alkud 03.04.06, 13:18 Czego się boi PiSkomuna? Ich flirt z Samoobroną trwa już od dluższego czasu, może więc już skonsumujcie swój związek? :))) Lepper równy Kaczkom! --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Prorok-Muhammad-kazdego-dnia.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 13:20 Miejmy nadzieję, że tylko straszą na szczęście Samoobroną;) Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza lepper jest juz lepszy niz kaczka 03.04.06, 13:22 z dwoja z zlego wole leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: lepper jest juz lepszy niz kaczka 03.04.06, 13:28 A ja Jaruzelskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Układ zawarty w Radiu Maryja, PiS, SO, LPR? 03.04.06, 13:59 Jeszcze przed wyborami, został zawarty układ. Mają wiele wspólnego. Wrogiem miała być PO, stąd strategia na oczernianie liberałów, Schetynę, dziadka, Piskorskiego i atak na P. Walc. Dowodem koronnym jest poparcie "ojca" i "Solidarności środowisk maryjnych" Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, W ramach koalicji przechodzi do samoobrony! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Stoliczku! Nakryj się!!!!!! 03.04.06, 14:35 Endrju teraz ma okazję porządzić pisuarem na dobre!:)))))) Bo jak nie, to pisuar mże zbierać bambetle i do domu!:))))) A tego pisuar boi się najbardziej!:D Kaczki będą więc spełniać wszelkie życzenia Andrzejka, i to w radosnych?;( podskokach!:D A samobrona to przecież worek bez dna!:D Odpowiedz Link Zgłoś
roman_bralski "..po prostu gazeta całkowicie niepoważna.." !!!! 03.04.06, 16:27 ..... To jest po prostu gazeta całkowicie niepoważna i dlatego nie warto w ogóle jej brać pod uwagę" - powiedział Kaczyński. ..... NIC DODAC NIC UJĄC !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: "..po prostu gazeta całkowicie niepoważna.." 03.04.06, 16:40 a teraz zacytuj sam siebie jak zwykle -- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Kaczory zaczynaja pojmować, że gonią w piętkę. 03.04.06, 18:24 Każdy orgazm, nawet najbardziej patologiczny, kiedyś wreszcie się kończy i wtedy zaczyna się rozumieć, że "zwycięstwo" to puste słowo, jeśli jest się zbyt głupim do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM!!! 03.04.06, 18:56 Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM!!! W dzisiejszych Rozmowach Niedokończonych. Jak tak dalej pójdzie to RM będzie patronem koalicji PIS-PO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz ___samoobrona jest tak samo łasa na wladzę jak PIS 03.04.06, 16:46 endrju wchodzi na najwyzsze stopnie polityki, największy cyrk dopiero się zaczyna :) taka słoma będzie nas reprezentować na świecie... ale wiocha hehheh nikt poważny z nim nie bedzie gadał Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Worek bez dna, dno bez worka, czy dno z workiem? 03.04.06, 18:16 Skłocony ze wszystkimi PiS wycofuje się na ostatnią "z góry zaplanowaną pozycję", Na przebój sezonu lansowana jest komedia slapstickowa "Samoobrona w PiSuarze" zkyc napisał: > Endrju teraz ma okazję porządzić pisuarem na dobre!:)))))) > Bo jak nie, to pisuar mże zbierać bambetle i do domu!:))))) > A tego pisuar boi się najbardziej!:D > Kaczki będą więc spełniać wszelkie życzenia Andrzejka, i to w radosnych?;( > podskokach!:D > A samobrona to przecież worek bez dna!:D Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: Układ zawarty w Radiu Maryja, PiS, SO, LPR? 03.04.06, 18:31 almagus!Marnujesz się Wydaj zbiorek wierszy-możesz na ty zarobić albo oberwać od zwolenników PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: Układ zawarty w Radiu Maryja, PiS, SO, LPR? 03.04.06, 22:45 Też mu radze conajmniej blog zalożyć żeby ta twórczość nie zginęła w czeluściach forum. Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Dzisiaj w RM "dogaduje sie" PO z PiSem; 03.04.06, 22:46 ciezko idzie, ale moze Rydzyk i te koalicje sklei? Daj Boze pisiory_do_obory napisała: > Też mu radze conajmniej blog zalożyć żeby ta twórczość nie zginęła w > czeluściach forum. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Wybory. 03.04.06, 21:36 Wybory. Dwujajowy siadł na jaju, pewnie się wykluje w maju taka upierzona, ukaczona, monoPolska wymarzona. Już jest wiosna, wszystko PiSka, w liberałów q urwy ciska. Siedzi, siedzi w czarnym fraku, czeka, czeka na buraku. Ciągnie, ciągnie tego flaka, zamiast jajec ma buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Wybory. 03.04.06, 21:43 Niech nam zyje pierwszy Maja Beda z tego niezle jaja. Elektorat tom jest ja Cala reszta cicho sza. Jak nie w sejmie juz w tej erze Bede rzadzil w Belwederze. Juz nie wazne kto jak kwaka Wazne brata miec blizniaka. Koalicja w ta i w te Byle w IV-ej byc RP. almagus napisał: > Wybory. > Dwujajowy siadł na jaju, > pewnie się wykluje w maju > taka upierzona, ukaczona, > monoPolska wymarzona. > Już jest wiosna, wszystko PiSka, > w liberałów q urwy ciska. > Siedzi, siedzi w czarnym fraku, > czeka, czeka na buraku. > Ciągnie, ciągnie tego flaka, > zamiast jajec ma buraka. > Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Re: lepper jest juz lepszy niz kaczka 03.04.06, 14:33 Nawet takie trio; Jaruzel + Urban + Rakowski byloby lepsze od kaczorkow. A wszyscy mi mowili, ze gorzej juz byc nie moze. Co po kaczorach, moze Putin? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 16:56 Poseł Warmi i Mazur Pan Mieczysław Aszkiełowicz przedstawił 12 punktowy program naprawy państwa.Ta cenna i popierana społecznie inicjatywa wychodzi naprzeciw postulatom wielu grup społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:01 czyli andrzeja i grupki jego milionerow w sejmie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:13 Ludzie Samoobrony to pragmatycy gospodarczy,zawdzięczjący swoją zasobność wydajnej i ciężkiej pracy.Jednocześnie ta elita wyznacza nowe horyzonty gospodarczego rozwoju ,przy aklamacyjnym poparciu,jej programu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:17 i pewno zgodnie z prawem swoim pracownikom placa , tyle ile nakazuje prawo czyli tyle byle z glodu nie zdechli , a w sejmie dra pyski ze obywatel malo zarabia!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:19 jola_z_dywit napisała: > Ludzie Samoobrony to pragmatycy gospodarczy,zawdzięczjący swoją zasobność > wydajnej i ciężkiej pracy.Jednocześnie ta elita wyznacza nowe horyzonty > gospodarczego rozwoju ,przy aklamacyjnym poparciu,jej programu. znaczy się... sami sobie aklamacje urządzają ???? Czy może nie wiesz co znaczy "aklamacja" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:41 Kolejna oczywista prowokacja w stosunku do Samoobrony,którą jednak udało się wyprzedzić dzięki ludzkiej uczciwości.Lobby ukłau który uczynił z Polaków nędzarzy,pariasów i wiecznych emigrantów,w sposób paniczny obawia się uczciwych i zgodnych z Polską racją stanu rządów Samoobrony.Intencje są jasne,lecz ludzie stojący za tymi działaniami typu Tymiński bis usiłują zostać w cieniu,współgrając z mediami z układu.Rola gazety wyborczej jest tu pierwszoplanowa.Krótka geneza lini programowej tego antypolskiego medium.Za linię i współpracę z agenturą służb specjalnych. Odpowiadają osoby jak Michnik i łuczywo kontynuatorzy i spadkobiercy działalności antyniepodległościowej Komunistycznej Partii Polski postulującej między innymi przyłączenie Polski do ZSRR.Ludzie ci z racji koneksji ,sitw ,powiązań rodzinnych posiadają nieformalne kontakty,gdzie jest w sposób ciągły zdradzana tajemnica państwowa i następują tzw,kontrolowane przecieki.Służące za element walki politycznej z rzeczywistymi patriotami narodu polskiego. Przykłady prowokacji oskarżeń pomówień i insynuacji to stała linia tego brukowego tabloidu.Układ się boi.I dlatego na łamach GW z pewnością będą publikowane kolejne prowokacje w stosunku do ludzi chcących zweryfikować obłędną politykę gospodarczą,i rozmontować układ trzymający w kleszczach niekompetencji,korupcji i sitw Polskę. Samoobrona deklaruje jasno czytelnie konsekwentnie i niezmiennie ,program ratowania Ojczyzny będzie realizowany,patologiczny Układ będzie rozliczony. to może trochę rzetelnych informacji o powiązaniach GW! Adam Michnik ? syn pary żydowskich komunistów - Ozjasza Szechtera i Heleny Michnik. Ozjasz Szechter przed wojną był funkcjonariuszem Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy podległej Kominternowi, która wspólnie z Komunistyczną Partią Polski w swym programie domagała się oderwania od Polski Wilna, Lwowa, Gdańska, Śląska. Szechter za antypolską, komunistyczną działalność spędził kilka lat w więzieniu II RP. Brat Adama ? Stefan Michnik, to sądowy morderca wielu wybitnych polskich patriotów, zamordowanych z ubeckich wyroków po wojnie. Obecnie przebywa w Szwecji. Ernest Skalski: zastępca redaktora naczelnego "GW" jest synem Jerzego Wilkiera, funkcjonariusza agenturalnej, antypolskiej KPP, więzionego przed wojną za działalność wywrotową przeciwko Państwu Polskiemu. Po wojnie Jerzy Wilkier pełnił funkcję szefa personalnego Komendy Wojewódzkiej MO w Krakowie. Matką Ernesta Skalskiego jest Zofia Nimen. Zofia Nimen była sekretarzem technicznym KC Międzynarodowej Organizacji Pomocy Rewolucjonistom (MOPR) ? dywersyjnej agentury Kominternu, siejącej rewolucje i zamęt na wszystkich kontynentach globu. Po wojnie, już jako Skalska, pełniła funkcję kierownika Wydziału Śledczego w Komendzie Wojewódzkiej MO w Krakowie. Artur Hajnicz (już w "GW" nie pracujący) był członkiem Komunistycznego Związku Młodzieży Polskiej we Lwowie - ps. "Grysza". Po inwazji ZSRR na Polskę stał się żarliwym propagatorem "przyłączenia" Lwowa do ZSRR jako korespondent "Pionierskiej Prawdy". Po wojnie - oficer polityczny LWP, kierownik grupy "ochronno-propagandowej" w woj. szczecińskim, wreszcie zastępca Tadeusza Mazowieckiego w "Tygodniku Solidarność", na koniec w "Gazecie Wyborczej". Ludmiła Wujec - córka Reginy Okrent (lub Okręt): od 1929 roku członkini Komunistycznego Związku Młodzieży, od 1935 r. w KPP. W latach 1946-1949 Regina Okrent pracowała w Urzędzie Bezpieczeństwa w Łodzi, potem objęła stanowisko dyrektora Biura Kadr Radiokomitetu. Jej córka Ludmiła jest żoną Henryka Wujca, obecnego wiceministra rolnictwa. W "GW" pracuje też syn Wujców, Paweł Wujec. Helena Łuczywo Urodziła się w Warszawie w 1945 roku; córka Doroty Guter. Jej ojciec to Ferdynand Chaber, także wybitny działacz komunistyczny. Był synem bogatej rodziny żydowskich handlarzy winem, ale to nie przeszkadzało mu zostać już w latach 20 komunistą, czyli członkiem ruchu programowo zwalczającego krwiopijców, takich jak jego ojciec. Ferdynand Chaber okres wojny spędził w ZSRR. Po wojnie podjął pracę w aparacie propagandy PPR. Wydawcą Gazety Wyborczej jest spółka "Agora". Zarząd stanowią obecnie: Helena Łuczywo, Wanda Rapaczyńska, redaktor naczelny oraz Piotr Niemczycki. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski [...] 03.04.06, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny_kupiec Tyle gówna w jednym mailu, to musi być SamoPiS 03.04.06, 22:15 Skąd biorą się tacy ludzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 22:23 Jola z Dywit ma racje; GW przejely dzieci bylych komunistycznych dygnitarzy stalinowskich pochodzenia zydowskiego (pani Rapaczynski oczywiscie tez) - Gebert to syn bylego sekretarza komunistycznej partiik USA, a po wojnie komunistyczny "dyplomata"; i to jest prawda; dlaczego nazywacie to g....? ze co, ze ta "mafia" ktrora przejela GW od Solidarnosci (ukradla GW "Solidarnosci"; za to Walesa odebral GW znaczek Solidarnosci), to g...? czy krytycy to g....? a co z Remuszka? tutaja zdecydowanie popieram Jole z Dywit; i niech akcje Agory spadaja na leb, na szyje; kiedys zlodziej musi zostac ukarany Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 22:57 Jola z Dywit ma racje; GW przejely dzieci bylych komunistycznych dygnitarzy > stalinowskich pochodzenia zydowskiego (pani Rapaczynski oczywiscie tez) - > Gebert to syn bylego sekretarza komunistycznej partiik USA, a po wojnie > komunistyczny "dyplomata"; i to jest prawda; dlaczego nazywacie to g....? ze > co, ze ta "mafia" ktrora przejela GW od Solidarnosci (ukradla > GW "Solidarnosci"; za to Walesa odebral GW znaczek Solidarnosci), to g...? czy > krytycy to g....? a co z Remuszka? tutaja zdecydowanie popieram Jole z Dywit; i > > niech akcje Agory spadaja na leb, na szyje; kiedys zlodziej musi zostac ukarany Niestety tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:01 jola_z_dywit napisała: > Poseł Warmi i Mazur Pan Mieczysław Aszkiełowicz przedstawił 12 punktowy progra > m > naprawy państwa.Ta cenna i popierana społecznie inicjatywa wychodzi naprzeciw > postulatom wielu grup społecznych. ... zza węgła ??? Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan [...] 03.04.06, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit [...] 03.04.06, 19:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nicalek Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 13:57 A A. Lepper już był w ogródku, już witał sie z gąską, a tu filipinka Edgar upublicznia myśli genialnego stratega PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ted49 "Nie ma decyzji ... pitolą smętne grajki" 03.04.06, 13:23 żeby tylko utrzymać zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: "Nie ma decyzji ... pitolą smętne grajki" 03.04.06, 14:31 Na pytanie, czy to prawda, że część działaczy PiS wyraża niezadowolenie z możliwości powołania szefa Samoobrony Andrzeja Leppera na wicepremiera i czy była w tej sprawie dyskusja, lider PiS odpowiedział: - Ta sprawa nie była jeszcze w ogóle przedmiotem dyskusji. Jeśli by stała się aktualna, ale mówię to tylko hipotetycznie, to wtedy na pewno będzie przedmiotem rozważań zarówno Rady Politycznej, jak i klubu parlamentarnego PiS. kpi sobie czy jak pan prezes? nie rozwazali takiego wariantu?? to ma byc powazny polityk probujacy wszystkich w poslce ustawiac po swojemu?? --- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
lopass Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 13:27 Edgar jest żałosny. Szkoda, że PiSwróciło dokomentowania polityki, A było tak przyjemnie przez te dwa dni.. Po raz kolejny wychodzi hipokryzja towarzyszy z PiS-u.. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 14:32 swoja droga krotko sie skupiali... akurat tyle aby uniknac dyskusji o planach podatkowych pisu i ich relacji do obietnic wyborczych.. --- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar No proszę, Wyborcza znowu kłamie!!! 03.04.06, 13:28 Skoro Edgar mówi, że decyzji nie było, to nie było, choćby Michnik miał to nagrane na dwóch magnetofonach. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Racja! PiS nawet jak kłamie, to mówi prawdę. 03.04.06, 13:34 PiS-dokracja to taki ustrój, gdzie wszyscy maja obowiązki (patriotyczne), część ma prawa (wyborcze), a pełnię władzy i ostatnie zdanie Jarosław Kaczyński. ===== Jarek jarek przyznaj się przecież każdy o TYM wie! Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Prawo Rokity nie obowiązuje PiS 03.04.06, 13:31 "- Nie jest tak, że te warunki formułują partnerzy mniejszościowi, oni mogą się odnieść do warunków zaproponowanych przez największe ugrupowanie - podkreślił." Oj, już chyba coraz trudniej będzie zaprzeczać prawu Rokity, szczególnie jak się stoi pod ścianą i nie ma żadnego pola manewru. Ani samorozwiązanie, ani pakt bez koalicji, ani koalicja z PO - zostaje tylko albo koalicja ze stabilizatorami na ICH warunkach, albo dymisja rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Prawo Rokity nie obowiązuje PiS 03.04.06, 14:36 oczywiscie ze pis sie sam zagnal w kozi rog jedyne co im pozostaje to dalej udawac bute ale prawda jest taka ze nadchodzi czas zemsty andrzeja nieublaganie.. -- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 oksymoron: 03.04.06, 13:34 'najwyższe władze PiS zdecydowały' - oto oksymoron nad oksymorony jeśli się dobrze przyjrzeć, to jest w tej krótkiej frazie więcej niż jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: oksymoron: 03.04.06, 19:33 Czy ktos ma zbiorowe zdjecie wladz PiS? Chcialem zobaczyc kto jest wyzszy od prezesa i na kogo prezes chce zrzucic wine. tymon99 napisał: > 'najwyższe władze PiS zdecydowały' - oto oksymoron nad oksymorony > jeśli się dobrze przyjrzeć, to jest w tej krótkiej frazie więcej niż jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: oksymoron: 03.04.06, 22:55 "najwyższe władze" ;) "władze zdecydowały" :D Moim zdecydowanym faworytem oksymoronu jest sraczka. Jest jednocześnie i rzadka i częsta :D Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 13:44 "Pytany o warunki wejścia do koalicji, jakie w piątek przedstawił Szef Samoobrony Andrzej Lepper, Gosiewski zaznaczył, że to największe ugrupowanie w Sejmie [PiS - red.] stawia warunki koalicji. - Nie jest tak, że te warunki formułują partnerzy mniejszościowi, oni mogą się odnieść do warunków zaproponowanych przez największe ugrupowanie - podkreślił." I wszystko jasne. Edgar i Jarek jeszcze niczego nie zrozumieli. Chłopaki!! Nawet SLD pojęło że aby rządzić trzeba czaem nieco ustąpić i stąd np. Pawlak był sobie premierem. Nie myślicie chyba, że to PSL wygrało wtedy wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 15:47 Polska ma jednak szczescie, ze pisowscy psychopaci nie potrafia pójsc na kompromis, zrezygnowac z wybujalych ambicji, dopasowac sie do innych, czy podzielic sie czescia wladzy. A do chlopaków nie dotarlo, ze zeby skutecznie utrzymac sie przy mniejszosciowym rzadzie to trzeba miec dobre stosunki nie tylko z aktualnym partnerem, ale takze z rezerwowym koalicjantem. Im sie udalo zrazic wszystkich i zemsta bedzie slodka. Lepper ich po prostu wyjaja, a PiS jest bezbronny. Gdy PiS osiagnie dno to beda wybory, pewno juz na jesieni, choc myslalem, ze dotrwaja nastepnego budzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 13:57 Po tak "politycznym" dictum p. Gosiewskiego to będąc kandydatem na koalicjanta zastanowiłbym się z 10 razy czy chciałbym być w takiej koalicji. Wydawałoby się, że jak się chce współpracować to trzeba by się było potraktować po "partnersku" no ale człowiek jest omylny i widać, że w polityce "po partnersku" to znaczy "z góry". Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 14:38 udawana buta juz nie maja pola manewru (moze gosiewski jeszcze tego nie zrozumial, sadzac po jego wypowiedziach jest to mozliwe) ale drogo im przyjdzie zaplacic za poparcie samoobrony teraz i im bardziej ich przeczolgaja tym drozej --- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Gosiewski, miałeś nic nie komentować 03.04.06, 13:57 przez kilka najbliższych dni. gdzie twój szacunek dla Papy? czyżbyś dołączył do łżeelit? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Gosiewski, miałeś nic nie komentować 03.04.06, 14:39 ordynacja podatkowa zyty juz zeszla z (ostatnich nawet) stron w gazetach wiec mozna znowu sie udzielac w mediach... ---- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern ilu będzie wicepremierów? 03.04.06, 14:16 jest już dwóch i gdy dojdzie do koalicji rządowej to podejrzewam, że nie tylko Lepper będzie chciał zostać wice, ale także drugi z koalicjantów, np. Giertych lub ktoś z PSL, chyba padnie na Kalinowskiego... to będzie czterech, jesli Gilowska lub Dorn nie zgodzą się oddać swoich posad Odpowiedz Link Zgłoś
qc A ktos mowil ze posel K. to.. 03.04.06, 14:28 polityczny i taktyczny geniusz. ?? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: A ktos mowil ze posel K. to.. 03.04.06, 15:11 no chyba nie wierzysz we wszystko, co słyszysz..?! tym bardziej jeśli mówi to "ktoś"...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny Re: A ktos mowil ze posel K. to gej i pedal. 03.04.06, 16:32 Ale o tym wszyscy wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A ktos mowil ze posel K. to gej i pedal. 03.04.06, 17:00 burek_polny napisał: > Ale o tym wszyscy wiedza. Rzeczywiście! Jest to ... tajemnica poliszynela... hehehe... Nawet GW o tym pisała... tylko: "nie należy brać poważnie tego co ta gazeta pisze..." Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: ilu będzie wicepremierów? 03.04.06, 14:40 psl nie bedzie chcialo oni teraz liza rany i nie beda sie pchac na swiecznik wystarczy im pare posad w agencjach i wojewodztwach --- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: ilu będzie wicepremierów? 03.04.06, 15:10 a co się psl-owi stało... czy to ze względu na post..?! PSL - zawsze chciało i miało premiera, jeśli było w rządzie...;))) czemu mieliby nie chcieć?! zresztą, Lepperowi chodzi tylko o wicepremiera, o nic więcej..!!! pozostałe postulaty to zasłona dymna....;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 14:25 - Ja z "Gazety Wyborczej" dowiaduję się tyle rzeczy zdumiewających na swój własny temat, że nie jestem w stanie na to odpowiadać. ***************************************** Co tu ukrywac, towrzyszu Jarosławie, sa przecieki z PiS-u. Widocznie PiS-łowie mniej się boja dziennikarzy, którzy zapewnią im anonimowość, niż swojego prezesa, z którym ewentualna polemika może przypominać słynny dialog dziada z obrazem z ludowej rymowanki. Odpowiedz Link Zgłoś
tovijan Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 14:37 TAK dla samorozwiazania sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 14:41 nie narod wymaga czasu by dojrzec --- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 23:00 eexmd2 napisał: > nie > narod wymaga czasu by dojrzec Zgoda, tylko czy stać nas na tak kosztowną edukację? Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Albo dialog Lecha z anonimowym dziadem......... 03.04.06, 14:47 Odpowiedzi dziada wprawdzie nie znamy, ale to dlatego, że go pewnikiem zamurowało. Pewnie potem mruknął, a PiS ci morde lizał..... Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 14:37 Lepiej zastanowić się niż pochopnie podejmować złe decyzje. Lepszy byłby mniejszościowy rząd,a wybory w jesiennym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
78rk Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 14:45 cała sprawa rozbija się nie o to czy Lepper ma wejść czy nie - to jest nieuniknione - ale czy nie spowoduje to rozłamu w PISuarze (wewnętrzne szarpanki są teraz największą tajemnicą Jarka K.). Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami A świstak siedzi i zawija je w sreberka :)) 03.04.06, 14:45 Jasne, nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną :) PiS to przecież "skrajnie odpowiedzialna" partia i nie czekałaby ze wszystkim na ostanią chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
qc No i zostala kupa gruzow. 03.04.06, 14:48 Ten caly krotki epizod z tzw 4RP to jednak byla samowola budowlana. Bez zewolen i planow. A ze budowniczowie to lumpy spod budki z piwem to i wyszlo co musialo wyjsc. Teraz to szemrane towarzystwo przeniesie chyba meline do jakiejs piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
78rk Re: No i zostala kupa gruzow. 03.04.06, 14:51 Jarek K. da sobie radę. Słyszałem ostatnio, że spotkał się z Chuckiem Norisem w celu przygotowanie strtegicznego planu - planu ostatniej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Jak wygląda dyskusja w PiSie ? 03.04.06, 14:59 Moim zdaniem tak: poseł Kaczyński Jarosław mówi a reszta słucha i notuje. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami "Węrzykiem" podkreślili na pewno, że chamstwo 03.04.06, 15:11 łże-mediów należy zwalczać "godnościom i kulturom osobistom" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: "Węrzykiem" podkreślili na pewno, że chamstwo 03.04.06, 23:02 buntownik_z_powodami napisał: > łże-mediów należy zwalczać "godnościom i kulturom osobistom" :)) Brawo Jasiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: "Węrzykiem" podkreślili na pewno, że chamstwo 03.04.06, 23:03 pisiory_do_obory napisała: > buntownik_z_powodami napisał: > > > łże-mediów należy zwalczać "godnościom i kulturom osobistom" :)) > Brawo Jasiu ;) A tak przy okazji pozdrowienia dla S. Tyma :D Niech nam żyje prezes, sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator z kaczyńskiego na nasze 03.04.06, 15:11 o co chodzi jarosławowi ? : "panowie mówili twardo, że w istocie, jeśli to zinterpretować poprzez reguły języka politycznego, nie są zainteresowani tą koalicją" co to są reguły języka politycznego ? to znaczy, że panowie z PO nie mówili, że nie chcą, tylko jaruś tak to zrozumiał? Odpowiedz Link Zgłoś
galba GW donosi... 03.04.06, 15:18 ... tylko nikt juz nie chce jej słuchac. W końcu ile razy można w powagą przyjmowac kłamatwa tej samej gazety. Nic dzwinego, że na giełdzie akcje Agory od paru miesięcy (mniej więcej od poczatku ślepego ataku GW na rząd) lecą na pysk. No i ta wiadomośc o prawdomównym red. Lisie jako następcy Adasia... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: GW donosi... 03.04.06, 15:22 oj galba opuszczasz sie strasznie... zero pierwszych postow dzisiaj... btw pamietasz jak sie spierales o podatki gilowskiej i o realizacje obietnic wyborczych pisu? nie masz ochoty sie teraz pospierac czy po dniach refleksji i zadumy pisu temat jest nieaktualny? moze polsowie pisu popra swoje obietnice wyborcze zawarte w projekcie po? --- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Adwokat Diabla 03.04.06, 15:35 Wszyscy zwolenicy PiS wymarli albo raczej ciedzo cicho nawroceni. Na przynete ktos musi podjac sie roli Adwokata Diabla. Trzeba przyciagnac nastepna grupe pisowych wykluczonych na rekolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: GW donosi... 03.04.06, 17:06 galba napisał: > ... tylko nikt juz nie chce jej słuchac. W końcu ile razy można w powagą > przyjmowac kłamatwa tej samej gazety. Nic dzwinego, że na giełdzie akcje Agory > od paru miesięcy (mniej więcej od poczatku ślepego ataku GW na rząd) lecą na > pysk. > > No i ta wiadomośc o prawdomównym red. Lisie jako następcy Adasia... > Ciekawe co tu jeszcze robisz???? Fakt! Jakoś nie wyskakujesz na świecznik, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
no_guts_no_glory Z tymi akcjami to troche nie trafiles galba... 03.04.06, 18:19 Akcje Agory leca na dol nie po bezpodstawnych atakach na "Najskuteczniejszy Rzad W Historii" i Jarka KAczke... Tak sie sklada ze Agora wchodzi w sklad Wig20, ktory to nie moze poradzic sobie z obecna sytuacja polityczna w kraju, mimo ze powinien. Agora jeszcze obciazona jest wysoce nieudana inwestycja w Nasz Dziennik a takze tym, ze moze rozwijac sie wolniej niz caly rynek reklamowy... Ale pewnie i tak cie nie przekonam, bo jak chce sie zinterpretowac jakis fakt w odpowiadajacy swiatopogladowi sposob to z pewnoscia ci sie uda. A udaje sie - przekonujesz mnie tym codziennie w mojej "porannej dawce humoru", ktora jest lektura twoich postow. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: Z tymi akcjami to troche nie trafiles galba.. 03.04.06, 23:11 no_guts_no_glory napisał: > Agora jeszcze obciazona jest wysoce nieudana inwestycja w Nasz Dziennik a takze Parafrazując jedno z wydań (genialne) rozmów w tłoku: Ojej, to Agora też już w Naszym Dzienniku! "Nowy dzień", taki nosił tytuł ten tabloid. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Jak mawiał Lechu W... 03.04.06, 18:27 'takie zarzuty się stawia, jak się juz nie ma nic innego do postawienia'... Jak się znoooooowuuuuuuuu prawicowcy kompromitują, co faktycznie jest monotonne i przewidywalne, to zawsze można trochę z nudnego obowiązku obstukać GW w odpowiedzi...;P Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: GW donosi... 03.04.06, 18:58 galba napisał: > ... tylko nikt juz nie chce jej słuchac. W końcu ile razy można w powagą > przyjmowac kłamatwa tej samej gazety. Nic dzwinego, że na giełdzie akcje Agory > od paru miesięcy (mniej więcej od poczatku ślepego ataku GW na rząd) lecą na > pysk. > > No i ta wiadomośc o prawdomównym red. Lisie jako następcy Adasia... > Galba, ile ci PiS płaci? Tak się szmacisz i kur..isz, że chyba są to jakieś niebotyczne gratyfikacje za to pływanie w szambie? Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: galbusiu drogi 03.04.06, 19:22 dlaczego nei poszedles dalej w wyciaganiu wnioskó i zatrzymales sie w pol drogi? powinienes napisac wprost, ze akcje agory spadają, bo rozpoczela "ślepy atak na rząd";-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: GW donosi... 03.04.06, 23:07 galba napisał: > od paru miesięcy (mniej więcej od poczatku ślepego ataku GW na rząd) lecą na > pysk. Zmień doradcę finansowego. Akcje Agory spadły po tym jak ogłoszono że wydawanie dziennika "Nowy dzień" zostaje wstrzymane. Grubo powyżej 100mln zł "psu w dupe". Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: GW donosi... 03.04.06, 23:21 panu A. Michnikowi w "d..."; tytulem korekty pisiory_do_obory napisała: > galba napisał: > > > od paru miesięcy (mniej więcej od poczatku ślepego ataku GW na rząd) lecą > na > > pysk. > > Zmień doradcę finansowego. > Akcje Agory spadły po tym jak ogłoszono że wydawanie dziennika "Nowy dzień" > zostaje wstrzymane. Grubo powyżej 100mln zł "psu w dupe". Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Jaroslaw K musi odejsc! 03.04.06, 15:23 I zabrac z soba kilku najwiekszycxh krzykaczy "Jarosław Kaczyński: "Gazeta Wyborcza" całkowicie niepoważna, koalicja z PO niemożliwa" Wtedy taka koalicja bedzie faktem Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 V kolumna ma sie dobrze 03.04.06, 15:34 fragment ze stenogramu z Tajnego przemówienia Jakuba Bermana do żydów w Polsce, wygłoszonego na posiedzeniu egzekutywy komitetu żydowskiego w kwietniu 1945 roku. "Żydzi mają okazję do ujęcia w swoje ręce całości życia państwowego w Polsce i rozszerzenia nad nim swojej kontroli. Nie pchać się na stanowiska reprezentacyjne. W ministerstwach i urzędach tworzyć tzw. Drugi garnitur. Przyjmować polskie nazwiska. Zatajać swoje żydowskie pochodzenie. Wytwarzać i szerzyć wśród społeczeństwa opinie i utwierdzić go w przekonaniu, że rządzą wysunięci na czoło Polacy, a Żydzi nie odgrywają w państwie żadnej roli. Celem urabiania opinii i światopoglądu narodu polskiego w pożądanym dla nas kierunku, w rękach naszych musi się znaleźć w pierwszym rzędzie propaganda z jej najważniejszymi działami - prasą, filmem, radiem. W wojsku obsadzać stanowiska polityczne, społeczne, gospodarcze, wywiad. Mocno utwierdzać się w gospodarce narodowej. W ministerstwach na plan pierwszy przy obsadzaniu Żydami wysuwać należy: Ministerstwo Spraw Zagranicznych, Skarbu, Przemysłu, Handlu Zagranicznego, Sprawiedliwości. Z instytucji centralnych - centrale handlowe, społdzielczość. W ramach inicjatywy prywatnej, utrzymać w okresie przejściowym silną pozycję w dziedzinie handlu. W partii zastosować podobną metodę - siedzieć za plecami Polaków, lecz wszystkim kierować." Odpowiedz Link Zgłoś
tingri czy powiedzal ci to rydzyk czy moczar-sowiecki 03.04.06, 15:57 agent,ktory rozpetal w 68r w polsce antysemicka nagonke. mozesz podac zrodlo informacji. czy jest to klasyczna antysemicka propaganda, ktorego autor jest nieznany [tzn. anonimowy antysemicki sowiecki agent], a ty pelnisz funkcje uzytecznego idioty i ja powielasz? fakt, jakub berman mial zydowskie pochodzenie i robil rozne "brzydkie" rzeczy, ale on byl przede wszystkim komunista i "internacjonalista", walczyl z wszystkimi burzujami i nacjonalistami (takze zydowskimi) - to jak mogl cos takiego powiedziec? musisz wiedziec, ze zdanie gdzie 2 polakow tam 3 zdania odnosi sie takze do zydow, a moze od zydow przejeslimy ta zdolosc do dyskutowania-:, zacheta [ a raczej przymus ]do porzucania zydowskich nazwisk wyszedl od polskich komunistow antysemitow [ktorych ty wiernie wspierasz w ich dziele] w latach 60-tych, to jak mogl berman pisac o tym w roku 45? Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Oryginalne przemowienie Bermana 03.04.06, 16:07 poszperalem w starych dokumentach, i znalazlem; tak wlasnie mowil Berman w polowie 1945 roku; poszukaj, to tez znajdziesz; zreszta, przywlaszczenie sobie GW przez Rapaczynska i Michnika (i paru innych) tez te metode dzialania potwierdza tingri napisał: > agent,ktory rozpetal w 68r w polsce antysemicka nagonke. mozesz podac zrodlo > informacji. czy jest to klasyczna antysemicka propaganda, ktorego autor jest > nieznany [tzn. anonimowy antysemicki sowiecki agent], a ty pelnisz funkcje > uzytecznego idioty i ja powielasz? fakt, jakub berman mial zydowskie > pochodzenie i robil rozne "brzydkie" rzeczy, ale on byl przede wszystkim > komunista i "internacjonalista", walczyl z wszystkimi burzujami i > nacjonalistami (takze zydowskimi) - to jak mogl cos takiego powiedziec? musisz > wiedziec, ze zdanie gdzie 2 polakow tam 3 zdania odnosi sie takze do zydow, a > moze od zydow przejeslimy ta zdolosc do dyskutowania-:, zacheta [ a raczej > przymus ]do porzucania zydowskich nazwisk wyszedl od polskich komunistow > antysemitow [ktorych ty wiernie wspierasz w ich dziele] w latach 60-tych, to > jak mogl berman pisac o tym w roku 45? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Oryginalne przemowienie Bermana 03.04.06, 16:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39671044&a=39677265 --- ojciec tadeusz uczyl dzieci swoje a mial ich wszystkich hmmm, no wlasnie ile? Odpowiedz Link Zgłoś
tingri badz tak dobry i zdradz gdzie to znalazles.w jakim 03.04.06, 16:57 archiwum lub w jakim czasopismie. wyp[owiedz ktora przypisujesz bermanowi dziwnym zbiegiem okolicznosci przypomina "protokoly medrcow syjonu". antysemicki tekst napisany na poczatku XX w przez....carska "ochrone" [inaczej sluzby specjalne]. byl im bardzo pomocny do organizowania antysemickich pogromow.czy podasz te zrodło informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Oryginalne przemowienie Bermana 03.04.06, 17:11 filosemita1 napisał: > poszperalem w starych dokumentach, i znalazlem; tak wlasnie mowil Berman w > polowie 1945 roku; poszukaj, to tez znajdziesz; zreszta, przywlaszczenie sobie > GW przez Rapaczynska i Michnika (i paru innych) tez te metode dzialania > potwierdza > Fakt! Bo gdyby przywłaszczyli sobie "rdzenni polacy" .... no właśnie! Czego byłoby to potwierdzeniem ??? Ech! Tumaństwo..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Oryginalne przemowienie Bermana 03.04.06, 17:19 Sclavus nie pisze sie ech Tumanstwo! od jakiegos czasu obowiazuje forma ech Torunstwo !! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Oryginalne przemowienie Bermana 03.04.06, 17:22 kolter napisał: > Sclavus nie pisze sie ech Tumanstwo! od jakiegos czasu obowiazuje forma ech > Torunstwo !! thx! Jako stary "końserwatysta", będę pisał.... itakitak... jedno obok drugiego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski Re: Oryginalne przemowienie Bermana 03.04.06, 17:26 potym co kaczor zrobil z medalem sla Pan Prezydenta Jaruzelskiego ,wracam na stare smieci ,wlasnie dzis odkurzylem moja stara legitymacje czlonka pzpr i dosc popierania kaczej d.... Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a gdzie 03.04.06, 17:31 on sam? silesiusmonachijski napisał: > potym co kaczor zrobil z medalem sla Pan Prezydenta Jaruzelskiego ,wracam na > stare smieci ,wlasnie dzis odkurzylem moja stara legitymacje czlonka pzpr i > dosc popierania kaczej d.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 17:34 czytaj dokladnie jaki tam widzisz nick silenius, silezius czy silesius?? to ja !! ale poczulem sie zdradzony!! Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 17:43 sprawdzilem wczesniejsze watki; tam byl nick: "silesius.monachisjki"; jedna mala kropeczka, a jak roznica; szkoda, ze go tu nie ma; ty jestes marnym podrobem silesiusmonachijski napisał: > czytaj dokladnie jaki tam widzisz nick silenius, silezius czy silesius?? to > ja !! ale poczulem sie zdradzony!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 17:51 dobry z ciebie sledczy w ktory wydziale SB robiles ?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachisjki Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 18:40 filosemita1 napisał: > sprawdzilem wczesniejsze watki; tam byl nick: "silesius.monachisjki"; Zdgadza sie, to własnie ja ! A reszta to tanie wietnamskie podrobki ; dzieki za pomoc, pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 18:50 oczywiscie, ze "silesius.monachijski"; ten jeden prawdziwy; cos go nie widac; zas klony - pewnie wiedzac, ze tych ich glupot nikt by nie czytal, gdyby sie podpisywali np. "zenek z koziej wolki" - klonuja silesiusa.monachijskiego, aby zdobyc tania popularnosc, smieszni, mali ludzie silesius.monachisjki napisał: > filosemita1 napisał: > > > sprawdzilem wczesniejsze watki; tam byl nick: "silesius.monachisjki"; > > > Zdgadza sie, to własnie ja ! A reszta to tanie wietnamskie podrobki ; dzieki za > > pomoc, pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachisjki Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 18:49 filosemita1 napisał: > sprawdzilem wczesniejsze watki; tam byl nick: "silesius.monachisjki"; jedna > mala kropeczka, a jak roznica; szkoda, ze go tu nie ma; ty jestes marnym > podrobem > Ależ filosemito1, nie poznajesz mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 18:51 nie kazdego nierasowego burka na forum musze znac; wazne, ze znam "silesiusa.monachijskiego" silesius.monachisjki napisał: > filosemita1 napisał: > > > sprawdzilem wczesniejsze watki; tam byl nick: "silesius.monachisjki"; jed > na > > mala kropeczka, a jak roznica; szkoda, ze go tu nie ma; ty jestes marnym > > podrobem > > > > Ależ filosemito1, nie poznajesz mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Czesto rozmawiasz ze soba? 03.04.06, 18:53 Twoja przypadlosc zarazliwa? A dobrzy ludzie radzili. Trzymac sie z daleka od PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachisjki Re: Czesto rozmawiasz ze soba? 03.04.06, 19:01 tak, to taki stary rytual praktykowany na Slasku Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 silesius.monachijski nie "monachisjki", czyli klon 03.04.06, 19:09 a chyba i admin, bo widze, ze moje posty wycina silesius.monachisjki napisał: > tak, to taki stary rytual praktykowany na Slasku Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachisjki Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 18:53 filosemita1 napisał: > sprawdzilem wczesniejsze watki; tam byl nick: "silesius.monachisjki"; Pozdrawiam i dziekuje szlachetnemu koledze za zyczliwa obrone i pomoc. I'm silesius authenthic. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 18:54 o spotkalo sie dwojka osieroconych po le madame!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachisjki Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 19:07 wypraszam sobie ; jestem porzadnym zydem, ale nie czerwonym kundlem postepowym Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ooo, widze, ze silesius ma kolejnego klona;a 03.04.06, 18:41 silesiusmonachijski napisał: > czytaj dokladnie jaki tam widzisz nick silenius, silezius czy silesius?? to > ja !! ale poczulem sie zdradzony!! Nie ty! Sil był silesius.monachijski... i kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: V kolumna ma sie dobrze 03.04.06, 16:38 Ty kur.a za pieniądze? Wszędzie pitolisz te bzdety. Pewnie masz w schowku z założenia i kleisz gdzie się. Ile od sztuki? Rydzyk płaci, cy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: V kolumna ma sie dobrze 03.04.06, 17:08 filosemita1 napisał: > fragment ze stenogramu z Tajnego przemówienia Jakuba Bermana do żydów w Polsce, > > wygłoszonego na posiedzeniu egzekutywy komitetu żydowskiego w kwietniu 1945 > roku. > > > "Żydzi mają okazję do ujęcia w swoje ręce całości życia państwowego w Polsce i > rozszerzenia nad nim swojej kontroli. Nie pchać się na stanowiska > reprezentacyjne. W ministerstwach i urzędach tworzyć tzw. Drugi garnitur. > Przyjmować polskie nazwiska. Zatajać swoje żydowskie pochodzenie. Wytwarzać i > szerzyć wśród społeczeństwa opinie i utwierdzić go w przekonaniu, że rządzą > wysunięci na czoło Polacy, a Żydzi nie odgrywają w państwie żadnej roli. > > Celem urabiania opinii i światopoglądu narodu polskiego w pożądanym dla nas > kierunku, w rękach naszych musi się znaleźć w pierwszym rzędzie propaganda z > jej najważniejszymi działami - prasą, filmem, radiem. > > W wojsku obsadzać stanowiska polityczne, społeczne, gospodarcze, wywiad. Mocno > utwierdzać się w gospodarce narodowej. > > W ministerstwach na plan pierwszy przy obsadzaniu Żydami wysuwać należy: > Ministerstwo Spraw Zagranicznych, Skarbu, Przemysłu, Handlu Zagranicznego, > Sprawiedliwości. Z instytucji centralnych - centrale handlowe, społdzielczość. > > W ramach inicjatywy prywatnej, utrzymać w okresie przejściowym silną pozycję w > dziedzinie handlu. W partii zastosować podobną metodę - siedzieć za plecami > Polaków, lecz wszystkim kierować." Na temat, czy nie na temat.... będziesz te swoje pierdoły powtarzał??? Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 15:49 Ja z "Gazety Wyborczej" dowiaduję się tyle rzeczy zdumiewających na swój własny temat, że nie jestem w stanie na to odpowiadać. Te słowa Kaczyńskiego wskazują chyba na to, że raczej słabo zna siebie. Może przydałąby się jakaś terapia? A może ta gazeta jakaś V kolumna - jak to "zauważył" kroś z radia RM? Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 15:55 "Ja z "Gazety Wyborczej" dowiaduję się tyle rzeczy zdumiewających na swój własny temat, że nie jestem w stanie na to odpowiadać." A jakby sie widzial w sejmie! To by dopiero sie zdumial! Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: "Nie ma, jest, nie ma ,jest, nie ma, jest..... 03.04.06, 16:03 Oto sluzebna rola pissow wzglendem kraju. Od poczatku zajmuja sie prawie wylacznie samym soba. Czy ma to cos wspolnego ze stanem malzenskim i seksualnoscia duzego/malego kaczora ? Zajmowanie sie sobaw kraju z 20% bezrobociem jest interesujacym hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
eora Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 16:33 a coz to takiego jest "skrajnie niesprawiedliwy zarzut" panie Kaczynski? chyba juz tylko skrajnie ciemny lud moze zrozumiec pana skrajne wypowiedzi. robi sie pan skrajnie nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
smg123 Re: "Nie ma decyzji o koalicji z Samoobroną" 03.04.06, 16:34 Jeszcze wczoraj Dziwisz prosił wszystkich o pojednanie. Wszystkich. Było to adresowane także do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś