zyks 05.05.06, 17:48 Będą brykać, to ich z budy wyrzucą,z wilczym biletem...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigzaur Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 17:54 Giertych będzie także ministrem sportu. Prawdopodobnie będzie promował baseball... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ale to nie strony lpr ale strony lewicowe 05.05.06, 18:01 promuja palestynskich terrorystow i ich sympatykow. tak wiec niech nie wyjezdzaja z tym zoologicznym antysemityzmem bo lewica w tym bije wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Bełkoczesz.Co ma wspólnego skok 3-ch gangsterów 05.05.06, 18:06 na państwo, w tym Romcia na edukację, z jakąś tam lewicą czy tez nawet prawicą... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a co ma wspolnego twoj post z komuszymi bredniami 05.05.06, 18:08 wyglaszanymi zza mumii lenina? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Strach dzieciaki obleciał? 05.05.06, 18:15 Nie ma się czego bać. Katolicko-narodowa indoktrynacja kwitnie w Polskich szkołach od Mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Strach mlodego lumpenproletariatu 05.05.06, 18:27 kaczomowa napisał: > Nie ma się czego bać. Katolicko-narodowa indoktrynacja kwitnie w Polskich > szkołach od Mieszka. Moze im trzeba pozwolic wyjechac na Bialorus. Odpowiedz Link Zgłoś
antikapitalista DEMO NS T RA CJA - jutro, g. 14, plac defilad 05.05.06, 18:18 (od marszalkowskiej) demo wolnosciowych srodowisk uczniowskich i studenckich przeciwko ministrowi giertychowi i narodowo-katolickiej indoktrynacji! przyjdz! przekaz dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Re: DEMON-S RA CJA - jutro, g. 14, plac defila 05.05.06, 18:30 Ha, ha, ha, ha, ha Spotkajcie pod "le madame" i tam wylewajcie swoje lzy i pokazujcie malowane dlugie paznokcie pedaly. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Ale z ciebie demokrata... 05.05.06, 18:01 Wyrzucą, z wilczym biletem... takie jest właśnie rozumienie zasad demokracji przez zamordystów z polskiej prawicy. Wystarczy lekko poskrobać paznokciem i spod cieniutkiej warstewki cywilizowanych zasad wyłazi dobrze znane oblicze tradycyjnej dyktatury. Chociaż to dziwne - bo przecież oni są w mniejszości, więc tym bardziej powinni być zainteresowani podtrzymaniem demokratycznych reguł gry, dzięki którym doszli teraz do władzy. Jeśli natomiast się umówimy, że zamiast demokracji będziemy mieć w Polsce prawo silniejszego - to nie będą mieli nic do gadania, bo nas jest więcej. Dostaną po ryjach i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Re: To "daj im po ryjach". Chętnie popatrzę...:) 05.05.06, 18:48 Po pierwsze nie "im", lecz "nam". Moja wypowiedź odnosiła się do twojego postu, więc jesteś jednym z jej adresatów. Po drugie zaś, nie "daj", lecz "dajcie", bo pisałem nie o sobie, lecz o większości obywateli RP, którzy z odrazą patrzą na szarogęszenie się butnej, antydemokratycznej mniejszości, która wygrała wybory z powodu niskiej frakwencji i dlatego że najzwyczajniej w świecie oszukała wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: To "daj im po ryjach". Chętnie popatrzę...:) 05.05.06, 18:56 gdy widzę, że ktoś nie łapie sarkazmu, to jakoś mnie to zawsze dziwi... moze powino się odpowiednie zajęcia w szkole wprowadzić? ;) no, nie za romka, nie za romka... :/ z nim to nie ma żartów Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 18:03 Jak pan Roman nakaz wyda, Polska dziatwa pozna Żyda! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 18:08 Ze względu na stabilne od pokoleń sympatie rodu Giertychów, proponuję zmianę w twoim wierszyku słowa "nakaz" na "ukaz" albo "prikaz". Odpowiedz Link Zgłoś
antikapitalista D E M O N S T R A CJA - jutro, g. 14, plac defilad 05.05.06, 18:16 (od marszalkowskiej) demo wolnosciowych srodowisk uczniowskich i studenckich przeciwko ministrowi giertychowi i narodowo-katolickiej indoktrynacji! przyjdz! przekaz dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 sracja nie demonstracja... 05.05.06, 18:56 antikapitalista napisała: > demo wolnosciowych srodowisk uczniowskich i studenckich > przeciwko ministrowi giertychowi i narodowo-katolickiej > indoktrynacji! przyjdz! przekaz dalej! Wolnościowych ??! Kpiny sobie robisz ? Jako Polak co złego widzisz w wartościach narodowo-katolickich ? Powaliło się "Polakom" po 2000 latach,... powaliło... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 To są jeszcze w Polsce "Młodzi" Socjaliści! Żart?! 05.05.06, 18:16 Potomkowie czerwoniutko-różowiutkich rodziców! No, popatrzcie! Tacy młodzi, a już "betony"! Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.jot Skandal i wstyd! 05.05.06, 18:19 To wielki skandal i wstyd na cały świat, żeby ktoś taki jak Roman G. sprawował funkcję ministra edukacji!!! Wszystkiego można było się spodziewać po tym rządzie, ale to posunięcie przebija wszystkie paranoje!!! Środowisko sportowe już od samego rana dzisiaj zareagowało na doniesienia, że Roman ma objąć tekę ministra sportu. Wypowiedzi znanych sportowców poskutkowały. Wycofano się z tego pomysłu. Środowiska związane z oświatą milczą. Czyżby zażenowanie nie pozwalało im zareagować? Sądzę, że po oswojeniu się z tą myślą nauczyciele, ZNP i wszyscy związani z oświatą odważnie wyjdą na ulicę i stanowczo powiedzą NIE!!! A może to tylko jakiś sen...? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 A co o koalicji mówią młodzi faszyści ? 05.05.06, 18:49 "Socjaliści" ??!! To jakaś bojówka Millera ? Kogo to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll żenada... 05.05.06, 18:50 brak słów po prostu, dziękuję za taką dbałość o edukację, którą pewna parka ma najwyraźniej głęboko w kuprze... Odpowiedz Link Zgłoś
agawedzka Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 18:58 Mam już dosyć biernego przyglądania się temu, co się dzieje. Mogłabym się na to wszystko wypiąć i powiedzieć, że wyjeżdżam stąd i nie wracam, ale ja chcę żyć tutaj, mój patriotyzm, to moja ciężka, codzienna praca, moja inteligencja i talent, którego nie chcę sprzedawać na zachodzie.Patriotyzm to nie są hasła, którymi się wymachuje tylko czyny. Chętnie przyłączę się do wszelkich akcji bojkotujących to dno, którego naprawdę się wstydzę. Zorganizujmy się w końcu i przestańmy to tolerować! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 wyjedź... 05.05.06, 19:05 ...i zabierz ze sobą innych intelygentnych Tylko co ty wiesz o świecie, gdzie wyjedziesz ? Do Anglii (tam rzeczywiście polityką zajmują się sami godni i prawi ludzie), do Włoch (hic!) , do Francji ? Durne gadanie Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.jot moher prowokator 05.05.06, 20:03 Ty moher75! Nie prowokuj na forum, bo nie dasz rady. Takich jak ty się ignoruje i ja cie właśnie zignorowałem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza ktos, wrescie mysli 05.05.06, 20:05 moze wrescie lewica sie zorganizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.jot Popieram 05.05.06, 20:04 Popieram Twą wypowiedź w całej rozciągłości. Dość już tego smrodu w Polsce! Naród do boju!!!! Jestem ZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola1913 Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 20:51 To naprawdę straszny wstyd dla Polski!!! Az trudno mi uwierzyć, że Giertych został Ministrem Edukacji! Jakie on ma wykształcenie tak w ogóle??? Proponuję masowe demonstracje z napisami "Wsydź się PIS!" w całej Polsce. Kto się dołączy? Ja jestem z Krakowa.(SERIO!)Może w poniedziałek 8.05 o 16 pod Collegium Novum? A inne miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
ino21 Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 20:59 Będzie tragedia ten człowiek ma poglądy faszystowskie wkarzdej szkole bojówki widzę bardzo czarno Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 20:59 Wykształcenie ma akurat wyższe, ale to ma w tej sprawie najmniejsze znaczenie. Ważne, że jest fanatykiem, który najwyraźniej dorwał się do stanowiska z jasnym celem indoktrynowania młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
bar_barella Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 21:03 W Krakowie MS na pewno zorganizuje jakąś akcję. To mi się w głowie nie mieści, co się dzisiaj stało... Proponuję jakieś POWSTANIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
belunia10 Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 23:23 Chociasz nie jestem zwolenniczką, socjalistów to w tym wypadku w pełni sie z ta opinią zgadzam, zagrozenie dla edukacji młodych ludzi. Myslę, że jest wielu ludzi o róznych pogladach politycznych którzy sa podobnego zdania i wszyscy powinni zjednoczyc sie w tej sprawie i głosno protestowac przeciw nominacji Giertycha na to stanowisko, bo inaczej czeka nas czarnogród !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd lepszy prof. Wiatr albo tak Gomułkę wskrzesić 05.05.06, 23:55 toby się socjaliści wyorgazmowali ze szczęscia Odpowiedz Link Zgłoś