pavle 09.05.06, 18:46 Rewolucja moralna, paaaanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike1976 Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobrony ... 09.05.06, 18:47 ...a gdzie jest link do filmu...? Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a może tylko dziennikarski striptiz zwięszy sprzedaż 09.05.06, 18:55 może tylko dziennikarski striptiz zwięszy sprzedaż gazety Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Nie ma to jak skuteczna... samoobrona. 09.05.06, 19:12 P.S. W świecie 15 letnich gruchotów za 2-3 tys zł samochód wart 60 tys zł jest luksusowy Odpowiedz Link Zgłoś
zoo_keeper Re: Nie ma to jak skuteczna... samoobrona. 09.05.06, 19:18 znajomy_jennifer_lopez napisał: > P.S. W świecie 15 letnich gruchotów za 2-3 tys zł samochód wart 60 tys zł jest > luksusowy Duża, srebrna i błyszcząca - muszi być luksusowa;) -- fotografia cyfrowa Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus powiem to tak 09.05.06, 19:26 co prawda wg mnie nie jest to czyn ktory rownalby sie z przekretami poprzedniej ekpipy ale i tak pozostaje niesmak. nie moze byc usprawiedliwieniem "ale oni kradli bardziej" :( Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit zjedzony komornik przez fanatyków SAM00BRONY 09.05.06, 19:50 Już pojutrze w GW, Oto przybliżona relacja. Chciałem nabyć kultywator nadsiebierno podsięrzutny i nagrałem na telefonie komórkowym odgłosy świadczące że fanatycy Samoobrony skomsumowali w/w komornika . Odgłosy mlaskania do wglądu dla dziennikarzy GW i TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
scyzor75 Re: zjedzony komornik przez fanatyków SAM00BRONY 09.05.06, 19:52 No Jola, alez sie wysilila. Gdzie sie podziala Twoja bujna fantazja??? Spadasz ponad swoja norme. Dzis oceniam Ciebie na 3/10. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: zjedzony komornik przez fanatyków SAM00BRONY 09.05.06, 21:35 no coż .... trudno jej powiedzieć że czarne jest białe albo jeszcze nie dostał wytycznych i jakiegos tekstu do wklejenia tu Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw12.1 BRAVO dla rolnika z kamera! 09.05.06, 21:51 Ojej jak to dobrze ze oni sa glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Pochwała głupoty 09.05.06, 22:06 Są tak głupi, ze aż skazani na sukces genetyczny :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Pochwała głupoty - komornik w układzie! 09.05.06, 22:19 Komornik jest po prostu w układzie! Chce dobić finansowo koalicjantów, którzy pożyczyli pieniądze, kupili fury, sfinansowali kampanię wyborczą i teraz nie mają z czego oddać! Nowa władza NICZYM nie różni się od starej - SLD-owskiej. No, chyba tylko tyle, że oni nawet nie powołają Komisji Śledczej, tylko popsioczą na GW, że się czepia! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 [...] 09.05.06, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw12.1 ZIOBRO=MILLER rywin=pilarz 10.05.06, 00:33 ty sie mirmat do pracy wez, a nie siedzisz tylko internet i lze media ogladasz Odpowiedz Link Zgłoś
jan.szulc Prawo i Sprawiedliwosc 10.05.06, 11:57 Prawi i sprawiedliwi kryja samoobrone. Wspaniale. Ktos ich jeszcze popiera? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Prawo i Sprawiedliwosc 10.05.06, 13:17 No cóż mamy demokrację, a tu trzeba być zdolnym do kompromisów. A ponieważ Jarosław K.:) jest do nich mało zdolny więc pół roku to trwało zanim postanowił poświęcić drobne sprawki, żeby zrealizować to na czym mu zależy naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mario-radyja Faktyczne, w USA biją Murzynów :)))) 10.05.06, 00:48 I Murzyni biją też. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka GW czeka 2 miesiące na opublikowanie sensacji 10.05.06, 07:38 a gdyby Samoobrona nie weszła do Rządu, to pewnie sprawy by nie było Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Kiedy zamkna takich zlodziejow?? 10.05.06, 07:39 Panie Ziobro rusz pan dupe i zamknij tych zlodziejow... Odpowiedz Link Zgłoś
flickerz Re: Kiedy zamkna takich zlodziejow?? 10.05.06, 12:14 > To będzie drogie dla państwa, ale biednym trzeba pomóc WON od pieniedzy z moich odatkow Odpowiedz Link Zgłoś
pxm Re: Kiedy zamkna takich zlodziejow?? 10.05.06, 22:44 paszła... biednym trzeba pomagać mi nikt nie pomaga pomijając 43,00 (słownie czterdzieści trzy złote z OS) hahahahah odłużcie mnie! pogońcie komornika! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 08:23 Parlamentarzyści krajów o ustalonej normie demokratycznej,Wielka Brytania,Australia twierdzą że polityczny wyrok jaki spotkał Andrzeja Leppera za pytania zadane w debacie parlamentarnej jest zamachem na demokratyczną opozycję. To samo twierdzi komitet helsiński. Skierowanie sprawy do Strasburga ,bo złamanie prawa przez sąd jest oczywiste,wystawi złą ocenę polskim normom sądowniczym. W tym aspekcie trzeba stwierdzić że ta nieodpowiedzialna napaść sądowa i polityczny kapturowy sąd jest elementem łamania osiągnieć naszej młodej demokracji. Pisząca te słowa była również karana przez zależny,niekompetentny sąd z złamaniem norm postępowania sądowego jak ipodatawowych zasad demokracji,za działalność polityczną w czasie kampani do Parlamentu Europejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 08:36 Jak zwykle nie na temat.... To juz chyba taka Twoja tradycja? Nie placisz podatkow, nie splacasz dlugow to jestes zlodziejem! Proste. Jesli pieniadze wisisz skarbowi panstwa, to i mnie i panie krysie z warzywniaka okradasz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 08:52 Konstatacje erudyty spod ważywniaka Pani Krysi. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 08:54 kiedy i za glupote i za zlodziejstwo ordery zaczna wreczac sama sie pierwsza w kolejce ustawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 09:52 Buhahaha a do niedawna Jola chciała też Komitet Helsiński nam rozwiązywać, bo podobno tam mieli siedzieć liudzie którzy rozkradli Polskę:)))) To jest tak jak sie wkleja teksty i się nie rozumie co się czyta, lecz jeszcze troszkę i schizofenia gotowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
pijaki Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 09:56 jola_z_dywit napisała: > Konstatacje erudyty spod ważywniaka Pani Krysi. Ortografia niedouczonej półanalfabetki Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 10:03 jola_z_dywit napisała: > Konstatacje erudyty spod ważywniaka Pani Krysi Jolka,zdaje się swoją działalność prowadziłaś pod w a r z y w n i k i e m.I wcale sie nie dziwię, że sąd cię skazał.Nawet dla takiego dysgrafa jak ja ten twój "ważywniak" położył na cztery łopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 10:30 Skad to sie w Joli bierze? Bo ma ma zyciu jak w tym kawale ,az jej zdesperowany maz internet podlaczyl i ma sw spokoj , a ona sie produkuje i spelnia.... "Byli sobie stary facet i baba. Pewnego dnia babie zachciało się seksić, no więc czyni zaloty, cuda nie widy, żeby zaciągnąć go do łóżka. A on nic. No to baba idzie do lekarza, i mówi: - Panie, doktorze, ja chcę a on nie. Co robić?! - Spokojnie, mam na to sposób. Na minutę przed tym zanim pani mąż wróci do domu, niech pani zdejmie gacie stanie tyłem do drzwi, pochyli się i wypnie tyłek, a zaraz obudzi sie w nim dzikie seksualne zwierze. Inaczej być nie może! No więc jak powiedział tak baba zrobiła. Wypięta czeka... no i w końcu styrany małżonek wraca z roboty, otwiera drzwi, patrzy i zapi^_^erdala ile sił w nogach do najbliższego baru. Przybiega, siada, zamawia setkę, pierwszą, drugą trzecią, itd. Już dwie butelki poszły a on chce jeszcze, no to barman na to: - Panie czemu pan tak pijesz, już trzecia butelka, no powiedz pan czemu? - Panie! Ja wracam styrany do domu po całym dniu pracy, wchodzę na piętro, otwieram drzwi... a tam troll, metr na półtora, szrama na pół pyska, broda do kolan i mu z mordy ślina cieknie..." No dobra wiem , ze Jola to mlody aparatczyk samoobory ... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Nabijaj się z erudytów 10.05.06, 11:20 jola_z_dywit napisała: > Konstatacje erudyty spod ważywniaka Pani Krysi. Wyszydzasz intelekt innych, a strzelasz błędy ortrograficzne aż oczka bolą - biedne z ciebie waŻywko, Jolciu. A może twój ort to też efekt spisku Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
monzie [...] 10.05.06, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2kaczorki Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 22:58 jola_z_dywit napisała: > Konstatacje erudyty spod ważywniaka Pani Krysi. jolcia jesteś wielka ale niepis-z wiece-j o komitecie i o niczym innym:-) pozdrawienia dla taty z samoborony i tym podobnych przeciwników partii Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 08:38 Jolu_z_wioski idz lepiej na pole bo juz prawie polowa maja a ty siedzisz przy tej stalowej skrzynce i telewizorze i klepiesz w te klawisze a ziemia odlogiem stoi. Do perfekcji opanowalas juz ctrl-c ctrl-v co?? >Pisząca te słowa była również karana ty pewnie na przymusowy pobyt w zakladzie zamknietym:P Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 08:55 Spokojnie właśnie idę do sklepu,no ale może też wyrok wyłapię za poglądy?Bo się z nimi nie kryję.Gdzie miejsce takich jak wy! Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw12.1 Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 09:46 i co kupilas w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 10:51 Widać mózgów niestety nie sprzedawali. Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 15:06 kfaker napisał: > Widać mózgów niestety nie sprzedawali. > Ale mózgojebów to niejedna skrzynka stała. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 11:52 Nie idz Jolu_z_Dywit do sklepu, idz do kosmetyczki, do fryzjera ogarnij się trochę bo jak się na ciebie patrzę to dostaję cofki. Wyrok to możesz dostać za urodę bo rozumu mało oj mało. P.S. I zmień sobie buty do cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
paskudaprawdziwa Z_A_M_A_C_H na demokrację - czas bronc Joli z D 10.05.06, 19:47 Nie musze sie z Jola z Dywid zgadzac, aby z niesmakiem czytac te wszystkie odglosy, przypominajace pierwotna horde ... Cala zgaraja dla hucpy i bez argumentow rzeczowych i to ma byc "dyskusja" Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur jola z dywit 10.05.06, 08:52 ty jesteś ta jola co cię cała wieś w po odpuście posuwała za remizą ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo czy ty buraku wiesz co to jest sad kapturowy? 10.05.06, 09:52 to taki sad w ktorym sedziowie maja zalozone kaptury zeby ich nie mozna bylo rozpoznac. Teraz przeczytaj ciemna maso jeszcze raz swoj post i zastanow sie czy ma sens. Sojusz robotniczo-chlopski wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
airwalk77 Do Pani J.O.L.I z D.Y.W.I.T 10.05.06, 11:46 Jolu, ty tak lubisz stawiac Leppera obok Pilsudskiego, prawda? Wiec to powiedzial Marszalek o takich jak Lepper: "Wam kury szcz.. prowadzić, a nie politykę robić." Józef Piłsudski (1867 - 1935)- do współpracowników po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy, 11 listopada 1918, o socjalistycznym rządzie powołanym kilka dni wcześniej Poza tym warto stwierdzic ze Pilsudski byl hrabia (herbu Kosciesza) a Lepper to chlop. Sybtelna roznica... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.prosty Re: Z_A_M_A_C_H na demokrację-komitet helsiński 10.05.06, 16:35 jola_z_dywit napisała: > Pisząca te słowa była również karana przez zależny,niekompetentny sąd z > złamaniem norm postępowania sądowego jak ipodatawowych zasad demokracji,za > działalność polityczną w czasie kampani do Parlamentu Europejskiego. zależny i niekompententy? hm... co powiesz, abyśmy wspólnie skierowali sprawęw gdzies wyzej? Udowodnisz, że sędziowie byli stronniczy a sąd zawisły to mandat poselski masz jak w banku. No chyba że chodzi o tą sprawę: snipurl.com/q9tl ktora opisalas tutaj snipurl.com/q9tn coz...poruszanie sie pojazdem ktory nie ma prawa znalesc sie na drodze publicznej i madacik pewnie to zaiste wyrok polityczny(; Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: zjedzony komornik przez fanatyków SAM00BRONY 09.05.06, 19:53 jola_z_dywit napisała: > Już pojutrze w GW, > Oto przybliżona relacja. > Chciałem nabyć kultywator nadsiebierno podsięrzutny i nagrałem na telefonie > komórkowym odgłosy świadczące że fanatycy Samoobrony skomsumowali w/w komornika > . > Odgłosy mlaskania do wglądu dla dziennikarzy GW i TVN. Biedna Jolka... prawda boli... o Pilarzu można wiele powiedzieć, ale nic dobrego... to jeden z tych, którzy mają zwyczaj nie płacić rachunków i pensji pracownikom... za to ładnie kłamie i oczernia tych, którym jest winny pieniądze... Jolka, pochwal się tymi posłami (i innymi także)... Odpowiedz Link Zgłoś
budva [...] 09.05.06, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: zjedzony komornik przez fanatyków SAM00BRONY 09.05.06, 21:35 kto wie kto wie ..może i działacze szanownej SO dokonają konsumpcji komornika .. wszkże już mają doświadczenie w linczach na przedstwicielach tego zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos hej jola, łyso ci teraz? 09.05.06, 21:54 pewnie nie, bo uważasz, że to wszystko zmyśliła GW Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y Re: zjedzony komornik przez fanatyków SAM00BRONY 09.05.06, 22:24 jola_z_dywit napisała: > Chciałem nabyć kultywator nadsiebierno podsięrzutny i nagrałem na telefonie > komórkowym odgłosy świadczące że fanatycy Samoobrony skomsumowali w/w komornika > . > Odgłosy mlaskania do wglądu dla dziennikarzy GW i TVN. chocbys sie rzadko zes...la i tak faktow nie zmienisz pazerne ciolki z SO + pomocne PISy zaczynaja rzadzic ,pardon krasc - taka natura a to dopiero poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: zjedzony komornik przez fanatyków SAM00BRONY 10.05.06, 06:20 jola_z_dywit napisała: > Już pojutrze w GW, > Oto przybliżona relacja. > Chciałem nabyć kultywator nadsiebierno podsięrzutny i nagrałem na telefonie > komórkowym odgłosy świadczące że fanatycy Samoobrony skomsumowali w/w komornika > . > Odgłosy mlaskania do wglądu dla dziennikarzy GW i TVN. ===================================================================== Oto najlepszy przyklad jak zlodziej probuje odwrocic uwage od zlodzieji z samoobrony. Jola_z_dywit ma tez prawomocny wyrok, za przywlaszczenie poborow pracownikow SKR. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: powiem to tak 09.05.06, 21:23 marcus_crassus napisał: > co prawda wg mnie nie jest to czyn ktory rownalby sie z przekretami poprzedniej > ekpipy ale i tak pozostaje niesmak. Poczekaj rok czy dwa, życie przed tą ekipą. Mają szansę wyjść na prowadzenie. > Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Teraz kolej na banki i osobę Z.Gilowskiej 10.05.06, 08:14 Jak oddłuzenie biednych to odłuzenie, my, bogaci pokryjemy koszty.IV RP same szumowiny spod remizy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Nie ma to jak skuteczna... lustracja. Drzyj GW! 09.05.06, 19:27 Jeszcze przed wakacjami Sejm ma przyjąć ustawę umożliwiającą lustrację dziennikarzy konfidentów w mediach Prawo i Sprawiedliwość zamierza zgłosić w trakcie drugiego czytania projektu ustawy o ujawnianiu informacji o dokumentach organów bezpieczeństwa państwa komunistycznego poprawkę rozszerzającą katalog osób objętych lustracją o dziennikarzy. Dokumenty mogące wskazywać na współpracę niektórych dziennikarzy z peerelowskimi służbami specjalnymi znajdują się w archiwalnych zasobach Instytutu Pamięci Narodowej. I choć nie są wyodrębnione w oddzielny zbiór, to jednak - jak zapewniają pracownicy Biura Archiwizacji i Udostępniania Dokumentów (BAiUD) IPN - jeśli Sejm zdecyduje o lustracji ludzi mediów, Instytut jest gotów do przeprowadzenia odpowiedniej kwerendy. Instytut Pamięci Narodowej potwierdza, że w jego archiwach znajdują się dokumenty, które mogą wskazywać na współpracę dziennikarzy ze Służbą Bezpieczeństwa. Opinia publiczna zaskakiwana jest pojawiającymi się co jakiś czas informacjami, że czołowe postaci "dziennikarskiego frontu antylustracyjnego" jak Lesław Maleszka - były dziennikarz "Gazety Wyborczej", czy Sławomir Jeneralski - były dziennikarz TVP, obecnie poseł SLD, współpracowali ze służbami specjalnymi totalitarnego reżimu. Odpowiedz Link Zgłoś
pwilkin Re: Nie ma to jak skuteczna... lustracja. Drzyj G 09.05.06, 19:34 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060509&id=po01.txt Jak się skądś przepisuje żywcem to wypada podać źródło, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: Nie ma to jak skuteczna... lustracja. Drzyj G 09.05.06, 19:36 wolał szybko zmienić niewygodny temat, zapomniał o podaniu źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka i od marca czekaliście z publikacją ?? 09.05.06, 19:43 ile jeszcze takich macie "rewelacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 "Odnowa moralna", "państwo prawa", nieźle! 09.05.06, 19:44 Mam nadzieję że min. Ziobro stanie na wysokości zadania. Nawet za cenę zerwania koalicji. Zresztą co to za przyjemność współrządzić z kryminalistami... Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: "Odnowa moralna", "państwo prawa", nieźle! 09.05.06, 21:22 > Mam nadzieję że min. Ziobro stanie na wysokości zadania. > Nawet za cenę zerwania koalicji. i co sam siebie wsadzi do więzienia?:) Przecież to on odstraszył sępy znaczy komorników Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Odnowa moralna", "państwo prawa", nieźle! 09.05.06, 21:32 Jestem skłonny wierzyć, że Ziobro tego nie podpisał. Weź pod uwagę, że SO ma doświadczenie z podrabianiem podpisów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: "Odnowa moralna", "państwo prawa", nieźle! 09.05.06, 21:57 a ciekawe czy Andrzej Wielki nie jest w to wszystko zamieszany.... chłopak ma już wyrok w zawieszeniu na karku to powinien się pilnować Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 jacy my ?! 09.05.06, 19:49 Czy ja w Agorze pracuję ? Zapytaj się Łuczywo moze ci odpisze. Chamstwo jest chamstwem niezależenie od tego kiedy się je opublikuje. A, że GW publikuje to teraz ? Cóż, byc może to taki mały prezent dla Kaczynskiego od łże elit :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: jacy my ?! 09.05.06, 21:30 sebastian64 napisał: > > Chamstwo jest chamstwem niezależenie od tego kiedy się je opublikuje. A, że GW > publikuje to teraz ? Cóż, byc może to taki mały prezent dla Kaczynskiego od łże > elit... :) ... na nową drogę życia! (Nic dziwnego, że opublikowano dopiero teraz.) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: i od marca czekaliście z publikacją ?? 09.05.06, 20:35 no o to akurat pewnie nie trudno w przypadku zlodzei z samoobrony. codziennie mozna by nadawac o tym w wiadomosciach jak tam co piaty to zlodziej. a ci pacjenci podlozyli sie jeszcze tym, ze powolywali sie na ziobre, czego oczywiscie gosc z s. sie w tvn wyparl. klamia w zywe oczy Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: i od marca czekaliście z publikacją ?? 10.05.06, 00:52 jola_z_dywit napisała: > sporo! Jolu widzimy wszyscy że te sensacje Ciebie zapowietrzyły. Jeszcze chyba nigdy nie napisałaś tak mało i do tego na temat:P Zresztą jest takie powiedzonko "całego tyłka przeciwnikowi się nie pokazuje" aby go potem zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
elqr A ja myslalem ze to spreparowany tekst, tragedia 09.05.06, 20:21 Juz nic mnie nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Komuniści ? KPP ? Lustracja ? To już historia. 09.05.06, 19:37 Gazeta Polska : - Co z opinią o koalicjancie ? Był taki raport, z którego wynikało, że Samoobrona powstała z inicjatywy służb specjalnych. J. Kaczyński : - To są oczywiście kwestie ważne, ale HISTORYCZNE. My w tej chwili zyskujemy poparcie z ich strony dla najbardziej istotnych spraw. Dla przyszłości. Historia potrafi być paradoksalna. Lubi to. Tyle o tym mogę powiedzieć. Gazeta Polska, 3 maja 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 [...] 09.05.06, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Czy lustracje obejmie Samoobronę? 09.05.06, 20:01 Czy w planie jest również lustracja Andrzeja Leppera (na okoliczność współpracy z SB i WSI?) www.pis.org.pl/article.php?id=3421 Rozumiem, że w przeciwnym razie prezes PiS wystosuje oficjalne przeprosiny za bezpodstawne pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo skad to przepisales pozlotemu? 10.05.06, 09:54 czemu nie zaznaczasz ze to cytat? A co do tresci to proponuje zlustrowac tez lesnikow i przedszkolanki bo czemu k... nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka pozłotemu..ty stary SB-ek, zostałeś zlustrowany? 10.05.06, 09:55 wykiwałeś wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
patman No tak, to jest palący problem... 10.05.06, 11:53 Wszędzie esbeki, które ciągle grabią nasz kraj. Wystarczy ich zlikwidować i wszystko będzie super, hiper, Polska stanie się krajem miodem i mlekiem płynącą. Naprawdę wierzysz w te brednie? Znajdzie się kilku dziennikarzy-kapusiów i co? Idąc twoim tropem myślenia, jeśli istnieje jakiś "układ", to najlepszym rozwiązaniem jest zastąpienie go przez swoich złodziei? Może i ty jesteś w tej szajce? Odpowiedz Link Zgłoś
abbon Re: Nie ma to jak skuteczna... samoobrona. 09.05.06, 20:54 Czy Skoda Superb, flagowy model Skody nie jest luksusowym samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
t.eichler Re: Nie ma to jak skuteczna... samoobrona. 10.05.06, 16:11 A gdzie w tekscie jest ze luksusowy??? Znow ploty siejecie i sie podniecacie nie tym co trzeba. Chyba chodzi o fakt jawnego okradania i wykorzystywania stołków.hmm????? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 19:39 I długie super luksusowe płaszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
scyzor75 Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 19:46 Widac Jola, ze nie wiesz co powiedziec, a raczej co skopiowac i w kleic pod tym artykulem. Moze ten artykul o Gasce Balbince? Alez wodzu, co wodz... Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 19:56 " Widac Jola, ze nie wiesz co powiedziec, a raczej co skopiowac i wkleic" Jeszcze nie przyszły nowe materiały do wklejania z centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.prosty Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 19:58 sebastian64 napisał: > " Widac Jola, ze nie wiesz co powiedziec, a raczej co skopiowac i wkleic" > > Jeszcze nie przyszły nowe materiały do wklejania z centrali. czekamy na sygnał, czeekamy na sygnał z CEEENTRAAALI...Tylko CEEENTRAALA nasz ocali:P Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 23:02 Andrzej!!! Renatka!!! tu Jola, oszołomstwo sympatyzujące z GW mnie atakuje.... RATUNKU nic nie potrafię wymyśleć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
besserwisser Józef Pilarz - chłop polski... 09.05.06, 19:57 posiada gospodarstwo rolno-hodowlane o pow. 540 ha wartości 17 mln zł i maszyny rolnicze o wartości 5 mln zł oraz marne 4,6 mln zł długów właściwie to mógłby sprzedać parę hektarów i długi spłacić, bo gospodarowanie jakoś zupełnie mu nie idzie... - wg oświadczenia majątkowego w ubiegłym roku osiągnął przychód i dochód w wysokości: "brak dochodu" (ciekawe,bo samych dopłat unijnych skasował pewnie z ćwierć miliona...) orka.sejm.gov.pl/osw5.nsf/($All)/FB56982E79A08E4FC1257081002EE74E/$File/OSW0_290.pdf?OpenElement Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Józef Pilarz - chłop polski... 09.05.06, 20:39 te jola z dywit obronco praw ucisnionych co ty na to? tylko podaj jakies argumenty, w ktorych nie bedzie po i gazety. nie musza byc rozsadne ani logiczne, wiem ze i bez tego bedzie trudno ale moze sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_r_e_d_n_y swoich chronisz hehehehe !!!!!!!! 09.05.06, 22:32 jola_z_dywit napisała: > I długie super luksusowe płaszcze jolka ,naraz pierdoly cie zaczely zajmowac ??? wal o przekretach SO i nie uiekaj od meritum Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 20:09 a_s_i_m_o napisał: > srebrna octavia sf 2,0 tfsi, nawigacja, podgrzewany fotel i inne duperszfanze - 129K zł. czyli mniej więcej luksusowo jak na PiS, ubogo jak na przestępców z SO. ty zapewne jeździsz beemką za 8K - tysz luksusowo Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_28 Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 20:18 może i nie jest bardzo luksusowa, ale w pełnej wersji wyposażenia z mocnym silnikiem etc. kosztuje niewiele mniej niz 150000 PLN :) to jak, jest takie coś luksusowe czy nie? nie zmienia to oczywiście faktu, że nikt normalny nie dałby tyle za skode, choćby nie wiem co tam wsadzili do środka... oprócz zapachu łajna, żeby poseł czuł się swojsko Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 09.05.06, 20:54 wydaje mi sie, ze dla kogos kto ma 1.6mln dlugu nawet maluch to luksus. n Odpowiedz Link Zgłoś
irzej Re: luksusowej srebrnej octavii? :-) 12.05.06, 12:11 człeku sprawdz cenę nowej Octavii SuperB z full wypasem to zobaczysz czyz nie jest luksusem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kgogol Re: może tylko dziennikarski striptiz zwięszy spr 09.05.06, 19:15 Pewnie tak.Ale czy piszac tak chcialbys/chcialabys/za przeczyc faktom?Moze ten film zostal nakrecony w Disneylandzie?? Rolnik,ktory to krecil mial wybor-mogl pojsc z filmem do RM lub TV Trwam,prawda? Poza tym prawda broni sie sama i nawet artykul czy tez film w GW jej nie przeszkodzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voltus Re: może tylko dziennikarski striptiz zwięszy spr 09.05.06, 19:28 to po co czytasz pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a ktoś pamięta: Komornik idzie na Le Madame 09.05.06, 19:48 czy to nie wybiórcza wywierała naciski na komornika i miasto. Można wręcz powiedzieć żę sz.....a komornika swoimi artykułami i listami poparcia "elity". To jest ta podwójna moralnośc lewaków i wybiórczej. miasta.gazeta.pl/warszawa/8,34862,3242322.html Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: a ktoś pamięta: Komornik idzie na Le Madame 09.05.06, 19:51 a czy to "wybiórcza" obecnie tworzy rząd i buduje IV RP ? No i nie przypominam sobiue żeby "wybiórcza" miała jakieś pismo od Ziobro... Odpowiedz Link Zgłoś
k_tuziemski Zbyt koszerna? 09.05.06, 20:49 A skąd ten strach przed Wyborczą? Zbyt koszerna czy należysz do elit rządzących Samoobrony? Proponuję przenieś się na forum np. "Naszego dziennika" lub innej szmaty która będzie reprezentować Twoje poglądy (sic!) ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.prosty *****S__A__B__0__0__0__B__R__0__N __A__*** 09.05.06, 19:33 Autor: jola_z_dywit cytaty wybrane: ----------------------------------------------------------------------------- >Groteskowość tej sytuacji jest imponująca(...) Bo przeciez wiadomo że: >A Samoobrona to ludzie którzy żywią i bronią.Pragmatycy gospodarczy umiejący >pracować efektywnie.(...) gdyż jak widać, wypaczenia i błędy można zaanalizować, i wyciągnąć wnioski: >(...)Samoobrona jako jedyne ugrupowanie praktyków w sejmie,dawno zanalizowało >te zagrożenia i patologie i ma na nie skuteczne remedium.(...) Komornik winien sie cieszyc ze wyniósł cało skórę i fryzurę podsumowując z innego klasyka: J.KACZYŃSKI 13 VI 2003 R. W SEJMIE O SAMOOBRONIE: "...rozgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą, jak wy". Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: *****S__A__B__0__0__0__B__R__0__N __A__*** 09.05.06, 20:46 www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html tu dobry przyklad pragmatyka gospodarczego z samoobrony. ta pani to pewnie mentorka joli z dywit i jej podobnych hehe. boze uchowaj nas przed nimi Odpowiedz Link Zgłoś
seppuku Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobrony ... 09.05.06, 18:48 Galba i Fritz.fritz do roboty, trzeba wytłumaczyć ciemnemu narodowi że to kolejna prowokacja PO i sił KPP - lol - ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 18:55 Tej klasy numery spowodowaly upadek SLD. Czy teraz pisoobrona upadnie ? Czy wresznie Ziobro z Oleksym i Lepperem beda razem, w jednej partii, walczyc o przekroczenie progu 5% ? Ech, mozna pomarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 18:57 skubi6 napisał: > Tej klasy numery spowodowaly upadek SLD. Czy teraz pisoobrona upadnie ? > Czy wresznie Ziobro z Oleksym i Lepperem beda razem, w jednej partii, > walczyc o przekroczenie progu 5% ? *********************************** Liczmy na to, ze znajda sie w jednej celi, razem z posłem Pęczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 19:21 > Liczmy na to, ze znajda sie w jednej celi, razem z posłem Pęczakiem. Nie przesadzajmy. Tak dobrze nie bedzie. Jedna zmiana za to bedzie bardzo ciekawa: dzialania koalicji po dobrym upadku PiS. PiS spada, bedzie spadac dalej (ta afera tez mu w tym pomoze). Gdy PiS zejdzie do okolic 15%, nie bedzie mogl nikogo straszyc wyborami, za to Samoobrona bedzie mogla straszyc wyborami. Wtedy dzialanie koalicji bedzie super-fajne. Do czego dojdziemy ? Moze do premiera Leppera z vicepremierem Kaczynskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
kgogol Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 19:17 Marzenia czasem,na szczescie,sie spelniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Proszę bardzo oto spis przekrętów PISowców 09.05.06, 19:52 proszę o taką samą SLD: Marcinkiewicz zataił dochody Według RMF FM Marcinkiewicz nie poinformował w oświadczeniu majątkowym za 2001 r., że zarobił 36 tys. zł, doradzając Towarzystwu Emerytalnemu HMC Poznańskich parlamentarzystów, senatora Przemysława Aleksandrowicza i posła Jacka Tomczaka z PiS czekają procesy sądowe. Odpowiedzą za porównanie homoseksualizmu do pedofilii, zoofilii i nekrofilii. Nowo wybrany poseł Leonard Krasulski (PiS), startujący do Sejmu z okręgu elbląskiego, był z kolei karany za jazdę po pijanemu. Zamiast pieniędzy za prace w domu Zbigniewa Wassermanna sześciu fachowców ma zarzuty o to, że spowodowali zagrożenie życia posła PiS, bo źle zamontowali wannę z jacuzzi. Zarzuty postawiono po interwencji polityka. Spółka 2Si w upadłości, której prezesem jest senator elekt z Prawa i Sprawiedliwości Jerzy Szymura, jeszcze kilka lat temu miała świetne notowania.Wierzyciele stracili już nadzieję na odzyskanie pieniędzy. Są oburzeni, że prezes 2Si Jerzy Szymura został senatorem. Twierdzą, że nie jest etyczne, by osoba, która doprowadziła do wielu bankructw, zasiadała w parlamencie. Marcinkiewicz zapewniał: »Nie łączyły nas (z Łuczakiem) nigdy i nie łączą żadne, najmniejsze nawet interesy. Nigdy nie nastąpił żaden konflikt między moją pracą publiczną, a jego działalnością biznesową Prezes PiS Jarosław Kaczyński powiedział, że publikacja tygodnika "Wprost" nt. związków biznesowych kandydata PiS na premiera Kazimierza Marcinkiewicza z biznesmenem Janem Łuczakiem to "czarna kampania". Według najnowszego "Wprost", Łuczak finansował Instytut Środkowoeuropejski, którego współzałożycielem był Marcinkiewicz. Ponadto - jak pisze tygodnik - Łuczak pożyczał Marcinkiewiczowi pieniądze na wyjazdy zagraniczne, jak również zatrudnia jego syna i brata w swoich firmach. Ponadto - według tygodnika - jedna z firm Łuczaka została tytularnym sponsorem gorzowskiego klubu koszykówki żeńskiej, którego Marcinkiewicz jest wiceprezesem Nieistniejąca od kilku lat partia braci Kaczyńskich - Porozumienie Centrum wisi miastu Włocławek 40 tys. zł. Do dzisiaj bowiem miejski budżet nie otrzymał pieniędzy, jakie PC powinno zapłacić za wynajmowanie w latach 90. lokalu w centrum Włocławka. Jerzy Szymura, senator elekt z Prawa i Sprawiedliwości przedstawiał się swoim wyborcom jako biznesmen, naukowiec, informatyk i wizjoner. Zachęcał ich na stronie internetowej www.szymura.com do oddania na siebie głosów. Zamieścił tam m.in. swoje zdjęcie z Billem Gatesem. DZ sprawdził te informacje. Firma 2Si, której sukcesami Szymura się chwali, upadła i pozostawiła po sobie milionowe długi. Naukowcem senator nazywać się nie ma prawa. Nie uzyskał bowiem nawet tytułu doktora. Zaś fotografia z amerykańskim multimiliarderem, którą tak się chwali, to... fotomontaż. Pierwszy skok na państwową kasę PC wykonało w 1991 r., kiedy Fundacja Prasowa Solidarności należąca w całości do tej partii przejęła w wieczystą dzierżawę należące do państwa nieruchomości przy Al. Jerozolimskich 125/127 przy warszawskim pl. Zawiszy. Dziś w jednym z przejętych budynków mieści się lokal obecnej partii Kaczyńskich Prawa i Sprawiedliwości. Odbywały się tam m.in. wieczory wyborcze ugrupowania. Nieruchomości przekazał PC z naruszeniem prawa działający w imieniu wojewody warszawskiego kierownik urzędu rejonowego Stanisław Gutler, naciskany przez ministrów w Kancelarii Prezydenta Lecha Wałęsy ęJarosława Kaczyńskiego i Sławomira Siwka Baron paliwowy doprowadził do więzienia gen. Kluka, teraz... rzuca cień na ministra Wassermanna! Dlaczego prokuratura nie sprawdziła podsłuchów obciążających koordynatora służb specjalnych? Czy świeżo mianowany minister koordynator służb specjalnych Zbigniew Wassermann jest osobą kryształowo uczciwą? Policja rok temu nagrała rozmowę dwóch członków mafii paliwowej, którzy o ministrze mówią: chciwy, ale pożyteczny Konrad Tomaszewski, oskarżony w tzw. sprawie Matemblewa, znanej afery za rządów AWS, został szefem gabinetu ministra środowiska Jana Szyszki. To nie jedyna sprawa karna eksperta PiS skoligaconego z braćmi Kaczyńskimi Remont drogi w Bielsku Białej za pieniądze unijne- w ramach remontu wydano ponad 260 tys. zł na wymianę okien i drzwi w prywatnych budynkach sąsiadujących z drogą jakoś się tak jednocześnie złożyło że mieszkańcem jednego z nich jest prawicowy prezydent Jacek Krywult,ale to napewno przypadek przecież wszystkim wymieniają okna jak obok remontują drogę. Za PRL leśniczówka pod Malborkiem była letnią siedzibą pierwszych sekretarzy Komitetu Wojewódzkiego PZPR z Elbląga. U schyłku III RP kupił ją Jacek Kurski z PiS za 20 tys. zł. W IV RP sam wyceniał leśniczówkę już na blisko 300 tys. Ludwik Dorn, prawicowiec od pasa w górę, do biednych nie należy, dlaczego więc musimy co miesiąc dopłacać do jego mieszkania 1600 złotych. Ten zasiłek śmiało możemy nazwać kochankowym. Wicepremier Ludwik Dorn ma mieszkania kilkanaście km od centrum Warszawy. Od lat korzysta jednak z sejmowej dopłaty do wynajmowanych w stolicy lokali. W jednym z nich mieszka z kochanką. Z Kancelarii Sejmu dostaje na to miesięcznie 1600 zł. Ludwik Dorn nie ujawnił, że od kilkunastu lat jest zarejestrowany jako przedsiębiorca. Dziennik podkreśla, że wicepremier i szef MSWiA konsekwentnie nie uwzględnia tej działalności w kolejnych oświadczeniach majątkowych. Jak zostać właścicielem mieszkania komunalnego w Al. Ujazdowskich, nie rezygnując z willi na peryferiach miasta? Ewa Holewińska, radna PiS i szefowa komisji mieszkaniowej, znalazła na to sposób: nie zgłosiła zakończenia budowy domu i wykupując mieszkanie komunalne, oświadczyła, że nie ma żadnego lokum Żona obecnego ministra skarbu, Krystyna Mikosz pożyczyła ponad 300 tysięcy dolarów matce Witolda W. - gracza giełdowego, od lat mającego problemy z wymiarem sprawiedliwości. Wiceminister Bolesław Piecha dał popis arogancji: zamiast zapłacić a mandat nie byłby chyba wielki bo dotyczył przekroczenia prędkości o 30km/h pokazał zdumionym policjantom legitymację poselską i oświadczył, że płacić nie będzie, bo ma immunitet. Kontrowersyjna nominacja prezydenta Kaczyńskiego "Rzeczpospolita" donosi o kontrowersyjnej nominacji prezydenta. Do najwyższego organu sądowniczego w Polsce powołał on sędzinę, która kilka lat temu spowodowała wypadek i uniknęła kary. Chodzi o sędzinę Ewę Stryczyńską z Sądu Okręgowego w Warszawie, która od wczoraj reprezentuje Kaczyńskiego w Krajowej Radzie Sądownictwa. Gimbus pana ministra To już prawdziwa plaga! Służbowe limuzyny, które fundują rządowi podatnicy, czyli my wszyscy, bardzo przypadły do gustu nowym ministrom. Oto kolejny dowód: minister kultury Kazimierz Ujazdowski zamienił luksusową rządową hondę w... gimbusa i rozwozie nią swoje dzieci. Po wiceminister pracy Joannie Kluzik- Rostkowskiej (42 l.), która służbowym volvo wozi się do kosmetyczki, to już druga osoba z rządu, którą przyłapaliśmy na prywacie. Nowy dyrektor Świętokrzyskiej Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa Marek Płusa w 2001 roku został skazany przez Sąd Rejonowy w Busku za podrobienie dokumentu. Pikanterii sprawie dodaje fakt, że dyrektor Płusa od lipca ubiegłego roku jest działaczem Prawa i Sprawiedliwości, partii, która dla osób będących na bakier z prawem jest bezwzględna. Nowym wiceministrem sportu został Grzegorz Schreiber. Z nominacji cieszą się władze bydgoskiej spółdzielni mieszkaniowej, w której polityk PiS od miesięcy nie płaci czynszu. - Jak jest w rządzie, to chyba przez sam wstyd zapłaci, żeby się premier nie dowiedział - mówią spółdzielcy Zemsta ministra Tomasz Lipiec (35 l.) długo czekał, by się zemścić. Aż 13 lat. W 1993 roku, gdy uprawiał chód, został ukarany za niedozwolony doping przez Jerzego Smorawińskiego (64 l.). Teraz, będąc ministrem sportu, nie chce przedłużyć kadencji k Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: Proszę bardzo oto spis przekrętów PISowców 09.05.06, 19:57 Przez dwa kilometry ciągnie się ulicami Krakowa żółta powyginana rura przytwierdzona taśmą klejącą do płotów, szop i słupów elektrycznych. Płynął nią gaz. Rurę powiesiła gazownia po interwencji ministra Wassermanna, który ma dom na niedogrzanym osiedlu Najstarszy z trójki braci Marcinkiewiczów przed laty działał w ZChN, w latach 1990-99 był dyrektorem w Urzędzie Wojewódzkim w Gorzowie. Zwolnił go ówczesny wojewoda lubuski Jan Majchrowski (AWS). Podejrzewano - pisze gazeta - że Mirosław był zaangażowany w niezgodną z prawem próbę przekazania w prywatne ręce wartej 2 mln zł stacji ornitologicznej. Starszy brat premiera Kazimierza Marcinkiewicza - Mirosław został dyrektorem I Oddziału Banku PKO BP w Gorzowie, największej placówki tego banku w mieście. Prowokacja - rządowa limuzyna dla o. Rydzyka "Fakt": Dziennikarze gazety przeprowadzili dziennikarską prowokację. Gazeta sprawdziła, jak potężne są wpływy dyrektora Radia Maryja. Zamówiła dla niego limuzynę w resorcie rolnictwa. Szok! Minister Krzysztof Jurgiel błyskawicznie spełnił życzenie. Telekomunikacja Polska odłączyła telefon w biurze poselskim szefa Klubu Parlamentarnego PiS, bo nie zapłacił ponad 14-tysięcznego rachunku. Sprawa trafiła nawet do sądu. Gdy się nią zajęliśmy, Gosiewski zapłacił zaległości. Prokuratury w całym kraju pilnie sprawdzają, czy przeciw gdańskim biznesmenom Jackowi i Witoldowi Merkelom toczą się śledztwa. Czy Ministerstwo Sprawiedliwości po cichu wspiera Jacka Kurskiego w procesie, który mu wytoczyli bracia Merkelowie? Ponad 30 tysięcy złotych dodatkowo mogą wyciągnąć wiceministrowie, którzy odeszli do urzędów państwowych z warszawskiego magistratu. A to dlatego, że wciąż formalnie są zatrudnieni w stołecznym Ratuszu! - pisze "Super Express". Dziennikarka "Newsweeka" dotarła do akt śledztwa sprzed pięciu lat, które rzucają nowe światło na dzisiejsze plany PiS wobec mediów i dziennikarzy. Te dokumenty to akta śledztwa wszczętego na polecenie prokuratora Zbigniewa Wassermanna i ministra sprawiedliwości Lecha Kaczyńskiego. To oni kazali tropić dziennikarzy "Rzeczpospolitej" - pisze Wojciech Maziarski w tygodniku "Newsweeek". Czy Tomasz Górski, poseł PiS z Poznania, wyłudzał gotówkę od firmy CLA? Czy w sklepach meblowych należących do jego rodziny podstawione osoby fikcyjnie kupowały towar? Górski zaprzecza. ... Obie firmy nawiązały współpracę w latach 90. Gdy klient nie miał gotówki na zakup mebli, brał kredyt w CLA. Firma płaciła Górskim za meble. Nie wszystkie kredyty były spłacane. Z informacji „Głosu" wynika, że CLA straciła w ten sposób ponad 80.000 złotych. Marian K., który przed laty był zatrudniony w dziale windykacji CLA twierdzi, że jego szefowie wiedzieli o „działalności" Tomasza Górskiego. Tylko obcokrajowcy, niepełnosprawni i poseł PiS Jacek Kurski zdają egzaminy na prawo jazdy w sposób indywidualny. W sali są wtedy tylko dwie osoby - zdający i egzaminator. W przypadku posła był to jego przyjaciel. Żeby odzyskać prawo jazdy, Kurski musiał zdawać dwa razy - za pierwszym oblał teorię. Przy powtórce obowiązywała ta sama zasada - w sali tylko zdający i egzaminator, którym tym razem był Andrzej Pepliński, wieloletni przyjaciel Jacka Kurskiego. Robert Sosnowski, burmistrz Pragi Północ i działacz władz krajowych PiS, oraz jego żona Edyta, radna i szefowa PiS na Targówku, załatwili sobie mieszkanie z zasobów gminnych jeszcze przed ślubem. Ale właściwie nie wiadomo, gdzie mieszkają. Pracownik ministerstwa wyłudził mieszkanie "Rzeczpospolita": Szef gabinetu politycznego ministra sportu okłamał urzędników, żeby dostać mieszkanie komunalne w centrum stolicy. Sam mieszka w domu pod Warszawą. Marek Różycki jest harcmistrzem, w latach 80. zakładał Związek Harcerstwa Rzeczypospolitej. Na stronach internetowych ZHR deklaruje, że mieszka 25 kilometrów pod Warszawą. "Rzeczpospolita" pisze, że Różycki w podaniu o przydział mieszkania nie wspomniał o domu pod Warszawą. Napisał, że z żoną i trojgiem dzieci mieszka u szwagierki na Woli. Minister Wojciech Jasiński zmienił w czwartek radę nadzorczą gdańskiej Energi, największego dystrybutora energii elektrycznej w Polsce, który przymierza się do zakupu Stoczni Gdańskiej. Ludzi SLD zastąpili ludzie PiS. Trzech kandydatów rekomendowały pomorskie władze partii pod wodzą posła Tadeusza Cymańskiego. Zaproponowały m.in. specjalistę - profesora Politechniki Gdańskiej Waldemara Kamrata, członka Komitetu Problemów Energetyki PAN. Ale gdy listę przedstawił ministrowi skarbu wysłannik pomorskiego PiS poseł Jacek Kurski, miejsce Kamrata zajął Lucjan Nowakowski, przyjaciel Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa zgłosiłeś już coś do prokuratury 09.05.06, 20:01 Czy podążasz drogą A.Leppera i bawisz się w pomówienia. Najbardziej uśmiałem się że według ciebie aferą jest wyrażenie opini o pedałach. Niedługo będzie można o odmieńcach muwić tylko dobrze a kto mówi źle trafi do pierdla. To jest ta wolność słowa według liberałów i lewicy. st1111 napisał(a): > Przez dwa kilometry ciągnie się ulicami Krakowa żółta powyginana rura > przytwierdzona taśmą klejącą do płotów, szop i słupów elektrycznych. Płynął nią > > gaz. Rurę powiesiła gazownia po interwencji ministra Wassermanna, który ma dom > na niedogrzanym osiedlu > > Najstarszy z trójki braci Marcinkiewiczów przed laty działał w ZChN, w latach > 1990-99 był dyrektorem w Urzędzie Wojewódzkim w Gorzowie. Zwolnił go ówczesny > wojewoda lubuski Jan Majchrowski (AWS). Podejrzewano - pisze gazeta - że > Mirosław był zaangażowany w niezgodną z prawem próbę przekazania w prywatne > ręce wartej 2 mln zł stacji ornitologicznej. Starszy brat premiera Kazimierza > Marcinkiewicza - Mirosław został dyrektorem I Oddziału Banku PKO BP w Gorzowie, > > największej placówki tego banku w mieście. > > > Prowokacja - rządowa limuzyna dla o. Rydzyka > "Fakt": Dziennikarze gazety przeprowadzili dziennikarską prowokację. Gazeta > sprawdziła, jak potężne są wpływy dyrektora Radia Maryja. Zamówiła dla niego > limuzynę w resorcie rolnictwa. Szok! Minister Krzysztof Jurgiel błyskawicznie > spełnił życzenie. > > Telekomunikacja Polska odłączyła telefon w biurze poselskim szefa Klubu > Parlamentarnego PiS, bo nie zapłacił ponad 14-tysięcznego rachunku. Sprawa > trafiła nawet do sądu. Gdy się nią zajęliśmy, Gosiewski zapłacił zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: zgłosiłeś już coś do prokuratury 09.05.06, 20:04 To są wiadomośći z gazet czyli prokuratura o nich wie Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa narazie to są pomówienia i komentarze st1111 09.05.06, 20:34 Czy to oznacza że wszystko co pisze prasa i wypowiadają zajadli z nienawiści dziennikarze nadaje się do wszczęcia postępowania z urzędu. Czy sugerujesz że prokuratura celowo nie zajmuje się domniemanymi aferami. To powinieneś to zgłósić i wnieść zażalenie. Tylko do kogo? Może do Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 oglądnij sobie filmik 09.05.06, 20:44 Pomówienia to są w wykonaniu Leppera jka z trybuny sejmowej oskarza polityków o kontakty z gangsterami a potem nie potrafi ani jednego dowodu (choc zarzekał się, iż je ma). Natomiast w tym przypadku mamy konkretny materiał filmowy Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: narazie to są pomówienia i komentarze st1111 09.05.06, 22:10 premier.z.krakowa napisała: > Czy to oznacza że wszystko co pisze prasa i wypowiadają zajadli z nienawiści > dziennikarze nadaje się do wszczęcia postępowania z urzędu. Tak, choćby tylko sprawdzającego, żeby się przekonać czy to faktycznie są wymysły "zajadłych z nienawiści dziennikarzy". Ale, zapewne, się mylę i nie ma takiej potrzeby, skoro to wszystko dotyczy członków jedynie słusznej partii, która z definicji jest "prawa i sprawiedliwa". Co innego, gdyby to chodziło o SLD czy - choćby - Platformę... > Czy sugerujesz że prokuratura celowo nie zajmuje się domniemanymi aferami. > To powinieneś to zgłósić i wnieść zażalenie. Tylko do kogo? Może do Michnika. > Odpowiedz Link Zgłoś
marakuja1 jesteś z samoobrony? 10.05.06, 13:27 Dlaczego od razu dla Ciebie jest to sianie nienawiści? Dobrze że dziennikarze wynajdują takie historyjki, bo może to zdyscyplinuje w końcu posłów i zaczną respektować prawo, które sami wymyślają. Gdyby cokolwiek takiego zrobił szary człowiek z ulicy to już dawno by siedział, albo miał komornika na karku. Ja zgłaszam i wnoszę zażalenia - nie życzę sobie przestępców w rządzie! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: zgłosiłeś już coś do prokuratury 09.05.06, 22:02 premier.z.krakowa napisał: > > Najbardziej uśmiałem się że według ciebie aferą jest wyrażenie opini o > pedałach > . > Niedługo będzie można o odmieńcach muwić tylko dobrze a kto mówi źle trafi do > pierdla. > To jest ta wolność słowa według liberałów i lewicy. Nie, nie "według liberałów i lewicy", tylko według aktualnie obowiązującej Konstytucją Rzeczpospolitej Polskiej. Konstytucję swego Kraju należałoby znać. Choć, jeśli się z nią zapoanasz, stracisz, niestety, dobry humor... Odpowiedz Link Zgłoś
gw_lzeklamcy Tak jak afere Michnika ujawnili 09.05.06, 18:57 pół roku nic, dopiero jak mu sie ziemia zaczela palic pod nogami to sypnąl wspólnika, talmudyczne metody Odpowiedz Link Zgłoś
op.1 Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 19:02 Zamordyzm jakiego komuna nie widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
besserwisser "PiS-owski szef sejmowej komisji rolnictwa" 09.05.06, 19:02 czyli Wojciech Mojzesowicz - dawny poseł PSL,dawny poseł ZSL,dawny poseł Samoobrony...,obecnie podpora przewodniej siły narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski PRL - czesc druga 09.05.06, 19:14 czerwone flagi zamieniono na czarne sutanny, towarzysze ci sami tylko nazwy partii pozmieniali....towarzysz z warszawy kazal, znaczy trzeba robic co kazal boze, co za koszmar - teraz minister "sprawiedliwosci" bedzie otwarcie chronil zlodzieji..? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 pewnie korupcje w Sejmie,gdy Luczywo pisala ustawe 09.05.06, 19:16 medialna a Jakubowska wnosila poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
drapak.pl Re: pewnie korupcje w Sejmie,gdy Luczywo pisala u 09.05.06, 19:27 to w opisaną w artykule sprawę zamiszani są łuczywo i jakubowska? Odpowiedz Link Zgłoś
antyantyliberal Re: pewnie korupcje w Sejmie,gdy Luczywo pisala u 09.05.06, 19:49 teraz idź za ciosem i wskaż, którego posła Samoobrony gra w filmie Łuczywo a którego Jakubowska. Odpowiedz Link Zgłoś
cinek_2000 degrengolada i spoleczenstwo kretynów 09.05.06, 19:17 nieudaczników i głupich bezmyślnych kretynów; oto polska właśnie.... cinek Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke to wina PO 09.05.06, 19:17 ten komornik dziwinie przypomina mi Cezarego P., może to przebierańcy PO mający zdyskredytować Samoobronę i PiS naraz? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka Z ta " luksusowa srebrna octavia" przesadziliscie. 09.05.06, 19:20 Chamstwo i uklady jedno, ale drodzy dziennikarze nie przeginajcie w druga strone botracicie wiarygodnosc takimi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Z ta " luksusowa srebrna octavia" przesadzili 09.05.06, 19:22 dokladnie - taka pusta zlosliwoscia daleko nie zajada...i po co to? buraki z samoobrony wystarczajaco sami sie kompromituja bez potrzeby wtracania takich glupich tekstow Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Z ta " luksusowa srebrna octavia" przesadzili 09.05.06, 20:14 Pozwolę się niezgodzić z przedmówcami. Ta luksusowa limuzyna Octawia była czterobiegowa,wyściełana skórą ekologiczną oraz drewno podobne dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Jola walczy z układem... 09.05.06, 20:36 ... na razie wygrała tylko z ortografią - jak zwykle "drewno podobny", "bełto pochodny". Jolu przejdź na trawkę, jabole, te czary PGR-u wypaliły ci mózg Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: Jola walczy z układem... 09.05.06, 23:34 a miał przestac kłapć dziobem bez sensu. Znowu nie słucha inteligencji jak jej mówią co ma robić Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Koalicja PiS-u i Samoobrony - najkrótsza recenzja 09.05.06, 19:21 Koalicję ludową najlepiej opisze mądrość ludowa: "Kto z kim przestaje taki sam się staje". Tylko dziwi krótki czas w jakim to się dokonało. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a gdzie obrońcy prywaty z LeMadam 09.05.06, 19:23 P{amiętam listy ynteligencji i artykuły aby komornik nie wykonywał wyroku i odstąpił od czynności w sprawie prywatnego pedalskiego biznesu LeMadam. Czym to się różni. Chyba tylko tym że lewacy chcą być ponad prawem i wybiórcza przytakuje a jak ktoś inny chce robić to samo to jest be. Więc jak jest z tą równością socjaliści i liberałowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 a w Ameryce murzynów biją 09.05.06, 19:35 Pięknie zmieniasz temat, w taki typowo bolszewicki sposób. Tylko, że my tu nie gadamy o pedziach ale o przekrętach odnowicieli moralnej Polski! ****************************************************************** "My kradniemy ale oni też kradli" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a gdzie obrońcy prywaty z LeMadam 09.05.06, 22:18 premier.z.krakowa napisała: > P{amiętam listy ynteligencji i artykuły aby komornik nie wykonywał wyroku i ods > tąpił od czynności w sprawie prywatnego pedalskiego biznesu LeMadam. > Czym to się różni. > Chyba tylko tym że lewacy chcą być ponad prawem i wybiórcza przytakuje a jak > ktoś inny chce robić to samo to jest be. > Więc jak jest z tą równością socjaliści i liberałowie. Czy "lewacy" i "pedały" z LeMadame rządzą tym krajem i pobierają nienajgorsze pensje z moich i Twoich podatków? Bo jeśli nie - to guzik nam obojgu do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 19:23 dramat. zlodzieje, bez honoru, hupca, kupczenie, prywata i oni maja rzadzic tym panstwem. niech sobie rzadza prostym elektoratem w jakiejs gminie jak ich ciemny lud wybierze ale won od rzadzenia tym krajem. zlodzieje po podstawowce. czy ja od dzis moge nie placic kredytu hipotecznego? bo kredyt dal mi napewno zlodziejski bank a deweloper jest zagraniczny i powinno sie go wywlaszczyc. zreszta bank pewnie tez w zagranicznych rekach. szkoda, ze nie znam osobiscie nikogo kto glosuje na samogwaltobrone bo polecilbym takiemu pacjentowi przebadac sie badac psychiatrycznie. qrwa mac czy kiedys miarka sie przebierze i ktos ich z tego rozliczy??? narazie tlumacza sie plujac na innych: po, gazete, zydow, cyklistow, itd. ale kompletnie nie odnosza sie do stawianych im zarzutow. jak bylo cos nie tak z piskorskim, to go nie ma juz w partii a rzad samoobrony i pis posadzil na stolku wicepremiera kryminaliste. czy bedzie jeszcze gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Aaaa, to dlatego PiS złożyła dziś projekt ustawy 09.05.06, 19:23 o upadłości, swoim biednym koalicjantom chcą chłopaki pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat to octavia jest luksusowa 09.05.06, 19:24 .. aaa ze srebrna? moj dziadek jak kupowal samochod mowil ze koniecznie musi byc srebrny..bo to tak bogato,ale zeby dziennikarze mieli takie poglady:> Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 patrz wyżej - luksus nie jedno ma imię 09.05.06, 20:11 twój luksus to zapewne audi 100 ze spojlerem jak skrzydło Tu134 Odpowiedz Link Zgłoś
maretina nowa III RP 09.05.06, 19:24 a jej sztandarowe haslo dla zlodziei to robta co chceta o ile mata immunitety!-- Mój Kajtuś -- Kajtek ma siedem miesięcy!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 19:24 Filmik rodem z brunatnych dziejów Niemiec. Wykonananie jak pod nadzorem J. Goebbelsa. Tylko po co on i komu? Ciekawe po co czekał dwa miesiące? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: pooglądaj "Nocną zmiane" jak cie to boli 09.05.06, 20:17 I zwróć uwagę na pytanie zadane Januszowi Korwin-Mikkemu nt. tego czy "na liście są członkowie rządu". Chodziło o "prolustracyjny" i "patriotyczny" rząd Jana Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: pooglądaj "Nocną zmiane" jak cie to boli 09.05.06, 20:54 qrwa ludzie ale co to ma do tego, ze mamy przestepce wicepremiera, zlodziei w sejmie i rzadzaca partie, ktora chce obsadzic stanowiska w panstwie takimi ludzmi: www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html bo nie ma innych. kto ich wybral i kto ich dopuscil do wladzy? oni wplyna na rozwoj tego panstwa, na jego naprawe w jakiejkolwiek dziedzinie? jakim cudem??? uczciwoscia i obrona biednych wycieraja sobie gebe ludzie z samoobrony ,akurat dosc zamozni, ktorzy kupczeniem i falszerstwami najpierw sie dorobili jakotakich pieniedzy a potem dla kaprysu dostali sie do parlamentu z namaszczenia leppera jak podpisali pare weksli. pomyslu na polske nie musieli miec. niech tylko nie przeszkadzaja, ale okres dobrej koniunktury dla nas na bank przespimy Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh [...] 09.05.06, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek5050 Re: pooglądaj "Nocną zmiane" jak cie to boli 10.05.06, 04:39 A wytłuc to łajdactwo!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zobacz co jutro ujawni GW: posłowie Samoobron 09.05.06, 22:23 papa_s napisał: > Filmik rodem z brunatnych dziejów Niemiec. Wykonananie jak pod nadzorem J. > Goebbelsa. Tylko po co on i komu? Ciekawe po co czekał dwa miesiące? Już Ci pisałam po co, ale powotrzę: żeby utrafić z prezentem dla Kaczyńskiego na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: jak w chlewie.. 09.05.06, 19:27 Jezeli sa w jednym chlewie to musza kolektywnie bronic swoje koryta.Do czego juz doszlo-jaki wstyd -moralnosc katolickopisowska. Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Co na to Ziobro Sprawiedliwy? 09.05.06, 19:28 na to, ze aferzysci wykorzystuja jego nazwisko do unikania placenia dlugow? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Zaraz, wzrorem wicepremiera, komornika zlinczuja 09.05.06, 19:28 Ale (samo)obora. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Czy pomówienia o szantaż nie są karalne? 09.05.06, 19:28 "Szantaż na komorniku nakręcił kamerą jeden z rolników" o ile się nie mylę to szantaż jest karalny. To dlaczego nikt ze świadków przestępstwa nie zgłosił go do prokuratury. Chyba żę wybiórcza pomawia ale wtedy powinna być ścigana z urzędu tak jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Re: Czy pomówienia o szantaż nie są karalne? 09.05.06, 19:34 > To dlaczego nikt ze świadków przestępstwa nie zgłosił go do prokuratury. Moze dlatego, ze szefem prokuratury jest Ziobro ? Moze dlatego, ze nawet bez szefostwa Ziobry prokuratura umorzyla sledztwa w sprawie oszustw zwiazanych ze zbieraniem pieniedzy na Stocznie Gdanska ? Moze po prostu nikt prokuraturze nie ufa ? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to czego jęczysz jak nikomu nie ufasz 09.05.06, 19:50 skubi6 napisał: > > To dlaczego nikt ze świadków przestępstwa nie zgłosił go do prokuratury. > > Moze dlatego, ze szefem prokuratury jest Ziobro ? > > Moze dlatego, ze nawet bez szefostwa Ziobry prokuratura umorzyla sledztwa > w sprawie oszustw zwiazanych ze zbieraniem pieniedzy na Stocznie Gdanska ? > > Moze po prostu nikt prokuraturze nie ufa ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyantyliberal Re: to czego jęczysz jak nikomu nie ufasz 09.05.06, 19:54 bo chciałby wreszcie trafić na urzędnika państwowego, któremu można zaufać. dobry powód ? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa to sam nim zostań i wtedy będziesz sobie ufał 09.05.06, 19:56 chyba? antyantyliberal napisała: > bo chciałby wreszcie trafić na urzędnika państwowego, któremu można zaufać. > dobry powód ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: to sam nim zostań i wtedy będziesz sobie ufał 09.05.06, 22:26 Niestety, nie da rady. Na urzędnika mianuje jakaś zwiechność, a nie - tak po prostu się "samemu nim zostaje". Odpowiedz Link Zgłoś
antyantyliberal Re: to sam nim zostań i wtedy będziesz sobie ufał 09.05.06, 22:47 a ty co ? doradca zawodowy ? zwolennik państwa opiekuńczego wg PiS prowadzącego człowieka za rączkę od urodziń do śmierci za kasę sciągniętą z tych co sami sobie radzą ? urzędnikiem państwowym zostanę jak mi się w życiu nie powiedzie Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 jak na razie to ty jęczysz o "Le madame" 09.05.06, 19:55 W temacie juz chyba trzy razy o tym klubie pisałeś, widac, że duzo dla ciebie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Promocja moim kosztem prywaty lewaków 09.05.06, 19:57 właśnie mnie drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 pudło 09.05.06, 20:04 Taki ze mnie lewak jak z koalicji pis-samoobrona odnowiciele Polski Odpowiedz Link Zgłoś
ecot no to po pacewiczu! 09.05.06, 20:12 DONALD Wielka księga imion Oznacza: brunatny przybysz (irlandzkie) lub władca świata (celtyckie). Obce formy: Donald (ogólnie przyj. forma), Donnall (ang.), Donaldo (hiszp., wł.), Donaldas (litew.). Forma żeńska: Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Promocja moim kosztem prywaty lewaków 09.05.06, 22:29 premier.z.krakowa napisała: > właśnie mnie drażni. Czy Ty aby nie cierpisz na manię wielkości? Wątpię, czy "Twoim kosztem" dało by się cokolwiek czy kogokolwiek wypromować. Odpowiedz Link Zgłoś
antyantyliberal Re: Czy pomówienia o szantaż nie są karalne? 09.05.06, 19:47 czyli powinno się donieść Zibrze na Ziobrę ? czy ty rozumiesz co napisałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a ty głupi czy o drogę pytasz 09.05.06, 19:55 Co chcesz od Ziobry. Czymasz jakieś dowody cz tak bluzgasz na oślep. Przecież to wybiórcza napisała że posłowie samoobrony szantażowali komornika. Więc dlaczego nie zgłosili tego przestępstwa choć mieli taki obowiązek. A jeżeli nie było szantażu to jest to pomówienie wybiórczej, które też jest karalne. A swoją drogą to jakoś wybiórcza nie broniła komornika w sprawie eksmisji i odzyskania mienia Le madame. Wtedy twierdziła że komornik powinień odstąpić od egzekucji co pod wpływem protestujących zrobił nie raz. Więc czym się różnią te sprawy. Tylko tym że pedały mają wpływowych kolegów w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: a ty głupi czy o drogę pytasz 09.05.06, 21:57 > Więc czym się różnią te sprawy. > Tylko tym że pedały mają wpływowych kolegów w mediach. a złodzieje mają wpływowych kolegów w rządzie, swoją drogą czy już zgłosiłeś do prokuratury przestępstwo GW w zwiazku z opóźnianiem nagłośnienia sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
koper-x niech żyje IV RP!!!! 09.05.06, 19:31 to teraz to już w ogóle wolna amerykanka... trzeba wrócić do sposobów życia znanych z PRL, kombinować, kombinować i kombinować... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: niech żyje IV RP!!!! 09.05.06, 22:33 koper-x napisał: > to teraz to już w ogóle wolna amerykanka... > trzeba wrócić do sposobów życia znanych z PRL, kombinować, kombinować i > kombinować... A przede wszystkim zapisać się do jedynie słusznej partii. No, ostatecznie, może to być któraś z dwóch bratnich partii. Odpowiedz Link Zgłoś