anwb 12.05.06, 14:15 Redukcja politykow bedzie polegac na tym, ze ostana sie tylko z PiS. Ale oni sa obiektywni ;) Ten facet ukradl dane osobowe z IPN. Sam sie przyznal. Jak mozna zlodzieja mianowac na takie stanowisko. Chyba go za to kupiono! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 14:16 którzy teraz udają, że coś robią... Niestety to mało prawdopodobne bo SamoPiSS po prostu zapoda swoich kolesi... --- religiapokoju.blox.pl/2006/05/Prison-Break-najlepszy-serial-20052006.html Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_jutrzenka Re: z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 14:25 Będą bardzo niezależni "dziennikarze" w rodzaju Semki, Ziemkiewicza czy Pospieszalaskiego... Do tego pisarz-fantasta Łysiak. I będzie pięknie, prawicowo, narodowo, katolicko... Tylko daleko od prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek "niezalezny" i "obiektywny" publicysta 12.05.06, 14:29 sie bawi w managera, zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
jazg1 Wildstein z pewnością jest niezależny i uczciwy 12.05.06, 14:33 Zna media od niezmiernie dawna i jest niezmiernie inteligentny. Będzie z pewnością o wiele lepszym szefem TVP niż Drawicz - legenda lewicowego i prorosyjskiego służalstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Kaczynski wie co robi ? 12.05.06, 15:01 Czyzbysmy byli skazani na live soap z konania Szarona i relacji o konflikcie Zydow z Arabami ? Tej decyzji nie rozumiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Dlaczego polski katolik musi byc jednoznaczne z id 12.05.06, 17:12 Dlaczego polski katolik musi byc jednoznaczne z idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Wildstein - kolejny powód, żeby nie płacić aboname 12.05.06, 22:33 abonamentu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_odbyt W TVP Nawet Portier Jest Esbolem !!!!!!!!!!! 12.05.06, 18:27 jak najszybciej potrzebne oczyszczenie tej stajni augiasza ! Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Re: Wildstein z pewnością jest niezależny i uczci 12.05.06, 15:03 jazg1 napisał: > Zna media od niezmiernie dawna i jest niezmiernie inteligentny. Będzie z > pewnością o wiele lepszym szefem TVP niż Drawicz - legenda lewicowego i > prorosyjskiego służalstwa. Szkoda,że Drawicz nie żyje bo mogłbyś go pocałowac w d...! Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Wildstein z pewnością jest niezależny i uczci 12.05.06, 15:23 Jak on jest niezależny i uczciwy to ty jesteś ślepy i głuchy.Jest nadętym,zarozumiałym bufonem,który nic dobrego nie wróży,oprócz dużej rozpierduchy w telewizji i na tym będzie polegała jego działalność jako prezesa.Zresztą po działaniach ,,fachowców" z pisu widać do czego można doprowadzić prawo i sprawiedliwiść w Polsce(ludzie z prawomocnymi wyrokami w rządzie,łamanie albo próba dostosowania konstytucji do partykularnych interesów pisu). Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: Wildstein z pewnością jest niezależny i uczci 12.05.06, 16:13 janma46 napisał: > Jak on jest niezależny i uczciwy to ty jesteś ślepy i głuchy.Jest > nadętym,zarozumiałym bufonem,który nic dobrego nie wróży,oprócz dużej > rozpierduchy w telewizji i na tym będzie polegała jego działalność jako > prezesa.Zresztą po działaniach ,,fachowców" z pisu widać do czego można > doprowadzić prawo i sprawiedliwiść w Polsce(ludzie z prawomocnymi wyrokami w > rządzie,łamanie albo próba dostosowania konstytucji do partykularnych interesów > Lepsi z wyrokami niż KGB SLD,te wyroki i nagonki ,to rękojmia że nie należa do >mafi która do tej pory rozkładała polske > > pisu). Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: "niezalezny" i "obiektywny" publicysta 12.05.06, 15:10 On jest taki niezależny jak koń w zaprzęgu a o obiektywiźmie to szkoda pisać (dyżurny publicysta pisu).A gdyby był niezależny to nigdy by nie dostał tego stanowiska,czy to tak trudno zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 14:41 czytałaś(-eś) choć trochę felietonów Ziemkiewicza? słuchałaś jego wypowiedzi w audycjach w ltórych gościł? gdzie np. w "Polactwie" ww. "mijał się z prawdą"? ja chciałbym aby prawdziwie niezależna tv dopuszczała i Łysiaka (nawet z jego fantasmagoryczno-obsesyjnymi poglądami) i np. Dunin lub ludzi związanych APP Racja czy Zielonymi. przynajmniej niech się ścierają poglądy wyraziste, a nie mdłe pogadanki kadzących sobie wzajemnie protagonistów lub żenujące kłótnie wiecznie tych samych (tępych) polityków Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 14:58 Ziemkiewicz sięga po manipulacje tylko po to, żeby wyszło na jego. Wydaje mu się, że zjadł wszystkie rozumy. Może nie kłamie, ale też nie mówi prawdy. Wystarczy przypomnieć jego wczorajszy felieton w Rzeczpie. Skandaliczny wobec osób niepełnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 15:27 Ziemkiewicz w "Polactwie" mija się z prawdą np. wówczas, kiedy pisze, że za Augusta III nie doszedł bodajże żaden sejm; jest to oczywiste nieuctwo, ponieważ właśnie jeden sejm doszedł. Informacja jest na poziomien szkoły podstawowej - jak zatem można ufać facetowi, który nie potrafi sprawdzić najprostszych faktów? Tak, wiem, dodał "bodajże"; bardzo wygodna asekuracja. Ale równie dobrze można w takiej sytuacji powiedzieć np. "to bodajże Ziemkiewicz był tym złodziejem, który..." - i też będziemy kryci. Co do innych błędów - nie będę się wypowiadać. Wystarczy mi fakt, że JEDYNY w "Polactwie" fakt z interesującej mnie epoki jest błędny. Z mojej działki - 100 % błędu. Dziękuję za taką rzetelność. Odpowiedz Link Zgłoś
case7 Re: z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 20:26 zdaje sie, ze doszlo do zawiazania jedynie sejmu pacyfikacyjnego, po wojnie o sukcesje polska. Wiec byl to sejm extaordynaryjny. Wiec, w tym, ze nie doszedl zaden jest troche racji. Ale poza tym Ziemkiewicz nie jest dobrym publicysta. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 16:15 Też chciałbym obejrzeć parę takich programów. Bez wyzywania się o komunizm lub faszyszm.Niestety ludzie o prawicowych poglądach są wyzywani na łamach tej gazety od faszystów. Po co? Taką chcecie prowadzić dyskusję? Odpowiedz Link Zgłoś
michsza Re: z TVP należy wywalić 80-90% ludzi 12.05.06, 16:45 Mam lewicowe poglądy i glosowałem na SLD nawet. Jednak nie zgodzę się gdy ktos mowi ze ziemkiewicz czy widlstein nie sa niezależni. Czegoś takiego nie można im zarzucić. Owszem maja bardzo wyraźne poglądy ale ktoż ich nie ma. zobaczmy co Przes Bronisław zrobi z telewizja. Generalnie jest dośc milo zaskoczony tą nominacją mogl byc np pacan w stylu Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
likkaon Nie odkrył Ameryki 12.05.06, 15:41 Takie dyrdymały to mogę nawet ja pie******, a wcale nie jestem "wielkim" publicystą Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Tania telewizja, tak jak tanie państwo 12.05.06, 22:53 zywot napisał: > ciekawe jak dlugo powalczy ********************************** Jeżeli pójdzie sladami Marionetkowicza w tworzeniu "tanich" struktur, to abonament wzrośnie cztery razy, a zatrudnienie w TVP dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
suchodolski4 no to MO , już kupuje nowe okulary żeby patrzeć .. 12.05.06, 14:21 prosto :):) Tylko gdzie ona teraz będzie "krzywiła buzie" i prezentowała nowe kozaczki? Mój osobisty typ to .......powrót do Tvn-u , chociaż tam już też mięli jej dosyć więc pozostaje radio ZLEW . Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Jeden patologiczny układ zastąpi inny patologiczny 12.05.06, 14:24 Prawica nie ma żadniej sensownej i na europejskim poziomie oferty intelektualnej dla cywilizowanych widzów oprócz różnych nawiedzonych, śliniących się kołtunów. Czy Bronek to jakaś bliska rodzina Michała Boniego i Jasera Arafata? Jego podobieństwo do nich jest uderzające. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jeden patologiczny układ zastąpi inny patolog 12.05.06, 14:28 > Czy Bronek to jakaś bliska rodzina Michała Boniego i Jasera Arafata? > Jego podobieństwo do nich jest uderzające. To taka osobliwość przyrodnicza - Potrójni Bliźniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I bardzo dobrze - wymiana jednej paranoi na drugą 12.05.06, 16:29 podziała ożywczo. I może będzie czynnikiem uświadamiającym Szeroką Publiczność (lub - jak kto woli - P.T. Motłoch), że bezkrytyczne łykanie agitek medialnych politruków (z obojętnie której strony) świadczy o zdurnowaceniu... kwiecien45 napisał: > Prawica nie ma żadniej sensownej i na europejskim poziomie oferty > intelektualnej dla cywilizowanych widzów oprócz różnych nawiedzonych, > śliniących się kołtunów. > Czy Bronek to jakaś bliska rodzina Michała Boniego i Jasera Arafata? > Jego podobieństwo do nich jest uderzające. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:26 > Mówię z pełną odpowiedzialnością, że jeśli nie będę mógł robić telewizji > niezależnej, to jej nie będę robił i odejdę - dodaje. Zrób to dzisiaj, po co odkładać w czasie dobrą decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:38 uu1 napisała: > > Mówię z pełną odpowiedzialnością, że jeśli nie będę mógł robić telewizji > > > niezależnej, to jej nie będę robił i odejdę - dodaje. > Zrób to dzisiaj, po co odkładać w czasie dobrą decyzję. Musi się trochę popuszyć i ponapawać sukcesem. Lękajcie się ci, którzy stanęli Bronkowi na odcisk. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:47 Fakt, że tchorz może podejmować decyzje jedynie anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:52 uu1 napisała: > Fakt, że tchorz może podejmować decyzje jedynie anonimowo. Przeprowadzi lustrację pracowników telewizji na własną rękę. Sporządzi odpowiednie listy i pusci do internetu. Za darmo - w koncu abonenci mają prawo wiedziec kto co ma za uszami i jakiej orientacji jest Durczok. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:54 Ciekawe czy wyjaśni "francuski ślad"? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:59 uu1 napisała: > Ciekawe czy wyjaśni "francuski ślad"? Wybebeszy materialy, a ludzie niech sami wyciągają wnioski. W koncu abonent kazdy ma swoj rozum i umie rozróżnic kto donosił a na kogo donoszono. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 15:05 W koncu abonent > kazdy ma swoj rozum i umie rozróżnic kto donosił a na kogo donoszono. A jak to jest w wypadku listonosza, który otrzymuje list przez UP w którym pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 15:08 uu1 napisała: > W koncu abonent > > kazdy ma swoj rozum i umie rozróżnic kto donosił a na kogo donoszono. > A jak to jest w wypadku listonosza, który otrzymuje list przez UP w którym prac > uje? Załatwiłeś mnie. Nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 15:13 Ja tez nie a niby swój rozum mam. Ale I not towers Wildstein. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompaktowe 12.05.06, 16:31 darł i umęczy się biedaczek - niełatwa to sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompakt 12.05.06, 16:35 uchachany napisał: > darł i umęczy się biedaczek - niełatwa to sztuka... Dla wszystkich starczy miejsca. W końcu to moloch:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompakt 12.05.06, 16:39 > Dla wszystkich starczy miejsca. W końcu to moloch:) Ja chcę kadeta J. Pietrzaka. Trzy razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompakt 12.05.06, 16:43 uu1 napisała: > > Dla wszystkich starczy miejsca. W końcu to moloch:) > Ja chcę kadeta J. Pietrzaka. Trzy razy dziennie. Cos się wymyśli. Tylko nie mogą się zdecydowac czy bardziej publicystyka czy kabaret. Niestety będą się musieli rozstać z panem Drozdą, zeby nie robił Pietrzakowi konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompakt 12.05.06, 16:44 Tak. Utył i zabiera połowę miejsca na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompakt 12.05.06, 16:47 uu1 napisała: > Tak. Utył i zabiera połowę miejsca na ekranie. No chyba, ze razem poprowadzą "Smiechu warte". Będzie ubaw po same pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompakt 12.05.06, 16:49 Zupełnie jak wtedy, kiedy J. Urban odkupił żonę od pana Janeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A Wojtuś Cejrowski znowu będzie płyty kompakt 12.05.06, 16:53 uu1 napisała: > Zupełnie jak wtedy, kiedy J. Urban odkupił żonę od pana Janeczka. Juz się nie moge doczekać jak pan Janek zaśpiewa. Z "Żeby Polska była Polską" zrobią nowy dżingiel do Wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 16:51 i panoramiczny ekran - zmieści się razem (z też już utytym) synem pułku Pietrzakiem :-))! bio.mum napisała: > > No chyba, ze razem poprowadzą "Smiechu warte". Będzie ubaw po same pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 16:54 uchachany napisał: > i panoramiczny ekran - zmieści się razem (z też już utytym) synem pułku > Pietrzakiem :-))! Zamiast przewracajacych się ludzi i smiesznych zwierzątek będziemy ogladać śmieszne filmy z zycia opozycji. Bronek wie co gdzie lezy, skoro bedzie u siebie, nikt go juz nie bedzie mógł oskarzyć, ze wynosi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 16:56 Bronek wie co gdzie lezy, skoro bedzie u > siebie, nikt go juz nie bedzie mógł oskarzyć, ze wynosi. Myślisz, że coś przyniesie. Nie, to nie ten sznyt. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 16:59 uu1 napisała: > Bronek wie co gdzie lezy, skoro bedzie u > > siebie, nikt go juz nie bedzie mógł oskarzyć, ze wynosi. > Myślisz, że coś przyniesie. Nie, to nie ten sznyt. Myślę, ze nie będzie nikogo pytał o zgodę jak będzie chciał komuś podłozyć świnię. Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 17:02 > Myślę, ze nie będzie nikogo pytał o zgodę jak będzie chciał komuś podłozyć > świnię. Czyli pierwsze zadanie dla nowego zarządu TV - pilnie założyć własną hodowlę trzody chlewnej, żeby zawsze jakaś świnia była pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 17:11 uu1 napisała: > > Myślę, ze nie będzie nikogo pytał o zgodę jak będzie chciał komuś podłozy > ć > > świnię. > Czyli pierwsze zadanie dla nowego zarządu TV - pilnie założyć własną hodowlę > trzody chlewnej, żeby zawsze jakaś świnia była pod ręką. wieprze przed perły Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 17:14 > wieprze przed perły Te drugie będą deficytowe. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A to ciekawe zresztą, czy świnie do podkładania 12.05.06, 17:03 znowu będą z centralnego rozdzielnika, więc zgodę na podkładanie od siebie będzie musiał okupić serwitutem złożonym rozdzielnikowi - w postaci podkładnia świń centralnie zadysponowanych...? bio.mum napisała: > > Myślę, ze nie będzie nikogo pytał o zgodę jak będzie chciał komuś podłozyć > świnię. Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A to ciekawe zresztą, czy świnie do podkładan 12.05.06, 17:17 uchachany napisał: > znowu będą z centralnego rozdzielnika, więc zgodę na podkładanie od siebie > będzie musiał okupić serwitutem złożonym rozdzielnikowi - w postaci podkładnia > świń centralnie zadysponowanych...? Najpierw trzeba by je według kolorów posegregować. > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 16:59 Jakby im dodać R. Kalisza - żadne dekoracje nie będą potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A to drobiazg, że utył: przechodzimy na HDTV 12.05.06, 17:00 uu1 napisała: > Jakby im dodać R. Kalisza - żadne dekoracje nie będą potrzebne. Ryszard Kalisz będzie głównym motywem śmiesznych filmików. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kalisza dodadzą w ramach odpierania zarzutu 12.05.06, 17:06 o odpluralizowywanie mediów :-))! bio.mum napisała: > > Ryszard Kalisz będzie głównym motywem śmiesznych filmików. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kalisza dodadzą w ramach odpierania zarzutu 12.05.06, 17:23 uchachany napisał: > o odpluralizowywanie mediów :-))! To nic, że będą go puszczać tylko z taśmy:) > >www.bezgiertycha.rp4.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kalisza dodadzą w ramach odpierania zarzutu 12.05.06, 17:32 > To nic, że będą go puszczać tylko z taśmy:) Szerokiej.` Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Pana Prezydenta też już ostatnio z taśmy puszczali 12.05.06, 19:46 w ramach programu "nie warto sapać, więc się sapanie najpierw wytnie"... uu1 napisała: > > To nic, że będą go puszczać tylko z taśmy:) > Szerokiej.` Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:18 Wy się go naprawdę boicie! Ciekaw jestem dlaczego? Czy telewizja publiczna nie może trochę skręcić na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:33 > Czy telewizja publiczna nie > może trochę skręcić na prawo? Jeszcze? Ależ może. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:40 To o co wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:43 > To o co wam chodzi? Mówię za siebie. Chcę, żeby była to telewizja publiczna, nie lewicowa, prawicowa, katolicka, czerwona, czarna itd. Bo m.in po to płacę abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:48 Telewizja ma przedstawiać wszystkie nurty. Ma tam być Rydzyk i Urban. I mają dyskutować. A wiadomości mają przestać manipulować faktami. Jeszcze nie został prezesem a już krzyczycie: ZDRADA! Tego nie mogę zrozumieć. Można nie lubić Wildsteina ale na ocenę przyjdzie czas. Telewizja o jakiej muwisz, była by mdła i nie ciekawa. politycznie poprwna. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:54 Uważam, że człowiek, który publicznie kłamie, nie powinien piastować publicznych stanowisk. Ale okazuje się, że jestem w błędzie. Każdy dzień przynosi nowy przykład. > Jeszcze nie został > prezesem a już krzyczycie: ZDRADA Już został. O jakiej zdradzie mówisz? Po prostu gostek nie ma etycznych ani moralnych kwalifikacji aby kierować telewizją publiczną. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 17:02 uu1 napisała: > Już został. O jakiej zdradzie mówisz? Po prostu gostek nie ma etycznych ani > moralnych kwalifikacji aby kierować telewizją publiczną. To wszystko. Sam dla siebie jest największym autorytetem moralnym. Ale to drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:46 fly8171 napisał: > To o co wam chodzi? Komu? Jakim wam? Nam towarzyszom? To jakas pomyłka. Jestem bezpartyjna. O normalność? Obiektywizm? Miejsce na prezentowanie wielu światopogladów? O misję publicznej TV? O mniej programów katolickich? O ciekawy program? O ciekawy program równiez dla inteligentnej części widowni?Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:52 Programów katolickich na tydzień około 3h. To chyba niezbyt dużo? Ile ma być? Mniej niż reklam po wiadomościach? przepraszam za to "wy". Ale 85% wypowiedzi ma taki sam charakter. Wyzwiska, epitety. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 16:58 fly8171 napisał: > Programów katolickich na tydzień około 3h. To chyba niezbyt dużo? Ile ma być? > Mniej niż reklam po wiadomościach? przepraszam za to "wy". Ale 85% wypowiedzi > ma taki sam charakter. Wyzwiska, epitety. Przepraszam cię najmocniej, ale nie uzywam wyzwisk ani epitetów, no chyba że ktoś mnie naprawde wkurzy. W rocznicę smierci papieża w Publiczej i Polsacie nadano 40 godzin programów religijnych. Nie licząc informacyjnych oczywiscie. Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 17:05 Papież nie umiera co tydzień. A swoją drogą nie wiem jak dojść do zgody. Kogo powołać? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 17:08 fly8171 napisał: > Papież nie umiera co tydzień. Z tą myślą nie mogę się nie zgodzić. Jest warta odnotowania. A swoją drogą nie wiem jak dojść do zgody. Kogo > powołać? Do jakiej zgody? Rządzą Kaczki a one nie chcą żadnej zgody. Do nich zaapeluj zeby się troche wyluzowały. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 17:13 Czyli dla ciebie jak ktoś ma większość parlamentarną to otacza się ludzmi poprzedniej ekipy. Żeby sprawować władzę trzeba się opierać na ludziach myślących podobnie. Wybrałaś najprawdopodbniej inną opcję na ostatnich wyborach niż PIS. OK. Ale tak działa demokracja. Co teraz chcesz zrobić? Rewolucja? Bomba? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 17:16 Ale tak działa demokracja. Co teraz chcesz zrobić? Rewolucja? > Bomba? Przestrzeganie zasad demokracji. Jeżeli znamy tę samą definicję. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 17:26 uu1 napisała: > Ale tak działa demokracja. Co teraz chcesz zrobić? Rewolucja? > > Bomba? > Przestrzeganie zasad demokracji. Jeżeli znamy tę samą definicję. A maszynka do przegłosowywania kolejnych skandalicznych ustaw raz wprawiona w ruch tak szybko się nie zatrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 17:09 > Papież nie umiera co tydzień. Polska specjalność. Sensowniej byłoby obchodzić rocznicę urodzin czy rozpoczęcia pontyfikatu. > A swoją drogą nie wiem jak dojść do zgody. Kogo powołać? Kogoś takiego jak śp. A. Drawicz. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Z takimi pogladami to 12.05.06, 14:28 widze osobiscie jedynie trzy mozliwosci: 1. Albo go wyrzuca w ciagu 3 miesiecy i zastapia kims "poprawniejszym". 2. Albo sie sprzeniewierzy temu co akurat glosi 3. Albo to cyniczne pustoslowie. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:29 Czy tego PO-owca Dworaka nie mozna podac do prokuratury za swiadome doprowadzenie do strat (odszkodowania) w firme ? Jak dlugo beda bezkarne takie manipulacje ? Podobnie jest z nagle chorujacymi gdy zbliza sie termin zwolnien. Wildstein ma racje, trzeba zmusic "dziennikarzyny" do myslenia a nie zebrac kilku zawodowych poslow udajacych pieniaczy ( bo po programie jest znowu rasia i spokoj)i kazac im sie przekrzykiwac. Takie programy robi pani prowadzaca np. Forum, czysta glupota. Telewizja to nie jest tez przenoszenie gazet do programow, jak np. Olejnik. Moze czas na refleksje i wreszcie stawianie wymagan tym pseudo-dziennikarzom pozwoli na wylonienie lepszej klasy poslow. Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 15:42 Niestety, publiczne media zrobily sie publiczna dziewka, gdzie ta banda cynicznych lobuzow, ktora sama siebie nazywa politykami, wsadza swoich kumpli lub ludzi dyspozycyjnych, ktorzy probuja nam robic z mozgu sieczke, wierzac, ze my to kupimy. Najsmieszniejsze jest to, ze to my z naszych podatkow, te bande politycznych alfonsow i ich przydupasow utrzymujemy! Lozymy na radio (troche bardziej obiektywne) i zupelnie sporostytulowana telewizje publiczna, gdzie kroluja kolejne odcinki jakichs debilnych tele-nowel z cyklu "historia niebieskiej lechtaczki", zas dobre filmy i programy pokazuje sie wtedy, gdy nie spia (oby!) nocni stroze, czyli po 23. Wildstein nie jest taki glupi, zeby tracic posade swojego zycia i ide o zaklad, ze bedzie kolejnym "prezesem dyspozycyjnym" za nasza kase. Dowiemy sie zaraz, ze Kaczory sa wysocy i przystojni, madrzy, PiSuar jest przewodnia sila Narodu, Gosiewski to intelektualista o aparycji Harrisona Forda, Lepper cierpi w imie wolnosci slowa, a Giertch walczy o moralnosc publiczna, utrzymujac w zanadrzu bande faszyzujach gnoi. Zyjemy w chorym kraju, ktory od prl-u rozni sie tym, ze partie zmieniaja nazwe, a szajka zlodziei pozostaje ta sama, tylko inaczej ucharakteryzowana. Szczesc Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Czepiasz się! Pora po prostu zrozumieć, że jedyną 12.05.06, 16:47 postawą wobec mediów - zarówno publicznych, jak i prywatnych, godną człeka myślącego - jest postawa widza kabaretu: trzeba się z tego bałwanienia do kwadratu śmiać, a nie brać je na serio :-))! I co najwyżej konotować z satysfakcją konesera co najsmakowitsze owego bałwanienia objawy :-). Już od lat w takiej właśnie formule korzystam z mediów, i anim oburzony, anim zgorszony; po rządach Pana Bronisława równiez obiecuję sobie mrowie uciech. P.S. Dziennikarz to chyba starszy zawód świata od tzw. "najstarszego zawodu świata", a k...restwo to nie zawód: to charakter :-))... boguswi napisał: > Niestety, publiczne media zrobily sie publiczna dziewka, gdzie ta banda > cynicznych lobuzow, ktora sama siebie nazywa politykami, wsadza swoich kumpli > lub ludzi dyspozycyjnych, ktorzy probuja nam robic z mozgu sieczke, wierzac, ze > > my to kupimy. Najsmieszniejsze jest to, ze to my z naszych podatkow, te bande > politycznych alfonsow i ich przydupasow utrzymujemy! > Lozymy na radio (troche bardziej obiektywne) i zupelnie sporostytulowana > telewizje publiczna, gdzie kroluja kolejne odcinki jakichs debilnych tele- nowel > > z cyklu "historia niebieskiej lechtaczki", zas dobre filmy i programy pokazuje > sie wtedy, gdy nie spia (oby!) nocni stroze, czyli po 23. > Wildstein nie jest taki glupi, zeby tracic posade swojego zycia i ide o > zaklad, ze bedzie kolejnym "prezesem dyspozycyjnym" za nasza kase. Dowiemy sie > zaraz, ze Kaczory sa wysocy i przystojni, madrzy, PiSuar jest przewodnia sila > Narodu, Gosiewski to intelektualista o aparycji Harrisona Forda, Lepper cierpi > w imie wolnosci slowa, a Giertch walczy o moralnosc publiczna, utrzymujac w > zanadrzu bande faszyzujach gnoi. > Zyjemy w chorym kraju, ktory od prl-u rozni sie tym, ze partie zmieniaja nazwe, > > a szajka zlodziei pozostaje ta sama, tylko inaczej ucharakteryzowana. > Szczesc Boze! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Bronek za to nie jest molochem i jest sprawny 12.05.06, 14:33 Tylko ślinę pownien często wycierać z ust bo mu leci. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Kupiono go, kolego,za coś innego. Czy powie ci coś 12.05.06, 14:40 takie okreslenie : "Szabesgoj a rebours" ? . To jest taka ... śmierdząca transakcja pp. Jarka i Bronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Przyjaciel Maleszki z antykomunistycznej opozycji 12.05.06, 14:42 To się w "GW" cieszą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks "Fenomenalny kandydat"(wg.Zawiszy). Cóż za ostrość 12.05.06, 14:53 spojrzenia, przenikliwość, nowatorstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 14:54 może lepper może i Wildstein. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: J. Dworak był czerwony? 12.05.06, 15:09 uu1 napisała: Znał czerwonych. To prawie jakby sam był. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: J. Dworak był czerwony? 12.05.06, 15:11 Fakt. To jak czytanie "Nie" zamiast "Naszego Dziennika". Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: J. Dworak był czerwony? 12.05.06, 15:43 uu1 napisała: > Fakt. To jak czytanie "Nie" zamiast "Naszego Dziennika". czerwony nie byl ,lecz nie był też obiektywny ,a na dodatek tolerowal czerwonych ,by byli psami gończymi PO,wszyscy przeciwnicy pisu byli jego przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: J. Dworak był czerwony? 12.05.06, 15:50 > wszyscy przeciwnicy pisu byli jego > przyjaciółmi Na szęście przyjaciela można sobie wybrać, Brata - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: J. Dworak był czerwony? 12.05.06, 17:09 uu1 napisała: > > wszyscy przeciwnicy pisu byli jego > > przyjaciółmi > Na szęście przyjaciela można sobie wybrać, Brata - nie. Toteż dostaliśmy brata-łatę na premiera :-))... Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 15:01 Aj waj - teraz będzie telewizja sam cymes !! Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Wildstein s k o n c z y ł s i ę gdy przestał 12.05.06, 15:04 byc w opozycji. Dziwnym trafem dotyczy to prawie wszystkich prawicowych publicystów i dziennikarzy. Służenie establishmentowi jak zwykle szkodzi sztuce dziennikarskiej. Teraz przejdą w czynowniki na wysokie urzędy i skończą jak sługus Jaruzelskiego, niejaki Wiesio Górnicki. Po zwycięstwie PiS Wildsteina nie dało sie juz słuchać, ani czytać. Sam już zdawał sprawę z tego, że wraz z nowymi zadaniami chwalcy rządzącego PiS-u skończył sie jako dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Brawo Panie Bronisławie ! Wściekłość czerwonych 12.05.06, 15:12 jest Pana najlepszą rekomendacją!!! Powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Brawo Panie Bronisławie ! Wściekłość czerwony 12.05.06, 15:35 A ciebie ta zawistna nienawiść zaślepiła i zeżre jak rdza byle metal. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Warto zrobić BOJKOT Wiadomości TVP wzorem "S" 12.05.06, 15:43 z czasów stanu wojennego. A może doczekamy się spacerków o 19.30 i oporników? Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Re: Brawo Panie Bronisławie ! Wściekłość czerwony 12.05.06, 15:39 rsrh napisał: > jest Pana najlepszą rekomendacją!!! Powodzenia !! JA JESTEM CZERWONY, Z MOIM ŻYCIORYSEM ??? Powtarzam - Wildstein skończył się zostając nadwornym dziennikarzem, a teraz obejmując urząd stał się zaprzeczeniem siebie samego. Dobrze byłoby przypomnieć czasy "S" i URZĄDZIĆ BOJKOT WIADOMOŚCI 1 PROGRAMU TVP Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot słowa sensowne, ale czy czyny też takie będą? 12.05.06, 15:12 Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: słowa sensowne, ale czy czyny też takie będą? 12.05.06, 15:14 S(ą) B(liźniakami). Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie byli, ale teraz też się dogadali z SBkami: 12.05.06, 20:08 z Samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
helguera No to M.Olejnik pozostanie dalej ro bić wywiady dl 12.05.06, 15:15 dla GW tak''dobre''jak ten z kiszczakiem iMichnikiem gdzie pobiła wszelkie rekordy wazeliniarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
preta przestaje placic abonament 12.05.06, 15:26 A ja przestaje placic abonament RTV. Wlasnie dalam zlecenie do banku. Wildsteina nie trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: przestaje placic abonament 12.05.06, 15:30 Kiedyś chłopiec przyniósł w dzienniczku uwagę: Moryc śmierdzi. Tatuś odpisał: Moryc nie fiołek, nie trzeba go wąchać tylko uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 ty pewnie zwolenniczka czerwonego 12.05.06, 15:31 preta napisała: > A ja przestaje placic abonament RTV. Wlasnie dalam zlecenie do banku. > Wildsteina nie trawie. cóż- tacy też ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Ładnie się wściekacie! 12.05.06, 15:31 Aż miło poczytać. Brawo Bronek! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Wildstein: TVP jest niesprawnym molochem 12.05.06, 15:34 anwb napisał: > Redukcja politykow bedzie polegac na tym, ze ostana sie tylko z PiS. Ale oni > sa obiektywni ;) Ten facet ukradl dane osobowe z IPN. Sam sie przyznal. Jak > mozna zlodzieja mianowac na takie stanowisko. Chyba go za to kupiono! -------------------------------------------------------------------------------- Nie on pierwszy z przyzwolenia PiS sprawować będzie władzę.A miało być państwo prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 brawo bronek -czerwoni już panikują 12.05.06, 15:41 warto było czekać tyle długich lat Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Ten czerwony, kto przeciw Wildsteinowi? 12.05.06, 15:53 Kto przeciw Wildsteinowi to pewnie jeszcze antypolski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ten czerwony, kto przeciw Wildsteinowi? 12.05.06, 15:58 Oczywiście. I mason, pedał i libertyn. To na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Ten czerwony, kto przeciw Wildsteinowi? 12.05.06, 16:24 A dokad to poszedl Wildstein pracowac jak go wywalili z Rzepy? Do sekretarza KC PZPR niejakiego Krola a za kolege redakcyjnego mial Millera. Koniunkturalista to czy ideolog.....? A moze chcial tam byc V-ta kolumna, /do podpierania czy do zarabiania/? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ten czerwony, kto przeciw Wildsteinowi? 12.05.06, 16:31 > Do sekretarza KC PZPR niejakiego Krola A kogo to sekretarz KC PZPR niejaki Król, ksywa "Rycerz", wybrał Człowiekiem Roku 2005? Pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Ten czerwony, kto przeciw Wildsteinowi? 12.05.06, 16:25 Najwięcej tych epitetów pada w waszych wypowiedziach. Od faszysty do esbeka. Esbeków poszukajcie w redakcji GW. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ten czerwony, kto przeciw Wildsteinowi? 12.05.06, 16:29 O tym, że są w Samoobronie powiedział sam pan J. Kaczyński. Nie wierzysz MU? ------- Nie ma bowiem takiej podłości, dla której usprawiedliwienia nie można by znaleźć jakiegoś wzniosłego albo świętobliwego uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ten czerwony, kto przeciw Wildsteinowi? 12.05.06, 16:32 uu1 napisała: > O tym, że są w Samoobronie powiedział sam pan J. Kaczyński. Nie wierzysz MU? > ------- Tak klepnął :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jak zwykle? 12.05.06, 16:38 Może powinienem się zgłosić do CBA? Z takimi zdolnościami? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jak zwykle? 12.05.06, 16:49 uu1 napisała: > Może powinienem się zgłosić do CBA? Z takimi zdolnościami? Pani Gienia od Leppera jest telepatką. Może ją zatrudnią? Jak nie prowadzi obrad Sejmu to potwornie się nudzi. Szkoda byloby zmarnowac takie zdolności. Doczyta trochę o Spinozie i się nada;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jak zwykle? 12.05.06, 16:57 > Doczyta trochę o Spinozie i się nada;) Może lepiej o Szpicbródce? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jak zwykle? 12.05.06, 17:05 uu1 napisała: > > Doczyta trochę o Spinozie i się nada;) > Może lepiej o Szpicbródce? Pani Gienia udzieliła wywiadu w którym powiedziala, ze jak była nastolatką lubiła czytac pismo Radar. W tym piśmie wyczytwała, ze jest taki filozof Spinoza który lubi przyrodę, i własnie wtedy postanowiła zostac telepatką i marszałkiem Sejmu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Jaka rząd taki prezes TVP 12.05.06, 16:31 Wielkie rzeczy. Macie wicepremiera przestępcę to prezesem TVP powinien być gość który też coś przeskrobał, w tym przypadku rąbnął dokumenty z IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jaka rząd taki prezes TVP 12.05.06, 16:36 > Macie wicepremiera przestępcę to prezesem TVP powinien być gość > który też coś przeskrobał, w tym przypadku rąbnął dokumenty z IPN. Ale za to się nie przyznał. Do swej bohaterskiej działalności we Francji też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Jaka rząd taki prezes TVP 12.05.06, 16:44 GW chciała kupić telewizję ale dała mordą w trociny. Teraz się wscieka że publiczna skręca w prawo. Może usłyszę wreszcie coś innego niż: Faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jaka rząd taki prezes TVP 12.05.06, 16:47 > GW chciała kupić telewizję ale dała mordą w trociny. I bardzo dobrze. > Może usłyszę wreszcie coś innego niż: Faszyści. Prawicowi postkomuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
breadcrumbs Re: Jaka rząd taki prezes TVP 12.05.06, 17:04 fly8171 napisał: > GW chciała kupić telewizję ale dała mordą w trociny. Teraz się wscieka że > publiczna skręca w prawo. Może usłyszę wreszcie coś innego niż: Faszyści. Yhy. Usłyszysz PiSuary, mohery itp. :-) Pzdr breadcrumbs.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Wildstein- na pierwszy ogien Nina Terentiew 12.05.06, 16:47 Na zbity pysk te babę, ona poprostu się obrzydła . Odpowiedz Link Zgłoś