Dodaj do ulubionych

Jacek Kurski w kampanii J&S

11.05.06, 07:16
A dlaczego J@S nie zadeklarowała Kurskiemu pokrycia kosztów wynajęcia
adwokata i procesu???????
Obserwuj wątek
    • jacek2235 J@S procesie Kurskiego 11.05.06, 07:18
      A dlaczego J@S nie zadeklarowała Kurskiemu pokrycia kosztów wynajęcia
      adwokata i procesu???????
      • nikitiki Re: J@S procesie Kurskiego 11.05.06, 13:49
        bo mu sie nie chcialo;)

Podobno proste sposoby na osiaganie dobrych wyników ;)

Dobre wyniki

• mr_perfekt_2 Widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 18:50
          Byl the best!

Powinni go puszczac codziennie w porze kiedy wszyscy polscy "intelektualisci"
          zasiadaja przed telewizorem (dobranocka) to moze ciemna łże-inteligencka masa
          by co zrozumiala. Prostota przekazu, celne argumenty, zatkało nawet obecna w
          programie Janine Paralitykowską. Brawo Jacuś!
          • czat-man Re: Widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 18:59
            mr_perfekt_2 napisał:
            > Byl the best!
            > Prostota przekazu, celne argumenty, zatkało nawet obecna w
            > programie Janine Paralitykowską. Brawo Jacuś!

Ta pani to robila raczej za zagluszarke, starala sie przekrzyczec
            Kurskiego, gdy tylko ten zabieral glos, ale slabo jej to wychodzilo
            - o czym moze swiadczyc jej markotna mina na koncu... :)

Pan Jacek Kurski byl rzeczywiscie dobry i skuteczny, dlatego
            tak bardzo wsciekaja sie niektorzy (tez na tutejszym forum).
            • jama314 I ja widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 19:38
              Słuchając go, podobnie jak Michalkiewicza, Macierewicza czy Pęka człowiek wie że
              oddycha i żyje. Poza rzeczową i sensowną argumentacją można nacieszyć ucho także
              piękną polszczyzną. Paru normalnych jak widać jeszcze zostało pomimo usilnych
              starań. Nie wiem dlaczego, ale J. Paralitykowa zawsze kojarzyła mi się (poza
              brzękiem nożyczek) z reklamą etopiryny i środków przeczyszczających. Brawo panie
              Jacku, tak trzymać!
              • czat-man Re: I ja widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 19:48
                jama314 napisał:
                > Nie wiem dlaczego, ale J. Paralitykowa zawsze kojarzyła mi się (poza
                > brzękiem nożyczek) z reklamą etopiryny i środków przeczyszczających.

:))
                Cos w tym jest...
                Ale fryzura trzymala :)

Brawo panie Jacku, tak trzymac!

• makulu Powaliło was z tymi brawami ????? 11.05.06, 19:54
                  Czyżby J&S miało w kieszeni wszystkie znaczące tytuły w Polsce? Kaczany mają
                  szajbę na punkcie spiskowej teori dziejów ale to już wałek. Może jeszcze
                  Papierza kupią w czasie pielgrzymki żeby tylko za nich się modlił ?
                  I to wszystko z winy PO oczywiście. Wyluzujcie PISki
                  • pollip Re: Powaliło was z tymi brawami ????? 12.05.06, 08:05
                    Chyba nie przeczytałem dokładnie bo wydawało mi się , że ktoś o zniesławieniu GW
                    wspominał.
                    A jeśli tak to co to za bzdura. Prędzej perpetum mobille zostanie uruchomione
                    niż ktoś zdoła tę ... zniesławić. Chyba , że to tak jak zgwałcić nimfomankę.
              • trollskog Jak slucham Jacka to mnie skreca... 11.05.06, 19:59

Jest niewielu takich ludzi, ktorych jak widze, to mam ochote "dac im w pape".
                Po Lukaszence na drugim miejscu jest wlasnie Kurski. Sposob jego wypowiedzi,
                bezczelne klamstwa i obelgi sprawiaja, ze inteligentny czlowiek dostaje
                mdlosci. Zastanawiam sie dlaczego on jeszcze jest w tej partii, pewnie
                dlatego, ze jego brudna kampania przynosi efekty.
                Niemniej jesli PiS pozbyloby sie Kurskiego, Zawiszy i Gosiewskiego to moja
                opinia o tej partii polepszylaby sie o 300%.
                Przez takich ludzi jest to partia z elektoratem o raczej przecietnych
                zdolnosciach intelektualnych. Gdyby zmienili styl rzadzenia i niektore
                osoby (ktore zreszta za ten styl odpowiadaja) to moglaby to byc nawet
                ciekawa alternatywa dla partii liberalnych.
                Ale teraz trudno oprzec sie wrazeniu, ze ludzi majacych wlasne poglady,
                ale niezgodne z pogladami PiSu, PiS ma za przeproszeniem gleboko w d...

-TS
          • arek47 Re: Widzialem Jacka ..chamisko, kapo..-Golota 11.05.06, 19:28
            mr_perfekt_2 napisał:

> Byl the best!
            >
            > Powinni go puszczac codziennie w porze kiedy wszyscy polscy "intelektualisci"
            > Niesamowity talent na nastepne obozy koncentracyjne!! Chamisko, prymitywne
            chamisko, i takich gnoji przyjeto do Unii !!
            • mily_panocek Re: Widzialem Jacka ..chamisko, kapo..-Golota 11.05.06, 19:35
              Paradowska to pewnie za to Twoj idol i arbiter elegantiarum.
          • kiks8 Rózne sa zboczenia 12.05.06, 07:55
            waszym jest kurski,tylko cimna masa potrzebuje przewodnika na druga stronę gdyż
            samodzielnie nawet oddychac nie potrafi
    • galba Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 07:34
      Kawa, samochów, usługi finansowe... to czytelkin GW czy Newsweeka może kupić.
      Takie reklamy są logiczne. Ale czy ktoś z nas pójdzie do J&S i zamówi 100.000
      baryłek nierafinowanej ropy? Rafinerie też chyba raczej nie są podatne na takie
      rekalmy (tym bardziej, że J&S jest monopolistą)?

Chodzi o to by transferować kasę do tytułów piszacych korzystnie o spółce i
      atakujących rząd.
      • moroux Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 08:12
        A o PRze słyszałeś, ciemniaku? Kreowaniu dobrego wizerunku? A Dziennik już ci
        nie podchodzi? Podobno taki antyukładowy miał być? Ech, wy faszyści, wszędzie
        jakiś spisek... Trzeba się leczyć.
        • aradian Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 16:39
          moroux,skoro nie ma żadnego układu to dlaczego "Dziennik"miałby być
          antyukładowy???Czy zechcialbyś mi to łaskawie wyjaśnić. Jednocześnie proszę bez
          agresji i bez obelg,bo one przede wszystkim nie najlepiej świadczą o Tobie,a nie
          o tych w których są wymierzone.
          • moroux Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 21:09
            1. To ja twierdzę, że nie ma żadnego układu. Galba wręcz przeciwnie.
            2. Jeśli więc Dziennik jest antyukładowy wg galby, to dlaczego zamieszcza
            reklamy firmy sponsorujacej układ? Albo też są w układzie, albo układu nie ma.
            Tak czy inaczej - nie pasuje do teorii galby.
        • jola_z_dywit JAK legalnie sponsorować antypolski UKŁAD ??? 11.05.06, 19:19
          Tylko to chciał przekazać Kurski,i aż tyle.
          Przychylność antypolskiego medium które niczym ośmiornica ma wiele macek i
          sznurków jest ważna dla tego monopolisty,rachunek płacą Polacy na stacjach
          benzynowych.Rzeczywista potrzeba płatnej reklamy jest w tym wypadku tak samo
          uzasadniona jak reklama nawiązująca do informacji że jutro podczas dnia będzie
          jaśniej niż w nocy.

Ponoć naiwni politycznie?( sitwa układu SLD PO )nie widzą w tym nic złego,czy
          może to dziwić?
          Niespecjalnie!
          Tu przecież nie chodzi o rosądek w wydatkowaniu środków J@S bo za to zapłacimy
          wszyscy korzystający z paliw.
          Tu priorytetem jest przychylność,sądów z nadania AWS SLD,prokuratorów i całej
          sfery towarzyskicj nieformalnych powiązań UKłADU,gdy prawda o ośmiornicy
          paliwowej zaczyna być bardziej transparentna,
          • makulu Re: JAK legalnie sponsorować antypolski UKŁAD ?? 11.05.06, 19:46
            Gdzie byłaś słonko wczoraj jak kolesie z samogwałtu straszyli komornika Ziobrem.
            I ty masz czelność o układach mówić. Pozdrawiam
        • pollip Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 12.05.06, 08:14
          moroux napisał:

> A o PRze słyszałeś, ciemniaku?
          Ty jaśnie oświecony przygłupie , o tym on pisze tyle , że niest jak ty
          ograniczony do schematycznego słownictwa.
          Kreowaniu dobrego wizerunku? A Dziennik już ci
          > nie podchodzi? Podobno taki antyukładowy miał być? Ech, wy faszyści, wszędzie
          > jakiś spisek... Trzeba się leczyć.
          Prymitywie jeden ,świat rozumu i uczuć nie jest taki dwubiegunowy a smród
          agresywnego faszyzmu rżnie od ciebie że nozdrza ściska.
          Kawy nie pij bo cię jeszcze bardziej roztrzęsie.
          Walisz jak z odbytu a tu mogą być nawet dzieci choć na pewno nie twoje.

• yhy_yhy galba nie wie co to PR i kreowanie wizerunku... 11.05.06, 08:47
        ale szczekać potrafi...
        • galba Ciekawostka... 11.05.06, 14:52
          yhy_yhy napisał:

> ale szczekać potrafi...

Po 10 latach działalności, gdy przyszedł rząd, który "trzeba zwalczać" i który
          zwalczać pomogą sprzedajne media J&S nagle postanowiło "promować swój
          wizerunek"...
          • zkyc Galba! Weź się za tłuczenie...... 11.05.06, 15:01
            ....pisuaru!:)))
            To dobry worek treningowy!!!!
            I na dokładkę wdzięcznie głupi!:D
            Wpadek ci u nich bez liku i masz ogromny wybór tematów, jak w sam raz na twój
            poziom intelektualny!;)
          • jimmyjazz Re: Ciekawostka... 11.05.06, 16:01
            galba napisał:

> Po 10 latach działalności, gdy przyszedł rząd, który "trzeba zwalczać" i
            > który zwalczać pomogą sprzedajne media J&S nagle postanowiło "promować swój
            > wizerunek"...

J&S promuje swój wizerunek (niestety) nie od dziś. np truniej J&S cup w tym
            roku miał 5 edycję.
            Zreszta tutaj jest więcej
            www.jandsgroup.com/community_en.html
            Naciągasz fakty.
          • yhy_yhy galba na Ministra..w Ministerstwie Dziwnych Kroków 11.05.06, 16:12
          • funia81 Re: Ciekawostka... 11.05.06, 18:59
            A pamietasz moze, galbo glupiutka, jak Szwedzi reklamowali w GW swoje Grippeny?
            Chyba tez nie po to, zeby czytelnicy je kupili... PR, dziecko, PR.
            • mily_panocek Re: Ciekawostka... 11.05.06, 19:37
              Reklamowano rozne samoloty, miedzy innym dlatego ze miano dokonac wyboru. W
              przypadku J&S tego wyboru nie ma. Piarem wszystkiego nie wytlumaczesz.
      • like_o_nick Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 09:02
        Tak to jest, jak ignorant komentuje rzeczy, na których się nie zna. Może wtedy
        dojść do tak bzdurnych wniosków, jak ten, że "Chodzi o to by transferować kasę
        do tytułów piszacych korzystnie o spółce i atakujących rząd."
        Zwiększenie sprzedaży nie jest jedynym celem reklamy. Może nim być również:
        a) budowanie wizerunku marki towarowej
        b) budowanie wizerunku firmy
        To jest elementarz marketingu. Dlatego dobra rada do przemyślenia dla galby:
        może niekoniecznie sensowne jest upieranie się, aby komentować absolutnie każdy
        artykuł GW. Pozwoliłoby to na uniknięcie takich kompromitacji jak ta.
        • majowa_jutrzenka Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 09:16
          Idąc tym tropem należałoby odradzić galbie komentarzy czegokolwiek ;-)
          • like_o_nick Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 09:58
            Masz oczywiście rację ;)
            Osiągnięcie takiego celu jest jednak całkowicie nierealne, dlatego wysunąłem
            mniej radykalny postulat.
            Nota bene, w jego skuteczność też nie wierzę, tym bardziej że zauważyłem, że
            galba pisze do każdego artykułu tylko jeden post, po którym nie wdaje się już w
            zadną polemikę, jest więc wielce prawdopodobne, że nawet nie przeczyta mojego
            postu. Ale co szkodziło spróbować ?
            • maruda.r Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 10:10
              like_o_nick napisał:

> Masz oczywiście rację ;)
              > Osiągnięcie takiego celu jest jednak całkowicie nierealne, dlatego wysunąłem
              > mniej radykalny postulat.

Namawianie galby do myslenia, to namawianie go do walenia głowa w ścianę. I
              czasam przynosi to pozytywne efekty - nie pisze.

• like_o_nick A to galba właśnie ! 11.05.06, 11:17
                maruda.r napisał:

> Namawianie galby do myslenia, to namawianie go do walenia głowa w ścianę. I
                > czasam przynosi to pozytywne efekty - nie pisze.

Dobre :-)
                Galba jest dla mnie dosyć intrygującym przypadkiem. Fakt że nigdy nie odpowiada
                na posty innych, ergo - nie interesuje go dyskusja lecz jedynie przekazanie
                własnego stanowiska, może świadczyć, że jego aktywnośc jest wynikiem:
                a) wypełniania obowiązków słuzbowych
                b) misji
                Obawiam się, że obie te możliwości nie mają wiele wspólnego z myśleniem, a tym
                bardziej z otwartością na argumenty.
                • moroux Re: A to galba właśnie ! 11.05.06, 12:02
                  A ja mam jeszcze trzecią opcję - chodzi o promocje swojej strony internetowej i
                  nabijanie sobie licznika odwiedzin.
                  • like_o_nick Re: A to galba właśnie ! 11.05.06, 12:28
                    moroux napisał:

> A ja mam jeszcze trzecią opcję - chodzi o promocje swojej strony internetowej
                    > i nabijanie sobie licznika odwiedzin.

Fakt, o tym nie pomyślałem. Pewnie dlatego, że tego typu podejście nie leży w
                    mojej naturze. W gruncie rzeczy, twoje wyjaśnienie nie jest chyba alternatywne
                    tylko uzupełniające w stosunku do mojego mojego.
                • galba Ech... ta skłonność lewaków do kłamstwa... 11.05.06, 14:50
                  > Galba jest dla mnie dosyć intrygującym przypadkiem. Fakt że nigdy nie
                  > odpowiada na posty innych,

"Nigdy"... Ładnie tak kłamać? Kłamstwo w ustach lewicowca to jak smoczek dla
                  niemowlęcia - stan naturalny.
                  • like_o_nick Re: Ech... ta skłonność lewaków do kłamstwa... 11.05.06, 15:14
                    Przyznaję, że minąłem się z prawdą pisząc, że nigdy nie odpowiadasz na posty
                    innych. Właśnie wróciłem z dyskusji dot. wypowiedzi Wierzejskiego o
                    homoseksualistach, gdzie faktycznie jesteś (byłeś) bardzo aktywny. Na swoje
                    usprawiedliwienie mogę jedynie powiedzieć, że wczesniej podobnych przypadków
                    nie odnotowałem (a widywałem twoje posty pod wieloma artykułami).

Dwie uwagi do twego postu:
                    1. Kłamstwo to jest świadome mówienie nieprawdy. Ja wydając opinię o tobie,
                    bazowałem na swoim doświadczeniu i nie byłem świadom że jest to nieprawda.
                    Można mi zatem zarzucić nieuprawnione i pochopne uogólnienie, ale nie kłamstwo.
                    Powinienem był napisać "zazwyczaj nie odpowiada" a nie "nigdy nie odpowiada".
                    2. Nazwanie mnie lewakiem setnie mnie ubawiło, a także utwierdziło moją opinię
                    o tobie jako o gościu, który wszędzie węszy spiski i na siłe polityzuje (czyli
                    osadza w kontekście politycznym) wszystkie aspekty życia.
                    • rafvonthorn Re: Ech... ta skłonność lewaków do kłamstwa... 11.05.06, 17:25
                      Już dajcie spokój. Jeszcze, nie daj boże, Marcin przestanie pisać i nie będzie
                      się z czego wspólnie pośmiać. Doceńcie błazna, może nie jest Stańczykiem, ale
                      już do Pietrzaka mu niedaleko...
        • rmstemero Oczekujesz na serio 11.05.06, 18:30
          ze osobnicy typu Galby beda rozumieli elementarz marketingu? On spiski wszedzie
          widzi straszliwe i rzeczywistosc mu zagraza.
        • moher75 doczytaj... 11.05.06, 21:59
          ...bo pewne kroki marketingowe czyni się w pewnych określonych momentach.
          PR - zgadza się ale głównie w kontekście afery paliwowej, przed opinią
          publiczną. Dziwnym trafem J&S PR buduje się przed elektoratem tylko jednej
          opcji politycznej - co skłania mnie jednak ku argumentom Galby...

Łapówka za medialną ochronę...
      • tiales1 galba..kurski reklamuje PIS w mediach sekty RM? 11.05.06, 10:57
        dlaczego?
        • moher75 sekty ? 11.05.06, 22:02
          Przyznaje - czasami słucham ale o żadnej sekcie nie słyszałem...
          Sektą pachnie to "liberalne" forum pełne ślepej agresji
      • psychokiller Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 14:24
        galba: a po co reklamowal sie w prasie polskiej Lockheed martin ze swoim F-16? moze dlatego, ze przecietny Polak chcialby sobie kupic taki samolocik i pobrykac w powietrzu?
        • mily_panocek Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 18:24
          No wlasnie, jak sadzisz, czemu reklamowano te stare samoloty?
      • lew_konia Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 14:32
        To dlaczego - drogi galbo - Szwedzi reklamowali w Wyborczej (i nie tylko)
        Grippeny, a Amerykanie F-16? Który z czytelników GW zakupił Grippena lub F-16?
        To tez dowód na przelewanie kasy dla Agory?
      • jimmyjazz Galba! Ten post to kompletna kompromitacja 11.05.06, 14:39
        Jakiś czas temu to jeszcze zdarzało ci się coś sensownego napisac. Teraz już
        bełkoczesz, Samoobrony bronisz jak Jarek K. dziewictwa, a ten post to juz
        szczyt manipulacji i/lub ignoranctwa. Ciekwe jest również to po co J&S
        organizuje turniej tenisowy? Pewnie tenisistki też są w układzie i wygrane w
        turnieju to jest metoda na transfer zysków zagranicę.

Brak słów. Najlepsza szkoła Kurskiego.
        • galba A gdzie "bronię Samoobrony"? 11.05.06, 14:48
          Chciałbym się dowiedzieć. Żeby uniknąc takiego błędu w przyszłosci...

> Jakiś czas temu to jeszcze zdarzało ci się coś sensownego napisac. Teraz już
          > bełkoczesz, Samoobrony bronisz jak Jarek K. dziewictwa, a ten post to juz
          > szczyt manipulacji i/lub ignoranctwa. Ciekwe jest również to po co J&S
          > organizuje turniej tenisowy? Pewnie tenisistki też są w układzie i wygrane w
          > turnieju to jest metoda na transfer zysków zagranicę.
          >
          > Brak słów. Najlepsza szkoła Kurskiego.
          >
          • jimmyjazz Re: A gdzie "bronię Samoobrony"? 11.05.06, 15:33
            galba napisał:

> Chciałbym się dowiedzieć. Żeby uniknąc takiego błędu w przyszłosci...

Kiedyś pisałeś tak:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=27174615&a=27174615
            Zresztą słusznie.

A dzisiaj tak:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41622339&a=41622339
            A dobrze wiesz że straszyli. Jak ktos mówi "bo wysłał mnie Ziobro z tym pismem"
            oraz "To pismo mamy panu wręczyć i pan na podstawie tego pisma odwołuje ten
            przetarg"

to jest to zastraszanie, bo nie powołuje sie na ministra sprawiedliwości po to
            żeby komornika zachęcić do licytacji.
            Jak na osobe o tak radykalnych poglądach dziwny przypadek.
            No ale rozumie Cie - nie Ty pierwszy jesteś zaskoczony tym co robi pan prezes i
            teraz trzeba się powolutku wycofywac.
            • simplex Re: A gdzie "bronię Samoobrony"? 11.05.06, 16:39
              "Zawsze było wiadomo, że SLD-UP-Samoobrona to to samo." - Galba

Wyborne.
          • rmstemero Alzheimer 11.05.06, 18:33
            to straszna choroba Galbowski
      • rysio Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 17:55
        Mają tez układ z producentami rakiet tenisowych i dlatego sponsoruja turniej.
        Oj ciemnota w tym pisuarowym ludzie, oj ciemnota...
      • trewas Ty Galba w ogóle mało rozumiesz ale za to dużo się 11.05.06, 18:48
        wymądrzasz.

Jak każdy typowy podkszatlcony lumpenprolet albo pauperinteligent.

Może by tak jednak poczytać książki - to bardzo poszerza horyzonty.
    • p26 Kurskiego na należy karać! 11.05.06, 10:36
      Jego należy leczyć!
      • foruman Niech Kurskiego Wierzejek pałą zleje ;-))) 11.05.06, 11:05
    • tiales1 podobno babka Kurskiego... a co tam..prawda wyjdz 11.05.06, 11:20
      prawda wyjdzie w odpowiednim czasie z ust przyjaciół z LPR!
    • jas Kurski to fuckterrier a nie pitbull! 11.05.06, 13:52
      W dodatku bez jaj.
    • hehenio Durex też mu winien wdzięczność... 11.05.06, 13:56
      Jak ktoś popatrzy na tę twarz szlachetną, zaraz pomyśli, że coś by na nią
      trzeba założyć!
    • indeed4 Kto widział minę Kurskiego 11.05.06, 14:01
      gdy rozbawiona jego szarżą na GW J. Staniszkis uświadomiła widzom "warto
      rozmawiać" , że J&S za rządów AWS i Krzaklewskiego brało udział w transakcjach
      związanych ze Stocznią Gdynia ?

"U nas istnieje komisja orlenowska, dzięki której wiele się dowiadujemy, bez
      której np. sprawa Dochnala w ogóle by nie wypłynęła, nawet gdyby nasz wywiad to
      wszystko podsłuchał. A jednocześnie ciągle trwają procesy gospodarcze, będące
      przedmiotem śledztwa komisji czy dochodzeń prokuratury. W strategicznym
      Naftoporcie już dzisiaj znaczące udziały ma firma J&S, a w ramach uchwalonej
      przez Sejm, niekontrolowanej i niepotrzebnej prywatyzacji portów morskich ma
      podobno obiecane objęcie do 25 procent udziałów. I to wszystko dzieje się
      nadal, pod nosem komisji orlenowskiej, niezależnie od odgrywanego politycznego
      spektaklu z udziałem lewicy i prawicy"

efakt.pl/artykuly/artykul.aspx/Artykul/44425

• mily_panocek Re: Kto widział minę Kurskiego 11.05.06, 19:39
        A kogo bys sie spodziewal, szejka saudyjskiego?
    • heniohenio1 Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 14:27
      blog.marazm.pl , właściwie to Kurski zapomniał o jednym, sam wygląda jak
      wyprowadzony miliard
      • metall Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 14:36
        Kiedyś był taki teleturniej "Miliard z rozumu" - czy jakoś tak. To o Jacku było?
    • heniohenio1 Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 14:30
      blog.marazm.pl , Jacek Kurski, prawie polityk, prawie robi wielką różnicę
    • mika68 boicie się CBA jak ognia! Kazde dziecko wie,że J&S 11.05.06, 15:38
      wydaje od dawna sporą kaskę na celowe artykuły w GWnie!
      Nareszcie cień Rywina znowu spogląda na Rapaczynsky i spółkę!
      • rysio Re: boicie się CBA jak ognia! Kazde dziecko wie,ż 11.05.06, 17:57
        mika68 napisała:

> wydaje od dawna sporą kaskę na celowe artykuły w GWnie!
        > Nareszcie cień Rywina znowu spogląda na Rapaczynsky i spółkę!

Jak udowodnić cos, czego nie można udowodnić? Pisząc "każde dziecko nie wie".
        Bo jesli ktoś nie wie, to jest częścią "układu" w tym waszym pisuarowym
        świecie, prawda?
        • d_arek_d Re: boicie się CBA jak ognia! Kazde dziecko wie,ż 11.05.06, 22:22
          rysio napisał:

> mika68 napisała:
          >
          > > wydaje od dawna sporą kaskę na celowe artykuły w GWnie!
          > > Nareszcie cień Rywina znowu spogląda na Rapaczynsky i spółkę!
          >
          > Jak udowodnić cos, czego nie można udowodnić? Pisząc "każde dziecko nie wie".
          > Bo jesli ktoś nie wie, to jest częścią "układu" w tym waszym pisuarowym
          > świecie, prawda?

...bo PiS wykonano technologią starszą niż telewizory czarno-białe Unitra
          Biazet. Taki telewizor ma odcienie szarości, od czerni aż do białości (coś mi
          ten rym przypomina :)), zaś PiS... poprzestaje na dwóch krańcowo
          przeciwstawnych kolorach. A przynajmniej wydają mu się przeciwstawne, bo
          przypominam że czerń jest odcieniem białości i na odwrót!
    • piss-on-pis4 Jacek Kurski w kampanii J&S - odmowa amoralna 11.05.06, 16:00
      jacek2235 napisał:
      > A dlaczego J@S nie zadeklarowała Kurskiemu pokrycia kosztów wynajęcia
      > adwokata i procesu???????

Nie rozumiałem jako dziecko, co to jest Front Jedności Narodu.
      Teraz doskonale wiem co znaczy TsQWZ (Totalne sQrwienie Wzoców Moralnych)
    • tales1 Nie zakneblujecie ust Jackowi Kurskiemu! Wciągnie 11.05.06, 17:08
      was nosem!
      • rafvonthorn Re: Nie zakneblujecie ust Jackowi Kurskiemu! Wcią 11.05.06, 17:28
        Fuj, zachowaj swoje ćpuńskie opisy dla koleżków, mnie to niesmaczy...
      • zgodnik1 tales1.Kurski, tak jak ty i rydzyk... łajza! 11.05.06, 21:52
    • ssadam [...] 11.05.06, 17:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • paisanos Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 17:53
      Brawo :)
      Jedyne na co ten człowiek zasługuje, oprócz "dania w papę"
      to wyśmiewanie go w każdy z możliwych sposbów!!!
    • chris12 PiS partią ciemnoty i warcholstwa.... 11.05.06, 18:01
      Język i sposób dialogu reprezentowany przez posłów Kurskiego i Zawiszę
      potwierdza tezę, że jest to partia awanturników politycznych i demagogów.
    • moher75 Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 21:48
      Czy wykupienie reklamy nie jest "finansowym układem" ?
      A może GW chce pozwać Kurskiego o niesłuszne stwierdzenie o "nagonce na
      PIS" .. ;-)
      • noone13 postulat! 11.05.06, 23:30
        wydaje się, że jest coraz mniej zwolenników GW na forum GW!
        W związku z czym, proponuje przeciwnikom jednodniowy bojkot forum.
        Przekonajmy się czy kłamstwo popłaca!
    • kgogol Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 13.05.06, 04:00
      Mozna watek ciagnac dlugo.Szkoda tylko,ze ani w wypowiedziach Kurskiego ani
      pozniej w waszych postach nie ma argumentow.To tak jakby parafrazowac Sztuhra
      w piosnece "Spiewac kazdy moze,jeden lepiej,drugi gorzej..."
      Slusznie J&B pogratulowala Kurskiemu reklamy lecz on tego pewnie nie zrozumie
      bo zlosc i nienawisc zaslanija oczy,ktore tesknie wypatruja rozumu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka