jacek230 22.04.06, 18:03 Pewnie, Lepper kandydatem na Pana Boga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_z_dywit [...] 22.04.06, 18:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tampa Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 18:11 jolu z dywit, jestes duren Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 22.04.06, 18:14 To nie moje twierdzenia! Przedruk. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 19:24 jola_z_dywit napisała: > To nie moje twierdzenia! > Przedruk. A skąd ten przedruk? Wstydzisz sie przytoczyć źródło? Nawiasem mówiąc - co słychać w procesie seksownej Reni w sprawie fałszowania podpisów? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A***** 22.04.06, 20:39 Z forum wyborczrej przedruk. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A**** 22.04.06, 21:20 > Z forum wyborczrej przedruk. jasne, sama z siebie przedrukowałaś, debilko Odpowiedz Link Zgłoś
almagus koniec woli integracji europejskiej wspieranejJPII 23.04.06, 10:28 To koniec woli integracji europejskiej wspieranej przez JPII. To swiadectwo upadku! Czysta rydzomoheroina! W unijnej demokracji za przyczyną dewiacji, arbuz słuzy awiacji! Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __posty znikają w tempie błyskawicznym, a Andrzej 23.04.06, 14:52 zniknąć nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
kmarex.blogspot.com Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 23.04.06, 15:00 Polecam tekst o Lepperze: lepper-i-jego-zajebiste-buty.xt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ******S__A__M__0__G__Ł__0__0__P__ 0__T__A***** 22.04.06, 18:12 jolu wyżej D... nie podskoczycie, fizycznie nie możliwe. A co do oszustw, to czy już sie doliczyłaś ilości SBków w waszych szeregach, a może nie warto, bo wszyscy umaczani po uszy? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ******S__A__M__0__G__Ł__0__0__P__ 0__T__A*** 22.04.06, 18:15 W waszej koalicji PO SLD samo nie umaczani, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ******S__A__M__0__G__Ł__0__0__P__ 0__T__A** 22.04.06, 18:50 Pragnę Pani przypomnieć że to Samoobrona przez pewiem czas była w nieformalnej koalicji z LSD, zresztą i nie dziwne skoro Andriu to były członek PZPR, czym sie jakoś coś ostatnio nie chwali;) Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Samoobrona czyli Selbstschutz 22.04.06, 23:29 Historia lubi się powtarzać, tylko w karykaturalnej formie. Wszystko wskazuje na to, że może być wiele podobieństw w karierze Adolfa i Andrzeja. Z tym, że wiemy jak skończyła się ta pierwsza, ta druga dopiero się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
o_gryzek Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 06:28 ...no jeszcze, niejakiego Dyzmy kariera zostaje, jako wzór... Ta powieść Dołęgi-Mostowicza staje się na powrót okrutnie aktualna... Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger77 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 10:20 Zgadzam się całkowicie...analogia między jednym a drugim jest jednoznaczna. Nie żeby zaraz była wojna, ale boję się w przyszłości tych oszołomów i kmiotów z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Świniopas ministrem krowich placków! 22.04.06, 19:09 Świniopas-hochsztapler może być jedynie ministrem krowich placków, do czego niewątpliwie przepustkę stanowią jego umiejętności, wiedza oraz obycie, połączone ze zdolnościami dyplomatycznymi. Jak przerażająco musieliśmy upaść, żeby takie prostackie, burasowate chamidło i wioskowy bandzorek dokonywało na forum publicznym rozrachunku poczynań ludzi tej miary, tej klasy i kultury co J. M. Rokita, połączone ze snuciem planów na przyszłość. O kłamliwych Twoich konstatacjach powyżej już nie wspomnę, ponieważ to forum w olbrzymiej większości złożone jest z opinii ludzi, których oczywistość wyjaśniania tychże bredni mogłaby jedynie obrazić. Świniopas jest hańbą, kompromitacją Rzeczpospolitej. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Re: Świniopas ministrem krowich placków! 22.04.06, 21:17 >Jak przerażająco musieliśmy upaść, żeby takie prostackie, burasowate chamidło >i wioskowy bandzorek dokonywało na forum publicznym rozrachunku poczynań ludzi >tej >miary, tej klasy i kultury co J. M. Rokita, Bez obrazy, ale słowa "Rokita" i "kultura" (nie mówiąc już o "klasie") to mi niespecjalnie idą w parze. W przeciwieństwie do słów "nieudacznik" czy "frustracja", które jakoś doskonale odnajdują się w zestawie z Jasiem Marysią. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Świniopas ministrem krowich placków! Kto glory 23.04.06, 10:32 Garna sie do siebie, nomenklatura, dojdzie i Siwak! Kto gloryfikuje zaprzeszle plony bogato przechodzi do Samoobrony! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Dlatego nie lubisz Rokity, ze moze dac wam kopa? Jan Maria Władek Znany Krakus pyta kobita oczywiście to Jan Rokita. Znana z imion hermafrodyta oczywiście Jan Maria Rokita. Znany z TV facet co pyta oczywiście to Jan Rokita. Dlaczego PiS zębami zgrzyta, oczywiście przeszedł Rokita. Zmora prezesa za gardło chwyta, oczywiście to diablik Rokita. Wiadomo!!!!!!!!!! W Krakowie Jan i Maria Rokita to chłop sprytny jak kobita. Mam nadzieję, że na trzecie Władek z Jankiem Mar-ję kopnie w zadek! Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę co mnie i kraj naraża na kpinę. Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 kultura 23.04.06, 13:25 Ja rozumiem, żeby móc coś rozróznić, trzeba to znać. Ewidentnie kaczomowa nie zetknął się nigdy z kulturą, albo nawet jak się zetknął, to jej nie rozpoznał. Można zgadzać się z poglądami Rokity, lub nie, ale poziom człowieka trzeba docenić. Ale to świadczy o KULTURZE i POZIOMIE oceniającego. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek01 Re: Świniopas ministrem krowich placków! 23.04.06, 12:16 Tu przyznaję rację prawie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 18:13 wszystkie przekręty ludzi z SLD i AWS to jest mały pikuś wobec przekrętów Samoobrony. Tyle co nakradł Lepper i Jola z Dywit, doprowadzając do ruiny dziesiątek tysięcy naiwnych chłopów, do życia w nędzy i do tysięcy samobójstw, to się prokuratura do końca świata nie doliczy. Po następnych wyborach ludzie was żywcem rozerwą na strzępy, oszołomy i złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 22.04.06, 18:16 To może coś konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 18:23 Lenin twierdzil: "w komunizmie to nawet kucharka bedzie mogla kierowac krajem". Nie twierdzil jednak ze kucharka moze byc z wyrokami sadowymi. Widac nie mial wizji samejbrony. Odpowiedz Link Zgłoś
gramic [...] 22.04.06, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 19:07 Prostaku przed moimi antenatami ,twoi protoplaści czapki z głów ściągali. Przed moim nazwiskiem jest przedrostek von ze strony męża a z mojej strony zasiadanie w Polskim sejmie w XVII już wieku. I taki prostak zgodnie z prawem herbowym nie może mnie obraźić! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 19:28 i wszystko jasne . Przedrostek von przed nazwiskiem znaczy się potomkowie Krzyzackiej zarazy ...? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos buhahahahhahaha, łAł!!!! powiedz kto ci tak 22.04.06, 19:31 NAMISZAł WE łBIE KOBIETO???? KTO CI TAKą KRZYWDę ZROBIł????? Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic uważaj - jak będziesz blokować sanitariuszowi net 22.04.06, 19:40 to może cię zamknąć w izolatce... Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Jola von Dywity 22.04.06, 19:45 No coz.. bardzo mi sie podoba Twoje przyznanie do "von" przed nazwiskiem ojca.. Krzyzackie to czy Pruskie? I Ty smiesz wypominac Tuskowi dziadka co do Wehrmachtu wcielony zostal???? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Jola von Dywity 22.04.06, 19:54 Czy ty prostaczku umiesz konstruktywnie analizować prosty tekst? Po Mężu von.Po kądzieli polskie szlachectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Jola von Dywity 22.04.06, 19:59 > Czy ty prostaczku umiesz konstruktywnie analizować prosty tekst? > Po Mężu von.Po kądzieli polskie szlachectwo. Nazywanie mnie prostaczkiem nie wiedzac kim jestem - iscie to szlacheckie.. zaprawde.. gratulacje! Szlacheckie i pieniacze na miare Sejmu z owego wspomnianego XVIIw. Gratuluje jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Jola von Dywity 22.04.06, 20:06 A dajcie jej spokój, przypomnijcie sobie powiedzonko "Nie ma większego tyrana, niż zrobić z chłopa pana";))) Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Jola von Dywity 23.04.06, 14:57 Gratuluje.To o wiele lepiej niz "Radziwill-Rozencwajg". Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii jakie "von"..raczej won, jak pan wołał na parobków 22.04.06, 20:58 nie podejrzewasz chyba Joli o choćby ułamek szlachetnego pochodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: jakie "von"..raczej won, jak pan wołał na par 22.04.06, 21:05 nurnii napisał: > nie podejrzewasz chyba Joli o choćby ułamek szlachetnego pochodzenia... ja joli o nic już nie podejrzewam, w ogóle mam wrażenie, że to postać fikcyjna, która zabłąkała się tutaj nie wiadomo skąd Odpowiedz Link Zgłoś
crichton1 Re: jakie "von"..raczej won, jak pan wołał na par 22.04.06, 21:21 Nie wiesz co mówisz. Przecież to skarb, nie każde forum taką ma. A na pewno nie tak oryginalną. Wybredna nie jest, wszystko je. Nie przekarmiajcie jej tylko, bo się znudzi o odejdzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
crichton1 Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:00 Jola, jesteś nieziemska. Szlachcianka w kraju, w którym nie ma już szlachty i do tego popierająca chłopów z samoobrony. A najfajniejsze w Tobie jest to, że nie masz krzty dystansu do samej siebie. %-) No ale z prawem herbowym nie można dyskutować. %-) Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:01 jak smiesz prostaczku wspominac swiete prawo herbowe!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: Boziewicz vs. von Jolanta J. 22.04.06, 22:11 Prostaku z nieszczęsnych Dywit!! Gdyby faktycznie miano zastosować do Ciebie kodeks pana Boziewicza- kolejka forumowiczów chętnych do wygarbowania Ci skóry była by zapewne bardzo długa, choć z ubolewaniem zauważam że pewnie krótsza niż tych którzy by chcieli Andrzejkowi L. w czerwony(w sennie dosłownym- i uważaj trudne słowo- metaforycznym) ryj napluć. Na nieszczęscie forumowiczów kobiet nie wyzywano (chyba że od przekupek i prostaczek- nie możesz więc narzekać) a i do chamów jego postanowień nie stosowano. Kto zaś na rzekome szlacheckie pochodzenie się powoływał był ku uciesze gawiedzi nahajami przez wieś pędzony. Jeśli takie widowisko ze swoją nieskromną osobą zamierzasz w Dywitach urządzić- uprzedź wcześniej- wielu widzów z rodzinami przyjedzie, choćby po to aby dzieciom pokazać jak to się ongiś państwie się burzycieli porządku prawnego traktowało. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Boziewicz vs. von Jolanta J. 22.04.06, 23:11 Mój pradziad takich jak ty za kradzież sztućców z herbem w dybach trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Boziewicz vs. von Jolanta J. 22.04.06, 23:28 jola_z_dywit napisała: > Mój pradziad takich jak ty za kradzież sztućców z herbem w dybach trzymał. ----------------------------------- Tata, jesteś ważny? - Tak, synku, ale nade mną jest ktoś ważniejszy. Syn spojrzał do góry. - Tatuś, ale to tylko mucha. Dlaczego ona nie spada? - Bo, widzisz dziecko, ona ma leppkie łapki...dlatego się trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: Boziewicz vs. von Jolanta J. 23.04.06, 02:16 jola_z_dywit napisała: > Mój pradziad takich jak ty za kradzież sztućców z herbem w dybach trzymał. Twoj pradziad Jolus co najwyzej u Zyda w karczmie wiecej gorzałki prosił:> Słomy w butach u przodków wstydzić się nie trzeba- powoływać się na wydumane korzenie- tylko żałosne prostaczki pretendujące do upragnionej "elity". Gdyby faktycznie pradziad był herbowym-to kucharko- nie robiłabyś szkolnych błędów, łaciną posługiwała się rzadziej a i gramatycznie. No i na pewno nie skonczyłabyś jako przewodnicząca gminnego kółka świniopasówz pezeperowskimi ściągawakmi dla gminnych sekretarzy w charakterze biblii. Napisałbym- wstydź się, ale odwoływałbym się uczuć wyższych których u przedstawicieli Twego pokroju szukać próżno. Von...Koń by się uśmiał. Ale bałbym sie Ciebie do zwierzęcia dopuscić. Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: Jola jesteś glupia 22.04.06, 20:21 Chyba to ci sie snilo. A jesli to prawda to twoi antenaci w grobie sie przewracaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Jola jesteś glupia 22.04.06, 20:34 W grobowcu raczej i zapewne większym od twego mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:34 jola_z_dywit napisała: > Prostaku przed moimi antenatami ,twoi protoplaści czapki z głów ściągali. > Przed moim nazwiskiem jest przedrostek von ze strony męża a z mojej strony > zasiadanie w Polskim sejmie w XVII już wieku. > I taki prostak zgodnie z prawem herbowym nie może mnie obraźić! A "Księga Chamów" Waleriana Nekandego Trepki? Mowi ci to cos? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:38 Grzbiet twoich przodków mówił zapewne do buta mych praojców jak wsiadali na koń. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:41 jola_z_dywit napisała: > Grzbiet twoich przodków mówił zapewne do buta mych praojców jak wsiadali na ko > ń. Buhahaha. Miejsce twoich przodkow na oslach bylo albo na mulach, gdyz osiol to dla nich zbyt szlachetne zwierze. Przeczytaj sobie "Ksiege Chamow" to moze czego sie dowiesz o swoich antenatach. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Jola jesteś śmieszna 23.04.06, 00:46 czy nie mozecie ludzie zwyczajnie postow joli omijac, przeciez wymiana pogladow nie ma w tym wypadku zadnego sensu, a obrzucanie sie inwektywami tym bardziej. Nie ruszac, nie dostrzegac, pomijac, kiedys sie znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Jola jesteś śmieszna 23.04.06, 00:52 a co z postami tzw. "kulturalnych" obroncow Tuska, Rokity i innych; czy je tez powinnismy "olac", bo poza wulgaryzmami nie przekazuja zadnej tresci? czy Ty aby nie widzisz tylko "zdzbla" w oczach Joli, a "belki" w oczach tzw. "kulturalnych postepowcow" nie chcesz dostrzec? poczytaj, a potem wysnuwaj wnioski genyo napisał: > czy nie mozecie ludzie zwyczajnie postow joli omijac, przeciez wymiana pogladow > > nie ma w tym wypadku zadnego sensu, a obrzucanie sie inwektywami tym bardziej. > Nie ruszac, nie dostrzegac, pomijac, kiedys sie znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
scyzor75 Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:45 Takie zalosne wypowiedzi, ze az nie wytrzymalem i musialem cos napisac. PS. Ci Twoi praojcowie mieli takie dlugi wobec moich, ze w przeciagu jednego pokolenia musieli ewaluowaca sie w stecz z panow w roboli. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 22:54 jola_z_dywit napisała: > > > Prostaku przed moimi antenatami ,twoi protoplaści czapki z głów ściągali. > > Przed moim nazwiskiem jest przedrostek von ze strony męża a z mojej stron > y> zasiadanie w Polskim sejmie w XVII już wieku. > > I taki prostak zgodnie z prawem herbowym nie może mnie obraźić! TAk, przedrostek WON znakomicie mi pasuje do twojego nazwiska... To się pochodzeniem chwalisz, piewczynio chłopskiej ludowej partii? Ty hipokrytko przebrzydła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:39 jola_z_dywit napisała: > Prostaku przed moimi antenatami ,twoi protoplaści czapki z głów ściągali. > Przed moim nazwiskiem jest przedrostek von ze strony męża to widać, że cię twoi protoplasci nie nauczyli kultury, a także i ortografii więc czym tu się chwalić, ogłady nie dziedziczy się w genach. a co do męża to mu szczerze współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 20:43 Kondolencje Mężowi przekażę. Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: Jola jesteś żałosna 22.04.06, 21:56 pe1 napisał: > i przodkowi knurowi Podpierajac sie rzekomo hitlerowskim pochodzeniem, powolujac na przodkow w lapciach z lyka, Jolanta J. zapomina ze w normalnym kulturalnym towarzystwie z kims o charakterze bedacym polaczeniem bolszewickiej komisarz (z 4 klasami i piatym korytarzem)oraz przekupki rodem z powiesci Gabrlieli Zapolskiej się nie dyskutuje,tylko wali nahajem w butny pysk. Coz, jaki lud ciemny- taka jego rzeczniczka:] Odpowiedz Link Zgłoś
anarcho-emeryt Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 22:57 von Kurvenschwantz? A tych pijanych poslow z okresu "zlotej wolnosci " tez znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
o_gryzek Re: Jola jesteś śmieszna 23.04.06, 06:32 Tak, tak... Herbu Dwa Psy w tarczy. Jeden sra, drugi warczy... Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 22:48 Jola to przecież Lepper - została zdemaskowana przez Renię. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Jola jesteś śmieszna 22.04.06, 22:51 tu sie bardzo mylisz; Lepper siedzi w studio TV Trwam i RM caly wieczor, a Jola pisze posty; trudno, zeby Lepper na wizji pisal posty trzynasty napisał: > Jola to przecież Lepper - została zdemaskowana przez Renię. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 18:48 poczytaj inne gazetki oprócz partyjnych śmieci twojej partii, znajdziesz dużo informacji o oszustach i mataczach z SAMOOBRONY..!! Odpowiedz Link Zgłoś
caftan55 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 18:54 Nie, to nie SOLIDARNOŚĆ. Bieda, z której do dziś nie możemy się wykaraskać jest dziełem sowieckich pachołków z PZPR. To tego kółka Leppar też należał Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 19:01 No to z wysoka będzie burak spadał na śmietnik historii, na kompost. Im szybciej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 19:50 Jolka, oswiadczam Ci dzieweczko - zostanie ow oszust i naciagacz premierem - załoze organizacje wywrotowa, aby ten kraj nie skonczyl jak jak Bialorus. Lepper oraz Rydzyk - to zdrajcy, ktorzy dzialaja w imie obcych nam, wschodnich interesow, panstwa, ktore od pond 200 lat chce naszego unicestwienia. Nie mozna dopuscic do tego, aby tacy ludzie rządzili naszą ojczyzną. PRL został zbudowany na Katyniu i na zamordowanych 120.000 polskich patriotów. Kazdy, kto broni peerelu - broni bandytów, ktorzy go zakłładali na sowieckich bagnetach. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 22.04.06, 20:01 Jolka, oswiadczam Ci dzieweczko - zostanie ow oszust i naciagacz premierem - > załoze organizacje wywrotowa, aby ten kraj nie skonczyl jak jak Bialorus. > Lepper oraz Rydzyk - to zdrajcy, ktorzy dzialaja w imie obcych nam, wschodnich > interesow, panstwa, ktore od pond 200 lat chce naszego unicestwienia. Nie mozna > > dopuscic do tego, aby tacy ludzie rządzili naszą ojczyzną. > PRL został zbudowany na Katyniu i na zamordowanych 120.000 polskich patriotów. > Kazdy, kto broni peerelu - broni bandytów, ktorzy go zakłładali na sowieckich > bagnetach. Chłopino! To że sowiecka pożoga jest wspólwinna deprecjacji Ojczyzny jest truizmem. Mojego rodzinnego majątku: 20 wsi na Ukrainie i 10 na Wołyniu jest moim kosztem. Lecz Samoobrona to Ludzie prawi i prawdziwi polscy patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 20:04 jola_z_dywit napisała: > Lecz Samoobrona to Ludzie prawi i prawdziwi polscy patrioci. chyba wezme przyklad z prawych i prawdziwych. kilka kredytow wezme i nie splace, ponaciagam niewinnych rolnikow, pooszukuje.. prawdziwie "polskie"... Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii ***C H A M O O B R O N A*** same buraki 22.04.06, 20:23 ludzie prawi spłacają zaciągniete kredyty, a Twoi towarzysze to zwykli złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 21:23 jola_z_dywit napisała: > > Kazdy, kto broni peerelu - broni bandytów, ktorzy go zakłładali na sowiec > kich bagnetach. Największym obrońcą PRL jest twój ukochany Lepper > Mojego rodzinnego majątku: 20 wsi na Ukrainie i 10 na Wołyniu jest moim > kosztem To musiało być sporo ucisku i wyzysku. To ile dusz harowało niewolniczo w pocie czoła na jaśnie państwo? Nie licząc tych, którzy służyli przodkom, za podnóżek, przy wskawiwaniu na konia. Jest to powód do dumy? Wprawdzie nie jest to twoją winą, ale zasługą też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A***** 22.04.06, 22:18 Cóż sowieci zadbali o równouprawnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A**** 22.04.06, 22:24 Lepper w "Rozmowach Niedokonczonych" w RM; posluchaj sobie; warto jola_z_dywit napisała: > Cóż sowieci zadbali o równouprawnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A**** 23.04.06, 08:07 jola_z_dywit napisała: > Cóż sowieci zadbali o równouprawnienie! I teraz sama musisz krowy doić? Nie ubliżając krowom i innym dojarkom Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 23.04.06, 01:39 Patriotą jest ten, kto ojczyzne buduje! A nie ten, co ja hanbi! Lepper jest hanbą! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A***** 23.04.06, 01:43 a co buduja Tusk i Rokita, i byli dzialacze PZPR z SLD? 1410_tenrok napisał: > Patriotą jest ten, kto ojczyzne buduje! A nie ten, co ja hanbi! Lepper jest > hanbą! Odpowiedz Link Zgłoś
szuwax Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A**** 23.04.06, 08:07 silesius.monachijski1 napisał: > a co buduja Tusk i Rokita, i byli dzialacze PZPR z SLD? > > 1410_tenrok napisał: > > > Patriotą jest ten, kto ojczyzne buduje! A nie ten, co ja hanbi! Lepper je > st > > hanbą! > > jasne, działacze PZPR z Chamoobrony to co innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A**** 23.04.06, 13:47 Przestaj sciemniac facet! Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 K l e w k i do chlewa! 22.04.06, 20:14 jola_z_dywit napisała: > Powoli i nieustannie do świadomości Polaków przedziera się prawda o solidnym > oszustwie dokonanym na narodzie, > Przytaczam niezależną opinię. .... Komu się przedziera temu się przedziera. A większość ludzi myśli i już wie od dawna, że to kolejne oszustwo, z którym będą musieli sobie poradzić ci, którzy cały bałagan rozgrzebali Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 20:31 jola_z_dywit napisała: > budowanych w PRL,ktore od 15 lat nie umia porzadnie wyremontowac. zaśpiewajmy, że "nie umią z sobą być" - to też cytat :p Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 22.04.06, 20:36 Prosztaczku to cytat nie mój wytwór. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii ***C H A M O O B R O N A*** 22.04.06, 20:44 oczywiściwe, że nie Twój...co Ty potrafisz wytworzyć durma Jolu,,,potrafisz tylko: "kopiuj, wklej", a i to nie zawsze Ci wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 20:45 jola_z_dywit napisała: > Prosztaczku to cytat nie mój wytwór. prosiaczku nie denerwuj się, po prostu uważniej dobieraj cytaty, trzeba spojrzeć zarówno na treść jak i formę, wówczas będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii C H A M O O B R O N A nie zważa na formę 22.04.06, 20:52 od joli nie możesz zbyt wiele wymagac...ona jest zaprogramowana na "kopiuj-wklej", więcej nie ogarnęłaby biedaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 20:48 rozumiem ze znalazla sie grupa ktora z tego bagna chce sie wydostac - stwierdzila ze mozna to zrobic tylko przy pomocy starych sztuczek polegajacych na obejsciu slabego i prymitywnego , nieprzystosowanego na zaistnienie korupcji prawa - rozumiem ze rozpierajaca zazdrosc ktora pokazuje jak czerwoni zlodzieje a potem solidarnosc moze byc skuteczna w wyprowadzaniu majatku narodowego spowodowala w andrzeju prawdziwa misje samopomocy (chlopskiej) - "jakzesz to mozliwe ze ja taki sprytny i poczciwy chlopina nie biore udzialu w inwestowaniu sporego przeciez majatku narodowego ?" - zapytal andrzej i wzial sie do pracy w "testowaniu prawa" i zbijaniu nie tylko majatku ale kapitalu politycznego cdn .. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 22.04.06, 20:51 rozumiem ze znalazla sie grupa ktora z tego bagna chce sie wydostac - > stwierdzila ze mozna to zrobic tylko przy pomocy starych sztuczek polegajacych > na obejsciu slabego i prymitywnego , nieprzystosowanego na zaistnienie korupcji > prawa - rozumiem ze rozpierajaca zazdrosc ktora pokazuje jak czerwoni zlodzieje > a potem solidarnosc moze byc skuteczna w wyprowadzaniu majatku narodowego > spowodowala w andrzeju prawdziwa misje samopomocy (chlopskiej) - "jakzesz to > mozliwe ze ja taki sprytny i poczciwy chlopina nie biore udzialu w inwestowaniu > sporego przeciez majatku narodowego ?" - zapytal andrzej i wzial sie do pracy w > "testowaniu prawa" i zbijaniu nie tylko majatku ale kapitalu politycznego cdn . > . Jest coś na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 20:55 jest jest i to duuza kasa , rzadza wladzy , polityczne poslannictwo - tylko czy czynienia sobie czy innym dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A***** 22.04.06, 21:01 Ufam Lepperowi. Ale czy jest polityk któremu można zaufać bezgranicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 20:53 Wydwało mi się, że jesteś Jolu ojcem redemptorystą, ale chyba nie raczej kimś z KGB Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii ***C H A M O O B R O N A*** 22.04.06, 20:55 w KGB nie było aż tak wielkich tłuków jak Jola... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 22.04.06, 21:03 Z Nelly Rokitą mnie pomyliłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 22.04.06, 20:56 Lepper mierzy wyżej: zostanie następcą Kofan Anana - rotfl. Co do joli, ręce opadają, zastanawiam się, skąd te pokłady głupoty? Z komendy kopiuj-wklej. Pytanie z czego jest to "kopiuj". Fundacja Schillera dostarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******* 22.04.06, 21:01 trochę mi ta cała sytuacja Owella przypomina, "Rok 1984", postaci pasują idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A****** 22.04.06, 21:36 a nie "Folwark zwierzecy"? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit ******** C E N Z i_i R A ***** 23.04.06, 10:12 Nigdy nie używam wulgaryzmów jak wiekszość prostaczków z tego forum a zawsze podaję sprawdzone fakty i jestem cenzurowana. Odpowiedz Link Zgłoś
estr Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:06 A o czym tu pisać, trędowaty to dno i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Ucz się Tusku jak być skutecznym 22.04.06, 18:50 Zamiast pluć na Leppera lepiej byłoby się zastanowić. Dlaczego partia z szacukowym poparciem 10% robi tyle zamieszania w kraju, sięga po władzę, zaś ugrupowanie z 35% siedzi z boku i kontestuje, miast wziąć odpowiedzialność i zrobić w końcu jakiś męski ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Ucz się Tusku jak być skutecznym 22.04.06, 18:52 Też tego nie rozumiem, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Ucz się Tusku jak być skutecznym 22.04.06, 20:00 wiadomo dlaczego - bo kłótliwy jaruś proponuje jej warunki nie do przyjęcia: obciążenie współodpowiedzialnością za swoją nieudolność bez żadnego prawa głosu Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Nie jestem za Lepperem ale doceniam skuteczność 22.04.06, 23:12 Psią powinnością każdego polityka wobec wyborcy jest dążenie do władzy. Po to głosuje na mojego reprezentanta, chce by miał wpływ na rządzenie. Lepper wywiązuje się na 5+ na Tusk obraża na rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie jestem za Lepperem ale doceniam skuteczno 23.04.06, 00:04 > Psią powinnością każdego polityka wobec wyborcy jest dążenie do władzy. Po to > głosuje na mojego reprezentanta, chce by miał wpływ na rządzenie. jasne, i dołóż do tej powinności rozpie..nie kraju w imię osobistych ambicji jarka > Lepper wywiązuje się na 5+ na Tusk obraża na rzeczywistość. co ty nie powiesz, cwaniaczku? Tusk korzysta z psiego prawa tego, kto do władzy nie został dopuszczony - prawa do bycia w opozycji i postępowania zgodnie z regułami opozycji, tj. punktowania tych, co są u władzy. A że pisuary tego nie mogą zdzierżyć, to już ich problem - nawet LSD była bardziej cywilizowana pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Nie jestem za Lepperem ale doceniam skuteczno 23.04.06, 00:09 przez 17 lat "roz......" ktraj rozowo-czerwony salon, i to ci nie przeszkadzalo? przypatrz sie tym, ktorzy Polske rozkradali, podpisujac odpowiedni kwit w Magdalence; . www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10486. prawda, ze to same "autorytety"? przynajmniej dla Ciebie pe1 napisał: > > Psią powinnością każdego polityka wobec wyborcy jest dążenie do władzy. P > o to > > głosuje na mojego reprezentanta, chce by miał wpływ na rządzenie. > > jasne, i dołóż do tej powinności rozpie..nie kraju w imię osobistych ambicji > jarka > > > Lepper wywiązuje się na 5+ na Tusk obraża na rzeczywistość. > > co ty nie powiesz, cwaniaczku? > > Tusk korzysta z psiego prawa tego, kto do władzy nie został dopuszczony - prawa > do bycia w opozycji i postępowania zgodnie z regułami opozycji, tj. punktowania > tych, co są u władzy. A że pisuary tego nie mogą zdzierżyć, to już ich problem > - > nawet LSD była bardziej cywilizowana pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nie jestem za Lepperem ale doceniam skuteczno 23.04.06, 11:23 KWIT to ty żeś sam podpisał, folksdojczu jeden, że się będziesz obcemu wysługiwał Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Nie jestem za Lepperem ale doceniam skuteczno 23.04.06, 14:03 Ty lepiej zmien nick na "silentius mahometanski". Nie, zebym chcial Cie uciszac - kazdy moze wypisywac, co mu slina na jezor przyniesie. Ale opowiadanie bzdur ma tez swoje granice! Na razie Europa jest na etapie, aby geje mogli zostawac premierami, burmistrzami lub ministrami. Nie dotarlismy jeszcze do tego miejsca, aby prawie- kryminalista, ktory "daje w pape" praworzadnosci i chwali się fascynacja dla Josepha Goebbelsa, mogl zostac premierem albo prezydentem. Nikt nie ma nic przeciw temu, aby kraj byl czarny. Ale demokracja, to nie KC i glos wiekszosci. Demokracja to wiekszosc respektujaca prawa mniejszosci. Mieszkajac w Niemczech, moglbys sie paru rzeczy nauczyc. Ale widze, wplyw foenu na stan Twojego ducha jest przerazajacy - wiec, moze daj se na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: Nie jestem za Lepperem ale doceniam skuteczno 23.04.06, 11:57 pe1 napisał: > jasne, i dołóż do tej powinności rozpie..nie kraju w imię osobistych ambicji > jarka Widać do tej pory dobrze postrzegałeś sytuację w kraju skoro boli cię to rozpie... Co do osobistych ambicji J.Kaczyńskiego - czy to on puszył się jako premier z Krakowa? > Tusk korzysta z psiego prawa tego, kto do władzy nie został dopuszczony - > prawa do bycia w opozycji i postępowania zgodnie z regułami opozycji, tj. > punktowania tych, co są u władzy. No strasznie mi przykro że nie został dopuszczony biedactwo. Ale polityka to nie teatr, trzeba realizować swoją wizję, widownia jest dla mięczaków. Zresztą PO nawet nie punktuje tylko miauczy bez sensu - wybory nie, rządzenie nie, koalicja PiSu z innymi nie. Tyłek na fotelu sejmowym i nic więcej - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
math10 Wspomnienia 23.04.06, 12:23 Ciekawe jak krótkowzroczni są niektórzy na tym forum. Przypominam więc, że w podobnej sytuacji znalazła się Unia Wolności kilka lat temu. Efekt wejścia do rządu z AWSem widac jak na dłoni. I teraz nikt jakoś ich nie chwali za patriotyczna postawę i koalicję z Krzaklewskim, ani nikt nie pamięta, że z tej koalicji wyszli widząc do kąd zmierzają rządy AWSu. Tusk i PO przynajmniej uczą się na błędach innych. Szkoda tylko, że Polacy potrafią jak nikt inny wejść dwa razy do tej samej rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
murakami2 Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:08 I co tu jeszcze napisać, skoro już wszystko wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Lepper wypromowany przez Kaczynskich i PiS 22.04.06, 18:10 Nie dziwie sie wypowiedzi Leppera. Jak dotad wszystko idzie po jego mysli. Obecnie jest on wielkim wygranym calego zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Andrzej mianuj sie KROLEM!! Krol Jedrus I ! 22.04.06, 18:11 ! Ambitniej a nie premier, prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
jola135 serduszko Leppera 22.04.06, 18:13 Lepper ,zachowujesz się jak zwierzę które żeby udowodnić że jest zdrowe to podskakuje,a przecież wiesz ,buraku,że z Twoim zdrowiem jest bardzo kiepsko,więc się uspokój bo znowu wylądujesz w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Nerwowo chora Platforma ,troszczy się o Leppera. 22.04.06, 18:19 Zamiast trochę się podleczyć ,by nie wykonywać nerwowych ruchów. Odpowiedz Link Zgłoś
asmedia Re: Nerwowo chora Platforma ,troszczy się o Leppe 22.04.06, 18:42 Chorzy to są przede wszystkim zwolennicy tego kandydata na polskiego Adzia Świniopsa (może znasz historię i literaturę, to będziesz wiedziała o kogo chodzi, a on tak właśnie zaczynał!). W kaftany i do psychiatryka, póki czas, bo jeszcze maluczko a urządzicie jakis nowy holocaust. Tylko czy znajdziecie chłopca do bicia? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Nerwowo chora Platforma ,troszczy się o Leppe 22.04.06, 18:42 ty masz jakąś obsesję!!! idź się lecz człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Nerwowo chora Platforma ,troszczy się o Leppe 22.04.06, 18:50 Jolka czy z Samoobrony Ty tylko masz internet? Nie widze,żeby ktokolwiek Ciebie tutaj wspierał.Czy Twoi towarzysze tego nie potrafią? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
arti61 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:14 Czy może być jeszcze gorzej?Patrząc na ostatnie wybory to nasze społeczeństwo jest wstanie zrobić wszystko.Nie zdziwie się jak Lepper zostanie prezydentem , Renata Begger zarządzi wreszcie jak trzeba naszymi finansami a Hojarska zajmie sie sprawiedliwością.I nastąpi porządek..... Odpowiedz Link Zgłoś
grain1 Bój się Marcinkiewicz!!!!! 22.04.06, 18:21 Bój sie żeby cię ktoś po plecach broną nie przejechał. Kmitek już sobie koronę wykuł, teraz czeka na okazję i będzie koronacja. Odpowiedz Link Zgłoś
michal714 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:22 Zaśpiewajmy: www.kazik.pl/pl/dyskografia/utwor/292.html Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz melodie chyba kazdy zna 22.04.06, 18:26 Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Zabrałeś, nie pytałeś, jak nazwać co zrobiłeś Czuję się pokrzywdzony tym, co mi uczyniłeś To źle mi robi. Chorwacja : Niemcy trzy do zera Duga Uvala krzyczy: "Pie.. Pera!" Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Gdybyś się zapytał to, i tak bym się nie zgodził Moja bajka zupełnie innymi drogami chodzi Nie pytany nie mówię, to jest jazda szczera Krzyczę wraz z innymi: "Pie.. Pera!" Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Gdy jechałem do dziewczyny, to staliście na drodze Ja jestem pamiętliwy i pamiętam to srodze Noventa baitem gros, Noventa nuova era, Noventa baitem grasa, pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Pie.. Pera Zostań, zostań, na zawsze taka pozostań Zostań, zostań Zostań, zostań, na zawsze taka pozostań Zostań, zostań Odpowiedz Link Zgłoś
konread Bardziej mi pasuje... 22.04.06, 18:55 ...na obecny czas "Polska płonie" Kultu www.szorty.pl/movie.php?id=1778 Co za syf, co za katastrofa To kara za grzechy nasze, Bóg nas już nie kocha Teraz Bóg kocha Niemców mają więcej pieniędzy Chociaż wojnę przegrali, a my żyjemy w nędzy Co za upadek, co za gnój To kara za winy nasze, na nic nasz znój Żale nasze daremne, połączeni lamentem Co za los, wycieraj oczy i nos! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr! Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Obudzeni za wysoko zaropiałym okiem Na nic ciężka nasza praca, kradną pracę łajdacy Co za pech, to za grzechy nasz pech! Nie kocha nas wcale, ratuj nas generale! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr... Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Gorące powietrze oddychać nie pozwala Każdą myśl pali, każdego z nóg zwala Co za syf, kolejna katastrofa To kara za pychę naszą, Bóg nas już nie kocha! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr... A Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr... Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Od Bałtyku do Tatr! Od Bałtyku do Tatr! Odpowiedz Link Zgłoś
bladekiller Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:23 To co się teraz dzieje można podsumować tylko tak - IV Rzeczpospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeniec21 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 20:19 IV Rzeczpospolita i IV Świat. DO trzeciego się nie będziemy nawet nadawać. I do joli:u ciebie to wszyscy zdrowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:26 to wariat podobny do hitlera, czekam z niecierpliwoscia az w polsce pojawi sie ktos podobny do marszalka Pilsudzkiego i cala ta bande politykow z rokita - najwieksza ku.. III RP, leperami giertychami pwalakami i innymi oszolami weznie za pysk i zrobi tu porzadek, bo to co wyprawiaja politycy to wola o pomste do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
kaz63 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 10:19 Dokladnie!!!Panowie (p)osly - zlitujcie sie nad Polska.Co wy wyprawiacie -to wielki skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw Papieżem 22.04.06, 18:28 miałemnapisac ale masz racje pewno mierzy jeszcze wyżej....... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:29 Bez przesady. Dr Lepper chce być tylko kanclerzem. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:40 Zartujecie sobie a to jest tragiczne.Polska tonie a najbardziej mnie irytuje bezradność - nasza bezraność.Co z tego ,że żartujemy sobie z polityków jak nic nie możemy zrobić,żeby to zmienić.Dwa dni temu oburzył mnie fakt sptraszenia już nas przez Jolkę z dywit.Jeżeli tacy ludzie mają dojść do władzy to lepiej uciekać z tego kraju.Bo na walkę za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:32 O ja Cię kręcę!!! Nie wytrzymam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asmedia Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:33 Jaaaaaaaaaasne! Daj CHAMU grzędę; jeszcze wyżej siędę! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos i właśnie to całą Polskę przeraża... 22.04.06, 18:37 po prostu szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz koalicjanci-palanci 22.04.06, 18:39 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,452877.html?i=11 Odpowiedz Link Zgłoś
miguel1977 Jako rolnik powinien wiedzieć że... 22.04.06, 18:44 krowa która dużo ryczy mało mleka daje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Nie za dawanie mleka będziemy Andrzejowi płacić 22.04.06, 21:19 i on doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Więc porykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 IV Rzesza - Samoobrona ! 22.04.06, 18:46 Lepperowi sni sie IV RP,on sam jako Wódz Naczelny, parteitagi z Jolą Dywity jako Reichminister of propaganda przy boku,kryształowa noc dla liberałów,obozy dla wszystkich wypisujących źle o Lepperze w internecie, po 1000zł zasiłków dla wszystkich bezrobotnych członków Samoobrony, sojusz z Białorusią i Chinami i nowa Bereza Kartuska dla członków PO,PSL,zarządów NBP i innych banków,itd,itp. To są sny Leppera, to są marzenia o tym aby zostać Wodzem. Scenariusz wydarzeń politycznych ostatnich tygodni to nowa MEIN KAMPF autorstwa Andrzej Leppera, tyle że dzieje się w Polsce anno Domini 2006r .! Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: IV Rzesza - Samoobrona ! 22.04.06, 18:51 bardzo ciekawe ...ze lepper tak wysoko zajechal,z tym swoim programem ha ha .a pytam sie gdzie sa naprawde dobrzy politycy? ich po prostu niema ,andriu doprowadzi siebie na wysokie stolki i spadnie na glowke.ale ta operacja kosztuje....tylko podatnikow. chyba lepiej sie dzisiaj upic .....z wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Szkoda tylko ze ludzie tego nie dostrzegaja:(( 22.04.06, 19:02 ale Polacy jak Rosjanie chca byc rzadzeni silna reka, lubia zamordyzm bo wtedy maja jakiegos wroga okreslonego, nie musza wtedy dobrze pracowac bo przeciez to wrog rzadzi a pensyjka i tak bedzie leciala, panstwo da dodatkowo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Kanclerz IV RP Samoobrona Lepper ... 22.04.06, 19:13 i na tym dokładnie bazuje Lepper.Marzeniach o wodzu który rozwiąże problemy Polski i polaków: bezrobocie,sprawiedliwe sądy,dostatek dla każdego.. postulaty i programa wyborczy Leppera ma naprawdę wiele wspólnego z programem niejakiego Adolfa rodem z Austrii. Adolf ów zaczynał skromnie, jako szef bojówek, Lepper tez zaczynał skromnie, jako szefo bojówek drogowo-bankowych.Adofl został kanclerzem, Lerpper zostaje wicepremierem.Adofl miał obsesje na punkcie Żydów, Lepper na punkcie liberałów podbieństw jest zbyt wiele. Lecz najważniejszym podobieństwem jest PRAGNIENIE WŁADZY!!!! Lepper dla bycia u władzy zrobi wszystko.Zmieni poglądy,wyrzuci zasłużonych starych bojowników ( to samo Adolf zrobił z SA... ), zmieni koalicje polityczne, słowem zrobi wszystko, byle nie odpaść z gry zwanej polityką i osiąnąć CEL. Dzisiaj jasno i wyraźnie nazwał ten cel : PREMIER i PREZYDENT. Pytanie co na to Polacy,wyborcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Ale Kaczynski czy Giertych nie sa lepsi 22.04.06, 19:31 oni tez chca silnych rzadow jednostki ktore uzdrowia wszystko jak za dotknieciem czarodziejskiej reki ale oczywiscie wpierw trzeba zwalczyc Uklad - ogolnie zarysowany cel. Najgorsze jest to ze to sami My Polacy pozwolilismy dojsc im do wladzy (ja oczywiscie na zadna z wymienionych partii nie glosowalem) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 18:54 A jeśli w Samejbronie wszyscy są jak...www.youtube.com/watch?v=y-e7O1i72bg&search=polityka%21 :( Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos to nie Lepper jest winny, takich kretynów jest 22.04.06, 18:54 w Polsce pełno, to wina tych, którzy go wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: to nie Lepper jest winny, takich kretynów jes 22.04.06, 21:25 ale przedewszystkim Kaczynskich...zal mi jest polakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
jazon42 ********samoobrona8&^*^*^&(^(^&(^ & 22.04.06, 18:58 Samobrona broni nas samobrona broni was samobrona broni sie samobrona hehehe BO GDY SAMOBRONA ZAPALI SIE NAD ŚWIATEM GDŹIE JEST ŹLE GDY ANDRZEJ STANIE SIE KIMŚ T O W T E D Y W Y P E Ł N I S I E P R O R O C T W O K R U L W R U C I N A S W O J E W Ł O Ś C I I N A S O C A L I !!!!11111 POMURZCIE!!!!!!!!!!!111111111 BRATERSTWO KRWI SIE ODRODZI!!!!!!!!!!!!111 A ANDRZEJ BENDZIE NA WIEKI RZĄDZIŁ Ś W I A T E M !!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Endrju! Co słychać w Klewkach? 22.04.06, 19:00 No co tam nowego? Jak tam się Talibowie trzymają? Czy już wyhodowali wąglika na naszych biednych swojskich krowach, które wykradli biednym polskim rolnikom? A UFO już było? A może chcesz kredki i kolorowankę to sobie pomalujesz trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
sugarbox Re: Endrju! Co słychać w Klewkach? 22.04.06, 19:02 No, bez takich!!! Bo dostaniesz w papę od przyszłego pana prezia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Endrju! Co słychać w Klewkach? 22.04.06, 19:07 ten cios bardziej by jego zabolał niż mnie;], w sumie nawet mógłbym nadstawic drugi policzek(większe odszkodowanie;]) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 To napawa grozą!!!!!!!!! 22.04.06, 19:09 Lepper chce zostać Kaczyńskim!!!! To jak zamienić jedne kompleksy na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Anagram rozszyfrowany!!! 22.04.06, 19:12 "S A M O O B R O N A" to anagram "O B S R A N A M O". Myśle że to wszystko wyjasnia... Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Swinie pasac!! We lbach sie poprzewracalo od kamer 22.04.06, 19:12 i TV! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Pacynka się wścieka, że nie jest premierem? 22.04.06, 19:56 Jak wkrótce Lepper? Zazdrość, co? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jacy wodzowie taki naród 22.04.06, 20:24 czego jesteś dowodem. z komuny wylazłeś ale komuna z ciebie nie. no to będziesz miał tylkjo nie jęczeć że źle się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Anagram od Pacynka to PAN CYKA (się czegoś?) 22.04.06, 20:00 Zawoalowany ale rozjuszony czerwonoróżowiutki tchórz na forum GW? Odpowiedz Link Zgłoś