Dodaj do ulubionych

Giertych próbował zablokować Paradę Równości na...

• me-e ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac ? 07.06.06, 21:39
      ...maja zostac w domu...ewentualnie pederasta...a co z dziecmi na ulicy...czy
      moga sie dolaczyc do marszu...
      • pe1 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 21:43
        zawsze mogą zmówić paciorek i iść do łóżeczka
        • me-e Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 21:47
          ...tak tez myslalem...wolnosc w waszym wydaniu...jak sie nie podoba...to
          zamknijcie dziuby...my i tak bedziemy maszerowac...

pe1 napisał:

> zawsze mogą zmówić paciorek i iść do łóżeczka
          • pe1 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 21:52
            a czy organizatorzy bałwochwalczych pochodów bożocielskich pytają
            niezainteresowanych czy nie przeszkadzają im dewockie wyjce i zaśmiecone ulice?
            • me-e Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 21:56
              ...widzisz...trafiles w sedno...pomysl co by bylo...gdby to wyscie
              byliscie...pierwsi...przedsmak tego mamy dzisiaj na publicznej ulicy...

pe1 napisał:

> a czy organizatorzy bałwochwalczych pochodów bożocielskich pytają
              > niezainteresowanych czy nie przeszkadzają im dewockie wyjce i zaśmiecone
              ulice?

• pe1 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 21:59
                gdzie, bo nie widzę?
                • me-e Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:00
                  ...w odbycie...

pe1 napisał:

> gdzie, bo nie widzę?
                  • pe1 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:01
                    twoim??

wybacz, nie interesuje mnie
                    • me-e Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:04
                      ...zaczela sie intelyligenta rozmowa...jak sie nie interesujesz...to, powiedz
                      pochodowi ...stanowcze nie...

pe1 napisał:

> twoim??
                      >
                      > wybacz, nie interesuje mnie

• pe1 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:05
                        a to niby czemu?

może wreszcie się wysilisz na rzeczowe wytłumaczenie, co ma parada wspólnego z
                        odbytem? bo jak na razie, to tylko widać produkt twojej obsesji na tym punkcie
                        • me-e Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:06
                          ...maja zostac w domu...ewentualnie pederasta...a co z dziecmi na ulicy...czy
                          moga sie dolaczyc do marszu...

pe1 napisał:

> a to niby czemu?
                          >
                          >
                          > może wreszcie się wysilisz na rzeczowe wytłumaczenie, co ma parada wspólnego z
                          > odbytem? bo jak na razie, to tylko widać produkt twojej obsesji na tym punkcie

• pe1 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:09
                            nie wymiguj się, tylko odpowiadaj
      • obrazoburca Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:01
        me-e napisał:

> a co z dziecmi na ulicy...

do szkoł.

Jak widzisz Parada przynajmniej sprawi, ze nie bedą sie dzieci wychowywać na ulicy.
        • zima0001 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 22:31
          obrazoburca napisał:
          > do szkoł.
          > Jak widzisz Parada przynajmniej sprawi, ze nie bedą sie dzieci wychowywać na
          > ulicy.

A jak ich w tej szkole uśmiechnięty Biedroń z prelekcją dopadnie? I pedalskie
          techniki zacznie objaśniać?

• obrazoburca Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 07.06.06, 23:43
            widzisz, w społeczeństwach, w których dzieci wychowuą szkoły i rodzice, a nie ulica, nie ma sie czego obawiać, nawet tego, ze spotkaja na ulicy człowieka, który myśli inaczej niz one.
            • zima0001 Re: ...a co z tymi co nie chca parady ...ogladac 08.06.06, 00:45
              obrazoburca napisał:
              > widzisz, w społeczeństwach, w których dzieci wychowuą szkoły i rodzice, a nie
              > ulica, nie ma sie czego obawiać, nawet tego, ze spotkaja na ulicy człowieka,
              > który myśli inaczej niz one.

A co gdy w tych przedszkolach, szkołach pojawia się gejowska indoktrynacja? No
              bo przecież trzeba dzieciom pokazać że świat może być taki kolorowy...
    • tadeusz_ja Skończy się wprowadzeniem wiz dla Polaków 07.06.06, 21:40
      Zaczyna się o tym mówić w Europie
      • zima0001 Ale dla pedałów ruch bezwizowy chyba zostanie? 07.06.06, 22:32
        • tadeusz_ja Re: Ale dla pedałów ruch bezwizowy chyba zostanie 07.06.06, 22:46
          Jasne!!!!!
          • zima0001 No to będzie nowy stereotyp Polaka 07.06.06, 22:52
            nie pijak, nie hydraulik, ale uśmiechnięty pedzio
            • trudny99 Re: No to będzie nowy stereotyp Polaka 08.06.06, 13:01
              zima0001 napisał:

> nie pijak, nie hydraulik, ale uśmiechnięty pedzio

Należy przy tym dodać, że stereotyp celowo i pieczołowicie
              ,,wypracowany'' przez żydostwo !!..

Bo kto w Świecie dowie się, że polskie gejostwo lansowane jest
              właśnie przez żydostwo !?..

Podobnie ma się sprawa z rzekomym antysemityzmem Polaków,
              że o holokauście nie wspomnę !!..

-
    • me-e dozwolone od lat 18-tu... 07.06.06, 21:45
      ...czy ten pochod...nie lamie prawa...destrukcja dzieci i mlodziezy...jaki to
      paragraf...
      • pe1 Re: dozwolone od lat 18-tu... 07.06.06, 21:48
        22 ?
    • 2560a Re: ktos mi wytlumaczy? 07.06.06, 21:47
      O jaka rownosc tutaj chodzi w tej paradzie? Jak pamiecia siegam byli amatorzy
      tej samej plci, robili to po swojemu w zaciszu domowym , podobnie jak amatorzy
      plci przeciwnej. Do kogo lub czego oni chca rownac? Taka parada nie pomoze by
      jakis facet zaszedl w ciaze z innym albo kobitka z inna kobitka zrobily sobie
      dziecko.Taka jest natura! Obojetnie czy wierzymy w Boga czy pochodzimy od
      malpy , do tego tanga TRZEBA DWOJGA ODMIENNEJ PLCI.Jak ktos lubi sobie
      pofiglowac inaczej to moze z ta sama plcia, z soba samym, z trzy razy
      starszym, z ulubiona koza, etc. Jak dwoje ludzi tej samej plci ma upodobanie w
      sobie to niech sabie razem mieszkaja, kochaja, spia ,...Przeciez nie ma w RP
      prawa by tego zabranialo.Nie wmawiajcie , ze sie szykanuje homo.Jeden lubi
      rudych , inny blondynow a np. pan prezydent RP nie lubi wysokich!To wysocy tez
      maja is na parade rownosci?
      Wytlumaczcie mi o co tu biega?
      • artur737 Re: ktos mi wytlumaczy? 07.06.06, 21:48
        Giertych jest chyba homoseksualista i hiperkompensuje by to ukryc przed ludzmi.
      • pe1 Re: ktos mi wytlumaczy? 07.06.06, 21:50
        Co to jest Parada Równości?
        To wydarzenie kulturalne, w czasie którego lesbijki, geje, osoby biseksualne i
        transgenderowe (LGBT), a także ich heteroseksualni przyjaciele celebrują i
        prezentują kulturę lesbijsko-gejowską i wzywają do poszanowania podstawowych
        praw mniejszości seksualnych.

O jakie prawa chodzi?
        Chodzi o wolność lesbijek, gejów, osób biseksualnych i transgenderowych od
        dyskryminacji. O zrównanie praw związków homoseksualnych i heteroseksualnych. O
        równe prawa dla wszystkich ludzi. Chodzi w dużej mierze o respektowanie praw
        seksualnych. W 1997 r. Światowe Towarzystwo Seksuologiczne wydało Deklarację
        Praw Seksualnych, przyjętą następnie przez Światową Organizację Zdrowia (WHO).
        Do podstawowych praw należą między innymi: - prawo do wolności seksualnej, czyli
        indywidualną możliwość wyrażania pełni potencjału seksualnego, - prawo do
        seksualnej odrębności, integralności i bezpieczeństwa, a więc do podejmowania
        niezależnych decyzji dotyczących własnego życia seksualnego, - prawo do
        seksualnej równości, a więc wolności od dyskryminacji niezależnie od płci,
        orientacji seksualnej, wieku, rasy, klasy społecznej, wyznania czy
        niepełnosprawności, - prawo do emocjonalnego wyrażania seksualności,
        obejmującego komunikowanie się, dotyk, wyrażanie uczuć i miłość.

Ale po co w ogóle organizować takie parady? Nie można inaczej dochodzić swoich praw?
        Przez wieki osoby homoseksualne i transgenderowe były prześladowane – traktowane
        jako przestępcy, grzesznicy lub chorzy i zamykane w więzieniach, skazywane na
        banicję lub ciężkie roboty, a w ciągu ostatnich 150 lat również poddawane
        leczeniu psychiatrycznemu. Obecnie ludzie LGBT nadal bywają źle traktowani przez
        własne rodziny, zwalniani z pracy, padają ofiarą agresji słownej i fizycznej.
        Parada Równości to dzień, w którym mówią: „Istniejemy. Jesteśmy dumni z tego,
        jacy jesteśmy. Chcemy świętować naszą obecność, bo mamy prawo być widoczni, tak
        samo jak ludzie heteroseksualni”. Ponadto Parada Równości to wesołe wydarzenie,
        święto, w czasie którego wszyscy, niezależnie od orientacji seksualnej mogą się
        dobrze bawić.

Skąd wywodzą się parady lesbijsko-gejowskie?
        W latach 50-60 w Stanach Zjednoczonych jedynym miejscem, gdzie lesbijki, geje,
        ludzie biseksualni i transgenderowi mogli się spotykać, były specjalne bary.
        Były one częstym obiektem nalotów policji, która, szukając rzekomo naruszeń
        koncesji na sprzedaż alkoholu, aresztowała zgromadzonych bez wyraźnego powodu, a
        ich nazwiska następnie często były publikowane w prasie. W czasie kolejnego
        nalotu w 1969 r. goście nowojorskiego baru Stonewall Inn postanowili stawić opór
        policji. Rozpoczęły się kilkudniowe zamieszki, które dały początek współczesnemu
        ruchowi lesbijsko-gejowskiemu. Od tego czasu osoby homo-, biseksualne i
        transgenderowe świętują dni dumy lesbijsko-gejowskiej upamiętniając wydarzenia
        roku 1969 i wzywając do poszanowania podstawowych praw obywatelskich osób LGBT.

Czy mogę przyjść na Paradę Równości, jeśli jestem osobą heteroseksualną?
        Tak! Parada Równości to święto dla wszystkich ludzi. Nie jest przeznaczona tylko
        dla osób LGBT. Mogą w niej uczestniczyć wszystkie osoby wspierające równe prawa
        mniejszości seksualnych, np. przyjaciele i rodzice gejów, lesbijek, osób
        biseksualnych i transgenderowych. Możesz przyjść popatrzeć, a nawet samemu
        maszerować w paradzie.

A dlaczego nie ma parad dla osób heteroseksualnych?
        Większość ludzi jest heteroseksualnych. Nie są oni obiektem dyskryminacji z
        powodu orientacji seksualnej, nie są z tego względu obiektem agresji, pogardy
        oraz niewybrednych żartów. Ich związki są uznawane przez prawo. Większość z nich
        nie zastanawia się nad swoją heteroseksualnością i dlatego może nie czuć
        szczególnej potrzeby utwierdzania innych w przeświadczeniu o wartości
        heteroseksualności. Dla osób nieheteroseksualnych i transgenderowych seksualność
        stała się ze względu na represje społeczne ważną częścią ich tożsamości.
        Większość grup uciskanych tworzy swoją własną kulturę i pragnie ją celebrować.
        Tak samo wygląda kwestia kultury lesbijsko-gejowskiej. Nie jest ona powodem do
        wstydu i ukrywania się, ale do dumy.

Dlaczego geje i lesbijki chcą się obnosić ze swoją orientacją?
        Należy tu poruszyć dwie sprawy. W życiu codziennym to, co nazywane jest u ludzi
        homoseksualnych „obnoszeniem się”, u ludzi heteroseksualnych uznawane jest za
        normę. Trzymanie się za rękę czy okazywanie sobie uczuć w miejscach publicznych,
        a także opowiadanie o tym, jak się spędziło weekend ze swoim partnerem czy
        partnerką nie jest więc obnoszeniem się, lecz tym samym, co robią osoby
        heteroseksualne nie budząc powszechnego sprzeciwu. Z kolei Parada Równości jest
        świętem. Podobnie jak podczas karnawału w Rio, w ten specjalny dzień uczestnicy
        przebierają się w kolorowe stroje aby wspólnie bawić siebie i zgromadzonych
        widzów tańcem, śpiewem i muzyką. Trudno byłoby nazwać paradą i ciekawym
        widowiskiem przemarsz smutnych ludzi w szarych strojach, takich, jakie nosi się
        na co dzień do pracy czy szkoły. Oczywiście, nie wszyscy uczestnicy parad
        lesbijsko-gejowskich ubierają się w kolorowe stroje, bo ludzie LGBT i ich
        przyjaciele są – tak jak wszyscy – zbiorowością zróżnicowanych osób, z których
        każda jest niepowtarzalna.
        • 2560a Re: ktos mi wytlumaczy? .........do p1 08.06.06, 02:15
          1. Nie ma kultury gejowskiej ani lesbijskiej ! Kultura jest albo jej nie ma!
          Jezeli masz na mysli sztuke to sztuka albo jest dobra albo zla i nie ma
          znaczenia z kim sypia artysta
          2.Prawa naturalne zwiazkow homo i heteroseksualnych nie moga byc zrownane i
          pretensje mozna miec do Pana Boga. Ziemskie prawa moga byc zrownane jezeli
          demokratyczna wiekszosc chce! W tej chwili jest to terroryzm a nie demokracja.
          Nie rozumiem dlaczego zwiazek homoseksualny musi nazywac sie malzenstwem jak
          zwiazek heteroseksualny.Nie mozna znalezc innej nazwy? Jezeli , dziekuje bardzo
          homoseksualistom, pozwala sie uzywac terminow kobieta i mezczyzna ,ktore sa
          okresleniami heteroseksualnymi,to jaki problem ze znalezieniem odpowiedniego
          nazewnictwa? W tym tkwi jeden z najwazniejszych problemow.Malzenstwo jest
          zwiazkiem heteroseksualny a.........../nowy termin/ jest zwiazkiem
          homoseksualnym.
          3."przez Światową Organizację Zdrowia (WHO).
          > Do podstawowych praw należą między innymi: - prawo do wolności seksualnej,
          czyl
          > i
          > indywidualną możliwość wyrażania pełni potencjału seksualnego,.."
          Nie rozumiemm co to jest prawo do wyrazanie POTENCJALU seksualnego? Nie
          wiedzialem ze takie prawo jest albo go nie ma. Potencjal seksualny to sprawa
          intymna i nie ma nic z prawem regulujacym potencjaly jadrowe roznych
          krajow.Oprocz tego ze jedno i drugiem moze byc zwiazane z jadrami.
          4."Ale po co w ogóle organizować takie parady?"
          Moim zdaniem z nudow i dla turystow. Nie wierze , ze parady zmienia poglad na
          homoseksualizm, wrecz przeciwnie. Widzialem taka parade w Toronto i jezeli
          potraktowac to serio to trudno powstrzymac sie bylo od wymiotow. Obsceniczny
          show nie majacy NIC wspolnego z homoseksualizmem.
          5.Homoseksualizm jest stary jak swiat. W szkole sredniej mialem dyrektora
          homoseksualiste. Byla to jego PRYWATNA sprawa tak jak moja prywatna sprawa jest
          czy robie to z zona na lezaco czy na stojaco.To co bylo 150 lat temu/ "w ciągu
          ostatnich 150 lat również poddawane
          > leczeniu psychiatrycznemu."/ to bylo 150 lat temu.150 lat temu lalo sie
          dzieciaka w dupe bo tak bylo przyjete dziasiaj za to grozi kara.
          Wiele rzeczy kiedys bylo i minelo.Czy rodzice akceptuja homoseksualizm dziecka
          i w jakim stopniu to nie jest sprawa parady.Rodzice wielokrotnie sa zawiedzeni
          postepowaniem dzieci i to ich prawo.
          Pozdrowienia.
    • trudny99 Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 21:51

Niech rozpędzi tę hołotę,
      i weżmie się wreszcie za robotę !!..
      • pe1 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 21:53
        o, o!

cóż za talent!

do holywood jedź, przyjmą cię na wierszówkę
        • gekon1979 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 21:54
          ma racje
          zrobic tak jak w moskwie, i sie glupeczkowanie golodupcow i lewactwa skonczy raz dwa
          • pe1 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 21:57
            wal śmiało, moskwa cię przyjmie z otwartymi ramionami
            • gekon1979 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 21:59
              dlaczego moskwa ma mnie przyjmowac
              wystarczy ze Policja zachowa sie normalnie, i postapi jak ta Moskiewska
              • pe1 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:02
                a roj sobie
                i śnij swoje nazistowskie sny
                • gekon1979 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:04
                  gorze nie nazistwoskie
                  katolicko-narodowe!!!!!!!!!!!!!
                  • pe1 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:06
                    czyli nazistowskie - to to samo
                    • gekon1979 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:07
                      widzisz jestes idiota(ignorantem inaczej)
                      nazisci byli poganami ;) polecam ksiazki na ten temat
                      ja np nie jestem antysemita, a to jedna z podstaw tej ideologi
                      nie jestem takze faszysta, bo to PiS, a ja PiSu nie trawie ;)
                      • pe1 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:08
                        jesteś nazistą jak nic, nie wypieraj się
                        • gekon1979 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:10
                          nie jestem
                          jestem nacjonalista
                          jezeli nie znasz znaczenia slow i terminow, to bardzo mi przykro ;)
                          nazizm zreszta mnie nie pociaga, jest glupi ;)
                          • pe1 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:16
                            nazizm z ciebie wyłazi jak nadepnięta pasta do glanów
                            • gekon1979 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:18
                              hehe
                              mylisz sie ;) no ale coz, ludzka rzecz sie mylic
                              zreszta ja przeciez nie mowie ze ta parada nie ma prawa
                              ja nie odmawiam im paradowac, ale nie odmawiam takze i drugiej stronie :)
                              mamy przeciez demokracje
              • trudny99 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 22:02
                gekon1979 napisał:

> dlaczego moskwa ma mnie przyjmowac
                > wystarczy ze Policja zachowa sie normalnie, i postapi jak ta Moskiewska
                >
                >

Chyba małe nieporozumienie , prawda ?..

Pozdr.
          • tadeusz_ja do gekon1979 07.06.06, 22:08
            Namiawiasz do bicia??
            • obrazoburca Re: do gekon1979 07.06.06, 22:10
              tadeusz_ja napisał:

> Namiawiasz do bicia??

No co Ty Tadzik? Czytac nie umiesz?

Gekonek namawia do katolcko-narodowego milosierdzia.
            • gekon1979 Re: do gekon1979 07.06.06, 22:12
              juz wysylaj do prokuratury zawiadomienie
              chcialbym, zeby policja zachowala sie tak jak w Moskwie, a wtedy samo sie stanie ;)
              • obrazoburca Re: do gekon1979 07.06.06, 22:16
                gekon1979 napisał:

> chcialbym, zeby policja zachowala sie tak jak w Moskwie, a wtedy samo sie stani
                > e ;)

Jak to mówią: 'psie głosy nie ida pod niebiosy'
                czy jakoś tak.
              • tadeusz_ja Re: do gekon1979/ co samo się stanie?? 07.06.06, 22:16
                • gekon1979 dojdzie do zbiorowego gwaltu :P 07.06.06, 22:19
                  kiedy spragnione siebie dwie grupy demonstrantow rzuca sie na siebie
                  • majster_g Re: dojdzie do zbiorowego gwaltu :P 07.06.06, 22:26
                    gekon1979 napisał:

> kiedy spragnione siebie dwie grupy demonstrantow rzuca sie na siebie

Przykra wiadomosc dla Ciebie: geje nie lubia wszechpolakow.
                    • gekon1979 Re: dojdzie do zbiorowego gwaltu :P 07.06.06, 22:27
                      o tu sie mozesz mylic ;) hahaha
                      zoabczysz, juz razem debatuja na GW
            • gekon1979 PS a ciebie namawiam, zebys wzial rozbieg 07.06.06, 22:14
              w korytarzu i przypie..l lbem w sciane z tegoz rozbiegu
        • trudny99 Re: Apeluję do Rządu !.. 07.06.06, 21:58
          pe1 napisał:

> o, o!
          >
          > cóż za talent!
          >
          > do holywood jedź, przyjmą cię na wierszówkę

Jako ,,c..el wszystkich cel''(!)..,
          też musisz być dobry w swoim ,,fachu''!!..
        • falanga1 pe1 07.06.06, 22:13
          Mamusia Cię po głowie biła, czy tatuś pupę rozkalibrował??
          • majster_g Re: pe1 07.06.06, 22:20
            falanga1 napisała:

> Mamusia Cię po głowie biła, czy tatuś pupę rozkalibrował??

To tak sie u Was nazywa? Hm...
            Smutne.
          • pe1 Re: pe1 07.06.06, 23:08
            > Mamusia Cię po głowie biła, czy tatuś pupę rozkalibrował??

nie, ale opowiedz o swojej traumie, pochylimy się z troską
    • eurobiskup Taka jest Prawda 07.06.06, 21:56
      Nie mam nic przeciwko homo czy innym zakloceniom, jest to najbardziej ludzkie.
      Ale precz z ulic, demonstrujcie swoje zwiazki i swoj rodzaj wspolzycia w
      ukryciu. Musicie wychodzic na ulice przebrani za dziwki i spruedajne
      ladaczniece? Zyjcie sobie jak chcecie ale precz z ulic i robienia ceremonii z
      waszych odchylek. I wara wam od adopcji dzieci i zakladania rodzin. To
      lgarstwo. Dwoje was nie moze miec dziecka z waszego zwiazku a tym samym nie
      macie prawa ich adoptowac i wychowywac. BASTA.
      • pe1 Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 21:58

O jakie prawa chodzi?
        Do podstawowych praw należą między innymi: - prawo do wolności seksualnej, czyli

Ale po co w ogóle organizować takie parady? Nie można inaczej dochodzić swoich praw?
        Przez wieki osoby homoseksualne i transgenderowe były prześladowane – traktowane
        leczeniu psychiatrycznemu. Obecnie ludzie LGBT nadal bywają źle traktowani przez
        dobrze bawić.

koncesji na sprzedaż alkoholu, aresztowała zgromadzonych bez wyraźnego powodu, a
        nalotu w 1969 r. goście nowojorskiego baru Stonewall Inn postanowili stawić opór
        policji. Rozpoczęły się kilkudniowe zamieszki, które dały początek współczesnemu

Tak! Parada Równości to święto dla wszystkich ludzi. Nie jest przeznaczona tylko
        maszerować w paradzie.

oraz niewybrednych żartów. Ich związki są uznawane przez prawo. Większość z nich
        heteroseksualności. Dla osób nieheteroseksualnych i transgenderowych seksualność

normę. Trzymanie się za rękę czy okazywanie sobie uczuć w miejscach publicznych,
        • falanga1 Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:16
          "Kultura gejowska" bła cha cha. Raczej kultura i sztuka, bo jak czlowiek widzi
          taką sztukę, to trudno zachować kulturę.
          • obrazoburca Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:18
            falanga1 napisała:

> "Kultura gejowska" bła cha cha. Raczej kultura i sztuka, bo jak czlowiek widzi
            > taką sztukę, to trudno zachować kulturę.

nie błyskaj ignorancją, bo tym 'normalnym' robisz obciach.
          • pe1 Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:22
            jasne - taki Michał Anioł, czy Caravaggio, a może Czajkowski, Szymanowski,
            Musorgski - toż to same degeneraty i cieniasy
            • eurobiskup Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:28
              Wlasnie nie, to byli ludzie charakteru, nie defilowali ze swoim przyrzadem
              nawierzchu po ulicach i nie robili ceremonie ze swojego sexu. Rob bracie co
              chcesz i jak chcesz ale nie pokazuj mi swoich przyrzadow, nie rob publicznej
              ceremonii nie adoptuj dzieci i nie zakladaj rodziny. Czy to nie trywialne i
              smieszne? Kto wam tak namacil w glowach.
              • majster_g Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:31
                eurobiskup napisała:

> (...) Kto wam tak namacil w glowach.

Rownie dobrze mozna by zadac takie pytanie Tobie. Tylko, ze znam odpowiedz -
                lata zamrozenia obyczajowego w PRLu. No coz, jestes po prostu kolejna ofiara
                komunizmu.
                • gekon1979 Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:34
                  ty natomiast jestes kolejna ofiara debilizmu
                  • majster_g Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:36
                    gekon1979 napisał:

> ty natomiast jestes kolejna ofiara debilizmu

No coz... siegasz tam, gdzie Twoj rozum siega.
                    • gekon1979 Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 22:37
                      a siega gleboko, natomiast twoja nieskomplikowana osoba nie potrzebuje glebokiej penetracji hahahaha
                      • obrazoburca Re: Taka jest Prawda 08.06.06, 01:13
                        Twojej widac potrzebna jest bardzo głęboka penetracja, tylko boisz sie do tego przyznać.
              • pe1 Re: Taka jest Prawda 07.06.06, 23:12
                > Wlasnie nie, to byli ludzie charakteru, nie defilowali ze swoim przyrzadem
                > nawierzchu po ulicach i nie robili ceremonie ze swojego sexu. Rob bracie co
                > chcesz i jak chcesz ale nie pokazuj mi swoich przyrzadow, nie rob publicznej
                > ceremonii nie adoptuj dzieci i nie zakladaj rodziny. Czy to nie trywialne i
                > smieszne? Kto wam tak namacil w glowach.

kto ci namącił w głowie, piramidalny kretynie?

gdzieś ty widział na polskich paradach ceremonię z seksu?
                gdzieś ty widział pokazywanie przyrządów?

odpowiedz wreszcie pacanie, bo pytam po raz N-ty, poje..y tchórzu
    • gekon1979 mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 21:58
      Energetyczna, i panstwa je tworzace oderwa sie, od pie..ika jakim jest zdegenerowana, komunistyczn UE, targana terroryzmem, widzimistwem brudasow, ktora jest do dupy, i kontroluje wymiary ogorka, ksztalt banana, twierdzi ze marchewka to owoc, i w ogole jest ostro pie..ieta
      ze wyjdziemy z tej matni pie..iestwa stosowanego, i utworzymy z normalnymi narodami prawdziwa unie!
      • no_one2 Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:02
        Parada Rownosci ?

Znaczy pedzio pedziowi rowny ?

Rozumiem ,ale po co od razu to manifestowac ?
        • pe1 Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:03
          a umiesz czytać, moherku?

O jakie prawa chodzi?

dobrze bawić.

maszerować w paradzie.

• gekon1979 Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:03
          nie wiem
          w 4 scianach moga robic co chca
          moga nawet zjesc jeden drugiego ok
          ich prawo
          ale po co lazic z tym po ulicach, robic z tego groteske z prawa do demonstrowania??
          przeciez to jest kpina!
          • no_one2 Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:05
            Cale szczescie w Polsce wiekszosc ma gdzies ta pedalska holote.
            • majster_g Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:08
              no_one2 napisał:

> Cale szczescie w Polsce wiekszosc ma gdzies ta pedalska holote.

Zobacz: od razu sie okresliles. Ta wiekszosc, ktora ja widze ma Twoja wiekszosc
              w pogardzie. I po co Ci to?
              • no_one2 Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:18
                Roznica polega na tym,ze ja nie wylaze na ulice i maszeruje z flagami Pedaly do
                Gazu.

A twoja pogarda jest mi obojetna lewaku.
                • majster_g Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:22
                  no_one2 napisał:

> Roznica polega na tym,ze ja nie wylaze na ulice i maszeruje z flagami Pedaly
                  > do Gazu.

No faktycznie, chwali Ci sie.

> A twoja pogarda jest mi obojetna lewaku.

Wiem.
      • majster_g Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:05
        gekon1979 napisał:

> Energetyczna, (...)

Na oleju rzepakowym, bimbrze, czy temperamencie?
        • gekon1979 Re: mam nadzieje ze powstanie I Rzeczpospolita 07.06.06, 22:05
          na ku.. betonie ;)
    • fotosmak Romanek baranek 07.06.06, 22:06
      Romanek baranek ponownie chciał wprowadzić swoją dyktaturę :-) Ale na szczęśćie
      rozsądek katolika Marcinkiewicza, nie pozwolił na poniżanie i wzywanie do
      nienawiści przeciwko innym osobom. Boże, chroń nas przed Giertychem !
    • enoon Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:09
      wlasnie postanowilem ze zabieram sie za polityke i za 10, 15 lat bede rzadzil
      Polska - wtedy posadze do najciezszego wiezienia giertycha i wierzejskiego - z
      najgorszymi zboczencami w celi, moze wtedy zmienia zdanie:-), a jesli nie to
      beda mieli za swoje:P
      • zima0001 Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:40
        enoon napisał:
        > wtedy posadze do najciezszego wiezienia giertycha i wierzejskiego - z
        > najgorszymi zboczencami w celi,

Najgorszymi zboczeńcami? A więc jesteś za zamykaniem w więzieniach gejów?
        • majster_g Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:44
          zima0001 napisał:

> Najgorszymi zboczeńcami? A więc jesteś za zamykaniem w więzieniach gejów?

Niestety zart nieudany. Przedmowca nie twierdzil, ze geje sa zboczencami. Ale
          to wiesz bardzo dobrze. Ty tak poprostu lubisz przekrecac prawde? Tak?
          • zima0001 Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:48
            No to już zupełnie nie wiem dlaczego panów G i W zamykać w celi z kochającymi
            po męsku. Przecież to nie jest preferencja ww polityków.
            • majster_g Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:51
              zima0001 napisał:

> No to już zupełnie nie wiem dlaczego panów G i W zamykać w celi z kochającymi
              > po męsku. Przecież to nie jest preferencja ww polityków.

Zyczeniem przyszlego prezydenta Polski bylo, aby zamknac panow G i W ze
              zboczencami a nie z gejami. Prosze zwracac uwage na takie "szczegoly".
              • zima0001 Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:55
                majster_g napisał:
                > Zyczeniem przyszlego prezydenta Polski bylo, aby zamknac panow G i W ze
                > zboczencami a nie z gejami. Prosze zwracac uwage na takie "szczegoly".

Jak zwał tak zwał
                • majster_g Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:57
                  zima0001 napisał:

> majster_g napisał:
                  > > Zyczeniem przyszlego prezydenta Polski bylo, aby zamknac panow G i W ze
                  > > zboczencami a nie z gejami. Prosze zwracac uwage na takie "szczegoly".
                  >
                  > Jak zwał tak zwał

Mam nadzieje, ze nie przyjdzie Ci doswiadczyc roznicy.
                  • zima0001 Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 23:01
                    Homoseksualny sex z miłością lub bez? Nie do pozazdroszczenia wybór...
    • silesius.monachijski0 Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:14
      Bylem 3 dni w przepieknej Pradze; tam jest mnostwo pieknych zabytkow, wspaniale
      kwitnie kultura, pelno ludzi z calego swita, ludzi kulturalnych, milych i
      cywilizowanych; naprawde: spedzilem piekne Zielone Swiatki w czeskiej stolicy;
      a Warszawa? Parada pederestow i klub "Le Madame" (nie tak jak w Pradze: jeden
      klub jazzowy za drugim, a wsrodku kulturalni ludzie); mozna Czechom
      pozazdroscic takiej wspanialej stolicy; to prawdziwa Europa; nie dziwota, ze
      ostatnio duzo wiecej ludzi zaczyna jezdzic do Pragi niz do Paryza; spotkalem
      tez paru ciekawych ludzi z czeskiej i amerykanskiej (tak, tak: w Pradze zyje
      obecnie ok. 20-30 tys. Amerykanow) bohemy; oni cos tworza: nie laza z golymi
      d... po ulicy, zeby prowokowac innych, i ekscytowac sie tym swoim prymitywnym
      ekshibicjonizmem; Warszawie pod tym wzgledem blizej do Berlina, stolicy
      europejskiego barbarzynstwa; prawdziwa, kulturalna Europa to Praga i Budapeszt
      • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:18
        popsuję ci humor:

zapomniałeś, że w Pradze jest 2x więcej gejów niż w Warszawie
        (co być może ma związek z ilością klubów jazzowych)

nie mówiąc już o niedawno zalegalizowanych związkach jednopłciowych
        • gekon1979 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:21
          jednokomorkowe niech tez zalegalizuja, bedziesz mogl sie zwiazac z inna ameba :>
          • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:47
            i ty ze swoim WIELO-komórkowym mózgiem zniżasz się do dyskusji z amebą?

no proszę, od dawna było wiadomo, że nie ilość ale jakość się liczy :-P
            • gekon1979 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:49
              hehe ;)
              no coz jakos interesowala mnie troche mikrobiologia wiec poswiecam czas
        • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:21
          wiarogodnosc Twoich statystyk jest taka sama, jak wiarygodnosc sondazy GW na
          temat preferencji politycznych w Polsce; nie zagladam nikomu do alkowy, ale po
          Pradze nie paleta sie tyle badziewia, jak - nie przymierzajac - w Warszawie czy
          Berlinie

pe1 napisał:

> popsuję ci humor:
          >
          > zapomniałeś, że w Pradze jest 2x więcej gejów niż w Warszawie
          > (co być może ma związek z ilością klubów jazzowych)
          >
          > nie mówiąc już o niedawno zalegalizowanych związkach jednopłciowych
          • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:45
            > wiarogodnosc Twoich statystyk jest taka sama, jak wiarygodnosc sondazy GW na
            > temat preferencji politycznych w Polsce;

czyli bardzo wysoka - dziękuję za komplement :-P

> nie zagladam nikomu do alkowy, ale po
            > Pradze nie paleta sie tyle badziewia, jak - nie przymierzajac - w Warszawie
            czy Berlinie

pewnie, nie mają MW i innych nazistów, to od razu milej
            • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:50
              alez oczywiscie, ze "wielka"; wybory we wrzesniu i pazdzierniku 2005 sa tego
              najlepszym dowodem: chachacha

pe1 napisał:

> > wiarogodnosc Twoich statystyk jest taka sama, jak wiarygodnosc sondazy GW
              > na
              > > temat preferencji politycznych w Polsce;
              >
              > czyli bardzo wysoka - dziękuję za komplement :-P
              >
              >
              > > nie zagladam nikomu do alkowy, ale po
              > > Pradze nie paleta sie tyle badziewia, jak - nie przymierzajac - w Warszaw
              > ie
              > czy Berlinie
              >
              > pewnie, nie mają MW i innych nazistów, to od razu milej
              • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:54
                słyszałeś co to jest statystyka, moherku?
                • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:57
                  tak slyszalem; a Ty slyszales, co to jest prymitywna propaganda a la Goebbels
                  (klamstwo powtarzane 19 razy, itd...)?

pe1 napisał:

> słyszałeś co to jest statystyka, moherku?
                  • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:13
                    czyli nie słyszałeś, co to statystyka

to było do przewidzenia - mohery umieją tylko pier.dolić jak potłuczone
                    • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:17
                      a owszem: przerabialem statystyke dosc dokladnie (3 semestry); zas poszolomy i
                      inne lewactwo zawsze maja jedna furtke: najlepiej "przywalic" obelga i
                      wulgaryzmem; i latac z golym tylkiem po Warszawie albo i innym Berlinie

pe1 napisał:

> czyli nie słyszałeś, co to statystyka
                      >
                      > to było do przewidzenia - mohery umieją tylko pier.dolić jak potłuczone
                      • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:25
                        > a owszem: przerabialem statystyke dosc dokladnie (3 semestry)

trzy razy to samo? winszuję odporności na wiedzę
                        z tumanem, który nie odróżnia statystyki od prognozowania nie ma o czym dyskutować

co ty tam robisz w tym monachium? kible pewnie szorujesz przy TAKIM wykształceniu
                        • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:28
                          zas ze slepcem, ktory nie dostrzega oczywistych prawd, trudno dyskutowacc o
                          kolorach;

pe1 napisał:

> > a owszem: przerabialem statystyke dosc dokladnie (3 semestry)
                          >
                          > trzy razy to samo? winszuję odporności na wiedzę
                          > z tumanem, który nie odróżnia statystyki od prognozowania nie ma o czym
                          dyskuto
                          > wać
                          >
                          >
                          > co ty tam robisz w tym monachium? kible pewnie szorujesz przy TAKIM
                          wykształcen
                          > iu
          • yann17 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:51
            w Czechach, a w Pradze w szczególności nie ma oszołomów typu LPR, kościół nie
            wtrąca się do polityki i życia publicznego ( w ogóle społeczeństwo jest mocno
            świeckie ), nie ma takiego Wierzejskiego, który każdego co nie zgadza się z
            jego poglądami wyzywa od pedałów.
            To jest bardzo spokojny ( również tolerancyjny )naród. Geje nie mają powodów by
            organizować parady równości, bo są zrównani w prawach z każdym innym obywatelem
            Republiki i NIKOMU TO NIE PRZESZKADZA. Dlatego siedzą w swoich klubach i nie ma
            ich na ulicach, ani nie piszą i nie mówią o nich media.
            • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:56
              za to w Polsce gejow sie przesladuje, nieprawdaz? buhaha; chyba cos nie tak;
              dlaczego wiec w Polsce nie siadza w swoich klubach? bo im niemieccy pedofile
              typüu Becka troche kasy na te hucpe daja? zenada; a propos: w Pradze - takze w
              klubac jazzowych - spotykalem wielu Czechow: maja podobne do mojego zdanie na
              temat parad gejowskich; co wiecej: w Pradze i w calych Czechach stosunek do
              tego typu publicznych blazenad jest jeszcze bardziej negatywny niz w Polsce;
              takie odnioslem wrazenie z rozmow ze znajomymi Czechami

yann17 napisał:

> w Czechach, a w Pradze w szczególności nie ma oszołomów typu LPR, kościół nie
              > wtrąca się do polityki i życia publicznego ( w ogóle społeczeństwo jest mocno
              > świeckie ), nie ma takiego Wierzejskiego, który każdego co nie zgadza się z
              > jego poglądami wyzywa od pedałów.
              > To jest bardzo spokojny ( również tolerancyjny )naród. Geje nie mają powodów
              by
              >
              > organizować parady równości, bo są zrównani w prawach z każdym innym
              obywatelem
              >
              > Republiki i NIKOMU TO NIE PRZESZKADZA. Dlatego siedzą w swoich klubach i nie
              ma
              >
              > ich na ulicach, ani nie piszą i nie mówią o nich media.
              • 1maruti1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 08.06.06, 19:37
                Klamiesz. Wiesz, ze to oszczerstwo nadajace sie do sadu? Beck nie jest
                pedofilem, ba zostrazal przepisy przeciwko pedofilii.
                Volker Beck

Wykorzystywanie seksualne dzieci to przestępstwo, które jest w najsurowszy
                sposób potępiane przeze mnie jak również przez stowarzyszenia lesbijek i gejów
                oraz przez International Lesbian and Gay Association (ILGA).

Prawo dziecka do seksualnego samookreślenia się naruszane jest przez seksualne
                ekscesy dorosłych, co może prowadzić do trwałych urazów fizycznych i psychicznych.

To nie jest kwestią heteroseksualności czy homoseksulaności – wykorzystywanie
                seksualne jest przestępstwem, niezależnie od tego, czy ma ono miejsce pomiędzy
                osobami różnej czy tej samej płci. Dla sprawców często w ogóle nie ma znaczenia,
                jakiej płci są ich ofiary.

Od wielu lat angażuję się politycznie w zwalczanie seksualnego wykorzystywania
                dzieci i podopiecznych. Dlatego od czasu, gdy jestem deputowanym do Niemieckiego
                Bundestagu, podejmowałem wielokrotnie inicjatywy na rzecz polepszenia sytuacji
                prawnej ofiar seksualnego wykorzystywania i usunięcia luk w prawie karnym. Już
                podczas mojej pierwszej kadencji Bundestagu od roku 1994 zaproponowałem
                opracowanie odrębnego rejestru przestępstw odnoszących się do ciężkich form
                wykorzystywania seksualnego dzieci (§ 176 a KK), co wbrew początkowo innych
                wyobrażeń zostało przez ówczesną koalicję rządową przejęte i umieszczone w
                szóstej poprawce Kodeksu Karnego. W mojej dalszej pracy deputowanego Bundestagu
                zaangażowałem się ponadto na rzecz zniesienia terminów roszczeń ofiar
                wykorzystywania seksualnego wynikających z prawa cywilnego i w ten sposób
                przyczyniłem się di tego, aby pornografia dziecięca i ciężkie przypadki
                wykorzystywania seksualnego dzieci zostały wpisane do katalogu deliktów
                przestępczych i podsłuchu telefonicznego.

Pedofilia postrzegana była w Niemczech w latach 70-ych i 80-ych poprzez pryzmat
                systematycznego błędu w szerokich kręgach seksuologii i kryminalistyki; nawet
                kryminolodzy z Federalnego Urzędu Kryminalnego proponowali wtedy rozróżnianie
                między rzekomo „nieszkodliwymi”, mającymi miejsce bez zastosowania siły
                kontaktami seksualnymi a zachodzącymi przy użyciu siły, szkodliwymi kontaktami
                pomiędzy dorosłymi i dziećmi.

Od końca lat 80-ych zajmowałem się intensywnie działalnością organizacji,
                opiekujących się ofiarami przemocy związanej z kontaktami seksualnymi i
                wykorzystywania seksualnego. Od tego czasu zerwałem całkowicie z rozważaniami
                odnoszącymi się do liberalizacji prawa karnego, wychodzącymi poza wprowadzoną w
                roku 1994 w Niemczech równość wobec prawa hetero- i homoseksualności (anulowanie
                § 175 KK), i występowałem zawsze przeciw żądaniom idącym w tym kierunku. O
                wynikającej stąd mojej działalności polityczna przeciw wykorzystywaniu
                seksualnemu dzieci i dziecięcej pornografii wspomniałem na wstępie.
      • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:25
        ...zazdroszcze ...w pradze juz nie bylem z 10 lat...wiem amerykanow w pradze
        mieszka duzo...moze tez zamieszka amerykanin polskiego pochodzenia...jak w
        polsce przegra pis...

silesius.monachijski0 napisał:

> Bylem 3 dni w przepieknej Pradze; tam jest mnostwo pieknych zabytkow,
        wspaniale
        >
        > kwitnie kultura, pelno ludzi z calego swita, ludzi kulturalnych, milych i
        > cywilizowanych; naprawde: spedzilem piekne Zielone Swiatki w czeskiej
        stolicy;
        > a Warszawa? Parada pederestow i klub "Le Madame" (nie tak jak w Pradze: jeden
        > klub jazzowy za drugim, a wsrodku kulturalni ludzie); mozna Czechom
        > pozazdroscic takiej wspanialej stolicy; to prawdziwa Europa; nie dziwota, ze
        > ostatnio duzo wiecej ludzi zaczyna jezdzic do Pragi niz do Paryza; spotkalem
        > tez paru ciekawych ludzi z czeskiej i amerykanskiej (tak, tak: w Pradze zyje
        > obecnie ok. 20-30 tys. Amerykanow) bohemy; oni cos tworza: nie laza z golymi
        > d... po ulicy, zeby prowokowac innych, i ekscytowac sie tym swoim prymitywnym
        > ekshibicjonizmem; Warszawie pod tym wzgledem blizej do Berlina, stolicy
        > europejskiego barbarzynstwa; prawdziwa, kulturalna Europa to Praga i Budapeszt
        • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:45
          ja mam z Monachium bardzo blisko, i bede tam czesciej zagladac; aha: jeszcze
          jedno: w Pradze ceny w restauracjach sa normalne, zas w Warszawie ksiezycowe;
          mala roznica, a cieszy

me-e napisał:

> ...zazdroszcze ...w pradze juz nie bylem z 10 lat...wiem amerykanow w pradze
          > mieszka duzo...moze tez zamieszka amerykanin polskiego pochodzenia...jak w
          > polsce przegra pis...
          • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 22:52
            ...jak to sie stalo...ze, ...tygrys europy...to, pospolity kot
            smietnikowy...czy to wina pis...?

> ja mam z Monachium bardzo blisko, i bede tam czesciej zagladac; aha: jeszcze
            > jedno: w Pradze ceny w restauracjach sa normalne, zas w Warszawie ksiezycowe;
            > mala roznica, a cieszy
            • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:01
              nie to wina "salonow" warszawskich; tak sie ze soba "zzyli", ze teraz
              homoseksualizm promuja

me-e napisał:

> ...jak to sie stalo...ze, ...tygrys europy...to, pospolity kot
              > smietnikowy...czy to wina pis...?
              >
              >
              > silesius.monachijski0 napisał:
              >
              > > ja mam z Monachium bardzo blisko, i bede tam czesciej zagladac; aha: jesz
              > cze
              > > jedno: w Pradze ceny w restauracjach sa normalne, zas w Warszawie ksiezyc
              > owe;
              > > mala roznica, a cieszy
              • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:11
                ...tylko w tym...nadzieja...jak zawsze zresta w...miedzynarodowce...

> nie to wina "salonow" warszawskich; tak sie ze soba "zzyli", ze teraz
                > homoseksualizm promuja
                >
                • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:13
                  poczytaj o patronie ruchu gejowskiego
                  .
                  www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874
                  me-e napisał:

> ...tylko w tym...nadzieja...jak zawsze zresta w...miedzynarodowce...
                  >
                  >
                  >
                  > > nie to wina "salonow" warszawskich; tak sie ze soba "zzyli", ze teraz
                  > > homoseksualizm promuja
                  > >
                  • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:19
                    ...juz wiem skad u nich...taka milosc do pochodow...z gena to maja...

> poczytaj o patronie ruchu gejowskiego
                    > .
                    • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:23
                      moze tez beda wyciagali na tej paradzie lewe rece w gescie pozdrowienia dla
                      tragicznie zmarlego protoplasty?

me-e napisał:

> ...juz wiem skad u nich...taka milosc do pochodow...z gena to maja...
                      >
                      >
                      >
                      > > poczytaj o patronie ruchu gejowskiego
                      > > .
                      > www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874
                      • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:27
                        ...faszyzm, powinnien byc zabroniony...stop ...pochodowi ...

> moze tez beda wyciagali na tej paradzie lewe rece w gescie pozdrowienia dla
                        > tragicznie zmarlego protoplasty?
                        >
                        • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:29
                          tez tak uwazam: faszyzm, komunizm i hucpy gejowskie powinny byc zakazane;
                          lepiej dmuchac na zimne

me-e napisał:

> ...faszyzm, powinnien byc zabroniony...stop ...pochodowi ...
                          >
                          >
                          >
                          > > moze tez beda wyciagali na tej paradzie lewe rece w gescie pozdrowienia d
                          > la
                          > > tragicznie zmarlego protoplasty?
                          > >
                          • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:35
                            w takim razie leć złożyć na siebie donos
                            • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:44
                              w przeciwienstwie do ciebie nie naleze do zadnych z tych kategorii

pe1 napisał:

> w takim razie leć złożyć na siebie donos
                              • pe1 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 08.06.06, 00:33
                                ależ należysz, jak w pysk strzelił
                          • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:37
                            ...po co tyle okreslen ...na jedno...pochodom stop...czemu i komu ma to
                            sluzyc...ten pochod...

> tez tak uwazam: faszyzm, komunizm i hucpy gejowskie powinny byc zakazane;
                            > lepiej dmuchac na zimne
                            >
                            • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:45
                              ma sluzyc miedzynarodowce zboczencow; jak w latach 30-tych i 40-tych ubieglego
                              wieku

me-e napisał:

> ...po co tyle okreslen ...na jedno...pochodom stop...czemu i komu ma to
                              > sluzyc...ten pochod...
                              >
                              >
                              >
                              > > tez tak uwazam: faszyzm, komunizm i hucpy gejowskie powinny byc zakazane;
                              >
                              > > lepiej dmuchac na zimne
                              > >
                              • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:49
                                ...to w koncu puszcza ten ...pochod , to bedzie ostani...
                                • silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 07.06.06, 23:54
                                  utniesz hydrze jeden leb, to zaraz drugi odrosnie; trzeba sie miec na bacznosci

me-e napisał:

> ...to w koncu puszcza ten ...pochod , to bedzie ostani...
                                  • me-e Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 08.06.06, 00:04
                                    ... w koncu zrozumialem...dlaczego przeznaczenie , przyznalo polsce takie
                                    polozenie...juz nie raz polska wyciagala europe za uszy...a to przed
                                    turkami...a to przed bolszewikami...

> utniesz hydrze jeden leb, to zaraz drugi odrosnie; trzeba sie miec na
                                    bacznosci
                                    >
                                    > me-e napisał:
                                    >
                                    > > ...to w koncu puszcza ten ...pochod , to bedzie ostani...

• silesius.monachijski0 Re: Roznica miedzy Praga a Warszawa 08.06.06, 00:07
                                      teraz przyszla kolej na pederastow

me-e napisał:

> ... w koncu zrozumialem...dlaczego przeznaczenie , przyznalo polsce takie
                                      > polozenie...juz nie raz polska wyciagala europe za uszy...a to przed
                                      > turkami...a to przed bolszewikami...
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > > utniesz hydrze jeden leb, to zaraz drugi odrosnie; trzeba sie miec na
                                      > bacznosci
                                      > >
                                      > > me-e napisał:
                                      > >
                                      > > > ...to w koncu puszcza ten ...pochod , to bedzie ostani...
                                      >
                                      >
                                      >
    • eurobiskup Judasze robcie rachunek sumienia 07.06.06, 22:14
      To jest wazne a nie robienie problemu z prezerwatywy. Chce wiedziec ktory to
      ksiadz donosil na innych, ktory byl Judaszem? Wszyscy ci zdrajcy ktorzy ukryli
      sie w sutannach, Judasze sprzedajni powinni sie sami przyznac i publicznie
      zrobic rachunek sumienia i prosic na kolanach o przebaczenie. Chociaz jestem
      katolikiem to twierdze ze prezerwatywa nie ma nic wspolnego z wiara. Wrecz
      przeciwnie moze zapobiec niepozadanej ciazy a tym samym aborcji i uchronic
      ludzi przed wieloma chorobami o ktorych roi sie na swiecie.
      • me-e Re: Judasze robcie rachunek sumienia 07.06.06, 22:36
        ...prezerwatywa -co widac...nie ma nic wspolnego tez ...z glowa

eurobiskup napisała:

> To jest wazne a nie robienie problemu z prezerwatywy. Chce wiedziec ktory to
        > ksiadz donosil na innych, ktory byl Judaszem? Wszyscy ci zdrajcy ktorzy
        ukryli
        > sie w sutannach, Judasze sprzedajni powinni sie sami przyznac i publicznie
        > zrobic rachunek sumienia i prosic na kolanach o przebaczenie. Chociaz jestem
        > katolikiem to twierdze ze prezerwatywa nie ma nic wspolnego z wiara. Wrecz
        > przeciwnie moze zapobiec niepozadanej ciazy a tym samym aborcji i uchronic
        > ludzi przed wieloma chorobami o ktorych roi sie na swiecie.

• trudny99 Jeśli ,jak niektórzy uparcie twierdzą.. 07.06.06, 22:37

homoseksualizm jest chorobą, to nie wynika z tego automatycznie,
      że ,,chorzy'' mają prawo do nieograniczonego demonstrowania swojej choroby !!

Idąc tym tropem chcę zapytać, co z ,,dotkniętymi'' takimi chorobami
      jak ; kleptomania i np...piromania ?!..

Ciekawa mogłaby być demonstracja zwłaszcza..tej drugiej grupy (!?)..

Proponuję aby tym razem oszczędzić stolicę i na miejsce ,,parady'' wyznaczyć
      np. Kraków..,a konkretnie dzielnicę Kazimierz !!..

Byłby to pierwszy przypadek parady
      jak najbardziej dla kraju korzystnej !..

W tym wypadku należałoby rozpatrzyć wręcz ...dofinansowanie !!..

• majster_g Re: Jeśli ,jak niektórzy uparcie twierdzą.. 07.06.06, 22:37
        trudny99 napisał:

>
        > homoseksualizm jest chorobą,

Blad! Nie jest.
      • tadeusz_ja Re: Jeśli ,jak niektórzy uparcie twierdzą.. 07.06.06, 22:41
        Dlaczego homofobia zawsze kojarzy się z analfabetyzmem??
    • oharaleee Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:37
      tak
    • ukropek Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:38
      A niech sobie demonstrują do uśmiechniętej śmierci.....a za homosrksualną
      pedofilię stosować dożywocie........ot i tyle.......
      • majster_g Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:39
        ukropek napisał:

> A niech sobie demonstrują do uśmiechniętej śmierci.....a za homosrksualną
        > pedofilię stosować dożywocie........ot i tyle.......

Heteroseksualna tak samo!
        • zima0001 Azja Tuhajbejowicz - ten sie umiał bawić 07.06.06, 22:45
        • ukropek Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:50
          A dlaczegoż by nię ?Tylko wytłumacz to Cyganom..Znaczy się Romom..oczywiście...
          Pewnie wiesz co jest dla nich lepsze...Uszczęśliwiaczu........
          • majster_g Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:53
            ukropek napisał:

> Uszczęśliwiaczu........

Dlaczego to mi sie dostalo? To Ty wystartowales z karami dozywotnimi za
            pedofilie. Ja tylko sie z Toba zgodzilem.
    • yann17 Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 22:40
      ........"Informacje Wojciecha Wierzejskiego są nieporozumieniem

--------------------------------
      Ten cały Wierzejski to jedno wielkie nieporozumienie ( delikatnie rzecz ujmując)
      • vitabravo Bezczelnych pedałów wyprowadzić z Polski ! 07.06.06, 22:44
        Niech wyjadę do Sodomy lub Gomory. Mają wybór.
        • tadeusz_ja znowu ten vitabravo porażka! 07.06.06, 22:48
    • martha_black Ci co kochaja pedalow niech oddadza im swoje 07.06.06, 22:42
      dzieci do nianczenia. To naturalna konsekwencja pogladow. No chyba nie macie
      uprzedzen ?!? To byloby bardzo ksenofobiczne!
      • spieprzaj_dziaduu jesteś Wszechpolakiem w sukience...? 07.06.06, 22:45
      • majster_g Re: Ci co kochaja pedalow niech oddadza im swoje 07.06.06, 22:47
        martha_black napisała:

> dzieci do nianczenia. To naturalna konsekwencja pogladow. No chyba nie macie
        > uprzedzen ?!? To byloby bardzo ksenofobiczne!

Owszem, byloby.
        • me-e Re: Ci co kochaja pedalow niech oddadza im swoje 07.06.06, 23:00
          ...wszystkie dzieci sa nasze...?

majster_g napisał:

> martha_black napisała:
          >
          > > dzieci do nianczenia. To naturalna konsekwencja pogladow. No chyba nie ma
          > cie
          > > uprzedzen ?!? To byloby bardzo ksenofobiczne!
          >
          > Owszem, byloby.
      • le_lutki9 Re: Ci co kochaja pedalow niech oddadza im swoje 07.06.06, 22:51
        Ja oddalam, podobnie jak wszyscy inni sasiedzi z malymi dziecmi w naszym bloku:
        nasi dwaj sasiedzi homo z ostatniego pietra sa najlepszymi sasiadami na swiecie
        (kazdemu takich zycze), po prostu sa dobrymi, fajnymi ludzmi, ktorym bez
        zmruzenia oka mozna dziecko oddac do przypilnowania. Podobnie gdy bylam w ciazy
        opiekowali sie mna kiedy maz wyjezdzal. I nie DLATEGO sa tacy fantastyczni, ze
        sa homo, tylko MIMO to, jesli rozumiesz roznice. Innymi slowy: co ma piernik do
        wiatraka?? Dobrzy, porzadni ludzie, niezaleznie od orientacji seksualnej sa po
        prostu dobrzy i porzadni, w kazdej sytuacji. Wrednemu "pedalowi" jak piszesz
        nie oddalabym dziecka do pilnowania dokladnie tak samo jak wrednemu hetero, nie
        mam zwyczaju zostawiac dzieci ludziom wrednym.
      • silesius.monachijski0 Re: Ci co kochaja pedalow niech oddadza im swoje 07.06.06, 22:52
        Masz racje; poczytaj - jesli znasz niemiecki - co pisal ten pedofil Beck (jeden
        z glownych "gosci" tej hucpy w Warszawie) w 1988 roku; pilnujcie Wasze dzieci,
        drodzy Warszawiacy!
        .
        www.mathematik.net/0-gegen-porno/christen_gegen_pornographie.htm
        martha_black napisała:

> dzieci do nianczenia. To naturalna konsekwencja pogladow. No chyba nie macie
        > uprzedzen ?!? To byloby bardzo ksenofobiczne!
        • 1maruti1 Re: Ci co kochaja pedalow niech oddadza im swoje 08.06.06, 19:36
          Klamiesz.
          Volker Beck

ekscesy dorosłych, co może prowadzić do trwałych urazów fizycznych i psychicznych.

osobami różnej czy tej samej płci. Dla sprawców często w ogóle nie ma znaczenia,

dzieci i podopiecznych. Dlatego od czasu, gdy jestem deputowanym do Niemieckiego

roku 1994 w Niemczech równość wobec prawa hetero- i homoseksualności (anulowanie
    • leku i bardzo dobrze ze blokuje 07.06.06, 23:00
      ja gdybym mial czas to bym mu pomogl blokowac - ale normalni ludzie nie paraduja
      i nie blokuja parad - ale za to uczciwie placa podatki, i jako podatnik popieram
      Pana Romka :)
      • 80s Re: i bardzo dobrze ze blokuje 07.06.06, 23:06
        Jako gej i podatnik - a na pewno place wieksze podatki od ciebie - domagam sie
        aby moje panstwo respektowalo prawa czlowieka, w tym prawo do demonstracji.
        PS. Za pana Romka w rządzie się wstydze. Podobnie jak za pana Andrzeja.
    • gekon1979 jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:02
      zsciaga z calego swiata! nawet z USA
      jezeli nie zostana odparci, to bedzie to poczatek konca! smiem twierdzic ze swiata
      tak naszego swiata, opartego na prawie, porzadku, kulturze, tradycji
      to bedzie poczatek jednego wielkiego burdelu!
      Dlatego trzeba sie im przeciwstawic, trzeba walczyc, albo po ulicach beda biegac nadzy ludzie z gumowymi penisami na glowach!
      • ginusia Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:09
        gekon1979 napisał:

>> Dlatego trzeba sie im przeciwstawic, trzeba walczyc, albo po ulicach beda
        biega
        > c nadzy ludzie z gumowymi penisami na glowach!

Aaa, to moze byc calkiem sympatyczne ;). Moze nie dla gekonow...

Masz jakis wyprobowany sposob walki? :))
        • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:11
          ginusiu moze tobie nie przeszkadza facet z gumowym penisem na glowie ;)
          mysle ze Moskwa pokazal co trzeba zrobic
          ten lewak i ciotka z Berlina wiecej tam juz nie pojedzie
          • ginusia Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:16
            gekon1979 napisał:

> ginusiu moze tobie nie przeszkadza facet z gumowym penisem na glowie ;)
            > mysle ze Moskwa pokazal co trzeba zrobic
            > ten lewak i ciotka z Berlina wiecej tam juz nie pojedzie
            >
            tobie tez nie powinien przeszkadzac, przeciez jest demokracja.
            Moskwa czesto pokazywala co nalezy robic, tylko przewaznie wszyscy zle na tym
            wychodzili ;).
            • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:18
              demokracja nie oznacza ze ma byc zezwolenie na dewiantow, i sodomitow demonstrujacy swoje zboczenstwa
              • ginusia Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:20
                gekon1979 napisał:

> demokracja nie oznacza ze ma byc zezwolenie na dewiantow, i sodomitow
                demonstru
                > jacy swoje zboczenstwa
                >
                ale pozwala chodzic facetom z gumowymi penisami na glowie.
                • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:21
                  nie prawda :P
                  policjant ma takiego pana prawo poczestowac mandacikiem
                  zreszta doopokracja jest idiotyczna z natury rzeczy
                • ginusia Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:36
                  Poza tym oni wcale nie maja za cel pokazywania swoich( jak to nazywasz )
                  dewiacji. Chca zyc normalnie, jak ty czy ja, tylko na to niestety w Polsce nie
                  ma jeszcze przyzwolenia ze strony tych wszystkich oszolomow, ktorych wypowiedzi
                  czytam. Przeciez oni ci niczym nie zagrazaja, nie boj sie zaden z nich nie
                  rzuci sie na ciebie , nie bedzie probowal sciagnac Ci spodni. Oni sa bardzo
                  pokojowo nastawieni, delikatni, milosnicy natury i estetyki, wielu z nich
                  posiada artystyczne zdolnosci.
                  Manifestuja miedzy innymi po to , zeby mogla taka parka chlopcow normalnie
                  przejsc ulica trzymajac sie za rece i zeby to nie wzbudzalo agresji w naszych
                  rodakach... Sa oczywiscie inne problemy ale juz pozno wiec zostawimy je ;).
                  • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:39
                    Chca zyc normalnie, jak ty czy ja, tylko na to niestety w Polsce nie
                    > ma jeszcze przyzwolenia ze strony tych wszystkich oszolomow, ktorych wypowiedzi
                    >
                    > czytam
                    oni nie zyja normalnie :p
                    zreszta nikt im tego nie zakawzywal, to jest sztucznie wywolany temat
                    tych problemow nie ma
                    byly kluby dla pedalstwa, i sa
                    jakos nie ma informacji ze co piatek kinie ciota!
                    no to jest sztucznie wywolana historia przez tych chorych lewakow!

> czytam. Przeciez oni ci niczym nie zagrazaja, nie boj sie zaden z nich nie
                    > rzuci sie na ciebie , nie bedzie probowal sciagnac Ci spodni. Oni sa bardzo
                    > pokojowo nastawieni, delikatni, milosnicy natury i estetyki, wielu z nich
                    > posiada artystyczne zdolnosci.

> Manifestuja miedzy innymi po to , zeby mogla taka parka chlopcow normalnie
                    > przejsc ulica trzymajac sie za rece i zeby to nie wzbudzalo agresji w naszych
                    > rodakach... Sa oczywiscie inne problemy ale juz pozno wiec zostawimy je ;).

ta manifa wzbudza tylko niechec rodakow do golodupcow

no teraz robisz sobie jaja :P
                  • silesius.monachijski0 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:42
                    To jeden z nich. milych, kulturalnych i pokojowo nastawionych chlopcow; on
                    chcial isc pod reke z calym swiatem;
                    .
                    ginusia napisała:

> Poza tym oni wcale nie maja za cel pokazywania swoich( jak to nazywasz )
                    > dewiacji. Chca zyc normalnie, jak ty czy ja, tylko na to niestety w Polsce
                    nie
                    > ma jeszcze przyzwolenia ze strony tych wszystkich oszolomow, ktorych
                    wypowiedzi
                    >
                    > czytam. Przeciez oni ci niczym nie zagrazaja, nie boj sie zaden z nich nie
                    > rzuci sie na ciebie , nie bedzie probowal sciagnac Ci spodni. Oni sa bardzo
                    > pokojowo nastawieni, delikatni, milosnicy natury i estetyki, wielu z nich
                    > posiada artystyczne zdolnosci.
                    > Manifestuja miedzy innymi po to , zeby mogla taka parka chlopcow normalnie
                    > przejsc ulica trzymajac sie za rece i zeby to nie wzbudzalo agresji w naszych
                    > rodakach... Sa oczywiscie inne problemy ale juz pozno wiec zostawimy je ;).
                    • obrazoburca Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 02:17
                      a to academic.brooklyn.cuny.edu/history/core/pics/0255/img0018.jpg a tutaj dwóch, 'normalnych' 100% heteroseksualistów.
                  • obrazoburca Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 02:13
                    ginusia napisała:

> Przeciez oni ci niczym nie zagrazaja, nie boj sie zaden z nich nie
                    > rzuci sie na ciebie , nie bedzie probowal sciagnac Ci spodni.

I to go, widzisz, najbardziej w tym wszystkim boli.
                    Dupa swędzi, a sam boi się zrobić pierwszy krok.
              • 80s Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:31
                Pomijajac ze to nie sa "dewianci" i nie sa to "zboczenstwa" to wlasnie
                demokracja pozwala mniejszosciom demonstrowac. We wszystkich demokratycznych
                krajach: od USA przez Niemcy po Japonie takie demonstracje sie odbywaja.
                Nie odbywaja sie: w Rosji, na Bialorusi, w Korei Polnocnej i w Iranie.
                proponuje ci zebys tam sie przeniosl, a bedziesz w srodowisku mentalnie ci
                bliskim.
                • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:34
                  pierdu pierdu
                  to sa dewianci i sa zboczency!
                  to ze lobby golodupcow, wplynelo ze zostalo to to wykreslone z listy
                  nie zmienia faktu ze jest zboczeniem
                  dawno temu pisano ze ziemia jest plaska, i to ze zostalo tak zapisane, nie zmienilo faktu ze nie jest ;)
                  demonstruj swoja innosc cioto przed lustrem, albo przed swoim facetem w lozku, ale miej litos sam dla siebie, i nie rob tego publicznie
                  • fervex.adult Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:08
                    A znasz osobiscie jakiegos "teczowego dewianta i zboczenca"? Bo mam wrazenie ze
                    spotkanie z nimi jest dla Ciebie niczym spotkaniem z Marsjanami lub innymi
                    kosmitami. Licz gumowe penisy na glowach w ten weekend i napisz potem na forum
                    ile takich widziales, ty Bezmyslna Horda.
                    • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:10
                      gumowe penisy pojawiaja sie na zachodzie
                      to ze teraz Horda podkrada sie, wynika tylko z tego ze jest slaba
                      ale jak wygraja, to beda lazic z takimi gumowymi penisami na glowach
                      • fervex.adult Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:15
                        Twoj upor prowadzi mnie do wniosku ze chcialbys chyba aby te gumowe penisy
                        pojawily sie i na polskich ulicach :) na powaznie, ilu znasz gejow osobiscie?
                        • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:27
                          osobiscie znam 2 takich osobnokow, i klku w sieci
                          sympatyczni ludzie, ale to nie zmienia faktu czym jest lewacka teczowa horda
                          prowadzana przez szalencow, i cwierc inteligentow(Biedron o przyglupim usmieszku)
                          • fervex.adult Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:31
                            Nie kumam, to ile jest tych hord??? Wiecej niz jedna teczowa?
                            • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:34
                              Hord jest dwie, jedna to Teczowa Horda
                              jest to zbiegowisko lewakow, ktorzy sa homikami, leSSbami, i zadzumionymi oszolomami heteroseksualnymi, ale bedacymi lewakami
                              To zbiegowisko dazy do zniszczenia swiata, tzn chce wprowadzic sodome i gomore na calym globie, a co Bog zrobil z Sodoma i GOmora, spotka caly swiat
                              do tego te pie..e daza wlasnie, do konca, z tym ze Gniewem Boga bedzie Zielona Horda, czyli iSSlamisci
                              • fervex.adult Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:42
                                Acha, jest jeszcze trzecia horda, nalezysz do niej Ty, wymysl dla niej nazwe.
                                I milo by bylo gdybys pamietal ze nie kazdy musi wierzyc w Boga, i jesli juz to
                                nie kazdy w katolickiego. Sodoma i Gomora dla nie ktorych to bajka, jak te
                                Andersena.
                                • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:45
                                  ja nie wierze w Boga^^ to byla taka metafora gamoniu :P
                                  ja nigdzie nie naleze i nalezec nie bede!
                                  a ty rozumiem jestes szacownym CZLONKIEM teczowej hordy?
                                  i po co bylo to pytanie o homikow, czy znam?
                                  • fervex.adult Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:51
                                    nie jestem czlonkiem zadnej hordy a pytanie bylo sugestia ze troche przeginasz w
                                    tej swojej 'hordowej' interpretacji rzeczywistosci. Nie ma zadnej hordy sa po
                                    prostu ludzie, tacy jak np. Twoi znajomi, przypuszczam ze mijasz ich tez
                                    codziennie na ulicy nie bedac tego swiadomym. Pomysl ze po drugiej stronie tez
                                    sa ludzie.
                                    • gekon1979 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 08.06.06, 00:53
                                      to takie pizdu pizdu w stylu doopokracji
                                      co to zna czy mam tolerowac??? ja nic nie musze, jak mi sie nie podoba to nie i juz
                                      i guzik mnie obchodzi czyjes dobre samopoczucie
          • silesius.monachijski0 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:22
            a moze innych nie maja? stad tez te gumowe na glowie;

gekon1979 napisał:

> ginusiu moze tobie nie przeszkadza facet z gumowym penisem na glowie ;)
            > mysle ze Moskwa pokazal co trzeba zrobic
            > ten lewak i ciotka z Berlina wiecej tam juz nie pojedzie
            >
      • silesius.monachijski0 Re: jedno jest pewne, Horda Teczowych zboczencow 07.06.06, 23:20
        niepotrzebnie "Golce" wywolaly wilka z lasu; spiewali kiedys, ze na "sciernisku
        bedzie San Francisco"; i prosze: swiatowe lobby pederastow wzielo to sobie do
        serca (a jego stolica jest - jak wiadomo - San Francisco), i juz robia
        te "parady rownosci" w Warszawie; mogli sobie Golce inne miasto wybrac do tej
        piosenki

gekon1979 napisał:

> zsciaga z calego swiata! nawet z USA
        > jezeli nie zostana odparci, to bedzie to poczatek konca! smiem twierdzic ze
        swi
        > ata
        > tak naszego swiata, opartego na prawie, porzadku, kulturze, tradycji
        > to bedzie poczatek jednego wielkiego burdelu!
        > Dlatego trzeba sie im przeciwstawic, trzeba walczyc, albo po ulicach beda
        biega
        > c nadzy ludzie z gumowymi penisami na glowach!
        >
    • isshia Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 23:09
      a niektorzy psychologowie twierdza, ze najbardziej nienawidzimy w innych wlasnych wad...
      • obrazoburca Czego oczy nie widza, tego sercu nie zal. 08.06.06, 02:34
        isshia napisała:

> a niektorzy psychologowie twierdza, ze najbardziej nienawidzimy w innych wlasny
        > ch wad...

...bo przypominaja nam o tych cechcach, które tak bardzo próbujemy wyprzec z własnej psychiki, i do których tak bardzo boimy sie przed swiatem przyznać.
        - Łapaj złodzieja!!!!
    • silesius.monachijski0 Parada Rownosci pod auspicjami glownego "Patrona" 07.06.06, 23:11
      • tles01 silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:21
        • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:25
          zawiaz sobie tego gumowego siusiaka na glowie, bo juz popuszczasz... glupoty
          • pe1 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:28
            silesius.monachijski naoglądał się siusiaków szorując kible, oj naoglądał
            • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:31
              wiesz dlaczego twoja kobieta zawsze bedzie zle parkowac samochod? bo jej
              wmowiles, ze "to" co masz, ma 20 cm

pe1 napisał:

> silesius.monachijski naoglądał się siusiaków szorując kible, oj naoglądał
              • pe1 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:34
                > wiesz dlaczego twoja kobieta zawsze bedzie zle parkowac samochod? bo jej
                > wmowiles, ze "to" co masz, ma 20 cm

w przeciwieństwie do zdziczałych seksistowskich chamów, których jesteś
                przedstawicielem,

w MOICH stronach nie miewa się ludzi na własność.
                • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:39
                  alez ja nie mowilem o posiadaniu "ludzi na wlasnosc"; mowilem tylko o
                  twoim "przymiocie"

pe1 napisał:

> > wiesz dlaczego twoja kobieta zawsze bedzie zle parkowac samochod? bo jej
                  > > wmowiles, ze "to" co masz, ma 20 cm
                  >
                  > w przeciwieństwie do zdziczałych seksistowskich chamów, których jesteś
                  > przedstawicielem,
                  >
                  > w MOICH stronach nie miewa się ludzi na własność.
                  • pe1 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:40
                    samo-się napisało?
                    • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:47
                      alez skad; to apel do twojej tzw. "meskosci"; jesli - oczywiscie - taka jeszcze
                      posiadasz

pe1 napisał:

> samo-się napisało?
                      • pe1 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:51
                        wykazujesz niezdrowe zainteresowanie moją męskością
                        • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 07.06.06, 23:52
                          probuje jedynie leczyc twoje kompleksy

pe1 napisał:

> wykazujesz niezdrowe zainteresowanie moją męskością
                          • pe1 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 08.06.06, 00:25
                            to nie ja wyskakuję z aluzjami na temat twojej męskości

obojętnie, co byś nie chrzanił,
                            to widać jak na dłoni, kto tutaj ma problem
                            • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 08.06.06, 00:27
                              te aluzje staly sie koniecznoscia wobec twojej agresji slownej

pe1 napisał:

> to nie ja wyskakuję z aluzjami na temat twojej męskości
                              >
                              > obojętnie, co byś nie chrzanił,
                              > to widać jak na dłoni, kto tutaj ma problem
                              • pe1 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 08.06.06, 00:38
                                "koniecznością" ???

ty masz naprawdę jakieś problemy psychiczne, i to poważne

normalny, dojrzały człowiek potrafi zapanować nad swoimi emocjami, tymczasem
                                tobą rządzą jakieś "konieczności" odpisywania w dyskusji, która najwyraźniej cię
                                denerwuje.

ja się dobrze bawię, podczas gdy ty nakręcasz swoją bezsilną frustrację
                                • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 08.06.06, 00:44
                                  zas ja sie bawie jeszcze lepiej; stad aluzje do "parkowania kobiet"; czytajac
                                  raz jeszcze twoje - pelne obelg i wulgaryzmow - wypowiedzi, smiem watpic, ze
                                  sie "bawisz" i "kontrolujesz sytuacje"

pe1 napisał:

> "koniecznością" ???
                                  >
                                  > ty masz naprawdę jakieś problemy psychiczne, i to poważne
                                  >
                                  >
                                  > normalny, dojrzały człowiek potrafi zapanować nad swoimi emocjami, tymczasem
                                  > tobą rządzą jakieś "konieczności" odpisywania w dyskusji, która najwyraźniej
                                  ci
                                  > ę
                                  > denerwuje.
                                  >
                                  > ja się dobrze bawię, podczas gdy ty nakręcasz swoją bezsilną frustrację
                                  • pe1 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 08.06.06, 00:55
                                    wątp sobie, dynda mi to
                                    • silesius.monachijski0 Re: silesius.gej.monachijski.. głos idioty... 08.06.06, 00:58
                                      tak tez myslalem; wiec "baw" sie dalej; ja tez sie jeszcze pobawie

pe1 napisał:

> wątp sobie, dynda mi to
      • me-e przez gardlo nie chciało mee przejsc „Hi Hitla” 07.06.06, 23:25
        ...maszeruja geny...i o zgrozo ...nazywa sie to parada rownosci...nigdy wiecej
        faszyzmu...raczej powinno to brzmiec...

• czornyj111 Re: przez gardlo nie chciało mee przejsc „H 07.06.06, 23:30
          Jak to mowia trzeba ich palami obic . I to jest pytanie dla filozofa jaka
          pala ? Rozbudujac to pytanie co to jest pala w komunie cos do katowania , w
          nowej Polsce cos do obrony i robienia chwytow obronnych, a dla innych inaczej
          np. w zargonie przestepczym to jest penis !
          • pe1 Re: przez gardlo nie chciało mee przejsc „H 07.06.06, 23:31
            pałę to ty dostaniesz jutro od pani,

jak nie odrobisz lekcji, gó..arzu
          • silesius.monachijski0 Re: przez gardlo nie chciało mee przejsc „H 07.06.06, 23:36
            ale geje maja tylko takie gumowe na glowie; czyli: oni moga tylko
            gumowymi "palowac"; jak zomo za komuny

czornyj111 napisała:

> Jak to mowia trzeba ich palami obic . I to jest pytanie dla filozofa jaka
            > pala ? Rozbudujac to pytanie co to jest pala w komunie cos do katowania , w
            > nowej Polsce cos do obrony i robienia chwytow obronnych, a dla innych
            inaczej
            > np. w zargonie przestepczym to jest penis !
          • atosatos1 Bardzo dobrze, że parada odbędzie się, 07.06.06, 23:42
            Mają prawo demonstrować, a jak ktoś poczuje się urażony, to niech
            idzie na pielgrzymkę albo jakąs procesję .
            • silesius.monachijski0 Re: Bardzo dobrze, że parada odbędzie się, 07.06.06, 23:50
              jest roznica ; hitler - tez gej - na procesje i pielgrzymki nie chadzal;
              organizowal za to parady - jak ta w Norymberdze w 1936 roku (slynny film Leni
              Riesenstahl); ciekawe paralele, nieprawdaz?
              .
              atosatos1 napisała:

> Mają prawo demonstrować, a jak ktoś poczuje się urażony, to niech
              > idzie na pielgrzymkę albo jakąs procesję .
              • obrazoburca Re: Bardzo dobrze, że parada odbędzie się, 08.06.06, 02:39

> jest roznica ; hitler - tez gej - na procesje i pielgrzymki nie chadzal;

za to współpraca z Watyanem ukladała mu sie nad wyraz dobrze.
        • aserett Re: przez gardlo nie chciało mee przejsc „H 07.06.06, 23:31
          jeżeli matka lesbijka wychowuje swoje dziecko z przyjaciółką i matki zabraknie
          to dziecko oddać do domu dziecka czy zostawić u przyjaciółki
        • silesius.monachijski0 Re: przez gardlo nie chciało mee przejsc „H 07.06.06, 23:34
          nie wymagaj od Volkera Becka, glownego goscia warszawskiej hucpy, zeby sie
          swojego "dziadka w wierze"
          (www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874) wypieral;
          musi byc "wierny idei"; tak samo jego kolezanka, "ruda frycka" Roth Claudia

me-e napisał:

> ...maszeruja geny...i o zgrozo ...nazywa sie to parada rownosci...nigdy
          wiecej
          > faszyzmu...raczej powinno to brzmiec...
          >
          >
          > www.findarticles.com/p/articles/mi_m1571/is_7_18/ai_83553874
          • 1maruti1 Re: przez gardlo nie chciało mee przejsc „H 08.06.06, 19:36
            Klamiesz.
            Volker Beck

• me-e skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 07.06.06, 23:34
        ...expansja znow idzie na wschod...hi-hot historii...czy moze milosc
        innaczej...geje niemcy...na polskich ulicach...normalnie paryz...mee...sie
        przypomina...

• gekon1979 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 07.06.06, 23:35
          mee. ale ty do konca normalny to tez nie jestes?? no nie??
          ale nie zeby mi to przeszkadzalo, tak stwierdzam tylko na podstawie moich obserwacji
        • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 07.06.06, 23:37
          niech jeszcze zaloza ten mundur wehrmachtu - wnuczek Donald napewno wypozyczy;
          wtedy bedzie juz "powtorka z rozrywki"

me-e napisał:

> ...expansja znow idzie na wschod...hi-hot historii...czy moze milosc
          > innaczej...geje niemcy...na polskich ulicach...normalnie paryz...mee...sie
          > przypomina...
          >
          • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 07.06.06, 23:49
            Te parady przeprowadzane w innych europejskich miastach budzą niesmak,
            obściskiwanie się np. dwóch mężczyzn jest po prostu nie estetyuczne. No ale z
            drugiek strony skoro nastała taka moda to nie nalezy jej iść pod prąd. Każda
            moda ma to do siebie że po pewnym czasie przemiaja i zawsze triumfuje
            normaslność i zdrowy rozsądek.
            • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 07.06.06, 23:52
              kiedy hitler - gej - organizowal pucz w Monachium w 1923 roku, to tez wszyscy
              mysleli, ze "normalnosc zwyciezyla"; lepiej dmuchac na zimne

bim41 napisał:

> Te parady przeprowadzane w innych europejskich miastach budzą niesmak,
              > obściskiwanie się np. dwóch mężczyzn jest po prostu nie estetyuczne. No ale z
              > drugiek strony skoro nastała taka moda to nie nalezy jej iść pod prąd. Każda
              > moda ma to do siebie że po pewnym czasie przemiaja i zawsze triumfuje
              > normaslność i zdrowy rozsądek.
              • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 07.06.06, 23:56
                Nie przesadzaj, osobiście mam bardzo konserwatywne poglądy ale można porównywać
                homoseksualistów do hitlerowców. To zdecydowana przesada.
                • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 07.06.06, 23:59
                  prawda jest przykra, ale prawdziwa; hitler byl gejem, i na poczatku tez
                  byl "popkojowo nastawiony"; przeczytaj ten artykul;
                  nie chce "powtorki z rozrywki", tym bardziej, ze srodowiska gejowskie staja sie
                  coraz bardziej agresywne (jak hitler w latach 30-tych); a przyzwalanie na tego
                  typu ekspansje moze - nie musi - skonczyc sie tak, jak wtedy

bim41 napisał:

> Nie przesadzaj, osobiście mam bardzo konserwatywne poglądy ale można
                  porównywać
                  >
                  > homoseksualistów do hitlerowców. To zdecydowana przesada.
                  • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 00:07
                    Muszę się przyznać, że pomimo moich bardzo parwicowo-konserwatywnych poglądów
                    jestem zaszokowany tym co napisałaś. Moim zdaniem ta obecna homoseksualistyczna
                    moda wpisuje się w trwający teraz na świecie renesans neopogaństwa, jednak
                    uparcie twierdzę , że moda ta bezboleśnie przeminie.
                • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 00:00
                  Oczywiście chodziło mi o to ,że nie można porównywać gejów z nazistami. To
                  zdecydowanie gruba przesada.
                  • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 00:02
                    poniewaz dobrze znam historie nazizmu i jego "wodzow", tudziez wiem wiele o ich
                    homoseksualnych sklonnosciach oraz wzrastajacej stopniowo agresji, pozwole
                    sobie jednak pozostac przy moim zdaniu na ten temat

bim41 napisał:

> Oczywiście chodziło mi o to ,że nie można porównywać gejów z nazistami. To
                    > zdecydowanie gruba przesada.
                    • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 00:17
                      Nifdy nie sądziłem, że w jakiejkolwiek dyskusji będę bronił środowisk
                      homoseksualnych. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem jakiejkolwiek legakizacji
                      takich związków, jednak mają oni ( geje ) prawo do manifestowania swoich
                      przekonań, czy czego oni tam chcą ponieważ jesteśmy wolnym państwem a wolność
                      jednostki to wartość najcenniejsza w świecie.
                      • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 00:26
                        wolnosc jednostki zawsze byla i jest ograniczona wolnoscia drugiego czlowieka;
                        tak samo prawa mniejszosci nie oznaczaja narzucania wiekszosci swojego zdania:
                        ze homoseksualizm jest czyms "normalnym" (choc de facto jest choroba czy -
                        drastyczniej to ujmujac - zboczeniem); przyzwolenie na tak daleko
                        idaca "wolnosc" (Niemcy slusznie nauczyli sie wreszcie roizrozniac
                        miedzy "Freiheit" = wolnoscia a "Willkür" = samowola) prowadzi do skutkow,
                        ktorych juz poprzednie pokolenia doswiadczyly; to, ze hitler byl gejem nie jest
                        tu bez znaczenia; swojej kultury i cywilizacji trzeba umiec i chciec bronic;
                        przed samowola wlasnie

bim41 napisał:

> Nifdy nie sądziłem, że w jakiejkolwiek dyskusji będę bronił środowisk
                        > homoseksualnych. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem jakiejkolwiek legakizacji
                        > takich związków, jednak mają oni ( geje ) prawo do manifestowania swoich
                        > przekonań, czy czego oni tam chcą ponieważ jesteśmy wolnym państwem a wolność
                        > jednostki to wartość najcenniejsza w świecie.
                        • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 00:44
                          Nie zawracajmy rzeki kijem. Obecnie w Europie politycznie poprawnym jest
                          stanowisko sprzyjajace a co najmniej neutralne wobec dążeź środowisk
                          gejowskich. Srodowiska te usadowiły się w opiniotwórczych sferach naszego
                          życia. a obecnie czy chcemy tego czy nie media kreują wizerunek świata. Dlatego
                          też uważam , że otwarte sprzeciwianie się manifestacjom pederastów powoduje
                          tylko wykreowanie wizerunku Polski jako kraju zacofanego i obskuranckiego.
                          Nalezy pozwolić im demonstrować, natomiast żadnych ustępstw w sferze
                          legalizacji prawnej takich związków.
                          • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 00:57
                            jezeli masz zamiar ulegac pewnym trendom i modom, to prosze bardzo; ja staram
                            sie patrzec na rozwoj wydarzen w szerszym kontekscie; to, ze takie prymitywy,
                            jak pedofil Beck i jego kolezanka "rudas frycka" Roth beda sie chamsko na temat
                            Polski wypowiadac, wogole mnie nie interesuje; umra tak samo jak Ty i ja;
                            wazne, zeby przetrwala nasza kultura i cywilizacja; oczywiscie, ze nacisk
                            medialny (media w duzej czesci sa przez te dekadenckie srodowiska gejowskie
                            opanowane) jest silny, nie oznacza, ze musze sie temu naciskowi poddawac;
                            gejowskiej propagandzie dekadencji tudziez wulgaryzmu i nietolerancji
                            (wspomnialem juz o przypadku Buttiglione) zawsze bede stawiac czola; chce zyc w
                            normalnym europejskim domu, a nie w domu wariatow, czy tez powszechnym domu
                            publicznym; i nie chce tolerowac nowego hitlera geja; to nie konserwatysci
                            zagrazaja Europie: to agresywne srodowiska gejowskie;

bim41 napisał:

> Nie zawracajmy rzeki kijem. Obecnie w Europie politycznie poprawnym jest
                            > stanowisko sprzyjajace a co najmniej neutralne wobec dążeź środowisk
                            > gejowskich. Srodowiska te usadowiły się w opiniotwórczych sferach naszego
                            > życia. a obecnie czy chcemy tego czy nie media kreują wizerunek świata.
                            Dlatego
                            >
                            > też uważam , że otwarte sprzeciwianie się manifestacjom pederastów powoduje
                            > tylko wykreowanie wizerunku Polski jako kraju zacofanego i obskuranckiego.
                            > Nalezy pozwolić im demonstrować, natomiast żadnych ustępstw w sferze
                            > legalizacji prawnej takich związków.
                            • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 01:04
                              Ja trylko wyrażam swoje opinie jak według mnie można się racjonalnie zachować
                              wobec ofensywy pederastów. Moim zdaniem dążenie do otwartego konfliktu z nimi
                              jest błędne. Należy ustąpić w sferze wizualno-medialnej ale powiedzieć
                              stanowcze nie w sferze instytucjonalno-prawnej.
                              • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 01:13
                                sam dobrze wiesz, ze sfera wizualno-medialna naprawde stala sie czwarta wladza;
                                jezeli w tej sferze przegramy, to nie licz na jakakolwiek mozliwosc zmian
                                instytucjonalno-prawnych; po prostu opinia publiczna - a tym samych wiekszosc
                                spoleczenstwa (odpowiednio "urobiona") zablokuje wszelkie inicjatywy w tej
                                mierze; hitler tez wygral dzieki mediom: leni riesenstahl zrobila mu tak
                                doskonaly PR - glownie w filmach i fotografii, ze nikt nie byl w stanie tego
                                odmienic

bim41 napisał:

> Ja trylko wyrażam swoje opinie jak według mnie można się racjonalnie zachować
                                > wobec ofensywy pederastów. Moim zdaniem dążenie do otwartego konfliktu z nimi
                                > jest błędne. Należy ustąpić w sferze wizualno-medialnej ale powiedzieć
                                > stanowcze nie w sferze instytucjonalno-prawnej.
                                • bim41 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 01:25
                                  Tu się nie zgadzam, media mają u nas ogromny wpływ ale nigdy, oczywiście chodzi
                                  mi o te tz. poważne media nie zadrą z kościołem katolickim w Polsce. a kościól
                                  póki istnieje nie pozwoli na legalizacje związków homoseksualnych w Polsce.
                                  • silesius.monachijski0 Re: skad tylu niemcow bedzie na...pochodzie... 08.06.06, 01:28
                                    oj, zadzieraja; spojrz na sprawe lustracji ksiezy, i na wyglaszane opinie;
                                    .
                                    Ide juz spac; rano musze wczesnie wstac; dobranoc i dziekuje za ciekawa dyskusje

bim41 napisał:

> Tu się nie zgadzam, media mają u nas ogromny wpływ ale nigdy, oczywiście
                                    chodzi
                                    >
                                    > mi o te tz. poważne media nie zadrą z kościołem katolickim w Polsce. a
                                    kościól
                                    >
                                    > póki istnieje nie pozwoli na legalizacje związków homoseksualnych w Polsce.
    • kaczorus Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 23:31
      Sam powinien paradowac.
      Nawet kostiumu gumowego nie potzeba mu.
      I tak by go poznali

• me-e policja z niemieckimi gejami...? 07.06.06, 23:41
      ...warszawiakow bedzie palowac...?
    • fervex.adult Powinien zostac za to zdymisjonowany 07.06.06, 23:49
      Kryptogejostwo jest zalosne, to samo dotyczy tego mlodego kretyna.
    • me-e pochod ...to bedzie wasz ostatni... 07.06.06, 23:51
      ...jezeli wogole do niego dojdzie...jeszcze...
    • rorbeck Re: Giertych próbował zablokować Paradę Równości 07.06.06, 23:52
      Czego się taki pierwszy lepszy weszpolak boi że mu gej coś w odbyt wsadzi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka