color 08.05.06, 11:37 powinni go doprowadzic siłą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_z_dywit Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 12:00 Brak świeżej krwi i zamknięte lobby prawnicze niepoddane nigdy weryfikacji to po prostu hańba i zgroza. Dlatego nie można przyjąć tych sądów za SPRAWIEDLIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa A jak ze świeżą krwią w Samoobronie? 08.05.06, 12:08 Była dostawa na stoły? Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Można nazywać go przestępcą! 08.05.06, 13:32 Skazany prawomocnym wyrokiem sądu przestępca jest w Polsce wicepremierem! Dziękujemy ci, jarosławie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 13:37 Mogą tym kajem rządzić i mącić agenci Bolki Olechowskie,mogą opluwać Polskę i Polaków media powiązane z KPP i z obcym kapitałem . Może kandydat na prezydenta jawnie kolaborować z Niemcami. Może Balcerowicz i jeszcze paru mu podobnych eksterminować gospodarczo ten kraj a miliony młodych ludzi wysłać na głodową tułaczkę w imię polityki narzucowej przez obcych Krajowi i jego interesom instytucji powiązanych z spekulacyjnym kapitałem. Lecz ludzie będący patriotami i orędownikami prawdy nie mogą MÓWIĆ Polaków. Andrzej Lepper stając w jednym szeregu z takimi ludźmi też karanymi,jak Martin Luter King,Sołżenicyn,Nelson Mandela,Mahatma Gandi,Maksymilian Kolbe ,Piłsudski. Jest po prostu jednym z wielu prawdziwych mężów stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Meczennik PRAWDY? Hahahahaha LOL!!! hahahahahaha 08.05.06, 13:40 ale pojechalas jola! :D dawno sie tak glosno nie smialem :) Musze przyznac, ze bardzo poprawilas nam wszystkim humor :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 13:45 Ten wielki i charyzmatyczny przywódca,niekwestionowany trybun ludowy,który poruszył miliony ludzi,oszukanych i ograbionych przez sitwę hochsztaplerów rujnujących w bezprecedensowy sposób w powojennej histori Polskę.pod hasłami sanacji a rzeczywiście wyzysku w imię makiawelicznych domniemanych reform.Ma chyba prawo do chwili prywatności. Szalbiercze łotry których i na tym forum nie brak,nie są wstanie uszanować ani jego dokonań jako propolskiego protagonisty któremu zawdzięczją sanację chorej nepotycznej AWS-SLDowskiej Ojczyzny. Nadzieja którą ten skromny i pracowity człowiek daje milionow eksterminowanych socjalnie obywateli ,jest jak światełko w tunelu. Naród Pana Potrzebuje by móc nadal walczyć o godność,pracę i demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 13:47 A na razie doczekał się Pana w rządzie. Jest więc nadzieja, zważywszy, gdzie czasami kończą ministrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 14:07 Jak to było... Odnowa moralna, prawo, sprawiedliwość... Smiech na sali! Moim zdaniem ta koalicja to kpina i głupota! Jak można człowieka, który bezpodstawnie rzuca oskarżeniami umieszczać w rządzie. Ciekawe czy podobnie będzie z Kaczyńskim, bo albo wziął do rządu organizację utworzoną przez WSI, albo kilka lat temu bazczelnie kłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl [...] 08.05.06, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 14:34 Jak nie masz nic sensownego do zakomunikowania, to po co katujesz ta biedną klawiaturę? Pewnie służbowa... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 14:37 gacekemdk napisał: > Jak nie masz nic sensownego do zakomunikowania, to po co katujesz ta biedną > klawiaturę? Pewnie służbowa... Baranek sie odezwal? BEE Be BEEEE? hih, moj post odpowiada na zmasowana-niczym na razie nie poparta- krytyke koalicji.... powinni zaczac sprawdzac giertychowi jego zycie seksualne, lepperowi tez (czy przypadkiem nie uprawial seksu ze zwierzyna hodowlana)itp. GW i jej podobne sa ZENUJACE BEEEE BE BEEE Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 14:52 Jezu thorgallpl, jesteś maniakiem seksualnym czy co? My tu o wyroku Leppera, ty ciągle swoje. Widać kto o czym myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Spoko! Prezydent ułaskawi :o)))) 08.05.06, 15:03 A prezes wygłosi przemówienie o łże-sądach kryjących "aferałów". Odpowiedz Link Zgłoś
math10 Jola !! 08.05.06, 15:18 Jak tak czytam co wypisujesz to myślę, że to chyba prowokacja. Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie jest w stanie czegos takiego wymyslić i w to wierzyć. Rozumiem więc, że to miała być ironia. I dobrze na powaznie tego co się w kraju dzieje, nie mozna juz brać. Rozumiem cię i przyłączam się do tej prześmiewczej wizji jaką roztoczyłaś. Najbardziej podobał mi się ten żart o męczennikach. Świetna kpina z Leppera. ;) Niech ktoś ją przebada. Czy na sali jest lekarz ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek7772 Re: Jola !! 08.05.06, 16:18 Ty chyba sama nie wierzysz w to co piszesz?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Jola Jolą, gdzie galbunia? 08.05.06, 16:29 Czekamy! Podpowiem: to wszystko wina Platformy i Układu :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziej_z_narnii Uważajcie lepiej, bo "dostaniecie w papę". 08.05.06, 18:00 Od waszego nowego premiera wybranego w demojkratycznych wyborach (chyba nie ma co ukrywać, że Lepper będzie najbardziej wyrazistą postacią w tym rządzie, bynajmniej nie Marionetkowicz). Chcieliście odnowy moralnej PiS, to ją macie! Chcieliście "Uczciwej Polski i silnego prezydenta"? No to macie. Chcieliście taniego państwa? Prosze, na złotej tacy wam podają! Głupie PiS-Kołki. Kaczyńscy sami się nie wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
niketas JOLA nigdy tego nie pojmie... 08.05.06, 18:19 bo jest po prostu wyprana!!! pranie mozdzku jej zrobiono w samejbronie i wypisuje te swoje brednie na tym forum. swoja droga to jak sie czyta te jej wypociny(a moze nie jej), to zabawa przednia. i gdzie tu etyka polityczna jolu??????????????????? nawet dzido nie pomogl... jeszcze z niego meczennika zrobia te blazny z samoobrony gratuluje jolu "swiatlego" umyslu... Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Zaloba w Gazecie 08.05.06, 18:50 się w tej Polsce narobiło... Dziś Agora jest w żałobie, czarne wstęgi z masztów wiszą, Adaś łka na Jacka grobie: - krzywdę robią towarzyszom! Niedobite przez nas plemię , które ginąć miało w męce, nas wdeptuje teraz w ziemię... Wbrew umowom w Magdalence! Ojciec Rydzyk miast w Afryce Zycińskiego sluchać kornie, a więc czarne chrzcić dziewice - znowu bryka niepokornie. I zawraca wiernym głowy Że rzad mają większościowy... Cóż że mają, nas tam nie ma!!! Nie ma Tusków, Frasyniuków!!! Ciebie, Jacku – kryje ziemia, a nade mną stada kruków. Bóg Kaczorom nieba chyli... A ja sam... prócz pedofili... I co teraz... Szlag mnie trafia! Pajęczyny w krąg w salonach... Kwaśniewskiego gdzież jest mafia! Po nich - pewnie przyjdą po nas... * * * Jahwe! – Do Cię wznoszę dłonie! - Zabierz Polskę, daj Polonię! Tylem razy im wykładał, klamał, jąkał, głupstwa gadał... zakładałżem AIPY naszym, szczekał, skłócał, gniewem straszył... I co z tego? Cienko przędą ! Nikt nie wierzy ich legendom, Ich intencja bańką prysła - i do Polski chcą ich wysłać... O! Ktoś puka. Pewnie oni! Poszczuć psami!!! Won pogonić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Sprzedaż GW rośnie z miesiąca na miesiąc. 08.05.06, 20:11 A jak z ND ? www.audience.pl/prasa/wiadomosci/2801 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 ...a sprzedaż moheru spadła o 40 (sic!) procent. 08.05.06, 20:25 Dane autentyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: SO rośnie , a miała być walka z korupcją! 08.05.06, 20:35 Dziwne, że dostał wyrok , trafił się opieszały , nierychliwy , sąd, ale sprawiedliwy. Wielu wstępuje do SO w celu rozcieńczenia działań Kaczyńskich, teraz SO górą! Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca! Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony, w ramach koalicji przechodzi do samoobrony! Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Dopadł pisiorek pod kościołem władzę w samoobronie rydzyka ci wsadzę, jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię dla stabilizacji nazinacji w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Jola !! 08.05.06, 23:57 ja od dłuższego czasu podejrzewam, że jola_z_dywit to jakiś wesołek, który robi w balona tych, co wierzą w jego teksty. facet lub babka z ironią - no bo co innego nam pozostało - ćwiczą humor nonsensu, który w naszej rzeczywistości doskonale odzwierciedla atmosferę. może coś przeoczyłem, ale "jola" chyba nigdy nikomu nie naubliżała, co jest tak charakterystyczne dla prawie wszystkich, którzy bronią tu obecnej koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
fuutott Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 15:03 Hehehe jakie to jest ponadczasowo aktualne: "Co za syf, co za katastrofa To kara za grzechy nasze, Bóg nas już nie kocha Teraz Bóg kocha Niemców mają więcej pieniędzy Chociaż wojnę przegrali, a my żyjemy w nędzy Co za upadek, co za gnój To kara za winy nasze, na nic nasz znój Żale nasze daremne, połączeni lamentem Co za los, wycieraj oczy i nos! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr! Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Obudzeni za wysoko zaropiałym okiem Na nic ciężka nasza praca, kradną pracę łajdacy Co za pech, to za grzechy nasz pech! Nie kocha nas wcale, ratuj nas generale! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr... Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Gorące powietrze oddychać nie pozwala Każdą myśl pali, każdego z nóg zwala Co za syf, kolejna katastrofa To kara za pychę naszą, Bóg nas już nie kocha! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr... A Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Polska płonie! Polska płonie! Polska płonie od morza do Tatr A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie Wieje wiatr, wieje ogniowy wiatr... Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Polska płonie! Od Bałtyku do Tatr! Od Bałtyku do Tatr! Od Bałtyku do Tatr!" słowa: Kazik www.staszewski.art.pl/teksty/index.php?id=polskaplonie Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 15:11 gacekemdk napisał: > Jezu thorgallpl, jesteś maniakiem seksualnym czy co? My tu o wyroku Leppera, ty > ciągle swoje. Widać kto o czym myśli. Poprzez beczenie chce zwrocic wasza uwage na fakt, ze sa ludzie skazani za podobe sprawy ( lepper nie moze udowodnic lapowkarstwa wsrod politykow, gdyz nikogo nie zlapal-ja tez nigdy nie zlapalem zadnego lekarza za reke lecz wiem, ze biora :))badz sa w obiektem zainteresowania prokuratury za przestepstwa gospodarcze....o tym baran-przewodnik GW nie pisze....a ci ludzie dalej ciesza sie zaufaniem "elit" i wszelkiej masci dr, prof. Mam szacunek dla tytulow naukowych, ale nie mam szacunku dla zwyklego kretactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 15:57 To nie ma znaczenia, czy ktos cos wie ale nie ma dowodów, czy mu sie wydaje. Nie wolno mu tego publicznie powiedzieć, zwłaszcza jako osoba publiczna. Takie jest prawo w całym cywilizowanym świecie. Jeżeli sie kogoś oskarża, to trzeba mieć dowody. Nie sądzę, aby wszyscy wymienieni przez Leppera ludzie byli uczciwymi obywatelami, ale to jest moje zdanie, którego nie mogę niczym poprzeć. Byc może sąsiad sądzi, że jego żona go zdradza, być może ma racje, ale rozwodu nie dostanie bez dowodów. To ten sam schemat. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Jola na dożywocie??? 08.05.06, 16:06 ucusia3 napisała: > To nie ma znaczenia, czy ktos cos wie ale nie ma dowodów, czy mu sie wydaje. Ni > e wolno mu tego publicznie powiedzieć, zwłaszcza jako osoba publiczna. Takie je > st prawo w całym cywilizowanym świecie. Jeżeli sie kogoś oskarża, to trzeba mie > ć dowody. Nie sądzę, aby wszyscy wymienieni przez Leppera ludzie byli uczciwymi > obywatelami, ale to jest moje zdanie, którego nie mogę niczym poprzeć. Byc moż > e sąsiad sądzi, że jego żona go zdradza, być może ma racje, ale rozwodu nie dos > tanie bez dowodów. To ten sam schemat. Wydaje mi sie że Jola z Dywit w takim wypadku za szerzenie oszczertw bez dowodów to powinna w takim razie dostać dożywocie;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 21:05 Zgoda, ale kaliber przestepstwa (pomowienie) nie moze byc przyczyna nazwyania leppera kryminalista (a takie zdanie o lepperze ma wiekszosc barankow beczacych na ty, forum beebebeee). Nie jestem fanem lepper, lecz wole leppera na stanowisku ministra rolnictwa niz brak wiekszosci sejmowej. Ba! Wierze, ze jako chlop z wioski moze paradoksalnie sporo zdzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Naród Pana potrzebuje... w więzieniu;) 08.05.06, 21:21 thorgallpl napisał: > Zgoda, ale kaliber przestepstwa (pomowienie) nie moze byc przyczyna nazwyania > leppera kryminalista (a takie zdanie o lepperze ma wiekszosc barankow beczacych > na ty, forum beebebeee). > Nie jestem fanem lepper, lecz wole leppera na stanowisku ministra rolnictwa niz > brak wiekszosci sejmowej. Ba! Wierze, ze jako chlop z wioski moze paradoksalnie > sporo zdzialac. -------------------------------------------------------- Jasne!Zobaczysz jaki będzie miał majątek na koniec tej zabawy. I okolicznym durniom jego wnuki będą opowiadały jaki to dziadus dobry rolnik był ,tylko się na nim nie poznali-ciągle go po sądach włóczyli,a patrzcie dorobił się chłop.Drugi Drzymała prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Czysta glupota wyroku sadowego, swiadczy o sadzie 08.05.06, 14:24 Kara roku wiezienia za pomowienie, to adekwatna wyrok sadu na Bialorusi!!!!!!! Tych sedziow nalezy w najpilniejszym trybie zweryfikowac i odeslac na nizsze mniej odpowiedzialne stanowiska, gdyz kompromituja polski wymiar sprawiedliwosci. Dzieki temu wyrokowi, przynajmniej jasno widac jak wiele jest do zrobienia w sadownictwie. Minister Ziobro musi szybko reagowac na takie komunistyczne wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Czysta glupota wyroku sadowego, swiadczy o sa 08.05.06, 14:36 Pozlotemu jesteś byłym ubekiem. Znam ludzi na których donosiłeś w stanie wojennym. I kasę za to brałeś. Teraz tłumacz że nie masz siosty. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Czysta glupota wyroku sadowego, swiadczy o sa 08.05.06, 15:31 Kara roku wiezienia za pomowienie, to adekwatna wyrok sadu na Bialorusi!!!!!!! > Tych sedziow nalezy w najpilniejszym trybie zweryfikowac i odeslac na nizsze > mniej odpowiedzialne stanowiska, gdyz kompromituja polski wymiar > sprawiedliwosci. Dzieki temu wyrokowi, przynajmniej jasno widac jak wiele jest > do zrobienia w sadownictwie. Minister Ziobro musi szybko reagowac na takie > komunistyczne wyroki. Ten wyrok jest jawnym pogwałceniem prawa do wolności słowa i przekonań,ludzie go zatwierdzający sami stali się przestępcami. Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: Czysta glupota wyroku sadowego, swiadczy o sa 08.05.06, 18:43 No, proszę....Aktyw partii kierowanej przez wielokrotnego przestępcę już bierze się za sędziów niezależnych / jeszcze !!!!!/ sądów. Aktyw partii kierowanej przez wielokrotnego przestępcę twierdzi, że to właśnie sędziowie są przestępcami. W latach 30 w Niemczech, kiedy Hitler dochodził do władzy, działo się podobnie...Jola tylko mnie w tej analogii utwierdza... Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Czysta glupota wyroku sadowego, swiadczy o sa 08.05.06, 22:25 ceoll napisał: No, proszę....Aktyw partii kierowanej przez wielokrotnego przestępcę już bierze się za sędziów niezależnych / jeszcze !!!!!/ sądów. ==================================================== papka medialna robi swoje - sędziowie są niezalezni, ha, ha, ha. Gdzie ty człowieku żyjesz, w Szwajcarii ?????? Rok więzienia za pomówienie, o ile to w ogóle było pomówienie, to skandal Czy Kalisza tez skazano na więzienie ??? Swoi sądzą swoich, to oczywiste. Ciekawe czy gdyby PO i SLD pomówiło Leppera, to też dostaliby rok więzienia Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: czysta głupota samejbrony 08.05.06, 19:05 Jolka, czy zarzucanie komus że utrzymuje się z pieniędzy mafii to wolność słowa? Chyba do końca oszalałaś juz na widok krawatu wzorowanego na szlabanie i jego głównym nosicielu. Jak tak pojmujesz wolność słowa to moge ci wprost naubliżać, a co tam, wolność słowa jest. I to taka jak ją prezentujesz tutaj, i w swoich Dywitach również. Tylko ja jestem troche inaczej wychowany niz Twoi kumple z bandy rzezimieszków i naciągaczy. Na to że tacy właśnie jesteście dowody są ogólno dostępne. I na żaden z tych zarzutów nigdy normalnie nie odpoiwedziałaś. Z Twoich wielkich fanfar dobywaja sie jakieś żałosne popiskiwania, za bardzo fałszujesz. Za bardzo naginasz fakty do własnej wyobraźni. Taka jesteś, jak Twoja samabrona - fałszywa, obłudna, złośliwa i nie tolerująca żadnego słowa krytyki, nawet najbardziej udokumentowanego. I nie zabieraj wiecej głosu w "Imieniu Narodu", wypowiadaj sie tylko w imieniu tych kilku nędznych procent co was popierają Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Czysta glupota wyroku sadowego, swiadczy o sa 08.05.06, 23:05 przy wydawaniu wyrokow bierze sie pod uwage przeszlosc oskarzonego. Przeszlosc Leppera to seria wyrokow, wiec jako recydywista dostal wiecej niz gdyby to byl pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceloth to szczera prawda 08.05.06, 13:49 to prawda wywijanie się od prawdy, albo mijanie się z prawdą bardzo męczy, a więc Lepper jest męczennikiem prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: A może męczennikiem "Prawdy"? n/t 08.05.06, 16:16 Adasiu! Un ani myczennik ani cokolwiek ynsze! Taz konie nie moga byc winne! Konie to konie (a propos Caliguli!) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: A może męczennikiem "Prawdy"? n/t 08.05.06, 16:19 Bo też konie nie są winne. Ale i Andriej Leppiej ani trochę qnia nie przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: A może męczennikiem "Prawdy"? n/t 08.05.06, 17:25 kun jaki jest kazden to wie! Nie trza miec wyglonda qnia. Starcza, ze jezd siem qniem i robi sie paszczom! A mowili, ze w polskim filmie wieje nudą! PS. Szukam ekipy produkcyjnej nowego serialu: "L jak Lepiej byc nie moze" Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: A może męczennikiem "Prawdy"? n/t 08.05.06, 17:28 > Szukam ekipy produkcyjnej nowego serialu: "L jak Lepiej byc nie moze" Czy w umowie gwarantujesz załatwienie azylu politycznego w dowolnie wybranym kraju UE lub NATO? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 13:52 Jola - jedzieeesz! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit [...] 08.05.06, 13:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:29 prosze joli, czy jola moze wyjasnic ogolowi, jaki zwiazek ma informacja o bezdomnej Polce z nastepujacym po nim watkiem PO, a co najwazniejsze - z tematem artykulu? Odpowiedz Link Zgłoś
2kaczorki Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:36 jola_z_dywit napisała: > Oj szkoda Ojczyzny i ludzi! Chyba powinnaś wyjechać do Rzymu!!! Co ty wypisujesz to się w pale nie mieści! Leper mecznnikiem!!! czyba męczennikem Narodu, takie głupoty robi a jeszcze większe gada! A cuda tacy populiści obiecują i co? i nic! dalej bedzie grał męczennika:-) Głosuje za odwieszeniem kary! Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:51 no i wyszło szydło, kolejny bullterier Kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:03 Masz racje Jola, Andrzej Lepper to jest najwiekszy "meczennik prawdy" tylko, ze on juz tak ta prawde wymeczyl, ze nie pozostalo z niej nic innego jak koalicja PiS-SO-LPR, ktora bedzie bardzo krotka koalicja, bo Andrzej juz niedlugo pojdzie siedziec za "wymeczenie prawdy", podobnie zreszta jak Lesiu, Jaro i Romcio :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:05 Buhahahaha!!! Przestepca, wspolpracownik czerwonych meczennikiem:))) Пapтия Лeппepa, cилa нapoднaя, нac b тopжecтbo идиoтизмa beдёт !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:12 Przestępcy! W moim niewielkim miasteczku wojewódzkim prezydentem Miasta Opola jest Ryszard Zembaczyński - czołowy działacz PO. Właśnie przed chwilą jako dyrektor BOŚ w Opolu udzielał wilomilionowych "pożyczek" mafii. No i dziś od wielu lat prokuratura w Bielsku-Białej bada cała sprawę i coś nie może się pośpieszyć. Mam prawo być przekonany, że cała sprawa zmierza ku przedawnieniu. Wkrótce wybory samorządowe i znowu pewnie osoba majaca sprawę w prokuraturze zechce kandydować. Czy władze krajowe wiedzą o tym w ogóle???? Czy ta cała uczciwość PO = uczciwości SLD ??? Ryszard Zembaczyńki - czołowy działacz PO w regionie niewyjaśnioną ciemna sprawę w Prokuraturze Bielsko_bialskiej związana z przestępczością zorganizowana i udzielanymi jej kredytami!!! A Stanislaw Jalowiecki, byly marszalek wojewodztwa opolskiego i europosel PO, TW? Zygmunt Frankiewicz - prezydent Gliwic znany z licznych "dziwnych afer"; oczywiscie z PO --Korupcja w Poczcie Polskiej: PO wyjaśni sprawę Sekretarz generalny PO Grzegorz Schetyna powiedział PAP, że władze Platformy "na pewno" wyjaśnią sprawę działacza swojej partii z Żuromina Wiesława Breńskiego. Według sobotniego "Dziennika", Breński miał zawrzeć układ ze związanym z SLD kierownictwem Poczty Polskiej. Za 1,5 mln zł miał im pomóc utrzymać stanowiska po wyborach parlamentarnych w 2005 r. "Na pewno tę sprawę wyjaśnimy i wtedy podejmiemy jakąś decyzję" - powiedział PAP Schetyna. Jego zdaniem, w sprawie Breńskiego "jest wiele znaków zapytania". Te znaki zapytania to ilość społecznych środków sprzeniewierzowych jak zwykle przez PO Mafia zaangażowała się w 2002 r. w wybory samorządowe w Bytomiu. Sześciu gangsterów oskarżono o zorganizowanie i koordynowanie akcji kupowania wódką głosów wyborców. Jednak sąd umorzył sprawę. - Nie złamali przepisów ustawy o prowadzeniu kampanii wyborczej - uznali sędziowie. Prokuratura złożyła zażalenie na tę decyzję. "Stryj" i jego ludzie mieli agitować m.in. na rzecz Marcina S. (brat "Stryja") oraz Piotra K. Obaj mężczyźni byli kandydatami PO i zostali radnymi. Marcin S. jest dzisiaj członkiem miejskich komisji prawa i porządku publicznego oraz komunalnej oraz wiceprzewodniczącym komisji regulaminowej. Z kolei radny Piotr K. zasiada w komisjach edukacji i finansów. To dowód na kolejne mafijne powiązania działaczy PO z światem przestępczym. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:42 Jolu znowu nie ten temat. I uważaj wypisując dyrdymały, bo ty nie dostaniesz w zawiasach. Co wolno wojewodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:55 ROZUMIEM-TY TEZ JESTES BURAK,A WIEC ZE SMRODEM JESTES NA TY CODZIENNIE.NAUCZ SIE NAJPIERW DONBRZE PISAC PO POLSKU Odpowiedz Link Zgłoś
diverse69 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 15:47 no i to mi chodziło - wyłapuje takie texty i kopiuje..... same złote myśli ale argumentów ???? zatrzęsienie Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:10 jola_z_dywit napisała: Ten wielki i charyzmatyczny przywódca,niekwestionowany trybun ludowy ------------------------------------------------ Jolcia!Galba nie będzie ci już dzisiaj dokuczał.Dzisiaj święto!Dzień odwiedzin. Tatuś przyjechał!Też go ubrali w ładną piżamkę.To co,że nie w paski?Ale za to ma tam swój pokoik z telewizorem.I zobacz jak ładnie opalony!Chociaż "blinda"w oknie trochę zasłania słońce.Będzie ci się podobało.Panieee Lepper!!!Odwiedziiiiiny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:17 Trochę czasu ,trochę ustaw i będą u was widzenia i wypiski, Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:22 jola_z_dywit napisała: > Trochę czasu ,trochę ustaw > i będą u was widzenia i wypiski, ------------------------------------ Jolu!To nie ładnie tak pyskować starszym!Nie baw się już włosami w nosie taty! Koniec odwiedzin!Niedooobra,nieeedoobra dziewucha! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropp nie tyle co, ale czy nie za malo przypadkiem? 08.05.06, 14:29 ciezko znalezc inne wytlumaczenie tego belkotu... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziej_z_narnii Albo za dużo... Powiedz Jola po czym można mieć 08.05.06, 19:02 takie jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:21 Jak mozna stawiac w jednym szeregu takie n i c jak Lepper z Pilsudskim, Solzenicynem,itp.? Jak mozna miec juz tak do konca skretynialy mozg we lbie i wypisywac tak absolutne bzdury ? Jolka, czy ty mozesz patrzec na siebie w lustro? Bo ja nie moge ciebie nawet czytac! Odpowiedz Link Zgłoś
scyzor75 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 15:33 I jeszcze Martin Luter King. A moze chodzi o to, ze Endrju Lepper King Kong bedzie walczyl o sprawe polskich mulatow? Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:47 jola_z_dywit napisała: > Ten wielki i charyzmatyczny przywódca,niekwestionowany trybun ludowy,który > poruszył miliony ludzi,oszukanych i ograbionych przez sitwę hochsztaplerów > rujnujących w bezprecedensowy sposób w powojennej histori Polskę.pod hasłami > sanacji a rzeczywiście wyzysku w imię makiawelicznych domniemanych reform.Ma > chyba prawo do chwili prywatności. > Szalbiercze łotry których i na tym forum nie brak,nie są wstanie uszanować ani > jego dokonań jako propolskiego protagonisty któremu zawdzięczją sanację chorej > nepotycznej AWS-SLDowskiej Ojczyzny. > Nadzieja którą ten skromny i pracowity człowiek daje milionow eksterminowanych > socjalnie obywateli ,jest jak światełko w tunelu. > Naród Pana Potrzebuje by móc nadal walczyć o godność,pracę i demokrację. Trzeba naprawdę wielkiego samozaparcia by nazwać Leppera trybunem ludowym (o męzu stanu nie wspomnę) to jest zwykły kryminalista a chwałę swą buduje na populiżmie, nie sztuka omamić głupszych od się, a ob. Jola zdaje się być zwykłą szczekaczką ;( porażka Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY z SB.... 08.05.06, 14:52 Byly PZPR-owiec i dyrektor PGR meczennikiem prawdy. O take Polske (IV RP) walczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
every2 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 14:58 porownanie menela lepera z powyższymi to obłęd co ty durna babo bierzeż odstaw natychmiast i idź na detoks bo to ze srasz pod siebie to objaw zaniku mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
humbug96 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 15:09 Jola nie wiem dokładnie co ci jest, ale zmień lekarza - obecny cię oszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 15:13 A CIECIE OSZUKAL PRZY URODZENIU I ROZUMIEM ,ZE CIE NADAL OSZUKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
dar1114 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 15:17 Jola może i "Żorż" jest wariat ale chama pozna na kilometr Ten wielki i charyzmatyczny buc, trybun sądowy (od ilości wyroków),który > oszukuje miliony ludzi,biednych i ograbionych przez jemu podobnych kułaków > próbujacy w bezprecedensowy sposób zrujnować Polskę, pod hasłami > socjalistycznej abstrakcji i abstrakcyjnego socjalu. > Ludzie myslący logicznie których na tym forum nie brak, są wstanie wiele zrozumieć ale historia i tak mu przyp... "makiaweliczny protagonista" - no cały Andrzej bez dwóch zdań Z harcerskim pozdrowieniem dasz bór - Jolanda Odpowiedz Link Zgłoś
radochna Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 15:33 ola_z_dywit napisała: > Ten wielki i charyzmatyczny przywódca,niekwestionowany trybun ludowy,który > poruszył miliony ludzi,oszukanych i ograbionych przez sitwę hochsztaplerów > rujnujących w bezprecedensowy sposób w powojennej histori Polskę.pod hasłami > sanacji a rzeczywiście wyzysku w imię makiawelicznych domniemanych reform.Ma > chyba prawo do chwili prywatności. > Szalbiercze łotry których i na tym forum nie brak,nie są wstanie uszanować ani > jego dokonań jako propolskiego protagonisty któremu zawdzięczją sanację chorej > nepotycznej AWS-SLDowskiej Ojczyzny. > Nadzieja którą ten skromny i pracowity człowiek daje milionow eksterminowanych > socjalnie obywateli ,jest jak światełko w tunelu. > Naród Pana Potrzebuje by móc nadal walczyć o godność,pracę i demokrację. Teraz to pojechałaś. Przyznaj się. To wszystko ściema, bo nie wierzę, że tak myślisz. To porażające. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: ****** von Jola się męczy****** 08.05.06, 17:21 ze swoja własną głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
watford1 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 17:47 Jolu z dywit meczennico glupoty,postaw mu pomnik! Odpowiedz Link Zgłoś
szczepek401 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 19:14 Jolu, Mama Cię kłamie - Ty nie jesteś chora na brzuszek ! A Twojego przywódcę należy zgłosić z w/w powodów do Księgi Rekordów Guinnessa. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: ******Andrzej Lepper: męczennik PRAWDY****** 08.05.06, 21:53 Czy osoba chociaż trochę rozumie, co pisze? Chyba bardzo się nudzi? A,szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Ziobro, co z nim zrobisz? 08.05.06, 13:46 Wystąpisz do prezydenta o ułaskawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Ziobro, co z nim zrobisz? 08.05.06, 13:47 na pewno da popalić łże-sędzi Odpowiedz Link Zgłoś
jaceloth Mahatma Lepper 08.05.06, 13:47 całkiem nieźle brzmi.Proponuję jeszcze tytułować Andrzeja Lamą:Lama Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
zo10fr Re: Meczennik PRAWDY? Hahahahaha LOL!!! hahahahah 08.05.06, 14:31 Kochani, powiedzcie mi czy ta Jola to tak powaznie mowi? Mnie się wydaje, że to jakies wrogie siły. Chyba nikt, kto ma iloraz inteligencji wyższy niż temperature pokojowa nie mógłby mówić tego co ona, ani tym jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.prosty CEP władzy młóci równo... 08.05.06, 15:56 Mogą w tym kraju do władzy dojść spadkobiercy Jakuba Szeli, Ligii Przyjaciól Rosji, faszystowskie media pod pieczą Gleba Pawlowskiego. Moze potomkini rzeznikow z UPA skoligacona z potomkami pruskich ziomkow z SS bekotać i trollować na forum. Może Lepper z Giertrychem i jeszcze paru mu podobnych rozdawac pieniadze bezkarnie ciezko pracujacych podatnikow, kupujac glosy menelskiego proletariatu. Lecz ludzie będący patriotami i orędownikami prawdy nie oddadzą Kraju na pastwę prostaków i nieuków z Dywit. Andrzej Lepper stoi od dawna w jednym szeregu z takimi ludźmi, też karanymi,jak Mobutu Sese Seko, Pol-Pot, Mao Tse,Robert Mugabe, Wiaczeslaw Molotow, Jakub Berman Jest po prostu jednym produktow wieloletniej polityki zaborców, gdzie patriotow wymordowanych w Palmiarach, Katyniu, powstaniu Warszawskim, kazamatach UB zastepuje pofolwarczny chlop bez wyksztalcenia lecz opętany totalną rządzą wladzy, idealne narzedzie w rekach specjalistow od marketnigu politycznego KGB i GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
rusis1 Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 13:46 Obrażasz ludzi, których tu wymieniłaś. Nigdy nie powinno się pieniacza typu Lepper, który walczy o własną kieszeń a nie poprawę bytu ludzi porównywać do osób, które walczyły o ideały takich jak Luter King, Piłsudski czy inni, których wymieniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:09 Obrażasz ludzi, których tu wymieniłaś. Nigdy nie powinno się pieniacza typu > Lepper, który walczy o własną kieszeń a nie poprawę bytu ludzi porównywać do > osób, które walczyły o ideały takich jak Luter King, Piłsudski czy inni, któryc > Zakazałbyś mi myśleć? oceniać i mieć własne zdanie PO SLD owski demokrato! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:45 Nie Jolu, bo ty nie myślisz, ty jesteś przekażnikiem "jedynej słusznej" racji wodza. Pomyślunku tu za grosz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 20:07 jola_z_dywit napisała: > Obrażasz ludzi, których tu wymieniłaś. Nigdy nie powinno się pieniacza typu > > Lepper, który walczy o własną kieszeń a nie poprawę bytu ludzi porównywać > do > > osób, które walczyły o ideały takich jak Luter King, Piłsudski czy inni, > któryc > > > Zakazałbyś mi myśleć? oceniać i mieć własne zdanie PO SLD owski demokrato! Jolu! Nkit ci nie zakazuje myślenia, naprawdę. To może spróbujesz? Nie boli, zapewniam! A własne zdanie? Na pewno nie nazywa się "kopiuj-wklej" Zapewniam. Z tej bandy koalicyjnej naprawdę wolę galbę Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 [...] 08.05.06, 13:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 13:58 jola_z_dywit napisała: > Lecz ludzie będący patriotami i orędownikami prawdy nie mogą MÓWIĆ Polaków. > > Andrzej Lepper stając w jednym szeregu z takimi ludźmi też karanymi,jak > Martin Luter King,Sołżenicyn,Nelson Mandela,Mahatma Gandi,Maksymilian Kolbe > ,Piłsudski. > Jest po prostu jednym z wielu prawdziwych mężów stanu. Jola, zapomnialas jeszcze dodac Ali-G, on w Angli premierem zostal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rfx Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:06 "Andrzej Lepper stając w jednym szeregu z takimi ludźmi też karanymi,jak Martin Luter King,Sołżenicyn,Nelson Mandela,Mahatma Gandi,Maksymilian Kolbe ,Piłsudski. Jest po prostu jednym z wielu prawdziwych mężów stanu." Buahahahahahahaha a wiecie że Dywity leżą po przeciwnej stronie Olsztyna niż Klewki? Widać Pani Jola_z_Dywit jest odpowiedzią Samoobrony za desant talibów. I jest groźniejsza od całej Al-Kaidy, prawdziwa intelektualna broń masowego rażenia :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:18 Prawda jest bronią! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:33 jola_z_dywit napisała: > Prawda jest bronią! Skoro tak czemu nie wyjaśniasz wątku z Istytutem Schillera? A może prawda w/g Ciebie jest to zbiorek faktów pasujących jedynie do Twej ideologii? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Jola - to jak tym twoim wyrokiem? 08.05.06, 23:06 za co cie sad skazal? Odpowiedz Link Zgłoś
hubasinska Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:21 Mozna go nazwac nawet PREMIEREM,PROSTYM CEPEM,MUTANTEM DEMOKRACJI,PREZYDENTEM PRZYSZLEJ Polski(he,he) tylko po co? Czy nie lepiej spuścić na tę nedzną postac zasłonę milczenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
noir77 Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:23 Ty naprawdę tak myślisz czy tylko sie wygłupiasz? Nie porownuj przestępcy z ludzmi ktorzy dla swoich krajów, a pośrednio dla świata coś dobrego zrobili. Co A.L. zrobił dobrego dla kogokolwiek poza sobą. Obudz się !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 14:42 jola_z_dywit napisała: > > Mogą tym kajem rządzić i mącić agenci Bolki Olechowskie,mogą opluwać Polskę i > Polaków media powiązane z KPP i z obcym kapitałem . > Może kandydat na prezydenta jawnie kolaborować z Niemcami. > Może Balcerowicz i jeszcze paru mu podobnych eksterminować gospodarczo ten kraj > a miliony młodych ludzi wysłać na głodową tułaczkę w imię polityki narzucowej > przez obcych Krajowi i jego interesom instytucji powiązanych z spekulacyjnym > kapitałem. > > Lecz ludzie będący patriotami i orędownikami prawdy nie mogą MÓWIĆ Polaków. > > Andrzej Lepper stając w jednym szeregu z takimi ludźmi też karanymi,jak > Martin Luter King,Sołżenicyn,Nelson Mandela,Mahatma Gandi,Maksymilian Kolbe > ,Piłsudski. > Jest po prostu jednym z wielu prawdziwych mężów stanu. immobilnośc obywatelki Joli jest porazająca (nie zdziwyłbym się gdyby była wszechpolakiem ), jak można stawiać w jednym szeregu ghandiego, mandele, czy kinga z półmózgiem lepperem??, wszak jego myśl moze zapłodnić najwyżej krowę, jesli obywatel lepper jest dla ob. joli meżem stanu to .. wyrazy najgłębszego współczucia, a adres ortopedy przeslę niezwłocznie Odpowiedz Link Zgłoś
watsoff Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 15:04 > Może Balcerowicz i jeszcze paru mu podobnych eksterminować gospodarczo ten kraj > a miliony młodych ludzi wysłać na głodową tułaczkę w imię polityki narzucowej > przez obcych Krajowi i jego interesom instytucji powiązanych z spekulacyjnym > kapitałem. > > Lecz ludzie będący patriotami i orędownikami prawdy nie mogą MÓWIĆ Polaków. Czyli obcy kapitał jest zły, a współczesny patriotyzm = nacjonalizm? Oj tegorocznej matury to byś jolu_z_dywit nie zdała. Dam Ci dobra radę. Nie bierz tego wszystkiego tak osobiście. Zachowaj dystans, mniej bedzie bolało gdy za swoje "zasługi" dostaniesz "kopa" od tych ktorym tak teraz wiernie służysz. Budowanie przyszłosci na emocjach napedza wyłacznie same emocje. A taka zwyczajna codzienna praca wymaga wyciszenia i spokoju. Sama wiesz jaki paraliz jest aktualnie chocby w Miniesterstwie Skarbu. Im wiecej takich nerwowych ruchów - tym wiekszy chaos. Kończę, zyczac twardej du.. Wats. Odpowiedz Link Zgłoś
sopel55 Letka przesada 08.05.06, 15:05 Wielce Szanowna Jolu z dywit napisałaś: "...Andrzej Lepper stając w jednym szeregu z takimi ludźmi też karanymi,jak Martin Luter King,Sołżenicyn,Nelson Mandela,Mahatma Gandi,Maksymilian Kolbe ,Piłsudski. Jest po prostu jednym z wielu prawdziwych mężów stanu." Po pierwsze nie stawiaj w jednym rzędzie swojego wybrańca z osobami które wymieniłaś, ponieważ jest to obraza dla tych osób. Twój Wódz nic nie zrobił to tej pory, a człowiek honoru za którego On się uważa podałby się z miejsca do dymisji. Ale czego można wymagać od A. Leppera, on tego nie rozumie. Ja uważam, że jest to obraza dla chyba wszystkich Polaków, że reprezentuje ich rząd osoba wielokrotnie skazana. Jest to ośmieszanie autorytetu Państwa, legitymuje się tym samym to, że przestępca będzie wykonawcą i nadzorcą przestrzegania prawa - to jest tragiczne. Czytając Twoje wypowiedzi wiem, że z Tobą nie da się dyskutować. Ale zaproponuje Tobie abyś przeczytała życiorysy osób które wymieniłaś, a wtedy może pojmiesz różnicę między nimi a zwykłaym przestępcą. Tym bardziej, że postawiłaś przestępce obok Ojca Maksymiliana Kolbe - on oddał życie za inną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
scyzor75 Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 15:18 Bluznisz, kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
bbeverly Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 15:48 Jolciu, czy przypadkiem nie miało być odnowy moralnej? Chyba, że Pani również ugrzęzła w tym odnowieniowym bagnie? A gdzie Pani wstyd dziewczęcy? Odpowiedz Link Zgłoś
henrykv Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 17:10 Mam nadzieję, że pisząc te słowa miałaś we krwi 0 promila alkoholu. Wspaniałe przemyślenia, w stylu WIELKIEGO WODZA Kim Ir Sena. Jesteś nawet lepsza od niego, gdyż on takich złotych myśli by nie wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
macko4 JOLU_Z_DYWIT! Nie pij więcej 08.05.06, 17:36 ""Andrzej Lepper stając w jednym szeregu z takimi ludźmi też karanymi,jak Martin Luter King,Sołżenicyn,Nelson Mandela,Mahatma Gandi,Maksymilian Kolbe ,Piłsudski. Jest po prostu jednym z wielu prawdziwych mężów stanu.""" Takiej perełki dawno nie popełniłaś. Jedyne podobieństwo widzę z Kolbem. Tez był rasistą. Zanim dokanał wielkiego czynu. Zaczne szanować Leppera, jak zgodzi się umrzeć za kogoś..:))) BYLE SZYBCIEJ! A Ghandi, Sołżenicyn, Luter King, to wybitne umysły, a nie pastewne buraki, uprażone w solarium. Lepper jest zwyczajnym przestępcą. Odpowiedz Link Zgłoś
100piotr Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 18:17 Kochani oświećcie mnie biednego czy ta jola-z dywid jest taka jak mi sie wydaje xczy to trylko takie spiralne wygłupy. Czytuję ją i ciągle nie moge ustalić prawda to li czy mi się tylko wydaje. Co prawda"głupota ludzka jest bez granic podobnie jak Wszechświat" ale tu ... No nie wiem . Wdzięczny będę za objaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 19:19 jola_z_dywit napisała: > Może kandydat na prezydenta jawnie kolaborować z Niemcami. po pierwsze kandydat nie kolaborował, tylko jego dziadek, i z dokumentów wynika że najpierw siedział w Stutthof, potem trafił w niemieckie kamasze, a za chwilę zwiał i trafił do polskiej armii na zachodzie> Ale cóż wymagać od Joli, naginanie faktów pod swoje widzimisię to typowy objaw członków samejbrony. A jak nawet dziadek Tuska był na ochtnika, to Cię to obchodzi? Typowy przykład odpowiedzialności zbiorowej, ulubionej metody rządów Stalina, Hitlera i inych im podobnych. W takim razie Jolu, chwaliłaś się tutaj z jakich to znamienitych rodów pochodzisz, nawet małżonek powinien pisać "von" przed nazwiskiem. A w związku z kierowaniem się "odpowiedzialnością zbiorową" nie zabieraj głosu na temat Polski i Polaków, dla Ciebie jest forum niemieckie, tam możesz siać nienawiść. Masz mentalność Kalego, typowy objaw ludzi z samejbrony. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 20:57 O cymbał mnie poucza! "Tusk sprzyja niemieckim roszczeniom" Źródło: IAR Dodano: 2005-09-20 (14:00) Antoni Macierewicz zarzuca Donaldowi Tuskowi, że sprzyja roszczeniom niemieckim, a zaplecze Platformy Obywatelskiej jest finansowany z Niemiec. "To kupczenie niepodległością Polski" - mówi Macierewicz. Ruch Patriotyczny domaga się wyjaśnienia przez Donalda Tuska źródeł finansowania Instytutu Studiów Strategicznych który jest, według Macierewicza ośrodkiem eksperckim wspierającym Platformę Obywatelską. Ruch Patriotyczny wśród instytucji finansujących ten ośrodek wymienia fundacje Eberta, Neumana i Adenauera. O zaangażowaniu Donalda Tuska na rzecz Niemiec ma świadczyć, zdaniem liderów RP Antoniego Macierewicza i Jana Olszewskiego przyjęcie do wiadomości przez Tuska stanowiska Angeli Merkel w sprawie Centrum Wypędzonych podczas spotkania które odbyło się w ubiegłym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 21:48 jola_z_dywit napisała:> Antoni Macierewicz zarzuca Donaldowi Tuskowi, --------------------------------------------------- Jolu!Pan Macierewicz rzeczywiście u nas był!Ale to już historia.A teraz niedobra dziewucho do łóżka.Siostra oddziałowa Berger gasi światło a ty ręce na kołdrze. Nieeedooobra,nieeedooobra dziewucha! Odpowiedz Link Zgłoś
palekh Re: Można nazywać go męczennikiem PRAWDY! 08.05.06, 20:02 Można go nawet nazwać sumieniem narodu a jak się kto uprze to nawet jaśnie panem,wśród buraków oczywiście.Do Nelsona Mandeli da się nasz Leperek przyrównać tylko z racji zbliżonego koloru skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ruskiej "Prawdy", Radia Erewań i Ogonioka. 08.05.06, 20:15 Poza tym nie od dziś wiadomo, że ten tytuł już jest zajęty przez symbol męczeństwa - o. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Popularność wśród gawiedzi !!! 08.05.06, 13:41 Bezsilność układu i małe prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: Jola = 00 08.05.06, 16:22 Jola zapomniała o jeszcze jednej postaci, do której można porównać przestępcę z tytułem wicepremiera: Kofianaana! I oczywiście tę z ku..kami w oczach, Renatkę. Jeszcze do kompletu brakuję tego gostka od talibów w Klewkach. Wtedy to coś, niby jakaś Jolanda, już będzie miała komplet!!! / i tak dobrze, że nie wspomiala o JP II!!!!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Zamknąć wicepremiera razem z talibami z Klewe 08.05.06, 14:55 Jolu!Szybciutko na oddział!Jak tylko "pozlotemu"wyjdzie z zbiegowego,zaraz twoja kolej! Dzisiaj będzie pooodwójna lewatywa!Galba już nie może sie doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Głownym problemem okazuje się Kaczyński. Ten 08.05.06, 13:39 wyrok to jedna z oczywistości, to Kaczyńscy plują na elementarne zasady przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Głownym problemem okazuje się Kaczyński. Ten 08.05.06, 13:47 Bracia Kaczyńscy nie plują na Polskę w przeciwieństwie do łotrów na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Głownym problemem okazuje się Kaczyński. Ten 08.05.06, 13:53 Jestem łotrem wstrętnym, kłamliwym przedstawicielem łże-elity i lumpeninteligencji. Oczerniam Najprawdziwszych Prawdziwych Polaków na zlecenie Jerozolimy. Tak! Ależ ze mnie pies na posyłki za niemieckie euro! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Re: Głownym problemem okazuje się Kaczyński. Ten 08.05.06, 13:54 Oddawanie gospodarki do rzadzenia byle komu, jakiejś hołocie bez przygotowania po to, żeby sobie podziałać w specsłużbach to nie oznaka pogardy? Odpowiedz Link Zgłoś
2kaczorki kiedy Leper pójdzie siedzieć? 08.05.06, 14:04 Oczywiście że pójdzie wraz z kolesiami po fachu! Może podam pare faktów i czarną teczkę otworzę:-) W tym kraju trzeba mieć duże poczucie humoru lub mieć dużo w zawieszeniu!!! aby zostać premierem! Co dziasiaj robi Leper? idzie na premiere! (chyba że by ona poszedła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
macko4 Bracia Kaczyńscy nie plują na Polskę 08.05.06, 17:59 Jolu, Oni biedna Polskę rozkradają (wraz z Andrzejem L. "Mulatem" i Romanem G. -"Fraknensteinem") i kompromitują na całą Europę. Zgodnie z zasadą "Teraz ku.. MY"! Byle do żłobu, potem nic ich nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziej_z_narnii Otóz Kaczyńscy plują na Polske i to od dawna. 08.05.06, 18:09 Mam Ci przypomieć, pensjonariuszko zakładu w Dywitach, jak pan L. Kaczyński komentował publicznie niekorzystny dla niego wyrąk sądu najwyższego? Czy podważanie najwyższej instancji niezawisłego sądu nie jest podważaniem autorytetu państwa i jego najważniejszych instytucji, niegodnym urzędnika państwowego? A zakaz "parady wolności", będący otwartym łamaniem Konstytucji RP i Karty Praw Człowieka, której Polska jest sygnotariuszem? To wszystko jeszcze zanim "polski, ciemny lud" go wybrał. I robią to dalej: Podważanie wyroków trybunału konstytucyjnego i ataki na TK obydwu "dużych inaczej" braci, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Odczepcie sie od Andrzeja! Lepper jest Wielki 08.05.06, 13:39 Andrzej Lepper jest najlepszym politykiem w Polsce. Juz wiele lat temu powiedzial kim sa kaczynscy....:)) Kaczyński - wiadomo - kupi każdy głos, od każdego, byle tylko to był głos za nim". Skąd ten cytat? Z książki Andrzeja Leppera "Czas barbarzyńców" I co? Nie mial racji?? ;)))) A 30 % spoleczenstwa Polski dalo sie nabrac :) A lepper juz wtedy wiedzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong [...] 08.05.06, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz32 Janiszewska, ty się o rozumie nie wypowiadaj... 08.05.06, 13:02 bo śmiesznie się jakoś robi Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Janiszewska, ty się o rozumie nie wypowiadaj. 08.05.06, 13:33 Co prostaczku mój złociutki. Więcej masz rozumu? To czemu twoi wyautowani? Mimo haniebnych przestępstw sądowych powolutku naprawimuy Ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Janiszewska, ty się o rozumie nie wypowiadaj. 08.05.06, 18:06 jola_z_dywit napisała:> Co prostaczku mój złociutki. > Więcej masz rozumu? > To czemu twoi wyautowani? > Mimo haniebnych przestępstw sądowych powolutku naprawimuy Ojczyznę. ----------------------------------------------------- Jolu!Dziecko drogie!Co ty bredzisz?Że siostra Beger chciała cię zakłuć kroplówką?U nas żadna siostra Beger nie pracuje!To pewnie"galba"i "pozlotemu" znowu przebrali się za sanitariuszy!Niedoobraa,nieedooobra dziewucha! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Prawdziwy Fachowiec... 08.05.06, 13:09 ... z tej naszej Joli. No, no no, na prawie się zna, na energetyce, też, na służbie zdrowia, na edukacji, na aferach. A głupiej sprawy z Instytutem Schilera oraz związkami Kobylańskiego z SamooBroną wytłumaczyć nam nie umie:P Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 13:11 Sprawiedliwiy wyrok to bez zawieszenia bo Lepper to wielokrotny recydywista. Odpowiedz Link Zgłoś
b467 Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 13:53 e-4l napisał: > Sprawiedliwiy wyrok to bez zawieszenia bo Lepper to wielokrotny recydywista. kazdy komuch tez Odpowiedz Link Zgłoś
rkb10 Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 13:16 jola z dywid. Nie ośmieszaj siebie swoimi pogladami. Śledzę twoje wypowiedzi, jedna głupsza od drugiej. Moze ciebie cieszy, ze rządzi tobą kryminalista, bo sa ludzie , których wszystko cieszy. A zgroza to twój rozumek mniejszy od rozumku Kubusia Puchatka Odpowiedz Link Zgłoś
mcsat [...] 08.05.06, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneoczykoguta Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 13:22 jola ty to durnowata jesteś jak to całe efemeryczne ugrupowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ghj1 Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 13:50 Bonda nie ukradł zboża, Łyżwińscy nie wyłudzają kredytów, Hojarska i Beger nie fałszowały dokumentów, Lepper nikogo nie podżegał do pobicia, Dolny nie współpracował z mafią paliwową itd., itd...... Odpowiedz Link Zgłoś
k_rol Re: 08.05.06, 14:04 Hanba jest wice premier kryminalista. Sady nie sa od szukania sprawiedliwosci tylko od orzekania o winie bedz nie. Na podstawie zebranych dowodow Lepper jest winien znieslawienia i zostal skazany. Kryminalista i tyle. I cieć obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 14:11 jola_z_dywit napisała: > Brak świeżej krwi i zamknięte lobby prawnicze niepoddane nigdy weryfikacji to p > o > prostu hańba i zgroza. > Dlatego nie można przyjąć tych sądów za SPRAWIEDLIWE. A pewnie! Jakim prawem śmią skazywać wicepremiera, świeżo awansowanego na Odnowiciela Moralnego?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
arektk Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 14:25 widze ze klakierstwo kwitnie w najlepsze, mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle. nasze najlepsze cnoty znowu wyplywaja jak oliwa, wkrotce sejm uchwali liberum veto, vivat warcholstwo i glupota w naszym narodowym wydaniu! a ile kto urwie plaszcza to jego... Odpowiedz Link Zgłoś
madzad Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 14:36 jola_z_dywit napisała: > Brak świeżej krwi i zamknięte lobby prawnicze niepoddane nigdy weryfikacji to p > o > prostu hańba i zgroza. > Dlatego nie można przyjąć tych sądów za SPRAWIEDLIWE. Hanbą i zgroza są obywatele majacy swiatopogląd nie wybiegajacy poza własny kurnik, obywatelka Jola preferuje jak widzę sprawiedliwość Kalego (jak nam zapieprzyć krowę .. to grzech), Lepper jest i pozostanie parweniuszem, jesli chcemy być rzadzeni przez takich delikwentów to ... powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
peschu Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 14:48 czemu ty jolka cały czas bronisz i popierasz przestępców i oszołomów. nadziwić się nie mogę... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 15:37 czemu ty jolka cały czas bronisz i popierasz przestępców i oszołomów. nadziwić > się nie mogę... :/ A np: temu Podpaliła się w proteście przeciw eksmisji rodziny 81-letnia mieszkanka Słupska podpaliła się w proteście przeciw eksmisji jej rodziny. Do tragedii doszło przy próbie wyeksmitowania jej bliskich z mieszkania komunalnego. Staruszka wyszła na dach budynku, oblała się łatwoplanym płynem i podpaliła. Kobieta w ciężkim stanie trafiła do Szpitala Wojewódzkiego w Słupsku, a następnie do Centrum Leczenia Oparzeń w Gryficach w zachodniopomorskiem. Sprawą zajęła się policja. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 18:23 jola_z_dywit napisała:> 81-letnia mieszkanka Słupska podpaliła się w proteście ------------------------------------ Jolu!To nie staruszka się podpaliła tylko siostra oddziałowa i nie w proteście tylko przez nieuwagę jak jak w trójkę z "galbą"piliście spirytus metylowy do czyszczenia tomografu. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Joooola 08.05.06, 14:49 ja sie z toba nie spieram a pan wicepremier AL nie potrzebuje ani mojej ani Twojej obrony bo nastepnym razem na pewno da osobiscie sedziemu w pape. Odpowiedz Link Zgłoś
lw82 Jolu, z Toba Polska nie ma przyszlosci... 08.05.06, 14:56 Jolu, jestem pelen podziwu ze osoba tak psychicznie spaczona i moralnie wykolejona ja Ty, nie rozumiejaca podstaw praw ekonomii (jak Twoj uwielbiany Andrzej) i wypisujaca takie bzdury na tym forum ma jeszcze prace i umie obslugiwac komputer. Jestes tak samo zasciankowa, tepa i uparta jak Twoj fuhrer. Szkoda tylko, ze przez takich pajacow mamy rozwoj gospodarczy duzo ponizej naszych mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Jolu, z Toba Polska nie ma przyszlosci... 08.05.06, 15:08 jezeli dla ciebie POSKA ma przyszlosc z Lepperem to spaczony moralnie i kompletna degrengolada jestes ty Odpowiedz Link Zgłoś
lw82 Re: Jolu, z Toba Polska nie ma przyszlosci... 08.05.06, 15:55 oj mariolka chyba czytac nie umiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 16:14 Jolka!!!!! KOCHAM CIE!!!!! ZOSTAN MINISTREM!!!!! POPENC KOTA PALESTRZE!!!!! PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIz! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Niezawisłe od R_0_Z_U_M_U S_Ą_D_Ysądzą 08.05.06, 21:00 Jolcia, odsiedź wyroki za swojego umiłowanego wodza, to cię uszlachetni, a przede wszyskim uspokoi. Może wtedy trochę odpoczniemy od tych gomułkowskich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 sedzia Jerzy Leder.... 08.05.06, 23:21 ...to taka komunistyczna prostytutka w todze, wyrzucona na zbity pysk ze wschodniej NRD i sadzi teraz w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras **************S Z M A T A z Dywit**************** 08.05.06, 13:21 Oczywiscie szmaci sie,broniac kryminalisty! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneoczykoguta Re: Brat prezesa ułaskawi Andrzeja. 08.05.06, 13:29 Endriu jest juz w awangardzie moralnej 4 erpe, pięknie kurcze, musze teraz córke nauczyc lżyc innych ludzi, wyłudzac kredyty z banku, całe wychowanie na nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Brat prezesa ułaskawi Andrzeja. 08.05.06, 13:51 Prawdziwa rewolucja moralna pod której hasłem pis wygrał wybory. Tylko pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Brat prezesa ułaskawi Andrzeja. 08.05.06, 13:48 Co potwierdzi fakt, że dla pisu są odmienne kategorie prawa w zaleźności od tego kogo dotyczą. Pełna powtórka PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 11:41 Wybatożyć publicznie tego przestępcę. 3 wyroki prawomocne i kolejny prawdopodobnie w zanadrzu. I takie coś zostało wicepremierem BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Moze poczekac, az wicepremier uda sie z wizyta za 08.05.06, 11:44 granice i wnioskowac o ekstradycje, z dostawa prosto na sale rozpraw? Bo nie wiem, czy na nasze sluzby mozna liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Znajdzie się cela dla Andrzeja Leppera! 08.05.06, 11:52 Każdy immunitet kiedyś się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 Re: Znajdzie się cela dla Andrzeja Leppera! 08.05.06, 12:26 najpierw sie znajdzie dla postkomuny Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Znajdzie się cela dla Andrzeja Leppera! 08.05.06, 12:33 Barbaro, nie wypisuj na forach o postkomunie, tylko obiad idź gotować i dzieci rodzić, jak Ci Twój niekomunistyczny rząd przykazał... Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Znajdzie się cela dla Andrzeja Leppera! 08.05.06, 13:09 mowisz jak za hitlera: kosciol dziecko kuchnia widocznie ci pomieszalo sie bo zmianie rzadu na lepszy pozatym mezczyzni nie rodza dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
talpa Re: Znajdzie się cela dla Andrzeja Leppera! 08.05.06, 13:54 Po pierwsze nie Hitler tylko Bismarck. Po drugie: nowy pomysl LPR: "Wymuszanie pracy w niedzielę osób zatrudnionych w handlu, a zwłaszcza kobiet, szkodzi ich życiu osobistemu i rodzinnemu oraz wychowaniu dzieci" - takie uzasadnienie widnieje pod projektem ustawy, której wejście w życie sprawi, że Polacy nie będą już mogli robić w niedzielę zakupów w hipermarketach. A wiec jednak Kinder, Kueche, Kirche... Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker [...] 08.05.06, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 11:56 Jak brzmialy jego slowa dokladnie? Prosze o cytat, a nie zwyczajowe opowiadanie mediow w stylu Pan marszalek powiedzial. Raz TVN zrobil cos takiego z Religa i Ptasia Grypa. Pan redaktor z offu: "Religa uprzedzil przed fatalnymi skutkami i zaapelowal o czujnosc...blablablablabla" Tym czasem w tle cichy glos Religi: "Nie ulegajmy panice, szanse zarazenia sa znikome, balbalbalba" Cyt. z pamieci w 45% zgodny z oryginalem. Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 12:11 Folwark zwierzeco-warzywny Tym razem Burak Lepper w roli glownej Ale kolega minister Zero pewnie mu odpusci Tak wg jedynej slusznej lini wladzy Ja mam niezla beczke bo patrze na to z oddali Ale wy w tym kraju macie przeje.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Świniopas do więzienia! Zero tolerancji dla c 08.05.06, 13:04 Jeżeli serio traktujesz to hasło, co zrobisz z wieloma forumowiczami? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 [...] 08.05.06, 13:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Świniopas do więzienia! Zero tolerancji dla c 08.05.06, 13:31 I cykliści do cholery, i cykliści!!! Co się stało z genetycznymi patriotami, że tak bezwstydnie ciągle zapominają o spisku cyklistów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Świniopas do więzienia! Zero tolerancji dla c 08.05.06, 13:35 Bardzo pardon. A masoni? Odpowiedz Link Zgłoś
papayogi Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 12:56 Brawa dla wicepremiera!!! Gratulacje dla Władców IV Rzczeczypospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
thornat Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:13 jaja jak berety w kraju rządzonym przez Prawo i Sprawiedliwość bandyta wchdzi do rządu !!! Alleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
courtier Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:31 no trzeba trzeba miec sporą wyobrażnie aby napisac scenariusz do takiego filmu.Niestety ale to nie jest film(((( Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Lepper kryminalista 08.05.06, 13:19 nic mnie tak nie ucieszuło w tym roku jak stwierdzenie Wysokiego Sądu: OSKARŻONY Lepper. to brzmi pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
courtier nie tylko oskarżony ale i winny oraz skazany 08.05.06, 13:26 szkoda,że dostał w zawiasach.Ciekawe jakby rządził gdyby poszedł garowac do kicia-pewnie wysyłalby grypsy do swoich kompanów. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: nie tylko oskarżony ale i winny oraz skazany 08.05.06, 14:34 courtier napisał: > szkoda,że dostał w zawiasach.Ciekawe jakby rządził gdyby poszedł garowac do > kicia-pewnie wysyłalby grypsy do swoich kompanów. Z czyjego dworu sie urwales? Jasniepana "magistra" Kwasniewskiego?:) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Znam jednego dilera dropsóww moim mieście 08.05.06, 13:23 tez ma wyrok w zawiasach i czeka na propozycje pracy od PiSuarów..zapraszam do negocjacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
qfc [...] 08.05.06, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:25 Wielokrotnie skazani przestepcy to jedyna szansa na trwanie Kaczyńskich, Dorna, Wassermanna, Ziobry, Marcinkiewicza i innych przy władzy. Giertych ministrem oświaty i do tego z pozycji wicepremiera!!!!!! Jakaś tam pokręcona Jola albo Barbara może to akceptować!!! Ja NIE. Dla mnie POLSKA to coś więcej niż ludzie pokroju Giertycha albo Leppera!!! Czas wyjechać - legitymizowanie tego cyrku to dla mnie zbyt dużo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tombalu Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:27 Proponuje zmiane nazwy PiS na Populizm i Socjalizm bo ta partyjka kaczyńskich niewiele ma wspolnego Prawem i Sprawiedliwościa !!! To zastanawiajace, ze koles z wyrokami moze byc premierem a facet z takim samym wyrokiem nie moze byc np. przedstawicielem handlowym :) Prowadze mala dzialnosc gosp - mam tez oferty firm ubezpieczeniowych i np. chcac uzyskac licencje agenta nie mozna byc karanym. Skoro taka PiS ma szumna nazwe wprowadzi podona praktyke na stanowiska rządowe - wniosek o niekaralnosc :) ale to raczej niemozliwe u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
maddrake RIP 08.05.06, 13:28 No to mamy Wicepremiera z prawomocnym wyrokiem. Chwała Wam bracia Kaczyńscy - w końcu dokonaliście czegoś czego nie dokonał nikt przed Wami w III RP. Powołaliście kryminalistę na Wicepremiera... Budowa odnowionej moralnie IV RP ruszyła z kopyta... już wolę SLD (nie sądziłem ,że kiedyś to powiem)i Pan Panie Kaczy Dziub jesteś za to odpowiedzialny -►Bloody◄- Odpowiedz Link Zgłoś
usak Nie rozumiem polskiego prawa. 08.05.06, 13:32 Z kazdego artykulu na sieci mozna wyczytac, ze Andrzej Lepper zapytal z trybuny sejmowej czy kilku wymienionych z nazwiska politykow bralo pieniadze od businessmanow i gangsterow. Nigdzie nie ma nawet najmniejszej wzmianki o tym, ze z jego ust padlo jakiekolwiek stwierdzenie na ten temat. To w Polsce juz nawet zapytac sie nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Nie rozumiem polskiego prawa. 08.05.06, 13:51 Podaj swoje dane, a ja zapytam na kilku forach czy to prawda, że jesteś wielokrotnym gwałcicielem i czy rzeczywiście dawałeś/brałeś łapówki. Do trybuny sejmowej nie mam dostępu ale tyle mogę dla Ciebie zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
usak Re: Nie rozumiem polskiego prawa. 08.05.06, 14:46 Zawsze mozesz nie wiedziec i masz prawo zapytac. Gdybys natomiast stwierdzil to i owo nie majac dla poparcia swoich oskarzen zadnych dowodow, wtedy mialbys powazny problem. Przynajmniej tak to wyglada w USA. A tak na marginesie. Dwa lata temu bylem na wakacjach w Polsce i o tym, ze przywodcy SLD to bandyci i zlodzieje slyszalem wszedzie: w samolocie, w pociagu, w taksowce, nawet w kolejce po bilety do opery. Ci ludzie powinni byc wdzieczni Andrzejowi Lepperowi, ze dal im mozliwosc publicznego zaprzeczenia faktow uznawanych przez duza czesc spoleczenstwa za prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
plywak_21 Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:33 brawo i ten czlowiek jest ministrem; to chyba jakis zart Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Odnowa moralna wg pp. Kaczyńskich: 08.05.06, 14:08 plywak_21 napisał: > brawo i ten czlowiek jest ministrem; to chyba jakis zart Nie tylko - ministrem, ale i wicepremierem! Bo to nie jest jakaś tam Łże-Rzeczpospolita, to jest Rzeczpospolita nr IV: odnowiona moralnie, prawa i sprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:35 Kryminalisci zaczynaja rzadzic. A czy on to jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
oliveira Dlaczego w zawieszeniu? 08.05.06, 13:35 Od kiedy to osoba skazana już prawomocnymi wyrokami za podobne czyny jest skazywana "w zawieszeniu"? Przecież to recydywa :D No, tak, wiem, są równi i RÓWNIEJSI. Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny BRAWO ! Sadzilem, ze sie ugna i skieruja do ponown 08.05.06, 13:36 ...ego rozpatrzenia ... BRAWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wyrok na zamowienie ...POlityczne 08.05.06, 13:36 ...o kc lsd -PO...mowimy tylko dobrze...ublizac i oczeniac mozna dajmy nato ks. jankowskiemu...dobrze lepper robi ,ze sie odwola do strazburga...bo w polsce ciagle mafia z poprzedniego systemu ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: wyrok na zamowienie ...POlityczne 08.05.06, 13:50 Mafia sądowa działa w układzie! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: wyrok na zamowienie ...POlityczne 08.05.06, 13:55 Układ jest wtedy gdy skazują swoich, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: wyrok na zamowienie ...POlityczne 08.05.06, 14:01 Bua ha ha, w Strasburgu też układ rządzi i łże elity. Szkoda tylko, że tam nie będzie wyroku bez zawieszenia a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zadar3 Ale wstyd!!! 08.05.06, 13:39 Mamy v-ce premiera z prawomocnym wyrokiem. Ale moralna odnowa kraju... PiS niech sie chowa bo sam do tego doprowadzil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:41 Pownnien odwiesić to zawieszenie bo klient dotychczas to tylko obrażał ludzi na lewo i prawo a teraz jak się go nie zapuszkuje to zepsuje rolnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:43 rewelacyjne tempo pracy sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:48 Jędruś, nie przejmuj się! Trzeba było tę apelację umiescić w pakcie koalicyjnym. Nie dopilnowałeś i ten łachudra Ziobro cię załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
courtier Re: SA nie odroczył rozpatrzenia apelacji Leppera 08.05.06, 13:50 trzeba renegocjowąc umowę koalicyjną Odpowiedz Link Zgłoś