Dodaj do ulubionych

Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremierami

• signal To ja Andrzej Lepper , ja już też rządzę ! 05.05.06, 17:47
      o to mi chodziło, sołtysem nie mogłem zostać, ale premierem jak najbardziej.
      • vitabravo Re: Ważne, że Tusk tu nie rządzi ! 05.05.06, 18:07
        • aturek2005 Po nas chocby potop - ale PO trzeba zatopic! 05.05.06, 18:18
        • oczytelnik A gdzie jest Renatka B z k.... 05.05.06, 18:22
          w oczach? Czyżby się nie zdążyła do rozdania intratnych miejsc?
    • arek64 Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 17:47
      Mam nadzieję, że historia was sprawiedliwie oceni.

Nie przypuszczałem, że przeżyję atkie chwile, w których całkowicie stracę wiarę
      w demokrację, że z demokracji ktoś będzie potrafił zrobić taki niebezpieczny
      użytek. Jak moje dzieci będą miały mi uwierzyć, że najważniejsze w życiu to:
      uczciwość, prawdomówność, poszanowanie dla drugiego człowieka i jego poglądów
      lub orientacji seksualnej, dobre wykształcenie. Jak wytłumaczyć dzieciom, że
      Bóg kocha wszystkich ludzi, nawet jeżeli nie popierają RM, że na najwyższych
      stanowiskach państwowych powinni zasiadać ludzie uczciwi i praworządni, że
      prawo jest równe dla wszystkich.

To, co dzisiaj się wydarzyło, burzy cały mój dotychczasowy świat wartości. A
      tak się cieszyłem, gdy walił się socjalizm, taką miałem nadzieję, że zaczniemy
      żyć w normalnym kraju.
      • majster_g Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 17:51
        arek64 napisał:

(...)
        > To, co dzisiaj się wydarzyło, burzy cały mój dotychczasowy świat wartości. A
        > tak się cieszyłem, gdy walił się socjalizm, taką miałem nadzieję, że
        > zaczniemy żyć w normalnym kraju.

M F Rakowski powiedzial, ze K-scy ukradli nie tylko ksiezyc, ale i socjalizm.
        Wiec moze uchowaj swoj swiat wartosci. My ciagle walczymy z PRL II.
      • xxx300 A wszystko przez dwa wstrętne kaczory !!!!!!!!!! 05.05.06, 17:55
        Kaczor L i kaczor J
        jak bym ich spotkał to powiedział bym im "spieprzajcie z mojego kraju"
        co byłoby najłagodniejszym zwrotem do nich

• lucand1 Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 17:58
        Po tzw.zawaleniu się komunizmu władzę przejęli serdeczni koledzy tych co gnębili
        Polaków przez kilkadziesiąt lat.Może teraz zaczniemy wreszcie żyć w normalnym
        kraju, a Pana dzieci poznają wreszcie co to jest uczciwość ,prawdomówność i
        poszanowanie dla poglądów drugiego człowieka.Serdecznie tego życzę.
        • majster_g Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 18:02
          lucand1 napisał:

> (...) Może teraz zaczniemy wreszcie żyć w normalnym
          > kraju, a Pana dzieci poznają wreszcie co to jest uczciwość ,prawdomówność i
          > poszanowanie dla poglądów drugiego człowieka.Serdecznie tego życzę.

Kpisz?
        • arek64 Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 18:08
          > a Pana dzieci poznają wreszcie co to jest uczciwość ,prawdomówność i
          > poszanowanie dla poglądów drugiego człowieka.Serdecznie tego życzę.

Uczciwość Leppera, prowdomówność Kaczyńskiego, poszanowanie dla poglądów
          drugiego człowieka Rydzyka? Nie dziękuję. Wolę, aby definicje tych wyrazów
          zostały takie jakie były dotąd: prawda to prawda, uczciwość to uczciwość,
          poszanowanie to poszanowanie, a nie prawda, to tylka taka, jaką MY głosimy
          (mimo że codziennie zmienia się zdanie na przeciwne), uczciwość, to tylko taka,
          która NAS popiera, a poszanowanie tylko dla tych, którzy noszą moherowe berety.
          Nie, nie, nie i jeszcze raz nie - nowych definicji tych słów nie zaakceptuję!
    • asiasan Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:48
      Sprawdzil sie czarny scenariusz...
      • vitabravo Mamy więc dobre widoki na przyszłość. 05.05.06, 17:52
    • nalda2 zaproszenie dla nauczycieli 05.05.06, 17:52
      Zapraszamy na stronę Stowarzyszenia Innowatorów Edukacyjnych www.innowatorzy.edu.pl
    • tadeusz_ja Proszę Państwa! Dziś o 17-j skończyla się Polska!! 05.05.06, 17:52
      Zakompleksieni bliżniacy po przez swą bezprzykladną komitywę w jaką weszli z
      przestępcami,Lepper, Rydzyk, end company,dali mi prawo do ścigania ich obu jako
      przestępców.Bliżniacy, i to cale towarzystwo podejrzanej konduity jest już
      skazane na infamię!!Proponuję, i nawoluję do nieposluszeństwa!(spolecznego)
      • premier_pacynka i zaczela faszystowska IV RP:(( 05.05.06, 17:57
        :((
      • vitabravo Re: o 17-j skończyla się Polska agentów i korupcji 05.05.06, 18:00
        • premier_pacynka Beton PISSduarow jak widze jeszcze walczy:)) 05.05.06, 18:01
          no no:)
          • aturek2005 Nie ma takiego betonu ktorego mocz nie zmiekczy. 05.05.06, 18:23
            premier_pacynka napisał:

> no no:)
        • tadeusz_ja Pisuarowy palancie spadaj 05.05.06, 18:08
          bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę
          spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich
          ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą
          korzysć!!

• aturek2005 A zaczela sie Polska kryminalistow i debili. 05.05.06, 18:19
        • qaaq Re: o 17-j skończyla się Polska agentów i korupcj 05.05.06, 18:23
          powiedział .... SPRZEDAJĄC stanowiska na prawo i lewo za możliwość
          wprowadzenia ustawy o utworzeniu Superpolicji Politycznej w kształcie
          umozliwiającym zupełnie niekontrolowane przez nikogo uzywanie jej przez PiS.
          Dobre.

Łukaszenka u siebie dawno już wyplenił korupcję i agenturę.
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:53
      Przynajmniej wiadomo za ile sie sprzedali.
      • robertrobert2 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:54
        kaczkom śmierć i przydupasom ich
    • tomaszfeliks 4rp(?!) ch...uj w d...pe kaczorom. 05.05.06, 17:54
      kaczory obleśne kurduple zdradziły Polskę
      hańba
      • vitabravo Re: Weź tabletkę na depresję Tomaszu-feliksie! 05.05.06, 18:02
        Agent w rozpaczy!
        • aturek2005 Tez jestem w rozpaczy. Jarek do tej pory to byl 05.05.06, 18:20
          kawaler do wziecia.... a teraz on juz Romka jest. Chciala dziewica moralna z
          Romkiem w gumki grac, a Romek ja bez gumki wzial.

vitabravo napisał:

> Agent w rozpaczy!
    • marior Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:55
      Czyli liczy sie tylko WADZA, a mydlenie oczu o odnowie moralnej i IVRP to tylko
      srodek do osiagniecia celu;-) jednak zazwyczaj tak bywa, ze kto im wyzej
      podskoczy, tym szybciej upadnie
      • robertrobert2 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:58
        W latach 1977-1980 Lepper należał do PZPR
        kaczkom śmierć
        • robertrobert2 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:59
          z tatuśkiem kaczorków
    • hadassa79 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:01
      Ja pie..!!!!!!!!!!!!!
      • vitabravo Re: Mamy dwóch nowych, naszych wicepremierów 05.05.06, 18:04
        Zrozpaczony agent może się nawet powiesić.
        • tadeusz_ja do vitabravo 05.05.06, 18:23
          Glupku smierdzący pisuarze, dlaczego wszystkich nazywasz agentami, waswz czas
          się już skończyl, ten pokurcz już w piętke goni, jest już po was!
          • lejbakogelmogel Re: Tadeusz, weź dwie tabletki, jedna nie pomoże 05.05.06, 20:36
            Z twojego postu wynika, że jesteś w głębokiej depresji z domieszką strachu.
        • aturek2005 I to jakich wicepremierow - jeden z nich bedac ska 05.05.06, 18:25
          zany obiecywal "tak mi dopomoz Bog" przestrzegac prawa. Moze niech kazdy
          kryminalista zostanie wicepremierem - wyjdzie taniej niz resocjalizacja.
          vitabravo napisał:

> Zrozpaczony agent może się nawet powiesić.
        • canard Re: Mamy dwóch nowych, naszych wicepremierów 05.05.06, 18:26
          nowych? naszych? NIE MOICH!!!!
    • albin.siwak To moja zemsta :-) 05.05.06, 18:02
      • arek64 Re: To moja zemsta :-) 05.05.06, 18:10
        Trzeba powiedzieć, że dosyć okrutnie się z nami obszedłeś. Ale teraz daj już
        sobie spokój, więcej nie jesteśmy w stanie wytrzymać.
    • kipasku Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:04
      że onkel adi,
      tego nie doczekał
    • coffe-z-rana Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:05
      Już boję sie tego wszystkiego. To jak najgorszy horror jaki mógł się zdarzyc.
      Juz same słowa A. Leppera: "jego zdaniem dzisiaj trzeba zrobić wszystko, by
      prawidłowo wykorzystać środki z UE i własne, zainwestować je w infrastrukturę i
      rolnictwo" mówia o przede wszystkim wydawaniu pieniędzy. A przecież, Polska to
      nie tylko kraj rolniczy. A co do Giertycha, nie wiem co on planuje ale ze
      swoimi poglądami to boje sie juz do szkoły chodzić. Kary fizyczne moge zostac
      przywrócone ? Obowiązkowe lekcje relgii liczace sie do średniej ?
      Przylizusostwo Radiu Marya, które teraz bedzie silniejsze ??
      To ja poprosze ten bilet na prom do Szwecji z osobami o innych upodobaniach ;p
      • vitabravo Re: Michnika to chyba szlag trafi jak się dowie 05.05.06, 18:06
        Oby.
        • tadeusz_ja Re: Michnika to chyba szlag trafi jak się dowie 05.05.06, 18:12
          Poszol won!
      • jorge.martinez Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:13
        coffe-z-rana napisała:

> Już boję sie tego wszystkiego. To jak najgorszy horror jaki mógł się zdarzyc.
        > Juz same słowa A. Leppera: "jego zdaniem dzisiaj trzeba zrobić wszystko, by
        > prawidłowo wykorzystać środki z UE i własne, zainwestować je w infrastrukturę i
        >
        > rolnictwo" mówia o przede wszystkim wydawaniu pieniędzy. A przecież, Polska to
        > nie tylko kraj rolniczy.

30% ludzi mieszka na wsi. Uważasz że ludziom tym nie należą lepsze warunki
        bytowe? Czy prąd, gaz, elektryczność, dobre drogi i dobrze wyposażone szkoły to
        luksus, na który zasługują tylko mieszczanie?
    • bogdajar1 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:07
      Brak mi słów, co za karierowicze!!! żadni specjaliści, tylko stołki są dla nich
      ważne w "tanim państwie"!! A Gertych min. edukacji? a co on ma tym wspólnego -
      chyba tylko to, że chodził do szkoły. Nie dziwię się młodzieży, że wyjeżdża -
      niech tu nie wraca nie ma po co. Mam za dużo lat żeby wyjechać - a szkoda
      TRAGEDIA W POLSCE!
      • vitabravo Re: Nie masz racji. Jeszcze sporo specjalistów... 05.05.06, 18:10
        Jeszcze sporo specjalistów zostało. Szkodzą Polsce zawzięcie. Trzeba ich
        jak najszybciej się pozbyć. A pierwszy Balcerowicz.
        • aturek2005 Do gazu? Byle nie z Rosji...... 05.05.06, 18:26
          vitabravo napisał:

> Jeszcze sporo specjalistów zostało. Szkodzą Polsce zawzięcie. Trzeba ich
          > jak najszybciej się pozbyć. A pierwszy Balcerowicz.
    • after9pm Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:08
      TERAZ TYLKO POTRZEBNA JEST REWOLUCJA> Zryw spoleczny REWOLTA>.
      Zrownanie wszystkiego z ziemia i odbudowanie od poczatku.
    • yabanjin chwwd 05.05.06, 18:08
    • w.szczur Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:09
      Nauczycielom gratulujemy ministra.
      Rolnikom gratulujemy ministra.
      Sportowcom nadal gratulujemy ministra.
    • ardzierz Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:09
      To tragicznym końcu tego rządu, a nikt chyba nie ma wątpliwości iż taki właśnie
      będzie, kto przejmie władzę?

Kto następny? Nowe SLD Olejniczaka z PO?

Ani obecny rząd anie przyszłe perspektywy nie wyglądają dobrze.

• woodbridge A teraz za du.. Kwasa, Cimoszke i Millera 05.05.06, 18:10
      Moze teraz nastapi koniec oligarchii medialnej pana Waltera, Solorza i
      Michnika ?
      • signal i nastąpi era ojca Rydzyka i braci Kaczyńskich 05.05.06, 18:13
        czyż nie o to chodzi ?
        • canard Zmiana? 05.05.06, 18:18
          Uklad zmienia uklad! Ktory wiecej szkodzi przyczyni Polsce? Odpowiedz
          wkrotce....
    • nfa05 min nauki i szkolnictwa wyższego 05.05.06, 18:10
      'minister edukacji Michał Seweryński został ministrem nauki i szkolnictwa
      wyższego' To chyba pozytywna zmiana bo oswiata swoimi problemami przytłaczala
      problemy nauki i szkolnictwa wyższego
      • oczytelnik Re: min nauki i szkolnictwa wyższego 05.05.06, 18:13
        Zobaczymy...jak to wszystko wytrzymamy. Czas pokaże.
    • drogba666 Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:11
      Teraz ruszy większa emigracja niz za stalinizmu, biore paszport i spier...
      • woodbridge Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:15
        Polecam szybkie polaczenie Warszawa -Moskwa lub polczenie lotnicze Warszawa -
        Hawana z transferem w Madrycie.
        • arek64 Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:17
          Woodbridge, coś Ci się pomyliło.
          • woodbridge Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:25
            Pomylka nie wchodzi w rachube. Za dlugo mieszkalem w tym kraju zeby nie
            wiedziec gdzie poprzedni pociag kursowal.
            • arek64 Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:28
              > Pomylka nie wchodzi w rachube. Za dlugo mieszkalem w tym kraju zeby nie
              > wiedziec gdzie poprzedni pociag kursowal.

I nie szkoda Ci, że się cofamy w rozwoju?
              • woodbridge Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:36
                Moim zdaniem przestalismy sie cofac a jedyna nadzieja w tym ze selekcja
                naturalna wyloni z tego zametu prawdziwych fachowcow.
                • aturek2005 Prezes kurdupel opiera sie prawom ewolucji. 05.05.06, 18:40
                  On po prostu TRWA (tak jak w TV TRWAM).

woodbridge napisał:

> Moim zdaniem przestalismy sie cofac a jedyna nadzieja w tym ze selekcja
                  > naturalna wyloni z tego zametu prawdziwych fachowcow.
                • arek64 Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:48
                  Świat idzie szybko do przodu. Jeżeli się zatrzymaliśmy, to z punktu widzenia
                  świata się cofamy.

Z bezwzględnego punktu widzenia też się coefnęliśmy, bo przyjęcie Leppera do
                  rządu to z pewnością krok wstecz. No i wstyd, i hańba, i żenada.
    • grzegorzkasprzyk Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:11
      ...I TAK OTO EDUKACJA SPADŁA NA PSY... ech... szkoda słów...
    • melchiorwankowicz Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie liczba 05.05.06, 18:13
      Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie liczba samobójstw...
      • robertrobert2 Re: Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie l 05.05.06, 18:16
        ch... precz

www.giertych-stop.kom.pl/images/photoalbum/14.jpg
      • msr78 Re: Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie l 05.05.06, 18:20
        raczej emigrantow.
        a (jak na razie) mozna glosowac z zagranicy.

ciezko uwiarzyc ze to wszystko sie dzieje naprawde. a wciaz sa tacy ktorzy wola
        brnac niz przyznac sie do kompletnej kleski (mam na mysli wyborcow pis(d)u.

• canard Re: Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie l 05.05.06, 18:20
        o 0% - minister edukacji zabroni
    • 2noik Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:16
      rzygac sie chce, czas na emigracje
    • aturek2005 Nie gangsterzy tylko Three Stooges. Zgadnij ktory 05.05.06, 18:16
      z nich to Curly ;-)
      zyks napisał:

> No, w koncu. Co za ulga! Gangsterzy dobili targu...:)
      • indeed4 Trzech panów w łódce nie licząc 05.05.06, 18:21
        .... B. Kowalskiego.
        • aturek2005 Panowie to sa w wyzszych sferach. W tej koalicji 05.05.06, 18:36
          to jest jeden cham, jeden niski cham, i jeden wysoki.
          indeed4 napisał:

> .... B. Kowalskiego.
      • robertrobert2 Re: Nie gangsterzy tylko Three Stooges. Zgadnij 05.05.06, 18:22
        Q ja p...

www.giertych-stop.kom.pl/images/photoalbum/133.jpg

• aturek2005 Zgadles ;-) 05.05.06, 18:34
          robertrobert2 napisał:

> Q ja p...
          >
          >
          > www.giertych-stop.kom.pl/images/photoalbum/133.jpg
          >
      • wet3 Ta koalicja powinna powstac zaraz po wyborach. 05.05.06, 18:22
        Stracilismy duzo czasu, ale duzo mozna jeszcze odrobic. Trzeba miec tylko dobra
        wole i checi.
        • aturek2005 Wole to ma Jarek (pod gardlem). A co do checi 05.05.06, 18:35
          to te ma Andrew (zeby komus w pape przywalic).

wet3 napisał:

> Stracilismy duzo czasu, ale duzo mozna jeszcze odrobic. Trzeba miec tylko
          dobra
          >
          > wole i checi.
    • pis_gniety Glupek Wioskowy 05.05.06, 18:20
      Panie Premierze! Mam znajomego Głupka Wioskowego który też chciałby dołączyć do
      koalicji. Stawia tylko jeden skromny warunek: chce być wicepremierem i ministrem
      Szpitalnictwa Psychiatrycznego. Jeśli Pan Premier reflektuje to chętnie was
      skontaktuje (prawie)bezinteresownie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka