jacek2235 11.05.06, 07:16 A dlaczego J@S nie zadeklarowała Kurskiemu pokrycia kosztów wynajęcia adwokata i procesu??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek2235 J@S procesie Kurskiego 11.05.06, 07:18 A dlaczego J@S nie zadeklarowała Kurskiemu pokrycia kosztów wynajęcia adwokata i procesu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
nikitiki Re: J@S procesie Kurskiego 11.05.06, 13:49 bo mu sie nie chcialo;) Podobno proste sposoby na osiaganie dobrych wyników ;) Dobre wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 Widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 18:50 Byl the best! Powinni go puszczac codziennie w porze kiedy wszyscy polscy "intelektualisci" zasiadaja przed telewizorem (dobranocka) to moze ciemna łże-inteligencka masa by co zrozumiala. Prostota przekazu, celne argumenty, zatkało nawet obecna w programie Janine Paralitykowską. Brawo Jacuś! Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: Widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 18:59 mr_perfekt_2 napisał: > Byl the best! > Prostota przekazu, celne argumenty, zatkało nawet obecna w > programie Janine Paralitykowską. Brawo Jacuś! Ta pani to robila raczej za zagluszarke, starala sie przekrzyczec Kurskiego, gdy tylko ten zabieral glos, ale slabo jej to wychodzilo - o czym moze swiadczyc jej markotna mina na koncu... :) Pan Jacek Kurski byl rzeczywiscie dobry i skuteczny, dlatego tak bardzo wsciekaja sie niektorzy (tez na tutejszym forum). Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 I ja widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 19:38 Słuchając go, podobnie jak Michalkiewicza, Macierewicza czy Pęka człowiek wie że oddycha i żyje. Poza rzeczową i sensowną argumentacją można nacieszyć ucho także piękną polszczyzną. Paru normalnych jak widać jeszcze zostało pomimo usilnych starań. Nie wiem dlaczego, ale J. Paralitykowa zawsze kojarzyła mi się (poza brzękiem nożyczek) z reklamą etopiryny i środków przeczyszczających. Brawo panie Jacku, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: I ja widzialem Jacka w tym programie... 11.05.06, 19:48 jama314 napisał: > Nie wiem dlaczego, ale J. Paralitykowa zawsze kojarzyła mi się (poza > brzękiem nożyczek) z reklamą etopiryny i środków przeczyszczających. :)) Cos w tym jest... Ale fryzura trzymala :) Brawo panie Jacku, tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
makulu Powaliło was z tymi brawami ????? 11.05.06, 19:54 Czyżby J&S miało w kieszeni wszystkie znaczące tytuły w Polsce? Kaczany mają szajbę na punkcie spiskowej teori dziejów ale to już wałek. Może jeszcze Papierza kupią w czasie pielgrzymki żeby tylko za nich się modlił ? I to wszystko z winy PO oczywiście. Wyluzujcie PISki Odpowiedz Link Zgłoś
pollip Re: Powaliło was z tymi brawami ????? 12.05.06, 08:05 Chyba nie przeczytałem dokładnie bo wydawało mi się , że ktoś o zniesławieniu GW wspominał. A jeśli tak to co to za bzdura. Prędzej perpetum mobille zostanie uruchomione niż ktoś zdoła tę ... zniesławić. Chyba , że to tak jak zgwałcić nimfomankę. Odpowiedz Link Zgłoś
trollskog Jak slucham Jacka to mnie skreca... 11.05.06, 19:59 Jest niewielu takich ludzi, ktorych jak widze, to mam ochote "dac im w pape". Po Lukaszence na drugim miejscu jest wlasnie Kurski. Sposob jego wypowiedzi, bezczelne klamstwa i obelgi sprawiaja, ze inteligentny czlowiek dostaje mdlosci. Zastanawiam sie dlaczego on jeszcze jest w tej partii, pewnie dlatego, ze jego brudna kampania przynosi efekty. Niemniej jesli PiS pozbyloby sie Kurskiego, Zawiszy i Gosiewskiego to moja opinia o tej partii polepszylaby sie o 300%. Przez takich ludzi jest to partia z elektoratem o raczej przecietnych zdolnosciach intelektualnych. Gdyby zmienili styl rzadzenia i niektore osoby (ktore zreszta za ten styl odpowiadaja) to moglaby to byc nawet ciekawa alternatywa dla partii liberalnych. Ale teraz trudno oprzec sie wrazeniu, ze ludzi majacych wlasne poglady, ale niezgodne z pogladami PiSu, PiS ma za przeproszeniem gleboko w d... -TS Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: Widzialem Jacka ..chamisko, kapo..-Golota 11.05.06, 19:28 mr_perfekt_2 napisał: > Byl the best! > > Powinni go puszczac codziennie w porze kiedy wszyscy polscy "intelektualisci" > Niesamowity talent na nastepne obozy koncentracyjne!! Chamisko, prymitywne chamisko, i takich gnoji przyjeto do Unii !! Odpowiedz Link Zgłoś
mily_panocek Re: Widzialem Jacka ..chamisko, kapo..-Golota 11.05.06, 19:35 Paradowska to pewnie za to Twoj idol i arbiter elegantiarum. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 Rózne sa zboczenia 12.05.06, 07:55 waszym jest kurski,tylko cimna masa potrzebuje przewodnika na druga stronę gdyż samodzielnie nawet oddychac nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
galba Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 07:34 Kawa, samochów, usługi finansowe... to czytelkin GW czy Newsweeka może kupić. Takie reklamy są logiczne. Ale czy ktoś z nas pójdzie do J&S i zamówi 100.000 baryłek nierafinowanej ropy? Rafinerie też chyba raczej nie są podatne na takie rekalmy (tym bardziej, że J&S jest monopolistą)? Chodzi o to by transferować kasę do tytułów piszacych korzystnie o spółce i atakujących rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 08:12 A o PRze słyszałeś, ciemniaku? Kreowaniu dobrego wizerunku? A Dziennik już ci nie podchodzi? Podobno taki antyukładowy miał być? Ech, wy faszyści, wszędzie jakiś spisek... Trzeba się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 16:39 moroux,skoro nie ma żadnego układu to dlaczego "Dziennik"miałby być antyukładowy???Czy zechcialbyś mi to łaskawie wyjaśnić. Jednocześnie proszę bez agresji i bez obelg,bo one przede wszystkim nie najlepiej świadczą o Tobie,a nie o tych w których są wymierzone. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 21:09 1. To ja twierdzę, że nie ma żadnego układu. Galba wręcz przeciwnie. 2. Jeśli więc Dziennik jest antyukładowy wg galby, to dlaczego zamieszcza reklamy firmy sponsorujacej układ? Albo też są w układzie, albo układu nie ma. Tak czy inaczej - nie pasuje do teorii galby. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit JAK legalnie sponsorować antypolski UKŁAD ??? 11.05.06, 19:19 Tylko to chciał przekazać Kurski,i aż tyle. Przychylność antypolskiego medium które niczym ośmiornica ma wiele macek i sznurków jest ważna dla tego monopolisty,rachunek płacą Polacy na stacjach benzynowych.Rzeczywista potrzeba płatnej reklamy jest w tym wypadku tak samo uzasadniona jak reklama nawiązująca do informacji że jutro podczas dnia będzie jaśniej niż w nocy. Ponoć naiwni politycznie?( sitwa układu SLD PO )nie widzą w tym nic złego,czy może to dziwić? Niespecjalnie! Tu przecież nie chodzi o rosądek w wydatkowaniu środków J@S bo za to zapłacimy wszyscy korzystający z paliw. Tu priorytetem jest przychylność,sądów z nadania AWS SLD,prokuratorów i całej sfery towarzyskicj nieformalnych powiązań UKłADU,gdy prawda o ośmiornicy paliwowej zaczyna być bardziej transparentna, Odpowiedz Link Zgłoś
makulu Re: JAK legalnie sponsorować antypolski UKŁAD ?? 11.05.06, 19:46 Gdzie byłaś słonko wczoraj jak kolesie z samogwałtu straszyli komornika Ziobrem. I ty masz czelność o układach mówić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pollip Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 12.05.06, 08:14 moroux napisał: > A o PRze słyszałeś, ciemniaku? Ty jaśnie oświecony przygłupie , o tym on pisze tyle , że niest jak ty ograniczony do schematycznego słownictwa. Kreowaniu dobrego wizerunku? A Dziennik już ci > nie podchodzi? Podobno taki antyukładowy miał być? Ech, wy faszyści, wszędzie > jakiś spisek... Trzeba się leczyć. Prymitywie jeden ,świat rozumu i uczuć nie jest taki dwubiegunowy a smród agresywnego faszyzmu rżnie od ciebie że nozdrza ściska. Kawy nie pij bo cię jeszcze bardziej roztrzęsie. Walisz jak z odbytu a tu mogą być nawet dzieci choć na pewno nie twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy galba nie wie co to PR i kreowanie wizerunku... 11.05.06, 08:47 ale szczekać potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ciekawostka... 11.05.06, 14:52 yhy_yhy napisał: > ale szczekać potrafi... Po 10 latach działalności, gdy przyszedł rząd, który "trzeba zwalczać" i który zwalczać pomogą sprzedajne media J&S nagle postanowiło "promować swój wizerunek"... Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Galba! Weź się za tłuczenie...... 11.05.06, 15:01 ....pisuaru!:))) To dobry worek treningowy!!!! I na dokładkę wdzięcznie głupi!:D Wpadek ci u nich bez liku i masz ogromny wybór tematów, jak w sam raz na twój poziom intelektualny!;) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Ciekawostka... 11.05.06, 16:01 galba napisał: > Po 10 latach działalności, gdy przyszedł rząd, który "trzeba zwalczać" i > który zwalczać pomogą sprzedajne media J&S nagle postanowiło "promować swój > wizerunek"... J&S promuje swój wizerunek (niestety) nie od dziś. np truniej J&S cup w tym roku miał 5 edycję. Zreszta tutaj jest więcej www.jandsgroup.com/community_en.html Naciągasz fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ciekawostka... 11.05.06, 18:59 A pamietasz moze, galbo glupiutka, jak Szwedzi reklamowali w GW swoje Grippeny? Chyba tez nie po to, zeby czytelnicy je kupili... PR, dziecko, PR. Odpowiedz Link Zgłoś
mily_panocek Re: Ciekawostka... 11.05.06, 19:37 Reklamowano rozne samoloty, miedzy innym dlatego ze miano dokonac wyboru. W przypadku J&S tego wyboru nie ma. Piarem wszystkiego nie wytlumaczesz. Odpowiedz Link Zgłoś
like_o_nick Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 09:02 Tak to jest, jak ignorant komentuje rzeczy, na których się nie zna. Może wtedy dojść do tak bzdurnych wniosków, jak ten, że "Chodzi o to by transferować kasę do tytułów piszacych korzystnie o spółce i atakujących rząd." Zwiększenie sprzedaży nie jest jedynym celem reklamy. Może nim być również: a) budowanie wizerunku marki towarowej b) budowanie wizerunku firmy To jest elementarz marketingu. Dlatego dobra rada do przemyślenia dla galby: może niekoniecznie sensowne jest upieranie się, aby komentować absolutnie każdy artykuł GW. Pozwoliłoby to na uniknięcie takich kompromitacji jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_jutrzenka Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 09:16 Idąc tym tropem należałoby odradzić galbie komentarzy czegokolwiek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
like_o_nick Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 09:58 Masz oczywiście rację ;) Osiągnięcie takiego celu jest jednak całkowicie nierealne, dlatego wysunąłem mniej radykalny postulat. Nota bene, w jego skuteczność też nie wierzę, tym bardziej że zauważyłem, że galba pisze do każdego artykułu tylko jeden post, po którym nie wdaje się już w zadną polemikę, jest więc wielce prawdopodobne, że nawet nie przeczyta mojego postu. Ale co szkodziło spróbować ? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 10:10 like_o_nick napisał: > Masz oczywiście rację ;) > Osiągnięcie takiego celu jest jednak całkowicie nierealne, dlatego wysunąłem > mniej radykalny postulat. ************************************** Namawianie galby do myslenia, to namawianie go do walenia głowa w ścianę. I czasam przynosi to pozytywne efekty - nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
like_o_nick A to galba właśnie ! 11.05.06, 11:17 maruda.r napisał: > Namawianie galby do myslenia, to namawianie go do walenia głowa w ścianę. I > czasam przynosi to pozytywne efekty - nie pisze. Dobre :-) Galba jest dla mnie dosyć intrygującym przypadkiem. Fakt że nigdy nie odpowiada na posty innych, ergo - nie interesuje go dyskusja lecz jedynie przekazanie własnego stanowiska, może świadczyć, że jego aktywnośc jest wynikiem: a) wypełniania obowiązków słuzbowych b) misji Obawiam się, że obie te możliwości nie mają wiele wspólnego z myśleniem, a tym bardziej z otwartością na argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: A to galba właśnie ! 11.05.06, 12:02 A ja mam jeszcze trzecią opcję - chodzi o promocje swojej strony internetowej i nabijanie sobie licznika odwiedzin. Odpowiedz Link Zgłoś
like_o_nick Re: A to galba właśnie ! 11.05.06, 12:28 moroux napisał: > A ja mam jeszcze trzecią opcję - chodzi o promocje swojej strony internetowej > i nabijanie sobie licznika odwiedzin. Fakt, o tym nie pomyślałem. Pewnie dlatego, że tego typu podejście nie leży w mojej naturze. W gruncie rzeczy, twoje wyjaśnienie nie jest chyba alternatywne tylko uzupełniające w stosunku do mojego mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ech... ta skłonność lewaków do kłamstwa... 11.05.06, 14:50 > Galba jest dla mnie dosyć intrygującym przypadkiem. Fakt że nigdy nie > odpowiada na posty innych, "Nigdy"... Ładnie tak kłamać? Kłamstwo w ustach lewicowca to jak smoczek dla niemowlęcia - stan naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
like_o_nick Re: Ech... ta skłonność lewaków do kłamstwa... 11.05.06, 15:14 Przyznaję, że minąłem się z prawdą pisząc, że nigdy nie odpowiadasz na posty innych. Właśnie wróciłem z dyskusji dot. wypowiedzi Wierzejskiego o homoseksualistach, gdzie faktycznie jesteś (byłeś) bardzo aktywny. Na swoje usprawiedliwienie mogę jedynie powiedzieć, że wczesniej podobnych przypadków nie odnotowałem (a widywałem twoje posty pod wieloma artykułami). Dwie uwagi do twego postu: 1. Kłamstwo to jest świadome mówienie nieprawdy. Ja wydając opinię o tobie, bazowałem na swoim doświadczeniu i nie byłem świadom że jest to nieprawda. Można mi zatem zarzucić nieuprawnione i pochopne uogólnienie, ale nie kłamstwo. Powinienem był napisać "zazwyczaj nie odpowiada" a nie "nigdy nie odpowiada". 2. Nazwanie mnie lewakiem setnie mnie ubawiło, a także utwierdziło moją opinię o tobie jako o gościu, który wszędzie węszy spiski i na siłe polityzuje (czyli osadza w kontekście politycznym) wszystkie aspekty życia. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Ech... ta skłonność lewaków do kłamstwa... 11.05.06, 17:25 Już dajcie spokój. Jeszcze, nie daj boże, Marcin przestanie pisać i nie będzie się z czego wspólnie pośmiać. Doceńcie błazna, może nie jest Stańczykiem, ale już do Pietrzaka mu niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Oczekujesz na serio 11.05.06, 18:30 ze osobnicy typu Galby beda rozumieli elementarz marketingu? On spiski wszedzie widzi straszliwe i rzeczywistosc mu zagraza. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 doczytaj... 11.05.06, 21:59 ...bo pewne kroki marketingowe czyni się w pewnych określonych momentach. PR - zgadza się ale głównie w kontekście afery paliwowej, przed opinią publiczną. Dziwnym trafem J&S PR buduje się przed elektoratem tylko jednej opcji politycznej - co skłania mnie jednak ku argumentom Galby... Łapówka za medialną ochronę... Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 galba..kurski reklamuje PIS w mediach sekty RM? 11.05.06, 10:57 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 sekty ? 11.05.06, 22:02 Przyznaje - czasami słucham ale o żadnej sekcie nie słyszałem... Sektą pachnie to "liberalne" forum pełne ślepej agresji Odpowiedz Link Zgłoś
psychokiller Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 14:24 galba: a po co reklamowal sie w prasie polskiej Lockheed martin ze swoim F-16? moze dlatego, ze przecietny Polak chcialby sobie kupic taki samolocik i pobrykac w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
mily_panocek Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 18:24 No wlasnie, jak sadzisz, czemu reklamowano te stare samoloty? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 14:32 To dlaczego - drogi galbo - Szwedzi reklamowali w Wyborczej (i nie tylko) Grippeny, a Amerykanie F-16? Który z czytelników GW zakupił Grippena lub F-16? To tez dowód na przelewanie kasy dla Agory? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Galba! Ten post to kompletna kompromitacja 11.05.06, 14:39 Jakiś czas temu to jeszcze zdarzało ci się coś sensownego napisac. Teraz już bełkoczesz, Samoobrony bronisz jak Jarek K. dziewictwa, a ten post to juz szczyt manipulacji i/lub ignoranctwa. Ciekwe jest również to po co J&S organizuje turniej tenisowy? Pewnie tenisistki też są w układzie i wygrane w turnieju to jest metoda na transfer zysków zagranicę. Brak słów. Najlepsza szkoła Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
galba A gdzie "bronię Samoobrony"? 11.05.06, 14:48 Chciałbym się dowiedzieć. Żeby uniknąc takiego błędu w przyszłosci... > Jakiś czas temu to jeszcze zdarzało ci się coś sensownego napisac. Teraz już > bełkoczesz, Samoobrony bronisz jak Jarek K. dziewictwa, a ten post to juz > szczyt manipulacji i/lub ignoranctwa. Ciekwe jest również to po co J&S > organizuje turniej tenisowy? Pewnie tenisistki też są w układzie i wygrane w > turnieju to jest metoda na transfer zysków zagranicę. > > Brak słów. Najlepsza szkoła Kurskiego. > Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: A gdzie "bronię Samoobrony"? 11.05.06, 15:33 galba napisał: > Chciałbym się dowiedzieć. Żeby uniknąc takiego błędu w przyszłosci... Kiedyś pisałeś tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=27174615&a=27174615 Zresztą słusznie. A dzisiaj tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41622339&a=41622339 A dobrze wiesz że straszyli. Jak ktos mówi "bo wysłał mnie Ziobro z tym pismem" oraz "To pismo mamy panu wręczyć i pan na podstawie tego pisma odwołuje ten przetarg" to jest to zastraszanie, bo nie powołuje sie na ministra sprawiedliwości po to żeby komornika zachęcić do licytacji. Jak na osobe o tak radykalnych poglądach dziwny przypadek. No ale rozumie Cie - nie Ty pierwszy jesteś zaskoczony tym co robi pan prezes i teraz trzeba się powolutku wycofywac. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: A gdzie "bronię Samoobrony"? 11.05.06, 16:39 "Zawsze było wiadomo, że SLD-UP-Samoobrona to to samo." - Galba Wyborne. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio Re: Po co J&S się reklamuje w prasie? 11.05.06, 17:55 Mają tez układ z producentami rakiet tenisowych i dlatego sponsoruja turniej. Oj ciemnota w tym pisuarowym ludzie, oj ciemnota... Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Ty Galba w ogóle mało rozumiesz ale za to dużo się 11.05.06, 18:48 wymądrzasz. Jak każdy typowy podkszatlcony lumpenprolet albo pauperinteligent. Może by tak jednak poczytać książki - to bardzo poszerza horyzonty. Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 podobno babka Kurskiego... a co tam..prawda wyjdz 11.05.06, 11:20 prawda wyjdzie w odpowiednim czasie z ust przyjaciół z LPR! Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Durex też mu winien wdzięczność... 11.05.06, 13:56 Jak ktoś popatrzy na tę twarz szlachetną, zaraz pomyśli, że coś by na nią trzeba założyć! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kto widział minę Kurskiego 11.05.06, 14:01 gdy rozbawiona jego szarżą na GW J. Staniszkis uświadomiła widzom "warto rozmawiać" , że J&S za rządów AWS i Krzaklewskiego brało udział w transakcjach związanych ze Stocznią Gdynia ? "U nas istnieje komisja orlenowska, dzięki której wiele się dowiadujemy, bez której np. sprawa Dochnala w ogóle by nie wypłynęła, nawet gdyby nasz wywiad to wszystko podsłuchał. A jednocześnie ciągle trwają procesy gospodarcze, będące przedmiotem śledztwa komisji czy dochodzeń prokuratury. W strategicznym Naftoporcie już dzisiaj znaczące udziały ma firma J&S, a w ramach uchwalonej przez Sejm, niekontrolowanej i niepotrzebnej prywatyzacji portów morskich ma podobno obiecane objęcie do 25 procent udziałów. I to wszystko dzieje się nadal, pod nosem komisji orlenowskiej, niezależnie od odgrywanego politycznego spektaklu z udziałem lewicy i prawicy" efakt.pl/artykuly/artykul.aspx/Artykul/44425 Odpowiedz Link Zgłoś
mily_panocek Re: Kto widział minę Kurskiego 11.05.06, 19:39 A kogo bys sie spodziewal, szejka saudyjskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
heniohenio1 Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 14:27 blog.marazm.pl , właściwie to Kurski zapomniał o jednym, sam wygląda jak wyprowadzony miliard Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 14:36 Kiedyś był taki teleturniej "Miliard z rozumu" - czy jakoś tak. To o Jacku było? Odpowiedz Link Zgłoś
heniohenio1 Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 14:30 blog.marazm.pl , Jacek Kurski, prawie polityk, prawie robi wielką różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 boicie się CBA jak ognia! Kazde dziecko wie,że J&S 11.05.06, 15:38 wydaje od dawna sporą kaskę na celowe artykuły w GWnie! Nareszcie cień Rywina znowu spogląda na Rapaczynsky i spółkę! Odpowiedz Link Zgłoś
rysio Re: boicie się CBA jak ognia! Kazde dziecko wie,ż 11.05.06, 17:57 mika68 napisała: > wydaje od dawna sporą kaskę na celowe artykuły w GWnie! > Nareszcie cień Rywina znowu spogląda na Rapaczynsky i spółkę! Jak udowodnić cos, czego nie można udowodnić? Pisząc "każde dziecko nie wie". Bo jesli ktoś nie wie, to jest częścią "układu" w tym waszym pisuarowym świecie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: boicie się CBA jak ognia! Kazde dziecko wie,ż 11.05.06, 22:22 rysio napisał: > mika68 napisała: > > > wydaje od dawna sporą kaskę na celowe artykuły w GWnie! > > Nareszcie cień Rywina znowu spogląda na Rapaczynsky i spółkę! > > Jak udowodnić cos, czego nie można udowodnić? Pisząc "każde dziecko nie wie". > Bo jesli ktoś nie wie, to jest częścią "układu" w tym waszym pisuarowym > świecie, prawda? ...bo PiS wykonano technologią starszą niż telewizory czarno-białe Unitra Biazet. Taki telewizor ma odcienie szarości, od czerni aż do białości (coś mi ten rym przypomina :)), zaś PiS... poprzestaje na dwóch krańcowo przeciwstawnych kolorach. A przynajmniej wydają mu się przeciwstawne, bo przypominam że czerń jest odcieniem białości i na odwrót! Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Jacek Kurski w kampanii J&S - odmowa amoralna 11.05.06, 16:00 jacek2235 napisał: > A dlaczego J@S nie zadeklarowała Kurskiemu pokrycia kosztów wynajęcia > adwokata i procesu??????? Nie rozumiałem jako dziecko, co to jest Front Jedności Narodu. Teraz doskonale wiem co znaczy TsQWZ (Totalne sQrwienie Wzoców Moralnych) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Nie zakneblujecie ust Jackowi Kurskiemu! Wciągnie 11.05.06, 17:08 was nosem! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Nie zakneblujecie ust Jackowi Kurskiemu! Wcią 11.05.06, 17:28 Fuj, zachowaj swoje ćpuńskie opisy dla koleżków, mnie to niesmaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ssadam [...] 11.05.06, 17:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paisanos Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 17:53 Brawo :) Jedyne na co ten człowiek zasługuje, oprócz "dania w papę" to wyśmiewanie go w każdy z możliwych sposbów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 PiS partią ciemnoty i warcholstwa.... 11.05.06, 18:01 Język i sposób dialogu reprezentowany przez posłów Kurskiego i Zawiszę potwierdza tezę, że jest to partia awanturników politycznych i demagogów. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 11.05.06, 21:48 Czy wykupienie reklamy nie jest "finansowym układem" ? A może GW chce pozwać Kurskiego o niesłuszne stwierdzenie o "nagonce na PIS" .. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noone13 postulat! 11.05.06, 23:30 wydaje się, że jest coraz mniej zwolenników GW na forum GW! W związku z czym, proponuje przeciwnikom jednodniowy bojkot forum. Przekonajmy się czy kłamstwo popłaca! Odpowiedz Link Zgłoś
kgogol Re: Jacek Kurski w kampanii J&S 13.05.06, 04:00 Mozna watek ciagnac dlugo.Szkoda tylko,ze ani w wypowiedziach Kurskiego ani pozniej w waszych postach nie ma argumentow.To tak jakby parafrazowac Sztuhra w piosnece "Spiewac kazdy moze,jeden lepiej,drugi gorzej..." Slusznie J&B pogratulowala Kurskiemu reklamy lecz on tego pewnie nie zrozumie bo zlosc i nienawisc zaslanija oczy,ktore tesknie wypatruja rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś