duckoff Re: Strasburg: Rywin przeciwko Polsce 02.05.06, 11:10 Trybunal w Strasbourgu nie ma nic wspolnego z Unią, tylko z Europejską Konwencją, czytaj gazety zamiast pisać głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
maxxim Bo to jest zle jak narod wybrany siedzi za kratami 02.05.06, 11:31 Wiec napewno go trybunal uwolni wystarczy kogos posadzic o antysemityzm i to jak magiczna sila odbiera wszystkim zmysly. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Re: Strasburg: Rywin przeciwko Polsce 02.05.06, 11:46 Nie mogę pojąć za co właściwie Lew Rywin siedzi.To, że po kielichu coś bredził nie może byc argumentem do skazania go.Chciałem sprzedać Agorę wraz z Gazetą Wyborczą,ale po tym wyroku odechciało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
enor Niech siedzi jak inni stary zlodziej 02.05.06, 11:53 Wiezienia nie powinny byc tylko dla maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wiezien tak...ale tylko zdrowy 02.05.06, 12:54 ...jedyny chory wiezien w polsce...skarzy polske... Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Juz to widze! 02.05.06, 12:55 Jak wypuszcza Rywina to prezes pewnej partii powie, ze Trybunal w Strassburgu "jest w ukladzie" i ze to "zadna rada medrcow". Pewien minister powie, ze Trybunal to "front obrony przestepcow", a drugi minister powie, ze Trybynal "lze jak bura suka" i posle sedziow "w kamasze". Bo to Polska wlasnie A.D. 2006 pod rzadami jasnie i milosciwie nam panujacego PiS! :P Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Strasburg: Rywin przeciwko Polsce 02.05.06, 13:05 zy jesteś hudriwurdi pewien, że wyrok był sprawiedliwy i kara więzienia uzasadniona? Odpowiedz Link Zgłoś
ue-esbol-zoofil Podobno Michnik Chce Odwołać Oskarżenie ?!!!!!!!! 02.05.06, 19:03 janek344 napisał: > zy jesteś hudriwurdi pewien, że wyrok był sprawiedliwy i kara więzienia > uzasadniona? ponoć michnik chce zeznawać (na noszach) w strasburgu broniąc ziomka, po interwencji światowej rady zydów ? Odpowiedz Link Zgłoś
annka_kapica Re: Podobno Michnik Chce Odwołać Oskarżenie ?!!!! 02.05.06, 19:58 mam pytanie? michnik na noszach-a dlaczego na noszach? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 Czy w Strasbergu czy Strasburgu też KPP w sądzie.. 02.05.06, 13:10 A towarzyszowi autorytetowi dostanie się po uszach od Lwa na wolności... Odpowiedz Link Zgłoś
japatriotaipoeta Re: Strasburg: Rywin przeciwko Polsce 02.05.06, 22:03 o Judaszu święty i uwielbiony Lew Rywin musi być zwolniony! Odpowiedz Link Zgłoś
japatriotaipoeta Re: Strasburg: Rywin przeciwko Polsce 02.05.06, 22:36 patronie uczciwych Judaszu święty Rywin musi być z pod prawa wyjęty! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Ma znajomości w Strasburgu ? Pewnie ... 03.05.06, 00:37 .. odnoga GTW tam sięga. Odpowiedz Link Zgłoś