Dodaj do ulubionych

Inżynier Mamoń ogląda telewizję

27.04.06, 04:08
1 o ile mi wiadomo nie bylo jeszcze konca swiata i jerzy dobrowolski jeszcze nie zmartwychpowstany byl
2 i sam rejs po pewnej takiej niepewnosci na poczatku bez jerzego dobrowolskiego sie obszedl
3 no nie ma rejsu bez gwizdka przepraszam bez dymu
Obserwuj wątek
    • gemelarz Re: Inżynier Mamoń ogląda telewizję 27.04.06, 07:02
      Z dużym zainteresowaniem przeczytałem artykuł red. Szczepańskiego, bo
      dotychczas znałem go jeno z udanego wylansowania (gdy był szefem biura
      prasowego rządu za Mazowieckiego) własnej żony w TVP, choć ona twierdziła, że
      zawdzięcza to urodzie... Po awanasowaniu do władz TVP pani Warakomskiej - jego
      żony - jej mąż został rzecznikiem prasowym TVP...
      A teraz elokwentnie zabrał głos...
      Jaki jest koń - każdy widzi.
    • wywoj Czy Piwowski to ten co nakręcił Uprowadzenie Agaty 27.04.06, 14:58
      ale beszczel, i jeszcze ma cywilną odwagę zabierać publicznie głos
    • agnese32 Re: Inżynier Mamoń ogląda telewizję 27.04.06, 15:58
      Można polemizować bardzo długo, punkt po punkcie, ale nikomu nie chciałoby się
      czytać. Dwie uwagi:
      1. Jedno "M jak miłość" sprzedane do Rosji - jedna jaskółka wiosny nie czyni.
      Licząc produkcje zrealizowane na licencji i te, które udało nam się sprzedać za
      granicę - rachunek wychodzi zdecydowanie na niekorzyść tych drugich.
      2. Gdzie te miliony widzów, oglądających kanał "Kultura"? Pomijam dostępność
      telewizji kablowej (nie mam bo mnie nie stać i uważam, że "Kultura" powinna być
      ogólnodostępna, bo płacę abonament), nadawcy kablówek często rezygnują z tego
      kanału i jak ktoś chce oglądać - musi obejść się smakiem.
      • zarejestrujsie Re: Inżynier Mamoń ogląda telewizję 27.04.06, 19:17
        zgadzam się z przedmówcami, szkoda że nie dane nam jest przejść od słow do
        czynów...Geniusz Piwowskiego polega na tym, że przewidział tą ripostę, dzięki
        której utwierdzamy się w przekonaniu, że z Mamoniami to se można pogadać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka