zawieszona > Napewno nic to nie obchodzi kochające inaczej. > A już myslałem ,że uciekłaś moja luba niedopieszczona. Znowu ty?? To, że nie podniecają mnie pisiory stanowi dla ciebie taki problem? Wiesz co znaczy po angielsku "mum"?? Naprawdę...mialam do czynienia z róznynego rodzaju upośledzeniami..ale ty jestes wyjątkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 folksdojczu przyślij im bombę z Munchen 24.03.06, 20:55 wy pis dziouchy macie wprawę w organizacji rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:19 silesius.monachijski napisał: > zdarzyc na kongresie PO w maju; moze wtedy juz nie bedzie tuska i rokity , u > ktorych "mozna umoczyc swoje kwity"? czeka nas ciekawa wiosna No cóż, od marzeń się podatku nie płaci. Nawet tych - ściętej głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:20 a ja jestem prawie pewien, ze wygra "uklad", czyli Piskorski i Komorowski koloratura1 napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > zdarzyc na kongresie PO w maju; moze wtedy juz nie bedzie tuska i rokity > , u > > ktorych "mozna umoczyc swoje kwity"? czeka nas ciekawa wiosna > > No cóż, od marzeń się podatku nie płaci. Nawet tych - ściętej głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:24 silesius.monachijski napisał: > a ja jestem prawie pewien, ze wygra "uklad", czyli Piskorski i Komorowski Ale nudzisz;)Piskorski jest przegrany. Jak Platforma go nie wykopie to znaczy ze ma autodesktrukcyjne zapędy i że więcej tam szaleńcow niż w PiSie (a wydaje sie to nieprawdopodobne). > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:40 Widzisz bio.mum, ja mam calkiem niezle kontakty w warszawskiej PO; sa to lludzie, ktorzy byli za Pitera; co wiecej, byli za tym, zeby Zyta Gilowska przejela - razem z Pitera - rzady w Warszawie (w Po); i co? Zyte Gilowska - pod glupim pretekstem (bo "polmosowiec" Palikot mial byc na 1 miejscu listy w Lublinie, a nie demokratycznie wybrany syn Gilowskiej, Piotr) usunieto z partii; sciagnieto HGW, ktora zupelnie sobie nie radzi, zas rzadzi Komorowski (a tak naprawde Piskorski, ktory zada usuniecia Pitery z PO). zobaczysz jak bedzie: pieniadze maja Palikot, Schetyna i "uklad warszawski"; to oni w maju przejma wladze; tak to widze; bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > a ja jestem prawie pewien, ze wygra "uklad", czyli Piskorski i Komorowski > > Ale nudzisz;)Piskorski jest przegrany. Jak Platforma go nie wykopie to znaczy > ze ma autodesktrukcyjne zapędy i że więcej tam szaleńcow niż w PiSie (a wydaje > sie to nieprawdopodobne). > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:48 silesius.monachijski napisał: > Widzisz bio.mum, ja mam calkiem niezle kontakty w warszawskiej PO; Pewnie tak. Dobranoc panie J. I tak nam zdjęli wątek. Nic mnie nie obchodzi Platforma. Mnie obchodzą ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:55 to zacznijmy nowy watek: np., zeby nam wszystkim dobrze sie zylo; i zeby to wwszystko bylo - w miare mozliwosci - uczciwie "zmajstrowane"; to m.in. powod (jeden zw wielu), dlaczego waham sie przed Berlinem; bo i tam - to nie Polska - wcale nie jest lepiej (jezeli chodzi o uczciwosc i przyzwoitosc); watkow nam nie zabiora; jestesmy wytarczajaco inteligetni, zeby sami sobie nasze watki wykreowac; przylacza sie, to OK; nie przylacza sie: to tez dobrze bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > Widzisz bio.mum, ja mam calkiem niezle kontakty w warszawskiej PO; > > > Pewnie tak. Dobranoc panie J. I tak nam zdjęli wątek. Nic mnie nie obchodzi > Platforma. Mnie obchodzą ludzie. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 00:58 silesius.monachijski napisał: > to zacznijmy nowy watek: np., zeby nam wszystkim dobrze sie zylo; może jutro. idę lulu. > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:09 Dobranoc, bio.mum; i dziekuje Ci, ze tu dziasiaj bylas, i ze moglismy sie kulturalnie pospierac bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > to zacznijmy nowy watek: np., zeby nam wszystkim dobrze sie zylo; > > może jutro. idę lulu. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:11 silesius.monachijski napisał: > Dobranoc, bio.mum; i dziekuje Ci, ze tu dziasiaj bylas, i ze moglismy sie > kulturalnie pospierac :) polecam się > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:23 i ja tez sie polecam; zas - kwestii tematu watku ogolnego - nie rozumiem PO i GW (bo tez to jakos popiera): zzekanie na sprzyjajacy termin nowych wyborow, kiedy PiS bedzie na "lopatkach", zas PO "bedzie roslo", to troche czekanie "na Godota". Moze byc tak, ze PO sie rozpadnie, zas PiS cos tam jednak zrobi (a rzad juz jednak troche zrobil: w Niemczech rzad Merkel duzo mniej; ciagle dyskusje), i co wtedy? czyli wybory w 2009 roku? Mnie sie wydaje, ze Tusk i Rokita traca wielka szansa: teraz jednak to oni rzadza PO; jesienia moze ich juz nie byc (tak, jak i partii); SLD z Olejniczakiem to - wybacz - "wielkie nic"; nawet Szmajdzinski glupio klamal w debacie o WSI, suponujac, ze Wasserman w Toruniu wykladal u o. Rydzyka (y wykladal na UMK, na nowopowstalym wydziale); pozyjemy, zobaczymy; . Raz jeszcze Ci bio.mum, bardzo dziekuje Sil bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > Dobranoc, bio.mum; i dziekuje Ci, ze tu dziasiaj bylas, i ze moglismy sie > > > kulturalnie pospierac > > :) polecam się > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:27 silesius.monachijski napisał: Hehe..Proszę cię..przecież wiesz, że ja tego nie czytam;)) Nic mnie nie obchodzi Tusk, Rokita i Piskorski..Kaczynskich nienawidzę!!! Jestem demokratką bez partyjnej przynależności. Pobaw sie z kolterem w tym czasie.... zamiast mi odpisywać;) Wiesz, że to bez sensu:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:35 no walsnie; a moze masz pomysl na swoja - nowa partie? widzisz, mam przyjaciela tutejszego, Niemca; na imie ma Benedykt (jak obecny papiez), i tez chcial cos zmienic, ale nie potrafil zalozyc swojej partii; i co? ma poglady konserwatywno- liberalne (oczywiscie demokrata); co zrobil? dogadal sie z kumplami; zapisali sie do pewnejstruktury CSU; po roku byly nowe wybory; ich bylo duzo, wiec Benedykt wygral; a potem coraz wyzej; inaczej sie nie da: wchodzic w partie i realizowac swoj program; pieknie, ze masz swoje poglady; ale potrzebujesz wsparcia; sprobuj powalczyc; partii w Polsce dostatek bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > Hehe..Proszę cię..przecież wiesz, że ja tego nie czytam;)) > > Nic mnie nie obchodzi Tusk, Rokita i Piskorski..Kaczynskich nienawidzę!!! > Jestem demokratką bez partyjnej przynależności. Pobaw sie z kolterem w tym > czasie.... zamiast mi odpisywać;) Wiesz, że to bez sensu:) > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:39 silesius.monachijski napisał: ale potrzebujesz > wsparcia; sprobuj powalczyc; partii w Polsce dostatek ile mi dasz? hehe Zapytam ile kosztuje załozenie nowej partii a potem przeslę ci rachunek. Zaznaczam, że dla ciebie tam nie będzie miejsca:) > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:50 rob, co uwazasz za sluszne; jak jestes pewna swojej racji, to jej bron do konca; ale nie zapominaj: wysmiewany i oszydzany przez tzw. "humanistow" Machiavelli mial racje (zreszta Hobbes rez: "homo homini lupus est"): czasami trzeba byc lisem, a czasami lwem, zeby swoje cele zrealizowac; to nie mam nic wspolnego z tzw. "pospolita moralnoscia" (juz Max Weber wiedzial, ze inna jest "moralnosc pospolita" a inna "moralnosc polityka"; chodzi o pewne reguly); jestes przekonana o swoich racjach, to walcz: jak "lis", a potem, jak "lew", zeby to zrealizowali; Vilfredo Pareto pisal nawet o "elitach lwach" i "elitach lisach", powolujac sie na Machiavellego; tu nie chodzi o regule "cel uswieca srodki", tylko o racjonalna metode realizacji swoich politycznych zamierzen bio.mum napisała: > silesius.monachijski napisał: > > ale potrzebujesz > > wsparcia; sprobuj powalczyc; partii w Polsce dostatek > > ile mi dasz? hehe > > Zapytam ile kosztuje załozenie nowej partii a potem przeslę ci rachunek. > Zaznaczam, że dla ciebie tam nie będzie miejsca:) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:36 > Jestem demokratką bez partyjnej przynależności. Ja to rozumiem i popieram. Tak samo jest i ze mna. Ale, kurcze, mam wrazenie, ze w wyborach stracilem glos. Glosowalem na demokratow, i dzis pluje sobie w brode, Moze ten glupi maly glos (zakladajac, ze iles tam procent bylo tak samo jak ja myslacych) cos by zmienil? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:38 bo demokraci sa smieszni; trzeba bylo wejsc w struktury wiekszej, powaznej partii (mysle ze dla demokratow byloby to PO), i probowac "przepychac" swoj program apoplaws napisał: > > Jestem demokratką bez partyjnej przynależności. > Ja to rozumiem i popieram. Tak samo jest i ze mna. Ale, kurcze, mam wrazenie, > ze w wyborach stracilem glos. Glosowalem na demokratow, i dzis pluje sobie w br > ode, > Moze ten glupi maly glos (zakladajac, ze iles tam procent bylo tak samo jak ja > myslacych) cos by zmienil? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:41 apoplaws napisał: > > Jestem demokratką bez partyjnej przynależności. > Ja to rozumiem i popieram. Tak samo jest i ze mna. Ale, kurcze, mam wrazenie, > ze w wyborach stracilem glos. Glosowalem na demokratow, i dzis pluje sobie w br > ode, > Moze ten glupi maly glos (zakladajac, ze iles tam procent bylo tak samo jak ja > myslacych) cos by zmienil? Pogadamy jutro...bardzo chętnie. Temat rzeka. Zaznaczyłam cię ne na zielono. Znajdę cię. Teraz padam na przysłowiowy pysk. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: A ja ze spokojem czekam na to, co moze sie 25.03.06, 01:49 Milo mi to slyszec. Zdaje sie dluuuuuga droga przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos kolejna hece Tuska :))) Kto sie z nim zgadza? :))) 24.03.06, 20:28 oto uzasadnienie Tuska, do nie siegania po wladze: "nie jest wymysłem PO to, że z punktu widzenia Watykanu i dobrze pojętych interesów Polaków, którzy czekają na pielgrzymkę Ojca Świętego, majowy termin wyborów jest niedobry. Wskazują na to wszystkie znaki na niebie i ziemi, a także w Watykanie." :))))))))) Czyli WATYKAN i Tusk zdecydowali, ze zostawia wladze w rekach PiS :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh ...jeszcze tylko na pare miesięcy. 24.03.06, 20:31 tak aby reszta naiwniaków w rodzaju silesiusa z rajchu przejrzała na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
remeq O ile to cytat z dzieł pana Prezydenta Indonezji 24.03.06, 20:45 (sądząc po fladze) Lecha K., to styl mu się jakby poprawił, już nie wspomina o marksiźmie i leniniźmie Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: O ile to cytat z dzieł pana Prezydenta Indone 24.03.06, 20:50 remeq napisał: > (sądząc po fladze) Lecha K., to styl mu się jakby poprawił, już nie wspomina o > marksiźmie i leniniźmie. To ,,Folwarku zwierzęcego''było ,tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Zadnych rozmów z pissuarami!!!!! 24.03.06, 20:32 Absolutnie należy trzymać tę sforę wścieklych pisuarowych psow na dystans!! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: Zadnych rozmów z pissuarami!!!!! 24.03.06, 20:36 tadeusz_ja napisał: > Absolutnie należy trzymać tę sforę wścieklych pisuarowych psow na dystans!! Uważaj.Już idziemy po ciebie.Hał hał hał... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Zadnych rozmów z pissuarami!!!!! 24.03.06, 20:37 Caly czas uważam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: Zadnych rozmów z pissuarami!!!!! 24.03.06, 20:40 tadeusz_ja napisał: > Caly czas uważam!!!! Ale my rozumiemy ludzką mowę i umiemy czytać.,,Spisane będą czyny i rozmowy''. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: poprawka: 24.03.06, 20:44 ,,pierwszywprawo'' napisał: > Prezydent Wszechpolaków. Lewą marsz .lewa lewa lewa.Ojcowie budowali komunizm,dzieci budują globalizm.Dzieci skończą jak ojcowie tylko...nie będzie już okrągłego stołu, tylko okrągły ...spacerniak w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinaki Re: poprawka: 24.03.06, 21:03 mam dla Ciebie niespodzianke - dziadek w AK, rodzice nigdy do PZPRu nie nalezeli, ja zakladalem NZS i wiesz co? Polska nie nalezy do PiSu.. a kto trafi do pierdla to sie okaze, moj drogi... poki co, to Twoi ulubiency upojeni wladza i przekonaniem ze posiedli wszelka madrosc ida prosto ta droga ktora szli chlopcy z PZPRu. zreszta - czyz w obecnym rzadzie nie mamy bylych dzialaczy komunistycznych, robaczku? wiec kto ta lewa marsz i gdzie maszeruje? Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: poprawka: 25.03.06, 05:23 ezpa7z9 napisał: >tylko...nie będzie już okrągłego stołu, > tylko okrągły ...spacerniak w pierdlu. Kaczka okrągły stół podpisywała - niech nie udaje, że nie wie, co robiła. Przyjdzie czas, że za swoje nadużycia kaczki i przystawki pójdą do pierdla. Zamiast spacerniaka dostaną muszlę klozetową, żeby sobie popływać. Przystawki mogą się w g. utopić - to jedyne dla nich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lolovaxman a co oni mają robić do jesieni??? 24.03.06, 20:52 jezeli kazdy ruch PiSu jest torpedowany przez PO - to rząd niczego nie zrobi nie rozumiem połowy z was?? po co czekac do jesieni - bałagan trzeba sprzątnąć juz teraz - pomyślcie o przyszłości a nie tylko popieranie gierek(sic!) w wykonaniu PO!!!(czekają na lepsze sondaże ŁACHUDRY!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Sądażami jest piekło wybrukowane buhahahha 24.03.06, 20:54 lolovaxman napisał: > jezeli kazdy ruch PiSu jest torpedowany przez PO - to rząd niczego nie zrobi > nie rozumiem połowy z was?? po co czekac do jesieni - bałagan trzeba sprzątnąć > juz teraz - pomyślcie o przyszłości a nie tylko popieranie gierek(sic!) w > wykonaniu PO!!!(czekają na lepsze sondaże ŁACHUDRY!!!) ....czego(piekła) PO LSD i i nnym ,,polakom od XV wieku''należy życzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: a co oni mają robić do jesieni??? 24.03.06, 21:09 lolovaxman napisał: > jezeli kazdy ruch PiSu jest torpedowany przez PO - to rząd niczego nie zrobi > nie rozumiem połowy z was?? po co czekac do jesieni - bałagan trzeba sprzątnąć > juz teraz - pomyślcie o przyszłości a nie tylko popieranie gierek(sic!) w > wykonaniu PO!!!(czekają na lepsze sondaże ŁACHUDRY!!!) Debilu, a dlaczego paranoik nie poda rządu do dymisji? Bo ta menda jest chora na władzę i rzuca głodne kawałki, które kupuje ciemny lud, jak ty. Jak się go nie odspawa od koryta sam nigdy dobrowolnie nie ustapi. Odpowiedz Link Zgłoś
woodya A jak ruch PO storpedowała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 24.03.06, 22:04 Prosze podać jeden jedyny ruch jaki PO tym baranom z PiS storpedowała? Chcieli łamac konstucje przy okazji KRRiT? złamali sami przy poparciu przystawek. Chcieli miec komisje do spraw Balcerowicza i Fobii Kaczynskiego? Przystawki im uchwaliły. Chcieli mieć premiera "yes yes yes" Marcinkiewicza? Lepper z LPR uchwalili. Srednio ponad 240 "zołnierzy" głosuje za dowolnym kretynizmem który Kaczynskiemu przyjdzie do głowy. Jak wymysli ze jutro jest poniedziałek to ten partyjny marszałek Marek J. im to zatwierdzi bez mrugniecia okiem. Ludzie czy wy slepi jesteście? Nie lubicie komuchów? nie lubice. Nie lubicie PO? nie głosujcie. Ale dlaczego nie lubicie zdrowego rozsadku i głosujecie na PiS??????? Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: a co oni mają robić do jesieni??? 24.03.06, 22:48 Sprzątajcie naród tak zadecydował trzeba uszanować wolę społeczeństwa polskiego, takie są reguły demokracji i nic ich nie zmieni. Życzę rządowi i partii rządzącej jak najlepiej dla polski. (Jak ja się cieszę że już w następnych wyborach nie będzie argumentu rozliczania przeszłości, wreszcie zacznie się coś zmieniać w kierunku kapitalizmu). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a co oni mają robić do jesieni??? 25.03.06, 00:45 lolovaxman napisał: > jezeli kazdy ruch PiSu jest torpedowany przez PO - to rząd niczego nie zrobi W demokracji opozycja nie jest od pomagania rządowi. Jej święte prawo "torpedować". A jeżeli wskutek "torpedowania" "rząd niczego nie zrobi", to niech jak najszybciej poda się do dymisji. > nie rozumiem połowy z was?? po co czekac do jesieni - bałagan trzeba sprzątnąć > juz teraz - pomyślcie o przyszłości Dokładnie to robimy. A przyszłość - to PiS z poparciem 10%. > a nie tylko popieranie gierek(sic!) w > wykonaniu PO!!!(czekają na lepsze sondaże ŁACHUDRY!!!) I słusznie, że czekają. Może nie koniecznie - na lepsze sondaże, ale na to, żeby się PiSie wykrwawiły do końca. A to się opłaci nie tylko - jak to elegancko ująłeś - "łachudrom", ale i krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Bardzo ciekawe 25.03.06, 00:51 Jeszcze meisiac temu i PO i POwcy na forum byli zdecydowanie za nowymi wyborami; wrecz domagali sie tego nahalnie; a teraz? przeciwko nowym wyborom (zrobilem sobie wydruki z tzw. sondazy na forum GW, i zawsze bsylo ok. 70 % na rzecz nowych wyborow - sluze wydrakami); a teraz? PO i "polskojezyczne" media powiedzialy "njet" nowym wyborom, i jakie mamy wyniki "sondazy"? ale sie usmialem koloratura1 napisała: > lolovaxman napisał: > > > jezeli kazdy ruch PiSu jest torpedowany przez PO - to rząd niczego nie zr > obi > > W demokracji opozycja nie jest od pomagania rządowi. Jej święte prawo > "torpedować". A jeżeli wskutek "torpedowania" "rząd niczego nie zrobi", to niec > h > jak najszybciej poda się do dymisji. > > > nie rozumiem połowy z was?? po co czekac do jesieni - bałagan trzeba sprz > ątnąć > > juz teraz - pomyślcie o przyszłości > > Dokładnie to robimy. A przyszłość - to PiS z poparciem 10%. > > > a nie tylko popieranie gierek(sic!) w > > wykonaniu PO!!!(czekają na lepsze sondaże ŁACHUDRY!!!) > > I słusznie, że czekają. Może nie koniecznie - na lepsze sondaże, ale na to, żeb > y > się PiSie wykrwawiły do końca. > A to się opłaci nie tylko - jak to elegancko ująłeś - "łachudrom", ale i krajow > i. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Bardzo ciekawe 25.03.06, 01:07 Ja tam jestem za nowymi wyborami jesienia. Uczciwie jest moim zdaniem dac wszystkim partiom czas kilku miesiecy, zeby sie przygotowaly. No chyba, ze PiS chce jakiegos przekretu. Jesli mktos jest za wyborami jesienia to w jaka statystyka panska sie zalapal. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Bardzo ciekawe 25.03.06, 01:10 dziwne, ze miesiac, dwa miesiace temu, PO i PO-wcy byli za wyborami "natychmiast"; nawet i SLD; co sie zdarzylo w tym czasie? moze ktos mi to wytlumaczy? apoplaws napisał: > Ja tam jestem za nowymi wyborami jesienia. Uczciwie jest moim zdaniem dac > wszystkim partiom czas kilku miesiecy, zeby sie przygotowaly. No chyba, ze PiS > chce jakiegos przekretu. Jesli mktos jest za wyborami jesienia to w jaka > statystyka panska sie zalapal. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Bardzo ciekawe 25.03.06, 01:26 Notowania PiS zaczely isc w dol ? I jest to trend? Nie wiem. W kregu moich znajomych, wybory moglyby byc i jutro: PiS przegralby sromotnie. Ale to maly krag i trudno z niego wniokowac cokolwiek. Nie moge mowic za inych glosujacych, ale dla mnie wybory jesienne sa optymalne. Poczekajmy na efekty pracy rzadu. Poza tym, PiS poddajac rzad do dymisji moze je miec kiedy chce. Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Kaczki do pierdla! 25.03.06, 05:27 za same mordy chociaż, nie mówiąc o nadużyciach (np. korupcja polityczna, gwałcenie Konstytucji, czyli zamach stanu itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 20:56 w kampani wyborczej chce grac na religijnych uczuciach, by nabic sobie punkciki, o to tu chodzi to jest caly plan kaczorkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 20:59 gekon1979 napisał: > w kampani wyborczej > chce grac na religijnych uczuciach, by nabic sobie punkciki, o to tu chodzi > to jest caly plan kaczorkow ;) Nie siać siać siać tylko brać brać brać ,jak mówiła Madzia Karwowska jako ,,bisneswoman'' w drugiej(głupszej ,ale na miarę III RP)części ,,Czterdziestolatka''Buhahahahhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:02 o ahahahhaha > Nie siać siać siać tylko brać brać brać ,jak mówiła Madzia Karwowska jako > ,,bisneswoman'' w drugiej(głupszej ,ale na miarę III RP)części > ,,Czterdziestolatka''Buhahahahhaha. widze ze tez lubisz ziolo, ale wiesz trzeba wpierw posiac, by potem zbierac ;) umiejetnosc nie znana kaczka, ktore tylko biora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:04 gekon1979 napisał: > o ahahahhaha > > Nie siać siać siać tylko brać brać brać ,jak mówiła Madzia Karwowska jako > > > ,,bisneswoman'' w drugiej(głupszej ,ale na miarę III RP)części > > ,,Czterdziestolatka''Buhahahahhaha. > widze ze tez lubisz ziolo, ale wiesz trzeba wpierw posiac, by potem zbierac ;) > umiejetnosc nie znana kaczka, ktore tylko biora ;) > Można kupić.Jak powiedziano w Piśmie ,są tacy co nie sieją zbierają. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:06 no ale jak nie posieje ktos, to sie nie zbierze i co wtedy, bedziesz chodzil z pieniazkiem, a tu ziolka nie ma, i co bys wtedy biedaku zrobil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:08 gekon1979 napisał: > no ale jak nie posieje ktos, to sie nie zbierze > i co wtedy, bedziesz chodzil z pieniazkiem, a tu ziolka nie ma, i co bys wtedy > biedaku zrobil ;) > Nie bój nie bój .Jest jeszcze import ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:09 no ale to raczej wszechswiatowa sprawa nie sadzisz?? ja nie pisze tylko o pylku we wszechswiecie jak jest Polska ale o calej galaktyce, ba a nawet o calym kosmosie, i wymiarach jakby ktos tak przestal siac, to co pupa a tylko brac brac brac, co za kaczyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:16 gekon1979 napisał: > a tylko brac brac brac, co za kaczyzm :) W III RP to tylko można się sponiewierać na wzór PRL(gorzałka) albo ,,nowoczesnie''za pomocą zioła.Albo ...pracoholizm i ,,wyścig szczurów''. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:18 co ty powiesz a tobie co sie marzy, nic nie robienie i dostawanie pieniazkow ;) no to wlasnie bylo w PRL ;) tego ci brak, powiedz Gierka ktory w ekstazie krzyczal POMOŻECIE!! heh ja tam, mysle ze gorzalka, to juz taka tradycja, i to bynajmniej nie z PRL ;), chyba ze na PRL dla ciebie zaczyna sie historia Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:22 gekon1979 napisał: > chyba ze na PRL dla ciebie zaczyna sie historia Polski ;) Kiedyś myślałem ,że z początkiem PRL historia Polski się przerwała a po 4 czerwca 1989 Polska znowu powstała jak feniks z popiołów.Po 17 latach ,,III Najjasniejszej''myslę ,że nadal PRL trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:26 tak PRL sie zaczal na nowo kiedy zaprzestano wprowadzac reformy Balcerowicza i grzebac przy nich poprzychodzily kolejne kolodki, cudowni szamani ekonomi, i wyjebali cala machine w powietrze, bo tepy homo sovieticus nie mogl sie przestawic, teraz sovieticusi dalej losuja bo im zle(wybiearaja dalej takie pisy, sld i inne neobolszewickie partie), i nie rozumieja ze przez ich wlasna glupote tak jest :D a taka Słowacja, rozwija sie pieknie, tam szamanom ekonomi dawno podziekowano ;) i zapanowal ten straszny liberalizm hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:25 gekon1979 napisał: > co ty powiesz > a tobie co sie marzy, nic nie robienie i dostawanie pieniazkow ;) no to wlasnie > bylo w PRL ;) tego ci brak, powiedz Gierka ktory w ekstazie krzyczal POMOŻECIE > !! > heh > ja tam, mysle ze gorzalka, to juz taka tradycja, i to bynajmniej nie z PRL ;), > chyba ze na PRL dla ciebie zaczyna sie historia Polski ;) > CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM TEKSTU TO WIELKA SZTUKA.BEZ URAZY. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:27 alez ja bardzo dobrze kapuje o czym ty piszesz ;) w RPIII jest ok, i mogloby byc lepiej gdyby nie braciszkowie z kompleksem na punkcie swojego wzrostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:34 a moze to jednak Ty masz jakies kompleksy? nigdy sie nad tym nie zastanawiales? braciszkowie maja piekna karte; A Ty? gekon1979 napisał: > alez ja bardzo dobrze kapuje o czym ty piszesz ;) > w RPIII jest ok, i mogloby byc lepiej gdyby nie braciszkowie z kompleksem na pu > nkcie swojego wzrostu ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:36 kazdy ma swoje kompleksy silesiusie, nawet przyszle Krol Polski(czyli ja);> moja karta to jeszcze wiesz, hahahaha ja jeszcze nie koncze, oni tak i na koniec sobie niezle w ta karte sraja, uprawiajac polityczne warholstwo Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:41 jak zwykle czyms zdazyles sie juz "podelektowac"; gekon krolem? hmmm, swietny dowcip: moze wystapilbys u Kuby Wojewodzkiego? choc nie: po tym, jak beda placic za "sztuke" Szczuke, juz chyba wiecej nie zaryzykuja gekon1979 napisał: > kazdy ma swoje kompleksy silesiusie, nawet przyszle Krol Polski(czyli ja);> > moja karta to jeszcze wiesz, hahahaha ja jeszcze nie koncze, oni tak > i na koniec sobie niezle w ta karte sraja, uprawiajac polityczne warholstwo > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:52 a to ty jestes wlascicielem Polsatu ze sie przejmujesz :> posluchj skrajnosci siebie na wzajem potrzebuja i wykorzystuja przyklad szczuka i madzia buczek - o madzi buczek teraz wiedza wszyscy, szczuka tez zrobila skandal, a jak wiesz w spoleczenstwie w ktorym slowo honor, rownoznaczne ejst z gownem - to jest dla niej slawa, a nie infamia ;) wojewodzki to samo tak gekon krolem a delektuje sie sokiem malinowym, przeziembilem sie i o piwku nie ma mowy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:55 jak widze Szczuke, to "mi sie szczuko" (slaskie okreslenie czkawki) gekon1979 napisał: > a to ty jestes wlascicielem Polsatu ze sie przejmujesz :> > posluchj skrajnosci siebie na wzajem potrzebuja i wykorzystuja > przyklad szczuka i madzia buczek - o madzi buczek teraz wiedza wszyscy, szczuka > tez zrobila skandal, a jak wiesz w spoleczenstwie w ktorym slowo honor, rownoz > naczne ejst z gownem - to jest dla niej slawa, a nie infamia ;) > wojewodzki to samo > tak gekon krolem > a delektuje sie sokiem malinowym, przeziembilem sie i o piwku nie ma mowy ;( > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:58 ja tej baby tez nie znosze i co zrobic, przeciez nie bede do niej strzelal czy opcja polityczna madzi buczek mi odpowiada - tez nie, tylko ta dziewczyna, modli sie i odmawia rozance, a nie to co Ojciec D. szczuka nie nakrecila na siebnei bata, ona teraz bedzie zgrywac wielce przejeta, i skruszona grzesznice, przez co moze zaprosza ja do jakiegos programu ;) bo nie lubie zarowno skrajnej prawicy jak i lewicy(nwet umiarkowanej lewactwo to lewactwo) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:07 Strasznie naciagany ten temat pani Szczuki. Radio Maryja robi religijne show. Publicznosc do ktorej sie zwraca zamiast latajacych dziewczat w miniowkach woli nieco infantylna modlitwe gloszona przez pania Buczek. Moim zdaniem, troche to przypomina jakies teatrum osobliwosci, ale w porzadku - taki "target", to lubi, RM nie ma oporow przed wykorzystywaniem czyjegos kalectwa - OK. Takie sa reguly dzialania mediow. Ktos inny robi show, smieje sie z tego - dla mnie to jest mimo wszystko nieco zabawne, choc pewnie bym sie nie powazyl na cos takiego - ale OK - taki "target", to lubi. Media sobie przypiaja zlosliwosci - OK. I na raz okazuje sie, ze nie... Szeryfowie i hmmm... szeryfowki z PiS-u postanowili kogos rozwalic. Western sie dopiero zaczyna... To poczatek cenzury. Od kilku miesiecy pisze sie tu o tym i nic zwolennicy Wielkich Braci nie dostrzegaja. OK. Taki "target". Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:12 :) spoko ja tam szczuki nie lubie(od poczatku, jak widzialem jak prowadzila program o ksiazkach na tvp1) jezeli chodzi o RM, to pelna zgoda ;) mysle ze kary tez nie powinno byc, ale potepic to trzeba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:21 To jest sedno. Wolnosc slowa nie polega na tym, ze wolno mowic tylko to co sier rzadzacym podoba. Sa pewne granice naturalnie, ale tu ich, moim skromnym zdaniem, nie przekroczono. Nb. program o ksiazkach lubilem, i punkt widzenia pani Szczuki byl dla mnie interesujacy (co nie znaczy, ze z nim sie zawsze zgadzalem). Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:32 apoplaws napisał: > To jest sedno. Wolnosc slowa nie polega na tym, ze wolno mowic tylko to co sier > rzadzacym podoba. Ciesz się, ze nie mieszkasz w Rosji Putina...ale kaczory równają. Nic dziwnego, ze Michnik wybrał Portugalię, że woli mieszkać tam niż w Polsce. Każdy (prawie każdy) chce żyć..żyjemy w smutnym kraju rządzonym przez zgraję prawicowych przygłupów. I akie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:37 ja nie widzialem ani jednego powodu by zajmowala sie tym rada tego i owego i kara w ogole mnie dziwi to juz powoli rozmowa na temat wolnosci slowa, czy ma ona swoje granice czy nie ja np mam archaiczne spostrzezenie na ten temat, uwazam ze ludzie takie sprawy powinni zalatwiac miedzy soba, za pomoca zelaza, a nie sadow ;) pojedynki to byl sposob na utrzymanie jezykow za zebami ;) szczuka, wojewodzki paple co chce i obrazaja kogo chca ;) jakby mieli swiadomosc, ze moga przez to skonczyc z 3 cm zimnej stali w watrobie, to by nie glupeczkowali ;) ale coz, moje marzenia to tylko marzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:42 gekon1979 napisał: nie masz dość?...masz jakąś obsesję na moim punkcie? Mozemy się po prostu omijać? Daj mi spokój człowieku...ja juz nic do ciebie nie mam. Pogodziłam się z twoim istnieniem. Odpuść sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:47 jestes poprostu klasykiem, i sypiesz smieszne teksty. Np taki Walesa ma Walesyzmy(tak dobrze pisze:P), a ty masz bio.mumizmy, co w tym zlego ze mnie szalenie one bawia no to teraz jest poprostu super nie uwzialem sie wcale na tobie ;) uwielbiam twoje teksty, sa nacechowane hmmm emocjami ;> a ponadto, zaraz, zaraz, a co z wolnoscia wypowiedzi?? i dalczego ja sie tobie w ogole tlumacze, przeciez zakazalas mi pisac, pod swoimi postami ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:51 gekon1979 napisał: > jestes poprostu klasykiem, i sypiesz smieszne teksty. Np taki Walesa ma Walesyz > my(tak dobrze pisze:P), a ty masz bio.mumizmy, co w tym zlego ze mnie szalenie > one bawia > no to teraz jest poprostu super > nie uwzialem sie wcale na tobie ;) uwielbiam twoje teksty, sa nacechowane hmmm > emocjami ;> > a ponadto, zaraz, zaraz, a co z wolnoscia wypowiedzi?? > i dalczego ja sie tobie w ogole tlumacze, przeciez zakazalas mi pisac, pod swoi > mi postami ;/ Masz obsesję na moim punkcie. Biedny gekon. Ośmieszasz sie chłopie. A już uwierzylam ze nasze relacje moga byc w miarę poprawne...ech > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:56 nasze relacje moga byc pardzo poprawne jezeli przestaniesz brac to wszystko tak powaznie ;) i odczujesz pierwsze objawy poczucia humoru(to takie cos ze ludzie sie smieja, czesto takze z siebie) ponadto "trzeba siac, siac, siac" to bylo z rydzyka a ja do konca nie jestem przekonany, czy to dobry klasyk jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:00 gekon1979 napisał: > nasze relacje moga byc pardzo poprawne > jezeli przestaniesz brac to wszystko tak powaznie ;) i odczujesz pierwsze objaw > y poczucia humoru(to takie cos ze ludzie sie smieja, czesto takze z siebie) > ponadto "trzeba siac, siac, siac" to bylo z rydzyka a ja do konca nie jestem pr > zekonany, czy to dobry klasyk jest ;/ > Jesteś żałosny z tymi sygnaturkami "intelektualisto". A poza tym masz na moim punkcie obsesję. Obiecalam komuś,że nie dam ci sie sprowokować. To był mój ostatni post do ciebie. Zrób sobie nawet sygnaturkę "bio.mum to głupia k..rwa". Nic mnie to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 :) 24.03.06, 23:02 takeij sygnaturki bym nie zrobil:> w ogole nie smieszny pomysl taka dobra sygnaturka?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Gekonie, napisz cos o Orelce; juz dawno nie dane 24.03.06, 23:03 bylo mi sie posmiac na forum gekon1979 napisał: > nasze relacje moga byc pardzo poprawne > jezeli przestaniesz brac to wszystko tak powaznie ;) i odczujesz pierwsze objaw > y poczucia humoru(to takie cos ze ludzie sie smieja, czesto takze z siebie) > ponadto "trzeba siac, siac, siac" to bylo z rydzyka a ja do konca nie jestem pr > zekonany, czy to dobry klasyk jest ;/ > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gekonie, napisz cos o Orelce; juz dawno nie d 24.03.06, 23:04 silesius.monachijski napisał: > bylo mi sie posmiac na forum sil. zamilcz...grzecznie cię proszę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gekonie, napisz cos o Orelce; juz dawno nie d 24.03.06, 23:04 o Orelce to ja moge tylko dobre rzeczy pisac ;) niezla byla i bardzo ja lubialem, miala POCZUCIE HUMORU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a sis, dalem ci zaproszenie na moje glupie 24.03.06, 23:06 forum, tam mozna tak offtopicowac, bo to forum do gadania bzdur mozliwosc wstepu tam maja wszyscy, ale poprzez zaproszenie, chodzi o to zeby ludzie z roznymi wizjami mogli sie poklucic albo pogadac powaznie, jak kto chce ;) i zeby nie przyszedl cenzor i zaczal kasowac bo nie na temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:46 gekonie, prosze, nie wypada w dyskusji ciagle uciekac sie do dawnych animozji; nie zauwazylem, zeby bio.mum dzisiaj Cie "zaczepila"; po co wiec odgrzewasz "stara zupe"? ja np. nie cierpie sclavusa (i mam powody), ale atakuje go tylko wtedy - i merytorycznie, kiedy palnie swoje kolejne glupstwo; przestan, prosze gekon1979 napisał: > ja nie widzialem ani jednego powodu by zajmowala sie tym rada tego i owego > i kara w ogole mnie dziwi > to juz powoli rozmowa na temat wolnosci slowa, czy ma ona swoje granice czy nie > ja np mam archaiczne spostrzezenie na ten temat, uwazam ze ludzie takie sprawy > powinni zalatwiac miedzy soba, za pomoca zelaza, a nie sadow ;) pojedynki to by > l sposob na utrzymanie jezykow za zebami ;) szczuka, wojewodzki paple co chce i > obrazaja kogo chca ;) jakby mieli swiadomosc, ze moga przez to skonczyc z 3 cm > zimnej stali w watrobie, to by nie glupeczkowali ;) ale coz, moje marzenia to > tylko marzenia ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 klasycy silesiusie sa do cytowania 24.03.06, 22:49 bio to klasyk no popatrz tylko na to jakie to jest cudne, w ogole nie przemyslane, takie dziewicze, instynktowne, koktajl emocji ;) Ma dziewuch przyszlosc, jak sypie takie teksty ;) taki np Wales, Bush - prezydenci bio bedzie pierwszym preziem kobieta, tak sadze wlasnie - a ja juz teraz wzialem na siebie ciezar spisywania jej zlotych mysli :D potem bede je publikowal - tzn jak juz zostanie tym preziem Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: klasycy silesiusie sa do cytowania 24.03.06, 22:53 gekon1979 napisał: > bio to klasyk > no popatrz tylko na to jakie to jest cudne, w ogole nie przemyslane, takie dzie > wicze, instynktowne, koktajl emocji ;) > Ma dziewuch przyszlosc, jak sypie takie teksty ;) taki np Wales, Bush - prezyde > nci > bio bedzie pierwszym preziem kobieta, tak sadze wlasnie - a ja juz teraz wziale > m na siebie ciezar spisywania jej zlotych mysli :D potem bede je publikowal - t > zn jak juz zostanie tym preziem No tak. Jednak masz obsesję. > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: klasycy silesiusie sa do cytowania 24.03.06, 22:54 skoncz gekonie; widze, ze juz powaznej dyskusji tutaj nie bedzie, bo Ty sie uparles, zeby sie odgryzc; ja tez moglbym Zaczac dyskusje o obojniaku orelko- gekonie, i zrobiloby sie tutaj calkiem zabawnie (do czasu, kiedy orelka - przez pewien czas: "silenius.monachijski" - znow nie zaczelaby "bluzgac", i - wykorzystujac koneksje z adminami - nie doprowadzilaby do mojego kolejnego bana); bez sensu gekonie; napij sie lepiej soku malinowego gekon1979 napisał: > bio to klasyk > no popatrz tylko na to jakie to jest cudne, w ogole nie przemyslane, takie dzie > wicze, instynktowne, koktajl emocji ;) > Ma dziewuch przyszlosc, jak sypie takie teksty ;) taki np Wales, Bush - prezyde > nci > bio bedzie pierwszym preziem kobieta, tak sadze wlasnie - a ja juz teraz wziale > m na siebie ciezar spisywania jej zlotych mysli :D potem bede je publikowal - t > zn jak juz zostanie tym preziem > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 dobra kasuje ten klasyczny tekst 24.03.06, 22:59 i wracamy do dyskusji ja z klonami nie mam nic wspolnego, i naprawde az tak perfidny nie jestem orelka miala zupelnie inny styl pisania niz ja ;) dziwne ze tego nie widzicie ale co tam, moge byc orelko-gekonem klonowaczem jezeli poprawia wam to tak humor a teraz, musze wstawic durne trzeba siac siac siac bo widze, ze nie macie w ogole poczucia humoru!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:58 za pomoca zelaza - anarchia sadow - demokracja A tak wogóle to każdy powinien mieć dostęp do broni. Przynajniej zbrojeniówka by zarabiała. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:40 to wytlumacz mi, dlaczego Owsiak wytoczyl proces TV Trwam (tez kierowali sie wolnoscia slowa), i dlaczego A. Michnik wytoczyl proces R. Ziemkiewiczowi za krytyczno-satyryczny tekst w "Newsweeku"? to jak to jest z ta wolnoscia slowa? zarezerwowana dla wybranych? zas nasmiewanie sie z chorego dziecka jest wysoce niemoralne; widziales kiedys ten quiz Szczuki w TVN? widziales, jak obraza uczestnikow, wyzywajac - prawie - od "debili"? Wiec wytlumacz mi, jak to jest apoplaws napisał: > To jest sedno. Wolnosc slowa nie polega na tym, ze wolno mowic tylko to co sier > rzadzacym podoba. Sa pewne granice naturalnie, ale tu ich, moim skromnym > zdaniem, nie przekroczono. > Nb. program o ksiazkach lubilem, i punkt widzenia pani Szczuki byl dla mnie > interesujacy (co nie znaczy, ze z nim sie zawsze zgadzalem). Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:44 Owsiak tej szmacie rydzykowi wytoczyl proces bo te bydle radiomaryjne ,posklejalo jakies scenki z jakis festiwali rockowych z calego swiata ,a przedstawil to jako przystanek woodstock ,dlatego sad niemial watpliwosci ze rydz jest patologicznym klamca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a chlopaczek z piwem, byl wklejony na chama 24.03.06, 22:50 do tego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:07 a co robi codziennie GW? sypei newsami, ktore z prawda nie maja nic wspolnego (wczoraj np. zupelnie przekrecili slowa, ktore wypowiedzial J. Kaczynski w RM); eh, ta Wasza "prawda" GW; zupelnie, jak moskiewska "Prawda" za Stalina; zas Tv Trwam pokazala to, co sie na tych festiwalach dzieje (niestety); kazdy o tym wie, tylko nikt nie osmieli sie o tym napisac; bo - niby - "ikona" kolter napisał: > Owsiak tej szmacie rydzykowi wytoczyl proces bo te bydle > radiomaryjne ,posklejalo jakies scenki z jakis festiwali rockowych z calego > swiata ,a przedstawil to jako przystanek woodstock ,dlatego sad niemial > watpliwosci ze rydz jest patologicznym klamca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:11 i znow klamiesz !! ten film pokazywal ponoc przystanek woodstok ,a nie inne festiwale ,wiec nie pisz bzdur!!to byl ordynarny fotomontarz ,jak sam piszesz GW to zydowska gazeta a czego mozna spodziewac sie od (parcha)?? co innego to media katolicki ktore sieja prawde !! wiec jezeli rydz takie sieje prawdy to .....!!!!to wiadomo ze PIS wygrywa wybory!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:17 gdzie napisalem, ze to "zydowska gazeta"? widzisz, jak klamiesz? typowy POszolom; widzialem material TV Trwam: pokazali to, czego ani Owsiak, ani TVP nigdy pokazywac nie chcieli; jaki kon jest kazdy widzi monachus napisał: > i znow klamiesz !! ten film pokazywal ponoc przystanek woodstok ,a nie inne > festiwale ,wiec nie pisz bzdur!!to byl ordynarny fotomontarz ,jak sam piszesz > GW to zydowska gazeta a czego mozna spodziewac sie od (parcha)?? co innego to > media katolicki ktore sieja prawde !! wiec jezeli rydz takie sieje prawdy > to .....!!!!to wiadomo ze PIS wygrywa wybory!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 silus, wez pojedz na ten przystanek 24.03.06, 23:20 poswiec te pare dni, zobacz ocen, i wtedy zacznij mowic! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silus, wez pojedz na ten przystanek 24.03.06, 23:25 wiesz, znajomy jezdzil kiedys - za komuny - do Jarocina; i tam bylo wszytsko: muzyka, zadymy, paru ksiezy, ktorzy probowali cos z tym zrobic: slowem - wielki zywiol, wielka impreza; rok temu pojechal na tzw. "Woodstock": sam mi mowil, ze chala: tylko alkohol, gdzies tam nawet narkotyki; Owsiak robiacy "szum", zadnej "ikry"; po co tam pojade; i dlaczego karac sadownie kogos, kto pokazuje inna strone tej "rzeczywistosci"? gdzie tu logika? mysle, ze druga instancja wyrok uchyli gekon1979 napisał: > poswiec te pare dni, zobacz > ocen, i wtedy zacznij mowic! > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: silus, wez pojedz na ten przystanek 24.03.06, 23:30 ale to nie jest to samo!!!! co jarocin(dla niektorych niestety ;) ) sam pojedz zobacz - pewnie ze zobaczysz ludzie ktorzy zygaju zolcia, ku.. mac, to jest mlodziez i szaleje! jak bedzie sie robic z tego taki szum, to malolaci beda jeszcze wiecej na zlosc (sobie) - nie wiesz(albo zapomniales) ze 15-17 latek musi sie wyszumiec, popozowac na doroslego, i po paru latach przechodzi a Ojciec D. walczy z Owsiakiem?? o co tu chodzi, o Orkiestre a nie o impreze, nie moze zaatakowac az tak Orkiestry to wali w Woodstock ponadto jak ktos chce tam jechac to jedzie, bo lubi taki klimat ja np jezdze w tmy czasie na Wolin, na wikingow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: silus, wez pojedz na ten przystanek 24.03.06, 23:31 widzisz ten twoj niby kolego mial wtedy 20 lat mniej byl rowiesnikiem tych co tam byli ,teraz jako ramol poprostu zapominal zabrac pidzamy i papuci ,stad te wnioski !!( o ile jakis kolega tam naprawde byl) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silus, wez pojedz na ten przystanek 24.03.06, 23:50 a dlaczego Tv Trwam nie prawa pokazac swojego punktu widzenia? a gdzie wolnosc slowa i wypowiedzi? Owsiak nowym naczelnym cenzorem? gratuluje blaznowi monachus napisał: > widzisz ten twoj niby kolego mial wtedy 20 lat mniej byl rowiesnikiem tych co > tam byli ,teraz jako ramol poprostu zapominal zabrac pidzamy i papuci ,stad te > wnioski !!( o ile jakis kolega tam naprawde byl) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: silus, wez pojedz na ten przystanek 24.03.06, 23:50 ale wiesz co chlopaczke z piwem jest dolepiony na maksa to widac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: silus, wez pojedz na ten przystanek 24.03.06, 23:52 ten (blazen ) Owsiak za kilkaset miloonow zl wyposarzyl wiele szpitali ,a co zrobil rydz z kasa na stocznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 kolter ;) taka prawda, a prawda w oczy kole 24.03.06, 23:56 i jest bolesna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Ma prawo! I o to jej prawo z checia zawalcze... 25.03.06, 00:07 jesli jakis prikaz z rzadu bedzie probowal ja tego prawa pozbawic! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:22 silesius od kiedy pamietam piszesz ze Michnik to Zyd ,wiec bez tego durnego tlumaczenia ze gdzie napisalem ze to zydowska gazeta!!bo Michnik to wyborcza!! jestes tak samo zaklamany jak ten twoj chory kosciol!!mitomanie pospolity!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:27 spojrzales w lustro? zobaczyles twarz i oczy? widzisz, jak bardzo jestes chory? jesli nie, to udaj sie do internisty kolter napisał: > silesius od kiedy pamietam piszesz ze Michnik to Zyd ,wiec bez tego durnego > tlumaczenia ze gdzie napisalem ze to zydowska gazeta!!bo Michnik to wyborcza!! > jestes tak samo zaklamany jak ten twoj chory kosciol!!mitomanie pospolity!! Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:32 Niestety Silesiusie polowa forum poswiadczy o twoim antysemityzmie !!i chorobliwej nienawisci do michnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:35 to wytocz mi proces sadowy; jak Twoj idol Michnik Ziemiewiczowi; bzdury wypisujesz monachus napisał: > Niestety Silesiusie polowa forum poswiadczy o twoim antysemityzmie !!i > chorobliwej nienawisci do michnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:39 silesius.monachijski napisał: > to wytocz mi proces sadowy; jak Twoj idol Michnik Ziemiewiczowi; > > monachus napisał: > > > Niestety Silesiusie polowa forum poswiadczy o twoim antysemityzmie !!i > > chorobliwej nienawisci do michnika!! Nie wiem czy to antysemityzm u Silesia, ale Michnika nietrawi, ciekawe dlaczego. Taki blyskotliwy dziennikarz, jeden z madrzejszych facetow w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:41 no wlasnie za to go nie trawi silesius bo MIchnik jest madry! a madrala madrego nie toleruje!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 no i co zribliscie najlepszego!! poszedl sobie 24.03.06, 23:42 i co teraz bedzie mozna czytac ku odprezeniu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:43 Mozecie mowic co chcecie ale taka jest prawda :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:45 przycmiewana nerwica ;/ czy on az taki madry, no napewno nie glupi, ale taki sobie w mej opini, moze kiedys byl madrzejszy, ale zadawanie sie z urbanem zle widac wplywa na intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:48 gekon1979 napisał: >> czy on az taki madry, no napewno nie glupi, ale taki sobie w mej opini, moze ki > edys byl madrzejszy, ale zadawanie sie z urbanem zle widac wplywa na intelekt > Kazdy moze miec swoja opinie ;) i dlatego lubie czasem wejsc na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:51 tylko nie wolno Ci "GO" krytykowac; bozek nowonawiedzonych ginusia napisała: > gekon1979 napisał: > > >> czy on az taki madry, no napewno nie glupi, ale taki sobie w mej opi > ni, moze > ki > > edys byl madrzejszy, ale zadawanie sie z urbanem zle widac wplywa na inte > lekt > > > Kazdy moze miec swoja opinie ;) i dlatego lubie czasem wejsc na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:48 "prawda" propagandowej machiny GW nie jest Prawda ginusia napisała: > Mozecie mowic co chcecie ale taka jest prawda :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:50 silesius.monachijski napisał: > "prawda" propagandowej machiny GW nie jest Prawda > >Sil, mow co chcesz, facet jest naprawde wyjatkowy, kazdy jego artykul trafia w sedno :). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:54 jasne: "trafia w sedno"; dlaczego wiec nie napisal swojego nowego artykulu "trafiajacego w sedno", zeby odeprezc zarzuty Ziemkiewicza, tylko uciekl sie do pomocy adwokatow Agory? inwencji zabraklo? trzeba bylo widziec Czuchnowskiego, jak probowal "zablokowac" Ziemkiewicza: zeby o tym nie mowil; a Rafala "dowalal"; zas Czuchnowski to bladl, to sie czerwienil ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > "prawda" propagandowej machiny GW nie jest Prawda > > > >Sil, mow co chcesz, facet jest naprawde wyjatkowy, kazdy jego artykul traf > ia w > sedno :). Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Michnik, blyskotliwa inteligencja!!! 24.03.06, 23:50 czy moze Pravda ej tez wam sie juz tak robi ze post jest pod postem, nie po ukosie?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:44 Ginusiu, jezeli ktos jezdzi z Jatuzelsim do Paryza, i robi z niego "konrada wallenroda", jezeli ktos mowi, ze Kiszczak to "czlowiek honoru" (zaprotestowal ostro na lamach rzepy Czeslaw Bielecki, tez zydowskiego pochodzenia - wiec skonczcie z tym antysemityzmem: nie tylko dzieci dzialaczy KPP maja prawo do "zydowstwa"), i jezeli Michnik wyzywa - pod wplywem alkoholu - przy trumnie Milosza, Polakow od koltunow, jezeli wytacza proces sadowy Ziemkiewiczowi, bo osmieli sie go - ironicznie - "potraktowac", to trudno, zebym go cenil; za co? za to, ze ostatnio - po 1989 roku - blazni sie raz po raz? ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > to wytocz mi proces sadowy; jak Twoj idol Michnik Ziemiewiczowi; > > > monachus napisał: > > > > > Niestety Silesiusie polowa forum poswiadczy o twoim antysemityzmie > !!i > > > chorobliwej nienawisci do michnika!! > > Nie wiem czy to antysemityzm u Silesia, ale Michnika nietrawi, ciekawe > dlaczego. Taki blyskotliwy dziennikarz, jeden z madrzejszych facetow w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:46 ej to moje Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza jato wymyslilem!! ja tam michnika nie lubie, nie trawie, wszystko co mowil sie nie sprawdza, taka UW czy jak im tam teraz PD - Partia Demencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:50 i mial michnik racje ze nazwal polakow koltunami ,jako obywatel polski mial tak prawo mowic!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:52 pewnie ze mial Pilsudski tak mowil o Polakach, ale Polske kochal a co do milosci Michnika to nie wiem, moze jest mocniejsza od rezydentow w sejmie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 00:08 koltun micnik przygarnia koltuna koltera; dajcie juz spokoj z tym "trupem w szafie" kolter napisał: > i mial michnik racje ze nazwal polakow koltunami ,jako obywatel polski mial > tak prawo mowic!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 alez przciez doskonale wiesz o co tu chodzi 24.03.06, 23:12 wszystkie te srodowiska musza, to robic, bo musza walczyc o poparcie ;) a my, jak te owce leziemy - dlatego trzeba byc troche anarchista, i pierwsza rzecz, nie wierzy sie w ludzie, w szedzie sa szuje, w kazdym srodowiksu ;) wiec kazda taka informacje trzeba brac na spokojnie, albo po wybuchu szalu, dojsc do siebie, i sie na to wypiac zauwaz ze przystanek o ktorym byla mowa, mial 400 tys ludzi, i bylo tam bezpieczniej niz w 400 tys Szczecinie, i wez pod uwage ze mniej sie tam pilo i cpalo niz w 400 tys szczecinie ;/ i napewno bylo tam mniej agresji! Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:00 Bo takie masz (mam) prawo. Mogę ciebie pozwać bo mnie w k...sz i chociaż jest to bzdura to sąd ma obowiązek to rozpatrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 23:52 Wlasnie! Odwolali sie do arbitra - sadu - w ktorym moga przedstawic swoje racje. Nie uzywaja mechanizmu rady, ktora w tych okolicznosciach bedac w rekach PiS jest po prostu instrumentem rzadzenia - hehe- ukladu ktory jest przy wladzy. Taka jest natura sadow, ze mozna sie do nich zwrocic. Wtedy wazy sie argumenty, jest strona skarzaca i strona ktora ma prawo do obrony. Mozna sie zwrocic do sadu i z glupia pretensja. Po prostu sie przegra. Wydawalo mi sie, ze po absolwencie tej samej uczelni (ba po absolwencie filozofii) moge oczekiwac zrozumienia tej prostej prawdy. Wracajac do pani Szczuki - owszem widzialem, jak rowniez pierwowzor tego spektaklu w BBC bodajze -taki show, taki target. Nie widze naprawde nic w tym zlego. Uczestnicy, producenci, zatrudnieni - godza sie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 00:11 smiesz twierdzic, ze odwolanie sie Michnika do sadu w sporze publicystycznym nie jest kretynizmem? nie wiem, jaka uczelnie konczyles; wiesz, co jest regula UJ: "plus ratio quam vis"; a Michnik odwoluje sie do vis, czyli sily, czyli sadu; zostawcie, prosze, tego "trupa w szafie" apoplaws napisał: > Wlasnie! Odwolali sie do arbitra - sadu - w ktorym moga przedstawic swoje racje > . > Nie uzywaja mechanizmu rady, ktora w tych okolicznosciach bedac w rekach PiS > jest po prostu instrumentem rzadzenia - hehe- ukladu ktory jest przy wladzy. > Taka jest natura sadow, ze mozna sie do nich zwrocic. Wtedy wazy sie argumenty, > jest strona skarzaca i strona ktora ma prawo do obrony. Mozna sie zwrocic do > sadu i z glupia pretensja. Po prostu sie przegra. > Wydawalo mi sie, ze po absolwencie tej samej uczelni (ba po absolwencie > filozofii) moge oczekiwac zrozumienia tej prostej prawdy. > Wracajac do pani Szczuki - owszem widzialem, jak rowniez pierwowzor tego > spektaklu w BBC bodajze -taki show, taki target. Nie widze naprawde nic w tym > zlego. Uczestnicy, producenci, zatrudnieni - godza sie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 00:20 Nie wiem skad w moim poscie wyczytales, ze, cytuje: smiesz twierdzic, ze odwolanie sie Michnika do sadu w sporze publicystycznym > nie jest kretynizmem?" Powiedzialem, ze > > Taka jest natura sadow, ze mozna sie do nich zwrocic. Wtedy wazy sie > argumenty, > > jest strona skarzaca i strona ktora ma prawo do obrony. Mozna sie zwrocic > do > > sadu i z glupia pretensja. Po prostu sie przegra.\ Otoz uwazam, ze jest to glupia pretensja! Z litosci nie wspominam tylko, ze PiS zamiast sadow po prostu uzywa sily (gdzie obronca w radzie skonstrulowanej po dyktando PiS. Po prostu skandal. A regula o ktorej mowisz, idealnie aplikuje sie do tej sytuacji: do sily odwolala sie pani Kruk! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 00:33 no bez przesady! publiczne osmieszanie osoby ulomnej i uposledzonej - choc o przepieknym charakterze - nijak sie ma do relacji TV Trwam z "hucpy" Owsiaka na tzw. Woodstock, czy tez ironizowaniu Ziemkiewicza na temat Michnika (Michnik w kazdym tewkscie na lamach GW "bluzga") w Newsweeku; chyba w dalszym ciagu w Polsce sa "rowni i rowniejsi", jak te swinie w "Folwarku Zwierzecym" Orwella apoplaws napisał: > Nie wiem skad w moim poscie wyczytales, ze, cytuje: smiesz twierdzic, ze > odwolanie sie Michnika do sadu w sporze publicystycznym > > nie jest kretynizmem?" > Powiedzialem, ze > > > Taka jest natura sadow, ze mozna sie do nich zwrocic. Wtedy wazy si > e > > argumenty, > > > jest strona skarzaca i strona ktora ma prawo do obrony. Mozna sie z > wrocic > > do > > > sadu i z glupia pretensja. Po prostu sie przegra.\ > Otoz uwazam, ze jest to glupia pretensja! > Z litosci nie wspominam tylko, ze PiS zamiast sadow po prostu uzywa sily (gdzie > obronca w radzie skonstrulowanej po dyktando PiS. Po prostu skandal. > A regula o ktorej mowisz, idealnie aplikuje sie do tej sytuacji: do sily > odwolala sie pani Kruk! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 00:49 Odwoluje do postu od ktorego zaczalem, bo nie chce mi sie powielac argumentow. Przyznaje, ze argument poprawnosci politycznej (choc dziwi mnie z ust panskich) - nie mozna obrazac osoby ulomnej itd. - kupuje. Z wszelkich wypowiedzi pani Szczuki wynika, ze nie wiedziala. Ale do diaska, Pani Szczuka osmieszyla pewien fakt medialny. I juz. Ba, moze nawet pewne naduzycie RM w stosunku do cierpiacej osoby. Nie wnikam jak tam jest. Zatem-np. TK moze podlegac krytyce a RM nie. Cokolwiek splodzi ? Bo obrazi uczucia kogostam ? (bo chyba nie wszystkich katolikow) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 01:08 wszyscy podlegamy krytyce: i ja i Pan, i RM i TVN, i Michnik nawet; ale sa granice publicznie wyrazanego chamstwa; i ktos musi o to dbac; tak samo jak sa granice glupoty: zaskarzenie TV Trwam przez Owsiaka i Ziemkiewicza przez Michnika, to przekroczenie "Rubikonu": osoby publiczne sa na swieczniku, i musza z krytyka zyc; i polemizowac i sie bronic; ale nie uciekac sie do sadow; Madzia Buczek nie jest osoba publiczna, jak Michnik czy Owsiak; wiec decyzja rady - wg. mnie - byla sluszna; ona nie ma takich mozliwosci, jak ci panowie; apoplaws napisał: > Odwoluje do postu od ktorego zaczalem, bo nie chce mi sie powielac argumentow. > Przyznaje, ze argument poprawnosci politycznej (choc dziwi mnie z ust panskich) > - nie mozna obrazac osoby ulomnej itd. - kupuje. Z wszelkich wypowiedzi pani > Szczuki wynika, ze nie wiedziala. > Ale do diaska, Pani Szczuka osmieszyla pewien fakt medialny. I juz. Ba, moze > nawet pewne naduzycie RM w stosunku do cierpiacej osoby. Nie wnikam jak tam jes > t. > Zatem-np. TK moze podlegac krytyce a RM nie. Cokolwiek splodzi ? Bo obrazi > uczucia kogostam ? (bo chyba nie wszystkich katolikow) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 01:13 Bzdura! Pani Buczek jest cyklicznie wystepujaca w radio, znana z nazwiska i imienia osoba. Jest osoba publiczna. Z tymi rubikonami - rozstrzygnie sad. Po to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 01:22 nie lepiej wystawic sekundantow, niech sie pojedynkuja ;) ktos z RM(oczywiscie musi to byc tez kobieta) ze Szczuka, niech do siebie strzelaja, kluja sie lub sieka, i transmisja w TV!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 01:30 no to gratuluje "riposty"; przyrownywanie Madzi Buczek do takich medialnych tuzow, jak Michnik czy Owsiak jest bardzo "celne"; i niech nawet Michnik i Owsiak wygraja przed SN: tylko niech wtedy nikt nigdy na tym forum nie mowi do mnie o obronie wolnosci slowa; nigdy!!! apoplaws napisał: > Bzdura! Pani Buczek jest cyklicznie wystepujaca w radio, znana z nazwiska i > imienia osoba. Jest osoba publiczna. > Z tymi rubikonami - rozstrzygnie sad. Po to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 01:41 Nie ma tu nic do rzeczy czy jest tuzem czy blotka. W tej samej talii tkwi. A o obronie wolnosci slowa, pewnie beda mowic tu rozni. Ja tez. I rowniez chetnie panskiego zdania - przynajmniej ja - na tym forum sie wyslucha. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 01:52 Mam nadzieje - tak powiedzial Ziemkiewicz -, ze trafila "kosa na kamien", i zew prawnicy Springer Polska sa rownie dobrze oplacani, jak prawnicy Agory; w zwiazku z czym rosna szanse, ze Ziemkiewicz wygra apoplaws napisał: > Nie ma tu nic do rzeczy czy jest tuzem czy blotka. W tej samej talii tkwi. > A o obronie wolnosci slowa, pewnie beda mowic tu rozni. Ja tez. I rowniez > chetnie panskiego zdania - przynajmniej ja - na tym forum sie wyslucha. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 01:59 Malo mnie obchodzi kto wygra. Poki takie spory beda rozstrzyagac sady (jesli juz jest ktos nadwrazliwy a sady nie sa organem PiS) ja jestem usatysfakcjonowany. Brutalna sila jaka pokazaliscie wobec Polsatu, nie daje sansy nawet obrony. Po prostu zwykla inkwizycja. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 02:04 w Portugalli - bylem tam przed 2 tygodniami - stacja komercyjna zapalcila 300 tys. Euro za osmieszanie niepelnosprawnych; kiedy niemiecka stacja tez duza sume zapalcila; w UE z tym nie ma zartow; to tylko kwoli scislosci apoplaws napisał: > Malo mnie obchodzi kto wygra. Poki takie spory beda rozstrzyagac sady (jesli ju > z > jest ktos nadwrazliwy a sady nie sa organem PiS) ja jestem usatysfakcjonowany. > Brutalna sila jaka pokazaliscie wobec Polsatu, nie daje sansy nawet obrony. Po > prostu zwykla inkwizycja. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 02:13 Bardzo mi sie ciezko ustosunkowac. Ani portugalskiego nie znam, ani audycji nie widzialem. Nie wiem jakie bylo uzasadnienie. No wyglada na to, ze na razie, musze polegac na wlasnym osadzie (przerazajace prawda). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 00:57 gekon1979 napisał: > :) spoko > ja tam szczuki nie lubie(od poczatku, jak widzialem jak prowadzila program o ks > iazkach na tvp1) > jezeli chodzi o RM, to pelna zgoda ;) > mysle ze kary tez nie powinno byc, ale potepic to trzeba i tyle I nie będzie. Bogu dzięki, Trybunał Konstytucyjny stanął na wysokości zadania. > Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 25.03.06, 00:53 silesius.monachijski napisał: > jak widze Szczuke, to "mi sie szczuko" (slaskie okreslenie czkawki) To po co oglądasz? Masochizm jakiś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:34 gekon1979 napisał: > alez ja bardzo dobrze kapuje o czym ty piszesz ;) > w RPIII jest ok, i mogloby byc lepiej gdyby nie braciszkowie z kompleksem na pu > nkcie swojego wzrostu ;) Qui bono? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 21:41 > Qui bono? przez ciebie, musialme pofatygowac sie do drugiego pokoju(co kosztowala mnie cenne ATP) po slownik wyrazow obcych :P Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:01 gekon1979 napisał: > > Qui bono? > przez ciebie, musialme pofatygowac sie do drugiego pokoju(co kosztowala mnie ce > nne ATP) po slownik wyrazow obcych :P Wybacz mi.Chciałem wykazać swoją kulturę i oczytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:03 :) i od czytania takich rzeczy ci sie poprzewracalo wlasnie ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:05 gekon1979 napisał: > :) > i od czytania takich rzeczy ci sie poprzewracalo wlasnie ;0 > Nie bój ,walne bucha i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:10 hahahaha wcale nie koniecznie ;) wtedy sie zaczyna najwiecej gadac, takich "qui bono" ja np ostanio opracowywalem plan wszechswiatowej rewolucji(wszystko przez ksiazke Gorzka Chwala, gdzie Tuchaczewski rzucil taki tekst) wiec unikaj ksiazek jak ognia, podobno zle robi to na zdolnosci magiczne(podobnie jak szachy;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:16 gekon1979 napisał: > hahahaha > wcale nie koniecznie ;) > wtedy sie zaczyna najwiecej gadac, takich "qui bono" Tak jest święta prawda.A od tej elektryki (i internetu) to tylko świerzb,zimnica i kołtun. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: PISuar chce wykorzystac przyjazd Papieza 24.03.06, 22:18 nie net, jest ok bo strasznie oglupia ;) a jak jest sie wiekszym debilem, to mniej impulsow z zewnatrz trafia do ciebie, przez co latwiej wytrzymac otaczajacy ciebie pie..ik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek-jkl Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 20:57 No to teraz brakuje tylko Rydzyka teraz, aby PO nawrócić na "słuszną drogę". Jak nie wodą święconą to ogniem i moherem. Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni Skoro Jarek bez zony podjal decyzje, to Lech by si 24.03.06, 20:57 sie nie osmieszal i nie mowil jakie decyzje podjal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
japoeta1 Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 21:08 te z PO cieniasy i cioty mają do wermachtu ciągoty Odpowiedz Link Zgłoś
japoeta1 Re: poeta 24.03.06, 21:38 mirek800 napisał: > masz moze cos innego na skladzie. mam na składzie wierszyk o ukladzie oczywiście warszawskim na czele z Piskorskim Odpowiedz Link Zgłoś
mirek800 Re: poeta 24.03.06, 21:44 lipa. Na zycie takimi wierszykami nie zarobisz. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
japoeta1 Re: poeta 25.03.06, 07:05 mirek800 napisał: > Na zycie takimi wierszykami nie zarobisz. no a taki? Donek wyborów się boi za tym wermacht stoi! Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Prezydent chce przekonać PO do wyborów w maju 24.03.06, 23:03 O jeju ale mi dokopałeś znowu będę głosował na tych "różowych złodzieji" albo jak UPR zyska to na UPR. Odpowiedz Link Zgłoś