signal To ja Andrzej Lepper , ja już też rządzę ! 05.05.06, 17:47 o to mi chodziło, sołtysem nie mogłem zostać, ale premierem jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik A gdzie jest Renatka B z k.... 05.05.06, 18:22 w oczach? Czyżby się nie zdążyła do rozdania intratnych miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 17:47 Mam nadzieję, że historia was sprawiedliwie oceni. Nie przypuszczałem, że przeżyję atkie chwile, w których całkowicie stracę wiarę w demokrację, że z demokracji ktoś będzie potrafił zrobić taki niebezpieczny użytek. Jak moje dzieci będą miały mi uwierzyć, że najważniejsze w życiu to: uczciwość, prawdomówność, poszanowanie dla drugiego człowieka i jego poglądów lub orientacji seksualnej, dobre wykształcenie. Jak wytłumaczyć dzieciom, że Bóg kocha wszystkich ludzi, nawet jeżeli nie popierają RM, że na najwyższych stanowiskach państwowych powinni zasiadać ludzie uczciwi i praworządni, że prawo jest równe dla wszystkich. To, co dzisiaj się wydarzyło, burzy cały mój dotychczasowy świat wartości. A tak się cieszyłem, gdy walił się socjalizm, taką miałem nadzieję, że zaczniemy żyć w normalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 17:51 arek64 napisał: (...) > To, co dzisiaj się wydarzyło, burzy cały mój dotychczasowy świat wartości. A > tak się cieszyłem, gdy walił się socjalizm, taką miałem nadzieję, że > zaczniemy żyć w normalnym kraju. M F Rakowski powiedzial, ze K-scy ukradli nie tylko ksiezyc, ale i socjalizm. Wiec moze uchowaj swoj swiat wartosci. My ciagle walczymy z PRL II. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx300 A wszystko przez dwa wstrętne kaczory !!!!!!!!!! 05.05.06, 17:55 Kaczor L i kaczor J jak bym ich spotkał to powiedział bym im "spieprzajcie z mojego kraju" co byłoby najłagodniejszym zwrotem do nich Odpowiedz Link Zgłoś
lucand1 Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 17:58 Po tzw.zawaleniu się komunizmu władzę przejęli serdeczni koledzy tych co gnębili Polaków przez kilkadziesiąt lat.Może teraz zaczniemy wreszcie żyć w normalnym kraju, a Pana dzieci poznają wreszcie co to jest uczciwość ,prawdomówność i poszanowanie dla poglądów drugiego człowieka.Serdecznie tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 18:02 lucand1 napisał: > (...) Może teraz zaczniemy wreszcie żyć w normalnym > kraju, a Pana dzieci poznają wreszcie co to jest uczciwość ,prawdomówność i > poszanowanie dla poglądów drugiego człowieka.Serdecznie tego życzę. Kpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Brawo panowie Kaczyńscy 05.05.06, 18:08 > a Pana dzieci poznają wreszcie co to jest uczciwość ,prawdomówność i > poszanowanie dla poglądów drugiego człowieka.Serdecznie tego życzę. Uczciwość Leppera, prowdomówność Kaczyńskiego, poszanowanie dla poglądów drugiego człowieka Rydzyka? Nie dziękuję. Wolę, aby definicje tych wyrazów zostały takie jakie były dotąd: prawda to prawda, uczciwość to uczciwość, poszanowanie to poszanowanie, a nie prawda, to tylka taka, jaką MY głosimy (mimo że codziennie zmienia się zdanie na przeciwne), uczciwość, to tylko taka, która NAS popiera, a poszanowanie tylko dla tych, którzy noszą moherowe berety. Nie, nie, nie i jeszcze raz nie - nowych definicji tych słów nie zaakceptuję! Odpowiedz Link Zgłoś
asiasan Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:48 Sprawdzil sie czarny scenariusz... Odpowiedz Link Zgłoś
nalda2 zaproszenie dla nauczycieli 05.05.06, 17:52 Zapraszamy na stronę Stowarzyszenia Innowatorów Edukacyjnych www.innowatorzy.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Proszę Państwa! Dziś o 17-j skończyla się Polska!! 05.05.06, 17:52 Zakompleksieni bliżniacy po przez swą bezprzykladną komitywę w jaką weszli z przestępcami,Lepper, Rydzyk, end company,dali mi prawo do ścigania ich obu jako przestępców.Bliżniacy, i to cale towarzystwo podejrzanej konduity jest już skazane na infamię!!Proponuję, i nawoluję do nieposluszeństwa!(spolecznego) Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Beton PISSduarow jak widze jeszcze walczy:)) 05.05.06, 18:01 no no:) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Nie ma takiego betonu ktorego mocz nie zmiekczy. 05.05.06, 18:23 premier_pacynka napisał: > no no:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Pisuarowy palancie spadaj 05.05.06, 18:08 bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą korzysć!! Odpowiedz Link Zgłoś
qaaq Re: o 17-j skończyla się Polska agentów i korupcj 05.05.06, 18:23 powiedział .... SPRZEDAJĄC stanowiska na prawo i lewo za możliwość wprowadzenia ustawy o utworzeniu Superpolicji Politycznej w kształcie umozliwiającym zupełnie niekontrolowane przez nikogo uzywanie jej przez PiS. Dobre. Łukaszenka u siebie dawno już wyplenił korupcję i agenturę. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:53 Przynajmniej wiadomo za ile sie sprzedali. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:54 kaczkom śmierć i przydupasom ich Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszfeliks 4rp(?!) ch...uj w d...pe kaczorom. 05.05.06, 17:54 kaczory obleśne kurduple zdradziły Polskę hańba Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Weź tabletkę na depresję Tomaszu-feliksie! 05.05.06, 18:02 Agent w rozpaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Tez jestem w rozpaczy. Jarek do tej pory to byl 05.05.06, 18:20 kawaler do wziecia.... a teraz on juz Romka jest. Chciala dziewica moralna z Romkiem w gumki grac, a Romek ja bez gumki wzial. vitabravo napisał: > Agent w rozpaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
marior Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:55 Czyli liczy sie tylko WADZA, a mydlenie oczu o odnowie moralnej i IVRP to tylko srodek do osiagniecia celu;-) jednak zazwyczaj tak bywa, ze kto im wyzej podskoczy, tym szybciej upadnie Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:58 W latach 1977-1980 Lepper należał do PZPR kaczkom śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 17:59 z tatuśkiem kaczorków Odpowiedz Link Zgłoś
hadassa79 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:01 Ja pie..!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Mamy dwóch nowych, naszych wicepremierów 05.05.06, 18:04 Zrozpaczony agent może się nawet powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja do vitabravo 05.05.06, 18:23 Glupku smierdzący pisuarze, dlaczego wszystkich nazywasz agentami, waswz czas się już skończyl, ten pokurcz już w piętke goni, jest już po was! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Tadeusz, weź dwie tabletki, jedna nie pomoże 05.05.06, 20:36 Z twojego postu wynika, że jesteś w głębokiej depresji z domieszką strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 I to jakich wicepremierow - jeden z nich bedac ska 05.05.06, 18:25 zany obiecywal "tak mi dopomoz Bog" przestrzegac prawa. Moze niech kazdy kryminalista zostanie wicepremierem - wyjdzie taniej niz resocjalizacja. vitabravo napisał: > Zrozpaczony agent może się nawet powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: Mamy dwóch nowych, naszych wicepremierów 05.05.06, 18:26 nowych? naszych? NIE MOICH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: To moja zemsta :-) 05.05.06, 18:10 Trzeba powiedzieć, że dosyć okrutnie się z nami obszedłeś. Ale teraz daj już sobie spokój, więcej nie jesteśmy w stanie wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
kipasku Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:04 że onkel adi, tego nie doczekał Odpowiedz Link Zgłoś
coffe-z-rana Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:05 Już boję sie tego wszystkiego. To jak najgorszy horror jaki mógł się zdarzyc. Juz same słowa A. Leppera: "jego zdaniem dzisiaj trzeba zrobić wszystko, by prawidłowo wykorzystać środki z UE i własne, zainwestować je w infrastrukturę i rolnictwo" mówia o przede wszystkim wydawaniu pieniędzy. A przecież, Polska to nie tylko kraj rolniczy. A co do Giertycha, nie wiem co on planuje ale ze swoimi poglądami to boje sie juz do szkoły chodzić. Kary fizyczne moge zostac przywrócone ? Obowiązkowe lekcje relgii liczace sie do średniej ? Przylizusostwo Radiu Marya, które teraz bedzie silniejsze ?? To ja poprosze ten bilet na prom do Szwecji z osobami o innych upodobaniach ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Michnika to chyba szlag trafi jak się dowie 05.05.06, 18:12 Poszol won! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:13 coffe-z-rana napisała: > Już boję sie tego wszystkiego. To jak najgorszy horror jaki mógł się zdarzyc. > Juz same słowa A. Leppera: "jego zdaniem dzisiaj trzeba zrobić wszystko, by > prawidłowo wykorzystać środki z UE i własne, zainwestować je w infrastrukturę i > > rolnictwo" mówia o przede wszystkim wydawaniu pieniędzy. A przecież, Polska to > nie tylko kraj rolniczy. 30% ludzi mieszka na wsi. Uważasz że ludziom tym nie należą lepsze warunki bytowe? Czy prąd, gaz, elektryczność, dobre drogi i dobrze wyposażone szkoły to luksus, na który zasługują tylko mieszczanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdajar1 Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:07 Brak mi słów, co za karierowicze!!! żadni specjaliści, tylko stołki są dla nich ważne w "tanim państwie"!! A Gertych min. edukacji? a co on ma tym wspólnego - chyba tylko to, że chodził do szkoły. Nie dziwię się młodzieży, że wyjeżdża - niech tu nie wraca nie ma po co. Mam za dużo lat żeby wyjechać - a szkoda TRAGEDIA W POLSCE! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Nie masz racji. Jeszcze sporo specjalistów... 05.05.06, 18:10 Jeszcze sporo specjalistów zostało. Szkodzą Polsce zawzięcie. Trzeba ich jak najszybciej się pozbyć. A pierwszy Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Do gazu? Byle nie z Rosji...... 05.05.06, 18:26 vitabravo napisał: > Jeszcze sporo specjalistów zostało. Szkodzą Polsce zawzięcie. Trzeba ich > jak najszybciej się pozbyć. A pierwszy Balcerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
after9pm Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:08 TERAZ TYLKO POTRZEBNA JEST REWOLUCJA> Zryw spoleczny REWOLTA>. Zrownanie wszystkiego z ziemia i odbudowanie od poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
w.szczur Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:09 Nauczycielom gratulujemy ministra. Rolnikom gratulujemy ministra. Sportowcom nadal gratulujemy ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzierz Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:09 To tragicznym końcu tego rządu, a nikt chyba nie ma wątpliwości iż taki właśnie będzie, kto przejmie władzę? Kto następny? Nowe SLD Olejniczaka z PO? Ani obecny rząd anie przyszłe perspektywy nie wyglądają dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge A teraz za du.. Kwasa, Cimoszke i Millera 05.05.06, 18:10 Moze teraz nastapi koniec oligarchii medialnej pana Waltera, Solorza i Michnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
signal i nastąpi era ojca Rydzyka i braci Kaczyńskich 05.05.06, 18:13 czyż nie o to chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
canard Zmiana? 05.05.06, 18:18 Uklad zmienia uklad! Ktory wiecej szkodzi przyczyni Polsce? Odpowiedz wkrotce.... Odpowiedz Link Zgłoś
nfa05 min nauki i szkolnictwa wyższego 05.05.06, 18:10 'minister edukacji Michał Seweryński został ministrem nauki i szkolnictwa wyższego' To chyba pozytywna zmiana bo oswiata swoimi problemami przytłaczala problemy nauki i szkolnictwa wyższego Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: min nauki i szkolnictwa wyższego 05.05.06, 18:13 Zobaczymy...jak to wszystko wytrzymamy. Czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:11 Teraz ruszy większa emigracja niz za stalinizmu, biore paszport i spier... Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:15 Polecam szybkie polaczenie Warszawa -Moskwa lub polczenie lotnicze Warszawa - Hawana z transferem w Madrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:17 Woodbridge, coś Ci się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:25 Pomylka nie wchodzi w rachube. Za dlugo mieszkalem w tym kraju zeby nie wiedziec gdzie poprzedni pociag kursowal. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:28 > Pomylka nie wchodzi w rachube. Za dlugo mieszkalem w tym kraju zeby nie > wiedziec gdzie poprzedni pociag kursowal. I nie szkoda Ci, że się cofamy w rozwoju? Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:36 Moim zdaniem przestalismy sie cofac a jedyna nadzieja w tym ze selekcja naturalna wyloni z tego zametu prawdziwych fachowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Prezes kurdupel opiera sie prawom ewolucji. 05.05.06, 18:40 On po prostu TRWA (tak jak w TV TRWAM). woodbridge napisał: > Moim zdaniem przestalismy sie cofac a jedyna nadzieja w tym ze selekcja > naturalna wyloni z tego zametu prawdziwych fachowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Jest jakiś pociąg do normalności? 05.05.06, 18:48 Świat idzie szybko do przodu. Jeżeli się zatrzymaliśmy, to z punktu widzenia świata się cofamy. Z bezwzględnego punktu widzenia też się coefnęliśmy, bo przyjęcie Leppera do rządu to z pewnością krok wstecz. No i wstyd, i hańba, i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:11 ...I TAK OTO EDUKACJA SPADŁA NA PSY... ech... szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
melchiorwankowicz Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie liczba 05.05.06, 18:13 Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie liczba samobójstw... Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie l 05.05.06, 18:16 ch... precz www.giertych-stop.kom.pl/images/photoalbum/14.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
msr78 Re: Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie l 05.05.06, 18:20 raczej emigrantow. a (jak na razie) mozna glosowac z zagranicy. ciezko uwiarzyc ze to wszystko sie dzieje naprawde. a wciaz sa tacy ktorzy wola brnac niz przyznac sie do kompletnej kleski (mam na mysli wyborcow pis(d)u. Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: Ciekawe o ile od dnia dzisiejszego wzrośnie l 05.05.06, 18:20 o 0% - minister edukacji zabroni Odpowiedz Link Zgłoś
2noik Re: Andrzej Lepper i Roman Giertych wicepremieram 05.05.06, 18:16 rzygac sie chce, czas na emigracje Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Nie gangsterzy tylko Three Stooges. Zgadnij ktory 05.05.06, 18:16 z nich to Curly ;-) zyks napisał: > No, w koncu. Co za ulga! Gangsterzy dobili targu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Panowie to sa w wyzszych sferach. W tej koalicji 05.05.06, 18:36 to jest jeden cham, jeden niski cham, i jeden wysoki. indeed4 napisał: > .... B. Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Nie gangsterzy tylko Three Stooges. Zgadnij 05.05.06, 18:22 Q ja p... www.giertych-stop.kom.pl/images/photoalbum/133.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Zgadles ;-) 05.05.06, 18:34 robertrobert2 napisał: > Q ja p... > > > www.giertych-stop.kom.pl/images/photoalbum/133.jpg > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Ta koalicja powinna powstac zaraz po wyborach. 05.05.06, 18:22 Stracilismy duzo czasu, ale duzo mozna jeszcze odrobic. Trzeba miec tylko dobra wole i checi. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Wole to ma Jarek (pod gardlem). A co do checi 05.05.06, 18:35 to te ma Andrew (zeby komus w pape przywalic). wet3 napisał: > Stracilismy duzo czasu, ale duzo mozna jeszcze odrobic. Trzeba miec tylko dobra > > wole i checi. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_gniety Glupek Wioskowy 05.05.06, 18:20 Panie Premierze! Mam znajomego Głupka Wioskowego który też chciałby dołączyć do koalicji. Stawia tylko jeden skromny warunek: chce być wicepremierem i ministrem Szpitalnictwa Psychiatrycznego. Jeśli Pan Premier reflektuje to chętnie was skontaktuje (prawie)bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś