Dodaj do ulubionych

Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w resor...

05.05.06, 17:48
Będą brykać, to ich z budy wyrzucą,z wilczym biletem...:)
Obserwuj wątek
    • zigzaur Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 17:54
      Giertych będzie także ministrem sportu.

Prawdopodobnie będzie promował baseball...
      • marcus_crassus ale to nie strony lpr ale strony lewicowe 05.05.06, 18:01
        promuja palestynskich terrorystow i ich sympatykow. tak wiec niech nie
        wyjezdzaja z tym zoologicznym antysemityzmem bo lewica w tym bije wszystkich.
        • zyks Bełkoczesz.Co ma wspólnego skok 3-ch gangsterów 05.05.06, 18:06
          na państwo, w tym Romcia na edukację, z jakąś tam lewicą czy tez nawet prawicą...
          • marcus_crassus a co ma wspolnego twoj post z komuszymi bredniami 05.05.06, 18:08
            wyglaszanymi zza mumii lenina?
            • kaczomowa Strach dzieciaki obleciał? 05.05.06, 18:15
              Nie ma się czego bać. Katolicko-narodowa indoktrynacja kwitnie w Polskich
              szkołach od Mieszka.
              • pozlotemu Strach mlodego lumpenproletariatu 05.05.06, 18:27
                kaczomowa napisał:

> Nie ma się czego bać. Katolicko-narodowa indoktrynacja kwitnie w Polskich
                > szkołach od Mieszka.

Moze im trzeba pozwolic wyjechac na Bialorus.
        • antikapitalista DEMO NS T RA CJA - jutro, g. 14, plac defilad 05.05.06, 18:18
          (od marszalkowskiej)

demo wolnosciowych srodowisk uczniowskich i studenckich
          przeciwko ministrowi giertychowi i narodowo-katolickiej
          indoktrynacji! przyjdz! przekaz dalej!
          • pozlotemu Re: DEMON-S RA CJA - jutro, g. 14, plac defila 05.05.06, 18:30
            Ha, ha, ha, ha, ha
            Spotkajcie pod "le madame" i tam wylewajcie swoje lzy
            i pokazujcie malowane dlugie paznokcie pedaly.
    • wieslaw_szu Ale z ciebie demokrata... 05.05.06, 18:01
      Wyrzucą, z wilczym biletem... takie jest właśnie rozumienie zasad demokracji
      przez zamordystów z polskiej prawicy. Wystarczy lekko poskrobać paznokciem i
      spod cieniutkiej warstewki cywilizowanych zasad wyłazi dobrze znane oblicze
      tradycyjnej dyktatury.
      Chociaż to dziwne - bo przecież oni są w mniejszości, więc tym bardziej powinni
      być zainteresowani podtrzymaniem demokratycznych reguł gry, dzięki którym
      doszli teraz do władzy. Jeśli natomiast się umówimy, że zamiast demokracji
      będziemy mieć w Polsce prawo silniejszego - to nie będą mieli nic do gadania,
      bo nas jest więcej. Dostaną po ryjach i tyle...
      • zyks To "daj im po ryjach". Chętnie popatrzę...:) 05.05.06, 18:07

• wieslaw_szu Re: To "daj im po ryjach". Chętnie popatrzę...:) 05.05.06, 18:48
          Po pierwsze nie "im", lecz "nam". Moja wypowiedź odnosiła się do twojego postu,
          więc jesteś jednym z jej adresatów. Po drugie zaś, nie "daj", lecz "dajcie", bo
          pisałem nie o sobie, lecz o większości obywateli RP, którzy z odrazą patrzą na
          szarogęszenie się butnej, antydemokratycznej mniejszości, która wygrała wybory
          z powodu niskiej frakwencji i dlatego że najzwyczajniej w świecie oszukała
          wyborców.
          • fnoll Re: To "daj im po ryjach". Chętnie popatrzę...:) 05.05.06, 18:56
            gdy widzę, że ktoś nie łapie sarkazmu, to jakoś mnie to zawsze dziwi...

moze powino się odpowiednie zajęcia w szkole wprowadzić? ;)

no, nie za romka, nie za romka... :/ z nim to nie ma żartów
    • niewyspany_pawian Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 18:03
      Jak pan Roman nakaz wyda,
      Polska dziatwa pozna Żyda!
      • zigzaur Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 18:08
        Ze względu na stabilne od pokoleń sympatie rodu Giertychów, proponuję zmianę w
        twoim wierszyku słowa "nakaz" na "ukaz" albo "prikaz".
    • antikapitalista D E M O N S T R A CJA - jutro, g. 14, plac defilad 05.05.06, 18:16
      (od marszalkowskiej)

demo wolnosciowych srodowisk uczniowskich i studenckich
      przeciwko ministrowi giertychowi i narodowo-katolickiej
      indoktrynacji! przyjdz! przekaz dalej!
      • moher75 sracja nie demonstracja... 05.05.06, 18:56
        antikapitalista napisała:
        > demo wolnosciowych srodowisk uczniowskich i studenckich
        > przeciwko ministrowi giertychowi i narodowo-katolickiej
        > indoktrynacji! przyjdz! przekaz dalej!

Wolnościowych ??! Kpiny sobie robisz ?
        Jako Polak co złego widzisz w wartościach narodowo-katolickich ?
        Powaliło się "Polakom" po 2000 latach,... powaliło...
    • tales1 To są jeszcze w Polsce "Młodzi" Socjaliści! Żart?! 05.05.06, 18:16
      Potomkowie czerwoniutko-różowiutkich rodziców! No, popatrzcie! Tacy młodzi, a
      już "betony"!
    • ksawery.jot Skandal i wstyd! 05.05.06, 18:19
      To wielki skandal i wstyd na cały świat, żeby ktoś taki jak Roman G. sprawował
      funkcję ministra edukacji!!! Wszystkiego można było się spodziewać po tym
      rządzie, ale to posunięcie przebija wszystkie paranoje!!! Środowisko sportowe
      już od samego rana dzisiaj zareagowało na doniesienia, że Roman ma objąć tekę
      ministra sportu. Wypowiedzi znanych sportowców poskutkowały. Wycofano się z tego
      pomysłu. Środowiska związane z oświatą milczą. Czyżby zażenowanie nie pozwalało
      im zareagować? Sądzę, że po oswojeniu się z tą myślą nauczyciele, ZNP i wszyscy
      związani z oświatą odważnie wyjdą na ulicę i stanowczo powiedzą NIE!!! A może to
      tylko jakiś sen...?
    • moher75 A co o koalicji mówią młodzi faszyści ? 05.05.06, 18:49
      "Socjaliści" ??!! To jakaś bojówka Millera ? Kogo to obchodzi...
    • fnoll żenada... 05.05.06, 18:50
      brak słów po prostu, dziękuję za taką dbałość o edukację, którą pewna parka ma
      najwyraźniej głęboko w kuprze...
    • agawedzka Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 18:58
      Mam już dosyć biernego przyglądania się temu, co się dzieje. Mogłabym się na to
      wszystko wypiąć i powiedzieć, że wyjeżdżam stąd i nie wracam, ale ja chcę żyć
      tutaj, mój patriotyzm, to moja ciężka, codzienna praca, moja inteligencja i
      talent, którego nie chcę sprzedawać na zachodzie.Patriotyzm to nie są hasła,
      którymi się wymachuje tylko czyny.
      Chętnie przyłączę się do wszelkich akcji bojkotujących to dno, którego naprawdę
      się wstydzę. Zorganizujmy się w końcu i przestańmy to tolerować!
      • moher75 wyjedź... 05.05.06, 19:05
        ...i zabierz ze sobą innych intelygentnych
        Tylko co ty wiesz o świecie, gdzie wyjedziesz ? Do Anglii (tam rzeczywiście
        polityką zajmują się sami godni i prawi ludzie), do Włoch (hic!) , do Francji ?
        Durne gadanie
        • ksawery.jot moher prowokator 05.05.06, 20:03
          Ty moher75! Nie prowokuj na forum, bo nie dasz rady. Takich jak ty się ignoruje
          i ja cie właśnie zignorowałem ;)))))
        • malpa-z-paryza ktos, wrescie mysli 05.05.06, 20:05
          moze wrescie lewica sie zorganizuje...
      • ksawery.jot Popieram 05.05.06, 20:04
        Popieram Twą wypowiedź w całej rozciągłości. Dość już tego smrodu w Polsce!
        Naród do boju!!!! Jestem ZA!!!
    • jola1913 Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 20:51
      To naprawdę straszny wstyd dla Polski!!! Az trudno mi uwierzyć, że Giertych został Ministrem Edukacji!
      Jakie on ma wykształcenie tak w ogóle???
      Proponuję masowe demonstracje z napisami "Wsydź się PIS!" w całej Polsce. Kto się dołączy? Ja jestem z Krakowa.(SERIO!)Może w poniedziałek 8.05 o 16 pod Collegium Novum? A inne miasta?
      • ino21 Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 20:59
        Będzie tragedia ten człowiek ma poglądy faszystowskie wkarzdej szkole bojówki
        widzę bardzo czarno
      • zewszad_i_znikad Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 20:59
        Wykształcenie ma akurat wyższe, ale to ma w tej sprawie najmniejsze znaczenie.
        Ważne, że jest fanatykiem, który najwyraźniej dorwał się do stanowiska z jasnym
        celem indoktrynowania młodzieży.
        • bar_barella Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 21:03
          W Krakowie MS na pewno zorganizuje jakąś akcję. To mi się w głowie nie mieści, co się dzisiaj stało... Proponuję jakieś POWSTANIE !
          • t324911 Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 21:48
            • t324911 Biedni socjalisci 05.05.06, 21:50
              Beda musieli wyprowadzic sztandar .
    • belunia10 Re: Młodzi Socjaliści: Nie chcemy Giertycha w res 05.05.06, 23:23
      Chociasz nie jestem zwolenniczką, socjalistów to w tym wypadku w pełni sie z ta
      opinią zgadzam, zagrozenie dla edukacji młodych ludzi. Myslę, że jest wielu
      ludzi o róznych pogladach politycznych którzy sa podobnego zdania i wszyscy
      powinni zjednoczyc sie w tej sprawie i głosno protestowac przeciw nominacji
      Giertycha na to stanowisko, bo inaczej czeka nas czarnogród !!!!!!!
    • makbrajd lepszy prof. Wiatr albo tak Gomułkę wskrzesić 05.05.06, 23:55
      toby się socjaliści wyorgazmowali ze szczęscia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka